pistolet13 22.12.07, 08:56 NARESZCIE MOŻNA NAPISAĆ CO SIE MYŚLI O KACZORZE... polityczni.pl/jaroseaw_kaczyoski_,_21,12,07,audio,60,1282.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maaac Kaczyński z wideobloga 22.12.07, 08:57 Mieć coś do zaprezentowania to za mało (choć to pierwszy krok) jeszcze trzeba umieć mówić ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk "występy prezesa PiS mają przyciągnąć najmłodszych 22.12.07, 09:09 Może będzie robił małpę... Bo co on ma najmłodszym do powiedzenia? Chyba tylko zechce się poskarżyć, że chciał maluchowi Rzeczpospolitą "urządzić" według swojego chorego paranoicznego wyobrażenia, a tatuś i mamusia słuchacza/słuchaczki nie pozwolili. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Nie za późno? 22.12.07, 09:59 sumienie.lk napisał: > Może będzie robił małpę... ********************************** Małpa na każdą okazję. Jak w piosence. Cyrk już nam zafundował. Nie za późno na dialog? Choć nie jestem przekonany, czy Kaczyński rozumie to słowo. U niego dialog przekształca się w monolog. Odpowiedz Link Zgłoś
nexxon === Wielki strateg otoczony mlodzieza... 22.12.07, 10:06 Wszyscy beda go uwielbiali... Teraz to juz chyba zostanie premierem dozywotnio... a moze nawet generalissimusem? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: === Wielki strateg otoczony mlodzieza... 22.12.07, 10:26 Gdyby Jarek pisał bloga, to bym jeszcze zrozumiał, ale z jego medialną oczywista oczywistością, oraz jego mlask...mlask... prowadzenie videobloga to strzał w 10-tkę aby zniechęcić każdego kto nań wejdzie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Czy on wie co to jest internet ? 22.12.07, 10:44 "Zwracam się do tych krótzy w tej chwili oglądają mnie w internecie, do tych wszystkich któzy jeszcze mnie będą oglądać". Czy to wypowiedziane przez Kaczyńskiego zdanie świadczy o tym że ten człowiek wie co to jest tak naprawdę Internet? On myśli że to tak jak telewizja :) Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Zespół Aspergera ??? 22.12.07, 16:14 Ktoś na kaczoblogu napisał : madej 2007-12-22 14:41:36 Ludzi z zespołem Aspergera wykazują niezdolność zrozumienia skomplikowanych reguł interakcji społecznych: są naiwne, skrajnie egocentryczne; mogą nie lubić kontaktu fizycznego; mówią w kierunku ludzi zamiast do nich; nie rozumieją dowcipów, ironii i metafor; stosują monotonny lub wyniosły, nienaturalny ton głosu; niewłaściwie wykorzystują kontakt wzrokowy; brak im wrażliwości i taktu; niewłaściwie interpretują wskazówki społeczne; nie są w stanie ocenić "dystansu społecznego"; wykazują się niewielką zdolnością inicjowania i podtrzymywania konwersacji; mają dobrze rozwiniętą mowę, ale występują u nich problemy z komunikacją; nazywane są one często "małymi profesorami", ponieważ ich styl wypowiedzi przypomina wypowiedzi osób dorosłych i charakteryzuje się pedantycznością; dają się łatwo wykorzystywać (nie zauważają, że inni czasem je okłamują lub próbują oszukać); zazwyczaj pragną również uczestniczyć w życiu społecznym.- Choroba obu braci. Faktycznie, wikipedia dość szeroko opisuje ten stan pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_Aspergera Czy potraktowanie dosłownie wypowiedzi Bartoszewskiego który napisał o PiS (cytuję szerszy kontekst: Polityczne wiarołomstwo stało się normą. Kolejne obietnice wyborcze Jarosława Kaczyńskiego rozwiewały się w pył. Stało się dla mnie jasne, że jego wizja budowy lepszej Polski, której zaufały miliony Polaków, okazała się jednym wielkim oszustwem. Dlatego też postanowiłem nazwać rzeczy po imieniu i - jak ujął to jeden z przedwojennych satyryków - "przestać uważać bydło za niebydło".) A Kaczyński zrozumiał że nazwał on wyborców PiS BYDŁEM to nie zła wola lecz po prostu stan umysłu w którym nie rozumie się metafor ??? Przykłady zaburzeń języka (za Wiki) * nieprawidłowa intonacja głosu – chrapliwość, tony wysokie lub monotonia * język metaforyczny * mowa "barokowa", przekoloryzowana * w dzieciństwie równie często co u autystów problemy z zaimkami (choć w mniejszym nasileniu i raczej zdarza się, że dziecko myli jedną parę zaimków, a resztę stosuje prawidłowo) * trudności w dopasowaniu formy wypowiedzi do kontekstu (dzieci z ZA często nie rozumieją, że do dorosłych zwracamy się nieco inaczej niż do innych dzieci) * stosowanie tzw. kalek słownych * trudności w rozumieniu żartów, przenośni, mowa nadmiernie konkretna * trudności w stosowaniu mowy potocznej, idiomatycznej * przywiązanie do niektórych słów, nadużywanie ich * inne niespecyficzne zaburzenia mowy (częste w całej populacji osób z ZA: mowa niedbała – za szybka, połykanie głosek, zaburzenia artykulacji, jąkanie itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Jarek funduje nam jaja za friko :))) 22.12.07, 17:18 Dobrego kabaretu nigdy za wiele :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Bajki o układzie będzie opowiadał dzieciom? :))) 22.12.07, 17:19 ?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Czy on wie co to jest internet ? 22.12.07, 18:02 Poszuka gdzieś jakiegoś języka do młodych hahhha.On nie wie,że młodzi ludzie to 70 proc.ma wykształcenie minimun średnie z maturą...I jak taki człek do myslących samodzielnie trafi? Odpowiedz Link Zgłoś
al48 Re: === Wielki strateg otoczony mlodzieza... 22.12.07, 17:11 Jemu już nic nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Nie za późno? 22.12.07, 10:52 maruda.r napisał: > Choć nie jestem przekonany, czy Kaczyński rozumie to > słowo. U niego dialog przekształca się w monolog. A ja jestem przekonana: nie rozumie. > Odpowiedz Link Zgłoś
an1005 Re: Nie za późno? 22.12.07, 15:13 Wszystko co sie da by tylko moc znow dorwac sie do wladzy. Przeciez jawnie to deklarowal przed wyborami. Zapomina tylko biedaczek iz lekcji jaka pis nam zafundowal w postaci swoich rzadow ten narod dlugo nie zapomni. A videoblog? I bardzo dobrze, nie bedzie mogl juz mowic o przekrecaniu jego slow, manipulacji mediow. Bedzie 'golo' i wesolo. Przynajmniej niektorym. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Nie za późno? 22.12.07, 17:58 Prawda! małpa wychodzi mu najlepiej,wcale nie musi sie starać. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Kaczyński z wideobloga 22.12.07, 17:56 Głupoty też mozna opowiadac ciekawie,ale On nie umie,chyba,ze zatrudni satyryka. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbusio Jarek - zrób prawo jazdy i załóż konto w banku 22.12.07, 21:01 Jarek bądź mężczyzną. Nie zwaracaj sobie głowy internetem, a tym bardziej videoblogiem - czy nie spostrzegłeś, że na wizji przypominasz clowna, raczej odstraszysz potencjalnych zwolenników. Wykorzystaj ten czas - zrób sobie prawko, kup autko, załóż konto i wpłać na nie resztę forsy ze sprzedaży tych gruntów i domów po fundacji. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: a moderatorem będzie Antek-emigrant 22.12.07, 13:45 Odezwał sie ten palant kilka razy na tym śmiechoblogu. Serwer jest overloaded, ale mam zapisaną stronę off-line na pamiątkę póki moderator jej nie usunie. Marek Rodzik 2007-12-22 12:48:50 Uczę się w ostatniej, maturalnej klasie najlepszego liceum w Polsce(XIII LO w Szczecinie), jestem finalistą Olimpiady Historycznej i całym sercem popieram PiS. Tak, rzeczywiście, to koliduje z wizerunkiem młodego,ambitnego człowieka, który głosuje na PO zgodnie z wizją lansowaną przez Gazetę Wyborczą. Otóż jestem młodym, dążącym do jak najlepszego wykształcenia człowiekiem, który szansy na Polskę swoich marzeń upatruje w Prawie i Sprawiedliwości. Naprawdę cisną mi się łzy rozpaczy do oczu, gdy mówi się o wielkim poparciu młodzieży dla programu PO.Tylko jacy to, z całym szacunkiem, wyborcy?Większość młodego pokolenia nie wie co to stan wojenny, nie zna historii swojego kraju, ale wie na kogo głosować w wyborach. W istocie, frapująca kombinacja. Dziękuję Panu serdecznie za życzenia, sam życząc rychłego powrotu do władzy, by pchnąć Polskę na właściwe tor rozwoju. Poza tym serdecznie życzę wesołych,rodzinnych, spokojnych świąt i szczęśliwego Nowego Roku. Kubuś? 2007-12-22 11:33:51 Mam prawo jazdy, 2 domy, 3 samochody, 3 rachunki bankowe, 2 maklerskie i kilkaset tysięcy złotych wolnych środków, znam tylko 2 języki obce i mam wspaniałą Rodzinę. Jestem doskonale wykształconym inżynierem, człowiekiem sukcesu. Przyszlość Polski widzę tylko na bazie rzetelnej analizy najnowszej historii. Rozliczeniu zła, które obciąża nieskrępowany rozwój kraju. Dla siebie od Polski nie chcę niczego. Zamierzam dawać z siebie. I jestem przekonany, że młodzi ludzie dojrzeją do tej prawdy. Głosuję tylko na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk ...szukaj,szukaj, szukaj, szukaj, szukaj... 22.12.07, 09:10 szukajta, a najdzieta... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Szuka natchnienia czy tez? 22.12.07, 10:03 sumienie.lk napisał: > szukajta, a najdzieta... ********************************* Nasz forumowy filozof 'junkiel' będzie miał swoją muzę pod ręką - zajrzy do bloga i zadyskutuje nas na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: A gdzie adres do wideobloga Gazeto? 22.12.07, 11:19 polityczni.pl/jaroseaw_kaczyoski_,_21,12,07,audio,60,1282.html Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: A gdzie adres do wideobloga Gazeto? 22.12.07, 16:44 krisdar napisał: > polityczni.pl/jaroseaw_kaczyoski_,_21,12,07,audio,60,1282.html Co to za idiotyczny portal, który nie potrafi stworzyć właściwego adresu. W każdym innym byłoby: polityczni.pl/jaroslaw_kaczynski, a ci wypisują czort wie co. Z góry wiadomo, że zredagował to jakiś polskojęzyczny (oczywiście pisuar). Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 Re: A gdzie adres do wideobloga Gazeto? 22.12.07, 14:39 Nieżle nakradłeś,nie dziwię się że popierasz Pis. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod pleć pleciugo, byle długo :)))) 22.12.07, 09:20 pl.youtube.com/watch?v=MdujNlDRNiU&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Kaczyński z wideobloga 22.12.07, 09:42 Drogi Kaczyński, żeby przemawiać do młodzieży, trzeba wiedzieć co do nich mówić i umieć rozmawiać z młodzieżą. Co im Pan Powie ? Oczywista oczywistość ? Retorykiem to Pan nie jest. W wypowiedziach się Pan plą cze. O czym Pan będzie mówić, jak Pan potrafi zwalczać tylko komunę. Kościół też się na Was poparzył, więc odwoływać się do Boga nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
x-man66 Kaczyński z wideobloga 22.12.07, 09:43 "Adam Hofman, który jako pierwszy polityk PiS miał zaczął prowadzić wideobloga, mówi "Dziennikowi", że sam także namawiał Jarosława Kaczyńskiego do takiego ruchu. - Ale można powiedzieć, że to był pomysł prezesa - zaznacza" No, żeby nie wyszło, że prezes robi coś pod przymusem. ON sam o wszystkim decyduje. Jak tow. Stalin. Nawet kiedy ma pójść do WC decyduje sam. Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: Kaczyński z wideobloga 22.12.07, 09:53 I zrobiło się wesoło:), ale żeby było sprawiedliwie i po prawie, każdemu trzeba dać szansę:) Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Dlaczego Kaczynski przegra? 22.12.07, 09:51 Przypominal mi sie, po przeczytaniu tego, taki tekst pod newsem z przed roku, w ciemnych czasach kiedy rzadzili kaczysci do spolki z Lepperem i faszystami z LPR: Premier: Elity nie bronią interesów narodowych. (link do artykulu padl) Pozwole sobie go powtorzyc, bo ciagle adekwatny: Ten zacofany stary ciemniak nie rozumie ... zat4ra 03.02.07, 20:06 Odpowiedz cytując Odpowiedz ze czasy sie zmienily. Narod to koncepcja przestarzala. Urodzilem sie w Polsce, mowie po polsku. Czasowo nawet tu przebywam. I co z tego? Nie jest mi w zaden sposob bliski, i nie laczy mnie zaden interes z jakims wasatym nawiedzonym religijnie bucem, co jest ministrem czegos tam, ze swirem co wierzy ze smok wawelski to byl dinozaur i nie bylo ewolucjii, i z ojcem rydzykiem. Ci ludzie sa mi obcy, kompletnie. Fakt ze urodzilismy sie na tym samym terytorium i mowimy tym samym jezykiem, jest kompletnie bez znaczenia. Na szczescie mowie rowniez innymi jezykami i mam mozliwosc zmiany kraju w ktorym mieszkam. I bliscy mi ludzie, Ci ktorzy sa "moim narodem" to Ci co mysla podobnie do mnie. Podzielaja moje poglady, zainteresowania i gusty. Kaczynski, jak ci wszyscy starzy ludzie, nie rozumie ze Internet zmienil wszytko. Nastaly czasy "globalnej wioski". Bliskich sobie szukamy wedlug innych kryteriow niz te ze mieszkaja kolo nas. Internet to kompletna rewolucja spoleczna, choc na razie ciagle jeszcze w powijakach. A patriotyzm to jest dla ludzi ktorzy nie maja nic, sa pusci, i definuje ich tylko wlasnie ten, zupelnie losowy, fakt ze urodzili sie na jakims terytorium, przypadkiem uzywaja okreslonego jezyka, i przypadkiem wyznaja lokalne bostwo. Ludzi tepych, durnych, bez wyobrazni. Na szczescie powoli coraz wiecej mlodych ludzi zaczyna to rozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
nexxon To prawda, czasy sie zmieniaja... 22.12.07, 10:04 ... i wyglada na to ze bedzie trzeba przedefiniowac wiele pojec, w tym patriotyzm. Uwazaj jednak zebys nie stal sie kapelanem wojny pokolen, zebys nie zaczal glosic nowej religii. To troche nie tak ze twoim bliskim jest ten Szwed, Amerykanin, czy Anglik co mysli w kategoriach podobnych do twoich - jestes prawdopodobnie jedynym ktory tak to tego podchodzi. Gdybys ich zapytal czy sa blizsi tobie czy tez swoim krajanom pewnie rozesmieliby sie ironicznie. Ich lojalnosc dla kraju nie zmienila sie po zalozeniu internetu, juz na pewno nie tyle co twoja - pewnie sie o tym wkrotce przekonasz Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Tak, masz racje. 22.12.07, 12:25 Zdaje sobie sprawe z tego ze te regionalne ograniczenia nie dotycza tylko Polakow. Wiem ze przecietny scotsman ma "we krwi" ten patriotyzm niemniejszy niz polski. Ze ten szowinzm, uprzedzenia do innych do narodow, paranoje religijne i co tam jeszcze, bedzie przez wiele lat trapic nowozytna Europe. To ciezka i dluga droga, a ludzie sa slabi. Pozwol mi jednak wierzyc ze kiedys bedzie tak jak spiewal, dawno temu, John Lennon w "Imagine". Ludzkosc bez granic, upadek wiezy Babilon, porozumienie ponad podzialami. Wierze w to ze dobro wygra, moze kiedys :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hajda_na_kon Większej bzdury nie słyszałam 22.12.07, 12:15 A gdzie Ty mądralo szukasz tych bliskich? Czy ludzie z Afryki, przymierający głodem i umierający od AIDS to też uczestnicy globalnej wioski. Jesteś po prostu głupim rozpuszczonym szczylem, który nigdy w życiu o nic nie musiał walczyć. To że czujesz się teraz członkiem "globalnej wioski" zawdzięczasz tym wszystkim jak to określasz bucom, którzy nie mieli tyle szczęścia co Ty i zamiast w globalnej wiosce urodzili się w obozie komunistycznym, gdzie człowiek nie miał paszportu, wolności itd. Tylko dzięki temu, że Ci ludzie chcieli się czuć u siebie a poczucie tożsamości narodowej, tradycja, kultura a i religia. Oczywiście czasy się zmieniają i tradycyjne pojęcie patriotyzmu zwyczajnie nie przystaje do naszych czasów. W naturalny sposób się zmienia. Polacy są wolnymi ludźmi i mogą żyć gdzie dusza zapragnie. Ty również do nich należysz. Jeżeli dokonałeś wyboru, że masz Polskę w d...pie Twoja sprawa i Twoje prawo, ale nie obrażaj tych, którzy myślą inaczej. Jeżeli myślisz, że jesteś w tej swojej globalnej wiosce oryginalny, jesteś w błędzie. Jesteś żałośnie śmieszny. Jesteś zwykłym kosmopolitą. I to nie jest żadne nowatorskie podejście do życia, ale postawa życiowa znana od wieków. Jeżeli wielu młodych myśli, że to coś nowego, to świadczy jedynie o ich niedouczeniu. Kosmoplityzm - postawa społeczno-polityczna i ideologia oparte na założeniu, że ojczyzną człowieka jest cały świat, charakteryzujące się biernym i często pogardliwym stosunkiem do tradycji, kultury oraz żywotnych interesów własnego narodu i innych narodów". Odpowiedz Link Zgłoś
piehemoth Większej bzdury nie słyszałem 22.12.07, 13:43 Do garów! Tak każe tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
hajda_na_kon Re: Większej bzdury nie słyszałem 22.12.07, 14:53 To mamy XXI czy XIX w. zauwazyłeś Waść tę drobną róznicę? Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Większej bzdury nie słyszałam 22.12.07, 19:15 >Jesteś po prostu głupim rozpuszczonym szczylem, który nigdy w życiu >o nic nie musiał walczyć. Glupia babo, co ty o mnie mozesz wiedziec, i jakim prawem oceniasz moje zycie? Jestem doroslym mezczyzna ktory walczyl nieraz o dobro swojej rodziny i ludzi bliskich. Walczylem nie tylko o przetrwanie, nie tylko o pieniadze, ale chyba najbardziej - cale zycie - walczylem z glupota. Z glupota i podloscia takich ludzi jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
sybirak2 Nowe stare nawyki PiSu 22.12.07, 10:07 Wszyscy go namiawiali do udziału w "pomyśle prezesa". (Nikt nas nie przekona, że białe jest białe, a czarne czarne). Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Re: Kaczyński z wideobloga 22.12.07, 10:10 Wyważanie otwartych drzwi; mało kto jest tak szeroko reprezentowany na youtube jak kaczyński:) Inna rzecz, że z pisiaków nienormalność i chore partyjne stounki wychodzą przy każdej okazji. Np takie cytaty: 1. "Były reporter "Panoramy" przez kilka dni chodził za Jarosławem Kaczyńskim. Namawiał go..." 2. "Adam Hofman, który jako pierwszy polityk PiS miał zaczął prowadzić wideobloga, mówi "Dziennikowi", że sam także namawiał Jarosława Kaczyńskiego..." A teraz final: "- Ale można powiedzieć, że to był pomysł prezesa..." LOL:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drein_19 To prezent gwiazdkowy?..przecież juz ma TVP 22.12.07, 10:23 ale co tam...nigdy dość JeyKey. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Żeby tak jeszcze Rydzyk..... 22.12.07, 10:33 łajdacy przeczytają i usłysza prawde o sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
potoppr2 J.Kaczyński-najlepszy premier od 1992 roku-patriot 22.12.07, 10:52 a człowiek uczciwy legenda solidarności Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Legenda czyli bajka, jak to potocznie się mówi 22.12.07, 11:09 potoppr2 napisała: > a > człowiek uczciwy > legenda solidarności "Patrioty" i "uczciwego" komentować nie zamierzam, ale co do "legendy Solidarności" - to, rzeczywiście - LEGENDA... Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Re: J.Kaczyński-najlepszy premier od 1992 roku-pa 22.12.07, 20:37 Taka legenda, że nawet nie chcieli go internowac. SB nie dała mu być kombatantem i stąd cała jego frustracja. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Kaczyński z wideobloga 22.12.07, 11:00 Boze, kto bedzie ogladal takie horrory? Chyba tylko pokreceni i chorzy umyslowo. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kaczyński z wideobloga 22.12.07, 11:11 jacek230 napisał: > Boze, kto bedzie ogladal takie horrory? Chyba tylko pokreceni i > chorzy umyslowo. Również i ci całkiem normalni, którzy czują niedosyt kabaretu. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: Kaczyński z wideobloga 22.12.07, 11:24 E-tam nikt nie będzie oglądał, ale mozesz Sobie wejśc i napisać co o nim myslisz : polityczni.pl/jaroseaw_kaczyoski_,_21,12,07,audio,60,1282.html Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Kaczyński z wideobloga 22.12.07, 11:07 Jemu i tak nic już nie pomoże, nawet wideoblog, kto będzie chciał go oglądać? I szanowna Gazeto, litości, nie wymieniaj już nigdy nazwiska pana eurodeputowanego z Samoobrony, o tym "polityku" chcielibyśmy jak najszybciej zapomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Karzeł tylko się ośmieszy. I dobrze. 22.12.07, 11:17 Kto jeszcze wierzy temu paranoikowi? Ciekawe czy karzeł z domu wyjdzie jak ochrony BOR-u nie będzie miał :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Kogo Pan Bóg chce ukarać... 22.12.07, 11:21 ...temu rozum odbiera... Jak wiadomo, w ostatnich wyborach PiS "rozłożyli na łopatki" młodzi i inteligencja, rzeczywiście, potencjalnie najwięksi użytkownicy internetu. Biorąc jednak pod uwagę "medialność" Kaczyńskiego, jego styl bycia, wypowiadania się (o treści wypowiedzi nie wspominając) - jako zagorzała przeciwniczka PiSu, serdecznie nienawidząca tej partii oraz jej przywódcy i życząca im jak najgorzej, uważam, że pomysł wideobloga jest wręcz genialny. Odpowiedz Link Zgłoś
kwicolek Re: Kogo Pan Bóg chce ukarać... 22.12.07, 11:36 koloratura1 napisała: Kogo Pan Bóg chce ukarać... > ...temu rozum odbiera... Po wpisie widać,że już go nie masz. Teraz zastanów się za co tak ukarał? Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Re: Kogo Pan Bóg chce ukarać... 22.12.07, 11:39 masz nicka dokładnie do Ciebie pasującego, Tobie nie da się rozumu odebrać, Ty go po prostu nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Do pp Krisdara i Kwicolka: 22.12.07, 12:43 A może by tak jakiś kontrargument, zamiast inwektyw i wycieczek osobistych? Co? Nie? - Rozumiem: za trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Droga koloraturo 22.12.07, 13:11 Czytam od dawna Twoje posty, ale tego nie rozumiem, mój wpis nie odnosił się do Twojego wpisu tylko do wpisu usera "kwicołka" Mam podobne poglądy co PiS jak TY, możesz wyjasnić oc chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Mea culpa1 22.12.07, 16:42 krisdar napisał: > Czytam od dawna Twoje posty, ale tego nie rozumiem, mój wpis nie odnosił się do > Twojego wpisu tylko do wpisu usera "kwicołka" Mam podobne poglądy co PiS jak TY > , > możesz wyjasnić oc chodzi? Niestety, wyjaśnić nie mogę. Mogę (muszę!) Cię tylko jak najserdeczniej przeprosić (czegoś nie doczytałam, nie do końca zrozumiałam, wzięłam do siebie...). Wybacz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Jareczek zaklina rzeczywistość. 22.12.07, 11:32 Jareczku, internet, blog..., to tylko narzędzia. TVPiS ci nie pomogła, a sądzisz że blog cokolwiek zmieni? Rzecz bowiem nie w narzędziu a w tym co się chce przekazać za jego pomocą. Co masz do powiedzenia młodzi doskonale wiedzą. I odrzucili to w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
rocastle Re: 22.12.07, 11:37 Dziękujemy Ci o Wielki Jarosławie że zdecydowałeś się "przemówić" do nas. Nie wiem co ja z tym szczęściem zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
rocastle Re: monoblog 22.12.07, 11:50 Blog, wieloblog - to są świetne narzędzia do komunikacji i dialogu Nie wiem dlaczego ale mam wrażenie że były nasz premier Jarosław będzie propagował monoblog bo do tego nas już przyzwyczaił i w tym jest najlepszy. W jego mniemaniu to będzie świetny "dialog" z pospólstwem Odpowiedz Link Zgłoś
vendettav Dla masochistów 22.12.07, 11:43 Nawet tv nie oglądam, żeby nie trafić na te środki wymiotne. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Kogo zainteresuje videoblog Kaczyńskiego? 22.12.07, 11:46 To ma być konkurencja dla TV Trwam? Skoro miało się do dyspozycji całą TVP i kicha, to teraz blog nic nie pomoże. To trzeba jeszcze oglądać, a wiadomo że Kaczyński nie zaśpiewa, nie zarapuje. Nie te talenta. Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Re: Kogo zainteresuje videoblog Kaczyńskiego? 22.12.07, 11:54 Może striptiz wykona i zatańczy na rurze? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kogo zainteresuje videoblog Kaczyńskiego? 22.12.07, 12:25 Mnie. bronimir napisał: > a wiadomo że > Kaczyński nie zaśpiewa, nie zarapuje. Nie te talenta. Ale to, co powie i jak to powie - może być całkiem niezłym kabaretem. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Kaczyński z wideobloga 22.12.07, 11:59 No cóż, niech będzie videoblog. Przecież wiemy, że obsługiwać komputera i pisać po polsku Jarosław K. nie potrafi. Za to internauci potrafią, więc długo ten blog nie potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Kaczyński z wideobloga 22.12.07, 12:10 mnie to wystapienie interesuje tyle ile jego mamusia!kundel narobil tyle zla i smrodu skompromitowal polske w europie i swiecie dal sobie opluc morde przez zlodzieja z torunia razem z cala rodzinka a teraz udaje sku..aly kurdupel baranka pokoju!szczyt wszystkiego!moze kundlu przeprosisz marszalka sejmu ktorego z piana na pysku obrazales w sejmie?!! Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 EE!!! 22.12.07, 12:10 ..COŚ MI SIĘ WYDAJE, ŻE TEN BLOG DŁUGO NIE POCIĄGNIE. ...CZYTAJCIE WPISY.... ŚMIECHU WARTE !!!!! polityczni.pl/jaroseaw_kaczyoski_,_21,12,07,audio,60,1282.html Odpowiedz Link Zgłoś
tom1921 Kaczyński z wideobloga 22.12.07, 12:10 Niech sobie już da spokój . Mam nadzieję że ten frajer odejdzie w nicosć Odpowiedz Link Zgłoś