leszek993 29.12.07, 18:26 Koniec z tolerancją,takim gnojom strzelać prosto w łeb wtedy się nauczą że nie ma żartów z policją.Dość bandytyzmu na osiedlach siłę trzeba zwalczać tylko siłą bo to bydło innego języka nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciekamigo i bardzo dobrze, że mu w jaja strzelali!! 29.12.07, 19:33 ale obciach, dał się psom postrzelić w jaja - koniec szacunu u ziomów z osiedla :) Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Strzelać ścierwom w łby!Usiłowali zabić policjantó 29.12.07, 20:11 w. Odrazu powinni gnojów rozstrzelać. Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Re: Strzelać ścierwom w łby!Usiłowali zabić polic 29.12.07, 20:45 Sprawa wbrew pozorom jest trudna - wszystko zależy od tego, co faktycznie tam zaszło. W sporze pomiędzy blokowym bandytą i policjantem stoję po stronie tego drugiego, ale to kwestia zaufania. Mam nadzieję, że policjanci nie dadzą okazji, aby ludzie myśleli inaczej niż ja. Nadużycie władzy jaką mają jest tak samo niebezpieczne dla społeczeństwa jak strach policjantów przed użyciem siły. Mam nadzieję po prostu, że wiedzieli co robili. Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Strzelać w łby? Lepiej w miednicę! 29.12.07, 23:32 Kazde dziecko wie, ze u prola glowa maluska, przy tym malo do zycia potrzebna, za to zadek pokazny i latwy do trafienia. Na powaznie, w normalnych krajach, gdzie uzbrojeni obywatele szkola sie w likwidowaniu bandziorow, zaleca im sie celowac w podbrzusze napastnika. Trafic latwo, zwlaszcza ze bydlak ma mniejsze mozliwosci unikow, a nawet mocno napruty komuch robi sie malo mobilny po wypruciu jelitka albo urwaniu genitaliow. Na przyklad, nawet wsrod kolorowych napastnikow na haju, statystycznie nie zanotowano dokonania gwaltu przez osobnika postrzelonego w te regiony. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka to jest TYLKO wersja Policji 30.12.07, 10:48 dla jasności jestem przeciw bandytyzmowi, ale nie wiemy jak to było naprawdę , czy Policja strzelała do uciekających? Z doświadczenia wiem, że wystarczyło mi jak zomowiec przeładował broń, zrobiło mi się miękko w nogach. Nic nie ma o strzałach ostrzegawczych itp. Mam nadzieję, że zajście wyjaśni sąd. A na marginesie, do piszących: "zabić bandytów" mam pytanie: a gdyby wasz syn tam był? bo w życiu bywa różnie, zastanówcie się Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny_swir A nie lepiej pałować? 30.12.07, 12:36 A nie lepiej pałować? Przyłożyć jednemu z drugim pałą po dupie i będzie spokój na ulicach. Bazgra idiota po nowo pomalowanej śćianie? Pałą go! I jeszcze 500 zł mandatu za niszczenie mienia. Bez sądu, strata czasu. Przecież nikt nie ciąga po sądach kierowcy który przekroczył prędkość. To samo kiedy delikwent niszczy autobus. Pałą go i mandatem. Pałki są tańsze bo nie wymagają kul i są mniej urazowe. I nie z nimi tylu problemów co z taserami. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwek1 Re: Strzelać ścierwom w łby!Usiłowali zabić polic 30.12.07, 07:24 Teraz policjańci będą mieli za swoje.Zacznie się sprawdzanie czy musieli użyć broni,gazety zaczną się rozpisywać jacy oni żli,że może wystarczyło nasypać bandytą soli na ogony i nie robić im krzywdy bo przecież oni też ludzie i inne tego rodzaju bzdety.Złapani bandyci po kilku godzinach wyjdą z aresztu i będą się śmiać z policjantów.A policjańci przez wiele tygodni będą poddawani przesłuchaniom może nawet odsunięci od służby i w końcu ukarani.To jest Polska gdzie bandyta ma większe prawo niż napadnięty i broniący się. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny_swir Pałować debili. 30.12.07, 12:38 Pałować debili. Taniej i bez problemów. I jeszcze Policjanci powinni chodzić czwórkami. Zaglądać w bramy i wyciągać dresiarnię za łeb. Sprawdzać czy nie mają kradziony komórek. I jak się będą rzucać pałować. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: i bardzo dobrze, że mu w jaja strzelali!! 30.12.07, 10:12 true, true... muahahahahahahahaha :D Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy_don_pedro Brawo policja, strzał w dziesiątkę! 29.12.07, 19:34 Pomysł na pracę naukową dla kryminologa: porównać odstraszające działanie typowych kar z odstrzeleniem jaj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Śląsk: zaatakowani policjanci użyli broni, jede... 29.12.07, 18:28 i bardzo dobrze się skończyło :) Odpowiedz Link Zgłoś
swift073 za chwile sie okaze,ze to policjanci byli winni 29.12.07, 18:30 za chwile sie okaze,ze to policjanci byli winni i zostana wobec nich wyciagniete surowe konsekwencje sluzbowe za przekroczenie uprawnien dot.uzycia broni palnej, podczas gdy napastnicy tylko sie tak bawili, nikomu nie chcieli zrobic krzywdy i ze ich czyn jest nieszkodliwy spolecznie i ze to w ogole fajne chlopaki,tylko ze mieli kiepskie oceny w szkole, bo nauczyciel sie na nich uwzial za nieodrobione zadania domowe. Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: Gratuluje Policji za uratowali kierowcy zycie! 29.12.07, 18:36 Policja powinna zastrzelic tych bandziorow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wykidajlo2 Re: Gratuluje Policji za uratowali kierowcy zycie 29.12.07, 20:18 Masz kiepską wyobraźnię, zacny gimnazjalisto. Wprowadzenie takich zasad spowoduje, że policja będzie mogła bez żadnego powodu zastrzelić każdego, również Ciebie. Wystarczy później tylko spisać protokól, że się na policjantów rzuciłeś. Dać dzieciom władzę a one wszystkich urządzą... Odpowiedz Link Zgłoś
dx7 Re: Gratuluje Policji za uratowali kierowcy zycie 29.12.07, 22:36 > Wprowadzenie takich > zasad spowoduje, że policja będzie mogła bez żadnego powodu > zastrzelić każdego, również Ciebie. To ja już wolę takie zasady niż takie, w których ktoś zabija/ciężko rani inną osobę i śmieje się z wymiaru sprawiedliwości. > Wystarczy później tylko spisać protokól, że się na policjantów > rzuciłeś. Dać dzieciom władzę a one wszystkich urządzą... Dziadku. Świat urządzony przez was, jaki jest każdy widzi. Wystarczy poczytać pierwsze strony gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
wykidajlo2 Re: Gratuluje Policji za uratowali kierowcy zycie 30.12.07, 11:38 A ja życzę Tobie i Twoim rówieśnikom, by świat urządzony przez Was był szczęśliwszy, byś np za 30 lat nie musiał ukrywać się w zaroślach przed łapanką i nie wpatrywał się w niebo z obawą, czy nie nalecą bombowce. Żeby Twoja córka nie musiała jechać rowerem na wieś po to, by dawać gospodarzowi za worek kaszy. I żeby obcy żandarm lub policjant nie zastrzelił Ciebie lub bliskiej Ci osoby, bo akurat miał zły humor. Moje pokolenie już powoli odchodzi i nic już nowego nie wniesie, może jednak odejść ze świadomością, że urządzona przez nas Polska od 1945. roku była wolna od opisanych na wstępie ekscesów. Szczęśliwego Nowego Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: za chwile sie okaze,ze to policjanci byli win 29.12.07, 18:53 swift073 napisał: > za chwile sie okaze,ze to policjanci byli winni i zostana > wobec nich wyciagniete surowe konsekwencje sluzbowe Jasnowidz? Wiesz coś o sprawie, czy tylko tak bełkoczesz bo lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwek1 Re: za chwile sie okaze,ze to policjanci byli win 29.12.07, 22:22 krwawy.zetek-Ty chyba należysz do tych "mądrych" polskich prawników którzy ustalili,że aby napadnięty przez bandziora był niewinny to musi się dać pobić,wara mu się bronić bo może uszkodzić bandytę i wtedy będzie winny i będzie odpowiadał za uszkodzenie ciała bandyty. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: za chwile sie okaze,ze to policjanci byli win 29.12.07, 22:38 No bo to jest prosta konsekwencja wszelkich lewicowych dyrdymałów o "resocjalizacji" i państwowego monopolu na karanie. Bo napadnięty powinien wezwać napadającego do zaprzestania działania, a gdy to nie pomoże wezwać policję :P Osobiście ZNACZNIE bardziej podoba mi się teksaskie podejście do sprawy - wlazłeś na mój teren we wrogich zamiarach to mogę cię zastrzelić. Serio! Oczywiście, że nie jest ono bez wad (słynny casus gdy jeden redneck zastrzelił chłopaczka co chodził w helloween, a nie znał angielskiego) ale daje jasny sygnał, że można się bronić tak jak się uzna za stosowne. I od razu wszystkim, którzy uważają, że cywile nie powinni posiadać broni bo zaraz się zrobi jak w South Central - są dwa przykłady państw, gdzie ilość broni per capita jest większy niż w USA - Szwajcaria i Kanada (co przyznaje nawet znany lewicowiec Moore w swoim "bowling for columbine") a mimo tego są to kraje WZGLĘDNIE bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Re: za chwile sie okaze,ze to policjanci byli win 29.12.07, 23:51 nikodem_73 napisał: > Osobiście ZNACZNIE bardziej podoba mi się teksaskie podejście do > sprawy - wlazłeś na mój teren we wrogich zamiarach to mogę cię > zastrzelić. Oczywiście, że nie jest ono bez wad (słynny casus gdy > jeden redneck zastrzelił chłopaczka co chodził w helloween, a nie > znał angielskiego) To nie w Texasie, tylko w stolicy Luizjany Baton Rouge właściciel domu Rodney Peairs zastrzelił japońskiego studenta Yoshihiro Hattori jesienią 1992 roku. Student idąc do kolegi przez pomyłkę podszedł do innego domu i nie zrozumiał "freeze" oznaczającego "zastygnij w bezruchu". Peairs został uniewinniony przez sąd. Japończycy zebrali później kilka milionów podpisów protestując przeciwko zamordowaniu niewinnego człowieka. Prezydent Clinton spotkał się rok później z rodzicami japońskiego studenta. Opisany w artykule przypadek postrzelenia przez policjanta w obronie własnej jednego z pięciu pijanych chuliganów atakujących przypadkowych ludzi jest zupełnie inny. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwek1 Re: za chwile sie okaze,ze to policjanci byli win 29.12.07, 22:13 swift073-masz całkowitą rację.W Polsce jest tak,że bandyta ma zawsze racje.Napadnięty jest oskarżany,że za mocno się bronił i zrobił krzywdę bandycie.A to,że broniąc się przed napaścią złamał bandycie rękę bo przecież mógł go prosić aby się uspokoił i tym podobne bzdety.Napastnik wychodzi na wolność a broniący się (napadnięty) ciągany jest po sądach,że za mocno się bronił i zrobił bandycie krzywdę-PARANOJA. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Brawo Policja! PRECZ z chuliganami i bandytami. 29.12.07, 18:41 Dresiarstwo ma szczescie, ze zdarzenie to nie mialo miejsca w USA lub Kanadzie, prawdopodobnie nie byliby postrzeleni, ale po prostu martwi. Odpowiedz Link Zgłoś
henrykblajet Re: Brawo Policja! PRECZ z chuliganami i bandytam 29.12.07, 21:06 Jaka wielka szkoda ze tylko jeden strzał był celny.Masz racje w USA,dresiarstwo w tym zdarzeniu byłoby martwe.Policja na dodatkowe szkolenia z strzelania. Odpowiedz Link Zgłoś
awitold Re: Brawo Policja! PRECZ z chuliganami i bandytam 29.12.07, 22:34 Opowiadał mi dobry znajomy, iz będąc w USA, widział następujące zdarzenie: awantura w parku, nieznany męższczyzna wymachuje grożnym narzędziem. Obecny na miejscu policjant poleca mu się uspokoić, położyć na ziemi, etc. Gdy napastnik rusza w jego kierunku, policjant go zabija. Znajomy, zbulwersowany, pyta policjanta, czy musiał go zabijać, czy nie można było go postrzelić, obezwładnić, itp. Policjant zdziwiony miał odpowiedzieć:"A po co? jeśli mu się stanie jakaś krzywda, odniesie np. uszczerbek na zdrowiu, to mnie oskarży i może otrzymać rentę, którą ubezpieczenie będzie sciągać z mojej pensji. A tak sprawa jest czysta". Co kraj, to obyczaj, ale zacząłem się zastanawiać nad sensem tej wypowiedzi, kiedy - z pewnością każdy pamięta - w zeszłym roku postrzelony podczas "oficjalnej" obławy policyjnej groźny przestępca oskarżył snajpera,który go postrzelił w nogi o to, że go postrzelił i zażądał odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
haryjesion Re: Śląsk: zaatakowani policjanci użyli broni 29.12.07, 18:41 Eee tam, nie trzeba od razu zabijać. W nogi można strzelać, też bolesne. A jak kulkę zniesie w okolice krocza to tylko lepiej a i przepisowo i się BSW oraz szanowny prokurator nie doczepią :) Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Przeciez policja nikogo nie zabil 29.12.07, 18:43 Tylko ranila jednego z bandziorow. Wiec o co ten halas? Swoja droga dresiarstwo powinno dostac jakies 20 lat wiezienia na przemyslenie swoich wystepkow. Odpowiedz Link Zgłoś
haryjesion Re: Przeciez policja nikogo nie zabil 29.12.07, 18:48 Wiem, wiem, tylko wcześniejsze posty były o zabijaniu. Czasem sam odgłos przeładowania starczy albo strzał ostrzegawczy. Szkoda, że w patrolu nie dają gładkiej lufy na służbę. Wypłata w korpus i gość spokojny jak aniołek. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Zabijanie to ostatecznosc. 29.12.07, 18:57 Gdyby policja miala kazdego pozbawiac zycia, nie byloby roznicy miedzy strozami prawa a bandytami. Co innego obrona wlasna, tu bandyta musi brac pod uwage fakt, ze policja moze go zranic, a nawet zabic. Odpowiedz Link Zgłoś
wardog1 Re: Przeciez policja nikogo nie zabil 29.12.07, 20:07 haryjesion napisał: Szkoda, że w > patrolu nie dają gładkiej lufy na służbę To napisz jeszcze co wiesz o skutkach użycia tejże. Odpowiedz Link Zgłoś
k2m13 Szkoda, ze nie zabili tych napastnikow 29.12.07, 18:46 Byloby kilku ch..ow mnie Odpowiedz Link Zgłoś
leszku555 Re: Szkoda, ze nie zabili tych napastnikow 29.12.07, 19:32 I trzeba bylo tego jednego zostawic by sie wykrwawil sam, a pozostalych w tym lesie zastrzelic. Smierc bandytom! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczylechu podobnie było kiedyś na kopalni Wujek 29.12.07, 19:22 podobnie było kiedyś na kopalni Wujek jak górnicy pod wpływem prowokacji działaczy solidarności i księdza wykazywali agresje i użyli wobec milicji robionej w warsztatach broni a potem byli zdziwieni że milicja też strzelała. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczylechu oczywiście,że moge powiedzieć 29.12.07, 20:41 oczywiście,że moge powiedzieć.Nie byłem na wyborach bo na scenie politycznej tego teatrzyku dla ubogich nie widzę nikogo kto mógłby przejąć ster władzy.Bez wyjątku wszystkie partie to praktycznie grupy przestępcze,które chcą tylko do koryta żeby nakraść. Wielkie tradycje w tym złodziejstwie ma PO czyli element dawnej złodziejskiej AWS.Pamietam jak swoją kadencje kończyli aferami a smród przewału na PZU czuć do dziś.Z tej samej kryminalnej grupy AWS wywodzi się PiS a całośc to spadkobiercy Solidarności,którzy rozpoczęli lata największego złodziejskiego rozbioru gospodarczego Polski.Ich złodziejskie metody ulepszył beton z SLD czyli żadna lewica bo na prawo to oni skręcili już na początku lat 90tych i teraz nadal oszukują społeczeństwo swoim fikcyjnym programem partyjnym. Reszta to małe nieznaczące partie prowadzone albo przez psychopatów albo prymitywów. Całość tej sceny przyczyniła się do kolejnego gospodarczego zniewolenia Polski tym razem przez zachodni kapitał robiąc z Polski kolonie taniej siły roboczej dla zachodnich koncernów. Przez nich Polska jest dziś bez własnego majątku narodowego budowanego przez wiele pokoleń,który za łapówki został oddany w ręce obcych właścicieli. Ta scena polityczna prezentuje sobą wszystko co najgorsze czyli głównie zdrajców kolaborujących z zagranicznymi mocodawcami. To kontynuacja sławnej Targowicy. Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 a dlaczego jesteś taki? 29.12.07, 21:23 i próbujesz porównać pięciu pijanych bandziorów napadających na jednego człowieka z zajściami w kopalni Wujek? Ksiądz zachęcał ich do agresji? Milicja powinna była do nich strzelać? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: a dlaczego jesteś taki? 30.12.07, 16:22 akodo78 napisał: > i próbujesz porównać pięciu pijanych bandziorów napadających na jednego > człowieka z zajściami w kopalni Wujek? Ksiądz zachęcał ich do agresji? Milicja > powinna była do nich strzelać? ================================================= Tak. Bo w obu przypadkach zadzialalo podjudzanie i poczucie calkowitej bezkarnosci, pomimo pelnej swiadomosci sprawcow o zlamaniu Prawa. A do tego nawet silowego przeciwstawienia sie uprawnionym organom. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: oczywiście,że moge powiedzieć 29.12.07, 22:26 O kurcze! Żywa skamielina! I jeszcze umie pisać?! Proponuję oderwać się na chwilę od forum i sprawdzić, a bo ja wiem, w googlach, w wikipedii, gdzie jeszcze ostał się komunizm na świecie. To może oświecony raczysz napisać JAK sobie wyobrażasz istnienie Polski po 89 roku? Oczywiście pod światłym przywództwem jakiegoś Prawdziwego Lewicowca. I od razu napisz SKĄD brać pieniądze na "pochylanie się nad losem najuboższych". Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: oczywiście,że moge powiedzieć 30.12.07, 15:18 kaczylechu napisał: > oczywiście,że moge powiedzieć.Nie byłem na wyborach bo na scenie politycznej > tego teatrzyku dla ubogich nie widzę nikogo kto mógłby przejąć ster władzy.Bez > wyjątku wszystkie partie to praktycznie grupy przestępcze,które chcą tylko do > koryta żeby nakraść. > Wielkie tradycje w tym złodziejstwie ma PO czyli element dawnej złodziejskiej > AWS.Pamietam jak swoją kadencje kończyli aferami a smród przewału na PZU czuć d > o > dziś.Z tej samej kryminalnej grupy AWS wywodzi się PiS a całośc to spadkobiercy > Solidarności,którzy rozpoczęli lata największego złodziejskiego rozbioru > gospodarczego Polski.Ich złodziejskie metody ulepszył beton z SLD czyli żadna > lewica bo na prawo to oni skręcili już na początku lat 90tych i teraz > nadal oszukują społeczeństwo swoim fikcyjnym programem partyjnym. > Reszta to małe nieznaczące partie prowadzone albo przez psychopatów albo > prymitywów. Całość tej sceny przyczyniła się do kolejnego gospodarczego > zniewolenia Polski tym razem przez zachodni kapitał > robiąc z Polski kolonie taniej siły roboczej dla zachodnich koncernów. Przez > nich Polska jest dziś bez własnego majątku narodowego budowanego przez wiele > pokoleń,który za łapówki został oddany w ręce obcych właścicieli. > Ta scena polityczna prezentuje sobą wszystko co najgorsze czyli głównie zdrajcó > w > kolaborujących z zagranicznymi mocodawcami. > To kontynuacja sławnej Targowicy. ================================================= I to jest ABSOLUTNA PRAWDA. Podpisuje sie rekami i nogami pod wstydliwie ukrywanymi przez wszystkich faktami historycznymi. Taka jest tez aktualna sytuacja tego towarzystwa wzajemnej adoracji: PO, PiS, SLD. Wszyscy maja na siebie "haki", bo przeciez wspolnie zamordowali a nastepnie obrabowali wlasna Matke. Odpowiedz Link Zgłoś
roll Chyba cię po.. komuchu 29.12.07, 20:24 Gdyby wszyscy tak myśleli jak ty debilu to teraz byś pisał moczem po śniegu ,a nie w necie na kompie. Odpowiedz Link Zgłoś
makabrapolska ile ty masz lat gó..arzu 29.12.07, 20:48 ile ty masz lat gó..arzu.Ciebie wtedy ca świecie nie było i otwierasz gębe jak pomylony.Co ty wiesz wieśniaku o tych czasach. Ja mieszkałem obok tej kopalni i widziałem te zajścia.Potwierdzam wcześniej wypowiedziane słowa o górnikach.Załosne jest,że dziś nagina się historie do potrzeb politycznych i karmi takich naiwnych jak ty bełkotem propagandowym bo jest poprawny politycznie i Solidarność jest cacy nawet jak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Chyba cię po.. komuchu 30.12.07, 15:23 roll napisał: > Gdyby wszyscy tak myśleli jak ty debilu to teraz byś pisał moczem po > śniegu ,a nie w necie na kompie. ==================================================== Lepiej juz sie nie osmieszaj, niedouczony potomku oszoloma i sfilcowanego moheru. Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 Odznaczenia dla Policjantów! 29.12.07, 19:42 Trzymać ten pijany motłoch krótko, za mordę! Widziałem we Włoszech jak wyglądają Carabinieri, wystarczy że taki stoi w pobliżu i nikt nie ma ochoty z nimi zadzierać. To powinien być wzór dla naszej policji. Odpowiedz Link Zgłoś
wykidajlo2 Re: Odznaczenia dla Policjantów! 29.12.07, 21:55 Nie za bardzo w takim razie rozumiem po co zlikwidowano SB i ORMO a MO przekształcono w policję (nawiasem mówiąc owa MO wcale nie zachowywała się tak źle, jak obecnie sądzą gimnazjaliści). Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: Odznaczenia dla Policjantów! 29.12.07, 22:48 Bo generalnie zabrakło roboty dla SB - opozycja przestała się ukrywać. A dziadków z ORMO to byle blacha przeganiała. Więc na cholerę oni. MO zaś przekształcono w Policję, bo Milicja to zwykle ochotniczy zaciąg, nie zawód. W takim teksasie masz milicję, która jest... antypaństwowa :> Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Odznaczenia dla Policjantów! 30.12.07, 14:07 > MO zaś przekształcono w Policję, bo Milicja to zwykle ochotniczy zaciąg, nie > zawód. dokladnie. > W takim teksasie masz milicję, która jest... antypaństwowa :> nie tyle antypaństwowa, co przeciwna rozbudowanemu rządowi federalnemu. Zadaniem milicji amerykanskiej jest stanie na straży Konstytucji i praw stanowych. Więc jeśli np. agenci FBI, DEA czy IRS łamią lokalne prawo, milicja ma prawo ich powstrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Śląsk: zaatakowani policjanci użyli broni, jede.. 29.12.07, 20:03 wezwano karetkę i przewieziono do szpitala? A po co? Dobić łobuza albo pozwolić się mu wykrwawić. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax I kto tu jest gorszy??? 29.12.07, 20:05 Jak czytam komentarze o dobijanie czy pozwalaniu na wykrwawienie sie to mam watpliwosci czy policja postrzelila wlasciwe osoby.... Odpowiedz Link Zgłoś
wardog1 Re: I kto tu jest gorszy??? 29.12.07, 20:10 kylax napisał: > Jak czytam komentarze o dobijanie czy pozwalaniu na wykrwawienie sie to mam > watpliwosci czy policja postrzelila wlasciwe osoby.... No masz całkowitą rację. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdot6 pod rzadami PO, bandyci sa rozuchwaleni 29.12.07, 20:20 ci napastnicy , ktorych narzadziem pracy jest metalowa rurka i noz, to zelazny elektorat LiD i PO. niedlugo tucznik Kalisz bedzie chcial komisji sejmowej w sprawie obrony bandytow. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Tak, to na pewno skutek zmian w rządzie ;-))) 29.12.07, 20:38 Ci bandyci głosowali na PiS, bo im imponuje żelazna dyscyplina i bezwzględna siła zjawiska bilogicznego imieniem Jarek! Ale teraz rządzi PO i chłopaki oberwali po jajach... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: I kto tu jest gorszy??? 30.12.07, 15:28 kylax napisał: > Jak czytam komentarze o dobijanie czy pozwalaniu na wykrwawienie sie to mam > watpliwosci czy policja postrzelila wlasciwe osoby.... ============================================== Masz racje. Gliniarza poslalbym na kilkutygodniowy trening do liniowych oddzialow specjalnych. Za to, ze spudlowal. Odpowiedz Link Zgłoś
she8 Śląsk: zaatakowani policjanci użyli broni, jede.. 29.12.07, 20:20 Świetnie! Tak trzymać, chłopaki! Agresywne gnojki same proszą się o kulkę. i kiedys w końcu ją dostaną.Jestem optymistką. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Śląsk: zaatakowani policjanci użyli broni, jede.. 29.12.07, 20:24 No, nareszcie policjant z jajami........... Ciekawe jak długo będą go przesłuchiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowy_raj Śląsk: zaatakowani policjanci użyli broni, jede.. 29.12.07, 20:45 O co Wy wogole kruszycie kopie? Jeden z tych palantow zostal tylko postrzelony! Policja po to ma bron, zeby W RAZIE POTRZEBY jej uzyc, a wszystko wskazuje na to, ze taka potrzeba zaistniala. Co ma zrobic gliniarz gdy ruszy na niego jakis podpity kretyn z metalowa rurka? Negocjowac? Szukac takiej samej rurki w trawie, zeby bylo fair i wyrownane szanse? Zastanowcie sie troche. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: klaszczesz u Rubika... 29.12.07, 22:43 Nie... No stary przegiąłeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowy_raj Re: Psie forum 29.12.07, 21:30 Nie wiesz co piszesz. Ja na pewno "psem" jak to ladnie napisales nie jestem. Jeszcze nie tak dawno jako mlody pancur nieraz dostawalem wycisk od policjantow i wcale nie jestem ani jednym z nich ani ich wielkim wielbicielem ale nigdy w zyciu ani mi ani moim kumplom nie przyszlo do glowy podniesc reki na czlowieka w mundurze! Wybryki mlodziencze to jedno, a podnoszenie reki na czlowieka z orzelkiem na czapce to po prostu przegiecie paly! Odpowiedz Link Zgłoś
critto strzelać bandziorom w jajca!! 30.12.07, 14:10 dokladnie, kto podnosi rękę na policjanta, powinien CIERPIEĆ i CZUĆ BÓL i to tak, aby zapamiętał na całe życie... Strzelanie w jajca jest GENIALNE, dzięki temu taki odpad społeczny nie będzie miał dzieci, które mógłby zdemoralizować. Uważam, że to jądra, nie nogi, powinny być podstawowym celem, w które uczy się policjantów strzelać. Odpowiedz Link Zgłoś
walek_z_lasu Re: Śląsk: zaatakowani policjanci użyli broni, je 29.12.07, 21:32 J***ć karków j***ć!!!!!!!!!!! Cw***le j***ne, za kasę można kupić u nich g*ta! Odpowiedz Link Zgłoś
endzu.1 Śląsk: zaatakowani policjanci użyli broni, jede.. 29.12.07, 21:36 Tacy młodociani bandyci w wieku 18 lat zakatowali w Szczecinie mojego kuzyna który był nie pełnosprawny. 20 lat paki to za mało Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Za 20 lat to beda bohaterzy jak ci z Wujka. 29.12.07, 21:38 . Odpowiedz Link Zgłoś
progics Śląsk: Na Slasku byl spokoj... 29.12.07, 21:57 ale gdzies od 1975 roku zaczelo sie wzniecanie burd, przez pijakow, ku.., alfonsow i temu podobny element. Poszkodowani sa tylko ci spokojni mieszkancy, ktorzy nie maja odwagi sie im przeciwstawic. Opor przeciw nim jest konieczny. Tu jest Polska, Polacy sa z natury ludzmi spokojnymi, a z tym marginesem to rzeczywiscie na odstrzelenie jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
afore1 Kilka gliwickich małolatek będzie dziś rozpaczało 29.12.07, 22:07 ojjjjjjjj kilka gliwickich małolatek będzie dziś rozpaczało. Brak seksika w nocy. Ich pięknych odważnych polskich ziomów pogonili do lasu... Ale co tam, ważne, że są dumne ze swoich "mężczyzn", którzy znów kogoś pobili. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_zx Śląsk: zaatakowani policjanci użyli broni, jede.. 29.12.07, 22:31 Jaka jest kara za napaść na policjanta? Odpowiedz Link Zgłoś
posterunkowy do mycia kibli 29.12.07, 22:44 należałoby skierować tych ćwoków na 12 miesięcy do mycia kibli w całych Gliwicach, najlepiej zrobić z tych prac fotoreportaż i umieścić gdzieś online. Niech mi ktoś powie, dlaczego nie można tego zrobić w POLSCE???????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????? Dlaczego trzeba ich pakować do więzień, na które będziemy sami się składać po 1600 zł od łba??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
and_rzej Re: do mycia kibli 30.12.07, 07:47 Najlepiej zaprzac ich do zwymawania kibli PKP i PKS - bedzie mniej smierdzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
andykon Śląsk: zaatakowani policjanci użyli broni, jede.. 29.12.07, 23:14 .....i ciebie moze tez ,bo jestes barbarzynski i niebezpieczny . poki co proponuje saune. dzogink, przysiady etc . gdy to niepomoze koniecznie wizyta na poczatek u psychologa . pozdrawiam z nadzieja ze sie ucywilizujesz. odp. na post " leszek" Odpowiedz Link Zgłoś
viscaelbarsa To, czy użycie przez policjantów broni było 29.12.07, 23:59 zasadne oraz wszystkie okoliczności całego zajścia wyjaśni prokuratura oraz Wydział Kontroli KWP w Katowicach" Haha - normalnie masakra jakaś. W każdym normalnym kraju Ci Policjanci zostaliby bohaterami, a u Nas znając życie teraz to staną się ofiarami. Ten Nasz kraj jest chory. Oczywiście mieli dac się pobić i może nawety zabic. Wtedy kolejni policjanci, ktorzy przyjechaliby na miejsce zdarzenie MOZE dostaliby zgode na użycie broni. Paranoja. Ci bandyci niech się cieszą, że to nie Dziki Zachód, bo za podniesienie ręki na szeryfa szybko wyciągnięto by wobec nich konsekwencje... Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: To, czy użycie przez policjantów broni było 30.12.07, 10:20 to przegiales kolego - w normalnym kraju to policja normalnie pracuje i nie jest to zadne bohaterstwo ... Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: To, czy użycie przez policjantów broni było 30.12.07, 13:22 Znajdz , Jerry,w Jewropie,normalny kraj z normalna policja...(czytaj nizej) Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: To, czy użycie przez policjantów broni było 30.12.07, 11:36 Odp.-viscaelbarsa...-mylisz sie.-Przeczytaj nizej...W Polsce ofiary bandytow (w tym policjanci) maja (na razie)mozliwosc OBRONY.-W zachodniej pseudoeuropie bedac ofiara agresji nie masz prawa do samoobrony.-Jest to prawnie usankcjonowane.Zaskakujesz,we wlasnym domu,wlamywacza - nie ruszaj go,nie bij - zlozy skarge na policji, a wtedy bedziesz mial problemy(najlepiej postaw mu kawe i...podziekuj za wlamanie)...moge Tobie dac dziesiatki przykladow dzialania wymiaru "sprawiedliwosci". Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: To, czy użycie przez policjantów broni było 30.12.07, 15:47 viscaelbarsa napisał: > zasadne oraz wszystkie okoliczności całego zajścia wyjaśni prokuratura oraz Wyd > ział Kontroli KWP w Katowicach" > > Haha - normalnie masakra jakaś. W każdym normalnym kraju Ci Policjanci zostalib > y bohaterami, a u Nas znając życie teraz to staną się ofiarami. Ten Nasz kraj j > est chory. Oczywiście mieli dac się pobić i może nawety zabic. Wtedy kolejni po > licjanci, ktorzy przyjechaliby na miejsce zdarzenie MOZE dostaliby zgode na uży > cie broni. Paranoja. Ci bandyci niech się cieszą, że to nie Dziki Zachód, bo za > podniesienie ręki na szeryfa szybko wyciągnięto by wobec nich konsekwencje... ============================================ Niekoniecznie "Dziki Zchod". W Stanach Zjednoczonych, podobnie jak we wszystkich rozwinietych cywilizacjach, uzycie broni jest srodkiem ostatecznym. Ale kiedy "cop" (legalna nazwa gliniarza) wyciaga kopyto, to po to, zeby zabic. Oczywiscie, oficjalna wersja treningu mowi o "unieszkodliwieniu napastnika". Jednak wszyscy doskonale zdaja sobie sprawe z olbrzymich komplikacji powstalych po zranieniu bandziora, rzadu i budzetu stanowego nie wylaczajac. Dlatego wszyscy, od wloczegi po Prezydenta wiedza, ze gliniarz ma tak strzelac, zeby lobuza wykluczyc ze spoleczenstwa. Amerykanscy podatnicy, pomimo wysokiego poczucia humanitaryzmu, w kwestiach finansowych sa bardzo pragmatyczni. Gliniarze ze spluwa w dloniach, to widok moze nie codzienny, ale napewno nikogo nie szokujacy. Za to policjantom sie placi, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
andykon Re: To, czy użycie przez policjantów broni było 30.12.07, 16:19 .....jestes barbarzynski i niebezpieczny . poki co proponuje saune. dzogink, przysiady etc . gdy to niepomoze koniecznie wizyta na poczatek u psychologa . pozdrawiam z nadzieja ze sie ucywilizujesz. ps z tym humanitarnym podejsciu obywatela z za oceanu to przesadziles odp. dla "darkraj" Odpowiedz Link Zgłoś
cenio80 Śląsk: zaatakowani policjanci użyli broni, jede.. 30.12.07, 00:16 teraz 3 miesiące będą zawieszeni i kupe nerwów ale kogo to na górze obchodzi. Przyjdzie do nich taki niewesoły pan i wmówi im że źle zrobili i użycie broni nie miało podstaw bo przecież w POLSCE jesteśmy. Jak ich z roboty nie zwolnią albo gorzej do pudełeczka wsadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
jolkak11 brawo -policja ma być skuteczna z bandytami! 30.12.07, 07:37 dosyć bezkarnego bandytyzmu ! Brawo policja! Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: brawo -policja ma być skuteczna z bandytami! 30.12.07, 15:58 jolkak11 napisała: > dosyć bezkarnego bandytyzmu ! Brawo policja! =================================================== Za co im bic brawo? Ze policjant spartolil robote i narobil sobie, Rodzinie i Przelozonym kupe klopotow? A moze za to, ze reszta gnojkow uciekla? Jak by jednemu leb odstrzelil, to reszte by trzymal na glebie pod lufa, az by ich zgarneli do mamra. Wtedy nalezaly by sie sluszne brawa. Odpowiedz Link Zgłoś
and_rzej Śląsk: zaatakowani policjanci użyli broni, jede.. 30.12.07, 07:45 W ramach prewencji gwaltu powinni strzelac prosto miedzy jaja. Odpowiedz Link Zgłoś