california07 Jak Zybertowicz z Targalskim nauczali ABW 15.02.08, 14:51 Nie moge uwierzyc skad wzieli sie tacy kretyni w Polsce???Ta cala holota wyplynela za rzadow PiSu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Kretyni wzięli się od klapsa w dzieciństwie 16.02.08, 22:10 byli bici przez rodziców, toteż polubili przemoc, a rozum od tego nie rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Jak Zybertowicz z Targalskim nauczali ABW 15.02.08, 16:21 Pseudonaukowy bełkot,tylko na to było ich stać i widać tego efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Jak Zybertowicz z Targalskim nauczali ABW 15.02.08, 17:30 Nie mialem okazji skorzystac z krynicy wiedzy pana profesora Z. , ubolewam, ale juz samo ogladanie szyderczegousmiechu i sluchania szyderczych tez nie popartych rzetelna wiedza mi wystarczy. Pierwsze wrazenie , jakie odnioslem, ze mam do czynienia z osoba owladnieta psychoza paranoidalna. Drugie jeszcze gorsze. A opanu Targalskim trudno cokolowiek dobrego powiedziec. CHoc pseudonim Darski , cos mi z czasow stanu wojennego przypomina. Ale to bylo dawno temu i inne byly wowczas standarty . Cokolwiek zlego powiedziane na komune , to juz , jak Biblia. Dzisiaj jeszcze warto bylo mowic z sensem. I grzecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
shpark Jak Zybertowicz z Targalskim nauczali ABW 16.02.08, 07:57 Cytuję bełkot dla publiki "Służby kierują się zasadą legalizmu, działają na podstawie i w granicach prawa. Wszelkie czynności, również operacyjne, muszą być zgodne z prawem - mówi, przyznając, że w materiałach "są sugestie co do możliwości bezprawnego działania służb". Jeśli tak robią nasze służby no to nie mamy służb i Polska jest pod tym względem "na widelcu". Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Wibratory byłej władzy oderwanej od koryta 16.02.08, 09:33 I kto im będzie teraz dawał pieniążki na intymne zabawki? Chyba tylko układ kaczystów, co sromotnie (nomen omen) przegrali :))))))))) maruda.r napisał: > > - Twierdzenia z tych zajęć to mieszanina pseudonaukowego bełkotu z wizją służb > rodem z powieści sensacyjnych. Kompletnie bezwartościowa - ocenia oficer ABW, > który przekazał nam materiały z wykładu Zybertowicza. > > ***************************** > > Targalski i Zybertowicz żyją właśnie z bełkotu. > Odpowiedz Link Zgłoś