me2free Jesli Kaczynski zlamal prawo, to do wiezienia 16.02.08, 14:51 i po sprawie , nie ma co bronic przestepcy. A sporo ludzi pisalo w czasie rzadow PiS, ze nasladuja komunistow i .... mieli racje. Przychodzi gosc i mowi ze za przestepstowo idzie sie do kicia, zaraz PiS oburza sie. Odpowiedz Link Zgłoś
heli34 Re: Jesli Kaczynski zlamal prawo, to do wiezienia 16.02.08, 15:12 Już różne zera były ministrami sprawiedliwości ale idioty na tym stanowisku jakoś sobie nie przypominam.To pierwszy taki przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman nauczyciel Ziobry 16.02.08, 21:30 a czego się spodziewać po nauczycielu Ziobry Odpowiedz Link Zgłoś
l20uty Ćwiąkalski: Jarosław Kaczyński może trafić do w.. 16.02.08, 15:18 Kaczyński J.powinien siedzieć za budynki w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Ćwiąkalski: Jarosław Kaczyński może trafić do 16.02.08, 15:25 Naczelny naganiacz czerwonej mafii znow dal glos! A teraz bardzo powaznie zastanawiam sie nad tym czy Tusk i jego przydupnicy organizuja stan wyjatkowy? Przeciez Bolek wyraznie ich do tego zachecal. Cos mi sie zdaje, ze moze do czegos takiego dojsc. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-76 [...] 16.02.08, 15:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj To robota dziennikarzy, śmiecu warte 16.02.08, 15:32 najpierw tytuł w stylu "ćwiąkalski - j.kaczyński pójdzie do pierdla" potem "ćwiąkalski - nie przesądzam o winie j.kaczyńskiego" za parę tytułów prorokuję: minister ćwiąkalski całuje j.kaczyńskiego po pałce i dziękuje za łaskę! najważniejsze żeby się to czytało, w końcu jest parę reklam na stronie no i liczy się wejścia. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj zapomniałem dodać - na końcu będzie 16.02.08, 15:34 "ćwiąkalski - ja nic takiego nie mówiłem" Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja Ćwiąkalski: Jarosław Kaczyński może trafić do w.. 16.02.08, 15:38 p.ćwiąkała,kręci pan bat na swoją skórę.opamiętaj się pan póki jeszcze czas. Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja Ćwiąkalski: Jarosław Kaczyński może trafić do w.. 16.02.08, 15:40 p.ćwiąkała,kręcisz pan bat na swoją skórę.opamiętaj się pan póki jeszcze czas. Odpowiedz Link Zgłoś
prezentation1 Samoobrona pracuje...................... 16.02.08, 15:43 przygotowuja przyszly proces Kaczynskich www.dobrypasterz.pl/img_upl/2019.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----podaj teczke SBckiego kapusia Boniego-------- 16.02.08, 15:52 podaj zwlaszcza na ktorych kolegow ten SBcki kapus donosil Cwiakalski tez byl zarejestrowany jako kandydat na kupusia SB oto kadry PO - buhaha jeszcze takich SBckich kapusi bojacych sie otwarcia archiwum IPNu jest w PO ??? waszymi idolami sa tacy zbrodniarze jak Stefan Michnik - UBecki platny kapus, ktory za glebokiego PRLu skazywal AKowcow na kary smierci Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: -----podaj teczke SBckiego kapusia Boniego--- 16.02.08, 20:14 hrabia-monte-christo napisał: > podaj zwlaszcza na ktorych kolegow ten SBcki kapus donosil > > Cwiakalski tez byl zarejestrowany jako kandydat na kupusia SB > > oto kadry PO - buhaha jeszcze takich SBckich kapusi bojacych sie > otwarcia archiwum IPNu jest w PO ??? > > waszymi idolami sa tacy zbrodniarze jak Stefan Michnik - UBecki > platny kapus, ktory za glebokiego PRLu skazywal AKowcow na kary > smierci Bydleca glupota przemawia przez ciebie, PO od samego poczatku bylo zwolennikiem calkowitego otwarcia akt IPN, to PO nalegalo na to podczas gdy PiS bronilo sie przed tym nogami i rekami do tego stopnia az wyprodukowali ustaawe bubel ktora na bardzo dlugi czas wstrzymala jakakolwiek lustracje. Co do kapusiow esbeckich, esbekow i katow komunistycznych, to wiesz co, mialbys chodz odrobine uczciwosci ludzkiej i nie rozpoczynal tego tematu, bracia kaczynscy ze swoimi lojalkami, byli oficerowie SB mianowani przez PiS na stanowiska szefow Policji w calym kraju, rezimowi kaci, prokuratorowie kryze i wasseram, oraz cala reszta kapusow i czlonkow PZPR to cale PiS, o czym wiec ty chcesz jeszcze dyskutowac, jakie ty masz argumenty, jakie masz prawo do tego by kogos kapusim nazwac glupku ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kralik111 16.02.08, 22:20 Czemu glupoty oraz epitety wypisujesz? Przeciez Boni byl kapusiem - do czego sam sie ko 20tu latach wreszcie przyznal. Honoru nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: -----podaj teczke SBckiego kapusia Boniego--- 17.02.08, 01:03 Jesteś jednak wyjątkowo głupi, parobku. Nie trzymaj się tak kurczowo jarkowej podwiązki, bo przepadniesz razem z nim w kazamatach, któreście budowali dla narodu zamiast trzech milionów mieszkań. hrabia-monte-christo napisał: > podaj zwlaszcza na ktorych kolegow ten SBcki kapus donosil > > Cwiakalski tez byl zarejestrowany jako kandydat na kupusia SB > > oto kadry PO - buhaha jeszcze takich SBckich kapusi bojacych sie > otwarcia archiwum IPNu jest w PO ??? > > waszymi idolami sa tacy zbrodniarze jak Stefan Michnik - UBecki > platny kapus, ktory za glebokiego PRLu skazywal AKowcow na kary > smierci Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster złość piękności szkodzi 16.02.08, 15:55 że... jakieś, rzekome przekroczenie prawa, że więzienie; co tam więzienie...co tam prawo; zbyniu, u l ż y j s o b i e... za bezczelną bliźniaczość, za mierny wzrost i zarost zbyniu... czapa, bez przyklepywania łopatą; jak psa, zrozumiano! a na grób, żeby mi nikt kwiatów nie przynosił! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo .....Ćwikalski zamyka mlodym prawnikom aplikacje.. 16.02.08, 16:02 wczoraj wyszlo szydlo z orka - Cwokalski chce wprowadzic limity przyjec na aplikacje adwokacka i radcowska, a decyzje o tych limitach beda podejmowac adwokaci i radcowie brawo Cwokalski - rob tak dalej - a PIS wroci do wladzy duzo szybciej niz za pond 3 lata Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 dać gojowi władze 16.02.08, 16:03 to ten pojedzie na holidej. to po hooj ta władza? dla zabawy? i jeszcze na dodatek ci co wyskakują z lodówki. miejcie wstyd. walcie się na ryj. buahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp vice versa 16.02.08, 16:14 niech zyje dobro! precz z samym dobrem nich zyja jedynie sluszne podsluchy pielegniarek i kogo sie da! precz precz precz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kos1981 minister niedługo pożegna się z nami.za mała głowa 16.02.08, 16:17 niektórzy łapią się na lep wadzy..olśnienie jedak mija..he,he Odpowiedz Link Zgłoś
rychusa Ćwiąkalski: Jarosław Kaczyński może trafić do w.. 16.02.08, 16:29 to juz zupelnie nie wiem o co chodzi...?Dorn mowi,ze gdyby nie zagluszano to bylby zamach na panstwo...na czyje panstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....Po zwyciestwie PiS................. 16.02.08, 16:33 w 2005 roku,skonsolidowane zostaly wszystkie postkomunistyczne sily.Do przegrania wyborow dzialaly luzno.Po lustracji i likwidacji rosyjskiej WSI kontakty powiazala cala komuna i postkomuna.Robiono tajne spotkania.Uczestniczyli przedstawiciele PO,sluzb rozwiazanych-WSI,dawnej SB a nawet UB.O tym bedzie jutro wieczorem na moim blogu.U wladzy nie ma Polakow.U wladzy sa Ci co nienawidza Polski.Ci ktorych zadaniem jest zniszczyc kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ....Po zwyciestwie PiS................. 16.02.08, 16:35 I dalej.W naradach uczestniczyli pracownicy Wyborczej i TVN.Sluzby organizowaly je indywidualnie.Sluzby nielegalne. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ....Po zwyciestwie PiS................. 16.02.08, 16:37 i ostatnie.Brali ludzie z Mossad.Tego Wyborcza nie uniknie.Takie sa fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: ....Po zwyciestwie PiS................. 17.02.08, 01:12 presentation1 napisał: > i ostatnie.Brali ludzie z Mossad.Tego Wyborcza nie uniknie.Takie sa fakty. Mossad na was sra, niedorobione pokurcze. Cały świat na was sra, kaczy lojalkowcy. Takie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ....Po zwyciestwie PiS................. 16.02.08, 17:09 presentation1 napisał: > I dalej.W naradach uczestniczyli pracownicy Wyborczej i TVN.Sluzby organizowal > y je indywidualnie.Sluzby nielegalne. A podasz nazwiska prawdziwe, czy zmyslone...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUA HA HA HA H AH A H AH A H AH A H A H A A H A HA H AH A H AH HA AH Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: ....Po zwyciestwie PiS................. 16.02.08, 21:42 presentation1 napisał: > w 2005 roku,skonsolidowane zostaly wszystkie postkomunistyczne sily.Do przegran > ia wyborow dzialaly luzno.Po lustracji i likwidacji rosyjskiej WSI kontakty pow > iazala cala komuna i postkomuna.Robiono tajne spotkania.Uczestniczyli przedstaw > iciele PO,sluzb rozwiazanych-WSI,dawnej SB a nawet UB.O tym bedzie jutro wieczo > rem na moim blogu.U wladzy nie ma Polakow.U wladzy sa Ci co nienawidza Polski.C > i ktorych zadaniem jest zniszczyc kraj. Sposob w jaki POpaprancy zachowuja sie po wyborach zdaje sie dosc wyraznie potwierdzac to, co napisales. Dzis staje sie ewidentne, ze POpaprancy wspolnie z komuchami w obawie o swoje tylki daza do fizycznej likwidacji PiSu - do czego publicznie wzywa ich Bolek Walesa. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: ....Po zwyciestwie PiS................. 16.02.08, 22:08 Tych głupot to się chyba na kursach marksizmu nasłuchałeś. I nie dziwi mnie że trzymasz z esbekiem presentation1, który ze strachu przed odpowiedzialnością za swoje czyny uciekł z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 i ..... 35 !!!! 16.02.08, 16:33 .... kolejna pisowska gnida zdekonspirowana :-))) Kto tego głupka zwerbował do bepieki ? Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Ćwiąkalski: Jarosław Kaczyński może trafić do w.. 16.02.08, 16:39 Panie ministrze oczekuję,że pan poradzi sobie z tym kaczym gównem i kurdupel Yarkacz trafi wreszcie za kratki za swoje faszystowskie wyczyny. Powiem tak PO nas choćby potop ale nigdy PiS-dzielcy Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Rzad Tuska.................. 16.02.08, 16:42 dazy do wojny domowej.PiS chcial lustracji a PO chce krwi.Lukaszenko sie cieszy.Wydaje mi sie ze jest wiekszym demokrata niz jest i bedzie ekipa Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Rzad Tuska.................. 16.02.08, 16:52 Tusk nie chce krwi totalitaryzmu PRL.Tusk chce krwi demokracji.O swoich z PRL zapomnial.Sa dzisiaj przydatni Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Rzad Tuska.................. 16.02.08, 16:53 presentation1 napisał: > dazy do wojny domowej.PiS chcial lustracji a PO chce krwi.Lukaszenko sie cieszy > .Wydaje mi sie ze jest wiekszym demokrata niz jest i bedzie ekipa Tuska Przestan juz lgac jak najpodlejsza bura suka, PO od samego poczatku chcialo pelnej lustracji, to PiS zrobilo wszystko zeby do tego nie dopuscic. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Rzad Tuska.................. 16.02.08, 16:58 Po przegranych wyborach cala postkomuna zaczela sie konsolidowac.Szukano poparcia wszedzie.Nawet w nielegalnych silach specjalnych.Tusk jak tylko skonczy przed Trybunalem-to bedzie dobrze.Tusk powinien skonczyc jak Caucescu Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Rzad Tuska.................. 16.02.08, 17:01 presentation1 napisał: > Po przegranych wyborach cala postkomuna zaczela sie konsolidowac.Szukano poparc > ia wszedzie.Nawet w nielegalnych silach specjalnych. Leslawie wajdzik, ty przeciez piszesz o Prawie i Sprawiedliwosci...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
brainbox Re: ...Rzad Tuska.................. 16.02.08, 17:10 presentation1 napisał: > Po przegranych wyborach cala postkomuna zaczela sie konsolidowac.Szukano poparc > ia wszedzie.Nawet w nielegalnych silach specjalnych.Tusk jak tylko skonczy prze > d Trybunalem-to bedzie dobrze.Tusk powinien skonczyc jak Caucescu Masz za dużo faszystowskich poglądów kolesiu. Krwiopijcą jesteś na dodatek też.... br. Odpowiedz Link Zgłoś
prezentation1 wybaczcie...................... 16.02.08, 17:45 wybaczcie choremu, moja wina; moja wina, moja bardzo wielka wina, nie wiem co sie ze mna dzieje, na slowo Tusk i GW, diabel we mnie wstepuje Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Ależ cudaków mają POpaprańcy w swoim rządzie. 16.02.08, 16:53 Miał rację Janek Marysia, że dał sobie z nimi spokój. Na POhybel! u. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Rzad Tuska.................. 16.02.08, 17:04 Znowu reklama?Jestescie smieszni.Powiedzialem ci kiedys.Dzieki twoim glupotom-ze sto osob wejdzie na mojego bloga.Ale mnie ilosc nie interesuje.Z ilosci nie chce kasy.Jakosc-baranie Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Rzad Tuska.................. 16.02.08, 17:08 presentation1 napisał: > Znowu reklama?Jestescie smieszni.Powiedzialem ci kiedys.Dzieki twoim glupotom-z > e sto osob wejdzie na mojego bloga.Ale mnie ilosc nie interesuje.Z ilosci nie c > hce kasy.Jakosc-baranie Leslawie wajdzik, ja jestem pelny zrozumienia i milosierdzia dla ludzi cierpiacych, dlatego sprawia mi wielka przyjemnosc, sprawienie tobie przyjemnosci, ze ktos odwiedzi twoj blog esbeka niespelnionego...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ...prawda o Cwiakalskim z ipnU.................... 16.02.08, 17:04 W dniu 13.09.1985 r. zarejestrowany pod numerem 31524 przez Wydz. III-1 WUSW Kraków w kategorii kandydat na TW (kapusia). Materiały zniszczono w dniu 18.10.1989 r. w jednostce operacyjnej, brak protokołu brakowania. ciekawe co bylo w zniszczonej teczce Cwiakalskiego Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...prawda o Cwiakalskim z ipnU............... 16.02.08, 17:08 Cwiakalski byl kapusiem.Kutz takze.PO zeby oczyscic atmosfere powinno pozbyc sie lajna.Dzis Tusk juz nic nie moze.PO objeto ochrona przez rozwiazane sluzby specjalne.Tusk to marionetka Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...prawda o Cwiakalskim z ipnU............... 16.02.08, 17:21 Tak wyglada zaplata za wygrane wybory Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...prawda o Cwiakalskim z ipnU............... 16.02.08, 19:58 presentation1 napisał: > Cwiakalski byl kapusiem.Kutz takze.PO zeby oczyscic atmosfere powinno pozbyc si > e lajna.Dzis Tusk juz nic nie moze.PO objeto ochrona przez rozwiazane sluzby sp > ecjalne.Tusk to marionetka Cwiakalski byl takim samym kapusiem, na takich samych zasadach co jaroslaw kaczynski, dlatego nie masz argumentu leslawie wajdzik...;D Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: ...prawda o Cwiakalskim z ipnU............... 17.02.08, 01:18 Polska pozbyła się już łajna - kaczonazistowskiego. Został jeszcze ten obsrany kurdupel udający prezydenta. I on dostanie kopa w dupę, a potem przed Trybunał Stanu ze zdrajcą targowickim. presentation1 napisał: > Cwiakalski byl kapusiem.Kutz takze.PO zeby oczyscic atmosfere powinno pozbyc si > e lajna.Dzis Tusk juz nic nie moze.PO objeto ochrona przez rozwiazane sluzby sp > ecjalne.Tusk to marionetka Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Czy to nie jest właśnie język parobka czasem? 17.02.08, 10:28 Bo nawet jak na pederastę trudno byłoby to nazwać językiem intelektualisty, prostaku jakiś zakichany z undergroundu... __________ Cóż to, zamordowaliście w swoich sumieniach Boga i myślicie że ujdzie to wam bezkarnie? (F.W. Nietzsche) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...prawda o Cwiakalskim z ipnU............... 16.02.08, 19:16 hrabia-monte-christo napisał: > W dniu 13.09.1985 r. zarejestrowany pod numerem 31524 przez Wydz. > III-1 WUSW Kraków w kategorii kandydat na TW (kapusia). Materiały > zniszczono w dniu 18.10.1989 r. w jednostce operacyjnej, brak > protokołu brakowania. > > ciekawe co bylo w zniszczonej teczce Cwiakalskiego Takie same mial jaroslaw kaczynski, masz z tym jakis problem, bo ja nie...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ....Po zwyciestwie PiS................. 16.02.08, 17:11 Powtarzasz jak Wyborcza Goebelsa.Klamstwo powtarzane tysiac razy staje sie prawda.Na dzisiejszej gieldzie to widac.Ponad 5 punktow spadek Agory.Czyli?Goebels byl zlym nauczycielem dla Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ....Po zwyciestwie PiS................. 16.02.08, 17:21 presentation1 napisał: > Powtarzasz jak Wyborcza Goebelsa.Klamstwo powtarzane tysiac razy staje sie praw > da.Na dzisiejszej gieldzie to widac.Ponad 5 punktow spadek Agory.Czyli?Goebels > byl zlym nauczycielem dla Wyborczej Leslawie, znowu opierasz sie na tezie Prawa i Sprawiedliwosci, teze ta potwierdzil sam towarzysz kurski...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ....Po zwyciestwie PiS................. 16.02.08, 17:25 Przeciez PiS dochodzac do wladzy nie mial za soba mediow.Mial za soba - zwyklych ludzi,jak mowil o sobie Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ....Po zwyciestwie PiS................. 16.02.08, 19:56 presentation1 napisał: > Przeciez PiS dochodzac do wladzy nie mial za soba mediow.Mial za soba - zwyklyc > h ludzi,jak mowil o sobie Tusk PiS jak dochodzilo do wlady mialo za soba ludzi i media, media dlatego, ze PiS z PO bylo alternatywa dla skompromitowanego SLD, PiS bardzo szybko jednak zdradzilo tych ludzi i media, zauwaz, ze caly elektorat PiS z przed 2 lat odworcil sie od nich, PiS przejeli elektorat SO i LPR, gdyby nie zdradzili elektoratu zwyklych ludzi, ostatnie wybory tez nalezalyby do PiS...;D Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ....Po zwyciestwie PiS................. 16.02.08, 17:24 presentation1 napisał: > Powtarzasz jak Wyborcza Goebelsa.Klamstwo powtarzane tysiac razy staje sie praw > da.Na dzisiejszej gieldzie to widac.Ponad 5 punktow spadek Agory.Czyli?Goebels > byl zlym nauczycielem dla Wyborczej Jeszcze jedno leslawie wajdzik, ty tak bardzo cierpisz na maniakalna nienawisc do GW, ze zyc bez niej nie potrafisz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Ćwiąkalski: Jarosław Kaczyński może trafić do w.. 16.02.08, 17:25 Ten facet przynajmniej ze względu na swoją fizjonomię powinien iść prezc Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Ćwiąkalski tylko wskazał co grozi za przestepstwo. 16.02.08, 17:47 Którego byc może dopuścił sie J.Kaczyński,znany bolszewicki działacz A w szambiePIS sie zagotowało!..Mamy Gó..PIS na gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Ćwiąkalski tylko wskazał co grozi za przestep 16.02.08, 17:58 > Ćwiąkalski tylko wskazał co grozi za przestepstwo(...) No tak,a fani Przystojnych i Sympatycznych :P popadli w prawdziwą histerię i spazmy nieomal. IMVHO nieproporcjonalną do podanej informacji i potencjalnych konsekwencji. Ciekawe,czy w domach tupią nogami,albo może lezą na podłodze i walą w nią rączkami ,łkając :"Nieee,ja nie chce tego,ja chciałem tamtoooo" A to tylko informacja,o mozliwości zaistnienia złamania prawa i ewe. konsekwencji Odpowiedz Link Zgłoś
fation Re: Ćwiąkalski: Jarosław Kaczyński może trafić do 16.02.08, 17:48 masakra,,,,, JK może wszystko, chyba zmienię PLUSA na innego operatora bo i moje sms pewnie czyta wieczorami...... Odpowiedz Link Zgłoś