priller 29.02.08, 06:38 spokojnie, to tylko prima aprilis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
priller mentalny gowniarz prezydentem 29.02.08, 06:42 to najglupszy zart, jaki moge sobie wyobrazic. Odpowiedz Link Zgłoś
poszczeklu Zero nie może być prezydentem. 29.02.08, 07:05 Konstytucja powinn atgeo zabraniać. A zero niech samo emigruje, najlepiej do Erec Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Stosowny plakacik 29.02.08, 07:10 Stosowny plakacik opracowałem już w sierpniu 2007 fraglesi.wordpress.com/2007/08/12/durny-burak-agent-dolu-cz3/ Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Mimo plugawej nagonki POstKomunistycznych mediow.. 29.02.08, 18:46 ...Zbyszek Ziobro sie trzyma !!!fraglesi67 napisał: > Stosowny plakacik opracowałem już w sierpniu 2007 Wysoka pozycja Zbigniewa Ziobry wbrew Goebellsowkiej histerii propagandzistow TVN-WSI, PO-lsatu, PO-lityki Newspeaku, G.Wna i innych gadzinowek i szczekaczek jest zadziwiajaca i wrozy doskonala przyszlosc dla tego mlodego i zdolnego polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Mimo plugawej nagonki POstKomunistycznych med 29.02.08, 18:55 Kolejny piss-belkot PS.Mamy nowy tygodnik Newspeak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Miller powiedział ,a głupki powtarzają 29.02.08, 07:13 Odzywki Gomółki ,albo Jaruzelskiego pewnie też równie ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Chciałbym zobaczyć "prezydentową", teraz będzie 29.02.08, 07:36 ruch wokół niego. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Ja obstawiam Dodę 29.02.08, 13:41 a.k.traper napisał: > ruch wokół niego. Myśle ,że Doda byłaby niezła. Nie żartuję. Pismaki zajeliby się jej "warunkami fizycznymi", a nie tym "co prezydent powiedział" i Prezydent mógłby spokojnie zająć się pracą. Na dodatek miałby troche "radochy w łozu" ( tak mniemam). W koncu nalezy się coś za trudy i znoje. Tylko co tu zrobic ,zeby się nie odzywała ? Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: mentalny gowniarz prezydentem 29.02.08, 19:21 priller napisał: > to najglupszy zart, jaki moge sobie wyobrazic. Dziwisz się???? Już ponad rok temu guru z Torunia czyli muchomorek apelował do Pisuaru by wytypował go jako kandydata na prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
gundyslaw jak nie może Pitera to rękami PISu niszczą Ziobrę 29.02.08, 06:44 co za wstrętna partia już rzygać się chce, weż sie porąbany kaszubie do uczciwej pracy i staraj się robić to co obiecywałeś durnym wyborcom Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: jak nie może Pitera to rękami PISu niszczą Zi 29.02.08, 06:49 Ale kto go niszczy? pisowska rzepa? Stuknij się w małą główkę. Tylko nie za mocno, bo ten pusty odgłos może wywołać turbulencje :) Odpowiedz Link Zgłoś
gundyslaw Re: jak nie może Pitera to rękami PISu niszczą Zi 29.02.08, 06:57 ty tępaku jak się go będzie lansować to Kaczory go zniszczą jak Kazia , a Herr Tuske Rokitę, Płażyńskiego, Piskorza i Olechowskiego wszystkie popularne nazwiska zniszczył Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: jak nie może Pitera to rękami PISu niszczą Zi 29.02.08, 07:07 drogi gundyslawie, co prawda jezyk twojej polemiki nie bardzo mi sie podoba (choc rozumiem, ze zostales sprowokowany), ale zgadzam sie z toba jesli chodzi o kaczynskich i tuska... Wszyscy trzej staraja sie wyslac w odstawke wszystkie, ze tak powiem, bardziej wyraziste postacie swojej strony politycznej i otoczyc sie miernotami w stylu schetyny, sikorskiego (po) i gosiewskiego (pis), wtedy ich wlasne gwiazdy (jesli ich w ogole mozna nazwac gwiazdami) jasniej swieca.... jesli zas chodzi o sondaz, to czy droga rzeczpospolita moglaby przeprowadzic nt kto wygra wybory w usa w 2012 roku? bylby rownie aktualny jak kto wygra wybory w polske za 2.5 roku.... Odpowiedz Link Zgłoś
poszczeklu Na ciebie też chyba urządził nagonkę. Razem z KGB 29.02.08, 07:07 CIA, Żydami, masonami, cyklistami, feministkami, komornikiem i psychiatrami. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Tusk i Ziobro mają największe szanse na fotel p.. 29.02.08, 06:46 no to ziobro ma w pisiorni przes.... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Tusk i Ziobro mają największe szanse na fotel p.. 29.02.08, 06:48 czy wiadomo kto zleca te permanentne sondaże wyborcze i po co ? bo do wyborów to jeszcze daleko Odpowiedz Link Zgłoś
blackthorn Tusk i Ziobro mają największe szanse na fotel p.. 29.02.08, 06:56 Blagam, przestancie straszyc ludzi z samego rana takimi "sondazami":-( Odpowiedz Link Zgłoś
therem Re: Tusk i Ziobro mają największe szanse na fotel 29.02.08, 07:00 Spokojnie, fotel pan Ziobro może dostać, czemu nie. Prezydentowi kupi się nowy, ładniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: Tusk i Ziobro mają największe szanse na fotel 29.02.08, 07:04 blackthorn napisał: > Blagam, przestancie straszyc ludzi z samego rana takimi "sondazami":-( tobie to rano, a u mnie noc i nie bede mogl spac. zlosc we mnie narasta na ta glupia gazete i takie pisanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Jak woły do karet !!! 29.02.08, 07:17 ..obaj nadają sie do pałacu. Prezydent musi mieć klasę a oni co mają ??? N I C !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Jak woły do karet !!! 29.02.08, 07:19 ksks3, masz racje, ale skad sie wiec tam wzial lechu? Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Tusk i Ziobro mają największe szanse na fotel p.. 29.02.08, 07:25 Sondaż robiony był pewnie wśród dziennikarzy Rzeczpospolitej, bo jak inaczej wytłomaczyć wysokie notowania takich miernot jak Ziobro, Kaczyński czy Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Tusk i Ziobro mają największe szanse na fotel 29.02.08, 07:27 priller napisał: > spokojnie, to tylko prima aprilis.Kto to głosuje na taką kanalię.Ten sztywny bolszewik,nadaje sie na prezydenta, jak moja suka.Ludzie, najpierw pomyślcie potem,podnoście rączki.Synalek komucha prezydentem,trzymajcie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: to na pewno prima aprilis 29.02.08, 07:31 priller napisał: > jesli nie, to czeka mnie dozywotnia emigracja.Prezydentem musi zostać,człowiek starszy i mądry,nie facecik o skłonnościach pedalskich.Ziobro nadaje sie dokładnie na nadzorcę do obozu na kubie,on jest do tego stworzony. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1010 Hm, od kiedy mozna kandydowac z pierdla?Do wyborow 29.02.08, 07:32 Zero bedzie siedzial "na mur"!!!hehe Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro ZIOBRO prezydentem? Prima Aprilis jest za miesiac! 29.02.08, 07:38 no chyba ze Polacy musieli by sie uchlac przed wyborami na amen.... Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 "Rz" PISowski szmatławiec, dawniej PZPR ! 29.02.08, 08:53 RZ" ma wiele wspólnego z "Prawdą" i "Trybuną Ludu"... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper to kolejny głupawy sondaż 29.02.08, 07:40 Tusk ma przed sobą poważne wyzwania, jesli mu sie powiedzie to sondaz niepotrzebny, a jeśli nie to wielu ma szansę, to za trzy lata dopiero Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma ani Tusk ani Ziobro nie mają, przy Sikorskim 29.02.08, 08:51 zadnych szans. On już, a nawet wcześniej, gdy ze łzami w oczach całował szabelkę, rozpoczął kampanię prezydencką. Polacy za "takim" w ogien pójdą, a On ich tam, chętnie zaprowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
z_apomnialem Re: ani Tusk ani Ziobro nie mają, przy Sikorskim 29.02.08, 11:27 tetradrachma napisał: > zadnych szans. On już, a nawet wcześniej, gdy ze łzami w oczach > całował szabelkę, rozpoczął kampanię prezydencką. Polacy za "takim" > w ogien pójdą, a On ich tam, chętnie zaprowadzi. zależy czy mu Tusk pozwoli, a Tuskowi USA Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Tusk i Ziobro mają największe szanse na fotel p.. 29.02.08, 08:52 Wybór Ziobry należy głównie do sadystów i masochistów Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Sondaż przeprowadzony w redakcji "Rz" ! 29.02.08, 08:54 dlatego Ziobro ma 15 b% Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 z tego sondażu wynika że kaczor nie ma szans 29.02.08, 09:04 na prezydenturę. <Migalski wyjaśnia, że na razie niepodważalnym kandydatem PiS na prezydenta jest obecna głowa państwa. Sondaż świadczy o tym, że ma on szansę na reelekcję. Zdaniem politologa prezydent wejdzie do drugiej tury, ale kto ją wygra, nie jest pewne.> Odpowiedz Link Zgłoś
sotertad Tusk i Ziobro mają największe szanse na fotel p.. 29.02.08, 09:04 Nie mogę zrozumieć za czym tęskni elektorat pana Ziobry, za zamordyzmem, za łamaniem prawa, za wyznaczaniem winnych, za ubezwłasnowolnieniem sądów? To nie może być prawdą, ten człowiek zdewaluował się sam, jest niedouczonym prawnikiem o aspiracjach dyktatora, on jest naprawdę niebezpieczny w kraju o tęsknotach za uczciwą, wszechobecną demokracją. Odpowiedz Link Zgłoś
bennironi Tusk i Ziobro mają największe szanse na fotel p.. 29.02.08, 09:54 Ziobro skończy jak Marcinkiewicz- dla Kaczorów stanowi poważne i realne zagrożenie. Dzięki sondażom można znacznie zmniejszyć skład osobowy PIS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Zorro bierze prezydenture,ja oddaje dowod osobisty 29.02.08, 10:21 Ziobro prezydentem?? Hitlerowsko-stalinowska rzez polskich elit wciaz jest brzemienna w skutki.:( Co jak co, ale tego bym nie zniosl. Juz kaczka jest lepszy. Ten narod blaga o kolejna historyczna katastrofe. Odpowiedz Link Zgłoś
z_apomnialem Re: to na pewno prima aprilis 29.02.08, 11:25 priller napisał: > jesli nie, to czeka mnie dozywotnia emigracja. ktoś cie prosi żebyś tutaj został? Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: to na pewno prima aprilis 29.02.08, 14:31 z_apomnialem napisał: > ktoś cie prosi żebyś tutaj został? namawiali, zebym wracal. Odpowiedz Link Zgłoś
jerryjak Tusk i Ziobro mają największe szanse na fotel p.. 29.02.08, 12:06 A moja prognoza na rok 2010 jest następująca : 1.dworzec na Okęciu - dalej nieodebrany; 2.autostrady - 209 km; 3.Stadion Narodowy - z uwagi na trudności koordynacji - 2 lata opóźnienia; 4.komisja Euro 2012 odbiera Polsce i Ukrainie organizację tych mistrzostw; 4.wobec tego "dolce farniente" PO - prawie automatyczna reelekcja obecnego prezydenta Pożyjemy - zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
mzastaw Tusk i Ziobro mają największe szanse na fotel p.. 29.02.08, 12:14 Naprawdę śmiechu warte!!! PiS jest mi politycznie obcą partią. Gdyby o wybór między dwoma osobami chodziło i nie było nikogo więcej oddałbym głos na Lecha Kaczyńskiego, chociaż nie uwielbiam i nie podziwiam jego obecnej prezydentury. Na temat pana Ziobro - nie mam nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
human77 Tusk i Ziobro ... 29.02.08, 12:29 Nie mają żadnych szans tylko mieszają. Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Tusk i Ziobro mają największe szanse na fotel p.. 29.02.08, 13:21 Ziober według mnie ma bankowo zagwarantowany wybór na "playmate miesiąca", jak już trafi pod celę. Swoją drogą, jakimże idiotą trzeba być, aby myśleć o tym, że Zero MÓGŁBY W OGÓLE kandydować na fotel prezydenta? No ale fakt, we wcześniejszych wyborach kandydatem był Lepper, Tymiński i inne gwiazdy. Słowem trzeba przyjąć że niezmiennie 15% naszego społeczeństwa to idioci :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne "Rz", Semka i Migalski, jest sie na kim oprzec :) 29.02.08, 14:28 smiech na pustej sali, Semka i Rzeczniepospolita to oszusci i kretacze, ich sondazem Janecki moze sobie dupe podetrzec zaoszczedzi na papierze toaletowym, a Ziobro do tego czasu juz dawno z "krakowiakiem" bedzie harce odstawial w wiezieniu Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: "Rz", Semka i Migalski, jest sie na kim oprze 29.02.08, 14:35 jeszcze dodam ze: Migalski pokazał po raz kolejny, że nie jest niezależnym ekspertem, lecz stroną w sporze politycznym, jest manipulatorem, wypełnia rolę zaangażowanego posłańca Prawa i Sprawiedliwości na scenie medialnej. Dobrze by było, gdyby wreszcie przestał się przedstawiać jako niezależny fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Tusk i Ziobro maja najwieksze szanse ... 29.02.08, 14:46 Szanse maja tylko Kaczynski i Ziobro. Tusk po 100 dniach swoich rzadow stracil juz jakiekolwiek szanse! Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Tusk i Ziobro maja najwieksze szanse ... 29.02.08, 15:33 Wiesz co, ja chyba zacznę się doktoryzować z psychiatrii na takich "zapaleńcach" jak Ty, presentation, dyletant i inni. PS. Adolf też do końca wierzył w swoje zwycięstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Priller ! Nie emigruj ! 29.02.08, 13:36 priller napisał: > jesli nie, to czeka mnie dozywotnia emigracja. To straszne ! Priller, błagamy na kolanach: nie emigruj, zostań ! Bez Ciebie Polska juz nie bedzie Polską !!! Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Grunt to zimna krew 29.02.08, 14:48 Bez paniki, do wyborów są dwa lata i nie wiadomo jeszcze, kto będzie kandydował. Na dodatek Tusk ma aż dwukrotnie wyższe poparcie. IMO nie grozi nam prezydent zero-zero. Ciekawe swoją drogą, kto płaci za tak bezsensowne sondaże. Odpowiedz Link Zgłoś