01.06.11, 22:08
witam Panie Januszu,prosze o pdanie lat pustki dla osoby urodzonej 01.01.1967 czli numerologiczna 7.rowniez bardzo prosze o obliczenie liczby podpisu z 8/7,dla tej nieszczesnej 7.wibracja mojego podpisu to 4.mam wieczne problemy z praca i tak ogolnie zawsze pod gore.pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: podpis 03.06.11, 12:00
      Witaj
      Lata pustki dla daty 1-1-1967 - ostatnie 2006-2008, kolejne 2018-2020. Trwają mniej więcej od lutego roku rozpoczynającego do lutego roku kończącego.
      Co do podpisu. Należy zacząć od tego, że podpis jest naszą najważniejszą afirmacją. Jego użycie jest związane często z bardzo ważnymi wydarzeniami w naszym życiu. Ślub, umowy, kredyty. Jest więc bardzo istotnym elementem i dlatego powinien być silny, ekspresyjny, budzący szacunek, dający siłę przebicia. To nasza najbardziej osobista wizytówka, pieczęć. Stąd należy wybierać takie wibracje, które przynoszą dużą ekspresję. Taką dają 1, 3 i 8.
      Zanim jednak zaczniemy liczyć, warto spojrzeć na nasz podpis z innego punktu widzenia, z punktu widzenia psychografologii. Zasady psychografologii nakazują formę podpisu pełnym imieniem i nazwiskiem. Trzeba przyznać, że jest coś na rzeczy, bo gdy spojrzymy na podpisy uzywane przez wielkich tego świata, to zawsze mamy imię i nazwisko. Wystarczy prześledzić formę podpisywania się monarchów, prezydentów, szefów wielkich koncernów itp.
      Tak więc zaczynamy od tego że nasz podpis to nasze pełne pierwsze imię i nazwisko.
      Przeliczamy tą formę i gdy daje nam niekorzystną wibrację (tutaj należy pamiętać, że siła podpisu to jego wartość numerologiczna plus wibracja drogi życia), korygujemy go poprzez dodanie odpowiedniej litery. Należy przy tym pamiętać, aby nie powtarzać w podpisie (podpis + droga życia) wibracji, które są obecna w czarnych szczytach lub też silnie zaznaczone w portrecie numerologicznym, np. osobie, która ma czarne szczyty 1 albo duże jedynek w drodze życia, nie dałbym podpisu o wibracji 1.
      Tak więc sprawdź, jaką wartość numerologiczną ma twój pełny podpis (imię+nazwisko).
      Pozdrawiam
      • zawsze-dani Re: podpis 03.06.11, 21:00
        witam Panie Januszu dziekuje za odpowiedz.moje wibracje z nazwiska 17 z imienia 16.podpisuje sie pelnym imieniem i nazwiskiem co daje 8+7+liczba drogi zycia 7 daje nam 22 czyli 4.jezeli dodam jedna litere o wartosci 6 co po z sumowaniu daje 26 czyli po redukcji jest 8 bedzie dobrze? a moze lepiej dodac litere o wartosci 8 co dam 30 czyli 3.jestem w kropce.pomocy.p.s w roku pustki 2006 wyszlam za maz,ale nie sie nie czuje nieszczesliwa,tylko mamy troche problemow z ktorych trudno wyjsc.pozdrowienia
        • janus50 Re: podpis 03.06.11, 21:52
          Witaj
          Licząc podpis nie rozbijamy go na samogłoski i spółgłoski, bierzemy pod uwagę całość. W twoim przypadku będzie to 6/33 i jak byśmy nie liczyli, wychodzi dość słaby podpis. Bo gdy weźmiemy pod uwagę szóstkę wtedy dostajemy karmiczną 13, kiedy weźmiemy pod uwagę 33 wtedy wychodzi pokutna 40.
          Jak to moja babcia mawiała - jak się nie odwrócisz zawsze d.. z tyłu..
          Warto oczywiście taki podpis skorygować.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka