gdkj Ameryka może liczyć na Polskę , a Polska w razie p 10.03.08, 18:43 "Ameryka może liczyć na Polskę , a Polska w razie potrzeby może liczyć na Stany Zjednoczone." to piękne zdanie, co możesz zrobić dla Ameryki... ciekawe kto określi potrzeby Polski. słyszałem ,że wizy do USA dla Polaków i tak już nie długo zostaną zniesione i to nie zależnie od negocjacji w sprawie tarczy. ot po prostu coraz lepiej wypełniamy kryteria. nie mniej nam w głowach się nie mieści takie coś, my na miejscu jankesów rzeczywiście wykorzystywalibyśmy to w rozgrywce bo nasi politycy nie cofną się przed niczym. w stanach prezydent na to nie ma większego wpływu bo nie jest od tego by decydować komu co wolno. ale dzięki takiemu naszemu rozumowaniu łatwo nas "zmanipulować" i ew. zniesienie wiz sprzedać jako swój sukces. tak samo jak z mięsem na wschód, 5 zakładów... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ......milo patrzec jak PO-komuchy ujadaja......... 10.03.08, 18:44 boli prawda o Donku - cudaku ? no coz niestety, ale program PO - to Donald mazi,ze sie cud wydazi buhahaha prawie pol roku i jedyny cud Tuska to znikniecie gotowych ustaw PO Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis ...pisielczym gnojkom az gula chodzi, hihihi.... 10.03.08, 18:45 Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 16 % poparcia dla PiS 10.03.08, 19:11 to kompletna zwałka, nie ma się co dziwić :-))) www.rp.pl/artykul/101364.html Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: 16 % poparcia dla PiS 10.03.08, 19:18 Najnowsze badania daja 25 procent dla PiS.zyjesz Michnikiem?Zyj. Odpowiedz Link Zgłoś
ravenna84 Re: 16 % poparcia dla PiS 10.03.08, 19:24 Az tyle??? Trzeba zaczac propagande wprowadzac... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: 16 % poparcia dla PiS 10.03.08, 19:58 presentation1 napisał: > Najnowsze badania daja 25 procent dla PiS.zyjesz Michnikiem?Zyj. Ktore sa te najnowsze badaia? :-D Podaj jakis link na uwiarygodnienie swoich slow, bo nikt na tym forum, lacznie z PiSesmanami nie traktuje cie powaznie, to znaczy dla nikogo nie jestes wiarygodny...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Rozpoczęły się rozmowy Busha z Tuskiem 10.03.08, 18:48 <>"- Chciałem podziękować za wkład Polski w wyzwolenie Iraku i Afganistanu. Polskie wojska wspaniale się spisują. Dziękuję za poświecenie - powiedział George Bush na wspólnej konferencji prasowej w Białym Domu." <>Jezeli Irak i Afganistan jest "wyzwolony", to co tam jeszcze robia polskie wojska? <>W tym "wyzwolonym" Iraku, dzisiaj zostalo "wyzwolonych" pieciu amerykanskich zolnierzy... <>A wyraz "dziekuje" nic Busha nie kosztuje.... --------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
sopasol Re: Rozpoczęły się rozmowy Busha z Tuskiem 10.03.08, 18:55 Ale niech ktoś mi powie, herr Tuske jest naszym ukochanym wodzusiem?Tak, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski011 POszolomy: przypatrzcie sie waszemi Tuske 10.03.08, 18:52 www.wirtualnapolonia.com/pics/thusk.jpg prawda, ze bardzo podobny do fuehrerka??? Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 ilesius.monachijski011.Rajmund Kaczyński jak żywy! 10.03.08, 19:00 pokaż zdjęcie swojej starej i mamusi,w trakcie pracy na szosie ! Odpowiedz Link Zgłoś
sopasol Re: POszolomy: przypatrzcie sie waszemi Tuske 10.03.08, 19:05 Zero dyskusji - wódz jest wódż Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 niezły kalik 10.03.08, 18:52 ale idioci i tak dalej wierzą w coś innego niż widzą i słyszą. Odpowiedz Link Zgłoś
sopasol Re: niezły kalik 10.03.08, 19:10 jak chcesz być bohaterem, to kup se "piwo" Odpowiedz Link Zgłoś
linetrol Tylko czemu przyjaciele tyle musza sie prosic? 10.03.08, 18:53 Od kiedy to przyjaciel sie prosi o cokolwiek od przyjaciela??? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ......bo Thuske to sluzacy Busha, not friend...... 10.03.08, 18:57 on ma jedynie bezkrytycznie wykonywac polecenia swojego pana i to robi Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 hrabii_kretynie..dzięki takim jak ty PIS ma 16%... 10.03.08, 19:04 niedługo poniżej 10%..pracuj dalej,kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Nie bede prosil o wizy........... 10.03.08, 19:04 Mowil Tusk.Prosil i wyszedl na pajaca.Dodam ze UE zalatwila zniesienie wiz do Kanady.UE chce zmusic USA do zniesienia wiz dla Polakow.Nie Tusk.Bo to przeciez pionek. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 presentation1..następny kretyn... 10.03.08, 19:10 gdybyś słuchał, ćwoku,to byś wiedział,że to Bush podjął ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
black_balerina następny POyeb obraza ludzi 10.03.08, 20:00 Pajacu patentowany ! Na tym szczeblu rozmow ustala sie oficjalny plan rozmow. Chodzi o to zeby maksymalnie wykorzystac czas i merytorycznie sie przygotowac do wymiany pogladow. Przed spotkaniem strona Polska wprowadzila punkt dotyczacy omawiania problemu wizowego. GoWno znowu cos tam namazalo a reszt imbecyli powtarza te dziennikarskie smrody ! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: następny POyeb obraza ludzi 10.03.08, 20:18 black_balerina napisała: > Pajacu patentowany ! Na tym szczeblu rozmow ustala sie oficjalny > plan rozmow. Chodzi o to zeby maksymalnie wykorzystac czas i > merytorycznie sie przygotowac do wymiany pogladow. Przed spotkaniem > strona Polska wprowadzila punkt dotyczacy omawiania problemu > wizowego. GoWno znowu cos tam namazalo a reszt imbecyli powtarza te > dziennikarskie smrody ! Pajacu zaPiSdzialy, przed spotkaniem Tusk w mediach oficjalnie powiedzial, ze o wizy wiecej prosil nie bedzie poniewaz ta sprawa zajmuje sie juz UE, dlatego nie rob sam z siebie blazna i nie obrazaj innych, duzo madrzejszych od siebie...:DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ..Nie bede prosil o wizy........... 10.03.08, 19:53 presentation1 napisał: > Mowil Tusk.Prosil i wyszedl na pajaca.Dodam ze UE zalatwila zniesienie wiz do K > anady.UE chce zmusic USA do zniesienia wiz dla Polakow.Nie Tusk.Bo to przeciez > pionek. HAha ha ha ha ha h ah a h ah ah ah ha h aaaaaaaaaaa Zanim ponwnie publicznie zrobisz z siebie blazna i glupka, upewnij sie, ze poczytales cos na temat ktory starasz sie kmentowac...:DDD Tusk nie prosil o zniesienie wiz, Bush sam wszedl na ten temat, (tutaj po raz pierwszy w tym watku zrobiles z siebie pajaca) Tusk wczesniej powiedzial, ze o wizy nie bedzie prosil bo od tego jest UE, i to UE bedzie zalatwiac ze Stanami ta sprawe (tutaj po raz drugi zrobiles z siebie publicznie pajaca przytaczajca slwa Tuska ) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Nie bede prosil o wizy........... 10.03.08, 19:56 Widocznie znasz tylko wyrocznie z Wyborczej.Poczytaj i posluchaj inne media. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ..Nie bede prosil o wizy........... 10.03.08, 20:02 presentation1 napisał: > Widocznie znasz tylko wyrocznie z Wyborczej.Poczytaj i posluchaj inne media. Czytam, slucham i ogladam inne media, i wszedzie widze, ze to Buch wszedl na temat wiz po tym, jak Tusk oswiadczyl, ze prosil o wizy Busha nie bedzie, bo ta sprawa zajmie sie UE...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tak podaja wszystkie media, lacznie z radiem maryja...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sopasol Rozpoczęły się rozmowy Busha z Tuskiem 10.03.08, 19:32 No to komu teraz zrobimy kuku - NSDAP, nasze i uparte - O.R. Odpowiedz Link Zgłoś
sopasol Rozpoczęły się rozmowy Busha z Tuskiem 10.03.08, 19:47 To pewnie anekyujemy Białoruś - to oni się do nas przyłączą i dalwj ukraina a poźnij będzie wojna i nasz mały pokurcz okaże się największym wodzeem. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Bialorus?................ 10.03.08, 19:49 To cel Tuska. Trzy podstawowe hasla Tuska.II Irlandia, podatek liniowy oraz likwidacja abonamentu.Tusk zmodernizowal podczas trwania wyborow mowe-trawe.Jest w tym wszystkim szkopul.W Irlandii nie ma podatku lisniowego(podatek progresywny-wyzszy niz w Polsce),w Irlandii placi sie abonament RTV.A jak na ironie Bialorusini nie placa abonamentu RTV oraz maja podatek liniowy.Czy Tusk pomylil kierunki?,czy moze Tusk swiadomie wprowadzil w blad obywateli? Tusk sciaga na zywca rozwiazania z Bialorusi, wmawiajac ze sa to rozwiazania z Irlandii.Przykre ze taka nieswiadomosc istnieje w naszym spoleczenstwie.Ale przeciez podczas rozmow ze studentami powiedzial-RAZ ZDOBYTEJ WLADZY NIE ODDAMY. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Bialorus?................ 10.03.08, 19:55 presentation1 napisał: > To cel Tuska. > Trzy podstawowe hasla Tuska.II Irlandia, podatek liniowy oraz likwidacja abonam > entu.Tusk zmodernizowal podczas trwania wyborow > mowe-trawe.Jest w tym wszystkim szkopul.W Irlandii nie ma podatku lisniowego(po > datek progresywny-wyzszy niz w Polsce),w Irlandii placi sie abonament RTV.A jak > na ironie Bialorusini nie placa abonamentu RTV oraz maja podatek liniowy.Czy T > usk pomylil kierunki?,czy moze > Tusk swiadomie wprowadzil w blad obywateli? > Tusk sciaga na zywca rozwiazania z Bialorusi, wmawiajac ze sa to rozwiazania z > Irlandii.Przykre ze taka nieswiadomosc istnieje w naszym spoleczenstwie.Ale prz > eciez podczas rozmow ze studentami powiedzial-RAZ ZDOBYTEJ WLADZY NIE ODDAMY. Jezeli nie masz nic do powiedzenia to dla wlasnego dobra zamilcz, w przeciwnym razie robisz z siebie publicznie blazna...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Bialorus?................ 10.03.08, 19:57 To sa fakty.Chyba nie zaprzeczysz Tuskowi?A ON tak glosi. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Bialorus?................ 10.03.08, 20:00 presentation1 napisał: > To sa fakty.Chyba nie zaprzeczysz Tuskowi?A ON tak glosi. Jakie fakty i co te twoje fakty maja wspolnego z tematem dyskusji ??? Jezeli nie masz nic do powiedzenia to zamilcz dla wlasnego dobra, bo publicznie blazna z siebie robisz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ravenna84 Re: ...Bialorus?................ 10.03.08, 19:58 Presentation po co sie powtarzasz... juz ten post raz czytalam przy innym watku.. Zreszta odnosnie Irlandii - z tego co ja pamietam, to nie dotyczy to dokladnego kopiowania Irlandii w Polsce ale dazenia do boom'u gospodarczego z wszystkimi profitami... wiec swoja odpowiedzia stales sie dla mnie glupio-madry! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Bialorus?................ 10.03.08, 20:07 Pierwsza odpowiedz.Madry przywodca nie kopiuje.Bo to bez sensu.Kazdy kraj ma swoje przyzwyczajenia , kulture i obyczaje.Wiesz jak kopiowano jeszcze niedawno?Walesa chcial stworzyc Druga Japonie.W slady poszedl Tusk z Irlandia.Okazuje sie ze od dwoch glupcow madrzejszy byl Gierek.Chcial stworzyc druga Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Bialorus?................ 10.03.08, 20:15 presentation1 napisał: > Pierwsza odpowiedz.Madry przywodca nie kopiuje.Bo to bez sensu.Kazdy kraj ma sw > oje przyzwyczajenia , kulture i obyczaje.Wiesz jak kopiowano jeszcze niedawno?W > alesa chcial stworzyc Druga Japonie.W slady poszedl Tusk z Irlandia.Okazuje sie > ze od dwoch glupcow madrzejszy byl Gierek.Chcial stworzyc druga Polske. A gdzie tutaj ktos cos kopiuje, poza toba oczywiscie, ktory kopiujesz i wklejasz idiotyzmy nadeslane ci emailem...:DDDDDDDDDDD "Druga Irlandia" jest czyms w rodzaju symbolu, wzoru do nasladowania, a nie kopiowaniem, nikt nigdy nie byl na tyle glupi, zeby stwierdzic, ze Tusk obiecal kopiowanie Irlandii, az do mometu gdy leslaw wajdzik wpadl na forum...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Bialorus?................ 10.03.08, 20:18 Szkoda numeru.Wejdz jednak na moja strone.Nie kopiuje.Odpowiadam niejednokrotnie-kopiujac z mojego blogu.Tam znajdziesz Presentation.Dodam.U mnie nie jak na Wyborczej.Za klik mi nie placa.Sondazy nie kontroluje,nie moge nic-poza pisaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
monterlevicy presentation1.. zabagnisz forum GW !..spieprzaj .. 10.03.08, 20:24 korzystasz z tego forum tylko po to,by pomawiac,kłamac,i obrzucac gównem!.. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Bagnie komuszkow?-jestem z tego dumny............. 10.03.08, 20:27 To tez fakty. Wielki atak Cwiakalskiego na Ziobro.Wielki atak medialny.Dzis pora zmienic strategie.A moze przeprosic? Okazuje sie ze ekspertyza wykonana przez prof. Rolanda Hetzera obciąża Mirosława G. odpowiedzialnością za pozostawienie gazika w sercu pacjenta Floriana M.Przypomnijmy.Nie ulega watpliwosci ze nasz(?-predzej PO ) kardiochirurg NAPEWNO przyjmowal lapowki. Jednak Ziobro staral sie udowodnic ze ten Pan zamieszany jest takze w smierc czlowieka.Wbrew temu co pisala Wyborcza okazuje sie ze opinia Hetzera jest inna.Czyli?-Wyborcza klamala.Klamal takze Cwiakalski. Pod ponizszym adresem mozna przeczytac poswiadczona ekspertyze. www.rzeczpospolita.pl/dokumenty/hetzer.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Bagnie komuszkow?-jestem z tego dumny........ 10.03.08, 20:30 Zeby wyrzucic Presentation z forum Michnik za slaby.Takie zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Bagnie komuszkow?-jestem z tego dumny........ 10.03.08, 21:10 presentation1 napisał: > Zeby wyrzucic Presentation z forum Michnik za slaby.Takie zycie. Michnik nie wyrzuca nikogo z forum - takie jest zycie, twoje zecie blazna :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Bagnie komuszkow?-jestem z tego dumny........ 10.03.08, 21:06 Chwaliles sie leslawie wajdzik, ze twoje "mysli" :-D ktore tu nie na temat umieszczasz mozna znalezc na twojej stronie, jezeli ktos chce to czytac, to sobie przeczyta wchodzac na twoja strone, ale jezeli nikt tego nie czyta to znaczy, ze nikt nie wchodzi na twoja strone, dlaczego wiec publicznie nie przyznasz sie, ze jestes bylym funkcjonariuszem SB, wielokrotnie przeciez twierdziles, ze kazda wzmaianka o tym (twoja przeszlosc esbecka) na forum przynosi ci doslownie 100 (sto) odwiedzin...:DDDDDDDDDDDDDDDDDD Chcialem powiedziec leslawie wajdzik, ze spam uprawiasz, a to jest sprzeczne z prawem, ty powinienes byc na takie rzeczy uczulony, kiedys sam sluzyles chroniac prawa, ale wiem, ty to robiles w PRL...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
monterlevicy presentation1.zabagniasz forum GW !.spieprzaj .. 10.03.08, 20:25 korzystasz z tego forum tylko po to,by pomawiac,kłamac,i obrzucac gównem!.. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Bialorus?................ 10.03.08, 20:50 presentation1 napisał: > Szkoda numeru.Wejdz jednak na moja strone.Nie kopiuje.Odpowiadam niejednokrotni > e-kopiujac z mojego blogu.Tam znajdziesz Presentation.Dodam.U mnie nie jak na W > yborczej.Za klik mi nie placa.Sondazy nie kontroluje,nie moge nic- poza pisaniem > . A co to jest twoja strona? :-D Co ja mam tam czytac, twoje wypociny pisane wolszczyzna bo polskiego nie znasz na tyle by poprawnie zdanie napisac ? Czlowieku odmul sie i po raz kolejny powtorze, jezeli nie masz nic do powiedzenia to dla wlasnego dobra zamilcz, bo blazna publicznie z siebie robisz...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Alez szambo na tym Portalu 10.03.08, 19:59 =================================== Czy rzeczywiscie Gazecie zalezy wylacznie na ilosci wpisow? Przeciez 80% postow edytowanych przez "dyzurnych" pyskaczy, to belkot. Forum, dzieki takim "wypowiedziom" zamienia sie powoli w czat dla smarkaterii i pensjonariuszy domow specjalnej troski. Gazeto, zrob z tym cos, bo juz wyraznie widac ucieczke z Twoich Portali powaznych komentatorow. Odpowiedz Link Zgłoś
black_balerina Re: Alez szambo na tym Portalu 10.03.08, 20:06 GW zalezy na ilosci wpisow bo za kazdym wpisem pojawiaja sie reklamy ktore sila rzeczy musza czytac zawodowi wypowiadacze forum. Ta bardziej inteligetna czesc wypowiadaczy klika dodatkowo na reklamy co przynosi pdwojny dochod gazecie. Czasami mam wrazenie ze tytuly nastawione sa zeby specjalnie najarac tych o slabych nerwach. Odpowiedz Link Zgłoś
dopiczek black_balerina.. zmień gacie!..przestanie cuchnąć 10.03.08, 20:10 za tobą ciągnie sie jeno smród... Odpowiedz Link Zgłoś
black_balerina Re: Ale szambo na tym portalu 10.03.08, 20:15 Typowa wypowiedz enunucha umyslowego z pod znaku PO rzucajacego inwektywami i wyzwiskami zamiast rzeczowej i merytorycznej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ravenna84 Re: Ale szambo na tym portalu 10.03.08, 20:24 Twoja odpowiedz za to jest 100% rzeczowa i merytoryczna! Buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Alez szambo na tym Portalu 10.03.08, 20:22 black_balerina napisała: > GW zalezy na ilosci wpisow bo za kazdym wpisem pojawiaja sie reklamy > ktore sila rzeczy musza czytac zawodowi wypowiadacze forum. Ta > bardziej inteligetna czesc wypowiadaczy klika dodatkowo na reklamy > co przynosi pdwojny dochod gazecie. Czasami mam wrazenie ze tytuly > nastawione sa zeby specjalnie najarac tych o slabych nerwach. Wyplakalas sie juz ropucho wstretna? To wskakuj spowrotem do szamba z ktorego wypelzalas i ktorego masz tak wiele w ustach...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: Alez szambo 10.03.08, 20:57 darkraj napisał: > wylacznie na ilosci wpisow? no i co, redaktorom wyborczej płacą przecież od wiersza a nie za myślenie, w tv też nie lepiej, syn sekretarza Kraśki wygaduje taki głupoty jak Tusk na kongresie PO Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Alez szambo 10.03.08, 21:11 preminger napisał: > darkraj napisał: > > wylacznie na ilosci wpisow? > > no i co, redaktorom wyborczej płacą przecież od wiersza a nie za myślenie, w t > v też nie lepiej, syn sekretarza Kraśki wygaduje taki głupoty jak Tusk na kong > resie PO Witam, co już w pracy? Podobno podnieśli Wam za posta, a więc do roboty, szybciutko, no już. Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
black_balerina następny POyeb obraza ludzi 10.03.08, 20:12 Typowa wypowiedz enunucha umyslowego z pod znaku PO rzucajacego inwektywami i wyzwiskami zamiast rzeczowej i merytorycznej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ravenna84 Re: następny POyeb obraza ludzi 10.03.08, 20:19 No Ty balerina (choc nie wiem ile z takowa masz wspolnego) wykazujesz sie na tym forum gleboka inteligencja i przemyslanymi wypowiedzimi buhaha... pusty smiech mnie ogarnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: następny POyeb obraza ludzi 10.03.08, 20:52 black_balerina napisała: > Typowa wypowiedz enunucha umyslowego z pod znaku PO rzucajacego > inwektywami i wyzwiskami zamiast rzeczowej i merytorycznej > odpowiedzi. Co to jest enunuch umyslowy, wstretna stara odrazajaca ropucho- kobietonie ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Umyj sie, bo PiSdzi ci spod pach...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: następny POyeb obraza ludzi 10.03.08, 21:49 kralik111 napisał: > black_balerina napisała: > > > Typowa wypowiedz enunucha umyslowego z pod znaku PO rzucajacego > > inwektywami i wyzwiskami zamiast rzeczowej i merytorycznej > > odpowiedzi. > > Co to jest enunuch umyslowy, wstretna stara odrazajaca ropucho- > kobietonie ??? > > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD D > > Umyj sie, bo PiSdzi ci spod pach...;DDD ====================================== Reakcje na post jednak utwierdzaja mnie w slusznosci postawionej tezy. Przytomna wypowiedz jest atakowana z furia, ktora z merytoryczna dyskusja ma tyle wspolnego, co polityka poetosowych PO i PiS z dobrem Polski i Polakow. Szambo, i piec metrow mulu. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
monterlevicy Kto wrzucił granat do szambaPIS ?! 10.03.08, 20:21 gów.. sie zagotowało... Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Rozpoczęły się rozmowy Busha z Tuskiem 10.03.08, 20:47 POLACZKI MAM DO WAS PYTANIE DLACZEGO SIE CIESZYCIE JAK WAS KOLEJNY RAZ W D... RU...... LUBICIE BYC PONIZANI HHE. pRZECIEZ BUSZMEN WAM JUZ WSZYTKO OBIECAL ZNIESIENIE WIZ, KONTRAKTY W IRAKU, OFFSET ITP. I CO ZROBIL ODPOWIEM WAM POLACZKI G...... ALE TERAZ ZAPOWIEDZIAL ZE NAPRAWDE WAM POMOZE I PEWNIE SPELNI OBIETNICE BUEHEHEHEHEHE GRATULULACJE POLACZKI JESTESCIE ZAJEBISCI Odpowiedz Link Zgłoś
langston Tusio zachowal sie jak prostak:)))))))))) 10.03.08, 20:50 Na koncu konferencji gosc podczas ktorej babka bez przerwy tlumaczyla Tusiowi na polski-Tusio wypalil: "...czy trzeba tylumaczc polskim dziennikarzom..." hahaha www.whitehouse.gov/news/releases/2008/03/20080310-1.html Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusio zachowal sie jak prostak:)))))))))) 10.03.08, 20:57 langston napisał: > Na koncu konferencji gosc podczas ktorej babka bez przerwy > tlumaczyla Tusiowi na polski-Tusio wypalil: > "...czy trzeba tylumaczc polskim dziennikarzom..." > > hahaha Przynajmnie nie calowal Busha po rekach jak zwykli czynic to bracia kaczynscy, poza tym, przywozi do Polski patrioty, tarcze i jeszcze inne bajery,a w przyszlosci moze nawet wizy, w porownaniu z fotka ktora przywiozl kaczynski to faktycznie, jest z czego sie smiac...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: Tusio zachowal sie jak prostak:)))))))))) 10.03.08, 21:19 Kaczynskiemu to Tusio moze buty czyscic. Lech Kaczynski byl zaproszony do prywatenej galerii Busha w jego prywatnych apartamentach. Taki zaczyt spotka tylko tylko najwazniejszych przyjaciol lub sojusznikow. "Tuskowie przychodz i odchodza interesy zostaja" B. Osadczuk Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna to ten Salonowiec Tusk nie zna angielskiego ??? :D 10.03.08, 22:04 . Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: to ten Salonowiec Tusk nie zna angielskiego ? 10.03.08, 23:26 No nie, nie zna, kiedys salonowcy kaczynscy uczyli go angielskiego, ale po kilku lekcjach wszyscy doszli do wspolnego wniosku, ze to nie anglieslki, tylko wolski...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: to ten Salonowiec Tusk nie zna angielskiego ? 10.03.08, 23:29 tyle, że oni podobno tacy zaściankowi, a on podobno taki nowoczesny a tu zonk złudzenie apteczne Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: to ten Salonowiec Tusk nie zna angielskiego ? 10.03.08, 23:33 sralimuchibedziewiosna napisał: > tyle, że oni podobno tacy zaściankowi, a on podobno taki nowoczesny > > a tu zonk > > złudzenie apteczne Mnie nikt nie uczyl wolskiego, wiec nie rozumie co napisales, mozesz to przybrac w odrobine logiki i dojzalosci ? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: to ten Salonowiec Tusk nie zna angielskiego ? 10.03.08, 23:38 sralimuchibedziewiosna napisał: > tyle, że oni podobno tacy zaściankowi, a on podobno taki nowoczesny > > a tu zonk > > złudzenie apteczne Twoj partyjny kolega longstone czy jak go tam pies zwal, przed chwila w swoim poscie napisal, ze prawdziwym salonowcem jest l.kaczynski, bo Bush go na salony wpuscil obrazy ogladac :DDD Powiedz no zatem, co ten salonowiec takiego zalatwil nam Polakom ogladajac te obrazy? Wiem, ze po tym wyslal 1000 zolnierzy do Afganistanu, ale to zrobil dla Ameryki, ale co zrobil dla nas, dla Polski ??? :DD Nie uwazasz wiec, ze salonowiec to gosc ktory nie wyczekuje pod kiblem na laske zrobienia sobie fotki, albo bycia wpuszczonym do galerii, lecz zalatwia sprawy swojego kraju sumiennie i uczciwie ? Czy Tusk wlasnine tego nie osiagnal ? Potrafisz temu logicznie zaprzeczyc bez robienia z siebia matola ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Re: to ten Salonowiec Tusk nie zna angielskiego ? 11.03.08, 00:13 Tusk strzelił tylko fotki... do galerii go juz nie wpuscili, bo stwierdzili, że skoro nie stać go na samolot, to może coś wynieść za pazuchą Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusio zachowal sie jak prostak:)))))))))) 10.03.08, 23:24 langston napisał: > Kaczynskiemu to Tusio moze buty czyscic. > > Lech Kaczynski byl zaproszony do prywatenej galerii Busha w jego > prywatnych apartamentach. Taki zaczyt spotka tylko tylko > najwazniejszych przyjaciol lub sojusznikow. > > "Tuskowie przychodz i odchodza interesy zostaja" B. Osadczuk BUA HA HA HA HA H AH A H AH A HA H A H AHAH A H A HA H A AH AHA HAH Nie rob z siebie jeszcze wiekszego frajera niz lech kaczynski ktory za obejzenie obrazow na ktorych sie nic a nic nie zna wyslal ponad 1000 chlopa na zez do Afganistanu...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: Tusio zachowal sie jak prostak:)))))))))) 10.03.08, 23:27 Nie wiem Czy lechu zna sie na obrazach ale Ty z pewnoscia nie znasz sie na ortografii:))) kolejny z elyty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusio zachowal sie jak prostak:)))))))))) 10.03.08, 23:31 langston napisał: > Nie wiem Czy lechu zna sie na obrazach ale Ty z pewnoscia nie znasz > sie na ortografii:))) > kolejny z elyty:))) Mow za siebie, zwlaszcza, ze twoja ortografia z pewnoscia jest wolska, bo z polska ma tyle wspolnego co kaczynski z mezczyzna...:DDD Moze i na ortografii sie nie znam najlepiej, ale dobrze znam sie na obrazach :) Odpowiedz Link Zgłoś
langston ale obciach!!! zrobil z dziennikarzy nieukow 10.03.08, 20:58 Tusio mysli ze dzniennikarze nie znaja jezykow tak jak on:)))) Na koncu konferencji gosc podczas ktorej babka bez przerwy tlumaczyla Tusiowi na polski-Tusio wypalil: "...czy trzeba tylumaczc polskim dziennikarzom..." hahaha www.whitehouse.gov/news/releases/2008/03/20080310-1.html Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Powinien brać korepetycje 10.03.08, 21:04 u wolskiego premiera albo polonusów : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=76801149&a=76807559 To ci dopiero "patrioci" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ale obciach!!! zrobil z dziennikarzy nieukow 10.03.08, 21:08 langston napisał: > Tusio mysli ze dzniennikarze nie znaja jezykow tak jak on:)))) > Na koncu konferencji gosc podczas ktorej babka bez przerwy > tlumaczyla Tusiowi na polski-Tusio wypalil: > "...czy trzeba tylumaczc polskim dziennikarzom..." > > hahaha Nie przejmuj sie, przeciez to dziennikarze antypolskiej prasy polskojezycznej, to takie antypolskie szumowiny jak sam zreszta twierdzisz...:DDDDD A pamietasz jak kaczynski calowal chlopow po rekach ???? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: ale obciach!!! zrobil z dziennikarzy nieukow 10.03.08, 21:20 "...A pamietasz jak kaczynski calowal chlopow po rekach ????..." przeciez wg. Ciebie calujacy sie faceci to synonim postepu i tolerancji...o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ale obciach!!! zrobil z dziennikarzy nieukow 10.03.08, 23:29 langston napisał: > "...A pamietasz jak kaczynski calowal chlopow po rekach ????..." > przeciez wg. Ciebie calujacy sie faceci to synonim postepu i > tolerancji...o co ci chodzi? Nigdy tego nie powiedzialem, ja jestem heteroseksualista tolerujacym tych ktorzy mi w droge nie wchodza, gdyby taki kaczynski rzucil mi sie na reka sliniac ja , podstawilbym mu noge, a niech sie chlopok wybzyka...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Rozpoczęły się rozmowy Busha z Tuskiem 10.03.08, 21:04 POLACZKI PRZECIEZ BUSZMEN OD 4 LAT NIE POWIEDZIAL ZDANIA W KTORYM NIE SKLMAMAL JAK ROZUMIEM WASZ PRZYWODCA TUSK WIERZY TEMU NAJWIEKSZEMU KLAMCY NA SWIECIE BUEHEHEHE PRZYPONME OSTATNIE WYPOWIEDZI BUSZMENA - W IRAKU JEST BRON MASOWEGO RAZENIA - W IRAKU JEST AL KAIDA - W IRAKU JEST DEMOKRACJA - W USA JEST DEMOKRACJA - USA NIE STOSUJE TORTUR - REALIZUJEMY OFFSET -ZNIESIEMY WIZY DLA POLACZKOW -BEDA KONTRAKTY DLA POLACZKOW W IRAKU -U NAS NIE MA RECESJI KOSOWO TO PANSTWO - IRAN ZAGRAZA AMERYCE - TARCZA RAKIETOWA NIE JEST PRZECIWKO ROSJI TO TYLKO OSTATNIE Z KLAMSTW BUSZMENA POLACZKI WY CHYBA DALEJ ZE WSYM PRZYWODCA TUSKIEM WIERZYCIE BUAHAHAHAHHAA GAD BLESJU USA I DZORDZ DEBILJU BUSZMEN I DOINALD DUCK KWA KWA BADZCIE DUMNI POLACZKI POLAND FIRST TO FIGHT Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Rozpoczęły się rozmowy Busha z Tuskiem 10.03.08, 21:04 Jednak Donald dał ciała! A zapowiadał twarde negocjacje. Skończyło się na delikatnym wylizaniu amerykańskiej dupy, poklepaniu Tuska po ramieniu i mglistych obiecankach Busha o modernizacji polskiej armii. Pewnie dostaniemy znów dwie 40-letnie korwety do remontu i parę armat do wyczyszczenia. A trzeba było rozliczyć najpierw z Jankesami kwestię ofestu za F-16 i zażądać co najmniej 5 mld $ za tarczę. WYSZŁO JAK ZAWSZE: POLACY DALI DUPY ZA DARMO! CO ZA WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś
sopasol Rozpoczęły się rozmowy Busha z Tuskiem 10.03.08, 21:06 Bush to głupek i największy nieudacznik wsoółczesnych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
bidifi Rozpoczęły się rozmowy Busha z Tuskiem 10.03.08, 21:16 modernizacja polskiej armii jak sie okazuje jest sprawa najwazniejsza dla kazdego Polaka / ????? /, Tatarzy przeciez zagrazaja ! potrzebny nowy Wolodyjowski i z cztery zepsute amerykanskie samoloty. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszewicz Wstyd 10.03.08, 21:18 Premier Polski moze tym bardziej zapunktowac u swoich rodakow im wiecej uda mu sie wyzebrac. Tak bylo z Kaczynskim. Tak jest z Tuskiem. Jestesmy narodem bez godnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
pro-kat Kilka zdjec z Bushem to jedyne osiagniecia Cudaka. 10.03.08, 21:28 Idiotyzm na koszt podatnikow. Parada Oszustow "dziala" i "odnosi sukcesy". Z A L O S N E. Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag W ramach modernizacji armii dostaniemy nowe berety 10.03.08, 21:32 Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: W ramach modernizacji armii dostaniemy nowe b 10.03.08, 23:39 moherowe? Odpowiedz Link Zgłoś
malina_ja Rozpoczęły się rozmowy Busha z Tuskiem 10.03.08, 21:36 Polacy nie są zadowoleni z tarczy antyrakietowej, panie Bush. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Rozpoczęły się rozmowy Busha z Tuskiem 10.03.08, 21:40 nie przejmuj sie, malina, strona amerykanska zadeklarowala, ze "wezmie na siebie ciezar polityczny tej decyzji"..., wiec mozemy spac spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś