langston Tusio -dla UE jestes tylko pozytecznym idiota! 19.03.08, 15:12 Tusio -dla UE jestes tylko pozytecznym idiota! Ktorego kapna w dupe gdy przestanie ralizowac niemieckie interesy. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik-polski.1 langston..Oto głos Kaczyńskich i Rydzyka ! 19.03.08, 15:14 antypolskich ćwoków.. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Święta prawda 19.03.08, 15:43 "To po to jest potrzebne superpaństwo europejskie, aby roszczenia niemieckie umiędzynarodowić, bo nikt wojny nie zaryzykuje. Od chwili zakończenia wojny, tj. od 60 lat, nigdy tzw. wypędzeni nie utracili faktycznego poparcia żadnej partii politycznej Niemiec. Tak jakby na marginesie trwa walka o budżet – kto wkłada, a kto otrzymuje pieniądze. Państwo biorące, jak np. Polska, będzie prędzej czy później musiało spłacać te sumy wraz odsetkami, będąc – już nie suwerennym podmiotem prawa międzynarodowego, ale grupą germanizowanych landów UE – jako wieczny dłużnik. Trudno jednak przekonać elektorat, że niebezpieczeństwo ze strony UE ma właśnie taki charakter." "Przecież to "czysta" polityka Niemiec. Intryga. Zdają sobie sprawę, że ich specjalność – mocarstwowa ekspansja drogą wojny, jest dziś nierealna. Pozostaje zatem droga pokojowa, to znaczy doprowadzenie do sytuacji, w której kraje europejskie – a przede wszystkim Polska – same, na drodze politycznej, stopniowo zrezygnują z niepodległości, kuszone jakąś nieprzemyślaną do końca wizją sukcesu. Dziś celem tej intrygi jest doprowadzenie do utrwalenia się w Europie mitu, jakoby Marks był Rosjaninem, Polacy wymordowali Żydów, a Niemców w sposób ludobójczy wypędzili z ich ziemi. Następny krok w tej intrydze to powołanie do życia podmiotu prawa międzynarodowego w postaci superpaństwa, w którego skład wchodziłaby w pierwszym rzędzie Polska, następnie rozsadzenie Rosji od wewnątrz przez kolorową rewolucje, po czym droga do opanowania Eurazji stanie otworem." Odpowiedz Link Zgłoś
sylwka999 Re: Święta prawda 19.03.08, 16:35 Czy ten plan Hitler wymyslil - to pewnie jest jego wklad w stowrzenie UE. Odpowiedz Link Zgłoś
estees Premier: Propozycje PiS i prezydenta nacechowan.. 19.03.08, 16:02 ja rozumiem ze germańskie, ale zeby zaraz hordy ?! Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 wyłupiaste gały i tępa ruda szwabska gęba .... 19.03.08, 16:06 przypominają mi jak nic członka germańskiej hordy ...! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: wyłupiaste gały i tępa ruda szwabska gęba ... 19.03.08, 16:36 musze przyznac, ze jest przystojniejszy od tych dwoch kurduplowatych aryjczykow....No, o chodzacym "Apollo" Gosiewskim juz nie wspominajac.... Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 prezio....jest jednym z 1 mln."berecików"..rydzola 19.03.08, 16:11 I nie ma co się przejmować.......moherowa mniejszość etniczna w Polsce jest na marginesie społeczeństwa........tak jak.... PiS, PREZES i RYDZOL.. Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Precz ze Zwiazkiem Europejskim! 19.03.08, 16:13 Niech zyje Europa wolnych ojczyzn! Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Jak widać poSBeckie pomioty..WYJĄ jak psy.... 19.03.08, 16:15 Jak widać poSBeckie pomioty..... nie dają za wygraną i .....działają dalej.... abba15.....bydło_prof_wb......janina1_3......marcin1122331......presentation1......wet3 .....poszeklu......rach_ciach......pw2221.... i pozostała sfora,która wyje nie mogąc pogodzić się z porażką.......teraz dołączył do nich następny........ junkier...... junkier jest "śpiochem" i w takich sytuacjach jak ta PiSuary uaktywniają go jednym kliknięciem "myszki"...... Czekamy na następnych ....lista się powiększa ..ale niektórzy są klonami dlatego nie ma co się przejmować ilością...nie ilość ale jakość się liczy, a ta jest na poziomie kaczego kupra.... Zresztą jest ich coraz mniej, albo co raz mniej Kaczyńscy im płacą....... Teraz wiadomo,dlaczego Kaczyńscy nie zabrali się za ustawę o uSBEKIZACJI ,aby pozbawić przywilejów wcale nie małą grupę UBeków....SBeków ,którzy na ciepłych emeryturkach żyją sobie dostatnio i CAŁY CZAS byli SBecy na forach GW wiją się jak węże, dwoją się i troją aby swym mocodawcom wylizać d....pę ....ale smród SBecki czuć na odległość.... -- Spokojnie braciszku ____ jeszcze tylko 2 lata..... img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Dary_premiera_2030337.jpg Słuchaj sie tylko mnie ...a zostaniemy SAMI, tak jak to było na naszym podwórku.........pamiętasz...?????? Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat środowisko tego śmiecia i GWno jest antypolskie 19.03.08, 16:29 Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: środowisko tego śmiecia i GWno jest antypolsk 19.03.08, 16:32 a ty jek zwykle "pelna kultura" chrzescijansko-torunska..... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: 1zorro 20.03.08, 01:48 1zorro napisał: > a ty jek zwykle "pelna kultura" chrzescijansko-torunska..... Ty zas, lewacka mendo, pokazujesz szczyt wykwintnosci i dobrego wychowania jak obrzucasz ludzi lajnem i blotem tylko dlatego, ze maja opinie rozna od twego lewackiego i antypolskiegp belkotu! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: 1zorro 20.03.08, 08:01 leackiego i antypolskiego? Za pozwoleniem panie kolego! Antytorunskiego to na pewno, a lewactwo to bardziej mi sie kojarzy z lewatywa dla prezia niz z lewica, ktorej tez nie jestem fanem! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: 1zorro 20.03.08, 23:33 1zorro napisał: > leackiego i antypolskiego? Za pozwoleniem panie kolego! > Antytorunskiego to na pewno, a lewactwo to bardziej mi sie kojarzy z > lewatywa dla prezia niz z lewica, ktorej tez nie jestem fanem! Dziekuje za lekcje geografii! Zawsze bylem przekonany, ze Torun lezy w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś