ludwikdorn Kaczyński - ciebie nie ma 19.03.08, 21:45 Możesz sobie gadać co chcesz i ile chcesz, ale prawda jest taka, że ciebie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tles10 to tak jak Tuska, a premierem jest, hi, hi, hi 19.03.08, 22:00 media go chołubią i chronią jak mogą, małego nieudacznika Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikdorn Re: to tak jak Tuska, a premierem jest, hi, hi, h 19.03.08, 23:24 Dużo w tym prawdy, ale jednak Tusk jest i w dodatku ma spore poparcie, więc jednak coś tam potrafi. A Kaczyńskiego nie ma. Po prostu - nie ma go. Wszystko co robi to są podrygi zdechłej ostrygi, która coraz bardziej zaczyna śmierdzieć. Nie ma go i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a Zaraza POpaprańców opanowała Polskę 19.03.08, 21:45 dziennikarz ma poglady polityczne i zawsze będzie tendencyjny. Dlatego głupotą jest słuchanie tylko jednych mediów protuskowych. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Kaczyński: Ambona ponad szambem. 19.03.08, 21:47 Jeden taki podwójny. Jeden w internecie, a drugi w klozecie. Robiona jest zmiana, na forum „Gó_Wniana”, gdy jest wymazana radyjem niepokalana! Jeden był w Lizbonie, drugi przy telefonie. Kombinował z traktatem. Wielki sukces z bratem. Pod wpływem „ojca Pana” ratyfikacja gó_wniana! Złodzieje niekaralni. W działaniu niemoralni. Nienawiści hektary. Redemptorystów mary. To stocznia „priwiślańska”. To Polska sobiepańska. Ambona ponad szambem. I zalatuje PiSem. Perfumeria Lucyper. Moczy się także Zlepper. Mały ma bulgotanie. Koniec przerwy, zanurzanie. Czy mają na nich filmiki? Tylko religia, Rydzyki? My bezwolny naród dziki? Czy my rozumu nie mamy? KaGieBe i Watykany? Spece od zagrabiania. Targowica rozbierania. Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Kaczyński: Dziennikarze są jak chłopi pańszczyź.. 19.03.08, 21:47 Trudno nie przynac racji. Duza czesc dziennikarzy to zwykle kundle zawsze dyspozycyjne wobec PO. Nasz kraj stacza sie, kolejne podwyzki cen, chaos w sluzbie zdrowia, coraz wyzsze podatki, sluzalczosc w polityce zagranicznej - w WSI o tym wiele nie uslyszysz. Tam zawsze wazniejsza bedzie klapka w komputerze i jakis przekret sld co strzelil sobie w lep Polska jest 100 lat za murzynami, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt Kolejny raz Kaczyński mówi niepopularną prawdę. 19.03.08, 21:48 Ciekawe ilu się oburzy znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Re: Kolejny raz Kaczyński mówi niepopularną prawd 19.03.08, 21:58 Prawie cale forum wierzga, popatrz jak im gul skoczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec skoczyć to nam może Kaczyński 19.03.08, 22:14 zreszta popisy tego pajaca moga wzbudzić co nawyżej uśmiech politowania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek kiedy Kaczyński szczeźnie? 19.03.08, 21:53 proszę niech ktoś uwolni ten kraj od tych debili pisowskich... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: antypisiorek 19.03.08, 22:00 antypisiorek napisał: > kiedy Kaczynski szczeznie? > proszę niech ktoś uwolni ten kraj od tych debili pisowskich... Czerwony debilu! Twoja ortografia razem z twoja inteligencja dawno juz sczezly Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Re: wet3 19.03.08, 22:37 słuchaj baranie, przez te kacze wypierdy doszło do tego, że gdybym dzis miał wybierać między czerwonym a kaczyzmem to ... nie poszedłbym na wybory. jesteście podobną zarazą, jak tamci. działacie na szkodę kraju. manipuluje wami, jak stadem baranów - belzebub Rydzyk, który za boga ma złotego cielca. I do niego się modli wet3 napisał: > antypisiorek napisał: > kiedy Kaczynski szczeznie? > > > proszę niech ktoś uwolni ten kraj od tych debili pisowskich... > > Czerwony debilu! Twoja ortografia razem z twoja inteligencja dawno > juz sczezly Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: rakieter 19.03.08, 21:55 rakieter napisał: ? A kto to jest Kaczynski? > bo nie wiem? To taki facet ktory mowi prawde o dyspozycyjnych dziennikarzynach pszacych na zamowienie i podlizujacych sie zagranicznym wlascicielom "polskich" mediow, eurolewacka czerwona owieczko w trwala ondulacje szarpana! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: rakieter 19.03.08, 22:00 Mówisz że mówi prawdę o dsypozycyjnym "dziennikarzu" Tomaszu Sakiewiczu? Nie slyszałem żeby go zganił za udział czynny w konfrencji prasowej polityków PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Re: wet 19.03.08, 22:42 prawica w waszym wydaniu to neokomunistyczna dżuma. na szczęście idziecie w odstawkę, a w niedalekiej przyszłości podzielicie los ROPu i AWS. Śmieciarka już czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt Ktoś kto 5 razy przewyższa intelektualnie red. GW 19.03.08, 21:52 Choć nie wiem czy to nieobraźliwe, bo jednostka jest dość drobna. Odpowiedz Link Zgłoś
jago zakompleksiony safandula z nawykami powiatowego 19.03.08, 22:00 sekretarza PZPR. Lustrzane odbicie bolszewizmu, inkarnacja Gomulki, Demagog, populista, wyznawca zasady 'cel uswieca srodki' Odpowiedz Link Zgłoś
tles10 lukrowany cudak,Pinokio-Donek, przestarszony, 19.03.08, 22:13 nie POtrafiący podjąć żadnej ważnej decyzji, chroniony przez media jak osesek ssący cycka przez swoją mamuśkę Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream mamusi cyca ssie. 19.03.08, 22:39 i podbiera jej drobne na świerszczyki pakulec napisał: > 0? Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Kaczyński: Dziennikarze są jak chłopi pańszcz 19.03.08, 22:03 OMG, jego już kompletnie popie*doliło... Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki nie panie kaczyński, media opowiedziały 19.03.08, 22:06 się poprostu stronie normalności - bo wy, panie kaczyński i s-ka - jesteście P-O-J-E-B-A-N-I. jak w trzy dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
tles10 no,jeśli ty reprezentujesz tę normalność,to dzięki 19.03.08, 22:16 twój komentarz zaiste jest twój i pasuje do ciebie jak ulał, zwłaszcza ... użyty przez ciebie "epitecik" świetnie cię charakteryzuje Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Jarek puszczał bąki młodzierz miała laski i berety 19.03.08, 22:06 Sakiewicz losował starannie dobrane pytania, ogolnie brakowła mi jeszcze Lecha który przygrywał by im na pianinie polskie drogi Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Jarek puszczał bąki młodzierz miała laski i b 19.03.08, 22:14 pakulec napisał: > Sakiewicz losował starannie dobrane pytania, ogolnie brakowła mi > jeszcze Lecha który przygrywał by im na pianinie polskie drogi a tobie brakuje troche znajomosci ortografii na wstepie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec zamelduj o tym Ziobrze 19.03.08, 22:17 moze da ci pobawic się swoim gwoździem, zresztą skoro zrozumiales przekaz to znaczy że tyle ortografi ci musi wystarczyć;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: zamelduj o tym Ziobrze 19.03.08, 22:22 pakulec napisał: > moze da ci pobawic się swoim gwoździem, > zresztą skoro zrozumiales przekaz to znaczy że tyle ortografi ci > musi wystarczyć;-) skoncz juz i nie kompromituj sie dalej, ortografii - dwa i na koncu, po twojej ortografii i kulturze wygladasz mi na standardowego zwolennika po.. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec gratulacje! rozszyfrowałes mnie 19.03.08, 22:26 to teraz polonisto przestań skupiać się na formie i napisz cos treściwego chyba że nie dostałes jeszcze smsa i jak typowy pisowiec nic nie możesz wymyslić samodzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: gratulacje! rozszyfrowałes mnie 19.03.08, 22:35 pakulec napisał: > to teraz polonisto przestań skupiać się na formie i napisz cos > treściwego chyba że nie dostałes jeszcze smsa i jak typowy pisowiec > nic nie możesz wymyslić samodzielnie mylisz sie znowu, nie jestem polonista, ale ciesze sie, ze pokazales, ze mozesz pisac bez obelg i innych atakow personalnych...moze jeszcze beda z ciebie ludzie... jezeli chodzi o meritum, to kaczynski ma absolutna racje, gwoli scislosci, nie jestem jego zwolennikiem, nie jestem zwolennikiem po, ani zadnej innej partii w polsce...w zadnym porzadnym kraju obcy kapital medialny nie ma takiej swobody kreowania swiadomosci przecietnego polaka jak w polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: gratulacje! rozszyfrowałes mnie 19.03.08, 22:44 nie używam obelg w stosunku do rozmowców - chyba że ktos sobie tego życzy jeżeli nie mieszkasz w Polsce to skąd taka troska o stan naszych mediów? zauważ że Kaczyńskiiemu zwisa czyje są media - byle były mu posłuszne: Fakt Dziennik(kiedy jeszcze pisał dobrze o Pisie) były OK , tV PULS Pis sprzedał Murdochowi, A naszą typowo polska TV Pis obsadził tylko swoimi funkcjonariuszami i ją sobie zawłaszczył - w stacjach komercyjnych jest to niemozliwe więc stąd chyba ta niechęć do mediów niezaleznych Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: gratulacje! rozszyfrowałes mnie 19.03.08, 23:01 pakulec napisał: > nie używam obelg w stosunku do rozmowców - chyba że ktos sobie tego > życzy > jeżeli nie mieszkasz w Polsce to skąd taka troska o stan naszych > mediów? > zauważ że Kaczyńskiiemu zwisa czyje są media - byle były mu > posłuszne: Fakt Dziennik(kiedy jeszcze pisał dobrze o Pisie) były > OK , tV PULS Pis sprzedał Murdochowi, > A naszą typowo polska TV Pis obsadził tylko swoimi funkcjonariuszami > i ją sobie zawłaszczył - w stacjach komercyjnych jest to niemozliwe > więc stąd chyba ta niechęć do mediów niezaleznych > > pakulec, zwrocilem ci uwage na twoja ortografie...to byl powod zeby mnie wyzywac i lzyc? co by bylo gdybym cie naprawde obrazil??? moja trocka o polskie media wynika z faktu, ze troszcze sie o takich jak ciebie, pakulec, (i wielu innych, oczywiscie), bo zyjesz w kraju gdzie rzetelnosc dziennikarska jest ponizej krytyki i potrzeba zanc 2-3 jezyki i czytac wiele obcych gazet itp, aby wreszcie zrozumiec co sie dzieje...niestety wiele osob tyle jezykow nie zna i nie ma czasu na takie studiowanie prasy... nie wiem co sie stalo z fakt lub dziennikiem, ale jesli chodzi o murdocha, to mieszkam w kraju, gdzie ma ok 25% mediow w swoim reku i w dalszym ciagu te media robia rzetelna dziennikarska robote (wlacznie z krytyka samego murdocha, jesli uznaja to za stosowne)... w polsce niestety takiej rzetelnosci nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: gratulacje! rozszyfrowałes mnie 19.03.08, 23:12 misiu, nie musisz się o mnie troszczyć, zresztą obrazić mnie tez nie jesteś w stanie. nie podniecaj się tym że mieszkasz za granicą - Białoruś tez jest za granicą więc raczej nikomu tu nie zaimponujesz. Na Białorusi masz 100% mediów narodowych - tak samo jak na Kubie i co uważasz że tam jest lepiej? Zastanów się kto stoi za twoimi ulubionymi mediami Rydzyka - jeżeli myslisz że sa typowo polskie to zastanów się skąd taki ksiądz zdobył na nie kasę i dlaczego może nadawać w całej Rosji. Tak na marginesie wolne media to podstawa w takich ktajach gdzie do władzy moga dostać się populiści typu Kaczyńskich. przemyśl to sobie jezeli oczywiście znasz te 2-3 języki i umiesz czytac ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: gratulacje! rozszyfrowałes mnie 19.03.08, 23:14 skad woedziales,ze mieszkam na bialorusi? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: gratulacje! rozszyfrowałes mnie 19.03.08, 23:21 wisi mi gdzie mieszkasz - Białorus to był przykład Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: gratulacje! rozszyfrowałes mnie 19.03.08, 23:38 ale trafiles, a mnie nie wisi, ze ty mieszkasz w polsce...i taka miedzy nami roznica...ty jednak jestes chamski, a ja nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: gratulacje! rozszyfrowałes mnie 19.03.08, 23:46 to przepraszam, jeżeli mieszkasz na Białorusi możesz mieć inne spojżenie na sprawy Polskie niz ja. Jestem chamski - bo to nie jest forum dla grzecznych i miłych. Jeżeli cię uraziłem to przeprszam potraktowałem cię jak stronnika Pisu - nie mam dla nich litości tak jak oni nie maja dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: gratulacje! rozszyfrowałes mnie 19.03.08, 23:56 pakulec napisał: > to przepraszam, jeżeli mieszkasz na Białorusi możesz mieć inne > spojżenie na sprawy Polskie niz ja. > Jestem chamski - bo to nie jest forum dla grzecznych i miłych. > > Jeżeli cię uraziłem to przeprszam potraktowałem cię jak stronnika > Pisu - nie mam dla nich litości tak jak oni nie maja dla mnie pakulec, spojrzenie - rz, jesli nie bylbys chamski to moze to forum zrobiloby sie troche kulturalniejsze...pomijajac to, gdzie wobec tego jest forum dla grzecznych i milych (jesli w ogole jest)? nie jestem zwolennikiem pis/po/lid/psl/lpr/so, ani zadnej innej polskiej partii terazniejszej ani przeszlej...a nawet jesli bylbym zwolennikiem pis to czy to powod, zeby mnie personalnie obrazac?? u nas na bialorusi ludzie maja dla siebie duzo wiecej szacunku, nie skacza sobie do gardla, bo maja inne poglady polityczne... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: gratulacje! rozszyfrowałes mnie 20.03.08, 00:04 jak piszę szybko to robie błędy - chcesz ze mna rozmawiac to musisz to przezyć widzisz do czego doprowadziło Pis - mu się tu zagryzamy - zabawa polega na tym aby przeciwnika stłamsić i przegadać - zdaję sobie sprawę że to jest chore. Niestety. Zresztą staram się nie byc chamski - ale nie zawsze mi się udaje. Nie będę cię atakować. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: gratulacje! rozszyfrowałes mnie 20.03.08, 00:11 to nie pis do tego doprowadzilo...to warcholstwo polakow, ktore istnieje w nas od pokolen...i brak szacunku/respektu dla siebie samych... Odpowiedz Link Zgłoś
tles10 Donka słuchają oseski w pampersach i to...pełnych 19.03.08, 22:18 ciążą im one i nie pozwalają używać własnego romumu, a ich zawartość i oszałamia ... zapachem, he, he, he POwodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec skąd taka znajomośc pełnych pampersów? 19.03.08, 22:21 zmieniasz je staremu? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_kaczor prezio jak zwykle poniżej krytyki... 19.03.08, 22:10 ...prezio byłby chory gdyby co jakiś czas nie zrobił z siebie pośmiewiska... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: prezio jak zwykle poniżej krytyki... 19.03.08, 22:13 tw_kaczor napisał: > > ...prezio byłby chory gdyby co jakiś czas nie zrobił z siebie pośmiewiska... tw_kaczor, a co ma prezio do tego... tak juz jestes zaslepiony w swojej antypisowskiej postawie, ze malo do ciebie dociera...to jarek mowi, nie prezio... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_kaczor czyżby prezio mówił coś samodzielnie...??? 19.03.08, 22:18 ...wydawało mi sie, że to Jaruś przez niego przemawia...czyż nie...??? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: czyżby prezio mówił coś samodzielnie...??? 19.03.08, 22:24 tw_kaczor napisał: > ...wydawało mi sie, że to Jaruś przez niego przemawia...czyż nie...??? widzisz, tw_kaczor, to jarus sam przemawia, a nie prezio... wyskocz wreszcie ze swojej antypisowskiej skorupy, bo swiat ci przejdzie kolo nosa i nie bedziesz wiedzial kiedy i dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: i tak sobie mów... 19.03.08, 22:45 sorry, tw_kaczor, twoja skorupa jest juz za gruba, nic do ciebie nie dociera... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: prezio jak zwykle poniżej krytyki... 19.03.08, 22:20 Ja też się gubię. Przecież ostatnio p. o. prezia był Michał Kamiński. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Kaczyński: Dziennikarze są jak chłopi pańszczyź.. 19.03.08, 22:20 Dwa małe nieudolne kaczory kiedyś ukradły księżyc i myślą że zawsze kogoś wydupczą. A tu nie tak. Siedzą więc obaj okrakiem na płocie, kacze jaja sobie kalecząc i zdechną (politycznie) na nim ale nie zejdą. Wcale im się nie dziwię, bo na którą stronę płota by nie zeszli, to i tak mają przerąbane. Siedzą więc na płocie i siedzieć będą po wsze czasy. I właściwie to niech by sobie siedzieli ale na swoim podwórku i zdychali (politycznie) w wyczekiwaniu kolejnej gwiazdy. Ale tu jest Polska i Pan prezydent musi się po którejś stronie opowiedzieć ..... albo trzeba rozpocząć proces impeachment-u. Z okazji Świąt życzę mimo wszystko dużo zdrowia bo będzie im potrzebne.... szczególnie Jarusiowi, bo on nie przeżyje jak sobie uświadomi, ze jest już nikim. Drugiemu bratu będzie łatwiej -zajmie się żoną, dziećmi i wnukami i szybko zapomni, że kiedyś został zmuszony być prezydentem, przez brata bliźniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 A Paranoja I Shizofrenia rozwija się i rozwija, 19.03.08, 22:24 a śmietnik polityczny coraz bliżej,i bliżej, na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Kaczyński: Dziennikarze są jak chłopi pańszczyź.. 19.03.08, 22:26 Nie pokocham mediów, będę je krytykował, bo ich stan jest zły - wyznał. panie premierze, skoro powiedział pan a, proszę powiedzieć też b i wyznać, kogo lub co pan kocha...;) a co do pana wypowiedzi na temat stanu polskich mediów - w pana ustach ta przygana jest pochwałą..;) Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Kaczyński: Dziennikarze są jak chłopi pańszcz 19.03.08, 22:32 isa.stern napisała: > Nie pokocham mediów, będę je krytykował, bo ich stan jest zły - wyznał. > > panie premierze, skoro powiedział pan a, proszę powiedzieć też b i wyznać, kogo > lub co pan kocha...;) > a co do pana wypowiedzi na temat stanu polskich mediów - w pana ustach ta > przygana jest pochwałą..;) isa, czyz nie o tym rozmawialismy pare dni temu? facet ma absolutna slusznosc... w zadnym szanujacym sie kraju nie powinno byc tak, ze najpopularniejsze dzienniki sa z przewaga obcego kapitalu...w moim bardzo wolnym, bardzo demokratycznym i bardzo tolerancyjnym kraju, procentowy kapital zagraniczny jest ograniczony ustawa medialna do 25%... i generalnie rzecz biorac, kapital zagraniczny jest w dalszym ciagu anglosaski, wiec pogladowo bardzo zblizony do naszego... w polsce natomiast siedza niemcy pelna gebe i kreuja swiadomosc przecietnego polaka/polki na swoje potrzeby... > Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Kaczyński: Dziennikarze są jak chłopi pańszcz 19.03.08, 22:35 > isa, czyz nie o tym rozmawialismy pare dni temu? facet ma absolutna > slusznosc... w zadnym szanujacym sie kraju nie powinno byc tak, ze > najpopularniejsze dzienniki sa z przewaga obcego kapitalu jeśli myślisz o Wyborczej, to jesteś w błędzie, a Axel Springer na polski rynek wpuścił Kaczyński...:P Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Kaczyński: Dziennikarze są jak chłopi pańszcz 19.03.08, 22:44 isa.stern napisała: > > isa, czyz nie o tym rozmawialismy pare dni temu? facet ma absolutna > > slusznosc... w zadnym szanujacym sie kraju nie powinno byc tak, ze > > najpopularniejsze dzienniki sa z przewaga obcego kapitalu > > jeśli myślisz o Wyborczej, to jesteś w błędzie, a Axel Springer na polski rynek > wpuścił Kaczyński...:P > wiesz, ze mieszkam daleko od polski i juz dawno stracilem to jakze polskie zamilowanie do stuprocentowej dokladnosci...w ciagu ostatnich 20 lat wiele osob wpuscilo na teren polski wiele obcego kapitalu, nawet jesli springera wpuscil kaczynski, to nie znaczy, ze teraz nie ma racji...sytuacja w jakiej znalazla sie polska po 89 byla bez precedensu w swiatowej historii i nie bylo brac z kogo przykladu... jest wazne miec taki przyklad, np moj kraj od 100 lat wzoruje sie na uk, wprowadzajac zmiany 5-10 lat po nich, w zwiazku z czym mamy mozliwosc unikniecia brytyjskich bledow...polska po 89 roku nie miala takiej mozliwosci.. jest wiele pism w polsce gdzie obcy kapital rzadzi, mowisz, ze wyborcza nie jest jednym z nich, wiec jakie jest pochodzenie kapitalu agory, oswiec mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec prywatny kapitał zawsze jest lepszy 19.03.08, 22:54 myślisz kategoriami nacjonalistycznymi - obcy to zły a nasz(?) dobry to błąd - media państwowe w Polsce obsadzają zwycięzcy wyborów - tak robiło SLD i a potem PIS z tym że pis przekroczyło już wszelkie granice - w mediach prywatnych to by nie przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: prywatny kapitał zawsze jest lepszy 19.03.08, 23:12 pakulec napisał: > myślisz kategoriami nacjonalistycznymi - obcy to zły a nasz(?) dobry > to błąd - media państwowe w Polsce obsadzają zwycięzcy wyborów - tak > robiło SLD i a potem PIS z tym że pis przekroczyło już wszelkie > granice - w mediach prywatnych to by nie przeszło kazdy szanujacy sie kraj mysli kategoriami nacjonalistycznymi, pakulec, dlaczego rosja nie chce tarczy w polsce? bo im sie kolor rakiet nie podoba? nie, bo nie chce miec dodatkowego zagrozenia swojego kraju...dlaczego bushmeni chca tarczy w polsce? bo chca poprawic zdolnosci obronne polski? nie, bo uwazaja, ze tarcza ochroni ich wlasny kraj przed atakiem z iran itp. kazdy kraj powinien miec wlasny interes na przodzie, a dopiero potem wszystko inne... ze zmianami w zarzadach to sie zgadzam, ale jest to takie typowo polskie, teraz po odwraca sprawe w druga strone...po nastepnych wyborach, jesli bedzie zmiana rzadu, karuzela zakreci sie znowu... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: prywatny kapitał zawsze jest lepszy 19.03.08, 23:20 no widzisz coś rozumiesz - może jeszcze będa z ciebie ludzie Pis chciał nas za darmo sprzedac Bushowi, gdyby nie wybory tarcza by juz była załatwiona - na szczęscie Kaczyńscy przegrali i jest szansa że tarczy nie będzie o0dnośnie mediów państwowych PO jeszcze nie zrobiło skoku na kasę i szkoda bo widząc jak TV przekształciła się w tubę Pisu to nawet przestaję to medium ogladać. Media należy jak najszybcie sprywatyzowac i musi być konkurencja. A czy kapitał obcy? w dzisiejszych czasach jest taka konkurencja że jak będa pisac bzdury to padną - tak jak pada w Polsce "Rzeczposplita" Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: prywatny kapitał zawsze jest lepszy 19.03.08, 23:29 pakulec napisał: > no widzisz coś rozumiesz - może jeszcze będa z ciebie ludzie > > Pis chciał nas za darmo sprzedac Bushowi, gdyby nie wybory tarcza by > juz była załatwiona - na szczęscie Kaczyńscy przegrali i jest szansa > że tarczy nie będzie > o0dnośnie mediów państwowych PO jeszcze nie zrobiło skoku na kasę i > szkoda bo widząc jak TV przekształciła się w tubę Pisu to nawet > przestaję to medium ogladać. Media należy jak najszybcie > sprywatyzowac i musi być konkurencja. A czy kapitał obcy? w > dzisiejszych czasach jest taka konkurencja że jak będa pisac bzdury > to padną - tak jak pada w Polsce "Rzeczposplita" widzisz, pakulec, a z ciebie juz sa, 4 posty i zadnego chamstwa, jak to z ziobrem... po wykorzystuje kazda okazje, aby wsadzac swoich ludzi gdzie sie da, narodowe banki, narodowe korporacje i media tez...daj im troche czasu. sa krotko u wladzy, maja jeszcze 2-3 lata, pogadamy wtedy... rzeczpospolita jest wg mnie calkiem niezlym dziennikiem, problem w tym, ze wymaga troche wyzszego iq niz przecietna w polsce, wiec jakby z gory skazywala sie na ograniczona liczbe czytelnikow...gw to co innego, sensacja za sensacja, glupkowate tytuly przyciagajace naiwniakow i wszystko sie kreci dalej tak jak chce pan nadredaktor... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: prywatny kapitał zawsze jest lepszy 19.03.08, 23:41 ziobro nie jest godzien szacunku to co mówisz chciało już zrobić Pis (zresztą SLD też) ale jak juz pisałem za czasów rządów Pisu i koalicjantów zawłaszczanie państwa przybrało rozmiary wręcz karykaturalne. na szczęscie to juz przeszłość. aby tego uniknąć w przyszłości należy cały ten majątek sprywatyzować inaczej się nie da. nie wiem kiedy ostatnio czytałeś Rzeczpospolita skoro piszesz o zwiększonym IQ, wybacz ale teraz jest to narzędzie prymitywnej propagandy i ludzie się na tym poznali - stąd nakład leci w dół. Sensacje i głupkowate tytuły to domena Faktu - ulubionej gazety Kaczyńskich. Twoje zdanie o Wyborczej jest typowe dla elektoraty radia Maryja - krytykujecie bo nie rozumiecie, a jeszcze zaraz pewno opowiesz mi o pochodzeniu Michnika i przytoczysz historię jego rodziny. Cóż musicie wymrzeć inaczej was się nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: prywatny kapitał zawsze jest lepszy 19.03.08, 23:49 narzedziem czyjej propagandy jest rzeczpospolita? moje zdanie o wyborczej jest na podstawie jej lektury...do mnie na bialorus nie dochodzi ani radio maryja ani tv trwam, a pochodzenie michnika i historie jego rodziny pewnie znasz, wiec po co mam ci przytaczac... umrzec umrzemy wszyscy, ty tez... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: prywatny kapitał zawsze jest lepszy 19.03.08, 23:53 słuchaj, jezeli rzeczywiście jestes z Białorusi to nie bierz tego co pisze do siebie - moje posty przeznaczone sa do rodzimych zwolenników Pisu. wziąłem cie za polskiego emigranta z USA Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: prywatny kapitał zawsze jest lepszy 20.03.08, 00:00 pakulec napisał: > słuchaj, jezeli rzeczywiście jestes z Białorusi to nie bierz tego co > pisze do siebie - moje posty przeznaczone sa do rodzimych > zwolenników Pisu. > wziąłem cie za polskiego emigranta z USA przeciez piszesz ze mna, a nie z rodzimymi zwolennikami pisu...usa, wypluj to slowo...bushmeni juz wkrotce zrobia radkowi i donkowi dobrze i obaj zgodza sie na wszystko...radek znowi przeleci sie f16 albo hornetem i bedzie mial kolejny orgazm... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: prywatny kapitał zawsze jest lepszy 20.03.08, 00:08 chyba nie, PO widzi sojuszników w UE nie w USA tak jak widział Pis, Tusk bardzo mądrze gra na czas - niedługo w USA będa wybory i jest duza szansa że wygraja demokraci a oni nie sa zainteresowani tarczą, więc nie ma sensu dogadywac się z Bushem a teraz wybacz - idę spac Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: prywatny kapitał zawsze jest lepszy 20.03.08, 00:12 no, to w tym sie zgadzamy. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: prywatny kapitał zawsze jest lepszy 20.03.08, 06:45 rooboy, ugryzla cie dzisiaj "czarna mamba"? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: prywatny kapitał zawsze jest lepszy 20.03.08, 07:05 hi 1zorro, przeciez wiesz ze czarnej mamby na bialorusi nie ma... znowu czytasz prywatna korepsondencje... musialem troche zboczyc z prostej drogi, aby pakulca przekonac, ze chamstwo nie jest potrzebne aby dyskutowac...w koncu sie udalo... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Kaczyński: Dziennikarze są jak chłopi pańszcz 19.03.08, 22:55 No dobra : a co obiecal ASV kaczynskim za dopuszczenie do rynku ? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Kaczyński: Dziennikarze są jak chłopi pańszcz 20.03.08, 06:43 Australia jest idealem? No, powiedzmy daleko jej do tego! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec alez Jarek kocha obcy kapitał 19.03.08, 22:39 jeżeli oczywiście pisze o nim dobrze - np taki FAkt (niemiecki)- albo sprzedaż TV PULS koncernowi Murdocha, a jak dodamy niewyjaśnioną sprawę kapitału Radia MAryja to już widzimy obłudę tego Pisowskiego pajaca Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Kaczyński: Dziennikarze są jak chłopi pańszcz 20.03.08, 06:42 bzdury piszesz, kochany.... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy Re: Kaczyński: Dziennikarze są jak chłopi pańszcz 20.03.08, 07:06 1zorro napisał: > bzdury piszesz, kochany.... pakulec spi, gadam ze mna do poznej nocy, 1zorro...ale jesli on pisze bzdury, to napisz co nie sa bzdury... Odpowiedz Link Zgłoś
kompresor33 Kaczyński: Dziennikarze są jak chłopi pańszczyź.. 19.03.08, 22:27 Ten człowiek chyba sam siebie nie lubi.Nic nie robi ,tylko wszystkich dookoła obraża. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Kaczyński: Dziennikarze są jak chłopi pańszcz 19.03.08, 22:30 zgodnie z zasadą: oderint, dum metuant...:( Odpowiedz Link Zgłoś
maretina on powinien zmienic dilera 19.03.08, 22:28 te dragi nie daja fajnego efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
brunho Re: on powinien zmienic dilera 19.03.08, 22:32 a mało mu rydz tv i pism ala wasz dziennik i rzepa? jak ktoś widzi świat inaczej niż ta żałosna mała kreatura to żyd, mason czy cyklista? niech założy swoją gazetę za pieniądze które wyłudziło PC Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Jarek dobrze podsumował Sakiewicza 19.03.08, 22:29 niech menda wie że Jarek traktuje go jak szmatę mimo całego wchodzenia mu w tyłek Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless sytuacja w mediach jest zła, bo media źle piszą o 19.03.08, 22:32 jedynie słusznej partyi Odpowiedz Link Zgłoś
elczajgrze Kaczyński: Dziennikarze są jak chłopi pańszczyź.. 19.03.08, 22:35 To jest naprawdę wtórny debilizm nie dłużej jak sześć miesięcy wstecz za rządu sklonowanych członków PiS zabraniali dziennikarzom wchodzić do Sejmu , zakazywali dziennikarzom pisania na temat ich debilnych rządów a teraz dobry wujek tak współczuje , ciekawe jaka następna ofiara może by tak wziąć się za rodzinę , za jej korzenie a temat ciekawy przeszłość bogata AK i PZPR to nie idzie w parze . Przykre że te okropne zachowania dzieją się tak WIELKIM poście smutne , ale chyba to już agonia PiS WYTRZYMAMY Odpowiedz Link Zgłoś
brysio76 Kaczyński ma wielkie doświadczenie z pańszczyzną 19.03.08, 22:36 Kaczyński ma wielkie doświadczenie ze zbuntowanymi pańszczyźnianymi. Ci z "Tysola" odeszli do Michnika a ci z "Expresu Wieczornego" założyli "Superexpres" który istnieje do dziś w przeciwieństwie do organu na którym uwłaszczyła się PC-towska mafia. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Kurduplowaty hitlerku! 19.03.08, 22:36 Bełkoczesz jak w pijanym widzie: "Podkreślił, że nie ma nic złego w tym, że jakaś partia - czy to rządząca, czy to opozycyjna - jest atakowana, ale ten atak musi dotyczyć każdego. - Jak my rządzimy to jest demokracja, jak nie my, to jest dyktatura - mówił." "Demokracja" polegała na zawłaszczaniu mediów publicznyh i naskakiwaniu na wszystkie media z wyjątkiem Marii, co ma ryja, TV, co sra i wszelkich innych nazistowskich szmat. Sam jesteś bolszewicko-nazistowską szmatą, synalkiem tatusia-stalinisty, utrwalacza stalinizmu w Polsce i oszusta akademickiego, który organizował DWULETNIE "magisterskie"(!!!) studia dla prominentów partyjnych. Dlatego dostaliście willę na Żoliborzu, kiedy ZWYKŁY Polak mógł co najwyżej marzyć o własnej klitce, a był ściśnięty jak śledź we wspólnym mieszkaniu komunalnym przeznaczonym dla trzech rodzin, często wielodzietnych. Myślisz, kvrwiasty bufonie, że ja tego nie pamiętam? Mieszkania dwupomieszczeniowe z wspólną łazienką na wspólnym korytarzu, a całość ogrzewana piecami kaflowymi, które do rana wystygały, przez co zimą w mieszkaniu temperatura potrafiła spaść zimą do -20 C. Dwa razy - DWA RAZY!, KVRWO gnomowata, miałem jako dziecko zapalenie płuc. DWA RAZY, sprzedajna dziwko toruńskiego złodzieja i zboczeńca! Teraz, w wieku nieco ponad 50 lat, jestem NIEPEŁNOSPRAWNY, a wiele problemów zdrowotnych wlecze się za mną od dzieciństwa, kiedyś ty sobie hasał beztrosko po ogromnej willi i obżerałeś się wiktuałami zza żółtych firanek! Ty dzivko kurduplowata, zaznałem w dzieciństwie nędzy, jakiej ty nigdy nie znałeś, bo twój tate, wredny, zaśliniony kurduplu, utrwalał stalinizm i był za to sowicie nagradzany przez partię, rzekomy, kvrwa, AK-owiec, a może raczej BANDYTA LUB WŁASOWIEC palący z UBecją domy niewinnych POLAKOW!!! Jedynych niewolników, napuszony głupcze, miałeś w swojej partii - aż ci wymówili posłuszeństwo, a wśród swoich wasali masz różnych nowaków, ziemniakiewiczów i innych zdrajców INTERESU NARODOWEGO, bo chcesz oddać Polskę we władanie Moskwy, jak twoi towarzysze partyjni. Jesteś typowo polaczkowatą gnidą niegodną wdychać polskiego powietrza! Ja i miliony innych, nawet pewno część z tych, którzy cię tutaj bronią - cierpieliśmy nędzę, gdyś ty się bawił z bękartami pezetpeerowskich notabli, okupantów Polski. twoja mame była "badaczką" LITERATURY STALINOWSKIEJ, czyli CENZOREM, tate OKRADAŁ polską oświatę wyższą, gdy ubecja mordowała niewinnych patriotów. Idź, gadaj o tym do "chłopów pańszczyźnianych" w Toruniu. Może dadzą ci przepustkę z Tworek, obłąkany gnilcu. Więcej nie mam siły na twój temat pisać, bydlę pezetpeerowskie. 30 lat przepracowałem w zawodzie dziennikarskim i nikogo głupszego od ciebie nie spotkałem. Pamiętasz, jak robiłem z tobą wywiad, żeby mieć wyważony materiał? Uparłeś się gadać na stojąco, wobec czego plułem ci na łysinę, a ty byłeś tęsknie zapatrzony w mój rozporek. Takiego drugiego kretyna, a widziałem niejednego w rodzaju kurskich, cymańskich i twojego bliźniaka zdebilałego w życiu nie widziałem!Tylko w twoim głupim łbie panuje dialektyka marksistowska, przez której pryzmat oglądasz świat z perspektywy siedzącego jamnika, maminsynka i namiestnika Belzebuba, ty łachmyto niemyta (sic!), zakompleksione ścierwo. Wyjmij bliźniakowi korek z d. i wsadź se do ryja. On się cały, jak zwykle, obsra, ale ty zatamujesz sraczkę słowną, chamidło. Równie skutecznie podzała pętla zaciśnięta na twoim kurduplowatym gardle. Niedawno żołnierz pełniący wartę przy Grobie Nieznanego Zołnierza kopnął cię w ten wredny ryj, kiedyś go napastował seksualnie, kvrwo klozetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
madziabisqp Re: Kaczyński: Dziennikarze są jak chłopi pańszcz 19.03.08, 22:39 najwiekszym zagrozeniem dla demokracji sa nie dziennikarze tylko pan panie kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma cały czas myślałem że Kaczyński to cynik, gracz 19.03.08, 22:42 Myliłem się On, w to co mówi, wierzy. Jest przeto, jak przywódca wielkiej partii, od cynika, bardziej niebezpieczny. Człowiek, którego egotyzm zacmiewa mu mózg, pozbawia racjonalnego myslenia, gdyby znów, co niedaj boze, sięgnał po władzę, mógłby sprowadzić na Polskę, na Europę straszne niebezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Hitler też do końca wygrywał bitwy 19.03.08, 22:46 co prawda tylko w swojej świadomości Odpowiedz Link Zgłoś
fields1 Nie bój się 19.03.08, 23:05 Nie będzie tak źle. Znacznie gorzej byłoby gdyby rządził nami trzęsiportek twojego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś