marcin.mitek 31.03.08, 22:48 prawo.vagla.pl/node/7785 blog był szybszy od gazety :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.maszkowski jestem bezpieczny 31.03.08, 23:10 Może ma epilepsję i o niej nie wiem? Bo używam pryjaznego, sympatycznego WWW bez obrazków, a jeżeli z obrazkami, to zabezpieczone przed animacjami i przejmowaniem okienek. Pewnie już kiedyś pisałem, że do takich rzeczy ne trzeba hackerów, więc domysły autora mogą być fałszywe. Odpowiedz Link Zgłoś
arme Hakerzy atakują chorych 31.03.08, 23:11 Prędzej Kościół Scjentologiczny, próbujący wrobić przeciwników. To jak najbardziej w ich stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
ojest LURK MOAR!!1 31.03.08, 23:44 Anyone claiming to be part of anonymous is not part of anonymous. Anyone claiming they are anonymous, they are not anonymous. Anyone claiming that anonymous is a group, they know nothing about anonymous. Anyone who calls themselves anon/anonymous or uses anon/anonymous usernames (ie: anon553 ) is not part of anonymous. And most likely, YOU are not part of anonymous, so stop saying you are. Anonymous is anonymous and that is all. Odpowiedz Link Zgłoś
kulawiec Hakerzy atakują chorych 01.04.08, 00:41 Czyli scjentolodzy przechodzą do kontrofensywy po serii imprez jakie pojawiły się w miastach dookoła świata. Czyżby nie spodobała im się impreza urodzinowa L.R.Hubbarda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew pewnie pryszczate linuxy 01.04.08, 06:52 chcialy sie pochwalic ze cos potrafia, ciekawe czy sa z siebie dumni Odpowiedz Link Zgłoś
huk256 Re: Hakerzy atakują chorych 01.04.08, 09:39 MA ktoś może linka do tej animacji? Chciałbym przetestować czy na mnie podziała ;p Odpowiedz Link Zgłoś