strzygacz Banda idiotow, niecalkiem nieszkodliwych 03.04.08, 15:43 Wyslalbym ich w ramach resocjalizacji na misje do Afryki. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.stawrogin Gazeta.pl plagiatuje!!!! 03.04.08, 15:47 Oto tekst w dzisiejszej "Polsce": www.polskatimes.pl/2,30077.htm Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Gazeta.pl plagiatuje!!!! 03.04.08, 19:06 mikolaj.stawrogin napisał: > Oto tekst w dzisiejszej "Polsce": > www.polskatimes.pl/2,30077.htm Od kiedy podanie takiego samego newsu jak w innej gazecie jest plagiatem? Wystrzelił nie nabił:) Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 NOP grozi posłom śmiercią 03.04.08, 15:49 ojciec dobrodziej siał siał siał a teraz zbiera zbiera zbiera Odpowiedz Link Zgłoś
ddddd9 Re: Bezradność państwa 03.04.08, 15:53 co do Grossa, to może i ja bym się pod tym podpisał, przecież to co głoszą te jebusy to lżenie osób publicznych, nie znam prawa ale założe się że są na to jakieś paragrafy, i tych wszystkich popie..ńców można by zesłać na sam dół do kopalni, albo zakuć w kajdany i wrzucić do lochu, szkoda tylko że nasze państwo jest jak zwykle bezradne jak dziecko po urodzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg NOP grozi posłom śmiercią 03.04.08, 15:53 Opiekunka embrionu i plodu jest lekarz prowadzacy ciaze.Zapisy nienarodzonych dzieci do przedszkoli i szkol??Bardzo czesto spotykane.Do dobrych prywatnych szkol z limitem przyjec takie zapisy sa normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne i takich swirow Geyowy zafundowal Polakom 03.04.08, 15:54 krakus24a napisał: > to zwykli Polscy Patrioci. ------------------- w rzadzie, to jest niewiarygodne zeby ludzie z kraju, ktory tyle cierpien mial zadane zwlaszcza w ostatniej wojnie przez nazistow, tworzyli tego rodzaju organizacje, miedzy innymi winna jest MWeszniepolska, LPR, czy Rydzyk i jego przydupasy, to sie bedzie nasilac jezeli nie zostanie zdelegalizowane Idzcie na onet.pl (zapewne wielu juz czytalo) blog Orzechowskiego czy Wierzejskiego, to samo dno, gnojowka, szambo jak bimber z broszur endeckich. Wyslalismy z przyjaciolmi - 61 osob - skarge o zamkniecie tych blogow, ani mru mru odpowiedzi, wyslalismy ten sam list do serwera onet oto co nam odpowiedzieli: "Witam, Bardzo proszę o przesłanie adresów konkretnych notek z blogów, o których Pan wspomina w swoim e-mailu. Jedynie posiadając te adresy będziemy mogli sprawdzić, czy prezentowane tam treści są sprzeczne z regulaminem Blog.onet.pl Pozdrawiam, Katarzyna Partyka Redakcja OnetBlog - blog.onet.pl tak jakby trudno bylo wejsc na jeden czy drugi blog i przeczytac, to samo polska prokuratura, szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne i jak to sie ma do artykulu???? 03.04.08, 15:55 magnusg napisał: > Opiekunka embrionu i plodu jest lekarz prowadzacy ciaze.Zapisy > nienarodzonych dzieci do przedszkoli i szkol??Bardzo czesto > spotykane.Do dobrych prywatnych szkol z limitem przyjec takie zapisy > sa normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
karamejkos Re: i jak to sie ma do artykulu???? 03.04.08, 16:28 Nic. To tylko forum GW z tłumem pajaców i debili a'la junkier Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: NOP grozi posłom śmiercią 03.04.08, 19:12 Dlaczego swoje lenistwo przypisujesz Tuskowi? Weź się dzieciaku do nauki, to w przyszłości być może przestaniesz pisać głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
kalonek NOP grozi posłom śmiercią 03.04.08, 16:29 Wszystkich przywódców i członków organizacji neonazistowskich należałoby przepuścić przez Oświęcim, niech przekonają się co tak naprawdę głosili ich ideolodzy. To jest skandal że w Polsce istnieją takie organizacje, to powinno być surowo karane. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Faszyści we władzach i mediach procentują 03.04.08, 18:18 rydzyki, bendery, nowaki, giertychy wychowują swoich janczarów. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Czy nasi prokuratorzy nie uczyli się historii 03.04.08, 18:47 powszechnej Europy? Czy nie pamiętają jak zaczynali faszyści w Republice Weimarskiej i czym skończyło się pobłażanie tym ekscesom? A wydawało mi się że historia jest jednym z głównych przedmiotów na prawniczych studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
gw-niarze NOP "regularnie propaguje antysemityzm i rasizm" 03.04.08, 18:50 Podobno twierdza ze Beria byl zydem i komunizm wymysili zydzi! Wstretni antysemici!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xxxskinxxx Zdrajcy będą powieszeni 03.04.08, 19:05 ciekawe tylko kiedy będzie taka możliwość. Jakby był potrzebny kat, to ja się zgłaszam. Mogę nawet popracować za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Zdrajcy będą powieszeni 03.04.08, 19:12 Lepsza praca za darmo niż renta inwalidzka za głupotę, bezrobotny śmieciu? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Zdrajcy będą powieszeni 03.04.08, 19:15 xxxskinxxx napisał: > ciekawe tylko kiedy będzie taka możliwość. Jakby był potrzebny kat, to ja się > zgłaszam. Mogę nawet popracować za darmo. Altruista sie psiakrew znalazł. Potrenuj na sobie, przynajmniej będzie o jednego gnojka psującego powietrze mniej a babci zostanie cała emerytura na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
balrog008 Re: NOP grozi posłom śmiercią 03.04.08, 19:18 funny5 napisała: > Nalezy NOP zdelegalizowac Lepiej te partie co zasiadają dziś w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
balrog008 Powiesić! Jak zdrajców co zatwierdzili II rozbiór! 03.04.08, 19:22 "...Narodowego Odrodzenia Polski, skrajnie prawicowej organizacji, która regularnie propaguje antysemityzm i rasizm." Rozbawiło mnie to zdanie ;) A za zdradę państwa istniała niegdyś kara śmierci. Należałoby jej użyć w niektórych momentach. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Fani PO na tym formum śmierdzą totalitaryzmem. 03.04.08, 19:40 Dla nich nie ma czegoś takiego jak pluralizm na scenie politycznej, czy w życiu społecznym. Jest tylko "dobijanie watahy". Ale my wam jeszcze pokażemy co to znaczy totalitaryzm. Jak rozpadnie się ten socjalistyczny kołchoz, czyli nie tak daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Fani PO na tym formum śmierdzą totalitaryzmem 03.04.08, 19:42 profanum_vulgus napisał: > Dla nich nie ma czegoś takiego jak pluralizm na scenie > politycznej, czy w życiu społecznym. Jest tylko "dobijanie > watahy". Ale my wam jeszcze pokażemy co to znaczy > totalitaryzm. Jak rozpadnie się ten socjalistyczny kołchoz, czyli nie tak dalek > o. Jak na razie to smród czuć nie od fanów a od jednego profana. Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta profanum_vulgus..zwaliłes sie w gacie,obsrancu? 03.04.08, 19:47 won do chlewu, bolszewicki bydlaku! Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: profanum_vulgus..zwaliłes sie w gacie,obsranc 03.04.08, 19:54 do budy kundlu, raz. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec popatrz profan Jarek cię sprzedał 03.04.08, 19:57 Kaczyńscy sprzedali cię bauerowi - w zasadzie to juz jestes pachołkiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: popatrz profan Jarek cię sprzedał 03.04.08, 19:58 nie jestem niczyja wlasnoscia wiec nie mozna mnie sprzedac. chyba ze juz ty myslisz kategoriami chinskiego kapitalizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: popatrz profan Jarek cię sprzedał 03.04.08, 20:02 nie myslę o chińskim kapitaliźnie, poprostu odnosze się do twoich strachów no chyba że ty nie boisz się bauera, tylko ze przyjedzie jakiś homoseksualista i cie wykorzysta? Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: popatrz profan Jarek cię sprzedał 03.04.08, 20:08 > no chyba że ty nie boisz się bauera, tylko ze przyjedzie jakiś > homoseksualista i cie wykorzysta? nie interesuja mnie twoje fantazje seksualne, a jezeli chodzi o mnie to moga przyjezdzac ale tylko tacy w pokroju Toma i Brandona. przynajmniej nie sa nudni jak reszta tego stada. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: popatrz profan Jarek cię sprzedał 03.04.08, 20:12 sorry nie wyraziłem się dokładnie - w przypadku homoseksualistów nie chodziło mi o to że cię wykorzystaja - bardziej o to że boisz się iż któryś z nich weźmie cię za zonę (męża? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: będziesz nas wieszał na latarni? 03.04.08, 19:58 pakulec, nie ten format. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czyli na gałęzi? 03.04.08, 20:00 no tak gałąź - szczegolnie prawdziwie polskiej lipy jest bardzej patriotyczna Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: czyli na gałęzi? 03.04.08, 20:05 juz powiedzialem, ze nie ten format. smiesznie wyglada jak mucha mieni sie sloniem. a co tak wyskoczyles z tymi drzewami? czyzbys juz doszedl do tego sluszego wniosku, ze zieloni to faszysci? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: czyli na gałęzi? 03.04.08, 20:10 nie pisałem nic o zielonych, pisałes że zrobisz z nami porządek, jako polski patriota powinienieś rozumiec symbol prawdziwie polskiej lipy Odpowiedz Link Zgłoś
staroduster profanum_vulgus..forumowy głupek.. 03.04.08, 20:29 po "rekolekcjach" Rydzyka i Nowaka... Odpowiedz Link Zgłoś
wioocha Redaktorku, to twoja opinia. Co do Grossa to 03.04.08, 20:35 mało kto się w naszym kraju nie zgodzi, że to kanalia. I w tej kwestii wasza gazetka nie urobi opinii tak jak byście sobie tego życzyli. W innych sprawach NOP ma również trzeźwe spojrzenie, choć są i takie co do których można się spierać albo wręz śmieszne. Mało kto sobie w Polsce np. życzy niedomytych imigranów bezczelnie żyjących na koszt Polaków i naigrawających się z naszego prawa; mordujących bezbronne kobiety, plujących nam w twarz na kazdym kroku, tak jak się to teraz dzieje w wielu krajach Zachodniej Europy. To są sprawy tak oczywiste, że trzeba albo być przygłupem, albo być pełnym złych intencji lub obłędnej i głupiej socjalistycznej ideologii, która w otatnich latach przekroczyła granice absurdu. Tak więc, bez histerii proszę, odrobina skrajności to nie koniec śiwata. Odpowiedz Link Zgłoś
indiandocholery Re: Redaktorku, to twoja opinia. Co do Grossa to 03.04.08, 20:42 przyglup Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner To faszystowskie g. powinno zostać zdelegalizowane 03.04.08, 20:42 [dodam, białe gó.no] Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 jedni chcą za to, a założe się 03.04.08, 21:28 że można znaleźć innych co chcieli by za co innego. tak już jest. nikomu nie dogodzisz. nawet nie napisze co słyszę czasami na mieście z ust anonimowych "miłośników" politycznych postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
herbapol NOP . 03.04.08, 22:08 Co robią panowie prokuratorzy w tej sprawie? Czy uważają nadal,że to taka niewinna zabawa młodzieży? Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 kaczka kaczyzm, a rasizm to od czego? 03.04.08, 22:54 buahahahashahahahahahahahahahahaha uuuuuuaaaaaaaaaaa cmoknij mie w pompkie hahahahaha buahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 NOP grozi posłom śmiercią 03.04.08, 23:16 Ja bym na tych transparentach napisał "Psychiatryk dla NOPowców" (tudzież dla faszystów, trockistów, stalinistów, castrystów i innych kryminalistów). NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
cvjhcgajhcdsajhcgjhdsgfjkhdsg NOP: Powieście swoich posłów! 12.02.09, 15:41 NOP to nie neonaziści! NOP uważa nazizm i faszyzm za złe i zbrodnicze ideologie! NOP to nacjonaliści. Jak ktoś nie odróżnia nacjonalizmu od nazizmu to jest debilem! To tak samo jak powiedzieć, że Polska leży w Ameryce a Polacy są murzynami! To kłamstwa! NOP chciał tym wyrazić swoje niezadowolenie z posłów, którzy nie spełniają przedwyborczych obietnic! Nie wierzcie telewizji! NOP to jedyna w Polsce partia ,która che polepszyć stan naszego narodu i dbać o jego dobro! Odpowiedz Link Zgłoś