rydzyk_fizyk 04.04.08, 18:26 Grunt, że to nie był "Taniec z gwiazdami" czy "Jaka to melodia?". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euro67 Jak Kraśko umiercil Papieża 04.04.08, 18:31 Co za skromnosc P. Kraski... Moze lepiej niech powie, ze to wlasnie on zameczyl Papieza na smierc swoim glupawym gledzeniem.... bo nikt, nawet wpelni sil by tego dlugo nie wytrzymal. A teraz podobo TVP chce mu dac kontrakt gwiazdorski. Sromota telewizji publicznej, gdy ten ukladowiec (mamusia i druga zona tatusia Nina Terentiew) z powazna wada wymowy i nie majacy nic do powiedzenia zostaje gwiazda!!! Nikt tego nie przezyje! Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Kto naprawdę szarga pamięć zmarłego? 04.04.08, 18:45 "Niektóre media ostro skrytykowały wypowiedź Kraśki, zarzucając mu np., że ma "rozbuchane ego" i wyciągając jego słowa z kontekstu." Jak nie lubię pana Kraśki, tak tu uważam, że naprawdę ktoś chce mu dokopać, korzystając z rocznicy śmierci papieża. On o tym pisał już parę lat temu w swojej książce, teraz mu nagle wyciągnęli. Kto tu szarga pamięć zmarłego - odpowiedzcie sobie sami. Popatrzcie np. tutaj: www.dziennik.pl/wydarzenia/article148990/Krasko_Gdy_papiez_umieral_to_ogladal_mnie.html Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Kto naprawdę szarga pamięć zmarłego? 04.04.08, 18:51 W jakiej ksiazce?Ile lat temu?Moze jeszcze przed 2005? Odpowiedz Link Zgłoś
tcl Kolejny telewizyjny ku..szon. 04.04.08, 19:26 Powie wszystko za pieniądze lub zrobi, byle być na ekranie i kasować astronomiczną gażę z abonamentu opłacanego przez ciemny lud. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 A przeciez standardy Unii wymagaly radosci ! 04.04.08, 20:41 tcl napisał: > Kolejny telewizyjny ku..szon. Powie wszystko za pieniądze lub zrobi, byle być na ekranie i kasować astronomiczną gażę z abonamentu opłacanego przez ciemny lud. M: mogl tak na prawde wzorem burmistrza stolicy Eurokolchozu, Brukseli wzniesc na ta okazje toast na pochybel zninawidzonemu Papiezowi. Freeddy Thielmans na wiesc o smierci Papieza Jana Pawla II zamowil szampan dla kazdego w restauracji oznajmujac dokladnie 3 lata temu z radoscia smierc znienawidzonego przez Eurobolszewikow Papieza : Europe's jackboot progressives By Paul Belien August 29, 2007 www.washingtontimes.com/article/20070829/EDITORIAL/108290004/1013 Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Nie ma jak lans, mówię wam... 04.04.08, 20:48 ...papież oraz Stany, lans i szpan... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Widzi ciemność.. 04.04.08, 23:56 Widzi ciemność. Ucieka ci próg. Przed czy za jest Bóg? Bóg genetyczny? Bóg galaktyczny? Bóg czarna dziura? Bóg osobliwa natura? Coś musi być. Nie może się skryć. Ciśnienie przy dnie, ale dno gdzie? Rośnie stężenie. Stan uniesienie. Świetlny krąg. Znikasz z nim stąd. www.gazetawyborcza.pl/1,76842,5001696.html Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynski Ten naród powinien przejść masową psychoterapię. 05.04.08, 00:50 Ludzie, opamiętajcie się. Ile można kruszyć kopię o to, kto ma rację, kto jest świętszy, kto bardziej Polski. I dlaczego na Jego grobie to robicie. Hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Kto naprawdę szarga pamięć zmarłego? 04.04.08, 20:29 ja też bardzo lubiłam papieża i Piotra kraske dalej lubie.Ale nie lubie megalomanii.troche skromności i p.piotrowi by sie przydało. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Kraśko: Papież umierając oglądał mój program 04.04.08, 18:31 'Rozbuchane ego' - to jest to... Odpowiedz Link Zgłoś
pozmar Kraśko: Papież umierając oglądał mój program 04.04.08, 18:33 Krasko poprowadzi z Lisowa Wiadomosci. Trzeba troche poprzypominac jego "osiagniecia". To zrozumialy element promocji TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod i tak Stasiu opowiadał, trzymając Karolka za rękę, 04.04.08, 18:33 skarżąc się na obrzydliwy świat....nie rozumiem dlaczego Karolek w ogóle umarł, przecież był zdrowy? Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Kraśko: Papież umierając oglądał mój program 04.04.08, 18:39 Palant. Po prostu palant. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Kraśko: Papież umierając oglądał mój program 04.04.08, 20:33 wszyscy pozostana święci ,jesli choroba sięgneła cierpienia (PS.ś.Mateusz) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Kraśko: Papież umierając oglądał mój program 04.04.08, 18:42 i co z tego?? Odpowiedz Link Zgłoś
fagay Kraśko: Papież umierając oglądał mój program 04.04.08, 18:49 Panie Krasko - wszyscy pana znamy i cenimy i wielbimy. Tylko gdyby pan jeszcze mogl pan wyjasnic cos wiecej kto to byl ten umierajacy co pana progrram ogladal... Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Kraśko: Papież umierając oglądał mój program 04.04.08, 20:35 Chyba dziadek Piotra Kraski śp.Wincenty Krasko. Odpowiedz Link Zgłoś
pynky Re: Kraśko: Papież umierając oglądał mój program 05.04.08, 21:00 nie mów wszyscy bo to nie prawda Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Co za nietakt: umierać przy telewizorze 04.04.08, 18:54 Inna sprawa, że te medialne transmisje z umierania były strasznie niesmaczne. Przynajmniej dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Co za nietakt: umierać przy telewizorze 04.04.08, 20:38 ..i dla mnie też! az sie nawet napiłam z rozpaczy niemozności,..oglądania tego przy otwartej kurtynie,a jednoczesnie w wielkiej tajemnicy zaprogramowanej...do godz.21ej Odpowiedz Link Zgłoś
mieczsilver Nad faktami,które są prawdziwe nie ma dyskusji. 04.04.08, 18:55 Natomiast ich wykorzystywanie do niecnej gry jest obrzydliwością.Ma to coś ze sposobu działania "historyka" GroSSa. Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: A wiesz, endeczku, że Szczerbiec jest żydowski 04.04.08, 19:34 i ma napisy po hebrajsku - wykonał go bowiem żydowski mincerz. Odpowiedz Link Zgłoś
mieczsilver Re: A wiesz, endeczku, że Szczerbiec jest żydowsk 04.04.08, 19:48 drojb napisała: > i ma napisy po hebrajsku - wykonał go bowiem żydowski mincerz. Co prawda pomyłka w adresie,ale z grzeczności odpowiem,że wykonanie jego potwierdził to na spotkaniu na Politechnice Wrocławskiej kustosz wrocławskiego Arsenału Jerzy Zarawski. Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Nie rozumiem, Szczerbiec wykonał J. Zarawski? 04.04.08, 23:40 A to sensacja! Skoro nie jesteś endekiem, to skąd u ciebie antysemityzm? Może jesteś moczarowcem? Ale to podobne prądy ideowe! Odpowiedz Link Zgłoś
mieczsilver Re: Nie rozumiem, Szczerbiec wykonał J. Zarawski? 05.04.08, 07:54 drojb napisała: > A to sensacja! > Skoro nie jesteś endekiem, to skąd u ciebie antysemityzm? Może jesteś > moczarowcem? Ale to podobne prądy ideowe! J.Zarawski potwierdził obecność napisów w j.hebrajskim.W swoich zamysłach,ani zamierzeniach nie mam zamiaru unicestwiać ludów semickojęzycznych.Natomiast boleję nad wewnątrzsemickim konfliktem,którego siłą napędową jest islamofaszyzm i judeofaszyzm.Nie miałem nic wspólnego z wenątrzpartyjnym konfliktem organizacji,która miała patent na mądrość.Z pewnością byłem naiwny,że mądrości partia nabierze na drodze ewolucyjnej i deceni inne organizacje. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: A wiesz, endeczku, że Szczerbiec jest żydowsk 04.04.08, 23:53 drojb napisała: > i ma napisy po hebrajsku - wykonał go bowiem żydowski mincerz. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ciebie się chyba coś pokręciło -=- chodzło pewnie o płatnerza. Mincerz jest od bicia monety. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Nad faktami,które są prawdziwe nie ma dyskusj 04.04.08, 20:44 ...albo fajne pytanie do PKraski.""Co pan czuł,jak leciał Pan do rzymu'? odp."To tak jak by mi umierał dziadek"..(I tu zaczerwienił sie,bo nie dodał który dziadek.Żałosni sa dziennikarze dziś,żal mi ich poprostu,że tacy niedouczeni... Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Kraśko: blabla blablablabla blabla, bla blabla 04.04.08, 18:57 A cóż to za medialne popierduchy? Obserwując dziennikarzy dochodzę do wniosku, iż w tej profesji wyrabianie normy ze sporadycznej konieczności zamieniło się w podstawową działalność. Tekst o niczym, ale z Papą, więc pchnięty na szpalty. Tak jak tysiące innych rzeczy, chociażby wypadek jakiegoś typa w pożyczonym ferrari - rzecz kompletnie nieistotna dla kogoś spoza rodzinnego grona tej osoby, lecz konsekwentnie kreowana na medialne wydarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
marczello Dostałem maila od Pana Jezusa, że.. 04.04.08, 19:02 .. czyta moje posty na forach. Odpowiedz Link Zgłoś
senlect Re: Dostałem maila od Pana Jezusa, że.. 04.04.08, 19:36 A do mnie Matka Boska napisala, ze jej syn (Bosek junior) nie czyta mych postow... Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Kraśko: Papież umierając oglądał mój program 04.04.08, 19:04 Piotr Kraśko syn Wincentego. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Kraśko: Papież umierając oglądał mój program 04.04.08, 19:16 ja tez sie trzymam za reke z moim kolega jak ogladam programy prowadzone przez tego pana Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl_bambi Jak mozna wyrazac sie "biskup Stanislaw"? 04.04.08, 19:19 Qhwa, ci dzennikarze maja tupet. Napije sie jeden i drugi wodki z Kiszczakiem, przeprowadzi wywiad z Billem Clintonem, a potem do wszystkich wali po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Kraśko -=- nie pochlebiaj sobie. 04.04.08, 19:20 Lepiej powiedz, że chcesz się podczepić pod KK. Odpowiedz Link Zgłoś
senlect Niesmaczne... 04.04.08, 19:31 Glupawy dziennikarzyna (Krasko) stara sie zdobyc tania popularnosc relacjonujac w jarmarcznym, amerykanskim stylu czyjas smierc... :( Kult Wojtyly zaczyna sam sie niszczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Każdy kult się niszczy 04.04.08, 19:39 bo nie sposób trwać w mistycznym uniesieniu dłużej niż godzinę. Ale i tak się cieszmy, że w naszym kraju nie ma zwyczaju wystawiania trupków na widok publiczny (jak we Włoszech), albo rozbierania żywcem z ciała, by czym prędzej zdobyć kości na relikwie (jak to się przydarzyło pewnemu świętemu). Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Niesmaczne... 04.04.08, 20:54 senlect napisał: > Glupawy dziennikarzyna (Krasko) stara sie zdobyc tania popularnosc > relacjonujac w jarmarcznym, amerykanskim stylu czyjas smierc... :( > Kult Wojtyly zaczyna sam sie niszczyc! =========================================== Ale jaki poklask u katolskiego oszolomstwa (na ktore ten reporterzyna widac liczy)! A moze spodziewa sie nawet osobistej pochwaly (a moze Bog da, ze i blogoslawienstwa?) od tatula Muchomora, najlepiej w maryskowych mediach? Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Media przeinaczają fakty. To epokowe odkrycie... 04.04.08, 19:41 w wydaniu Kraśki. Tylko że o tym szare wróbelki już ćwierkają od dziesięcioleci. Powiem więcej, od 1990 roku to używają sobie manipulując na całego. Szczególnie dobrze idzie ta krecia robota w GW... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Media przeinaczają fakty. To epokowe odkrycie 04.04.08, 21:08 bydlo_prof_wb napisał: > w wydaniu Kraśki. Tylko że o tym szare wróbelki Tak Bydło, wróbelki są szare, nie musisz tego podkreślać.Po mszalnym to pewnie przypominają Ci papużki... Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Widzę postępy w spostrzegawczości czynisz wielkie 04.04.08, 21:43 Tylko że my tu o mediach i ich wiarygodności a raczej o jej braku. Ciebie to nie dotyczy, bo i tak nie zrozumiesz o co chodzi... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Widzę postępy w spostrzegawczości czynisz wie 04.04.08, 23:06 bydlo_prof_wb napisał: > Tylko że my tu o mediach i ich wiarygodności a raczej o jej braku. Ciebie to ni > e > dotyczy, bo i tak nie zrozumiesz o co chodzi... > __________ > jaka jest wiarygodność mediów, to już wiadomo, podobne jak wiadomo jaka jest wiarygodność bydląt:) > Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny > (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
mark.paker guru, ja wiem. Ty, Wielki Guru znasz sie na... 05.04.08, 00:00 wszystkim, oprocz geografii. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jak widać Kraśko sie nie przeliczył licząc na 04.04.08, 23:04 aplauz bydląt. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.paker Re: Jak widać Kraśko sie nie przeliczył licząc na 05.04.08, 00:02 guru133 napisał: > aplauz bydląt. O, Wlelki Guru, piszesz o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster i ty się d z i w i s z 04.04.08, 19:44 odejście do pana przed: grecka tragedia po: opera mydlana Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster śmierć starła się z życiem? 04.04.08, 19:51 g(.)wno prawda; otóż rodzi się nowa tradycja: umieranie z pilotem tv w ręce Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Chcesz kopnac w kalendarz , ogladaj wiadomosci 04.04.08, 20:08 Powinni go skazac za eutanazje Odpowiedz Link Zgłoś
mark.paker Re: Chcesz kopnac w kalendarz , ogladaj wiadomosc 05.04.08, 00:05 indianski napisał: > Powinni go skazac za eutanazje Za czy na? Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.5 Kraśko: Papież umierając oglądał mój program 04.04.08, 20:20 Nie chcę bronić red.Kraśki,ale uważam ,że ta cała dyskusja tutaj i jej poziom są żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Kraśko: Papież umierając oglądał mój program 04.04.08, 20:27 Nawet po 3 latach,wspomnienia mnoża sie jak grzyby,po "dreszczu"...brr!trzymaj tak Piotrze,amerykańska szkoła nie poszła na marne! dreszczyk jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś