estazolan 11.04.08, 09:49 Wiadomości i tak nie ogladam wolę Wydarzenia w Poscacie.A Lis i tak nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aadii Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kraśko? 11.04.08, 09:54 Kraśko, Babiarz i Kamel - trzy postacie TVP które są (i były- na szczęście Kamela już wyrzucili) tak beznadziejne że aż skręca jak sie na nich patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pestycyd Re: Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kra 11.04.08, 10:02 Ciesze sie ze od lat nie dalem grosza na abonament dla tych miernot z TVP wiadomosci ogladam tylko na TVN24, a lisy trzymam tylko w szafie na wieszakach... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk To i tak stojaki pod mikrofon 11.04.08, 10:23 Kto by się nimi przejmował. Wieloryb Urbański cieżko dycha wyrzucony na brzeg więc pozbywa się balastu. Odpowiedz Link Zgłoś
misiuras Re: To i tak stojaki pod mikrofon 11.04.08, 12:45 Ale dzinnikarsko cała ta trójka razem wzięta nie dorasta do pięt Lisowi. Hance też profesjonalizmu nie brakuje, ale na zwolnienia uciekają tylko miernoty, które się boją, bo nie wierzę, że gdyby Lisowa prowadziła wiadomości, a miałaby dojść jakaś Wyszynska, to co najwyzej smiechem by ją zabiła i tyle, a na żadne zwolnienie by nie poszła :) To jest różnica w klasie. Wyszynśka to cienka mimoza i wsjo. Wysocka Schnepf to żona ambasadora. Z daleka wiadomo, że z politycznego nadania. A ten na K -Kubicki czy jakoś, nigdy nie pamiętam, to wymoczek dziennikarski. Uczciwości! To nie są pierwszoligowi dziennikarze. Dla Wiadomości i w ogóle dla TVP małżeństwo Lisów to ostatnia deska ratunku. Jesli oni nie dzwigną TVP, to wieloryb urbański pociągnie na dno cały ten i tak juz nabierający wody okręt TVP... bul...bul... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 POstKomunistyczny atak na resztki niezaleznosci w 11.04.08, 13:03 ...mediach publicznych. Bo reszta mediow (TVN-24 GodzinPlucia NaPiS, PO-lsat) dawno bolszewia trzyma w swych brudnych lapach. misiuras napisał: > Ale dzinnikarsko cała ta trójka razem wzięta nie dorasta do pięt > Lisowi. M: Bolszewik chwali swoich propagandzistow. > Hance też profesjonalizmu nie brakuje, ale na zwolnienia > uciekają tylko miernoty, które się boją, bo nie wierzę, że gdyby > Lisowa prowadziła wiadomości, a miałaby dojść jakaś Wyszynska, to co najwyzej smiechem by ją zabiła i tyle, a na żadne zwolnienie by nie poszła :) M: moze lepiej zastopsowac stare wyprobowane w PRL metody ? > To jest różnica w klasie. Wyszynśka to cienka mimoza i wsjo. Wysocka Schnepf to żona ambasadora. Z daleka wiadomo, że z politycznego nadania. A ten na K -Kubicki czy jakoś, nigdy nie pamiętam, to wymoczek dziennikarski. Uczciwości! To nie są pierwszoligowi dziennikarze. Dla Wiadomości i w ogóle dla TVP małżeństwo Lisów to ostatnia deska ratunku. Jesli oni nie dzwigną TVP, to wieloryb urbański pociągnie na dno cały ten i tak juz nabierający wody okręt TVP... > bul...bul... M: TAK WYGLADA SKOK NA PELNY MONOPOL POstKoMUCHOW. WYELIMINOWAC WSZELKA NIEZALEZNOSC A POTEM NAROD SAM OGLUPIEJE. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper a kogo to tak naprawde interesuje?Chodzi o kasę 11.04.08, 14:04 Co do twoich rewelacji, to powiem ci na podstawie obserwacji że ludziska ogladaja wszystko jak leci i porównuja kto sympatyczniej wygląda lub mówi. Jakby mysleli inaczej Kwaśniewski nigdy nie byłby prezydentem. Mitem jest publiczna TV jako niezależna i podobnie jej "misyjność". Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Czym jest Lis bez bolszewickiej klaki wyjcow ... 11.04.08, 17:28 ... z programu "co z ta Polska" ???? a.k.traper napisał: > Co do twoich rewelacji, to powiem ci na podstawie obserwacji że > ludziska ogladaja wszystko jak leci i porównuja kto sympatyczniej > wygląda lub mówi. Jakby mysleli inaczej Kwaśniewski nigdy nie byłby prezydentem. Mitem jest publiczna TV jako niezależna i podobnie jej "misyjność". M; W odroznieniu jednak od takich Szkopow AZ 33% jednak mysli oddajac glos na PiS. PTV oczywiscie pokazala swoja "niezaleznosc" emitujac w czasie "ciszy wyborczej" z wlasnej kieszeni (z pieniedzy abonamentu) "reklamowke" wzywajaca Polakow do "ZMIANY". Mi chodzi, ze w odroznieniu calkowitej podleglosci wobec POstKomuny szczekaczek jak TVN-24GodzinPluciaNaPiS, Po-lsatu czy pismidel jak G.W. PO-lityka, Newspeak czy Der Dziennik w TVP byla pewna doza roznorodnosci pogladow. Jak bedzie pokaze Lis wprowadzajac swoich bolszewickich wyjcow, ktorzy tak skutecznie zagluszali u Lisa "zaproszonych" przedstawicieli ugrupowan Patriotycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Jestes partyjnym nocnikowym? 11.04.08, 21:38 Wylewasz czyjes ekskrementy nie bardzo rozumiejąc co robisz? mnie to zwisa, takze to ile procent oddaje głos na PiS a ile na kogo innego, dotyczy to zbyt wielu ludzi, jezeli tak wybiorą tak beda mieli.Jezeli zbyt krótko zyjesz by porównac pewne zachowania, wynikające z żądzy władzy niezaleznie od systemu politycznego to przynajmniej zachowaj pozory że starasz sie mysleć, bo to że część głosuje jak kibole to nie dziwne i nie tylko na PiS, a mnie jak juz powiedziałem to zwisa i powiewa, ja i moi koledzy doczekaliśmy innej Polski a jaka bedzie dalej zależy od wielu także od świadomości wyborców, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Oślizły p. Kraśko z dynastii komunistycznej... 11.04.08, 14:09 i zalatująca w lewo p. Lisowa też z rodziny związanej z TV jeszcze za komunizmu - to nie żadne szczyty. Maniera p. Lisowej była nawet dość przyjemna gdy była w wieku młodzieńczym. Obecnie przypomina tego p. Lisa o zimnym jak u ryby spojrzeniu. P. Kraśko zaś oślizły i wciąż jakby odgrywający kogoś innego jest jak wylizany prymus-donosiciel zabierający głos na akademii ku czci Lenina. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
noducks wlaziPiSdupstwo nie poplaca 11.04.08, 17:14 tak sie dziewczyny staraly zeby lizac na wizji torunsko-PiSuarowskie tylki a teraz na odstrzal. paniom juz dziekujemy, jak co to tv trwam czeka. a urbanski niech sie nie ludzi ze ta zmiana frontu cos ugra, on jest nastepny Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: POstKomunistyczny atak na resztki... 11.04.08, 17:18 ...niezaleznosci w mediach publicznych Niby w TVPiS? Wolne żarty! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 A wyborcza reklamowka TVP-O wzywajaca do "zmiany"? 11.04.08, 17:33 koloratura1 napisała: > ...niezaleznosci w mediach publicznych > > Niby w TVPiS? > > Wolne żarty! M: najbardziej sie smialem kiedy TVP sobie zazartowala z idiotow jak ty emitujac w czasie CISZY WYBORCZEJ (!) za abonamentowe pieniadze pro-Tuskowa reklamowke wzywajaca Polakow do ...ZMIANY !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
venerix_7 Re: A wyborcza reklamowka TVP-O wzywajaca do "zmi 11.04.08, 22:10 Tak, ta reklama zachęcała do ZMIANY, i chętnie bym poszedł na tamte wybory coś ZMIENIĆ... jestem ateistą... Nauka religii w szkole przez te wszystkie lata uczęszczania do podstawówki, gimnazjum, liceum mnie jakoś specjalnie nie drażniła, bo dzięki temu miałem kiedy lekcje odrobić, albo pouczyć przed sprawdzianem... choć w liceum zacząłem być wzorcem do naśladowania i sam w bibliotece już nie siedziałem... w szkole mnie zawsze zastanawiała także ta wszechobecność krzyży, bo orzeł biały w złotej koronie <choć pamiętam klasy w których był korony pozbawiony> symbolem polskości i szeroko pojętego patriotyzmu, a krzyż? Ja wiem że chrześcijanie się modlą do Chrystusa na krzyżu, ale czy szkoła jest miejscem w którym mamy się modlić? Czemu służy wszechobecny krzyż? Może ma on przypominać o wszechobecności Boga czy coś? Nie znam się szczerze mówiąc, ale czy w takim razie nie winny tam wisieć także symbole innych religii? Jakieś gwiazdy Dawida, czy inne Taijitu?... Czy jakakolwiek w Polsce partia wycofałaby religie ze szkół, albo porozwieszała po szkole nie chrześcijańskie symbole religijne? No może pani Senyszyn byłaby do tego zdolna, ale reszta jej partii już raczej nie... Jeśli chodzi o wolność szeroko pojętą, to uważam że każdy ma prawo do wszystkiego puki nie szkodzi komu innemu. Tak więc pedofilii mówimy nie <gdyż jest to niewątpliwa krzywda uczyniona dziecku>. Adopcji dzieci przez pary homoseksulne też bym był przeciwny <pozbawianie dziecka prawdziwych rodziców, a więc rodziców róznych płci, jest działaniem na dziecka szkodę>. Co dalej, eutanazja? jest to nie da się ukryć pole do nadużyć, ale skoro ktoś chce umrzeć, to dlaczego mamy mu zabronić? Aborcja, jeśli ciąża jest zagrożeniem dla życia matki, jest aborcja dozwolona, w każdym innym przypadku niech urodzi, a dziecko później odda do adopcji... jest tyle par co chciało by mieć dzieci a nie może, i próbują różnych cudów w stylu in vitro, niech adoptują lepiej takie dziecko! Śluby homoseksualistów, czy zrównanie praw par homo do praw normalnych par hetero komuś szkodzi? Chcą wziąć ślub to nich biorą, jak zostaną uznani za małżeństwo to mogą się potem razem opodatkować, ale do dzieci żadnych praw oczywiście, świat przyrody jest taką konstrukcją gdzie osobniki tej samej płci mogą mieć dzieci ze sobą tylko w przypadku gdy są ślimakami czy innymi prostymi organizmami. Jakiś inny kontrowersyjny temat... Narkotyki?... Narkotyki co wielokrotnie udowadniano szkodzą zdrowiu, ale skoro ktoś chce szkodzić swojemu zdrowiu, powinniśmy mu zabraniać? Może w sumie powinniśmy, to zabrońmy jeszcze palenia, i spożywania alkoholu, to przecież też szkodzi, zabrońmy jedzenia fast foodów. A sama marihuana? Niektórzy pragną dowieść że szkodzi i uzależnia w mniejszym stopniu niż tytoń papierosowy. Szczerze mówiąc sam kiedyś spróbowałem, jak dla mnie takie samo świństwo jak papierosy, ale co kto lubi. Czy jakaś partia reprezentująca sobą takie poglądy? Cóż, jest SLD, moralny spadkobierca PZPR, partia o przeszłości takiej, że naprawdę nie chciałbym na nią głosować. PiS, cóż, Prawo i Sprawiedliwość to naprawdę ciekawe wartości, ale czy polega to na tym że obrażamy się śmiertelnie gdy jakaś niszowa niemiecka gazetka określi nas kartoflem? I czy dekomunizacja służb wywiadu powinna polegać na całkowitej likwidacji wywiadu wojskowego? PO, obiecuje cuda, i ich nie czyni, to nie jest tak że robimy pstryk palcami i mamy boom gospodarczy, szczególnie gdy w USA mamy recesje... PiS i PO podlizują się na różne sposoby kościołowi, zastanawiają się cały czas co państwo może zrobić dla kościoła, ale kiedy zaczną w końcu myśleć o tym co kościół może zrobić dla państwa? Pomijając zaganianie swych wiernych do urn, co może zrobić kościół? Czy naprawdę ścisła współpraca kościoła z rządem czemuś służy? Bo budujemy za publiczne pieniądze świątynie opaczności, niech w takim razie kościół z pieniędzy wiernych i swoich własnych zbuduje autostrady i stadiony! Jakie jeszcze partie mamy, PSL, SO? Czy partia chłopska powinna brać się do rządzenia? UPR? To może faktycznie jest jakaś alternatywa, ale pomysły jej przewodniczącego wydają mi się co najmniej egzotyczne, i może lepiej by było żebyśmy monarchie konstytucyjną mieli, tylko skąd króla weźmiemy? Tak więc nie ma partii która by mogła coś zmienić we właściwym kierunku, hasło "Twój głos może coś ZMIENIĆ", to najzwyklejszy czarny humor... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Re: A wyborcza reklamowka TVP-O wzywajaca do "zmi 12.04.08, 01:30 venerix_7 napisał: > Tak, ta reklama zachęcała do ZMIANY, i chętnie bym poszedł na tamte wybory coś > ZMIENIĆ... > > jestem ateistą... M: A ja agnostykiem. I co to ma do rzeczy ? > Czy jakakolwiek w Polsce partia wycofałaby religie ze szkół, albo porozwieszała po szkole nie chrześcijańskie symbole religijne? No może pani Senyszyn byłaby do tego zdolna, ale reszta jej partii już raczej nie... M: A co Tobie szkodzi religia w szkole? > Jeśli chodzi o wolność szeroko pojętą, to uważam że każdy ma prawo do wszystkiego puki nie szkodzi komu innemu. > Tak więc pedofilii mówimy nie <gdyż jest to niewątpliwa krzywda uczyniona dziecku. Adopcji dzieci przez pary homoseksulne też bym był przeciwny <pozbawianie dziecka prawdziwych rodziców, a więc rodziców róznych płci, jest działaniem na dziecka szkodę>. M; Wiec po co zmiana ??? > Co dalej, eutanazja? jest to nie da się ukryć pole do nadużyć, ale skoro ktoś chce umrzeć, to dlaczego mamy mu zabronić? M: Bo moze sie rozmyslec kiedy bedzie za pozno. > Aborcja, jeśli ciąża jest zagrożeniem dla życia matki, jest aborcja dozwolona, w każdym innym przypadku niech urodzi, a dziecko później odda do adopcji... jest tyle par co chciało by mieć dzieci a nie może, i próbują różnych cudów w stylu in vitro, niech adoptują lepiej takie dziecko! M: CZYLI TEZ BEZ ZMIAN !!!!!! > Śluby homoseksualistów, czy zrównanie praw par homo do praw normalnych par hetero komuś szkodzi? M: Malzenstwo jest PRZYWILEJEM A NIE PRAWEM. Panstwo ma interes w istnieniu NORMALNEJ rodziny. > Chcą wziąć ślub to niech biorą, jak zostaną uznani za małżeństwo to mogą się potem razem opodatkować, ale do dzieci żadnych praw > oczywiście, świat przyrody jest taką konstrukcją gdzie osobniki tej samej płci mogą mieć dzieci ze sobą tylko w przypadku gdy są ślimakami czy innymi prostymi organizmami. M: Kazdy pedal moze odegrac cyrk "malzenstwa" w swoim prywatnym domu. Ale to nie ma zadnych prawnych konsekwencji. > Jakiś inny kontrowersyjny temat... > Narkotyki?... Narkotyki co wielokrotnie udowadniano szkodzą zdrowiu, ale skoro ktoś chce szkodzić swojemu zdrowiu, powinniśmy mu zabraniać? Może w sumie powinniśmy, to zabrońmy jeszcze palenia, i spożywania alkoholu, to przecież też szkodzi, zabrońmy jedzenia fast foodów. A sama marihuana? Niektórzy pragną dowieść że szkodzi i uzależnia w mniejszym stopniu niż tytoń papierosowy. Szczerze mówiąc sam kiedyś spróbowałem, jak dla mnie takie samo świństwo jak papierosy, ale co kto lubi. M: Tak dlugo jak jest powszechna Sluzba Zdrowia trucie sie na koszt podatnika powinno byc zabronione. > Czy jakaś partia reprezentująca sobą takie poglądy? Cóż, jest SLD, moralny spadkobierca PZPR, partia o przeszłości takiej, że naprawdę nie chciałbym na nią głosować. M; Glosowanie na bylych zdrajcow jest rzecza ochydna. > PiS, cóż, Prawo i Sprawiedliwość to naprawdę ciekawe wartości, ale czy polega to na tym że obrażamy się śmiertelnie gdy jakaś niszowa niemiecka gazetka określi nas kartoflem? I czy dekomunizacja służb wywiadu powinna polegać na całkowitej likwidacji wywiadu wojskowego? M: Zastapienie agentow GRU i KGB przez nawet niedoswiadczonycb Patriotow jest BARDZO wskazane. > PO, obiecuje cuda, i ich nie czyni, to nie jest tak że robimy pstryk palcami i mamy boom gospodarczy, szczególnie gdy w USA mamy recesje... M: Don't crash amid turmoil Updated: 2008-01-20 06:05:18 money.canoe.ca/Columnists/Leatherdale/2008/01/20/4784735-sun.html Nieproporcjonalnie najwiekszy spadek wartosci papierow wartosciowych na Gieldzie Warszawskiej w porownaniu do inych gield na swiecie, jaki zanotowalismy w momencie kryzysu na poczatku roku, pokazuje brak wiary w ekipe Tuska. > "Twój głos może coś ZMIENIĆ", to najzwyklejszy czarny humor... M; zmiana IV RP na UBekistan to nie powod do smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziczku Re: A wyborcza reklamowka TVP-O wzywajaca do "zmi 12.04.08, 04:06 Owszem - reklamówka zachęcała do zmiany, ale chyba nie rządu. Zresztą oceń sam: www.youtube.com/watch?v=IurtF2aRedI A swoją drogą zastanawiam się jakim trzeba być nieudacznikiem, żeby za porażkę wyborczą winić głosującą młodzież, wyższą niż normalnie frekwencję i reklamę społeczną zachęcającą do pójścia na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
dziczku Re: A wyborcza reklamowka TVP-O wzywajaca do "zmi 12.04.08, 04:24 Dodam jeszcze coś. Mnie bardziej śmieszy nieustająca tragifarsa polegająca na tym, że prezes Kaczyński palnie coś trzy po trzy, a następnie cały sztab polityków PiS-u głowi się i pędzi do mediów z obowiązującą interpretacją słów prezesa. Ubawiło mnie też, kiedy wówczas jeszcze premier Kaczyński przypomniał sobie o istnieniu TVN24 na kilka sekund przed wyborami - zastanawiałem się tylko, czy Bogdan Rymanowski go o tę kwestię zapyta. A na koniec śmieszy mnie jak niektórzy redaktorzy, a wręcz całe redakcje zmieniały podejście do rządów PiS-u z neutralnego, a wręcz niekiedy pochlebnego, na ewidentnie niechętne wraz z kolejnymi atakami polityków tej partii na kolejne media. Swoją drogą sam się tu, na tym forum zastanawiałem, w chwilę po wygranych przez PiS wyborach, czy politycy PiS-u już zupełnie postradali zmysły otwierając coraz to inne fronty w wojnie ze znienawidzonym narodem, a to lekarze, a to pielęgniarki, a to media itp. itd. Niech się więc zwolennicy PiS-u nie dziwią, że w niektórych redakcjach czara goryczy się przelała. Śmieszy mnie to, jak niektórzy politycy PiS-u, ci którzy rozumieją, że obecność w mediach jest niezbędna w dzisiejszych czasach muszą robić dobrą minę do złej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Czemu nie wzywajaca do zachowania 7% wzrostu PKB.. 12.04.08, 14:44 ...dodatkowych miejsc pracy na dodatek tych 1,5 miliona stworzonych przez PiS w 2 lata, dlaczego nie wzywac do pojscia do wyborow by utwierdzic suwerennosc Polski....Na to producenci (za abonamentowe pieniadze) reklamowki wzywajacej do "zmian" i emitowanej w ciszy wyborczej nie mieli ochoty. dziczku napisał: > Owszem - reklamówka zachęcała do zmiany, ale chyba nie rządu. > Zresztą oceń sam: www.youtube.com/watch?v=IurtF2aRedI > A swoją drogą zastanawiam się jakim trzeba być nieudacznikiem, żeby za porażkę wyborczą winić głosującą młodzież, wyższą niż normalnie frekwencję i reklamę społeczną zachęcającą do pójścia na wybory. M: jak latwo przychodza ci Goebelsowskie tryki. REKLAMA ZACHECALA WYBOPRCOW DO ZMIAN ! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: To i tak stojaki pod mikrofon 11.04.08, 21:30 Pooczyszczanie i Spluwanie! Umieść kacze TiVi w programie gdzieś koło TRwam, nie musisz oglądać pustych, politycznych reklam. Umieść rządową i zapomnij o jej istnieniu. Niech macają się z Petzem tutaj na przyziemiu. Bo widzisz słuchałeś, oglądałeś, wybrałeś. Widzisz oni nie zmądrzeli , a jak ty zgłupiałeś? A teraz kiedy polityk się jakiś pojawia nie dość , że udaje pawia, to ty puszczasz pawia! Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kra 11.04.08, 10:54 --Ja też oglądam tylko wiadomości na TVN24 i tych miernot w TVP nie ogladam.Od czasu jak Lisowie się sprzedali to ich nie dzierżę.Najbardziej ubolewam nad faktem,że całe lata płaciłam abonament.Ale teraz się zbuntowałam i nie płacę.Pewnie przyślą mi upomnienie ale mam ich w nosie. Irena Odpowiedz Link Zgłoś
wqb Re: Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kra 11.04.08, 11:40 jestes złodziejem. Odpowiedz Link Zgłoś
pestycyd Re: Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kra 11.04.08, 11:51 Robin Hood też był złodziejem, tyle że plebs go ubóstwiał. Dzisiaj za to czynem bohaterskim jest nie dać się okraść przez państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1125 Re: Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kra 11.04.08, 13:45 To tvp jest zlodziejem.Pod przymusem zabiera ludziom kase na "misje",a potem robi "gwiazdy na lodzie", mase badziewnych seriali i telewizje religijna. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kra 11.04.08, 15:36 wqb napisał: > jestes złodziejem. Złodziejem raczej jest ten kto pieniadze z abonamentu przeznacza na odprawy dla wyrzucanych prominentów PiSuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni99 Re: Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kra 11.04.08, 13:36 pestycyd napisał: > Ciesze sie ze od lat nie dalem grosza na abonament dla tych miernot z TVP > wiadomosci ogladam tylko na TVN24, a lisy trzymam tylko w szafie na wieszakach. > .. Szczęściarz - bo nie płaci abonamentu !!!!! Ja mam to nieszczęście że ich utrzymuję !!jeszcze, ale liczę dni do zkończenia tej misji ! Odpowiedz Link Zgłoś
golem_t Re: Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kra 11.04.08, 11:55 To mam dla ciebie złe wieści - Kammel powrócił do TVP - tylko zamiast machać rękoma w jedynce robi to samo w telewizji śniadaniowej dwójki.Oczywiście nadal jest beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kra 11.04.08, 12:01 golem_t napisał: > To mam dla ciebie złe wieści - Kammel powrócił do TVP - tylko zamiast machać > rękoma w jedynce robi to samo w telewizji śniadaniowej dwójki.Oczywiście nadal > jest beznadziejny. nie kammel tylko kamel i to że jakiś sąd stwierdził że jest inaczej nie zmieni tego kim się urodził. więcej szczegółów zna zapewne niejaki kraśko. Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kra 11.04.08, 12:31 aadii napisał: > Kraśko, Babiarz i Kamel - trzy postacie TVP które są (i były- na szczęście > Kamela już wyrzucili) tak beznadziejne że aż skręca jak sie na nich patrzy. Jakie wyrzucili???!!! Juz jest z powrotem. Mnie też mdli na jego widok. Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Dorota i Małgosia 11.04.08, 10:01 już się zużyły, żaden 'bunt' im nie pomoże, nawet lewe zwolnienia lekarskie... No właśnie, czy ktoś skontroluje te ciężkie przypadki zdrowotne? Wg mnie - trzyletnia modlitwa do PiS może wpłynąć drastycznie na - to ubytek intelektu. -------------- Żyć- to myśleć (Cyceron) Odpowiedz Link Zgłoś
misiuras PiSdom STOP :) 11.04.08, 12:48 Heeh, to chciałem napisać :) W fachu dziennikarskim całe życie trzeba pamiętać, by nikomu ostentacyjnie nie służyć, jak Panie na W. Poza tym, to trzecia liga dziennikarska... jak pójdą na zwolnienia lekarskie, to ich kariera w tv dobiegnie konca - będą jak pienkowska pisac w szmatławcach, albo prowadzic w najlepszym przypadku telewizje sniadaniową, choc nie bardzo wiem...co miały by tam robic. Zostaje jeszcze prowadzenie "Ziarna"...w tv trwam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Re: PiSdom STOP :) 11.04.08, 13:46 uduchowiony głosik Małgosi jako żywo pasuje do radia z ryjem -------------- Żyć- to myśleć (Cyceron) Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: PiSdom STOP :) 11.04.08, 20:43 Ciężko będzie im konkurowac z Kwaśniewską:) u. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Dorota i Małgosia 11.04.08, 22:08 mal49 napisała: > już się zużyły, żaden 'bunt' im nie pomoże, nawet lewe zwolnienia lekarskie... > No właśnie, czy ktoś skontroluje te ciężkie przypadki zdrowotne? > Wg mnie - trzyletnia modlitwa do PiS może wpłynąć drastycznie na - to ubytek intelektu. >.......................... zwyczajne miernoty, które na L4 chcą miesiącami grube tysiaki z ZUS BRAC - taka polska specjalnosc gwiazdorsko zarabiających > -------------- > > Żyć- to myśleć (Cyceron) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kra 11.04.08, 10:03 Wyszyńską przyjemnie się ogląda,a bunt jak zwykle medialny czyli robienie pi-aru w walce o wejścia i kasę,nihil novi H.Lis też przyjemnie oglądało się w polsacie,obiektywna rzeczowa Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kra 11.04.08, 11:03 maureen2 napisała: > Wyszyńską przyjemnie się ogląda,a bunt jak zwykle medialny > czyli robienie pi-aru w walce o wejścia i kasę,nihil novi > H.Lis też przyjemnie oglądało się w polsacie,obiektywna > rzeczowa Co jej napisałi,to przeczytała Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kra 11.04.08, 11:49 to nie ma znaczenia,wystarczy,że potrafi dobrze to przeczytać, wielcy dziennikarze od codziennej sieczki i banału,trzeba mieć duże zadęcie i wzdęcie,abu uważać się z tego powodu wielkim dziennikarzem,bo cóż to jest Odpowiedz Link Zgłoś
pynky Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kraśko? 11.04.08, 10:05 a kto to jest Dorota Wysocka-Schnepf i Małgorzata Wyszyńska? hehehe dziennikarzyny będą sobie szukać nowej pracy, bo dwa miesiące temu przestali seplenić i jąkać się na wizji Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kraśko? 11.04.08, 10:06 A mnie tam wszystko jedno kto bedzie w wiadomosciach.Wszyscy chca byc gwiazdami telewizji,ale nie wszystkim sie to udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ecicha-3 Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kraśko? 11.04.08, 10:16 Nie moge patrzec na Kraske,na Smoktunowicz tez zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
liztooney Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kraśko? 11.04.08, 10:17 Ja również nie płacę od lat abonamentu bo i za co? Pseudogwiazdy zbijają krocie za czytanie z kartki,obijają się po świecie, sprzedają swoje życie dabloidom za ogromne pieniądze! Kraśko dzięki koligacjom (nawet z tą wadą wymowy)lansowany jest obecnie na gwiazdę a Lis choć sympatyczna sławę zawdzięcza mężowi który z całym szacunkiem dziennikarzem jest ale też nie zaraz jakąś gwiazdą. Odpowiedz Link Zgłoś
wbad Biedacy zawsze wypłyną w jakiejś telewizji 11.04.08, 10:18 "Biedacy" zawsze wypłyną w jakiejś telewizji...(i to za jakie pieniądze!!!)...a ja ma już ich dosyć Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan A ja proponuję Misia Usztka, Colargola albo Żwirka 11.04.08, 10:48 i Muchomorka. Myślę,że telewidzom TVP i niepłacacym abonamentu nie zrobiłoby to różnicy.Dla kosmopolitów mogłaby być Myszka Miki albo Kubuś Puchatek, dla kochajacych inaczej Teletubisie(szczególnie polecam torebkę Tinky-Winky).Osobiście najbardziej odpowiadałby mi Ciastek & Co ze Shreka. Odpowiedz Link Zgłoś
koniecpolski4 Re: a co to za róznica 11.04.08, 12:19 Te wiadomości mocium panie, to akurat się ogląda,a nie czyta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zakazwjazdu Re: a co to za róznica 11.04.08, 14:54 Szanowny Pan koniecpolski nie zrozumiał Szanownej Pani heli - informuję, że miała ona na myśli prezentera wiadomości...z czytania ze zrozumieniem pała!! Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko państwo Lis skompromitują TVP? 11.04.08, 10:44 Pani Hani będzie musiała zrobic wiele dobrego, aby podniesc prestiz ich medialnego malzenstwa. Zwlaszcza po tym, jak w poniedzialkowym programie skompromitowal sie Tomaszek... Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: państwo Lis skompromitują TVP? 11.04.08, 11:00 viornisko napisał: > Pani Hani będzie musiała zrobic wiele dobrego, aby podniesc prestiz ich > medialnego malzenstwa. Zwlaszcza po tym, jak w poniedzialkowym programie > skompromitowal sie Tomaszek... W momencie jak Lis przeszedł do TVP nie ogladam go.Dobrze,że się skompromitował.Nie lubię sprzedawczyków.Oni są już przegrani i skompromitowani.Nic nie mogą zrobić,żeby podnieść swój prestiż a zwłaszcza Tomeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Ordynarna korupcja o i handel etatami w TVP i PR 11.04.08, 10:56 MUSI się skończyć . Przykład z PR - gwiazdor partyjnej - gierkowskiej telewizji , wraca po dziesiątkach lat na stanowisko dyrektorskie dzięki czabańskiemu , wieloletniemu komuchowi z PZPR . Kraśko i Lis - ręce opadają : co za łacha , żeby płacić im setki tysięcy złotych , skoro wcale nie chcemy ich oglądać ?! Tusek , do diabła , przestań robić miny cielaka idącego na rzeź ! Weź ich za 4 litery !!! Albo po raz drugi przeżyjesz cios pałą w leb !!! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kraśko? 11.04.08, 11:04 no bo Lisowa odeszła z polsatu jak się okazuje bezpodstawnie i ma zabrać miejsce pracy w TVP? rzeczywiście można się zdenerwować Odpowiedz Link Zgłoś
loppe jak się okazuje PiS przycisnął zarząd Polsatu 11.04.08, 11:05 tylko po to by przejąć wielkie talenty Lisów, a wszystkim się wydawało że demokracja w niebezpieczenstwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
robert9998 Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kraśko? 11.04.08, 11:05 Nie jestem fanem pani Lis(Smoktunowicz) bądż pana Kraśko, ale te pisowskie klakierki które teraz próbują się buntować napawa mnie śmiechem. Lis i Kraśko to ogromna różnica klasy dziennikarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kra 11.04.08, 14:34 robert9998 napisał: > Lis i Kraśko to ogromna różnica klasy dziennikarskiej. Noooo, rzeczywiście, nie wiadomo, które gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
seboc a Kraśko u logopedy już był? 11.04.08, 11:09 to jest żart jakiś z tym prowadzeniem, miłośnik tenisa stołowego, cholera S. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 Re:wybiera się tam z Con_Donkiem 12.04.08, 01:30 pŁemieŁem magistŁem:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzewko_szczescia Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kraśko? 11.04.08, 11:31 ZUS kontroluje i kwestionuje zwolnienia ciężarnych sklepowych zatrudnionych z minimalnym wynagrodzeniem, ciekawe czy skontroluje też te panie, którym będzie wypłacał krociowe zasiłki z MOICH składek :) Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 o żonie lisa to na mieście różnie mówią 11.04.08, 11:43 ale ja nie będę się wypowiadał. niech lis sam sobie z tym radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony7 Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kraśko? 11.04.08, 12:19 Kraśko mi raczej nie przeszkadza,ale tam gdzie będą LISOWI,napewno nie będę oglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
pis-pis Pozdrowienia dla p. Doroty W-S, jeśli Pani... 11.04.08, 12:26 ..odejdzie z Wiadomości, to przestanę je oglądać. W tvp muszą rządzić [rawdziwi idioci, żeby pozbywać się tak profesjonalnej prezenterki. Odpowiedz Link Zgłoś
czytajacygazety Re: Pozdrowienia dla p. Doroty W-S, jeśli Pani... 11.04.08, 12:45 Ja nie jestem fanem PiS-u,ale akurat ta dziennikarka naprawdę najbardziej nadaje się do wiadomości.Naprawdę miło sie ją oglądało. Co do Lisów-dla nich miejsce jest tylko w lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Zagadka? Dwie panie Wysockie w TVP1. 11.04.08, 12:55 Jedna spikerka, która przedstawia się jako Wysocka. Druga widnieje na liscie nazwisk redaktorów, jako Wysocka-Schnepff, chyba żona tego Żyda Sznepffa, którego wywaliła z MSZ Fotyga za antypolskie działania. Tusk i Sikorski przywrócili go do pracy w MSZ, a po co? Co tu jest grane? Czy ktoś może to rozwikłać? Odpowiedz Link Zgłoś
lanai Re: Pozdrowienia dla p. Doroty W-S, jeśli Pani... 11.04.08, 13:20 czytajacygazety napisał: Prezenter w tv- to specyficzny rodzaj dziennikarstwa. Jednakowoz dziennikarstwa, bo niby co innego ? A co do pani Doroty Wysockiej Schnepf powiem w imieniu lekko niedosłyszacych : dykcją nie dorownuje jej zaden inny prezenter! Tamci mrucza pod nosem lub terkocza jak karabin maszynowy, ona mówi i ja sie slyszy. A poza tym b. profesjonalnie prowadzi "Wiadomosci'. zrobiła opgromny [postep na przestrzeni ostatnich 2-3 lat.Pozdrowienia, pani Doroto (tym trudniej mi przychodzą, bo PiSu i pisiorów nie cierpię!) > Ja nie jestem fanem PiS-u,ale akurat ta dziennikarka naprawdę najbardziej nadaj > e > się do wiadomości.Naprawdę miło sie ją oglądało. > Co do Lisów-dla nich miejsce jest tylko w lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Pozdrowienia dla p. Doroty W-Schnepff 11.04.08, 15:55 A nie wstydź się pan, tańczacyZmichnikiem, nazwiska Schnepff. Przecież to nie oznacza sznapss. Odpowiedz Link Zgłoś
lena11.pl Popieram, Pani Wysocka jest w porządku! 11.04.08, 15:12 Jest miła, nie lalkowata i sprawia naprawdę symatyczne wrażenie. Poza tym była jedną z nielicznych osób w TVP usiłujących pozostać obiektywnymi w gorącym czasie przedwyborczym AD 2007 (patrz niżej) Złe "Wiadomości" dla Tuska www.gazetawyborcza.pl/1,75248,4549014.html TVP: Wysocka zdjęta za materiał o Tusku? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4578646.html Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Która Pani Wysocka jest w porządku? 11.04.08, 15:57 Pani Wysocka, która odczytuje teksty, czy pani W-Schnepff? Odpowiedz Link Zgłoś
and192 Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kraśko? 11.04.08, 12:58 Raz mogłaby poprowadzić Wiadomości jakaś akurat wolna sprzątaczka. Makijaż czyni cuda! Odpowiedz Link Zgłoś
lanai Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kraśko? 11.04.08, 13:00 a moze bysmy skonczyli z idiotyczna zabawa kazdorazowego logowania się? Wolna trybuna nie polega na identyfikacji zabierajacych głos. O co tu chodzi? Aby mozna było wypowiadajacego sie namierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
antoni99 Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kraśko? 11.04.08, 13:32 Mnie już to nie przeszkadza, od dawna nie oglądam I programu TVP, nie jest to polska telewizja. Zawładnęły ją USA i sami robia szopkę zatrudniając Panią Lis, czy Kraśko ! Przykro mi bo płacę jeszcze abonament, ale liczę na PO że zniesie ten haracz bo jak nie to popularność PO spadnie do 1 % a nawewt niżej ! Ludzie czekają niecierpliwie na to posunięcie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
assijka Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kraśko? 11.04.08, 13:36 Piotrowi Kraśce a nie "Kraśko" szanowna redakcjo! To nazwisko odmienia sie tak jak "Kościuszko" i inne nazwiska zakończone na "o". Z pozdrowieniami dla korekty;) Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: Bunt dziennikarzy "Jedynki" przeciw Lis i Kra 11.04.08, 15:41 A jak odmienić 'mecenas Henryk Dzido'?. Też kończy się na 'o' ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kebir Na zwolnieniach? A kto im je wystawił? 11.04.08, 13:38 Dlaczego odpowiednie służby nie zajmą się lekarzami, którzy przybili swoje pieczątki na ewidentnie lewych zwolnienich? Dlaczego nikt nie skontroluje prawdziwego stanu zdrowia "chorych"? Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Nie chcę tej chłopo-baby w Wiadomościach !!! 11.04.08, 14:26 Pani Lis to taki żandarm w spudnicy, nieznośna maniera, podejrzana u swego żałosnego męża, rzucania łbem podczas mówienia, zacięte usta, kamienna maska na twarzy, kto w ogóle lansuje tego babsztyla i to za taką niewytobrażalną kasę ? Oglądalność Wiadomości w Polsacie skoczyła po jej odejściu podobno o 20%. Kraśko, poza tym, że potomek komunistycznej rodzinki, jest O.K. pełny profesjonalizm, ale czemu wyrzucają świetną Wysocką i równie dobrą Wyszyńską ? Ładne, eleganckie, dobrze wysławiające się, miło na nie popatrzeć, nie to co ten babsztyl. dobrała się idealnie do swego mąża, bufona stulecia. Co ci "państwo" reprezentują można posłuchać na Youtube.com wstukując hasełko "tomasz lis" Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Nie chcę tej chłopo-baby w Wiadomościach !!! 11.04.08, 16:01 talking_head napisał: > Pani Lis to taki żandarm w spódnicy, > nieznośna maniera, podejrzana u swego żałosnego męża, > rzucania łbem podczas mówienia, zacięte usta, kamienna maska > na twarzy, kto w ogóle lansuje tego babsztyla i to za taką > niewytobrażalną kasę ? > Oglądalność Wiadomości w Polsacie skoczyła po jej odejściu > podobno o 20%. > Kraśko, poza tym, że potomek komunistycznej rodzinki, jest O.K. > pełny profesjonalizm, ale czemu wyrzucają świetną Wysocką > i równie dobrą Wyszyńską ? Ładne, eleganckie, dobrze wysławiające > się, miło na nie popatrzeć, nie to co ten babsztyl. dobrała się > idealnie do swego mąża, bufona stulecia. > Co ci "państwo" reprezentują można posłuchać na Youtube.com > wstukując hasełko "tomasz lis" > Czy dowiem się od kogoś lepiej wtajemniczonego, czy panie Wysockie są dwie, czy jedna nazywająca się raz Wysocka, a raz Wysocka-Schnepff - w zależności od okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Nie chcę tej chłopo-baby w Wiadomościach !!! 11.04.08, 18:29 Pani Wysocka jest jedna, jest żoną "ambasadora" interesów żydowskich w polskim (?) MSZ-cie, pana Schnepfa. Pan ten wsławił się rozbijaniem organizacji polonijnych w krajach Ameryki Południowej gdy udawał ambasadora interesów polskich w tamtym rejonie. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Tak podejrzewałem, jedna Wysocka-Schnepff 11.04.08, 21:18 talking_head napisał: > Pani Wysocka jest jedna, jest żoną "ambasadora" interesów > żydowskich w polskim (?) MSZ-cie, pana Schnepfa. Pan ten > wsławił się rozbijaniem organizacji polonijnych w krajach > Ameryki Południowej gdy udawał ambasadora interesów polskich > w tamtym rejonie. > Tylko dlaczego ukrywa nazwisko -Schnepff? Występując w roli prezenterki TVP1 przedstawia się: Wysocka jestem. Minister Fotyga miała rację wywalając tego zdradliwego gościa na zbity pysk z dyplomacji. Odpowiedz Link Zgłoś
frank.west Re: Nie chcę tej chłopo-baby w Wiadomościach !!! 12.04.08, 00:00 Sprawdz szafe, napewno czai się tam jakiś żyd dybiący na twoje kosztowności. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Nie znasz polskich realiów Franku z west 12.04.08, 08:45 W Polsce Żydzi nie siedzą w szafie, tylko na wysokich stanowiskach. Kiedyś tow.Stalin powiedział, że w Polsce najlepszymi komunistami będą Żydzi. Masowo ich tu, do Polski wysyłał obdzielając nominacjami na wysokie urzędy państwowe. W ten zręczny sposób osiąnął dwa cele: Pozbył się Żydów ze swojej ojczyzny i miał pomocników do trzymania Polaków za twarz. Jak trudno w Polsce to zmienić, niech świadczy przykład pana Schnepffa. Wywalony ze stanowiska w dyplomacji jak wańka-wstańka znowu tam się pojawia. Zapomnij o szafach. Odpowiedz Link Zgłoś