aekielski 24.04.08, 18:14 Podobieństwo bliżniacze,jakie prawo taka i sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debil13 Gdzie PiS widzi podobieństwo? 24.04.08, 18:18 Naprawdę jestem pod wrażeniem, że WYBORCZA nie kasuje nie wygodnych wpisów (stowarzyszenie polskich mediów - kasuje a jest tu nas ok 800 dziennikarzy). No to walczmy o normalność tego naszego kraju z wyrazami szacunku dla red. naczelnego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1036&w=78652875&a=78781247 Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Bo PISuary to "odpady ludzkie"..... 24.04.08, 18:35 czegoz sie mozna po tych ludziach jeszcze spodziewac? Dno, brak poczucia godnosci, zaklamanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Bo PISuary to "odpady ludzkie"..... 24.04.08, 18:39 A Mularczyk znowu muli.Kolejny pissowski prawnik inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk W dodatku nie wiadomo czy to było samobójstwo 24.04.08, 22:36 tak spieprzono śledztwo w sprawie Blidy. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 POseł PIS - 24.04.08, 19:07 dzisiaj we wrocku sędziowie uniewinnili za zatłuczenie na smierć człowieka posła - samego szefa PIS na wrocek (Profesorze Miodek jak to się ma niby napisać wrocek czy wrocka - bo w sądzie odmówił Pan prasie głosu)Czy to może oznaczać, że ten Pan w Tybecie przeszedł odpodpowiednie przeszkolenie. Zaraz czy to oznacza, że aby zostać posłem trzeba zakatrupić człowieka, a na senatora - ilu a na prezydenta? twojprezydent.pl PS. a za zabicie mojego ojca w 1997 roku kto kim został? Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat a w UBekistanie jak zwykle: same łganie 24.04.08, 22:34 bo te załgane UBowcy pałają jadem miłości a jadu toczą niemało by się GWnu POdobało Odpowiedz Link Zgłoś
r.siwy Obie osoby były winne i sie zabiły ze wstydu 24.04.08, 22:55 tak myślę Nie winy człowiek sie nie zbija chyba że jest chory psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_systemu Nadajesz się do średniowiecza lub PIS 10.07.09, 10:47 Moim zdaniem obydwie osoby nie są winne bo nie zostały skazane prawomocnym wyrokiem . To jedynie pseudoprawnik Ziobro uzurpował sobie prawo okreslania ludzi winnymi (pozbawienia życia) . Reprezentujesz poglądy jak w średniowieczu kiedys nazywali to próba wody . Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Obie osoby były winne i sie zabiły ze wstydu 10.07.09, 11:04 > Nie winy człowiek sie nie zbija chyba że jest chory psychicznie Hmmm, to kiedy ty skończysz? tylko nie rzucaj się na autostradę, bo ludzie ucierpią ;) Odpowiedz Link Zgłoś