carpaccio4 "podwyżka opłat i komornik"- HGW 26.06.08, 10:50 to nagroda dla głodnych i biednych? miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34889,5388310,Nowe_oplaty_wykoncza_nielegalny_handel_.html Odpowiedz Link Zgłoś
tede01 Schetyna się nie umie nawet popisać! 26.06.08, 10:53 takich tuskomatołków ma PO Odpowiedz Link Zgłoś
patman Pytanie jest tylko jedno: po co??? 26.06.08, 10:54 Po co nam prezio? Wałęsa był średniej jakości, Kwaśniewski nieco lepiej, Kaczyński jest prezydentem wszystkich pisowców, Tusk już wykazał się tumiwisizmem. Po co nam urząd Prezydenta RP, skoro nie posiada on realnej władzy konstruktywnej, za to osobnicy siedzący na tym stołku wykazywali się nieraz sporymi zdolnościami destruktywnymi? Szkoda czasu na szarpanie się z politykami, to jest jak z kadrą Polski, kogokolwiek by selekcjoner nie wybrał, zawsze będzie źle, bo nie ma z czego wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Schetyna za Tuska 26.06.08, 11:09 pl.youtube.com/watch?v=SjBglgerApk Teraz państwo jest przyjazne Czy to rankiem czy wieczorem Poseł miło się uśmiecha Wymachując wibratorem Platforma cię kocha Czy chcesz tego czy nie Platforma cię kocha Jest romantycznie Nikt nikogo już nie skłóca Ku sielance kraj się skłania Premier jak ma dzikie oczy To wyłącznie z pożądania Platforma cię kocha… Ceny ciągle idą w górę Rośnie popyt na Igrzyska Rząd ma taki super PR Jak agencja towarzyska Platforma cię kocha… Płyną z góry uczuć tony Jest Walentynkowy klimat Czy tę platoniczną miłość Da na dłużej się wytrzymać Platforma cię kocha… Ile potrwa ta zabawa Naszą erogenną sferą Czy ta miłość do narodu Się nie skończy sex – aferą Platforma cię kocha… I tylko takie zadaje pytanie Czy to jest miłość czy molestowanie Taba dam dam taba taba dam dam Taba taba dam dam Odpowiedz Link Zgłoś
voqo A kto prymasem? A kto papieżem? 26.06.08, 11:33 Za komuny też tak planowali... Nie widzę różnic. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Schetyna za Tuska 26.06.08, 11:37 Palikot premierem, a Tusk bedzie wymachiwał wibratorem. pl.youtube.com/watch?v=SjBglgerApk Teraz państwo jest przyjazne Czy to rankiem czy wieczorem Poseł miło się uśmiecha Wymachując wibratorem Platforma cię kocha Czy chcesz tego czy nie Platforma cię kocha Jest romantycznie Nikt nikogo już nie skłóca Ku sielance kraj się skłania Premier jak ma dzikie oczy To wyłącznie z pożądania Platforma cię kocha… Ceny ciągle idą w górę Rośnie popyt na Igrzyska Rząd ma taki super PR Jak agencja towarzyska Odpowiedz Link Zgłoś
aga.tas Zamki na lodzie... 26.06.08, 12:14 Smieszą mnie te spekulacje,kto za kogo ,kto premierem ,kto prezydentem ?Może warto sobie zdać sprawę z tego ,że Polska jest także poza Warszawą.A w Polsce jest już po Tusku.Tusk ma już przeciw sobie oszukaną grupę zawodową nauczycieli.To z rodzinami ponad milion ludzi.Do tego dochodzą ci,którym chce się odebrać nabyte prawa do emerytury.Są to ludzie ,którzy przepracowali często ponad 35 lat i ciągle to podobno mało,jakby nie można srawiedliwiej i dawać emerytury w zależności od stażu pracy ,a nie od wieku.Zabawy Tuska kosztem ludzi skończą się dla niego bardzo żle. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.tas Re: Zamki na lodzie... 26.06.08, 12:22 Ludziska ucieszą się też niezmiernie ,że są skazani na biedę,bo mają nieszczęście mieszkać poza tzw. metropoliami. A ci co mieszkają poza nimi nie mają co liczyć na rozwój.Policzmy,ile to obywateli II kategorii.JUŻ PO TUSKU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Zamki na lodzie... 26.06.08, 12:29 aga.tas napisała: ja to np. mam dużego loda. to i zamek większy. Odpowiedz Link Zgłoś
arian3 Schetyna za Tuska 01.07.08, 13:47 Dla mnie Schetyna i Chlebowski nie są wiarygodnymi patriotami Polski i powinni byc dokladnie zlustrowani.Myślę, że tak długo jak Tusk będzie korzystał z takich ludzi nie będzie wiarygodnym politykiem.arian3 Odpowiedz Link Zgłoś