dziennikarkawradiu Łowcy burz 16.07.08, 23:57 Ja już nie mogę. Zarówno ta ich super inteligentna grupa, jak ich przeciwnicy - Grupa Meteo Łowcy Burz są jacyś niekompetentni. Jak można powiedzieć, że mamusia nalewa zupę. Ja się uśmiałam. Niedawno tę grupę pokazywano w TVN. Do niedawna jeszcze pracowałam w tej stacji, ale zwolniłam się, bo stwierdziłam, że później ludzie będą się śmiali na ulicy ze mnie, że podaję nieprawidłowe informacje. Ostrzegali o tornadach w miniony weekend - i co? Były? Nie, były ulewy i silniejszy wiatr, nie było tornad. A w tych piśmidełkach te bzdury tej sensacyjnej grupki można znaleźć na każdej stronie. Już wolę pracować w radiu za mniejsze pieniądze, ale nie będę kojarzona z tymi błaznami z PŁB. Normalnie śmiech na sali. Acha, w tej grupie pracują osoby poniżej 15 lat, co jest raczej nie dopuszczalne, ponieważ nie mają pojęcia o pogodzie, dodatkowo opierają się o najgorszy model o nazwie GFS, stąd ich prognozy się sprawdzają w 50 procentach lub nie sprawdzają się w ogóle. Szkoda mi niektórych ludzi, ale ja nie chcę słyszeć o tych organizacjach już więcej. Odpowiedz Link Zgłoś