funny5 15.07.08, 17:26 Co PiSS zrobilo dla sluzby zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopacz 15.07.08, 17:33 A Ja chcę delegalizacji PiSu, zarzucam im nepotyzm, oszustwa, a także tolerowanie w swoim gronie przestępców. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: czan-dra 15.07.08, 18:40 czan-dra napisał: > A Ja chcę delegalizacji PiSu, zarzucam im nepotyzm, oszustwa, a także > tolerowanie w swoim gronie przestępców. A ja chce delegalizacji czerrwonych partii SLD, PO, PD i wszystkich czerwonych pieczolowicie pracujacych w ukladzie TKM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: czan-dra 15.07.08, 18:49 Szanowny kolego ( piszę tak bo przed chwilą zostałem upomniany przez pewien wzór kultury) program TKM - to program partii Jarosława Kaczyńskiego (podówczas PC) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: tw_wielgus 16.07.08, 00:08 tw_wielgus napisał: > Szanowny kolego ( piszę tak bo przed chwilą zostałem upomniany przez pewien wzó > r > kultury) > program TKM - to program partii Jarosława Kaczyńskiego (podówczas PC) Szanowny kolego! Program TKM istnial od zarania PRL-bis. Chwala Kaczynskiemu za poinformowanie spoleczenstwa o tej czerwonej dewiacji. Dla przykladu, bylo kiedys "prawicowe" AWS, ktore nabralo wyborcow jak trzeba. Dzis mamy "prawicowych" POpaprancow - POplecznikow i ochroniarzy komuny, ktorym znowu udalo sie oszukac narod. Pamietaj, ze nigdy nie wolno sobie pozwolic na luksus niedoceniania przeciwnikow - a ty robisz to nagminnie i probujesz wpychac nam na sile czerwona mowe-trawe. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: tw_wielgus 16.07.08, 09:23 wet3 napisał: > Szanowny kolego! Program TKM istnial od zarania PRL-bis. Chwala > Kaczynskiemu za poinformowanie spoleczenstwa o tej czerwonej > dewiacji. Ten okrzyk (w pełnej, nie skróconej formie) wydał Jarosław K. po ogłoszeniu wyników wyborów, które wygrała AWS. Tym samym zaliczył siebie i swoich do, jak piszesz, czerwonej dewiacji. A on się podobno nigdy nie myli. > POplecznikow i ochroniarzy komuny, ktorym znowu udalo sie oszukac > narod. Nieporozumienie. To właśnie kaczystom NIE udało się ponownie oszukać narodu. ------------------------- Taka jest prawda i innej prawdy nie ma /Władysław Gomułka/ Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz PO oszukało w sprawie prywtyzacji szpitali ? 16.07.08, 09:38 cymber.gaj napisał: Nieporozumienie. To właśnie kaczystom NIE udało się ponownie oszukać narodu. Oszukać w sprawie prywatyzacji słuzby zdrowia ( o tym dyskusja i artykuł)? A jak ocenisz postawę PO w sprawie całkowitej prywatyzacji szpitali , kręceniu lodów na tym i obronie (wtedy) posłanki PO - Sawickiej? Oszustwo ? Tak się publicznie PO broniła przed zarzutami chęci totalnej prywatyzacji szpitali, checi kręcenia lodów. I wyszło dziś szydło z worka. Dorwali się do władzy wykorzystując głosy infantylnych i robia to o czym Sawicka mówiła (a potem płakała bidulka , święta z PO ) Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 [...] 15.07.08, 18:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Chcesz wyłącznie prywatnych szpitali w Polsce? 16.07.08, 08:45 czan-dra napisał: > A Ja chcę delegalizacji PiSu, zarzucam im nepotyzm, oszustwa, a także > tolerowanie w swoim gronie przestępców. Głupoty wypisujesz. Ale zakładam ,że podchodzisz do sprawy emocjonalnie i dlatego bezmyślnie plujesz na ugrupowanie , które ma jednak poważne poparcie w społeczeństwie. A tak nawiasem , jak sobie wyobrażasz opiekę zdrowotna nad ludźmi starymi , niedołężnymi , biednymi po sprywatyzowaniu wszystkich polskich szpitali - jak chce Pani Kopacz i PO ? Jak zdelegalizujesz PiS (w teorii) , kto ujmie się za tymi biednymi ? Nawet w UK i USA istnieje publiczna opieka zdrowotna - a PO chce ze wszystkiego wyciągać kasę i kręcić lody- nawet kosztem zdrowia starych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopac 15.07.08, 17:35 PiS chce i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro PISuar to moze chciec, banany na wierzbie....... 15.07.08, 17:47 albo Rydzola na Prezydenta. Ale tylko chciec..... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 dla dobra Polski PiS musi odejść a toruński 15.07.08, 17:47 złodziej dla dobra Polski powinien wylądować w pierdlu! i to jeszcze w tym roku! dla dobra Polski! ;) Polak-ateista ps. jakże łatwo tym katobolszewikom z pisdy przychodzi szafowanie dobrem pacjentów, dobrem Polski itp.. a czym tłumaczyli powołanie na wicepremierów faszysty giertycha i kryminalisty leppera? no czym? no DOBREM POLSKI oczywiscie! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
yot23 PiS zagłuszał pielęgniarki a teraz nagle troszczy 15.07.08, 17:47 się o ich pensje. Jeszcze niedawno zarzucali Rostowskiemu, że chce zwiększyć nakłady na służbę zdrowia a teraz krytykują Kopacz za zbyt małe nakłady. PiS to partia kompletnych hipokrytów. Ich elektorat to muszą być kompletni idioci skoro im wierzą. Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: PiS zagłuszał pielęgniarki a teraz nagle tros 15.07.08, 18:51 yot23 napisał: > się o ich pensje. Jeszcze niedawno zarzucali Rostowskiemu, że chce > zwiększyć nakłady na służbę zdrowia a teraz krytykują Kopacz za zbyt > małe nakłady. PiS to partia kompletnych hipokrytów. Ich elektorat to > muszą być kompletni idioci skoro im wierzą. No proszę Pana takie słowa o prawdziwych Polakach ,prawdziwych patryjotach,RDZENIU NARODU ,soli tej ziemi zwolennikach Polski biednej byle katolickiej .Proszę Pana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern za to Lipiec to typowy PiS-minister 15.07.08, 17:49 Ziobro też był nie lepszy, niszczył i fabrykował dowody... długo by jeszcze wymieniać ministrów szkodników w rządzie PiS, najbardziej kryminogennym z rządów po 89 r.....;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: za to Lipiec to typowy PiS-minister 15.07.08, 17:52 a "gwiazda" koalicjantem byl niejaki Andrzej L....vice-premier. Po prostu: sam miod! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: za to Lipiec to typowy PiS-minister 15.07.08, 17:59 no wiesz, poczułam się dotknięta...;)))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda491 PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopacz 15.07.08, 17:51 Niech ktoś mnie uszczypnie. To 21 października 2007 nie było? i PiS dalej rządzi? Czy to mi się śni? Niech ci śmieszni kurduple zrozumieją,że właśnie 21.10.2007 ludzie powiedzieli im "dość".Dziwne,że tacy wielcy intelektualiści - niektórzy studiowali po14 lat nim odeszli(vied Przemysław E.Gosiewski), inni jeszcze studiują -naście lat, bo "ciężko" im odejść(vide P.Poncyliusz)nie potrafią zrozumieć,że czas ich się skończył. Mieli swoje 5 minut, czyli dwa lata. Gó.. zrobili, niech nie przeszkadzają. Żeby nie było, nie jestem zwolenniczką PO, uważam ich za lukrowany PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopac 15.07.08, 17:53 ale lepszy lukrowany niz smierdzacy, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg Jareczku a nie szkoda lata? Mama puści na wakacje? 15.07.08, 17:52 Jeszcze trochę i w kaczusiach skończy się zapas jadu, i co wtedy będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopacz 15.07.08, 17:53 Pani Kopacz to bardzo słaba minister...ileż krzyczała na PiS pamiętam...oj co to było, co by ona nie zrobiła. I skończyło się na gó..e jak zwykle. Niech pan Tusk sobie przypomni co on wyprawiał gdy był w opozycji i gdy przedkładał wnioski o odwołanie wszystkich ministrów. To była HUCPA premierzyno Tusku! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopac 15.07.08, 17:54 piotrek, zapowiadaj lepiej pogode.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopac 15.07.08, 18:01 ..oj gluptasy gdyby nasze Slonko Peru nie mialo takich merytorycznie slabych podwladnych to czym i jak moglo by zablysnac??? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopac 15.07.08, 18:25 Piotruś, a pamiętasz "prywatną" rozmowę pana Piechy z przedstawicielem koncernu farmaceutycznego i te trzy tak wielce znaczące słowa "...i co pan proponuje". To był bardzo dobry wiceminister zdrowia, zreformował cały system opieki zdrowotnej, wyeliminował patologię itd.. wykazał się, znaczy się ma wszelkie podstawy do krytykowania następców. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopac 15.07.08, 18:27 I ostrzegal,ze na prezerwatywach jest napisane "pipeta",ze sa szkodliwe dla zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopac 15.07.08, 18:31 Bo połknięte rzeczywiście mogą stanowić zagrożenie dla zdrowia, wiem bo czytałem o tym na stronie "Naszego Dziennika". Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 PiS niech zamknie swoją wszawą mordę!!! 15.07.08, 17:53 Dla dobra Polski. Przeciwnik Skorumpowanej PO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: PiS niech zamknie swoją wszawą mordę!!! 15.07.08, 18:14 Trochę dziwna ta twoja Polska skoro jej dobrem jest odwoływanie ministrów.Czy wytworzyłeś nowy rodzaj patriotyzmu ? Może to nawet ciekawe ale bardzo głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
dobryczlowiek123 PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopacz 15.07.08, 17:55 Niewazne jak byle dokopac rzadowi,ciagla metoda pismatolow.Ciekaw jestem co zrobil PIS za swojej kadencji dobrego na tym polu poza jeszcze wiekszym balaganem jaki juz byl w sluzbie zdrowia. Idzie ciezko ,nikt nie obiecywal ze bedzie lekko ale PIS to jak kula stalowa u nogi jedwo idacego czlowieka.Jedynym sposobem jest totalne ignorowanie tych prawych i sprawiedliwych chamulcowych. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopac 15.07.08, 18:01 Dla dobra Polski PIS powinno podzielic los LPR i Samobrony !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopacz 15.07.08, 18:05 "Pisiory" - "spadówa" do Rydzyka! Skoczcie mu po fajki do kiosku i umyjcie Maynacha! Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopac 15.07.08, 19:12 dzakarta napisał: > "Pisiory" - "spadówa" do Rydzyka! Skoczcie mu po fajki do kiosku i > umyjcie Maynacha! Oni się pomodlą , a jak powidziałeś majnach ,sam się umyje.Ty nie znasz się czarach. Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopacz 15.07.08, 18:16 Temat samograj, zaden minister niczego nie zmieni jak nie zmienia sie warunki dzialania dla opieki zdrowotnej, w tym znaczny wzrost finansow. Cokolwiek by sie nie chcialo zrobic to wymagane sa srodki, a tych solidarnie zaden rzad nie dodaje. Jezeli spoleczenstwo sie z tym godzi no to juz nic do dodania niemam. Glowna troska spoleczenstwa jest pilnowanie zeby "te niedouki, lapownicy, konowaly i nieroby" lekarze nie mieli adekwatnych pensji i pod tym wzgledem kazdej ekipie rzadzacej udaje sie doskonale nic nie zmieniac. Nie wiem dlaczego to narzekanie, przeciez udalo sie kolejny raz nic nie zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
kalesonyzony Re: czy to za gwalt 15.07.08, 18:22 Na pijanej pacjentce przez lekarza cudotworce, dokonywaujacego detoks poalkoholowy i demoralizujacego tym czynem syna ofiary? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopac 15.07.08, 18:36 Albo sie pompuje coraz wieksza kase w aktualny system sluzby zdrowia ( i co 2 lata trzeba bedzie cos podniesc bo bedzie malo ...) , albo ktos w koncu wytlumaczy Kowalskim , ze beplatnej sluzby zdrowia nie ma i nie bedzie - trzeba ja czesciowo sprywatyzowac , dopuscic do konkurencji ubezpieczycieli , zapewnic koszyk podstawowych swiadczen , a na reszte trzeba bedzie wykupic sobie dodatkowe ubezpieczenie .... No i niech wreszcie chlopi placa REALNE skladki ubezpieczeniowe .. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 18:43 A mundurowa czerwona trzoda to za czyje pieniądze jest leczona?Nie wiesz czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 18:46 O czarnej trzodzie zapomniałeś wspomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 18:51 Ci których tak okresliłeś tolersto płacą ZUS a czerwona trzoda nie płaciła nigdy.. "Drobna różnica" nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 18:55 Taaak "tolerasto"- mam już w słowniczku. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 18:54 A to mnie zaskoczyłeś, bo na fundusz emerytalny nie płacą a emerytury dostają. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 19:06 Gadasz sam ze sobą...to schorzenie ma jakąś tam nazwę...nie jestem psychiatrą sorry.. Udaj się do niego dowiesz się jaką... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 19:08 To raczej Tobie polecałbym okulistę...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 19:11 Z tw_Welgusem mozna dyskutowac a z toba nie Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 19:15 Wiadomo "intelektualista" z Kacapii... A z tobą o literówkach...ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 19:19 No widzisz jesteśmy w domu, Ty bez inwektyw nie potrafisz dyskutować. Co sam udowodniłeś. Nie rozumiem tylko dlaczego czepiasz się innych. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 19:21 A co tylko tobie wolno?Zapomnij.. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 19:23 No wiesz... ode mnie nie musisz się uczyć złych manier... Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 19:40 Właśnie chcę być nie mniej "kultaralny" i "inteligentny" wolaku...jak każdy "wolak".... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 19:47 No OK ale musiałeś w tym celu, aż nicka zmieniać... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 19:48 ..a skad masz taki dostep do informacji?? czyzbu maleszka?? i co dalej pracujesz w Gownianej??? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 19:51 Razbawiłeś mnie kaczucha logiką swojego myślenia, przeczytaj sobie parę poprzednich postów i postaraj się zrozumieć. Jeżeli to nie pomoże to "o co chodzi" zapytaj mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 19:54 no chociaz w jednym widze sie zgadzamy ...ze Gowniana to Gowniana... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 19:57 Proszę bardzo jak Ci tak bardzo zależy... A autograf mój chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 20:01 hehehe co natury nie da sie oszukac dawniej donosiki teraz by sie chcialo autografy ..ehhh.. cokolwiek byle pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 20:07 taaak właśnie napisałeś cokolwiek bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 19:29 carramba7 napisał: > Gadasz sam ze sobą...to schorzenie ma jakąś tam > nazwę...nie jestem psychiatrą sorry.. > Udaj się do niego dowiesz się jaką...<POmogę ci:to jest tzw. pomroczność jasna dotykająca głównie obalaczy(komunizmu,półlitrówek itp.) na szczęście nieuleczalna Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chce odwołania ...... 15.07.08, 19:38 Czyżbyś na to cierpiał? Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopac 15.07.08, 19:17 jacekm22 napisał: > Albo sie pompuje coraz wieksza kase w aktualny system sluzby > zdrowia ( i co 2 lata trzeba bedzie cos podniesc bo bedzie > malo ...) , albo ktos w koncu wytlumaczy Kowalskim , ze beplatnej > sluzby zdrowia nie ma i nie bedzie - trzeba ja czesciowo > sprywatyzowac , dopuscic do konkurencji ubezpieczycieli , zapewnic > koszyk podstawowych swiadczen , a na reszte trzeba bedzie wykupic > sobie dodatkowe ubezpieczenie .... No i niech wreszcie chlopi placa > REALNE skladki ubezpieczeniowe .. Czy to dla czerwono czarnych jest jasne.Jaśniej już ni chu chu. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopac 15.07.08, 18:30 funny5 napisała: > Co PiS zrobilo dla sluzby zdrowia?Czuję się zażenowany kiedy salowa Szczypińska zabiera głos na temat służby zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_zlodziej_okradajacy_p PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopacz 15.07.08, 18:31 Jak wy możecie uznawać się za niezależne medium skoro jesteście antyPolakami?Kopacz w ogóle nie powinna być POwołana na ministra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopac 15.07.08, 18:35 Oj pisomatołku, czy mógłbyś dołożyć do "tych" wytycznych coś od siebie? Napisać np. nazywam się Stasio Kowallski, pochodzę z niewielkiej podkarpackiej wsi, do pisu zapisałem się na bo ojciec kazali... Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Potrafisz.... 15.07.08, 18:40 Coś napisać bez inwektyw?Jestem pewien że nic... Czuj się dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Potrafisz.... 15.07.08, 18:44 Oj ......., czy mógłbyś dołożyć do "tych" wytycznych coś od siebie? Napisać np. nazywam się Stasio Kowallski, pochodzę z niewielkiej podkarpackiej wsi, do pisu zapisałem się na bo ojciec kazali... Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Potrafisz.... 15.07.08, 18:46 Wytyczne to dostałeś w czasie przeszkolenia... I tylko tyle potrafisz i nic więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Potrafisz.... 15.07.08, 18:50 Ależ mylisz się moherowy pyszczku( czy tak dobrze..?) Potrafię powiedzieć znacznie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Potrafisz.... 15.07.08, 18:53 Przecztsz sam sobie...mohery to "pryszczki" no to czekaj tatka latka aż wymrą...ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Potrafisz.... 15.07.08, 18:55 carramba7 napisał: > Przecztsz sam sobie ----- Korektor sie znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Potrafisz.... 15.07.08, 18:57 Nie pryszczyki tylko pyszczki, takie sympatyczne, pomarszczone mordeczki.. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Potrafisz.... 15.07.08, 19:02 Pracowity jesteś,codziennie,całodobowo pod kilkudziesięcioma nickami wklejasz "jeszcze Wolska"staraj się dostaniesz premię... A merytorycznie dokumentnie nic... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Potrafisz.... 15.07.08, 19:06 Widzisz, carramba dyskutować to można z kimś kto nie jest ślepo zapatrzonym w swoje racje fanatykiem. Z takim nie ma po co dyskutować sam to wiesz po sobie, wszelakie argumenty odbijają się od Ciebie, jak gumowa piłka od betonu. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Potrafisz.... 15.07.08, 19:11 tw_wielgus napisał: > Widzisz, carramba dyskutować to można z kimś kto nie jest ślepo zapatrzonym w > swoje racje fanatykiem. Z takim nie ma po co dyskutować sam to wiesz po sobie, > wszelakie argumenty odbijają się od Ciebie, jak gumowa piłka od betonu. > Dyskutować się nie da z niskim rangą funkcjonariuszem który swoje uzależnienie imputuje innym...ale to za trudne gla osobników o takim jak twoje IQ... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Potrafisz.... 15.07.08, 19:16 Żeby być pewnym czy mógłbyś własnymi słowami opowiedzieć jak się mierzy rzeczone IQ i co ten skrót oznacza? ...czas start... Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: Potrafisz.... 15.07.08, 19:19 Poszukaj sobie testu w internecie...Za trudne? To nie moja wina... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Potrafisz.... 15.07.08, 19:22 Nikt Cie nie obwinia o to, że nie wiesz co to jest...:))) Dobrze, że chociaż wiedziałeś o tym, że do mierzenia wskaźnika IQ używa się testów. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Potrafisz.... 15.07.08, 19:31 "Wiedza"godna twego "intelektu" rozśmieszaczu... No sypnij inwektywami...bo ktoś ty zacz każdy widzi obywatelu "wolski"..ha ha ha ha ha... kończy ci się repertuar...zmień instrukcję Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopac 15.07.08, 18:41 ..moze troche merytorycznej dyskusji ?? zreszta twoj wpis swiadczy tylko o twoim IQ jezeli go wogole posiadasz; w co watpie... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: tw wielgus 15.07.08, 18:42 ..zreszta tw mowi samo za siebie...... UB-eckie swintuszki.. Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: tw wielgus 15.07.08, 19:33 tw_wielgus napisał: > Tw - Twój Wielebny. > I co głupi Ci...? > Spytaj go z kim ma być ta merytoryczna . Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: tw wielgus 15.07.08, 19:37 Nie będę pytał, nie chcę go zawstydzić... Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopac 15.07.08, 19:31 czerwony_zlodziej_okradajacy_p napisała: > Jak wy możecie uznawać się za niezależne medium skoro jesteście > antyPolakami?Kopacz w ogóle nie powinna być POwołana na ministra!!! Allle Cię ponisło.Jak juz idziesz tak ostro to dodaj kilka nazwisk PRAWDZIWYCH POLAKÓW. Dodaj dodaj nie wstyć się . Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopac 15.07.08, 19:33 wstyc !!!??? sie powinienes za swoja nauczucielke od polskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopac 15.07.08, 19:42 kaczka701 napisał: > wstyc !!!??? sie powinienes za swoja nauczucielke od polskiego... Co tak trudno zrozumieć?Przepraszam nie wiedzłałem że to takie trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopac 15.07.08, 19:50 Tak więc kibic z dala niech się nie wp...la Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Re: PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopac 15.07.08, 18:35 Wykopać tego przymuła jak najszybciej, Kopacz będzie wyrządzać szkody w nieskonczoność??? Dlaczego, bo donek tak chce??? On może chcieć ale Pułtuską 0,7L, frajer kaszubski. Kopacz była pierwsza do darcia mordy i podlizywania się pielęgniarkom, a jak przyszło co do czego to nagle szuflady pełne pomysłow tajemniczo zagineły i rząd cieni nie wie co robić. Ja mam nadzieję że Sld się ogarnie i również zagłosuje za odwołaniem tego skompromitowanego i znienawidzonego przez większość społeczeństwa ciecia. Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopacz 15.07.08, 18:40 Może niech jeszcze grawitację kuffa odwołają. Powinno to w znaczny sposób obniżyć koszty transportu drogowego. Odpowiedz Link Zgłoś
rojczer PiS: Dla dobra pacjentów Kopacz musi odejść 15.07.08, 18:46 ...A dla dobra Polski Kaczory powinny odlecieć na Alaskę, a Ziobro i Macierewicz udać się do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: rojczer 15.07.08, 18:48 rojczer napisał: > ...A dla dobra Polski Kaczory powinny odlecieć na Alaskę, a Ziobro i Macierewic > z > udać się do psychiatry. Dla dobra Polski SLD,PO i PD powinny odjechac do Korei Polnocnej! Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 19:03 Lumpenliberał to sprytny komuch który okradł POlaków i teraz ze szmalem chce liberalizmu zamieniając internacjonalizm na kosmopolizm z platynową kartą bankową mentalnie pozostając hołotą Szmaciakiem. Chce aby liberalnie POtraktować jego morderstwa, ograbienie sPOłeczeństwa POLSKIEGO. To ktoś opóźniony w rozwoju, głoszący dla swych prywatnych interesów starą ideologię, skompromitowaną juz w 19-tym wieku. To niedouczony cwaniaczek, prący do władzy po trupach, socjotechnik opowiadajacy o babcinych beretach, obywatelsko nieposłuszny i błekitnie maszerujacy. Wieczny działacz, który nie spedził jednej godziny na zarzadzaniu czymkolwiek, intrygant, który skutecznie przez 17-cie lat eliminował konkurentów, choćby przecietnych. Specyficzny spryt pierwotniaków, to zjawisko stare jak świat. Lumenliberał to wierny słuchacz stacji 'TW'N24 oraz programu szkła kontaktowego gdzie uczą go POprawności POlitycznej i narzeka, że cierpi na jakąś chorobę oczu. To wierny czytelnik GównaWybuchowego wydającego objawy choroby jak nieprzerwane krążące po głowie wybiórcze i obsesyjne myśli i pochwala grzebanie w spodniach czasami sięgające samego DNA. Lumpenliberał-Wykształciuch to głąb, który przez kilkanaście lat znajdował się w rękach niedouczonych członków skomunizowanego ZNP, gdzie oduczono go skutecznie jakiegokolwiek myślenia, a nauczono bezkrytycznego powtarzania tekstów po tzw. autorytetach. Wykształciuch jest ofiarą swoich rodziców, którzy go nie kochali i podrzucili tzw. państwu na wychowanie. Najczęściej ma wadę zgryzu i wadę wymowy, bo matka nie chciała karmić go piersią i odrzuciła emocjonalnie, oddając do żłoba, babci lub "babie do dziecka". Wykształciuch jest najczęściej dzieckiem wykształciuchów lub półinteligentów mówiący,że sprawa była prosta jak budowa cepa. Lumpenliberał powstrzymujący się od odróżniania dobra od zła, w którym wszystko jest jednakowo sensowne i bezsensowne, w którym wszystko jest jednakowo dobre, tylko "inaczej", zabijanie to ochrona życia „inaczej”, narkomania to wolność "inaczej", kradzież to zarabianie "inaczej",kłamstwo to prawda "inaczej", seks to inaczej "antykoncepcja", zarobić to inaczej ukraść pierwszy milion, zabawa to inaczej "róbta co chceta", opieka nad starszymi to inaczej "biologiczne utylizowanie", nikogo i niczego nie bierze na serio, głoszacy, że kiedy kiedy Bóg nie istnieje wszystko jest dozwolone, czyli Wolność bez prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Rety abba kto Ci takie długie wypracowanie.. 15.07.08, 19:07 ..napisał? dałeś studentom "na mieście" zarobić? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re:abba. 15.07.08, 19:09 a wiec sa tu tez inteligentni ludzie!! a juz sie martwilem ze same glupo-knoty typu tw-wielgus... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:abba. 15.07.08, 19:20 Jeżeli w ten sposób rozpoznajesz, przyjacielu, ludzi inteligentnych to cóż mi pozostaje jak tylko Ci współczuć... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:abba. 15.07.08, 19:26 No właśnie i to jest Twój następny problem... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re:abba. 15.07.08, 19:30 Uuuu, zawzięty młody moher, świerzynka, próbuje wierzgać. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:abba. 15.07.08, 19:33 o tak jeszcze nie okiełznany, nafaszerowany pisosteronem... Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re:abba. 15.07.08, 19:34 POCZYTAJCIE MLODZI ZWOLENNICY PO Szanowna młodzieży bez wiedzy, bez wiary Wpuszczona w maliny przez cwane oligary Chcecie wierzyć w CUDA w Bajki z Disneylandu A Donald chce Polskę przemienić w KATMANDU Dumne samobóje, Żałosne dzieciaki! Gdzie indziej w Disneya wierzą ...Przedszkolaki! Zamiast robić na złość Babci, Ojcu, Mamie trzeba było spytać ich o "Nocnej Zmianie" Co teraz? Na zmywak? Chcesz się pozbyć DOMU? Donek ci zapewni Fuche PO kryjomu Lubicie szyderstwa, cwaniactwo, przekręty? Zagraliście z Donkiem - krzyżykiem w OKRĘTY! Tylko że ten Krzyżyk Wyższej przebiegłości PO-stawiłeś smarku na swojej PRZYSZŁOŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:abba. 15.07.08, 19:36 To świetny poemat, można powiedzieć, nie bez kozery, że jesteś rydzykowym Homerem. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:abba. 15.07.08, 19:39 To go może trochę wkurzyć, ale masz rację...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:abba. 15.07.08, 19:42 Miejmy nadzieję... Aczkolwiek zauważ, że to poeta, łatwo go zranić.. Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Rety abba kto Ci takie długie wypracowanie.. 15.07.08, 19:50 tw_wielgus napisał: > ..napisał? > dałeś studentom "na mieście" zarobić? Sprzedał się dupek kim jest w ostatnim zdaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 19:37 Brawo abba!!!Nareszcie ktoś solidnie POdsumował tą sitwę i jej wodzusia Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 19:39 A gdzie Ty widzisz solidność, w tych wypocinach. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 19:43 Oj .. solidna porcja wypocin, nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 19:40 No to zanosi się na fajną imprezkę ambl klaszcze, abba tańczy. A później odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 19:46 Znowu gadasz sam ze sobą schizolku... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 19:51 Czy Ty go podrywasz? To zdrobnienie "shizolku", jak mawiał Freud nic nie dzieje się bez podtekstu sexualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 19:53 Brrrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 19:56 A ty o czym cioto?Wypchaj się drobnym szkłem i "dziełami"Freuda... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 19:59 Oj nie ładnie jar jar, nie ładnie. Nie powinieneś tak brzydko pisać. Powiem Twojej mamie jak się wyrażasz... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 20:02 jednak donosicielstwo zostalo we krwi...hehhee Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 20:05 Nie kaczuszka, w Wolnej Polsce to jest postawa obywatelska przeciwdziałać przejawom chuliganerii politycznej i zwykłego gó..arstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 20:08 zaimponowales mi....kogo cytowales Gomulke?? czy Gierka?? czasy PRL juz dawno minely....nawet w przedszkolu tepi sie kapusiow... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 20:14 Według Ciebie wolna Polska była już w czasach Gomółki, czy Gierka!!!!, oj coś z historii to ty najlepszych ocen nie miałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 20:03 No na co czekasz?Leć... nawet do Putaska... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 20:06 A to Twoja mama jest w PO ?!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 20:27 Ja cioto? Przecież to Ty podrywałeś, jesteś jak na mohera dość typowy. Przeinaczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 19:47 Chyba nie chciałbym tą orgię oglądać, a zwłaszcza odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 19:49 Spójrz jeszcze jar-jar bins do tej orgietki dołączył. Chłopak nie potrafi sobie przełączyć widoku na widok"drzewka" i mu się wydaje, że wszyscy sami ze sobą dyskutują. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 19:53 E, przy nim jar-jar bings to tytan umysłowy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 19:55 Przestał się odzywać chyba go speszyłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 19:51 abba15 napisał: > Lumpenliberał to sprytny komuch który okradł POlaków i teraz ze szmalem chce > liberalizmu zamieniając internacjonalizm na kosmopolizm z platynową kartą > bankową mentalnie pozostając hołotą Szmaciakiem. Chce aby liberalnie > POtraktować jego morderstwa, ograbienie sPOłeczeństwa POLSKIEGO. To ktoś > opóźniony w rozwoju, głoszący dla swych prywatnych interesów starą ideologię, > skompromitowaną juz w 19-tym wieku. To niedouczony cwaniaczek, prący do władzy > po trupach, socjotechnik opowiadajacy o babcinych beretach, obywatelsko > nieposłuszny i błekitnie maszerujacy. Wieczny działacz, który nie spedził > jednej godziny na zarzadzaniu czymkolwiek, intrygant, który skutecznie przez > 17-cie lat eliminował konkurentów, choćby przecietnych. Specyficzny spryt > pierwotniaków, to zjawisko stare jak świat. > > Lumenliberał to wierny słuchacz stacji 'TW'N24 oraz programu szkła > kontaktowego gdzie uczą go POprawności POlitycznej i narzeka, że cierpi na > jakąś chorobę oczu. To wierny czytelnik GównaWybuchowego wydającego objawy > choroby jak nieprzerwane krążące po głowie wybiórcze i obsesyjne myśli i > pochwala grzebanie w spodniach czasami sięgające samego DNA. > > Lumpenliberał-Wykształciuch to głąb, który przez kilkanaście lat znajdował się > w rękach niedouczonych członków skomunizowanego ZNP, gdzie oduczono go > skutecznie jakiegokolwiek myślenia, a nauczono bezkrytycznego powtarzania > tekstów po tzw. autorytetach. Wykształciuch jest ofiarą swoich rodziców, > którzy go nie kochali i podrzucili tzw. państwu na wychowanie. > > Najczęściej ma wadę zgryzu i wadę wymowy, bo matka nie chciała karmić go > piersią i odrzuciła emocjonalnie, oddając do żłoba, babci lub "babie do > dziecka". Wykształciuch jest najczęściej dzieckiem wykształciuchów lub > półinteligentów mówiący,że sprawa była prosta jak budowa cepa. > > Lumpenliberał powstrzymujący się od odróżniania dobra od zła, w którym > wszystko jest jednakowo sensowne i bezsensowne, w którym wszystko jest > jednakowo dobre, tylko "inaczej", zabijanie to ochrona życia „inaczejR > 21;, > narkomania to wolność "inaczej", kradzież to zarabianie "inaczej",kłamstwo to > prawda "inaczej", seks to inaczej "antykoncepcja", zarobić to inaczej ukraść > pierwszy milion, zabawa to inaczej "róbta co chceta", opieka nad starszymi to > inaczej "biologiczne utylizowanie", nikogo i niczego nie bierze na serio, > głoszacy, że kiedy kiedy Bóg nie istnieje wszystko jest dozwolone, czyli > Wolność bez prawdy Ty mów prawde.Rower masz? Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 20:00 Rower ukradli mi w Moskwie...na placu Czerwonym niedaleko mawzolej... Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: wykopać z Polski ten rząd lumPO-UBolskij 15.07.08, 20:03 Liberał to kijanka przemieniona w żabę,jednak wywodzi się ona z tego samego skrzeku. Lumpenliberał to wróg katolicyzmu Liberał żąda POprawności POlitycznej Lumpenliberał to POprawny POlitycznie marksita Liberał to intrnacjonalista usiłowujący obecnie przekształcić się w "kosmopolitę" Liberał, który chodzi w trampkach Liberał to inaczej POpapraniec Lumpenliberał to "sensowny inaczej" Lumpenliberał, który cierpi na kaczofobię, pisofobię, moherofobię, heterofobię głosząc jednocześnie tolerancję. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch2 PiS chce odwołania minister zdrowia Ewy Kopacz 15.07.08, 21:05 Skąd w was tyle złości? Chrońcie siebie przed takimi uczuciami, bo uderzają one przede wszystkim w nadajnik. Gdybym zabierała się za porządki w bardzo zapyziałym przedsięwzięciu, to potrzeba byłoby mi czasu i spokoju. Szybko to można podnieść składki( jedną uchwałą), natomiast naprawić strukturę- to wymaga czasu, konsultacji, bo co dla jednego jest ideałem, drugiemu może zaciążyć jak kamień u szyi. Dobrze więc znaleźć wspólny mianownik. Ja postrzegam panią Kopacz jako osobę która chce coś zrobić i się konsultuje. Wydaje mi się osobą uczciwą, której potrzebny jest czas. Najbardziej mi odpowiada, że nie mówi że jest alfą i omegą, nie obiecuje gruszek na wierzbie, pokazuje projekty, koryguje je. Gdzie znaleźlibyście faceta tak zwracającego uwagę na opinie innych. To jest zarówno słabość jak i siła. Czy bardziej można powierzyć taką funkcję, komuś kto miota się z olbrzymią pasją i wiarą w swoją misję, czy kolejnej wygładzonej postaci, która pod szlachetnymi hasłami będzie budowała kolejne zakłady frakcjonowania osocza. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne najlepiej nadaje sie PIECHA 15.07.08, 21:19 juz on wie jak ustawia sie z firmami farmaceutycznymi zeby bylo "rentownie" (w jego portfelu naturalnie) Odpowiedz Link Zgłoś