kaczkawrydzykach Ktoś w końcu głosował na Kaczyńskiego 23.08.08, 10:35 Tylko teraz głupio jest się przyznać Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Wyborcy Lesia K., gardze wami, zdrajcy i sqrwiele! 23.08.08, 10:39 Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: Wyborcy Lesia K.... 23.08.08, 10:43 A ja tobą tępy kacapie..głosuj na szczurka LiliPutina... Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się pod.. 23.08.08, 10:38 No i Rzeczpospolita doczekała się że jej najwyższy urzędnik to zwykły cham, prostak i megaloman w jednym. Tytuł profesorski niestety nie gwarantuje ogłady. A co do przyszłych wyborów. Tusk może i prezydentem nie zostanie ale mało realne wydaje się być też to by został nim Kaczyński. Tym razem Rydzyk już się może tak nie rwać z poparciem bo sam zapewne wystawi człowieka z tej swojej partyjki. No może w II turze poprze na zasadzie "mniejszego zła" (pod warunkiem że K do drugiej tury przejdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis "Tytuł profesorski", haha, wart doktoratow Leppera 23.08.08, 10:41 Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: "Tytuł profesorski", haha, wart doktoratow Le 23.08.08, 11:03 Jesteś wzorcowym forumowym durniem...podziękuj rodzicom Odpowiedz Link Zgłoś
maksym6 Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się pod... 23.08.08, 10:39 Polecam dokładne obejrzenie okładki Newsweeka - nr 34/2008 z 24 sierpnia. Spójrzcie na lewą rękę Prezydenta RP - zegarek założony odwrotnie, "do góry nogami". Wewnątrz numeru też są interesujące zdjęcia Pana Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis "Miesiecznik Psychiatryczny" tez juz o tym pisze. 23.08.08, 10:42 Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: "Miesiecznik Psychiatryczny" tez juz o tym pi 23.08.08, 10:45 Miłej lektury psycholu.. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 jak widze czy slysze lecha.k..dostaje sapazow ze 23.08.08, 10:44 ze smiechu...wole tuska jakale po angielsku niz lecha.k. ktorego nie kapuje nawet jak mowi po polskiemu... Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Re: jak widze czy slysze lecha.k..dostaje sapazow 23.08.08, 10:46 Co to są "sapazy"kacapku? Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Poznać głupiego po śmiechu jego 23.08.08, 10:46 Poznać głupiego po śmiechu jego. Stare przysłowie niesie dużo prawdy. Mlaskacz wymlaskał: > "Bo mnie strasznie bawi, jak ktoś, kto słabo zna angielski, > rzuca się do przemawiania w tym języku" Zobaczcie minę tego CHAMA jak angielskojęzyczny dziennikarz zadawał pytanie. Pewnie w opinii CHAMA ten dzennikarz tez słabo znał angielski. www.youtube.com/watch?v=Vux4rjaafu8 Prawda jest taka że CHAM jest ZEREM i śmiechem jak każde dziecko (czy niedojrzały emocjonalnie dorosły) maskuje wstyd i zażenowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Prezydent Kaczynski wielki jak Pilsudski---- 23.08.08, 10:58 Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Proszę nie yebac bezceremonialnie Pana Prezydenta! 23.08.08, 11:32 Czy nie można takich rzeczy załatwiac ceremonialnie?! Z szacunku dla Głowy Państwa! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Proszę nie yebac bezceremonialnie pana prezydęta 23.08.08, 12:39 Można z całym ceremoniałem, ale można też zwyczajnie: dać kopa w zadek na drogę i obserwować trajektorię odlotu. Odpowiedz Link Zgłoś
klarneta Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się pod... 23.08.08, 10:59 Widac, ze czlowiek byl cale zycie izolowany od normalnosci. KULTURY NIE NABYWA SIE WRAZ ZE STANOWISKIEM. WSTYD MI ZA TAKIEGO PREZYDENTA. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczanoga Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się pod... 23.08.08, 11:01 "A jeśli ktoś nie potrafi zmierzyć się z porażką, to jest wiele zajęć, jakie może wykonywać ale z pewnością nie może być w polityce." -przecież musiał wspomnieć o jareczku. z drugiej strony zobaczymy czy po następnych wyborach prezydenckich i jemu da się to przypiąć. myślę że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się pod... 23.08.08, 11:04 kaczynski to zwykły cham .I tyle.Przebiera nogami razem z kamińskim i innymi nazi aby powiodła się reelekcja.Eto wriemia dawno praszedszyje!nyczeho z towo ne budet! to se nevrati pane konus!;D Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkawrydzykach Z takim prezydentem Polska zawsze będzie śmieszna 23.08.08, 11:04 Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar fenomen kaczyńskiego 23.08.08, 11:06 facet, który latal z głośnikiem wokół wałęsy a teraz chętnie potachałby głośnik na jakiejś procesji z rydzykiem, z którym znajomością nie pochwaliłbym się przed żadną kabietą na której chciałbym zrobić dobre wrażenie reprezentuje mój kraj jako prezydent i grozi mi że ten fenomen powtórzy. jak głupie i słabe musi być społeczeństwo, które ma tak miernych liderów.... jak głupi pychą i zapatrzeniem w siebie muszą być kaczyńscy, którzy chcą uchodzić za wyrocznie w zakresie czegokolwiek panowie - zajmijcie się rolą. Odpowiedz Link Zgłoś
ermellina Doktor Kaczyński nie zna zadnego języka 23.08.08, 11:07 Ewenement na skale światową. Odpowiedz Link Zgłoś
wan20_3 Re: Doktor Kaczyński nie zna zadnego języka 23.08.08, 14:12 Doktor Kaczyński wbrew twoim insynuacjom zna języki, a mianowicie: perfekcyjnie zna dolnożoliborski oraz poprawnie dialekt praski (podwórkowy). To słynne "spieprzaj dziadu" było powiedziane w dialekcie praskim. Odpowiedz Link Zgłoś
executioner Kaczyński zaprzecza: 23.08.08, 11:08 Kaczyński zaprzecza: To nieprawda, że jestem kartoflem. Jestem burakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marekg12 W PiS nie zwraca sie uwagi na wykształcenie 23.08.08, 11:12 Najłatwiej jest zdominować głupoli. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------cala Polska smieje sie z TcHoRzA Tuska------ 23.08.08, 11:13 ani slowem nie piknal tchorz w obronie malej Gruzji za to prawdziwy maz stanu Lech Kaczynski polecial osobiscie wspierac Gruzinow w sam srodek konfliktu brawo Panie Prezydencie ! Odpowiedz Link Zgłoś
ziobrofon czy prezydent Niemiec zawsze przemawia przd Merkel 23.08.08, 11:14 niech ten pajac przyjmie do wiadomości, że w Polsce politykę zagraniczną prowadzi rząd a nie pisowska marionetka. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 Thuske: to prawdziwy "patriota"; Inaczej 23.08.08, 11:15 www.youtube.com/watch?v=G_sDfDV461s Odpowiedz Link Zgłoś
uhder Re: Thuske: to prawdziwy "patriota"; Inaczej 23.08.08, 11:17 Proszę nie obrażać Pana Prezydenta, który mówi po angielsku lepiej niż niejeden lektor. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Prezio jest potwornie ogromny i majestatyczny! 23.08.08, 11:30 Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się p 23.08.08, 11:17 To nie twój premier SB-cki śmieciu, wielbicielu putina. Wywoź nadal fekalia we Francji draniu i won z polskiego forum, przybłędo. presentation1 napisał: > Mamy Premiera , jak widac. > Czy pamietacie 11 marca?.Ktos podlozyl bombe na niby w samolocie- ktorym lecial > Tusk.Teraz terrorysci chcieli zaatakowac Tuska w Afganistanie.Czy facio nie za > duzo naogladal sie filmow fantastycznych.Co do spotkania z amerykanka.Tusk zlam > al ceremonie.Zgodnie z nia powinien pierwszy przemowic Prezydent.Ale....mamy to > co mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski3 Po co Thuske pojechal do Afganistanu?? To proste 23.08.08, 11:18 po trawke www.youtube.com/watch?v=b9DBJ6CvETg Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis masz 6-ty krzyzyk na karku, ustatkuj sie, młodziku 23.08.08, 11:27 buuuhaha, ty ocharchany smieciarzu! Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 [...] 23.08.08, 11:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis koalicji Czwartej Niebianskiej ErPe z Lepiorem? 23.08.08, 11:28 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Lipca, Edgara, Lesia, Beger, Jarcia, Zero... 23.08.08, 11:31 i wszelki inny chwast. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinmaz31 Jakim cudem doktor Kaczyński nie zna języka obcego 23.08.08, 11:29 Kaczyńscy są doktorami a żaden z Nich nie zna języka obcego chociaż egzamin z języka obcego jest wymagany przy obronie doktoratu. Czy nie jest to związane z protekcją Ich ojca, komunistycznego aparatczyka? Odpowiedz Link Zgłoś
kolomyia Wizerunkiem PiS jest Putra technik mechanik 23.08.08, 11:31 Lepkie ręce,który lubi służbowe laptopy. albo Gosiewski Przemysław Edgar. Pokraka. Polityczna, nie fizyczna, bo nie wypada kpić z cielesnej ułomności... Uosobienie pokrętności wypowiedzi, czyli bałaganu myśli. Dykcja chorego na koklusz Estończyka. Mistrz w połykaniu sylab. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis "Dykcja chorego na koklusz Estończyka" haha, dobre 23.08.08, 11:34 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis No, ale to jednak Sir Edgar Maczuga, panisko 23.08.08, 11:35 nieliche Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis czyli Pan Edgar "Proszem Paniom" Gosiewski! 23.08.08, 11:36 Odpowiedz Link Zgłoś
000ganador Prezydent Kaczyński potwierdza: Śmiałem się pod... 23.08.08, 11:31 To nie tylko brak znajomosci języków ale również elementarnego taktu chociażby w stosunku do gości biorących udział w spotkaniu Odpowiedz Link Zgłoś