rydzyk_fizyk 25.08.08, 22:06 Ziobro to poprostu szczeniak, który myślał, że głośnym ujadaniem zdobędzie sobie pozycję w stadzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tppiotr Kalisz: Ziobro wpadał w "ziobrotoki" 25.08.08, 22:12 Samcem Alfa to on raczej nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gollum.z.kremla Re: Samcem Alfa to on raczej nie będzie 25.08.08, 23:00 Raczej samcem lambda ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Samcem Alfa to on raczej nie będzie 26.08.08, 07:25 gollum.z.kremla napisał: > Raczej samcem lambda ;-D ********************************** W warunkach więziennych - towarem powszechnego użytku. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------uczciwi Polacy murem za Min. Ziobro--------- 26.08.08, 08:38 maruda.r napisał: > gollum.z.kremla napisał: > > > Raczej samcem lambda ;-D > > ********************************** > > W warunkach więziennych - towarem powszechnego użytku. > Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: ------uczciwi Polacy murem za Min. Ziobro---- 26.08.08, 09:49 Po pierwsze wolaki a nie Polacy. A po drugie to gatunek zanikający. ...and fuck you ... Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Harabio, lepiej stójcie za nim płotem! 26.08.08, 10:18 Niech ma chłopak choć chwilkę wytchnienia! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok pokaż, może dzieweczko 26.08.08, 14:04 zaswiadczenie o niekaralnosci, a pozniej pogadamy. Pan minister Ziobor zachował się jak słaby, niestety ubecki, prawnik z lat czterdziestych i sąd nauczył go, że obecnie mamy 60 lat później i żyjemy w demokratycznym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: ------uczciwi Polacy murem za Min. Ziobro---- 26.08.08, 18:32 hrabia-monte-christo napisał: "Re: ------uczciwi Polacy murem za Min. Ziobro----" ************************************** Oczywiście. Lepper i Łyżwiński będą stali za Ziobrą, gdy ten się schyli po mydło. Odpowiedz Link Zgłoś
hegemon72 o ile, ze Ziobro jeszcze bedzie m. Sprawiedliwości 25.08.08, 23:01 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
fxvi Ziobro zbyt optymistyczny, "ze ten pan juz nigdy 26.08.08, 02:56 nie pozbawi nikogo zycia".... Odpowiedz Link Zgłoś
fxvi Ziobro przepros za zbytni otymizm; G. nie musi 26.08.08, 03:03 nie zabic juz nikogo, owszem, kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab O Krakowie.Najlepiej czują tu się centusie i 26.08.08, 05:44 docentusie.Napisał Sztaudynger. Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Biedny doktor G 25.08.08, 22:22 Jeszcze się przyznał że głosował na Ziobrę! Nieładnie Zbyszku tak swojego wyborcę prześladować! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Biedny doktor G 26.08.08, 09:21 ptr0 napisała: > Jeszcze się przyznał że głosował na Ziobrę! Nieładnie Zbyszku tak swojego > wyborcę prześladować! Jak widac za,glupote sie placi. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 garlicki, kalisz i ziobro to 25.08.08, 22:23 zamierzchła przeszłość. teraz na topie jest mistrz polskiej wymowy, poliglota, z naciskiem na język angielski, o stanie zdrowia co najmniej młodego "boga". Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hm.. nie lubisz Kalisza??? 25.08.08, 22:31 coś mi tu nie pasuje do ciebie jako miłośnika SLD Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: hm.. nie lubisz Kalisza??? 25.08.08, 22:50 pakulec napisał: > coś mi tu nie pasuje do ciebie jako miłośnika SLD ja tam "idę w głębszy hardcore". gdybym miał lubić kogokolwiek, z przywołanego towarzystwa, to chyba tylko urbana. "a kudy" kaliszowi do niego? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: hm.. nie lubisz Kalisza??? 25.08.08, 22:56 bo ja wiem, ja chyba wolę Kalisza- Urban działa na mnie pesymistycznie Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: garlicki, kalisz i ziobro to 25.08.08, 23:22 carpaccio4 napisał: > zamierzchła przeszłość. teraz na topie jest mistrz polskiej wymowy, poliglota, > z naciskiem na język angielski, o stanie zdrowia co najmniej młodego "boga". A wam,pisuarom,zazdrość? Słusznie. Mówi świetnie i wyrażnie po polsku, jest zdrowy, a w swoim domu może mówić w każdym języku, w jakim chce. I nikt mu nie zabroni, nawet dzidzia kaczusia. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: garlicki, kalisz i ziobro to 25.08.08, 23:29 nutka57 napisała: Słusznie. Mówi świetnie i wyrażnie po > polsku, masz rację, wyrażnie. Odpowiedz Link Zgłoś
takeyoshi Re: garlicki, kalisz i ziobro to 26.08.08, 00:23 Heh, czy wyraźnie, to nie do końca można stwierdzić, bo pomimo raczej dobrego słuchu jaki posiadam uważam, że łatwiej zrozumieć o czym mówi Lechu... Co do zdrowia, to nie widzę związku, bowiem nijak przekłada się to na zapał do pracy... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
5m00tny Re: garlicki, kalisz i ziobro to 26.08.08, 08:00 takeyoshi napisał: > Heh, czy wyraźnie, to nie do końca można stwierdzić, bo pomimo raczej dobrego > słuchu jaki posiadam uważam, że łatwiej zrozumieć o czym mówi Lechu... Co do > zdrowia, to nie widzę związku, bowiem nijak przekłada się to na zapał do > pracy... ;P Heh jak Lecha rozumiesz to znaczy że po wolsku potrafisz:) Ja tam słyszę tylo memłanie Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online to sady komunisty Cwiakalskiego 25.08.08, 22:26 i ukladu mafijnego.W kraju nigdy nie gylo niezaleznych sadow jak i mediow i nigdy nie bedzie,nie bedzie ich tak dlugo jak dlugo bada rzadzili SBcy.To dobry kraj do krecenia lodow. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec teraz Kaczyński się brata z SBkami 25.08.08, 22:34 Leń Lech Kaczyński w ramach umacniania sojuszu narodowosocjalistycznego z SLD będzie zatrudniać starych SBków w kancelarii - podobno Kiszczak ma być jego doradcą ds. wolnej prasy Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: teraz Kaczyński się brata z SBkami 25.08.08, 22:50 pakulec napisał: > Leń Lech Kaczyński w ramach umacniania sojuszu > narodowosocjalistycznego z SLD będzie zatrudniać starych SBków w > kancelarii - podobno Kiszczak ma być jego doradcą ds. wolnej prasy i dlatego wylali dziecko z kąpielą (WSI i brak wywiadu - a niech żołnierze albo zdy...ją jak ostatnio w Afganistanie, albo niech prokuratura ich załatwi), dlatego ci z esbecy z TK roz..walili ustawę lustracyjną i inne pomysły PO? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: teraz Kaczyński się brata z SBkami 25.08.08, 22:58 rozwalenie WSI i brak wywiadu wojskowego to część planu Kaczyńskich polegająca na dezintegracji NATO i wepchnięciu nas w obięcia Putina Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Nawróceni... 25.08.08, 23:03 pakulec napisał: > rozwalenie WSI i brak wywiadu wojskowego to część planu Kaczyńskich > polegająca na dezintegracji NATO i wepchnięciu nas w obięcia Putina To PO była wtedy przeciw temu wpychaniu? Jak głosowała? Złodziej zawsze pierwszy krzyczy... pl.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_%C4%86wi%C4%85kalski______ Działalność społeczna i polityczna W latach 1972-1981 (!!! długo - dopisek mój) należał do PZPR, był szefem uczelnianej Podstawowej Organizacji Partyjnej[6]. W 1981 wstąpił do "Solidarności". ______ Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Nawróceni... 25.08.08, 23:09 czy PO miała mozliwośc głosowania przeciwko działaniom Maciarewicza i Olszewskiego - śmiem watpic - ale skoro masz jakieś dowody to chętnie się z nimi zapoznam - daj link Tak na marginesie - minister Kaczyńskiego niejaki Kryże aktywnie wspierał komunistów w zwalczaniu podziemia solidarnościowego - jak by tak poszukac głębiej to myślę że bym ci znalazł więcej takich byłych działaczy PZPru- łacznie ze słynnym Rajmundem Kaczyńskim Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Nawróceni... 25.08.08, 23:18 pakulec napisał: > ciach O Rajmundzie już tu pisałem, aczkolwiek nic poza udzielaniem korepetycji sbekom (takie czasy były? ;)) nie znalazłem w sieci ;) Kryże to jest inna historia. Nigdy nie pisałem, że PIS nie ma w swych "szeregach" ludzi mniej skompromitowanych niż inne partie, bo PIS jest bardziej skompromitowane ludźmi typu Kryże w czasach PRL, czy zorro w czasach RP. Przez to jednak nie będę klakierem PSL, SLD, czy PO. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Nawróceni... 25.08.08, 23:24 nikt ci nie każe być klakierem - masz swoje zdanie to go broń - chyba po to jest to forum. Tylko jeżeli uważsz że PZPR była zła to powinieneś pamiętać też o Pisie i chyba także LPR - o ile się nie myle to stary Giertych wspierał Stan wojenny aktywnie działając w PRONie - nie wiem co było gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Nawróceni... 25.08.08, 23:39 pakulec napisał: > Tylko jeżeli uważsz że PZPR była zła to powinieneś pamiętać też o > Pisie i chyba także LPR - o ile się nie myle to stary Giertych > wspierał Stan wojenny aktywnie działając w PRONie - nie wiem co było > gorsze Ja też nie wiem, co było gorsze - po ok. 2 miesiącach od wprowadzenia stanu wojennego rodzice kupili pierwsze landrynki. Wcześniej podkradałem cukier rodzicom przez ponad pół roku - po mleko czekałem od 5-5.30 do otwarcia sklepu przed 13 grudnia (trwało to do lutego 1982 roku kiedy czekałem po zniesieniu godziny mi/policyjnej), na chleb rodzice też musieli się zapisywać - mieszkałem na wsi - nie było dostaw, jak w mieście... O tatusiu Romka wklejałem cytaty na GW - dendrolog z nomen omen Kórnika. Mam za każdym razem wspominać, że LPR i Samoobrona była be? Oni (niech Bóg da) już nie wrócą i chwała za to pisowi... O lamusie historii nie powinno się źle pisać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Nawróceni... 25.08.08, 23:46 tak Pis ma jeden plus- mimo całej mojej niechęci to tego zgrupowania musze przyznać że Kaczyńskiemu udało się zneutralizować Leppera i Giertycha, ale tylko tyle reszta to żenada. W przeciwieństwie do Ciebie w czasie stanu wojennego studiowałem niestety i doskonale pamiętam ten okres w związku z czym całe działanie Pisu kojarzy mi się z działaniem ówczesnych komisarzy wojskowych. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: Nawróceni... 26.08.08, 00:00 pakulec napisał: > tak Pis ma jeden plus- mimo całej mojej niechęci to tego zgrupowania > musze przyznać że Kaczyńskiemu udało się zneutralizować Leppera i > Giertycha, ale tylko tyle reszta to żenada. > W przeciwieństwie do Ciebie w czasie stanu wojennego studiowałem > niestety i doskonale pamiętam ten okres w związku z czym całe > działanie Pisu kojarzy mi się z działaniem ówczesnych komisarzy > wojskowych. Nie miałeś tak źle:) Mój jeden starszy brat pół roku siedział we wiezieniu LWP ("podobno nie leżało mu" ;)), a drugi miał o pół roku przedłużoną służbę w LWP, ze względu na stan wojenny. Ja za wolnej Polski mogłem spokojnie studiować przede wszystkim dzięki nim, a nie dzięki jakiemukolwiek politykowi (Wałęsie, Kaczyńskiemu, Kwaśniewskiemu, czy innym)... A co do pis, to się chyba zgadzam - małe, podłe... :( Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: to sady komunisty Cwiakalskiego 25.08.08, 22:40 pandora-online napisał: > i ukladu mafijnego.W kraju nigdy nie gylo niezaleznych sadow jak i > mediow i nigdy nie bedzie,nie bedzie ich tak dlugo jak dlugo bada > rzadzili SBcy.To dobry kraj do krecenia lodow. To, że zorro ma wygląd 'krecącego' lody, nie oznacza, że jest komuchem, chociaż do trzeciego pokolenia podobno pozostaje się czerwonym pomiotem ;) __________ pl.wikipedia.org/wiki/Zbigniew_Ziobro Syn Jerzego i Krystyny. Dzieciństwo i okres szkolny spędził w Krynicy-Zdroju. Jego ojciec był dyrektorem krynickiego sanatorium, należał także do PZPR, a od 1980 także do NSZZ "Solidarność". __________ Odpowiedz Link Zgłoś
priller zycze ci, nizwyczajnie glupia osobo 25.08.08, 22:51 by twoje prochy nigdy nie trafily na liste lekow refundowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: to sady komunisty Cwiakalskiego 25.08.08, 23:22 pandora-online napisał: > i ukladu mafijnego.W kraju nigdy nie gylo niezaleznych sadow jak i > mediow i nigdy nie bedzie,nie bedzie ich tak dlugo jak dlugo bada > rzadzili SBcy.To dobry kraj do krecenia lodow. Ojej!Nawet tak było za IV RP??? Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: to sady komunisty Cwiakalskiego 25.08.08, 23:47 pandora-online napisał: > i ukladu mafijnego.W kraju nigdy nie gylo niezaleznych sadow jak i > mediow i nigdy nie bedzie,nie bedzie ich tak dlugo jak dlugo bada > rzadzili SBcy.To dobry kraj do krecenia lodow. nieudacznicy zawsze będą twierdzili, że im niewychodzi, "bo oni mi nie dają": esbecy, komuna, Zydzi, Niemcy, PO, czarnuchy, Ruscy, Abchazowie i kto tam jeszcze. Drobna uwaga: sędziów nie nominuje żaden pan Cwiąkalski, ani nikt z rządu. Jest konstytucyjny podział władzy: legislatywa, egzekutywa i jurysdykcja. Wszystkich sędziów sądów powszechnych mianuje prezydent Lech Kaczyński, na propozycję Krajowej Rady Sądownictwa. Czy jego też zaliczasz do esbeckiej mafii, kotku? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jednak kacza indoktrynacja naruszyła ci strukturę 26.08.08, 00:26 mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Kalisz: Ziobro wpadał w "ziobrotoki" 25.08.08, 22:46 panie kalisz pana dywagacje są śmieszne (czy ten facet kiedyś mówił coś innego ?) Odpowiedz Link Zgłoś
mailman32 Re: Kalisz: Ziobro wpadał w "ziobrotoki" 25.08.08, 22:56 I to ma być ten prawy i sprawiedliwy??? Tak jak jeden z jego szefów, który do tej pory nie wykonał prawomocnego wyroku sądu??? Żenujący gnojek. PiS to zbieranina nieudaczników i tchórzy. Krzykacze, którzy uważają się za prawych i sprawiedliwych. Może czas wreszcie ich rozliczyć za wciskanie wyborcom ciemnoty w stylu: "my rozliczymy tych złych". G... prawda. Ekonomicznie są zerami, politycznie nie wiele lepiej. Ich ekonomia to czysty socjalizm-rozdajmy wszystko! Politycznie nic nie potrafili zrobić poza tym że krzyczeli że inni są be. Puste oskarżenia, niemalże ciągłe konferencje Ziobry i Kamińskiego. Dziwne że TVP nie uruchomiła dla tych przygł.... kanału "TVP KONFERENCJA PRASOWA". Panowie, "... trzeba wiedzieć kiedy zejść z barykady..." I zniknijcie razem z braćmi "K". Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Re: Kalisz: Ziobro wpadał w "ziobrotoki" 25.08.08, 23:03 mailman, ktos na te zbieranine glosowal. Malo tego, jesli rodacy nie rusza sie nastepnym razem, znowu znajdzie sie wystarczajaca ilosc durniow ktora dopusci do glosu Ziobrow, Lepperow, Giertychow i innych im podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Kalisz: Ziobro wpadał w "ziobrotoki" 25.08.08, 23:19 Kalisz ma rację.Te ziobrotoki są zarażliwe. "Przeszły" na towarzyszkę kempę i przybrały postać kempotoków. Kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Kalisz: Ziobro wpadał w "ziobrotoki" 25.08.08, 23:26 nutka57 napisała: > Kalisz ma rację.Te ziobrotoki są zarażliwe. "Przeszły" na > towarzyszkę kempę i przybrały postać kempotoków. Kto następny? Kaczaaszwili. Odpowiedz Link Zgłoś
liberau Jakie tam ziobrotoki... 25.08.08, 23:20 zatoki miał chłop chore i dlatego tak niewyraźnie mówił - wogóle wcale nie zarzucał mu zabójstwa, mówił, że to bardzo dobry lekarz jest, w porządku chłop - chwalił gościa, a ten się rzuca. Ot - zaślepienie nienawiścią do PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 [...] 25.08.08, 23:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec kto Ziobro? 25.08.08, 23:33 czemu uważasz że Zero miał brać jakies narkotyki? Fakt, wygląda jak by był stale nawalony ale to chyba taka jego uroda Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: kto Ziobro? 25.08.08, 23:52 pakulec napisał: > czemu uważasz że Zero miał brać jakies narkotyki? Fakt, wygląda jak > by był stale nawalony ale to chyba taka jego uroda oni wszyscy wyglądają jakby byli na głodzie - od października ubiegłego roku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: kto Ziobro? 26.08.08, 00:31 pakulec napisał: > czemu uważasz że Zero miał brać jakies narkotyki? Fakt, wygląda jak > by był stale nawalony ale to chyba taka jego uroda bronisz tego wytrzeszcza jak niepodległości. ale z jakiego powodu per zero o nim piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: kto Ziobro? 26.08.08, 00:48 carpaccio4 napisał: > bronisz tego wytrzeszcza jak niepodległości. ale z jakiego powodu per zero o ni > m > piszesz? Panie Ziobro, pan jest zerem - L. Miller. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Ziobrotoki są immanentnym sposobem wyrażania się 26.08.08, 00:27 tego narcyza. Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Kalisz: Ziobro wpadał w "ziobrotoki" 26.08.08, 01:29 Kalisz, bądź człowiekiem i złóż wniosek do prezydenta o ułaskawienie. Taki sam wniosek jaki złożyłeś dla Sobotki i wielu innych sukinsynów z twojej SLDowskiej sitwy. Taki sam jaki złożyłeś w swojej sprawie żeby cię Kwach ułaskawił od zapłacenia 8 tysięcy za zniesławioenie. A jak nie to płać łachudro, bądź konsekwentny. Odpowiedz Link Zgłoś
bzdet_2_z Re: Kalisz: Ziobro wpadał w "ziobrotoki" 26.08.08, 05:56 landaverde napisał: > Kalisz, bądź człowiekiem i złóż wniosek do prezydenta o > ułaskawienie. spoko wodza! Jarek czeka i już przebiera nóżkami by wniosek w zębach braty zanieść! bo przecież... landaverde napisał: > Taki sam wniosek jaki złożyłeś dla Sobotki i wielu > innych sukinsynów z twojej SLDowskiej sitwy. PiS powiela najgorsze tradycje "jedynej, przewodniej siły Narodu", przekonujemy się na każdym kroku, na razie jednak (jeszcze) PiS nikogo nie zabił (może za krótko rządził?) ale seanse nienawiści w wykonaniu działactwa wszelkiej maści - pierwsza klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Kalisz: Ziobro wpadał w "ziobrotoki" 26.08.08, 06:45 bzdet_2_z napisał: - treści zgodne z ksywką. Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Re: Kalisz: Ziobro wpadał w "ziobrotoki" 26.08.08, 07:23 Mówicie, że pis w osobie Ziobry nikogo nie zabił?. Zabił! Wiele osób zmarło w wyniku nagonki na lekarza i drastycznym zmniejszeniu liczby przeszczepów i dawców organów.! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Religa pozbyl sie nie pijacego konkurenta rekoma 26.08.08, 02:43 Ziobry. A gowniarz Ziobro nawet tego nie zauwazyl i beknie za to. Co do Kalisza to szkoda gadac o nim bo ciagle wpada w "kalosze" Odpowiedz Link Zgłoś
dominancerain Kalisz: Ziobro wpadał w "ziobrotoki" 26.08.08, 03:49 Źobro naśladuje swojego idola J. Kaczyńskiego, który przemawia z głowy. I tak jak on Źiobro również zalicza wpadki. Mówienie bez notatek jest ok, lecz należy się do niego uprzednio przygotować a były minister sprawiedliwości zawsze szedł na żywioł. Mówił to co w danej chwili pomyślał. Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Re: Kalisz: Ziobro wpadał w "ziobrotoki" 26.08.08, 10:33 dominancerain napisał: > Źobro naśladuje swojego idola J. Kaczyńskiego, który przemawia z głowy. > I tak jak on Źiobro również zalicza wpadki. > Mówienie bez notatek jest ok, lecz należy się do niego uprzednio przygotować a > były minister sprawiedliwości zawsze szedł na żywioł. Mówił to co w danej chwil > i > pomyślał. pod rozwage dominancerain : powiem krotko,Ziobro to matol i pyszalek.Pozbawiony zdolnosci do refleksji i do myslenia. Jedyne co potrafil, to powtarzac niczym mantre : ja ,Prokurator Generalny.On nie tylko wychodzil na idiote,on po prostu byl i jest idiota.Przy tym to nikczemny tchorz i lajdak. Jego nic nie jest w stanie zmienic, bo on najzwyczajniej w swiecie nie potrafi rozeznac i zrozumiec,ze jest lajdakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Kalisz: Ziobro wpadał w "ziobrotoki" 26.08.08, 06:29 Decyzja sądu jest jak najbardziej prawidlowa, prokurator nawet generalny musi wazyć slowa, od wyroków jest sąd. A "choroba" Ziobry nie jest taka odosobniona, na nią cierpi wielu politykow z różnych ugrupowań, zwłaszcza tych "słusznych". Dolegliwośc poglębia sie gdy taki ktos ma odrobine władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
bah Re: Kalisz: Ziobro wpadał w "ziobrotoki" 26.08.08, 07:03 sceptyk31 napisał: > Decyzja sądu jest jak najbardziej prawidlowa, prokurator nawet > generalny musi wazyć slowa, od wyroków jest sąd. Decyzja sądu jest skandaliczna. Kolejny proces na zamówienie. Bez przesłuchania bez swiadków. Sędzia proklamował "demokrację medialną". To media winny ważyć słowa a nie manipulować wypowiedziami. Ziobro wypowiedział (w kontekście) zdanie prawdziwe. Sąd widać stwierdził, że: M.G jeszcze kiedyś kogoś życia pozbawi. Skazywanie ludzi na przymusowe przepraszanie w prywatnych (wskazanych) mediach jest korupcjogenne. Gdzie jest zdefiniowany w prawie "główny serwis informacyjny" ? Czy Ziobro ma teraz skarżyć media za nierzetelne relacje. ? Czy ma skarżyć wszyskicjh co bredzą coś o zabójstwie itp. ? ... Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Kalisz: Ziobro wpadał w "ziobrotoki" 26.08.08, 07:08 Ziero to słaby adwokat na kaczych jajach. Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Kalisz: Ziobro wpadał w "ziobrotoki" 26.08.08, 07:08 'ziobrotoki' bdb określenie...a teraz ponosi konsekwencje swoich 'toków':) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Polska Cwiakalskiego................ 26.08.08, 07:10 to taki dziwny kraj.Ludzie prawi sa skazywani a przestepcy w glorii i chwale. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Polska Cwiakalskiego................ 26.08.08, 07:13 Jerzy Jachowicz napisal........ Będzie on w oczach opinii publicznej uchodził za męczennika, który dopiero po zmianie ekipy rządzącej mógł doczekać się sprawiedliwości. W kąt pójdą bardzo poważne wobec niego zarzuty korupcji, znęcania się nad personelem i próby zmuszania krewnej pacjentki do stosunku seksualnego. Zdrowy rozsądek podpowiada więc, że nie byłoby dziury w niebie, gdyby proces ten został odroczony do czasu, do czasu rozstrzygnięcia zarzutów kryminalnych, przed jakimi stoi Mirosław G., czyli wyroku w procesie karnym. A uzasadnienie tego wyroku pozwoliłoby sądowi cywilnemu na o wiele głębsze i bliższe prawdzie oceny. Dałoby mu szansę poznania prawdziwego obrazu Mirosława G. jako lekarza, a przede wszystkim jako człowieka. Pozwoliłoby ocenić jego wiarygodność i prawdomówność. W oderwaniu od znajomości całego kontekstu jego działalności - w tym zarzutów dokonania przestępstw kryminalnych - sąd cywilny orzekał w jakimś stopniu po omacku. Trochę to będzie dziwne, jeśli okaże się, że dziś przeproszony doktor za jakiś czas usłyszy miażdżący dla siebie wyrok sądu karnego. Muszę więc zadać jeszcze raz pytanie: po co ten pośpiech? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Polska Cwiakalskiego................ 26.08.08, 07:27 9 lat przynaleznosci do PZPR-zrobila swoje.W latach 1972-1981 należał do PZPR, był szefem uczelnianej Podstawowej Organizacji Partyjne Odpowiedz Link Zgłoś
tw_kaczor a ty wajdzik ciągle bredzisz...: 26.08.08, 07:24 Imiona LESLAW Nazwisko WAJDZIK Nazwisko rodowe Data urodzenia 09.06.1959 Funkcjonariusz/pracownik/żołnierz aparatu bezpieczeństwa Informacja o przebiegu służby Nazwa jednostki Miasto Nazwa komórki WOJEWÓDZKI URZAD SPRAW WEWNETRZNYCH KATOWICE WYDZIAL IV MLODSZYINSPEKTOR 16.09.1984 IPN Ka 0229/145 (9769/V) akta osobowe WOJEWÓDZKI URZAD SPRAW WEWNETRZNYCH KATOWICE WYDZIAL VI INSPEKTOR szer. 01.01.1985 31.05.1985 IPN Ka 0229/145 (9769/V) akta osobowe Inne informacje o funkcjonariuszu i służbie W grudniu 1984 ukończył kurs "0"? Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Re: ...Polska Cwiakalskiego................ 26.08.08, 07:32 Byli agenci SB na tym forum niemile widziani, panie Wajdzik (presentation1). Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja ziebro szczeka a karawana idzie dalej... 26.08.08, 07:37 cała ta pisuarowa ekipa jest poniżej krytyki... Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Kalisz: Ziobro wpadał w "ziobrotoki" 26.08.08, 07:52 Ziobro oczywiście będzie szedł w zaparte. To typowe działanie pisuarów, że nie wykonują wyroków sądowych ( Kurski, Kaczyński, Ziobro ). Tych ludzi powinno się traktować jak powietrze, nie podawać im ręki, nie rozmawiać z nimi, nie zapraszać do TV, radia, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda ten pedal i kapus dawno powinien wisiec na rzeznic 26.08.08, 07:54 kim haku (razem ze swoimi pisdziajskimi mentorami). Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Kalisz: Ziobro wpadał w "ziobrotoki" 26.08.08, 07:56 Ach, gdzieście, gdzie, rózne junkry i poszekle?? Odpowiedz Link Zgłoś
sw.stefan zła linia obrony 26.08.08, 08:22 jakby ten okrągły gej zasłaniał sie ociężałością umysłowa,to by go uniewinnili i jeszcze lizaka dali,żeby miał co ssać. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 zero bedzie sie odwolywal - takim prostakom 26.08.08, 08:34 i prymitywom nic do glowy nie wchodzi Odpowiedz Link Zgłoś