vomitorium1 Prezydent leci do Tallina 28.08.08, 21:42 presentation1 to jest dyplomacja dyplomacja jak się dowiedział co jest grane to co miał zrobić wypuścił nam predzia w maliny (i teraz ten w sraczu się nie schowa) Odpowiedz Link Zgłoś
lepus42 Re: Prezydent leci do Tallina 28.08.08, 21:51 A rezerwy końcówki ruskiej ligi z Moskwy znowu dokopały naszym słoneczkom z Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Prezydent leci do Tallina 28.08.08, 21:51 Dyplomacja to technika prowadzenia bajerow.Polska dyplomacja to bajer.W tym jest problem.Zreszta to nie tylko Kaczynski.To prawie cala prawica ktora popieram ale boje sie ich smiesznych decyzji.Architektem antyrosyjskim jest Kaczynski.Popieram PiS w sprawach wewnetrznych.Nie zyjemy na kontynencie amerykanskim ale w Europie.Mamy sasiadow jak inne narodowosci.Nie wybor, ale realia.Mielismy wspaniala sytuacje.Byc gdzies z boku.Ani Rosja,ani Nato , ani USA.Biznes.Wszystkie drogo prowadzily przez Polske.Teraz beda prowadzic pod morzem. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Prezydent w Tallinie 28.08.08, 21:57 moment presentation1 to ty jesteś ten presentation1 (???) (albo ja już jestem taki stary ?) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Prezydent w Tallinie 28.08.08, 22:03 Nie wiem o jakiego ci chodzi Presentation1.Podszywek pelno.Jestem za PiS w sprawach wewnetrznych,przeciwny jestem polityce zagranicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Osobiście wolałbym, aby "oczekiwania" państw ... 28.08.08, 22:03 Osobiście wolałbym, aby "oczekiwania" państw bałtyckich przedstawiły one same, a nie urzędnik Pana Prezydenta. Z całą pewnością dla dobra Gruzji lepiej by było, gdyby to przedstawiciele Litwy, Łotwy i Estonii osobiście, a nie poprzez pośrednika, przedstawili swoje stanowiska! Nie chodzi tylko o to, że pan Prezydent nie ma talentu do przemówień i już zaszkodził sprawie gruzińskiej pobrzękując szabelką, ale o zwyczajną racjonalność: argumentacja przedstawiona przez przywódców szczególnie zagrożonych małych państw Europy Wschodniej - posiada zbiorczo większą wymowę i moc! Ponadto - tuszę, że stanowiska swoje wygłoszą w języku którym posługuje się Europa, a nie poprzez tłumacza. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Osobiście wolałbym, aby "oczekiwania" państw 28.08.08, 22:17 Przedstawiciele państw bałtyckich biorą udział w koferencji,o czym ty bredzisz kłamco? Przeszkadza ci że to bedzie stanowisko wspólne? To twój problem i liliputa LiliPutina... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to państwa bałtyckie nie mają swojego głosu? 28.08.08, 22:31 wszędzie kaczyński musi wepchac swój tłusty tyłek? Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Prezydent leci do Tallina 28.08.08, 22:04 Ta sama sowiecka dyżurna trzoda na wszystkich forach rzucająca obegami i inwektywami,mam was w głębokim poważaniu dyżurni durnie z sowickiej razwiedki...pa pa pa... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehe pisdzielce dostali ten sam sms 28.08.08, 22:26 post niżej starduster napisal to samo - widać w centrali pomylili smsy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Prezydent leci do Tallina 28.08.08, 22:08 Ta sama dyżurna trzoda całodobowa z razwiedki łże i kłamie na wszystkich forach... Mam was w głębokim poważaniu tepe sowieckie politruki..gadajcie sami ze sobą..pa pa pa.. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Prezydent leci do Tallina 28.08.08, 22:15 nie rób mi tego (staraj się tak jak ja czasem być normalnym) Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Prezydent leci do Tallina 28.08.08, 22:24 chcesz powiedzieć, że jak motyl w ciągu 4 min. przepoczwarzyłeś się z ukropka w stardustera Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec pajac na tourne na Łotwie 28.08.08, 22:22 ciekawe czy śpiewał tam humn czy tylko opowiadał odgrzane szmolcesy Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: pajac na tourne na Łotwie 28.08.08, 22:27 Co to jest "humn"i "szmolczesy"niedouczony dyżurny całodobowy razwiedcziku? Nie wysilaj się biedaku twoj trud idzie na marne... Polacy wiedzą ktoś ty zacz...sierpomłotku Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jako ukropek napiszesz mi to samo? 28.08.08, 22:29 widze że tworzysz sobie niezłą wirtualną trzódkę przyjaciół z pastwiska - w kupie wam raźniej co? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: jako ukropek napiszesz mi to samo? 28.08.08, 22:33 Kupa to ty i reszta kacapii na forum...tepoli z razwiedki...trzoda liliputa szczurka LiliPutina.. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec mógłbys powtórzyć to po polsku? 28.08.08, 22:40 starduster napisał: > Kupa to ty i reszta kacapii na forum...tepoli > z razwiedki...trzoda liliputa szczurka LiliPutina.. to zapewne uroczy moherowy wierszyk którym chcesz mi przekazać znak pokoju - ale zapomniałes się i napisałeś to w wolszczyźnie - popraw się - może wypij ziółka Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: mógłbys powtórzyć to po polsku? 28.08.08, 22:52 Co masz do mojej polszczyzny wolski analfabeto?Popisz się.. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: mógłbys powtórzyć to po polsku? 28.08.08, 22:58 twoja nieporadne naśladownictwo języka polskiego jest niezrozumiałe, niespójne, niegramatyczne - normalnie jakbyś pisał onomatopejami. postaraj się bardziej wolaku Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: mógłbys powtórzyć to po polsku? 29.08.08, 07:52 Nie denerwuj się powyj sobie do księzyca tyle ci zostało tępawy wolaczku...Będziesz miał spójną onomatopeję....ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: pajac na tourne na Łotwie 28.08.08, 22:32 ciekawe >Jarosław Kaczyński: Gdybyśmy przyjęli założenia czysto moralne, tobyśmy nigdy niczego nie mieli < jak widac facet z zasadami, których sie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Kaczyński to koln Kononowicza 28.08.08, 22:37 Jasne...a dupek szczurek LiliPutin to klon Pol-Pota..morderca i oprawca... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co ty tak z tym Liliputinem? 28.08.08, 22:42 kto to jest ten Liliputin- Lech czy Jarosław Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: co ty tak z tym Liliputinem? 28.08.08, 22:46 Szczurek liliput Putin Liliputin pośmiewisko cywilizowanego świata upokorzony przez Busha dupek... ha ha ha ha ha... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to chyba dobrze 28.08.08, 22:50 jak na razie to nie zauważyłem aby go upokorzył Busch - a raczej co innego - to Putin upokorzył Saakaszfilego zniweczył wschodnią politykę Kaczyńkiego. I wiesz co, szkoda mi tych Gruzinów - uwierzyli w obietnice Kaczyńskiego a stracili część kraju Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Prezydent leci do Tallina 28.08.08, 22:30 A nawet gdyby to co ci do tego kacapcziku? Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Prezydent leci do Tallina 28.08.08, 22:45 Prezydent Czech kosztuje podatników 6 razy mniej podatników niż Kaczyński ze swoją menażerią. Propozycja: zredukować budżet kancelarii do 26 mln pln. To i tak dużo za dużo na utrzymywanie stada nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusz Re: Prezydent leci do Tallina 28.08.08, 23:14 Na darmo gościu dupę wozisz! Rosji i tak nie podskoczycz Odpowiedz Link Zgłoś
leningrad_cowboy P_rezydent Kaczyński ambasadorem Putina!!! 28.08.08, 23:43 Nikt by lepiej nie zreferował kosowskich argumentów Putina niż Kaczyński. Dzielnego pomocnika ma Putin. Do tego jest równie perfidnego. Udaje troskę o Gruzję. Maładjec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusz Prezydent w Tallinie 28.08.08, 23:44 Napoleonie - było nie uznawać! Teraz masz rękę w nocniku ;-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pocieszne co on blebla ??? 28.08.08, 23:46 " - Mamy uznanie dwóch maleńkich krajów jako podmiotów prawa międzynarodowego przez Rosję - to, czego żeśmy się obawiali. " ktos to moze przetlumaczyc na zrozumialy jezyk ? Odpowiedz Link Zgłoś
amerykanin09 Re: co on blebla ??? 29.08.08, 03:55 ten debil po prostu mysli inaczej i po prostu nie mozna wytlumaczyc jego wypowiedzi i zachowania w loginczy sposob. Podobnie zreszta z : To mówię wyłącznie we własnym imieniu i wyłącznie jako prezydent Polski Najlepiej by bylo gdyby calkowicie wylaczyl sie z polityki i zaczol uprawiac kartofle. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Ten nieustraszony wojownik, ta ikona polskości 28.08.08, 23:51 bała się czegoś? Nie wierzę, to tylko kokieteria;) Odpowiedz Link Zgłoś
rynsztokowy-blazen_niesiol Sarkozy_Olał_Folxdojcza__:))))))) ))))))))))))) 29.08.08, 00:25 Gwno kabluje: Na poniedziałkowy szczyt Unii Europejskiej poświęcony gruzińskiemu konfliktowi Prezydent Polski pojedzie na specjalne zaproszenie prezydenta Francji Sarkozego. To oznacza, że Polskę w Brukseli będzie reprezentować Prezydent Polaków Lech Kaczyński. Prezydent Lech Kaczyński chce m.in.by państwa członkowskie UE zrezygnowały ze wszystkich ułatwień wizowych dla obywateli kacapskich i nie podpisywały żadnych nowych umów bilateralnych z Kacapią do czasu odwołania przez Kreml deklaracji o uznaniu niepodległości Abchazji i Południowej Osetii. Prezydent ma też być aktywny w kuluarach szczytu. Zamierza przekonywać inne kraje, by odrzuciły lansowany przez Rzym, Paryż i Gejrlin pogląd, że Europa nie ma szans w starciu ekonomicznym z Kacapią. Lech Kaczyński chce też namawiać Anielę Makrelę do wycofania się Hitlerlandu z projektu budowy Gazociągu Północnego im. Ribentropa-Mołotowa. Natomiast zastraszony, polskojęzyczny her Thuske wyklucza nadmierną ostrość wobec Kacapii. ..................................................................... no comment :) Odpowiedz Link Zgłoś
pocieszne Re: Sarkozy_Olał_Folxdojcza__:))))))) ))))))))))) 29.08.08, 00:35 rynsztokowy-blazen_niesiol napisał: > Prezydent ma też być aktywny w kuluarach szczytu. w sali glownej pewnie jest tylko jedno wyjscie do kibelka w z kuluarow bedzie dostep do kilku innych - ma szanse byc "aktywny" he he he no i przez ta jego aktywnosc tlumacze maja szanse zagoscic w kuluarach, co im sie raczej nieczesto przydaza Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: Sarkozy_Olał_Folxdojcza__:))))))) )))))))))) 29.08.08, 01:17 z pisu i jaki elokwentny. no no, rzeczywiscie 30 tys. osetia w gruzji czy nie w niej to polska racja stanu jak diabli. kurdupel nie moze robic zamieszania w kraju to chce sie dowartosciowac na salonach. ale jak mowil niesioł " jest on starą panną która sie wprasza na wesela". Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 I znowu rynsztokowy błazen zaśmierdział na forum 29.08.08, 01:25 po raz drugi przepisując instrukcję rozesłaną przez jednojajowego bliźniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Prezydent RP powinien odpowiadać za zbrodnię. 29.08.08, 00:25 TVN 24 nadała wywiad z Saakaszwilim, wynika z niego jednoznacznie że atak Gruzinów na Osetię został postanowiony na spotkaniu Prezydentów USA, Gruzji i Polski w Izraelu. Sławetna inicjatywa Kaczyńskiego miała mieć swój początek na spotkaniu w Wiśle. Przywódcy krajów bałtyckich nie chcieli brać w tym udziału i do Wisły nie przyjechała. Jeśli te fakty potwierdzą się, Prezydent RP powinien być natychmiast złożony z Urzędu i odpowiadać przed sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: Jaki olbrzym nasz prezio - 155 cm 29.08.08, 01:12 na zdjeciu widac jak na dloni jakim karzerlkiem jest kartofel. inwalidzi, kurduplowie wiadomo - wredni ludzie. a do tego jeszcze te jego czarne bynajmniej nie aryjskie wredne swidrowate ślepia! zygac mi sie chce na widok tego stworzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 No i tak wygląda Europa z polskiego rynsztoka. 29.08.08, 01:21 Z czego śmiejesz się durniu? Z siebie samego się śmiejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 To jest facet do własnych interesów 29.08.08, 02:16 Teraz załatwił szmelc rakietowy. Będzie z tego żył do 5-tego pokolenia. Tusk się targował, ale uległ . W końcu to nie on płaci tylko podatnik ? Odpowiedz Link Zgłoś
hens Prezydent w Tallinie 29.08.08, 04:06 Jezuńku jakie te chłopy prezydenci innych krajów sąsiednich są wysocy.Tak na moje to mają każdy po 2,5 metra wzrostu.No bo przecież średnia wzrostu mena z Polski to 1,85 wzrostu.A nasz wybraniec to pewnie ma z 1,90........bo przecież konusa nikt by nie wybrał Odpowiedz Link Zgłoś
tamil13 Prezydent w Tallinie 29.08.08, 06:34 nie tyle o Kaczynskim ale o Waszym pisaniu tego artykulu. Czy ktos mi wytlumaczy co to sformulowanie znaczy: " po krotkim brifingu " ? ani angielski, ani polski ( probujac tlumaczyc ... wychodzi: po krotkim skroceniu ) ma to sens? Krolowa Bona smieje sie z poskiego makarnizmu , przepreszam anglikanizmu a Reju to juz nie wspomne ... powodzenia... smiecicie ten polski rowno... Odpowiedz Link Zgłoś