Dodaj do ulubionych

Rz: PiS kończy bojkot TVN

17.09.08, 19:58
No i doopa, i znów nie będzie co oglądać.
Obserwuj wątek
    • dokto TVPis za mało skuteczny 17.09.08, 20:16
      więc wracają do tego koryta gdzie większa oglądalność, ha, ha, ha.
      • rom48 Re: TVPis za mało skuteczny 17.09.08, 20:41
        to bedzie wielka strata dla wizerunku TVN :D
        • mlasskacz Zabraniam yebać PiS jak burą sukę!Stopp! 17.09.08, 22:35
          .
          • mlasskacz Szczególnie że Girzyński wreszcie dogolił gębę. 17.09.08, 22:38
            Widziałem w TVN. Ten kolo naprawdę robi co może!
            • krzych.korab Rymanowskiemu zależy nie na prawdzie a kłótni 18.09.08, 07:28
              dla PiS zrobi wszystko,zawsze znajdzie sposób aby to oni mieli ostatnie zdanie w
              jego programie.
              • borow4 Winiecki: mamy historykow i historykow z IPN 18.09.08, 07:39
                to jest wiele mowiace; takze to ze Kurtyka musial zlozyc druga
                rozprawe habilitacyjna bo pierwsza do niczego sie nie nadawala
                • mlasskacz Pan Prezes Kurtyka nie jest pisowską szmatą! 18.09.08, 07:52
                  .
                  • mlasskacz A Pan Prezydent przygłupem spadłym z choinki. 18.09.08, 08:03
                    .
                    • mlasskacz Zaś Pan Poseł Girzyński jakimś pisowskim onanistą. 18.09.08, 08:11
                      .
                      • kraq ==dlaczego pis to zebracy bez honoru??=== 18.09.08, 09:29
                        ej pisiory mieliście łazić i produkować sie tylko u rydzola i
                        jeszcze przez chwile w rezimowej tvpis. co jest z wami, że znowu
                        chcecie złamać dane słowo??? wara od cywilizowanych mediów.
                        wytrwajcie w bojkocie, bo już wam nawet stetryczałe mohery po
                        podstawówce nie zaufają
          • borow4 chyba chodzi o Irasiad 18.09.08, 07:40
            n
      • cz27 Re: TVPis za mało skuteczny 17.09.08, 22:09
        dokto napisał:

> więc wracają do tego koryta gdzie większa oglądalność, ha, ha, ha.
        Girzyński,do kogo ta mowa/? Tobie biedaku juz jajka wyliniały z
        tęsknoty że nie możesz pokazywać się w TVN24 Ty biedny plugawy
        rogaczu.
      • cleryka Re: TVPis za mało skuteczny 17.09.08, 23:01
        Omałoco prof.Giżyńskiego z mało znaczącego uniwersytetu trzeba
        zakmnąc w klatce w ZOO.
      • attina3 Re: TVPis za mało skuteczny 18.09.08, 02:04
        Posel pis przerwal bojkot jednorazowo? Ha.ha.ha,ha,ha
        - dzis jednorazowo,
        - jutro dworazowo...
        a tak po wolsku: spieprzaj dziadu!
    • takajednaania Rz: PiS kończy bojkot TVN 17.09.08, 20:17
      Niech więc TVN rozpocznie bojkot pisuarowgo motłochu.
    • rtg Re: Rz: PiS kończy bojkot TVN 17.09.08, 20:18
      czan-dra napisał:

> No i doopa, i znów nie będzie co oglądać.
      to samo miałem napisać...
      znowu wojna PiS z całym swiatem za pośrednictwem TVN. A tak było
      spokojnie.
    • venus99 Rz: PiS kończy bojkot TVN 17.09.08, 20:20
      bardzo nad tym ubolewam.im mniej pisuarowego bicia piany,
      bezczelności,krętactwa tym lepiej.
    • andyx Może teraz dla odmiany TVN zbojkotuje PiS 17.09.08, 20:21
      Może teraz dla odmiany TVN zbojkotuje PiS na dwa miesiące.
      a tak poważniej PiS chyba lubi odmrażać sobie uszy na złość sobie.

• attina3 Re: Może teraz dla odmiany TVN zbojkotuje PiS 18.09.08, 02:47
        TVN zbojkotuje pis? To bylby "zamach stanu"!
    • ak102 Rz: PiS przerywa bojkot TVN 17.09.08, 20:25
      Bojkot jest bezsensowny i irracjonalny?? Bzdura. 99% Polaków nie chce oglądać
      PiS w tvn, więc bojkot ma sens.
    • morda11 Rz: PiS przerywa bojkot TVN 17.09.08, 20:33
      No to fatalnie: dlaczego nie zbojkotują wszystkich stacji TV?
    • peer2 A był taki bojkot? Nawet nie zauważyłem. 17.09.08, 20:33
      Znaczy słyszałem, że PiSowcy taki bojkot zapowiedziali, ale że go
      rozpoczęli to dowiaduję się dopiero teraz.

No, no....
    • vontomke a TVN zaczyna bojkot PiS 17.09.08, 20:33
      mam przynajmniej taką nadzieję
    • mlasskacz Macie bojkotować do końca TVN-u! Póki nie zbankrut 17.09.08, 20:36
      uje przez wasz bojkot!
      • kot.puszek.okruszek Tylko nie TO! Posłowie PiS - twardym trzeba być :) 17.09.08, 20:38
        Bojkot aż do skutku, póki TVN nie padnie ;)

--
        Zdjęcia Bielsko-Biała
        Galeria Egipt
        Parowozy z Wolsztyna
        • dornjuan Niedoinformawany Girzyński leci do TVN 17.09.08, 20:48
          Niedoinformawany Girzyński leci do TVN atakować PO i Rząd a nie
          wie , że IPN wydał już komunikat stwierdzający , że nie było żadnych
          nacisków a ten chłoptaś po prostu kłamał Buhahahaha Co za koły w
          tym PISie.
          • mlasskacz Aha, maja występować często, ale wyjątkowo.Girzyńs 17.09.08, 21:07
            ki ma sam na siebie donieść w PiSdzie.
            • lewar121 TVN to telewizja dla głupków...takie disco polo :) 17.09.08, 21:28
              TVN to telewizja dla głupków...takie disco polo :) Sposób przekazywania treści i
              ich wtłaczanie w ciasne głowy widzów czekających na kolejny odcinek jakieś
              durnej telenoweli, jest wręcz śmieszny. Nie wiem kto jeszcze ogląda tą tubę
              partii rządzącej. Niech sobie nadają...ja i moi znajomi już nie oglądamy TVN i
              polecamy to innym.
              • pisubek Lewar! Wy nie macie znajomych, macie tylko kilku 17.09.08, 21:32
                towarzyszy z PiSuaru.
                • lewar121 TVN to telewizja dla głupków...takie disco polo :) 17.09.08, 21:35
                  Ha! I tu się mylisz! :)
                  Wśród pisiorów nie mam nawet jednego znajomego. Zdecydowana większość to osoby
                  patrzące na politykę z odpowiednim dystansem. Osoby bezpartyjne i trzeźwo
                  oceniające bieżące wydarzenia. Ludzie, którzy nie dali sobie zrobić wody z mózgu
                  ani przez TVN, ani prze Gazetę, ani przez TVPis. I co? Łyso Ci disco polowcu z PO ?

pisubek napisała:

> towarzyszy z PiSuaru.
                  • pisubek Żaden pisuarowiec nie przyzna się,że jego 17.09.08, 21:44
                    środowiskiem naturalnym jest pisuar. Ale wszyscy mogą to poczuć.
                    • lewar121 Za to każdy debil powie że głosował na PO :) 17.09.08, 21:49
                      j.w.
                      • pisubek lewarek, a teraz grzecznie zrób sobie lewatywę. 17.09.08, 21:50

• lewar121 Jeszcze chwilę poczytam wypociny PO-wca głupola :) 17.09.08, 21:52
                          Mam nadzieję, że jeszcze jakąś mądrość partyjną nam tu napiszesz.
                          Gdyby brakowało Ci pomysłów poproś Schetynę o instrukcję :)
                          • pisubek Nie kłam lewarek! Czyta ci pielęgniarka. Sam nie 17.09.08, 21:54
                            umiesz jak każdy pisowiec.
                            • lewar121 Jedna czyta, druga przytula, a trzecia nadziwić... 17.09.08, 21:56
                              się nie może jak proste są myśli typowego wyborcy PO i telewidza TVN ;)
                              • pisubek Czyta Szczypińska, a przytula Gosiewski, bo Jarek 17.09.08, 21:58
                                ma wychodne.
                                • lewar121 Czyta Donek, lubię jego łagodne "rrrr" :) 17.09.08, 22:09
                                  Czyta Donek, lubię jego łagodne "rrrr". Grześ też chciał czytać ale ostatnio
                                  głównie biznesy mu w głowie i zapomniał literek.
                                  • pisubek no koleś, bo się Gosiewski na was pogniewa. 17.09.08, 22:10

• lewar121 Gosio już śpi po wywiadzie dla radia maryja :) 17.09.08, 22:13
                                      Najważniejsze żeby mi się donek nie obraził bo wtedy z cudów nici.
                                      • pisubek Cuda to wasz patron towarzysz Rydzyk czyni, kasa z 17.09.08, 22:14
                                        nieczego! Rydzyka na króla Polski.
                                        • lewar121 Jak to? Donek cudów nie uczyni? Gdzie autostrady? 17.09.08, 22:17
                                          W takim razie może zostać najwyżej królem cudaków Polski.

pisubek napisała:
                                          > nieczego! Rydzyka na króla Polski.
                                          • diukstukpuk Re: Jak to? Donek cudów nie uczyni? Gdzie autostr 17.09.08, 22:30
                                            Jakoś nie widzę zwycięzcy w tej pełnej jakże smakowitych (co nie oznacza
                                            bynajmniej, że trafnych) ripost i docinków, mających z rzeczywistością
                                            polityczną mniej więcej tyle, ile Adolf Hitler z chrześcijańską demokracją. A
                                            sprawa jest przecież prosta. Platforma Łobywatelska reprezentuje młódź ledwo co
                                            od pługa oderwaną, zaś Bezprawie i niesprawiedliwość młódź do pługa na stałe
                                            przykutą. Jedni i drudzy uważają się za demokratów, a w rzeczywistości są
                                            socjalistami - jedni liberalnymi, drudzy po prostu głupimi. Obie ekipy również
                                            utwierdzają cierpliwie ogłupiane społeczeństwo w szokująco idiotycznym
                                            przekonaniu, że można mieć ciastko, uprzednio je zjadłszy, a co najgorsze,
                                            wmawiają, że wszystko czynią pro publico bono. Tryumf głupoty.
                                            • lewar121 słuszne spostrzeżenie....czytajcie powyżej !!!! 17.09.08, 22:34
                                              j.w.
                                              • pisubek Re: słuszne spostrzeżenie....lewarek kocha Rydzyka 17.09.08, 22:34

• attina3 Re: Gosio już śpi po wywiadzie dla radia maryja : 18.09.08, 02:30
                                        lewar121 napisał:

> Najważniejsze żeby mi się donek nie obraził bo wtedy z cudów nici.

Ty durniaku, przeczytalam kilka twoich postow i az serce sie raduje,
                                        ze coraz glupsze indiwida pisdu sie wypowiadaja. Paszol won!
                                      • borow4 ten z recami po Talidomidzie? 18.09.08, 07:41
                                        m
                      • erg_samowzbudnik Re: Za to każdy debil powie że głosował na PO :) 18.09.08, 06:20
                        lewar121 napisał:

> j.w.
                        Powiedz jeszcze że trzeba ogladać POLSKĄ telewizje , czytać POLSKIE
                        gazety i DOBRE książki a powiem ci kto jest twoim idolem.
              • wiedmak Kogo obchodzi jakis cham i jego ´znajomi´ spod 17.09.08, 21:35
                gsu z jabolami. Idz bucu i ogladaj katohebne TV trwam. Inteligent po zawodowce
                sie znalazl.
                • lewar121 Czy wszyscy PO-wcy to prostaki ??????????????? 17.09.08, 21:39
                  Czy wszyscy PO-wcy to prostaki ? Jak ktoś obiektywnie ocenia poziom polityki i
                  mediów w tym kraju to zawsze będzie dla was pisiorem głupki?
                  Wy jesteście inteligentnymi ludźmi czy końmi z klapkami na oczach?
                  Mam w tyłku pis.....i PO też mi się tam mieści po tych ich wszystkich
                  kłamstwach, cudach i obiecankach cacankach :)
                  • dokto Re: Czy wszyscy PO-wcy to prostaki ?????????????? 17.09.08, 21:42
                    Naprawdę wierzysz w to, że Twoja ocena jest obiektywna?
                  • jardo-g lewar jasnowidz k... jesteś czy co? 17.09.08, 21:44
                    skąd wiesz, że to zwolennik PO?
                    • lewar121 Re: lewar jasnowidz k... jesteś czy co? 17.09.08, 21:48
                      Masz rację! Zapędziłem się. Przepraszam.
                      Może nie jest z PO. Może jest zupełnie niezależnym wsiowym głupolem :)

jardo-g napisał:
                      > skąd wiesz, że to zwolennik PO?
                      • piekny_romanek wsiowym? 17.09.08, 22:04
                        Towarzyszu opanujcie sie! Nasza partia pod swiatlym przywodztwem Jaroslawa Kartofla walczy o elektorat wiejski! Zalecam byscie podobnie jak towarzysz Girzynski sami zawnioskowali do komitetu centralnego o ukaranie, a nastepnie samodzielne poslusznie wyegzekwowali ja na sobie!
                      • zetorg Re: lewar jasnowidz k... jesteś czy co? 17.09.08, 22:06
                        z tego co sie zorientowalem to wlasnie te wsiowe glupole sa glowna
                        podpora partii zwanej PiS - patrz: poparcie srodowisk wywodzacych
                        sie z radio maryja. zaden z ciebie jasnowidz. za to klamca i
                        opluwacz. opluwasz wszystkich dookola, a to ze glupki ogladaja TVN,
                        a to ze debile na PO glosowali. to tyle jesli chodzi o opluwanie, a
                        klamca dlatego, ze popierasz partie zwana PiS, ale sie tego
                        wypierasz. za chwile zaprzeczysz i powiesz zes niezalezny inteligent
                        obserwujacy obiektywnie... tyle tylko, ze twoje oceny nie sa
                        obiektywne. sa dokladnie takie jak oceny zwolennika partii zwanej
                        PiS, czyli zadne - plujesz na wszystko co nie podchodzi pod IV RP.
                        twoje oceny sa takie jak program twojej ulubionej partii (zwanej
                        PiS) - cienkie i bez tresci.
                        • lewar121 Re: lewar jasnowidz k... jesteś czy co? 17.09.08, 22:12
                          Poziom chłopaku! Poziom!

zetorg napisał:
                          > z tego co sie zorientowalem to wlasnie te wsiowe glupole sa glowna
                          > podpora partii zwanej PiS - patrz: poparcie srodowisk wywodzacych
                          > sie z radio maryja
                          • zetorg Re: lewar jasnowidz k... jesteś czy co? 17.09.08, 22:13
                            staram sie, ale ciezko ci dorownac.
                            • lewar121 Re: lewar jasnowidz k... jesteś czy co? 17.09.08, 22:19
                              Teraz znacznie lepiej. Bez jadu, bez prostackich uszczypliwości. I po co przed
                              snem wydzielać tyle adrenaliny? A tak przynajmniej może Ci się autostrady i
                              podatek liniowy przyśnią ;)
                              • zetorg Re: lewar jasnowidz k... jesteś czy co? 17.09.08, 22:44
                                nie przysnia. Tu gdzie zyje te rzeczy zostaly zrobione jak nalezy
                                dziesiatki lat temu.
                                • lewar121 Re: lewar jasnowidz k... jesteś czy co? 17.09.08, 22:47
                                  Zazdroszczę :) Tu gdzie żyję kolejne darmozjady tych rzeczy nie zrobią przez
                                  następne długie lata :( Czy o będzie pis, po, sld czy inne psl-samoobrona.
                                  Czekamy na młodych pracowitych bez układów i szemranych kolesi! Czekamy na
                                  młodych z zapałem, wolą walki i pomysłami! W was nadzieja.
              • michr Re: TVN to telewizja dla głupków...takie disco po 17.09.08, 22:02
                lewar121 napisał:

> TVN to telewizja dla głupków...takie disco polo :) Sposób
                przekazywania treści
                > i
                > ich wtłaczanie w ciasne głowy widzów czekających na kolejny
                odcinek jakieś
                > durnej telenoweli, jest wręcz śmieszny. Nie wiem kto jeszcze
                ogląda tą tubę
                > partii rządzącej. Niech sobie nadają...ja i moi znajomi już nie
                oglądamy TVN i
                > polecamy to innym.
                Poleć na księżyc dopóki go nie ukradli
              • cz27 Re: TVN to telewizja dla głupków...takie disco po 17.09.08, 22:15
                lewar,oglądaj sobie odbyt tego złodzieja z Torunia,Powodzenia.
                • lewar121 Re: TVN to telewizja dla głupków...takie disco po 17.09.08, 22:20
                  On zdaje się jest z Gdańska!

cz27 napisał:
                  > lewar,oglądaj sobie odbyt tego złodzieja z Torunia,Powodzenia.
                  • pisubek lewarek! Kochasz Rydzyka i Jarosława? Przyznaj się 17.09.08, 22:24

• lewar121 Najbardziej Ciebie...za naiwność i głupotę :) 17.09.08, 22:28
                      j.w.
                      • pisubek Naiwność i głupotę to tylko w PiSie. 17.09.08, 22:30

• lewar121 To czemu jeszcze nie wstąpiłeś do pisu ???? 17.09.08, 22:31
                          j.w.
                          • pisubek Bo wy tam już jesteście tow. lewarek! 17.09.08, 22:32

• lewar121 Ja jestem w PO bo tam są najmądrzejsi :) 17.09.08, 22:34
                              j.w
                              • pisubek Dobrze gada, dać mu wódki - z PISuaru! 17.09.08, 22:38

• lewar121 Inteligencja i skromność to twoje mocne strony :> 17.09.08, 22:40
                                  j.w.
              • cza_cha_7 Re: TVN to telewizja dla głupków...takie disco po 18.09.08, 00:42
                ... zatem jaką galaktykę teraz mijacie, gdzie dryfujecie we
                wszechświecie że jesteście w stanie popatrzeć na to wszystko z tak
                bardzo dalekiej perspektytwy ?
              • attina3 Re: TVN to telewizja dla głupków...takie disco po 18.09.08, 02:17
                lewar121 napisał:

> TVN to telewizja dla głupków...takie disco polo :) Sposób
                przekazywania treści
                > i
                > ich wtłaczanie w ciasne głowy widzów czekających na kolejny
                odcinek jakieś
                > durnej telenoweli, jest wręcz śmieszny. Nie wiem kto jeszcze
                ogląda tą tubę
                > partii rządzącej. Niech sobie nadają...ja i moi znajomi już nie
                oglądamy TVN i
                > polecamy to innym.
                A co ty ogladasz?
              • makrama1 Re: TVN to telewizja dla głupków...takie disco po 18.09.08, 04:18
                lewar121 napisał:

> TVN to telewizja dla głupków...takie disco polo :) Sposób przekazywania treści
                > i
                > ich wtłaczanie w ciasne głowy widzów czekających na kolejny odcinek jakieś
                > durnej telenoweli, jest wręcz śmieszny. Nie wiem kto jeszcze ogląda tą tubę
                > partii rządzącej. Niech sobie nadają...ja i moi znajomi już nie oglądamy TVN i
                > polecamy to innym.

Mam dla Ciebie niespodziankę. Girzyński wystąpił w TVN24, tam się w życiu nie
                doczekasz na telenowelę.
                • azeta7 Re: Lewar jesteś sam głupkiem 18.09.08, 09:19
                  To po co oglądasz? Nie masz TRWAM i radia Maryja? Spadaj z anteny
                  durniu!!!
    • janusz114 Rz: PiS przerywa bojkot TVN 17.09.08, 20:37
      No to chyba tvn24 straci trochę widzów...
    • kaczory11 Cholera, zle.... 17.09.08, 20:39
      A to pech. Byla chociaz jedna stacja na w ktorej nie musialem
      ogladac tych durnych pisuarowych gab. I sie konczy. Znowu chamstwo,
      durnota i pisuarowa buta beda straszyc z mojego telewizora.
      A bylo juz tak ( prawie ) dobrze.

Kaczory11
      • wyborca3 Re: Cholera, zle.... 18.09.08, 08:02
        No nie, jest jeszcze superstacja, prawdziwi kombatanci jeśli chodzi
        o bojkot pisu.
    • leszek993 Rz: PiS przerywa bojkot TVN 17.09.08, 20:42
      Nie ma bardziej szmaciarskiej telewizji w Polsce jak TVN.
      • al_bandi Re: Rz: PiS przerywa bojkot TVN 17.09.08, 20:54
        leszek993 napisał:

> Nie ma bardziej szmaciarskiej telewizji w Polsce jak TVN.

==== a wszystko przez tych szmaciarzy z PiSoo.
      • czan-dra Re: Rz: PiS przerywa bojkot TVN 17.09.08, 20:56
        Taaaa, szmaciarska, a to że PiSuary lecą przepraszać TVN, to pikuś, przecież to
        świadczy o tym że PiS to najbardziej szmaciarska partia w Polsce.
      • pakulec i po co ten Pis się tam pcha? 17.09.08, 21:03
        widać szmaciarstwo ich pociąga ;-)
    • 11111 Straszliwa wiadomosc :(( 17.09.08, 20:45

mamo, za co??? bedziemy zmuszani do ogladania pisowskich dziwow
      natury - jak pieknie bylo bez koniecznosci ogladania ryja Wolaka i
      peronowego ciecia.
    • extrafresh Miękka rura prezesa K. 17.09.08, 20:48

PiS jest słowny jak Jarosław ps. "Prezes" K.

• sw.patryk Re: Miękka rura prezesa K. 17.09.08, 20:58
        A juz tak bylo milo bez tego chlamu. Prawie-inteligentow
        • masakra_teksanska no i po co ich qrwa wpuścili do studia ? n/t 18.09.08, 09:12

• pakulec a było tak pięknie 17.09.08, 21:02
      widać że cały bojkot to tylko przerwa wakacyjna, no coż jakoś trzeba
      będzie przezyć ten powrót pajaców na antenę
    • skandy5 Niech teraz TVN zacznie bojkot PiSiorów!!! 17.09.08, 21:05

Wspaniały pomysł, powiem nieskromnie
    • hno3 Mnie ta informacja smuci . Tak to TVN oglądałem w 17.09.08, 21:07
      spokoju a teraz jak mi wyskoczy taki Girzyński czy inny Suski czy
      Karski - znowu będę nerwowo szukał pilota żeby przełączyć na inny
      program . Przecież ci ludzie są nie do zniesienia . Cały czas plują
    • ml73 Rz: PiS kończy bojkot TVN 17.09.08, 21:08
      Banda pajaców!! A tak było super bez tych ćwoków w TV!!!
    • milo_1 bbbuuuuuuu...:(((((...dlaczego tak krótko...????? 17.09.08, 21:09
      Tak miło było oglądać TVN-ik.....bez tych "mordek".....
      A teraz TVN powinien w odwecie "dożywotnio" zbojkotować wszystkich z
      PiSu....błagamy...zróbcie to w imię solidarności ze zdrową częścią
      społeczeństwa.....widzów na pewno nie stracicie a wręcz przeciwnie zyskacie....:))))

PiSuarowe "MORDY wy WASZE", zapamiętajcie co powiedział SENEKA.....

...Dość jednej chwili na to,by wprost z tronu znaleźć się na kolanach u cudzych
      stóp.Musisz pamiętać,że wszelki los jest zmienny i że cokolwiek się zdarza komu
      innemu,może sie i tobie przydarzyć......
    • zbyszko Rz: PiS przerywa bojkot TVN 17.09.08, 21:10
      ..smutna wiadomość
    • qc Dzieki Bogu za przycisk "Mute" 17.09.08, 21:11
      jezeli stacja TVN nie bedzie szanowac swoich widzow i bedzie
      umozliwiac pisowskim menelom pojawianie sie w prywatnych
      mieszkaniach, szumowinom ktorzy zazwyczaj nie maja nic
      inteligentnego do powiedzenia a swoja obecnoscia zaklocaja tylko
      spokoj. Zawsze pozostaje pilot i jego przerozne funkcje zwlaszcza
      funkcja MUTE.
      • qc Polskie media - podobno to nasza wina 17.09.08, 21:21
        Podobno to nasza wina to ze media zapychaja "ramowke" tancami z
        gwiazdami i gebami politykow ktorzy sami siebie komentuja w 24/7.
        To nasza wina ze musza to pokazywac bo ich badania wykazuja ze
        ciemny lud to wlasnie chce ogladac.
        Oni oczywiscie jak w stacjach amerykanskich i zach. europejskich
        pokazywaliby politykow tylko od wielkiego dzwonu, nie biegaliby z
        mikrofonem po Sejmie za kazdym glupim poslem a komentarz w studio
        dostarczany bylby przez madrych ludzi ktorzy maja cos do powiedzenia.
        Ale to wszystko przez nas ze tego nie robia.
      • deval Re: Dzieki Bogu za przycisk "Mute" 17.09.08, 21:25
        Nie ma przycisku BLIND ;[
        • zbychuk Re: Dzieki Bogu za przycisk "Mute" 17.09.08, 21:57
          Swietne! Mam programowalny sterowacz, moze zobie sobie taki
          klawisz "PiS", ktory bedzie robil "mute" a potem wyciemnial ekran?
          Ale skad wiedziec kiedy mozna znow wlaczyc?
          Moze TVN by nadawal specjalny sygnal (takie glosne piiiip) przed i
          po kazdej wypowiedzi "polityka" z PiS. Mozna by chyba zrobic majatek
          na sprzedawaniu takiego sterowacza co by to rozpoznawal
          i "blindowal" telewizor :)
          • deval Re: Dzieki Bogu za przycisk "Mute" 17.09.08, 22:48
            Przydałby się taki sygnał przed każdym politykiem, bo nie oszukujmy się - w
            Polsce cała ta polityka to szambo, a na ich słuchaniu tylko nerwy można stracić.
            Wystarczy, żeby było jakieś podsumowanie co było do zrobienia / co było
            zaplanowane / co zostało zrobione w wykonaniu jakiegoś specjalisty-nie polityka,
            a "gadające polityczne głowy" można by sobie darować dla oszczędzenia nerwów i
            nie słuchania sporów na poziomie dzieci z piaskownicy...
          • cza_cha_7 Re: Dzieki Bogu za przycisk "Mute" 18.09.08, 00:57
            ... 1 PLN za 4000000 sztuk/widzów czyni sporą sumkę. Dobry pomysł na
            zarobienie pieniędzy na nadchodzący sezon zimowy !
    • deval I po co? 17.09.08, 21:12
      Niech zamiast bojkot likwidować go rozszerzą. Mają na to moje pełne
      błogosławieństwo.
      • milo_1 Re: I po co? 17.09.08, 21:52
        deval napisał:

> Niech zamiast bojkot likwidować go rozszerzą. Mają na to moje pełne
        > błogosławieństwo.

amen....
    • pakulec jak pedofil - nie mógł się opanować 17.09.08, 21:28

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka