czan-dra 17.09.08, 19:58 No i doopa, i znów nie będzie co oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dokto TVPis za mało skuteczny 17.09.08, 20:16 więc wracają do tego koryta gdzie większa oglądalność, ha, ha, ha. Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Re: TVPis za mało skuteczny 17.09.08, 20:41 to bedzie wielka strata dla wizerunku TVN :D Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Szczególnie że Girzyński wreszcie dogolił gębę. 17.09.08, 22:38 Widziałem w TVN. Ten kolo naprawdę robi co może! Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Rymanowskiemu zależy nie na prawdzie a kłótni 18.09.08, 07:28 dla PiS zrobi wszystko,zawsze znajdzie sposób aby to oni mieli ostatnie zdanie w jego programie. Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 Winiecki: mamy historykow i historykow z IPN 18.09.08, 07:39 to jest wiele mowiace; takze to ze Kurtyka musial zlozyc druga rozprawe habilitacyjna bo pierwsza do niczego sie nie nadawala Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ==dlaczego pis to zebracy bez honoru??=== 18.09.08, 09:29 ej pisiory mieliście łazić i produkować sie tylko u rydzola i jeszcze przez chwile w rezimowej tvpis. co jest z wami, że znowu chcecie złamać dane słowo??? wara od cywilizowanych mediów. wytrwajcie w bojkocie, bo już wam nawet stetryczałe mohery po podstawówce nie zaufają Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: TVPis za mało skuteczny 17.09.08, 22:09 dokto napisał: > więc wracają do tego koryta gdzie większa oglądalność, ha, ha, ha. Girzyński,do kogo ta mowa/? Tobie biedaku juz jajka wyliniały z tęsknoty że nie możesz pokazywać się w TVN24 Ty biedny plugawy rogaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: TVPis za mało skuteczny 17.09.08, 23:01 Omałoco prof.Giżyńskiego z mało znaczącego uniwersytetu trzeba zakmnąc w klatce w ZOO. Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: TVPis za mało skuteczny 18.09.08, 02:04 Posel pis przerwal bojkot jednorazowo? Ha.ha.ha,ha,ha - dzis jednorazowo, - jutro dworazowo... a tak po wolsku: spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Rz: PiS kończy bojkot TVN 17.09.08, 20:17 Niech więc TVN rozpocznie bojkot pisuarowgo motłochu. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Rz: PiS kończy bojkot TVN 17.09.08, 20:18 czan-dra napisał: > No i doopa, i znów nie będzie co oglądać. to samo miałem napisać... znowu wojna PiS z całym swiatem za pośrednictwem TVN. A tak było spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Rz: PiS kończy bojkot TVN 17.09.08, 20:20 bardzo nad tym ubolewam.im mniej pisuarowego bicia piany, bezczelności,krętactwa tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
andyx Może teraz dla odmiany TVN zbojkotuje PiS 17.09.08, 20:21 Może teraz dla odmiany TVN zbojkotuje PiS na dwa miesiące. a tak poważniej PiS chyba lubi odmrażać sobie uszy na złość sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: Może teraz dla odmiany TVN zbojkotuje PiS 18.09.08, 02:47 TVN zbojkotuje pis? To bylby "zamach stanu"! Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Rz: PiS przerywa bojkot TVN 17.09.08, 20:25 Bojkot jest bezsensowny i irracjonalny?? Bzdura. 99% Polaków nie chce oglądać PiS w tvn, więc bojkot ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś
morda11 Rz: PiS przerywa bojkot TVN 17.09.08, 20:33 No to fatalnie: dlaczego nie zbojkotują wszystkich stacji TV? Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 A był taki bojkot? Nawet nie zauważyłem. 17.09.08, 20:33 Znaczy słyszałem, że PiSowcy taki bojkot zapowiedziali, ale że go rozpoczęli to dowiaduję się dopiero teraz. No, no.... Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke a TVN zaczyna bojkot PiS 17.09.08, 20:33 mam przynajmniej taką nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Macie bojkotować do końca TVN-u! Póki nie zbankrut 17.09.08, 20:36 uje przez wasz bojkot! Odpowiedz Link Zgłoś
kot.puszek.okruszek Tylko nie TO! Posłowie PiS - twardym trzeba być :) 17.09.08, 20:38 Bojkot aż do skutku, póki TVN nie padnie ;) -- Zdjęcia Bielsko-Biała Galeria Egipt Parowozy z Wolsztyna Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan Niedoinformawany Girzyński leci do TVN 17.09.08, 20:48 Niedoinformawany Girzyński leci do TVN atakować PO i Rząd a nie wie , że IPN wydał już komunikat stwierdzający , że nie było żadnych nacisków a ten chłoptaś po prostu kłamał Buhahahaha Co za koły w tym PISie. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Aha, maja występować często, ale wyjątkowo.Girzyńs 17.09.08, 21:07 ki ma sam na siebie donieść w PiSdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 TVN to telewizja dla głupków...takie disco polo :) 17.09.08, 21:28 TVN to telewizja dla głupków...takie disco polo :) Sposób przekazywania treści i ich wtłaczanie w ciasne głowy widzów czekających na kolejny odcinek jakieś durnej telenoweli, jest wręcz śmieszny. Nie wiem kto jeszcze ogląda tą tubę partii rządzącej. Niech sobie nadają...ja i moi znajomi już nie oglądamy TVN i polecamy to innym. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Lewar! Wy nie macie znajomych, macie tylko kilku 17.09.08, 21:32 towarzyszy z PiSuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 TVN to telewizja dla głupków...takie disco polo :) 17.09.08, 21:35 Ha! I tu się mylisz! :) Wśród pisiorów nie mam nawet jednego znajomego. Zdecydowana większość to osoby patrzące na politykę z odpowiednim dystansem. Osoby bezpartyjne i trzeźwo oceniające bieżące wydarzenia. Ludzie, którzy nie dali sobie zrobić wody z mózgu ani przez TVN, ani prze Gazetę, ani przez TVPis. I co? Łyso Ci disco polowcu z PO ? pisubek napisała: > towarzyszy z PiSuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Żaden pisuarowiec nie przyzna się,że jego 17.09.08, 21:44 środowiskiem naturalnym jest pisuar. Ale wszyscy mogą to poczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Jeszcze chwilę poczytam wypociny PO-wca głupola :) 17.09.08, 21:52 Mam nadzieję, że jeszcze jakąś mądrość partyjną nam tu napiszesz. Gdyby brakowało Ci pomysłów poproś Schetynę o instrukcję :) Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Nie kłam lewarek! Czyta ci pielęgniarka. Sam nie 17.09.08, 21:54 umiesz jak każdy pisowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Jedna czyta, druga przytula, a trzecia nadziwić... 17.09.08, 21:56 się nie może jak proste są myśli typowego wyborcy PO i telewidza TVN ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Czyta Szczypińska, a przytula Gosiewski, bo Jarek 17.09.08, 21:58 ma wychodne. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Czyta Donek, lubię jego łagodne "rrrr" :) 17.09.08, 22:09 Czyta Donek, lubię jego łagodne "rrrr". Grześ też chciał czytać ale ostatnio głównie biznesy mu w głowie i zapomniał literek. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Gosio już śpi po wywiadzie dla radia maryja :) 17.09.08, 22:13 Najważniejsze żeby mi się donek nie obraził bo wtedy z cudów nici. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Cuda to wasz patron towarzysz Rydzyk czyni, kasa z 17.09.08, 22:14 nieczego! Rydzyka na króla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Jak to? Donek cudów nie uczyni? Gdzie autostrady? 17.09.08, 22:17 W takim razie może zostać najwyżej królem cudaków Polski. pisubek napisała: > nieczego! Rydzyka na króla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
diukstukpuk Re: Jak to? Donek cudów nie uczyni? Gdzie autostr 17.09.08, 22:30 Jakoś nie widzę zwycięzcy w tej pełnej jakże smakowitych (co nie oznacza bynajmniej, że trafnych) ripost i docinków, mających z rzeczywistością polityczną mniej więcej tyle, ile Adolf Hitler z chrześcijańską demokracją. A sprawa jest przecież prosta. Platforma Łobywatelska reprezentuje młódź ledwo co od pługa oderwaną, zaś Bezprawie i niesprawiedliwość młódź do pługa na stałe przykutą. Jedni i drudzy uważają się za demokratów, a w rzeczywistości są socjalistami - jedni liberalnymi, drudzy po prostu głupimi. Obie ekipy również utwierdzają cierpliwie ogłupiane społeczeństwo w szokująco idiotycznym przekonaniu, że można mieć ciastko, uprzednio je zjadłszy, a co najgorsze, wmawiają, że wszystko czynią pro publico bono. Tryumf głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: Gosio już śpi po wywiadzie dla radia maryja : 18.09.08, 02:30 lewar121 napisał: > Najważniejsze żeby mi się donek nie obraził bo wtedy z cudów nici. Ty durniaku, przeczytalam kilka twoich postow i az serce sie raduje, ze coraz glupsze indiwida pisdu sie wypowiadaja. Paszol won! Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Za to każdy debil powie że głosował na PO :) 18.09.08, 06:20 lewar121 napisał: > j.w. Powiedz jeszcze że trzeba ogladać POLSKĄ telewizje , czytać POLSKIE gazety i DOBRE książki a powiem ci kto jest twoim idolem. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Kogo obchodzi jakis cham i jego ´znajomi´ spod 17.09.08, 21:35 gsu z jabolami. Idz bucu i ogladaj katohebne TV trwam. Inteligent po zawodowce sie znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Czy wszyscy PO-wcy to prostaki ??????????????? 17.09.08, 21:39 Czy wszyscy PO-wcy to prostaki ? Jak ktoś obiektywnie ocenia poziom polityki i mediów w tym kraju to zawsze będzie dla was pisiorem głupki? Wy jesteście inteligentnymi ludźmi czy końmi z klapkami na oczach? Mam w tyłku pis.....i PO też mi się tam mieści po tych ich wszystkich kłamstwach, cudach i obiecankach cacankach :) Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Re: Czy wszyscy PO-wcy to prostaki ?????????????? 17.09.08, 21:42 Naprawdę wierzysz w to, że Twoja ocena jest obiektywna? Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g lewar jasnowidz k... jesteś czy co? 17.09.08, 21:44 skąd wiesz, że to zwolennik PO? Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: lewar jasnowidz k... jesteś czy co? 17.09.08, 21:48 Masz rację! Zapędziłem się. Przepraszam. Może nie jest z PO. Może jest zupełnie niezależnym wsiowym głupolem :) jardo-g napisał: > skąd wiesz, że to zwolennik PO? Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek wsiowym? 17.09.08, 22:04 Towarzyszu opanujcie sie! Nasza partia pod swiatlym przywodztwem Jaroslawa Kartofla walczy o elektorat wiejski! Zalecam byscie podobnie jak towarzysz Girzynski sami zawnioskowali do komitetu centralnego o ukaranie, a nastepnie samodzielne poslusznie wyegzekwowali ja na sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: lewar jasnowidz k... jesteś czy co? 17.09.08, 22:06 z tego co sie zorientowalem to wlasnie te wsiowe glupole sa glowna podpora partii zwanej PiS - patrz: poparcie srodowisk wywodzacych sie z radio maryja. zaden z ciebie jasnowidz. za to klamca i opluwacz. opluwasz wszystkich dookola, a to ze glupki ogladaja TVN, a to ze debile na PO glosowali. to tyle jesli chodzi o opluwanie, a klamca dlatego, ze popierasz partie zwana PiS, ale sie tego wypierasz. za chwile zaprzeczysz i powiesz zes niezalezny inteligent obserwujacy obiektywnie... tyle tylko, ze twoje oceny nie sa obiektywne. sa dokladnie takie jak oceny zwolennika partii zwanej PiS, czyli zadne - plujesz na wszystko co nie podchodzi pod IV RP. twoje oceny sa takie jak program twojej ulubionej partii (zwanej PiS) - cienkie i bez tresci. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: lewar jasnowidz k... jesteś czy co? 17.09.08, 22:12 Poziom chłopaku! Poziom! zetorg napisał: > z tego co sie zorientowalem to wlasnie te wsiowe glupole sa glowna > podpora partii zwanej PiS - patrz: poparcie srodowisk wywodzacych > sie z radio maryja Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: lewar jasnowidz k... jesteś czy co? 17.09.08, 22:13 staram sie, ale ciezko ci dorownac. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: lewar jasnowidz k... jesteś czy co? 17.09.08, 22:19 Teraz znacznie lepiej. Bez jadu, bez prostackich uszczypliwości. I po co przed snem wydzielać tyle adrenaliny? A tak przynajmniej może Ci się autostrady i podatek liniowy przyśnią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: lewar jasnowidz k... jesteś czy co? 17.09.08, 22:44 nie przysnia. Tu gdzie zyje te rzeczy zostaly zrobione jak nalezy dziesiatki lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: lewar jasnowidz k... jesteś czy co? 17.09.08, 22:47 Zazdroszczę :) Tu gdzie żyję kolejne darmozjady tych rzeczy nie zrobią przez następne długie lata :( Czy o będzie pis, po, sld czy inne psl-samoobrona. Czekamy na młodych pracowitych bez układów i szemranych kolesi! Czekamy na młodych z zapałem, wolą walki i pomysłami! W was nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: TVN to telewizja dla głupków...takie disco po 17.09.08, 22:02 lewar121 napisał: > TVN to telewizja dla głupków...takie disco polo :) Sposób przekazywania treści > i > ich wtłaczanie w ciasne głowy widzów czekających na kolejny odcinek jakieś > durnej telenoweli, jest wręcz śmieszny. Nie wiem kto jeszcze ogląda tą tubę > partii rządzącej. Niech sobie nadają...ja i moi znajomi już nie oglądamy TVN i > polecamy to innym. Poleć na księżyc dopóki go nie ukradli Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: TVN to telewizja dla głupków...takie disco po 17.09.08, 22:15 lewar,oglądaj sobie odbyt tego złodzieja z Torunia,Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: TVN to telewizja dla głupków...takie disco po 17.09.08, 22:20 On zdaje się jest z Gdańska! cz27 napisał: > lewar,oglądaj sobie odbyt tego złodzieja z Torunia,Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_cha_7 Re: TVN to telewizja dla głupków...takie disco po 18.09.08, 00:42 ... zatem jaką galaktykę teraz mijacie, gdzie dryfujecie we wszechświecie że jesteście w stanie popatrzeć na to wszystko z tak bardzo dalekiej perspektytwy ? Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: TVN to telewizja dla głupków...takie disco po 18.09.08, 02:17 lewar121 napisał: > TVN to telewizja dla głupków...takie disco polo :) Sposób przekazywania treści > i > ich wtłaczanie w ciasne głowy widzów czekających na kolejny odcinek jakieś > durnej telenoweli, jest wręcz śmieszny. Nie wiem kto jeszcze ogląda tą tubę > partii rządzącej. Niech sobie nadają...ja i moi znajomi już nie oglądamy TVN i > polecamy to innym. A co ty ogladasz? Odpowiedz Link Zgłoś
makrama1 Re: TVN to telewizja dla głupków...takie disco po 18.09.08, 04:18 lewar121 napisał: > TVN to telewizja dla głupków...takie disco polo :) Sposób przekazywania treści > i > ich wtłaczanie w ciasne głowy widzów czekających na kolejny odcinek jakieś > durnej telenoweli, jest wręcz śmieszny. Nie wiem kto jeszcze ogląda tą tubę > partii rządzącej. Niech sobie nadają...ja i moi znajomi już nie oglądamy TVN i > polecamy to innym. Mam dla Ciebie niespodziankę. Girzyński wystąpił w TVN24, tam się w życiu nie doczekasz na telenowelę. Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Re: Lewar jesteś sam głupkiem 18.09.08, 09:19 To po co oglądasz? Nie masz TRWAM i radia Maryja? Spadaj z anteny durniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janusz114 Rz: PiS przerywa bojkot TVN 17.09.08, 20:37 No to chyba tvn24 straci trochę widzów... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Cholera, zle.... 17.09.08, 20:39 A to pech. Byla chociaz jedna stacja na w ktorej nie musialem ogladac tych durnych pisuarowych gab. I sie konczy. Znowu chamstwo, durnota i pisuarowa buta beda straszyc z mojego telewizora. A bylo juz tak ( prawie ) dobrze. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
wyborca3 Re: Cholera, zle.... 18.09.08, 08:02 No nie, jest jeszcze superstacja, prawdziwi kombatanci jeśli chodzi o bojkot pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Rz: PiS przerywa bojkot TVN 17.09.08, 20:42 Nie ma bardziej szmaciarskiej telewizji w Polsce jak TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
al_bandi Re: Rz: PiS przerywa bojkot TVN 17.09.08, 20:54 leszek993 napisał: > Nie ma bardziej szmaciarskiej telewizji w Polsce jak TVN. ==== a wszystko przez tych szmaciarzy z PiSoo. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Rz: PiS przerywa bojkot TVN 17.09.08, 20:56 Taaaa, szmaciarska, a to że PiSuary lecą przepraszać TVN, to pikuś, przecież to świadczy o tym że PiS to najbardziej szmaciarska partia w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec i po co ten Pis się tam pcha? 17.09.08, 21:03 widać szmaciarstwo ich pociąga ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
11111 Straszliwa wiadomosc :(( 17.09.08, 20:45 mamo, za co??? bedziemy zmuszani do ogladania pisowskich dziwow natury - jak pieknie bylo bez koniecznosci ogladania ryja Wolaka i peronowego ciecia. Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Miękka rura prezesa K. 17.09.08, 20:48 PiS jest słowny jak Jarosław ps. "Prezes" K. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Miękka rura prezesa K. 17.09.08, 20:58 A juz tak bylo milo bez tego chlamu. Prawie-inteligentow Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a było tak pięknie 17.09.08, 21:02 widać że cały bojkot to tylko przerwa wakacyjna, no coż jakoś trzeba będzie przezyć ten powrót pajaców na antenę Odpowiedz Link Zgłoś
skandy5 Niech teraz TVN zacznie bojkot PiSiorów!!! 17.09.08, 21:05 Wspaniały pomysł, powiem nieskromnie Odpowiedz Link Zgłoś
hno3 Mnie ta informacja smuci . Tak to TVN oglądałem w 17.09.08, 21:07 spokoju a teraz jak mi wyskoczy taki Girzyński czy inny Suski czy Karski - znowu będę nerwowo szukał pilota żeby przełączyć na inny program . Przecież ci ludzie są nie do zniesienia . Cały czas plują Odpowiedz Link Zgłoś
ml73 Rz: PiS kończy bojkot TVN 17.09.08, 21:08 Banda pajaców!! A tak było super bez tych ćwoków w TV!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 bbbuuuuuuu...:(((((...dlaczego tak krótko...????? 17.09.08, 21:09 Tak miło było oglądać TVN-ik.....bez tych "mordek"..... A teraz TVN powinien w odwecie "dożywotnio" zbojkotować wszystkich z PiSu....błagamy...zróbcie to w imię solidarności ze zdrową częścią społeczeństwa.....widzów na pewno nie stracicie a wręcz przeciwnie zyskacie....:)))) __________________________ PiSuarowe "MORDY wy WASZE", zapamiętajcie co powiedział SENEKA..... ...Dość jednej chwili na to,by wprost z tronu znaleźć się na kolanach u cudzych stóp.Musisz pamiętać,że wszelki los jest zmienny i że cokolwiek się zdarza komu innemu,może sie i tobie przydarzyć...... Odpowiedz Link Zgłoś
qc Dzieki Bogu za przycisk "Mute" 17.09.08, 21:11 jezeli stacja TVN nie bedzie szanowac swoich widzow i bedzie umozliwiac pisowskim menelom pojawianie sie w prywatnych mieszkaniach, szumowinom ktorzy zazwyczaj nie maja nic inteligentnego do powiedzenia a swoja obecnoscia zaklocaja tylko spokoj. Zawsze pozostaje pilot i jego przerozne funkcje zwlaszcza funkcja MUTE. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Polskie media - podobno to nasza wina 17.09.08, 21:21 Podobno to nasza wina to ze media zapychaja "ramowke" tancami z gwiazdami i gebami politykow ktorzy sami siebie komentuja w 24/7. To nasza wina ze musza to pokazywac bo ich badania wykazuja ze ciemny lud to wlasnie chce ogladac. Oni oczywiscie jak w stacjach amerykanskich i zach. europejskich pokazywaliby politykow tylko od wielkiego dzwonu, nie biegaliby z mikrofonem po Sejmie za kazdym glupim poslem a komentarz w studio dostarczany bylby przez madrych ludzi ktorzy maja cos do powiedzenia. Ale to wszystko przez nas ze tego nie robia. Odpowiedz Link Zgłoś
deval Re: Dzieki Bogu za przycisk "Mute" 17.09.08, 21:25 Nie ma przycisku BLIND ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuk Re: Dzieki Bogu za przycisk "Mute" 17.09.08, 21:57 Swietne! Mam programowalny sterowacz, moze zobie sobie taki klawisz "PiS", ktory bedzie robil "mute" a potem wyciemnial ekran? Ale skad wiedziec kiedy mozna znow wlaczyc? Moze TVN by nadawal specjalny sygnal (takie glosne piiiip) przed i po kazdej wypowiedzi "polityka" z PiS. Mozna by chyba zrobic majatek na sprzedawaniu takiego sterowacza co by to rozpoznawal i "blindowal" telewizor :) Odpowiedz Link Zgłoś
deval Re: Dzieki Bogu za przycisk "Mute" 17.09.08, 22:48 Przydałby się taki sygnał przed każdym politykiem, bo nie oszukujmy się - w Polsce cała ta polityka to szambo, a na ich słuchaniu tylko nerwy można stracić. Wystarczy, żeby było jakieś podsumowanie co było do zrobienia / co było zaplanowane / co zostało zrobione w wykonaniu jakiegoś specjalisty-nie polityka, a "gadające polityczne głowy" można by sobie darować dla oszczędzenia nerwów i nie słuchania sporów na poziomie dzieci z piaskownicy... Odpowiedz Link Zgłoś
cza_cha_7 Re: Dzieki Bogu za przycisk "Mute" 18.09.08, 00:57 ... 1 PLN za 4000000 sztuk/widzów czyni sporą sumkę. Dobry pomysł na zarobienie pieniędzy na nadchodzący sezon zimowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
deval I po co? 17.09.08, 21:12 Niech zamiast bojkot likwidować go rozszerzą. Mają na to moje pełne błogosławieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: I po co? 17.09.08, 21:52 deval napisał: > Niech zamiast bojkot likwidować go rozszerzą. Mają na to moje pełne > błogosławieństwo. ____________ amen.... Odpowiedz Link Zgłoś