szalonyprofesor 26.09.08, 08:49 Bankruci moralni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurek1943 W PiS-ie wojna o alimenty trwa na całego: "Pan ... 26.09.08, 08:51 Gosiu wielki 'KATOLIK"byś się wstydził i milczał ty nieudaczniku Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Kundelki 26.09.08, 08:53 Niech cię zagryzą na amen kundelki Wartości chrześcijańskie ... dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
kraq haha ale czad:))) afera obyczajowa w pisie:))) 26.09.08, 09:20 afery obyczajowe do tej pory kojarzyły mi się z prostytutkami a teraz będę je kojarzył z pisuarem:))) pis zachowuje się zresztą jak prostytutka, tylko że jeszcze nie ma żadnej godności Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: haha ale czad:))) afera obyczajowa w pisie:)) 26.09.08, 09:36 kraq napisał: > afery obyczajowe do tej pory kojarzyły mi się z prostytutkami a > teraz będę je kojarzył z pisuarem:))) ************************************ Prostytutki są nimi z konieczności, a posłowie z wyboru. Mam zdecydowanie większy szacunek dla prostytutek, niż dla posłów PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
koles751 Alimenty - zupełnie niezrozumienie (www.tata.pl) 26.09.08, 09:58 W szlachetnym zamierzeniu alimenty są sposobem na zabezpieczenie materialne sytuacji dziecka (w szczególności). Nie trzeba alimentów płacić, aby swoje dziecko zabezpieczać. Nie płaci alimnetów stanowcza większość ojców pozostających w związku małżeńskim z ich matką. Obowiązkiem jest utrzymywanie swojego potomstwa, a nie płacenie alimentów. Oczywiście do czasu ich zasądzenia. I tutaj mamy kilka nowych elementów, które jasno wskazują, że ideał sięgnął bruku. Bardzo często alimenty (i procedury ich egzekucji) są wykorzystywane jako elemnt walki z byłym partnerem. Dobro dziecka nie ma z tym niczego wspólnego. O, przepraszam. Raczej pada ofiarą tej walki, jeśli nie od razu, to w kroku drugim. Bo przecież jeśli ojciec płaci i alimentami nie można mu dowalić to trzeba je podnosić tak, aby mu juz na wakacje z dzieckiem nie starczyło (bo przecież nie może pojechac na nie w ramach owych alimentów). W ostateczności można dziecku uniemożliwiać kontakt z tatusiem innymi sposobami. Czy ktoś opracował statystyki ile alimentacyjnych pieniaczek utrudnia jednocześnie dziecku kontakt z ojcem? Idę o zakład, że jakieś 99%. No i najlepsze. Alimenty zasądzone i zapłaacone na nie swoje dziecko nie podlegają zwrotowi po udowodnieniu ojcostwa innego osobnika. Ilu z Was kochani panowie chciałoby płacić alimenty na nie swoje dziecko? Jeśli jest was sporo to informuję, że nie ma żadnego powodu abyście zaczęli robić to od teraz. Wpłacajcie kasę prosto na konto funduszu alimentacyjnego. Oczywiście faceci (bo przecież nie ojcowie!) będący w takiej sytuacji są zaliczani do liczby ojców uchylających się od płacenia. to jest właśnie polski wymiar sprawiedliwości w wydaniu sądownictwa rodzinnego. www.tata.pl Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Alimenty - zupełnie niezrozumienie (www.tata. 26.09.08, 10:03 O.K. lecz pytam czy to dla wiedzy czy obrony pis? Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Alimenty - zupełnie niezrozumienie (www.tata. 26.09.08, 10:07 To dla poprawienia samopoczucia autora-frustrata, którego pewnie była żona zmusiła do płacenia na wychowanie dziecka i który teraz walczy jak lew, byle nie płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 parszywe neokatoliki - knury i rozwodniki 26.09.08, 10:11 haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich idzta do Lojca Dyra - niech wam orzeknie sluszne alimenty.. hahahaah! Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Wybuchające granaty w PiSowskim szambie..300 zł to 26.09.08, 12:35 na alimenty, teraz rozumiem desperację Panów Posłów. Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 You don't mess with the Dornbaum:) 26.09.08, 12:42 po co zaczynali, kaczor sam ich w tę kupe wpakował Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: You don't mess with the Dornbaum:) 26.09.08, 12:46 Nius po grzybie, te alimenty. Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Gosiewski własnemu dziecku skąpi 26.09.08, 13:20 forsy ma jak lodu, czyste draństwo Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek313 Re: Alimenty - zupełnie niezrozumienie (www.tata. 26.09.08, 10:29 Uważam że nazwa partii już się przeżyła. Może pozostawić inicjały a to zbiorowisko nazwać partią Prostaków i Samowoli. To lepiej pasuje do do wodzów w osobach Przemysław Jarosław i Ludwik. Tu te atuty we nazwie zbiorowiska są jak najbardziej aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
koles751 Re: Alimenty - zupełnie niezrozumienie (www.tata. 26.09.08, 10:35 Musimy to niestety pozostawić w sferze domysłów :-) Wiwat stereotypy, tak bardzo potrzebne do zrozumienia świata ludzim o ograniczonych zdolnościach intelektualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek313 Re: Alimenty - zupełnie niezrozumienie (www.tata. 26.09.08, 11:02 Z tego wszystkiego jasno widać dwie moralnośco władz PiS jedna publiczna a druga prywatna. Odpowiedz Link Zgłoś
koles751 Re: Alimenty - zupełnie niezrozumienie (www.tata. 26.09.08, 11:08 No jasne. A z Twojej wypowiedzi wynika, że PSL stosuje nepotyzm :-) Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Alimenty - zupełnie niezrozumienie (www.tata. 26.09.08, 12:10 Czasami matka twojego dziecka bieże kasę i od Ciebie i od funduszu alimentacyjnego. Nawet gdy przed prokuratorem udowodnisz, że płaciłeś i nie mogą Cię pociągnąć do odpowiedzialności karnej to te inne instytucje i tak bedą Cię ścigać próbując Ci utrudnić życie w każdy możliwy sposób (komornicy czy zabranie prawa jazdy z powodu alimentów (sic!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: Alimenty - zupełnie niezrozumienie (www.tata. 26.09.08, 13:28 To sam wychowuj swoje dzieci i bierz od zony alimenty. Ktos ci zabrania? Zobaczysz, jak bedziesz sie plawil w luksusie z tych alimentow. Jesli ktos ma dzieci, to niech je utrzymuje, proste. Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: Alimenty - zupełnie niezrozumienie (www.tata. 26.09.08, 13:26 Obrzydliwi sa ci kolesie, ktorzy nawet grosza nie dadza WLASNEMU dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
koles751 Re: Alimenty - zupełnie niezrozumienie (www.tata. 26.09.08, 10:33 O obronę PiS i Prezydenta proszę mnie nie podejrzewać. W życiu staram się kierwać zdrowym rozsądkiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hanka92 Rozwód jest zgodny z wartościam chrzescijanskimi ? 26.09.08, 14:30 chyba sie pan gosiewski zapedzil co na to ksiądz? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok ale tekscior 26.09.08, 10:16 w niezapomnianym filmie Woody Allena - Co już chcieliscie wiedziec o seksie, lecz baliscie sie zapytac - jest taka scena, kiedy dwa plemniki rozmawiają ze sobą i jeden z nich mówi "najgorsze, co cie może spotkac, to jak walniesz o mur.....". Pan z artykułu w Tacie winien też wypuszczac swoje plemniki na mur, ale skoro jednak wypuścił je gdzie indziej, to musi zdawac sobie z istnienia konsekwencji. Jego dziecko nie prosiło sie na swiat. Jego dziecku potrzeba nie tylko miłosci - na tą (jak z tekstu wyniku) nawet go nie stac; lecz równie ważnego rozwoju fizycznego, intelektualnego, duchowego. A to kosztuje pieniądze. Nie płacąc alimentów, okradasz po prostu własne dziecko. I tyle na ten temat. A piss jest żałosny, jak zwykle. Partacze i Swirgoty, którzy po wodzą gayowego z kotkiem ruszyli po władze. Mierzcie siły na zamiary panocki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koles751 Re: ale tekscior 26.09.08, 10:38 Prawdą jest tylko to, że nie płacę alimentów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: ale tekscior 26.09.08, 11:55 tenrok, zrozumiałeś z tej wypowiedzi tyle co baba na sprawie alimentacyjnej. Ja z kolei, wychowuję syna sam, od jego 18-tego miesiąca życia, i żaden francowaty sąd w tym kraju nie chce przyznać alimentów od matki. Coś w tym chyba musi być? W pełni zgadzam się z wypowiedzią, że kobieta po rozwodzie czy rozstaniu wykorzystuje dziecko aby dowalić jego ojcu, czy to za pomocą alimentów czy ograniczania wizyt. Znam nawet przypadek, gdy matka powiedziała w sądzie, że pobije ojca jak przyjdzie z wizytą. Ale, tenrok, do tego trzeba mieć trochę życiowego doświadczenia żeby się wypowiadać. Chyba, że jesteś kobietą co zmienia postać rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok solist, znasz tekst ks. Tisznera? 26.09.08, 14:04 Jest nasza prawda, wasza prawda, tyz prawda i g.-prawda. Musze cie załamac - jestem starym facetem po przejsciach. I wiem jak sprawy stoją. Sam mam też alimenty poza sobą. Capischi. A to, że Ty miałes takie przejscia w sądzie? Bożesz mój, w jakim kraju żyjemy? A kto prowadzi sprawy rozwodowe? Jak kiedys ktos ucywilizuje ten kraj, to może sie to skonczy. Moj kolezka, też posuniety w latach, wychowuje od 15 lat córke sam i prowadzi kolejne sprawy o alimenty od mamuski, co dała wewdługą. Sędzina pogrywa sobie z nim od lat, udowadniając mu, że nie nadaje sie na Tatusia. On do sędziny, że taka siaka i owaka..... Córka nie chce do mamy. A sędzina nadal. A alimentó jak nie było, tak nie ma. Niestetyz takich, jak Ty i on jest mało, oj bardzo mało. Najwiecej jest takich, którzy dają w długą, ponieważ "nie mysleli o tym, że to takie nie zajefajne jest" (oryginalny cytat tatusia dziecka mojej koleżanki, który od lat, tzn. od zawsze, nie płaci grosza na swojego syna. Kryje go mamusia........ I o tym jest ta rzecz. I nie bądz niegrzeczny, to nie ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinoit Re: ale tekscior 26.09.08, 15:55 w zyciu moi Panowie trzeba ponosic konsekwencje swoich decyzji rowniez tych blednych. jesli masz dzieci masz obowiazek o nie dbac niezaleznie od tego co laczy cie z matka dziecka. jesli roxzstajesz sie z Matka swego Dziecka zrob to po ludzku. jesli nie mozesz dojsc do porozumienia z Kobieta z ktora sie nieopacznie zwiazales trudno musisz poniesc konsekwencje zwiazania sie z idiotka. Odpowiedz Link Zgłoś
derfflinger1918 Moralność pis zawsze miała krótkie nózki... 26.09.08, 12:14 teraz już wiemy też że ma krótkie rączki... ;> Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok to do mnie? 26.09.08, 14:05 klawiaturę przepisową posiadam, ale jestem leniem. Odpowiedz Link Zgłoś
as310 Re: Alimenty - zupełnie niezrozumienie (www.tata. 26.09.08, 10:49 >bo przecież nie może > pojechac na nie w ramach owych alimentów Wyślij dziecko na wakacje za 600zł. Być może wystarczy na półkolonie w mieście lub wyjazd organizowany przez parafię. Odpowiedz Link Zgłoś
koles751 Re: Alimenty - zupełnie niezrozumienie (www.tata. 26.09.08, 11:00 Rozumiem, że płacisz alimenty więc masz takie doświadczenie. Ja niestety go nie mam i nie potrzebuję, ale dzięki za radę. Z mojej strony proponuję Tobie jednak spędzić czas we dwoje (z dzieckiem) zamiast gdzieś dziecko wysyłać. Jeśli dobrze liczę to w tej wersji oszczędnościowej wyjdzie Tobie 2x600=1200. Stówkę mogę ci dołożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: haha ale czad:))) afera obyczajowa w pisie:)) 26.09.08, 10:01 maruda.r napisał: > kraq napisał: > > > afery obyczajowe do tej pory kojarzyły mi się z prostytutkami a > > teraz będę je kojarzył z pisuarem:))) > > ************************************ > > Prostytutki są nimi z konieczności, a posłowie z wyboru. Mam zdecydowanie > większy szacunek dla prostytutek, niż dla posłów PiS. > Podpisuję się pod tym postem.Ja posłów pis i ich prezydenta nie szanuję. Jacy oni są widziałem już w latach 90-tych. Miałem za złe Wałęsie, że się z nimi związał. teraz w pis są sami konformiści i podli ludzie dla interesu. Nie szanuję wyborców głosujących na pis. Ich Eugeniusz Pupecki, Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 powiedz z jakiej koniecznosci? 26.09.08, 12:18 fakt,ze mam do prostytutek wiekszy szacunek tez,ale nie mowmy o koniecznosci puszczania sie za kase Odpowiedz Link Zgłoś
yamuasica Re: haha ale czad:))) afera obyczajowa w pisie:)) 26.09.08, 10:58 Pisuary? JA glosno protestuje! Tak mowic o PiS nie wolno! Obrazasz w ten sposob te porzadne i jakze przydatne wyposazenie toalet! Odpowiedz Link Zgłoś
nabram Re: haha ale czad:))) afera obyczajowa w pisie:)) 26.09.08, 11:24 Prostytutki się nie całują, a w Pisi pocałunki śmierci rozdaje PREZES !!!! Swoją drogą, zastanawiające, jak natura dopuszcza do rozmnażania się takich pokurczy . Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: haha ale czad:))) afera obyczajowa w pisie:)) 26.09.08, 11:38 Prostytutka - to zawód, ku... to charakter :)) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe W PiS-ie wojna o alimenty trwa na całego: "Pan ... 26.09.08, 08:54 No ten wist alimentacyjny się Wielkiemu Jarosławowi nie udał:) Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Re: W PiS-ie wojna o alimenty trwa na całego: "Pa 26.09.08, 08:57 a Ty jestes "gupi" czy z SB - Wielki Strateg na pewno to przewidział!!!! on juz ma dokładnie i bezbłednie zaplanowane 6 kolejnych posunieć!!!!! Jarosław Kaczyński Mężem Stanu!!! a może Stana tymińskiego??? a huk tam - JarKacz Mężem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wspolna-flaszka.pl <><> GOsiewska zostala zmanipulowana przez zlowrog 26.09.08, 08:56 ie media lub jest z ukladu, niebawei taki nius uslyszymy od naczelnego kartofla Odpowiedz Link Zgłoś
donaldu.tusku.ltd Re: <><> GOsiewska zostala zmanip 26.09.08, 09:00 Przemysław Edgar Peron Alimenty Gosiewski znow zas.rał partii wszystko :D dla mnie to jest MISZCZ świata - kiedy wydaje sie że juz nic nie przebije jego sztuczek (ostatnia niedyspozycja w radiu na M) on rodzi się jak feniks z popiołów i dopiero daje SHOW!! Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: <><> GOsiewska zostala zmanip 26.09.08, 12:24 wspolna-flaszka.pl napisał: > ie media lub jest z ukladu, niebawei taki nius uslyszymy od naczelnego kartofla oraz to ze niemcy nam zrzucili stonke ziemniaczana i trzeba sie teraz wspolnie wziac do roboty zeby bronic najcenniejszych ziemniakow w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
zacisze1 W PiS-ie wojna o alimenty trwa na całego: "Pan ... 26.09.08, 08:57 Po wystąpieniu p. Gosiewskiego w sprawie alimentów odnoszę wrażenie, że facio ma już kolejne stadium choroby filipińskiej i nie bardzo orientuje się kiedy i w jakiej sprawie powinien zabierać głos. Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
news101 banda hipokrytow 26.09.08, 12:09 Zdecydowanie wole tuskowy PR milosci niz kaczy PR nienawisci. Politycy lza jak psy ale takiej hipokryzji jak w wykonaniu Jaroslawa Wielkomniejszego i jego poplecznikow to jeszcze nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 peronowy juz przekracza granice chamstwa..siano 26.09.08, 08:59 zawsze wylazi z butow nawet jezeli peronowy zalozy lakierki... Odpowiedz Link Zgłoś
hh7 Jakoś nie widać obrońców 26.09.08, 09:28 Nikt nie broni tych oszołomów z PiS.Nie macie nic do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Jakoś nie widać obrońców 26.09.08, 11:13 Całe biuro prasowe PiS zajęte jest wymyślaniem alibi dla Gosia: Przewiduję takie wyjaśnienie: "Bo to zła kobieta była i złapała go na bachora - typowy łowca alimentów". Odpowiedz Link Zgłoś
yamuasica Re: Jakoś nie widać obrońców 26.09.08, 11:20 Dobra dobra... "przewidujesz" - lepiej od razu powiedz, ze tam pracujesz i cos takiego wysmarowaliscie :P Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Jakoś nie widać obrońców 26.09.08, 12:52 hh7 napisał: > Nikt nie broni tych oszołomów z PiS.Nie macie nic do powiedzenia? Wczoraj junkier wysmętniał się, że rozwód to zawsze jest patologia i najwyzszy czas, aby forumowicze to zrozumieli. Kiedy odpisano mu, że to odnosi sie również do członków PiS, nie umilkł, tylko dalej sadził swoje farmazony. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Doktryna pis 26.09.08, 09:05 Naczelną doktryną pis jest hipokryzja. Kiedy robili bezprecedensowy skok na media, było wszystko ok. Teraz, każdą próbę zmian tego stanu rzeczy, nazywają zamachem na wolnośc mediów. Dalej - kiedy okradli nas z 300 złotych nienależnych diet poselskich, zaczął się lament, że marszałek Komorowski jest be, a oni cacy. A że kradzież jest czymś haniebnym, to mały pikuś w porównaniu z "przestępstwami" Komorowskiego, jakich miał się dopuścić w sprawie raportu WSI. Teraz te wszystkie sprawy idą w cień, bo trzeba prześwietlić stosunki rodzinne nowego wroga we własnym gronie - pana dorna. A na prokuratora dają zawsze trzeżwego, czystego moralnie jak łza i sprawdzonego towarzysza partyjnego. Chciałabym zobaczyć minę gosiewskiego dzisiaj, kiedy tłumaczy się z własnych niegodziwości. Szczególną umiejętnością pisu jest sprowadzenie życia publicznego do poziomu pełnego hipokryzji magla. Polityka to nie tabloid, nie rubryka towarzyska, czy kronika kryminalna (ukradł batonik w markecie, 300 zeta diety - co za różnica?) ale pis tego nigdy nie rozumiał, nie rozumie i nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Doktryna pis 26.09.08, 12:46 nutka57 napisała: > Naczelną doktryną pis jest hipokryzja. Kiedy robili bezprecedensowy > skok na media, było wszystko ok. Teraz, każdą próbę zmian tego stanu > rzeczy, nazywają zamachem na wolnośc mediów. Dalej - kiedy okradli > nas z 300 złotych nienależnych diet poselskich, zaczął się lament, > że marszałek Komorowski jest be, a oni cacy. A że kradzież jest > czymś haniebnym, to mały pikuś w porównaniu z "przestępstwami" > Komorowskiego, jakich miał się dopuścić w sprawie raportu WSI... "Najgorszy złodziej to ten, ktory okrada społeczenstwo" (Talmud) Odpowiedz Link Zgłoś
util Gosiu, wstydu nie masz... 26.09.08, 09:08 Toż przecież nie obcemu żałujesz, tylko dziecku własnemu. Z dochodami ok. 9 tys. miesiecznie żal ci tysiaka na własnego potomka? Chociaż takie zadośćuczynienie mu zapewnij za te lata koszmarnego wstydu, które z twojego powodu przeżywa. Miej honor. E, do kogo te słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
piehemoth Re: Gosiu, wstydu nie masz... 26.09.08, 10:08 Ja na miejscu tego dzieciaka, to bym złamanego grosza od tego czegoś, zwanego Gosiewskim nie wziął. Odpowiedz Link Zgłoś
grzechrad Oświadczenia majątkowe Gośiewskiego. 26.09.08, 10:59 orka.sejm.gov.pl/osw6.nsf/web/101 Wg. mnie zarabia "trochę" więcej niż 9 tyś/mc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
derfflinger1918 Honor w pis wart 300 PLN honor Gosiewskiego 700.. 26.09.08, 12:17 CENI SIE CHŁOPAK !! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec przyganiał kocioł garnkowi ;-)) 26.09.08, 09:08 ciekawe czy będzie to koniec kariery Edgara Perona czy też sprawie ukręci się łeb bo Edgar mierny ale wierny Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: przyganiał kocioł garnkowi ;-)) 26.09.08, 09:40 A może chłopcy zaczną się żreć na całego i niedługo wyjdzie na światło dzienne kilka ciekawych epizodów z życia małego fuhrerka? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: przyganiał kocioł garnkowi ;-)) 26.09.08, 12:47 pakulec napisał: > ciekawe czy będzie to koniec kariery Edgara Perona czy też sprawie > ukręci się łeb bo Edgar mierny ale wierny Ależ skad! To dopiero będzie początek jego kariery, już jego szef tego dopilnuje. Tylko żeby Gosiu za bardzo się nie wychylał, bo skońcy tak jak Dorn. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Peron i Kali dobrzy chrześcijani 26.09.08, 09:16 Dorn mało płacić bardzo bardzo niedobra sprawa. Peron mało płacić dobra sprawa. Peron i Kali dobrzy chrześcijani. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Gosiewskiemu polityka rozum odebrała. 26.09.08, 09:18 Od kiedy to rozwodzenie się jest chrześcijańską wartością? A i płacenie alimentów jakoś nie wynika z chrześcijańskich wartości tylko od twardej decyzji pana sędziego,albo też pani.Płacenie alimentów nie wynika z Dekalogu,ale z kodeksu rodzinnego Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Co na J.Kaczynski, czy potępi koleżkę-pijaczyne??? 26.09.08, 09:21 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80271,5711781.html?i=2 www.youtube.com/watch?v=qzLEF0kChOw&feature=relate Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Co na J.Kaczynski, czy potępi koleżkę-pijaczy 26.09.08, 12:50 pierot6 napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80271,5711781.html?i=2 > www.youtube.com/watch?v=qzLEF0kChOw&feature=relate Potępi? Gdzie tam, wkręci kota ogonem (ale nie swojego) i z tego blamazu zrobi wielki sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
maciego Alimenty wynikaja z czego innego. 26.09.08, 09:38 Mala korekta. Placenie alimentow wynika z milosci do dziecka, z troski o jego przyszlosc. Jesli to nie wystepuje, dopiero wtedy dochodzi do glosu sedzia. U Gosiewskiego brak jest tego typu uczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Gosiewskiemu polityka rozum odebrała. 26.09.08, 12:48 12.12a1 napisał: > Od kiedy to rozwodzenie się jest chrześcijańską wartością? A i płacenie > alimentów jakoś nie wynika z chrześcijańskich wartości tylko od twardej decyzji > pana sędziego,albo też pani.Płacenie alimentów nie wynika z Dekalogu,ale z > kodeksu rodzinnego "Polityka to najszlachetniejsza dziedzina ludzkiej działalności" (P.E. Gosiewski) Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Sąd nisko ocenił możliwości Gosiewskiego... 26.09.08, 09:27 nawyraźniej. O ile wiem przy ustalaniu wysokości alimentów bierze się nie aktualny stan finansów a "możliwości zarobkowania". I te jakoś nisko ocenił sąd 700zł to obraza intelektu tego wybitnego prawnika i posła. Może powinien skarżyć skarb państwa za zniesławienie? A tak na serio, cała sprawa świadczy okropnie o Gosiewskim i PISie tonących w oceanie hipokryzji.Ohyda:( Odpowiedz Link Zgłoś
derfflinger1918 Jak rany... ta kobita to musiała być Desperatka 26.09.08, 12:13 przecież żeby mieć dziecko z Edgarem to trzeba było być albo w strasznej desperacji, albo totalnie zaćpaną, bo jak patrzę na "hetmana" to trudno mi sobie wyobrazić żeby jakaś kobieta tak sie mogła upić, nie ma chyba tyle alkoholu na świecie) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Jak rany... ta kobita to musiała być Desperat 26.09.08, 13:12 derfflinger1918 napisał: > przecież żeby mieć dziecko z Edgarem to trzeba było być albo w > strasznej desperacji, albo totalnie zaćpaną, bo jak patrzę > na "hetmana" to trudno mi sobie wyobrazić żeby jakaś kobieta tak sie > mogła upić, nie ma chyba tyle alkoholu na świecie) :)) > "Mężczyźni są jak miejsca parkingowe: najlepsze sa zwykle zajęte, zostają tylko te dla inwalidów" (blondynka) Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 W PiS-ie wojna o alimenty trwa na całego 26.09.08, 09:33 Człowiek o minimalnej przyzwoitości przynajmniej w tym przypadku by zamilkł.Ja bym tak zrobił,ale nie "wszechwidzący" Gosiu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kaczynscy stworzyli moralne bagno-PIS !! 26.09.08, 09:36 Jak mawia S.Tym ; Prawo? i {U}sprawiedliwienie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster Gosiewski, idż do RM i zacznij swój bełkot !!! 26.09.08, 09:40 mohery,to jedyne gremium, które cię słucha bez wymiotów! Odpowiedz Link Zgłoś
yamuasica Re: Gosiewski, idż do RM i zacznij swój bełkot !! 26.09.08, 10:55 nie ma wymiotow bo niedoslyszy i nie rozumie :P Odpowiedz Link Zgłoś
hela6 A ony uniewaznienie poprzedniego małżeństwa mają? 26.09.08, 09:42 Czy te swoje kobiałki nowe to na kartę rowerową? A do komunii przystępują? A może mieli tylko cywilny? I co w ogóle na to ich elektorat? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 W PiS-ie wojna o alimenty trwa na całego 26.09.08, 09:49 Wielki strategt chyba się pogubił,zamiast zająć się sprawami istotnymi on wszczyna dyskusję,kto i ile w partii płaci alimentów.PO zaciera ręce mając taką opozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster szambo a la Kaczynski !!! 26.09.08, 09:52 wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
prometheo W PiS-ie wojna o alimenty trwa na całego: "Pan ... 26.09.08, 09:56 Brawo Gosiu - najpierw jakaś kobietę na litość wyrwać a potem po Bożemu z inną żyć i udawać że katolickie prowadzi się życie. Odpowiedz Link Zgłoś