jacek230 Ha, ha, ha... kolejne punkty dla Sikorskiego. 27.09.08, 17:13 Tak trzymac!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika19782 Re: Ha, ha, ha... kolejne punkty dla Sikorskiego. 27.09.08, 17:18 Chyba raczej Klicha. Odpowiedz Link Zgłoś
j.pitera_c.melani Re: Ha, ha, ha... kolejne punkty dla Sikorskiego. 27.09.08, 17:32 A gdzie to niby jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
tuks_nie_jest_kretynem Re: Ha, ha, ha... kolejne punkty dla Sikorskiego. 27.09.08, 18:05 Ministrowi Ziobro i jego podwładnym może grozić nawet do kilkunastu lat więzienia. Powodem jest przechowywanie i przenoszenie informacji niejawnych w komputerach bez specjalnych zabezpieczeń i bez zachowania zasad ujętych w ustawie. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4905150.html Odpowiedz Link Zgłoś
gminny.inseminator Ha, ha, ha... kolejne punkty dla Sikorskiego. 27.09.08, 17:35 Wierni czytelnicy domagają się powrotu red. Maleszki Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_pisuar Ha, ha, ha... kolejne punkty dla Sikorskiego. 27.09.08, 17:40 Jego zdaniem, w Polsce powinien zostać zorganizowany proces wzorowany na procesach norymberskich. "Kłamstwem" profesor określił główny argument dla wprowadzenia stanu wojennego, czyli groźbę inwazji wojsk sowieckich na Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
mucho_picu Ha, ha, ha... kolejne punkty dla Sikorskiego. 27.09.08, 18:01 Przecież ten dzisiejszy Michnik to totalitarysta. Demokratą jest ten, kto jest po mojej stronie. Kto się ze mną nie zgadza, jest faszystą i nie można mu podać ręki. A tylko Michnik wie na czym polega demokracja i tolerancja. On jest tutaj sędzią, alfą i omegą. Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Widocznie intendentura nie zakupiła pampersów! 27.09.08, 17:18 W krzakach pomylili by go z ufoludkiem, a do latryny lub tojtoja by wpadł i żałoba narodowa jak w banku! Odpowiedz Link Zgłoś
d_tux Widocznie intendentura nie zakupiła pampersów! 27.09.08, 17:37 Minister sprawiedliwości Zbigniew Ćwiąkalski zapowiedział, że resort sprawiedliwości będzie się domagał zwrotu kosztów naprawy obu uszkodzonych laptopów. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4903195.html Odpowiedz Link Zgłoś
herr.tusk_kupfer-kartell Widocznie intendentura nie zakupiła pampersów! 27.09.08, 18:02 Prof. Władysław Bartoszewski uważa, że generał Wojciech Jaruzelski jest "jednym z największych przestępców w historii Polski". Decyzję o wprowadzeniu stanu wojennego określił jako "ogromną katastrofę społeczną i klęskę psychologiczną". Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_kotek Widocznie intendentura nie zakupiła pampersów! 27.09.08, 18:05 Bez Maleszki Gazownia publikuje same nudy Odpowiedz Link Zgłoś
cyce_jak_donice_oo Widocznie intendentura nie zakupiła pampersów! 27.09.08, 18:05 Minister do walki z korupcją Julia Pitera, autorka raportu o CBA, rozważa skierowanie do prokuratury sprawy wycieku danych zawartych w dokumencie. O tym, co znajduje się w raporcie informowała w piątek TVN24. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 fohza płatfohma 27.09.08, 17:23 in una parola "kiszeczka". a una preservative? to chyba proste. śmietniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: fohza płatfohma 27.09.08, 18:20 der_hausmeister_von_zoppot napisał: > Chyba nie masz racji > > Odpowiedz Link Zgłoś
bzykajaca_w_zbozu Re: fohza płatfohma 27.09.08, 18:23 Według Lecha Wałęsy klasę reprezentują Władysław Bartoszewski i Bronisław Geremek, może jeszcze Tadeusz Mazowiecki, "natomiast innych tej klasy i wysokości w Polsce" nie widać. Domyślamy się, iż tylko przez wrodzoną uprzejmość dr Wałęsa wśród ludzi z klasą nie wymienił siebie - lecz jego wykształcenie, kultura osobista oraz dogłębna znajomość savoir vivreu niewątpliwie plasują go w tej kategorii. Trochę nas zabolało, iż wśród "ludzi z klasą" dr Lech Wałęsa nie wymienił Adama i Stefana Michników, Wandy Rapaczynski [...] ale w końcu kimże jesteśmy, by krytykować oceny wybitnego męża stanu, który już dawno przekroczył osiągnięcia słynnego Nikodema Dyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik_111 Re: fohza płatfohma 27.09.08, 18:33 Lidia Staroń oświadczyła, że artykuł w "Rzeczpospolitej" jest pomówieniem i zapowiedziała, że wobec olsztyńskiego korespondenta "Rz" i gazety wystąpi na drogę sądową o naruszenie dóbr osobistych. Odpowiedz Link Zgłoś
u2345p2 Re: fohza płatfohma 27.09.08, 18:35 Przecież ten dzisiejszy Michnik to totalitarysta. Demokratą jest ten, kto jest po mojej stronie. Kto się ze mną nie zgadza, jest faszystą i nie można mu podać ręki. A tylko Michnik wie na czym polega demokracja i tolerancja. On jest tutaj sędzią, alfą i omegą. Odpowiedz Link Zgłoś
sik_rad Re: fohza płatfohma 27.09.08, 18:39 Platforma, popierając Hannę Gronkiewicz-Waltz na prezydenta, liczyła na jej doświadczenia finansisty i menedżera. Miał być sukces, a już [teraz] widać, że będzie dla partii obciążeniem Odpowiedz Link Zgłoś
dziobaty_minister Re: fohza płatfohma 27.09.08, 18:39 Jego zdaniem, w Polsce powinien zostać zorganizowany proces wzorowany na procesach norymberskich. "Kłamstwem" profesor określił główny argument dla wprowadzenia stanu wojennego, czyli groźbę inwazji wojsk sowieckich na Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_maleszka_l Re: fohza płatfohma 27.09.08, 18:42 Dla mnie typowym fanatykiem nienawiści i agresji jest Adam Michnik, aczkolwiek niewątpliwie inteligentny. Reprezentuje rodzaj fanatyzmu, którym się najbardziej brzydzę, ponieważ pod pozorami troski o człowieka, o wolność, o demokrację, lansuje twardą antykościelną i antypolską opcję polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
gminny.inseminator Re: fohza płatfohma 27.09.08, 18:44 po ujawnieniu przez dawnych kolegów Maleszki jego agenturalnej przeszłości, w redakcji "Gazety Wyborczej" zapadły decyzje, że pozostanie on w pracy, że będzie nadal redaktorem i że nadal będzie publikował... . . . . Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: fohza płatfohma 27.09.08, 18:49 kralik111 napisał: > der_hausmeister_von_zoppot napisał: > > > Chyba nie masz racji > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
der_hausmeister_von_zoppot fohza płatfohma 27.09.08, 18:03 Premier: jeśli CBA naruszyło prawo, Kamiński nie będzie szefem Biura Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Ach, pisdent się obruszył, zachciało mu się na woj 27.09.08, 17:38 Ach, pisdent się obruszył, zachciało mu się na wojnę. ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista A gdzie jest napisane, że zwierzchnik ma jeździć 27.09.08, 17:39 na poligon? Ćwiczenia to nie parada. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 17:44 Do jasnej ch.., manewry to manewry a nie defilada dla urzędasów. To są chłopcy w krótkich majtkach i lubią zabawy wojskowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kalisz_ryszard_s.stefana Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:02 Odpowiem wymijająco. Może tak, a może nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:22 kalisz_ryszard_s.stefana napisał: > Odpowiem wymijająco. Może tak, a może nie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
urinal_of_gold Re: Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:39 Stefan Konstanty Myszkiewicz-Niesiołowski - to pełne nazwisko polityka Platformy, który denerwował się, że IPN nie umieścił go na liście represjonowanych w czasach PRL - podobnie jak nie ma tam Lecha Wałęsy i Tadeusza Mazowieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sawicz Re: Ja też jestem oburzony!! 27.09.08, 17:46 Gdyby premier był ze śląska to Kurski wynalazłby 10 krewnych w Werhmachcie. Ale to świadczy o jego zupełnej nieznajomości hitorii i aroganctwie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec połowa kadencji a Lech nie był na poligonie 27.09.08, 17:49 dziwne że kiedy Jarek był premierem to Lechu tylko siedział i chlal na Helu Odpowiedz Link Zgłoś
lipiowski Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 17:58 -Poziom tej dyskusji jest żenujący, podobnie jak naszej klasy rządzącej. Jeżeli w czasie pokoju tak się układa współpraca rządu z Prezydentem, to strach pomyśleć co bedzie w wypadku jakiegos nie daj Boże konfliktu. Ale co wymagać od lekarza psychiatry ? Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z_sopotu Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:01 W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:22 premier.z_sopotu napisał: > W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w > TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i > mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne > takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. > krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html > > Odpowiedz Link Zgłoś
ssbn815 Re: Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:28 Jego zdaniem, w Polsce powinien zostać zorganizowany proces wzorowany na procesach norymberskich. "Kłamstwem" profesor określił główny argument dla wprowadzenia stanu wojennego, czyli groźbę inwazji wojsk sowieckich na Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
naga_prawda_0 Re: Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:29 Bez Maleszki Gazownia publikuje same nudy Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z_sopotu Re: Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:30 Miał być zepsuty, ale zadziałał. Wbrew temu co ogłosił resort sprawiedliwości, służbowy laptop Zbigniewa Ziobry da się uruchomić. Udowodniły to "Fakty" TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
el_presidente_tuks Re: Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:37 Ja należę do tej większości osób, można nawet powiedzieć, że do tych "wszystkich osób", które jak widziały Maleszkę na korytarzu, to myślały tylko, jak przejść do innej windy - powiedziała Milewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
liszka_agnieszka Re: Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:38 Ministerstwo Sprawiedliwości zleci opinię, która ma wykazać w jaki sposób zniszczony został laptop byłego szefa resortu Zbigniewa Ziobry. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4923276.html Odpowiedz Link Zgłoś
agent_abw Re: Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:45 To lista hańby - mówił Stefan Niesiołowski, gdy dowiedział się, że nie figuruje na liście pokrzywdzonych, sporządzonej przez IPN. Okazało się jednak, że poseł figuruje na liście, ale pod drugim nazwiskiem (Myszkiewicz) - informuje dziennik.pl. - Ja nie chcę dopatrywać się złej woli IPN, ale całe życie występuję pod nazwiskiem Niesiołowski. Myszkiewicz to moje nazwisko rodowe, którego używałem wyłącznie w czasach szkoły podstawowej - tłumaczył. Ponadto poseł twierdził, że "ani Myszkiewicza, ani Niesiołowskiego nikt nie pytał o zgodę na umieszczenie na liście pokrzywdzonych". Dziennik.pl dotarł jednak do zgody, podpisanej przez wicemarszałka. Teraz poseł tłumaczy się, mówiąc że "dokładnie nie pamiętam tego, bo bywałem w IPN wielokrotnie i pewnie wtedy podpisałem zgodę"... . . . . Odpowiedz Link Zgłoś
ssbn643 Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:04 Sukces polityki reform wymaga od Polaków sojuszu wszystkich sił reformatorskich, tych z "S" i tych z PZPR. W pozytywnym ułożeniu stosunków Polski i ZSRR skrzydło reformatorskie z PZPR, tacy ludzie jak gen. Wociech Jaruzelski, czy pierwszy sekretarz KC Mieczysław F.Rakowski mogą odegrać zasadniczą rolę A. Michnik 1989 Odpowiedz Link Zgłoś
boruc_artur Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:19 Pilot wyszedł z depresji, na którą na chwilę popadł, ale mam nadzieję, że już z niej wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
papac A co z JW Hrabią - Marszałkiem? 27.09.08, 17:59 iskry.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2674&Itemid=107 tutaj cykl artykułów o nim "Afera Marszałkowa" Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Przecież dostałby zadyszki 27.09.08, 18:02 albo czołg by go przejechał. Odpowiedz Link Zgłoś
cochabamba Przecież dostałby zadyszki 27.09.08, 18:25 W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
tuks_nie_jest_kretynem Przecież dostałby zadyszki 27.09.08, 18:31 Właśnie dyskutowaliśmy tu w redakcji i zdecydowaliśmy, że "Gazeta" nie może ponosić ryzyka trzymania nieubezpieczonego korespondenta [...] Zaraz dostaniesz faksem zwolnienie. Widzisz, nie jesteśmy bezwzględnymi kapitalistami tylko humanitarnymi demokratami... Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Wow, boty na forum 28.09.08, 13:27 Całkiem inteligentne, jak na boty. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:03 A po jakiego grzyba miałby tam być.Przecież on nie wie co to wojsko i manewry.Niech lepiej z Maryśką i drugim kaczorem budują babki z piasku w piaskownicy.Żenada do nieskończoności.Jeszcze tylko dwa lata tej gehenny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
herr.tusk_kupfer-kartell Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:07 Wierni czytelnicy domagają się powrotu red. Maleszki Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:21 herr.tusk_kupfer-kartell napisała: > Wierni czytelnicy domagają się powrotu red. Maleszki > > Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca_nie_jest_kretynem Re: Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:24 Szef sejmowej Komisji Przyjazne Państwo Janusz Palikot zapowiada, że jeśli do końca października [2008] Sejm nie przyjmie 30-50 projektów przygotowanych w jego komisji zrezygnuje z jej kierowania. Odpowiedz Link Zgłoś
orinal_del_oro Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:35 Dla mnie typowym fanatykiem nienawiści i agresji jest Adam Michnik, aczkolwiek niewątpliwie inteligentny. Reprezentuje rodzaj fanatyzmu, którym się najbardziej brzydzę, ponieważ pod pozorami troski o człowieka, o wolność, o demokrację, lansuje twardą antykościelną i antypolską opcję polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Na jakiej podstawie 27.09.08, 18:04 zaprasza się prezydenta na manewry?! Po prostu pniaczki buraczki z otoczenia prezydenta uznały nagle, że jeśli ten dement pokaże się na manewrach, to może mu urośnie w sondażach. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Cały urośnie? Nie przypuszczam. 27.09.08, 18:16 Raczej chodzi o dopompowanie balona. Odpowiedz Link Zgłoś
gruss.aus.machu.picchu Cały urośnie? Nie przypuszczam. 27.09.08, 18:36 Lidia Staroń oświadczyła, że artykuł w "Rzeczpospolitej" jest pomówieniem i zapowiedziała, że wobec olsztyńskiego korespondenta "Rz" i gazety wystąpi na drogę sądową o naruszenie dóbr osobistych. Odpowiedz Link Zgłoś
tvv.maleszka Cały urośnie? Nie przypuszczam. 27.09.08, 18:38 Tam, gdzie możliwe jest budowanie bez ustaw i tego politycznego sporu, zrobimy wszystko na 100 proc., a jak będzie trzeba to na 120 proc. - dodał [Tusk]. Odpowiedz Link Zgłoś
tvv_maleszka Na jakiej podstawie 27.09.08, 18:22 Minister Ćwiąkalski ma dowód na niszczenie dokumentów przez ekipę Ziobry. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4924793.html Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:11 widać że szkolenia młodych pisiurów są do 17:30... później te karne bataliony matołów są pędzone przed komputery w podziemiach pałacu i piszą mądrości o których dziś się uczyli... tak dalej towarzysze... kiedyś było "kobiety na traktory", a dziś "pisiury do komputerów"... i nic że dzici walą ot o szarej sieci i agentach... liczy się uścisk dłoni prezesa i całusek od zbyni... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie zna 27.09.08, 18:12 bo nigdy nie służył w armii. Jeszcze by co zepsuł? Czego ten człowiek nie dotknie to zaraz wyłazi szkoda dla kraju... działa nieostrożnie jak Kargulowa (a może Pawlakowa?) krowa... Odpowiedz Link Zgłoś
kuter.noga.pl A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie zna 27.09.08, 18:21 Premier: jeśli CBA naruszyło prawo, Kamiński nie będzie szefem Biura Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 18:26 fabrykowac posty fabrykowac.......kto tam dzis was doglada? moze inkwizytor suski? a moze glowny budowniczy gosia? a moze ciapla wiezienna zbynia? no chyba ze to sam TW kaczor, syn przodownika partii i (...)... szybciej bo nie bedzie lizakow... Odpowiedz Link Zgłoś
min_bez_teki Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 18:30 Ja należę do tej większości osób, można nawet powiedzieć, że do tych "wszystkich osób", które jak widziały Maleszkę na korytarzu, to myślały tylko, jak przejść do innej windy - powiedziała Milewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 18:32 wasz problem polega na tym ze jestescie jak booty...... zero myslenia...... tylko slowa prezesa i jego druzyny...... coz...... mozna zrobic kariere..... mozna zrobic tez kariere koorwiac sie..... to wasza droga i kwaczcie nia dalej....... keidys wam beda ludzie pluc w twarz na ulicy...... Odpowiedz Link Zgłoś
herr_tusk_kupfer-kartell Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 18:36 A gdzie to jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 18:39 na podgrzewanym chodniku kancelarii... Odpowiedz Link Zgłoś
der_hausmeister_von_zoppot Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 18:42 Premier: jeśli CBA naruszyło prawo, Kamiński nie będzie szefem Biura . . . . Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 18:41 zlotym pisiurem napisal to jaro na podgrzewanym chodniku kancelarii brata Odpowiedz Link Zgłoś
mucho.picu Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 18:47 Minister Ćwiąkalski ma dowód na niszczenie dokumentów przez ekipę Ziobry. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4924793.html . . . . Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 18:59 ziobro zdal na aplikacje dopiero jak specjalna komisja zebrana przez kacza srake mu na to pozwolila... wstyd... a ile razy synek do kpk podchodzil... cala wydzial do dzis to wspomina... Odpowiedz Link Zgłoś
herr_tusk_kupfer_kartell Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:00 Chyba nie masz racji Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:02 herr_tusk_kupfer_kartell napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
d_tux Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:10 Bez Maleszki Gazownia publikuje same nudy Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:11 bez Dorna pis juz nei bedzie plótł takich ladnych bajek... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_padline Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:21 Platforma, popierając Hannę Gronkiewicz-Waltz na prezydenta, liczyła na jej doświadczenia finansisty i menedżera. Miał być sukces, a już [teraz] widać, że będzie dla partii obciążeniem Odpowiedz Link Zgłoś
feldmarschall_von_tux Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:10 Laptop w wannie utopił prokurator od Blidy Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:13 mylisz sie .... to jarek podczas brzydkich zabaw ze zbynia w wannie chciali sprawdzic co jest trendy i przez przypadek spuscili........laptop Odpowiedz Link Zgłoś
nowak_slawomir Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:20 Pilot wyszedł z depresji, na którą na chwilę popadł, ale mam nadzieję, że już z niej wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
rece_ktore_lecza Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:27 Odpowiem wymijająco. Może tak, a może nie. . Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:05 o ryly? no to synku przyjmij do wiadomosci ze mam.... a twoj wrobel temidy to musial do rzeszowa spier... bo w Krakowie to by mogl co najwyzej zbierac golebie odchody przed budynkiem sadu... Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_kotek Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:12 Szef sejmowej Komisji Przyjazne Państwo Janusz Palikot zapowiada, że jeśli do końca października [2008] Sejm nie przyjmie 30-50 projektów przygotowanych w jego komisji zrezygnuje z jej kierowania. Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:17 odpisz dziecko jak nowy slajd bedzie.....ten juz dzis komentowalem.... moze choc siegnijcie do googla... Odpowiedz Link Zgłoś
premier_z.kaszub Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:21 Prof. Władysław Bartoszewski uważa, że generał Wojciech Jaruzelski jest "jednym z największych przestępców w historii Polski". Decyzję o wprowadzeniu stanu wojennego określił jako "ogromną katastrofę społeczną i klęskę psychologiczną". Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:32 jakbys znal historie to bys wiedzial o co chodzi ale widac w sierocincu bylo jedynei szkolenei z zakresu wypelniania wnioskow na czlonka... partii Odpowiedz Link Zgłoś
e_e_f Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:51 Słaby tekst. Nie ma co komentować . Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inseminator Pis to partia chamów 27.09.08, 20:25 Szef sejmowej Komisji Przyjazne Państwo Janusz Palikot zapowiada, że jeśli do końca października [2008] Sejm nie przyjmie 30-50 projektów przygotowanych w jego komisji zrezygnuje z jej kierowania. . Odpowiedz Link Zgłoś
pisuar_nr_001 Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:22 Laptop w wannie utopił prokurator od Blidy . Odpowiedz Link Zgłoś
pm_tusk Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:01 Wierni czytelnicy domagają się powrotu red. Maleszki Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_tux Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:03 Słaby tekst. Nie ma co komentować Odpowiedz Link Zgłoś
bzykajaca_w_zbozu Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 18:40 Wierni czytelnicy domagają się powrotu red. Maleszki . .. . Odpowiedz Link Zgłoś
parch_w_gazecie Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 18:43 Stefan Konstanty Myszkiewicz-Niesiołowski - to pełne nazwisko polityka Platformy, który denerwował się, że IPN nie umieścił go na liście represjonowanych w czasach PRL - podobnie jak nie ma tam Lecha Wałęsy i Tadeusza Mazowieckiego. . . . . Odpowiedz Link Zgłoś
arabski_tomasz Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 18:33 Wierni czytelnicy domagają się powrotu red. Maleszki Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 18:37 lepszy maleszka niz jaro brat leszka Odpowiedz Link Zgłoś
tw_maleszka_l Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 18:40 Szef sejmowej Komisji Przyjazne Państwo Janusz Palikot zapowiada, że jeśli do końca października [2008] Sejm nie przyjmie 30-50 projektów przygotowanych w jego komisji zrezygnuje z jej kierowania. . .. . Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 18:42 jaro zazartowal ze jak nei zdobedzie 280 mandatow to zrezygnuje z kierowania partia... Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy_pisuar Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:03 Byli esbecy masowo składają podania o zatrudnienie w "Gazecie Wyborczej" ze względów humanitarnych. Konfidenci i ich oficerowie prowadzący chcą adiustować teksty, nie wychodząc z domu blog.rp.pl/rybinski/2008/06/29/moj-serwis-czyli-niezbednik-polaka/ Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:07 ale to tylko tych paru dla ktorych zabraklo miejsca w pisie.... tam sa i twoarzysz jasinski i towarzysz waserman i towarzysz lipinski i masa innych towarzyszy.... a dowodzi nimi maly sralinek Odpowiedz Link Zgłoś
tvv.maleszka Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:12 Stefan Konstanty Myszkiewicz-Niesiołowski - to pełne nazwisko polityka Platformy, który denerwował się, że IPN nie umieścił go na liście represjonowanych w czasach PRL - podobnie jak nie ma tam Lecha Wałęsy i Tadeusza Mazowieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:15 sa na neij za to pradziwi opozycjonisci jak jaro "moja teczka zostala podrobiona" oraz lechu "gruzin".... oni to dopiero pokazali komunie Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_padline Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:25 To ludzie o moralności alfonsa, tarzający się w rynsztoku moralnej zgnilizny blog.rp.pl/rybinski/2008/07/13/byk-na-wode/ . Odpowiedz Link Zgłoś
tuks_nie_jest_kretynem Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:34 Kancelaria Premiera wysłała rano do CBA bardzo ostry w treści list nawiązujący do publikacji dotyczących współpracy CBA z FBI. . Odpowiedz Link Zgłoś
kartel_miedziowy_tuska Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:12 Właśnie dyskutowaliśmy tu w redakcji i zdecydowaliśmy, że "Gazeta" nie może ponosić ryzyka trzymania nieubezpieczonego korespondenta [...] Zaraz dostaniesz faksem zwolnienie. Widzisz, nie jesteśmy bezwzględnymi kapitalistami tylko humanitarnymi demokratami... Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:16 kolezanka wkleila juz ten tekst... rozumiem ze spin doctor to wlasnei teraz wam wyswietlil matolki?... coz... Odpowiedz Link Zgłoś
gruss.aus.peru Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:19 Premier: jeśli CBA naruszyło prawo, Kamiński nie będzie szefem Biura Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:34 to tez juz bylo...... ale ostatno cicho o kamisiu... wie chlopczyk ze jak ze majac grype zeladkowa sie nei kicha... Odpowiedz Link Zgłoś
ssbn643 Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 20:05 Ja należę do tej większości osób, można nawet powiedzieć, że do tych "wszystkich osób", które jak widziały Maleszkę na korytarzu, to myślały tylko, jak przejść do innej windy - powiedziała Milewicz. . Odpowiedz Link Zgłoś
orinal_del_oro Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 20:08 A gdzie to niby jest napisane? . Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca_nie_jest_kretynem Pis is dead 27.09.08, 20:25 Słaby tekst. Nie ma co komentować . Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_kotek Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 20:17 po ujawnieniu przez dawnych kolegów Maleszki jego agenturalnej przeszłości, w redakcji "Gazety Wyborczej" zapadły decyzje, że pozostanie on w pracy, że będzie nadal redaktorem i że nadal będzie publikował... . Odpowiedz Link Zgłoś
majdan_r Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:22 Prof. Władysław Bartoszewski uważa, że generał Wojciech Jaruzelski jest "jednym z największych przestępców w historii Polski". Decyzję o wprowadzeniu stanu wojennego określił jako "ogromną katastrofę społeczną i klęskę psychologiczną". . Odpowiedz Link Zgłoś
tvv.maleszka Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 19:32 Szef sejmowej Komisji Przyjazne Państwo Janusz Palikot zapowiada, że jeśli do końca października [2008] Sejm nie przyjmie 30-50 projektów przygotowanych w jego komisji zrezygnuje z jej kierowania. . Odpowiedz Link Zgłoś
ministerpraesident_tusk Pis to partia chamów 27.09.08, 20:01 Kancelaria Premiera wysłała rano do CBA bardzo ostry w treści list nawiązujący do publikacji dotyczących współpracy CBA z FBI. . Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_kotek Pis to partia chamów 27.09.08, 20:02 Jego zdaniem, w Polsce powinien zostać zorganizowany proces wzorowany na procesach norymberskich. "Kłamstwem" profesor określił główny argument dla wprowadzenia stanu wojennego, czyli groźbę inwazji wojsk sowieckich na Polskę. . Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z_kaszub Pis to partia chamów 27.09.08, 20:04 Stefan Konstanty Myszkiewicz-Niesiołowski - to pełne nazwisko polityka Platformy, który denerwował się, że IPN nie umieścił go na liście represjonowanych w czasach PRL - podobnie jak nie ma tam Lecha Wałęsy i Tadeusza Mazowieckiego. . Odpowiedz Link Zgłoś
ministerprasident_tusk Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 18:37 Sukces polityki reform wymaga od Polaków sojuszu wszystkich sił reformatorskich, tych z "S" i tych z PZPR. W pozytywnym ułożeniu stosunków Polski i ZSRR skrzydło reformatorskie z PZPR, tacy ludzie jak gen. Wociech Jaruzelski, czy pierwszy sekretarz KC Mieczysław F.Rakowski mogą odegrać zasadniczą rolę A. Michnik 1989 Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Pis to partia chamów 27.09.08, 18:56 ministerprasident_tusk napisała: > Sukces polityki reform wymaga od Polaków sojuszu wszystkich sił > > Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_d_tux Pis to partia chamów 27.09.08, 19:28 Według Lecha Wałęsy klasę reprezentują Władysław Bartoszewski i Bronisław Geremek, może jeszcze Tadeusz Mazowiecki, "natomiast innych tej klasy i wysokości w Polsce" nie widać. Domyślamy się, iż tylko przez wrodzoną uprzejmość dr Wałęsa wśród ludzi z klasą nie wymienił siebie - lecz jego wykształcenie, kultura osobista oraz dogłębna znajomość savoir vivreu niewątpliwie plasują go w tej kategorii. Trochę nas zabolało, iż wśród "ludzi z klasą" dr Lech Wałęsa nie wymienił Adama i Stefana Michników, Wandy Rapaczynski [...] ale w końcu kimże jesteśmy, by krytykować oceny wybitnego męża stanu, który już dawno przekroczył osiągnięcia słynnego Nikodema Dyzmy. . Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z_sopotu Re: A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie 27.09.08, 18:41 Według Lecha Wałęsy klasę reprezentują Władysław Bartoszewski i Bronisław Geremek, może jeszcze Tadeusz Mazowiecki, "natomiast innych tej klasy i wysokości w Polsce" nie widać. Domyślamy się, iż tylko przez wrodzoną uprzejmość dr Wałęsa wśród ludzi z klasą nie wymienił siebie - lecz jego wykształcenie, kultura osobista oraz dogłębna znajomość savoir vivreu niewątpliwie plasują go w tej kategorii. Trochę nas zabolało, iż wśród "ludzi z klasą" dr Lech Wałęsa nie wymienił Adama i Stefana Michników, Wandy Rapaczynski [...] ale w końcu kimże jesteśmy, by krytykować oceny wybitnego męża stanu, który już dawno przekroczył osiągnięcia słynnego Nikodema Dyzmy. . . . . Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Pis to partia chamów 27.09.08, 18:54 premier.z_sopotu napisał: > Według Lecha Wałęsy klasę reprezentują Władysław Bartoszewski i > Bronisław Geremek, może jeszcze Tadeusz Mazowiecki, "natomiast innych > > . > . > Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik_111 Pis to partia chamów 27.09.08, 19:01 To ludzie o moralności alfonsa, tarzający się w rynsztoku moralnej zgnilizny blog.rp.pl/rybinski/2008/07/13/byk-na-wode/ Odpowiedz Link Zgłoś
tvv_maleszka A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie zna 27.09.08, 18:24 Słaby tekst. Nie ma co komentować Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Pis to partia chamów 27.09.08, 18:53 tvv_maleszka napisała: > Słaby tekst. Nie ma co komentować > > Odpowiedz Link Zgłoś
j.pitera_c.melani Pis to partia chamów 27.09.08, 19:02 To lista hańby - mówił Stefan Niesiołowski, gdy dowiedział się, że nie figuruje na liście pokrzywdzonych, sporządzonej przez IPN. Okazało się jednak, że poseł figuruje na liście, ale pod drugim nazwiskiem (Myszkiewicz) - informuje dziennik.pl. - Ja nie chcę dopatrywać się złej woli IPN, ale całe życie występuję pod nazwiskiem Niesiołowski. Myszkiewicz to moje nazwisko rodowe, którego używałem wyłącznie w czasach szkoły podstawowej - tłumaczył. Ponadto poseł twierdził, że "ani Myszkiewicza, ani Niesiołowskiego nikt nie pytał o zgodę na umieszczenie na liście pokrzywdzonych". Dziennik.pl dotarł jednak do zgody, podpisanej przez wicemarszałka. Teraz poseł tłumaczy się, mówiąc że "dokładnie nie pamiętam tego, bo bywałem w IPN wielokrotnie i pewnie wtedy podpisałem zgodę"... Odpowiedz Link Zgłoś
kalisz_ryszard_s.stefana Pis to partia chamów 27.09.08, 19:07 Ja należę do tej większości osób, można nawet powiedzieć, że do tych "wszystkich osób", które jak widziały Maleszkę na korytarzu, to myślały tylko, jak przejść do innej windy - powiedziała Milewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
gminny.inseminator Pis to partia chamów 27.09.08, 19:24 Wierni czytelnicy domagają się powrotu red. Maleszki . Odpowiedz Link Zgłoś
nowak_slawomir Pis to partia chamów 27.09.08, 19:25 Byli esbecy masowo składają podania o zatrudnienie w "Gazecie Wyborczej" ze względów humanitarnych. Konfidenci i ich oficerowie prowadzący chcą adiustować teksty, nie wychodząc z domu blog.rp.pl/rybinski/2008/06/29/moj-serwis-czyli-niezbednik-polaka/ . Odpowiedz Link Zgłoś
mjr.maleszka A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie zna 27.09.08, 18:26 Ja należę do tej większości osób, można nawet powiedzieć, że do tych "wszystkich osób", które jak widziały Maleszkę na korytarzu, to myślały tylko, jak przejść do innej windy - powiedziała Milewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Pis to partia chamów 27.09.08, 18:53 mjr.maleszka napisał: > Ja należę do tej większości osób, można nawet powiedzieć, że do tych > "wszystkich osób", które jak widziały Maleszkę na korytarzu, to > myślały tylko, jak przejść do innej windy - powiedziała Milewicz. > > Odpowiedz Link Zgłoś
bzykajaca_w_sianie A po co? Przecież Prezydent na wojsku się nie zna 27.09.08, 18:29 Miał być zepsuty, ale zadziałał. Wbrew temu co ogłosił resort sprawiedliwości, służbowy laptop Zbigniewa Ziobry da się uruchomić. Udowodniły to "Fakty" TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Pis to partia chamów 27.09.08, 18:53 bzykajaca_w_sianie napisała: > Miał być zepsuty, ale zadziałał. Wbrew temu co ogłosił resort > sprawiedliwości, służbowy laptop Zbigniewa Ziobry da się > uruchomić. Udowodniły to "Fakty" TVN. > > Odpowiedz Link Zgłoś
pisuar_nr_001 Pis to partia chamów 27.09.08, 19:09 Minister sprawiedliwości Zbigniew Ćwiąkalski zapowiedział, że resort sprawiedliwości będzie się domagał zwrotu kosztów naprawy obu uszkodzonych laptopów. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4903195.html Odpowiedz Link Zgłoś
user1982 Re: 27.09.08, 18:24 To ludzie o moralności alfonsa, tarzający się w rynsztoku moralnej zgnilizny blog.rp.pl/rybinski/2008/07/13/byk-na-wode/ Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Po chamach czego się spodziewać? 27.09.08, 18:26 Chamstwa, proste. I jeszcze opluwania tych, którzy chamstwa są ofiarami. Żeby temu rządowi wszystko wychodziło tak dobrze, jak kopanie po kostach... To juz byśmy śmigali autostradą z odzi do Gdańska. A tak - mamy Donka, premiera Szetynę i Radka - i strasznie się możemy cieszyć, że ich mamy. I nic poza tym Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_si1ly_walks Pis to partia chamów 27.09.08, 19:00 [Adam Michnik] Podczas kampanii prezydenckiej 1990 żądał, bym ośmieszał Wałęsę, a Mazowieckiego chwalił. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_pisuar Po chamach czego się spodziewać? 27.09.08, 18:41 Platforma, popierając Hannę Gronkiewicz-Waltz na prezydenta, liczyła na jej doświadczenia finansisty i menedżera. Miał być sukces, a już [teraz] widać, że będzie dla partii obciążeniem . . . . Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: Po chamach czego się spodziewać? 27.09.08, 18:43 wole juz chamy proste niz te rachityczne mikre...Ci przynajmneij moga sobei sami drzwi otworzyc i nie maja sraczki co dzien Odpowiedz Link Zgłoś
min_bez_teki Re: Po chamach czego się spodziewać? 27.09.08, 18:45 Tam, gdzie możliwe jest budowanie bez ustaw i tego politycznego sporu, zrobimy wszystko na 100 proc., a jak będzie trzeba to na 120 proc. - dodał [Tusk]. . . . . Odpowiedz Link Zgłoś
kpt_spacki Re: Po chamach czego się spodziewać? 27.09.08, 19:00 Kancelaria Premiera wysłała rano do CBA bardzo ostry w treści list nawiązujący do publikacji dotyczących współpracy CBA z FBI. Odpowiedz Link Zgłoś
pm_tusk Re: Po chamach czego się spodziewać? 27.09.08, 19:02 Premier: jeśli CBA naruszyło prawo, Kamiński nie będzie szefem Biura Odpowiedz Link Zgłoś
tv_maleszka Po chamach czego się spodziewać? 27.09.08, 19:00 Słaby tekst. Nie ma co komentować Odpowiedz Link Zgłoś
el.presidente.001 Pis to partia chamów 27.09.08, 19:10 Nie byłbym nawet zdziwiony, gdyby się okazało, że każdy poseł PO otrzymuje rano komunikat, jak się nazywa, gdzie mieszka, że jest posłem i że jego partia nazywa się Platforma Obywatelska. Przypomnienia w rodzaju: zmienić gacie, umyć nogi - też mogłyby być przydatne. blog.rp.pl/rybinski/2008/07/13/byk-na-wode/ Odpowiedz Link Zgłoś
kelner_sikajacy_do_zupy Pis to partia chamów 27.09.08, 19:15 Premier: jeśli CBA naruszyło prawo, Kamiński nie będzie szefem Biura Odpowiedz Link Zgłoś
puka_inti Pis to partia chamów 27.09.08, 19:18 Platforma, popierając Hannę Gronkiewicz-Waltz na prezydenta, liczyła na jej doświadczenia finansisty i menedżera. Miał być sukces, a już [teraz] widać, że będzie dla partii obciążeniem Odpowiedz Link Zgłoś
zwolennik_999 Po chamach czego się spodziewać? 27.09.08, 19:07 Ja należę do tej większości osób, można nawet powiedzieć, że do tych "wszystkich osób", które jak widziały Maleszkę na korytarzu, to myślały tylko, jak przejść do innej windy - powiedziała Milewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Po prostu................ 27.09.08, 18:46 PO to ruda partia.Partia rudzielcow i zlosliwcow.Dodam.Gdy Prezydent wreczal nominacje sedziowskie, Cwiakalski byl...chyba w swojej dawnej partii PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: ..Po prostu Pis to partia chamów 27.09.08, 18:50 na szczęście idzie na dno Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: ..Po prostu Pis to partia chamów 27.09.08, 18:55 Wajdzik, nie przeszkadzaj walcze ze spamerami Odpowiedz Link Zgłoś
wacek233 Re: ..Po prostu Pis to partia chamów 27.09.08, 19:14 Słaby tekst. Nie ma co komentować Odpowiedz Link Zgłoś
golden_urinal Re: ..Po prostu Pis to partia chamów 27.09.08, 19:18 Skrajna nieodpowiedzialnosc Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
andrew9 Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:46 kiedy nasz prezydent wyzbędzie się kompleksu niższości? Oto jest pytanie. Panie Szczygieł największym pańskim sukcesem jest fakt,że Pan jesteś na tej ziemi,że oddychasz Pan tym samym powietrzem, którym oddychają inni mądrzy ludzie, prosze wziąść głęboki oddech i nałykać się go a po tym dopiero niech Pan coś spróbuje powiedzieć mądrego Odpowiedz Link Zgłoś
e_e_f Kolejny spór na linii rząd-prezydent 27.09.08, 18:47 W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html . . . . Odpowiedz Link Zgłoś
premier_z_kaszub Pis to partia chamów 27.09.08, 19:11 A gdzie to niby jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
ministerprasident_tusk Re: 27.09.08, 18:48 kiedy Gazeta pozbędzie się garbu jakim od jakiegoś czasu jest dla niej Adam Michnik, trzymany już chyba tylko z litości... kataryna.blox.pl/html . . . . Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: 27.09.08, 18:50 Nize graj kims innym.Tylko komunisci i esbecy podszywali sie pod innych.Dzisiaj robia to zwolennicy PO.Alleluja-rzeklby Lenin. Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: 27.09.08, 18:57 prezent... idol niedowartościowanej młodzieży bez szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca_z_sopotu Re: 27.09.08, 19:09 [Adam Michnik] Podczas kampanii prezydenckiej 1990 żądał, bym ośmieszał Wałęsę, a Mazowieckiego chwalił. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
bzykajaca_w_sianie Re: 27.09.08, 19:13 Akcja Centralnego Biura Antykorupcyjnego razem z FBI mogła być bezprawna - mówią dziennikarzom Radia Zet i "Gazety Wyborczej" dwaj politycy z kierownictwa Platformy Obywatelskiej. Nie odnaleziono bowiem umowy dotyczącej tej wspólnej akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
ministerprasident_tusk Re: 27.09.08, 19:18 Platforma, popierając Hannę Gronkiewicz-Waltz na prezydenta, liczyła na jej doświadczenia finansisty i menedżera. Miał być sukces, a już [teraz] widać, że będzie dla partii obciążeniem Odpowiedz Link Zgłoś
j.pitera_c.melani Re: Pis to partia chamów 27.09.08, 19:02 Lidia Staroń oświadczyła, że artykuł w "Rzeczpospolitej" jest pomówieniem i zapowiedziała, że wobec olsztyńskiego korespondenta "Rz" i gazety wystąpi na drogę sądową o naruszenie dóbr osobistych. Odpowiedz Link Zgłoś
kpt_klak Re: Pis to partia chamów 27.09.08, 19:15 Pilot wyszedł z depresji, na którą na chwilę popadł, ale mam nadzieję, że już z niej wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
el.presidente.001 Re: Pis to partia chamów 27.09.08, 19:15 "Gdy Amerykanie dowiedzieli się, że ich pomoc wykorzystano do rozgrywki politycznej, ograniczyli współpracę z CBA" - napisała "GW". Odpowiedz Link Zgłoś
kelner_sikajacy_do_zupy Re: Pis to partia chamów 27.09.08, 19:20 Ja należę do tej większości osób, można nawet powiedzieć, że do tych "wszystkich osób", które jak widziały Maleszkę na korytarzu, to myślały tylko, jak przejść do innej windy - powiedziała Milewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
ministerprasident_tusk Re: Pis to partia chamów 27.09.08, 19:06 Właśnie dyskutowaliśmy tu w redakcji i zdecydowaliśmy, że "Gazeta" nie może ponosić ryzyka trzymania nieubezpieczonego korespondenta [...] Zaraz dostaniesz faksem zwolnienie. Widzisz, nie jesteśmy bezwzględnymi kapitalistami tylko humanitarnymi demokratami... Odpowiedz Link Zgłoś
ssbn815 Re: Pis to partia chamów 27.09.08, 19:07 kiedy Gazeta pozbędzie się garbu jakim od jakiegoś czasu jest dla niej Adam Michnik, trzymany już chyba tylko z litości... kataryna.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: ..PO to partia pedofilow................ 27.09.08, 19:00 dobra, masz prawo do swojego zdania - ale zauważ jaki osiągnąłem sukces - spamerzy zniknęli - teraz możemy spokojnie powalczyć Odpowiedz Link Zgłoś
liszka_agnieszka Re: ..PO to partia pedofilow................ 27.09.08, 19:03 Wierni czytelnicy domagają się powrotu red. Maleszki Odpowiedz Link Zgłoś
arabski_tomasz Pis to partia chamów 27.09.08, 19:13 Byli esbecy masowo składają podania o zatrudnienie w "Gazecie Wyborczej" ze względów humanitarnych. Konfidenci i ich oficerowie prowadzący chcą adiustować teksty, nie wychodząc z domu blog.rp.pl/rybinski/2008/06/29/moj-serwis-czyli-niezbednik-polaka/ Odpowiedz Link Zgłoś
mjr.maleszka Pis to partia chamów 27.09.08, 19:24 kiedy Gazeta pozbędzie się garbu jakim od jakiegoś czasu jest dla niej Adam Michnik, trzymany już chyba tylko z litości... kataryna.blox.pl/html . Odpowiedz Link Zgłoś
sik_rad Pis to partia chamów 27.09.08, 19:26 Nie byłbym nawet zdziwiony, gdyby się okazało, że każdy poseł PO otrzymuje rano komunikat, jak się nazywa, gdzie mieszka, że jest posłem i że jego partia nazywa się Platforma Obywatelska. Przypomnienia w rodzaju: zmienić gacie, umyć nogi - też mogłyby być przydatne. blog.rp.pl/rybinski/2008/07/13/byk-na-wode/ . Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_si11y_walks Re: ..PO to partia pedofilow................ 27.09.08, 19:03 Ćwiąkalski zapewnia też, że to jeszcze nie koniec historii laptopa zniszczonego przez ministra Ziobrę wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4924793.html Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Pis to partia chamów 27.09.08, 19:05 government_of_si11y_walks napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.kaszub Pis to partia chamów 27.09.08, 19:08 Skrajna nieodpowiedzialnosc Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
parch_w_gazecie Pis to partia chamów 27.09.08, 19:11 W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html Odpowiedz Link Zgłoś
herr_tusk_kupfer_kartell Pis to partia chamów 27.09.08, 19:27 Chyba nie masz racji . Odpowiedz Link Zgłoś
tuks_nie_jest_dozorca Pis to partia chamów 27.09.08, 19:33 Akcja Centralnego Biura Antykorupcyjnego razem z FBI mogła być bezprawna - mówią dziennikarzom Radia Zet i "Gazety Wyborczej" dwaj politycy z kierownictwa Platformy Obywatelskiej. Nie odnaleziono bowiem umowy dotyczącej tej wspólnej akcji. . Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: ..PO to partia pedofilow................ 27.09.08, 19:02 prezent to burak co go spłodziła krzywa mać.... znaczy nać... Odpowiedz Link Zgłoś
pisuar_nr_001 Re: ..PO to partia pedofilow................ 27.09.08, 19:10 "Gdy Amerykanie dowiedzieli się, że ich pomoc wykorzystano do rozgrywki politycznej, ograniczyli współpracę z CBA" - napisała "GW". Odpowiedz Link Zgłoś
premier_nie_jest_kretynem Re: ..PO to partia pedofilow................ 27.09.08, 19:22 Bez Maleszki Gazownia publikuje same nudy . Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z_kaszub Re: ..PO to partia pedofilow................ 27.09.08, 19:32 Minister sprawiedliwości Zbigniew Ćwiąkalski zapowiedział, że resort sprawiedliwości będzie się domagał zwrotu kosztów naprawy obu uszkodzonych laptopów. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4903195.html . Odpowiedz Link Zgłoś
herr_tusk_kupfer-kartell ..PO to partia pedofilow................ 27.09.08, 19:11 Według Lecha Wałęsy klasę reprezentują Władysław Bartoszewski i Bronisław Geremek, może jeszcze Tadeusz Mazowiecki, "natomiast innych tej klasy i wysokości w Polsce" nie widać. Domyślamy się, iż tylko przez wrodzoną uprzejmość dr Wałęsa wśród ludzi z klasą nie wymienił siebie - lecz jego wykształcenie, kultura osobista oraz dogłębna znajomość savoir vivreu niewątpliwie plasują go w tej kategorii. Trochę nas zabolało, iż wśród "ludzi z klasą" dr Lech Wałęsa nie wymienił Adama i Stefana Michników, Wandy Rapaczynski [...] ale w końcu kimże jesteśmy, by krytykować oceny wybitnego męża stanu, który już dawno przekroczył osiągnięcia słynnego Nikodema Dyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_urinal ..PO to partia pedofilow................ 27.09.08, 19:20 Stefan Konstanty Myszkiewicz-Niesiołowski - to pełne nazwisko polityka Platformy, który denerwował się, że IPN nie umieścił go na liście represjonowanych w czasach PRL - podobnie jak nie ma tam Lecha Wałęsy i Tadeusza Mazowieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kartel_miedziowy ..PO to partia pedofilow................ 27.09.08, 19:23 "Gdy Amerykanie dowiedzieli się, że ich pomoc wykorzystano do rozgrywki politycznej, ograniczyli współpracę z CBA" - napisała "GW". . Odpowiedz Link Zgłoś
uul ..PO to partia pedofilow................ 27.09.08, 19:28 Miał być zepsuty, ale zadziałał. Wbrew temu co ogłosił resort sprawiedliwości, służbowy laptop Zbigniewa Ziobry da się uruchomić. Udowodniły to "Fakty" TVN. . Odpowiedz Link Zgłoś
o90 dlaczego rzad Tuska jest znany jako rzad nierobow? 27.09.08, 19:04 dlaczego Tusk i jego partia mieniaca sie liberalna nie wprowadza owego liberalizmu ? gdzie ten liberalizm ? gdzie obnizenie podatkow ? akcyz ? gdzie likwidacja tysiecy bezsensownych zezwolen i koncesji ? gdzie wypelnianie obietnic przedwyborczych czy to tez wina PiS ? ile jeszcze lat bedzie Tusk tlumaczyl wlasna nieudolnosc isnieniem PiS na scenie politycznej ? popatrzmy realnie, Tusk do rzadzenia sie nie nadaje. niestety drugi garnitur PO takze a Rokita poszedl w sina dal i co dalej osma klaso ? Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: dlaczego rzad Tuska jest znany jako rzad nier 27.09.08, 19:09 dlaczego rzad kaczek jest juz neiznany a przeciez tyle zrobil dal wolski... Odpowiedz Link Zgłoś
prezes_banku_zbozowego Re: dlaczego rzad Tuska jest znany jako rzad nier 27.09.08, 19:12 "Gdy Amerykanie dowiedzieli się, że ich pomoc wykorzystano do rozgrywki politycznej, ograniczyli współpracę z CBA" - napisała "GW". Odpowiedz Link Zgłoś
gruss.aus.peru Pis to partia chamów 27.09.08, 19:23 Minister do walki z korupcją Julia Pitera, autorka raportu o CBA, rozważa skierowanie do prokuratury sprawy wycieku danych zawartych w dokumencie. O tym, co znajduje się w raporcie informowała w piątek TVN24. . Odpowiedz Link Zgłoś
o90 co ma piernik do wiatraka 27.09.08, 19:13 cecha charakterystyczna zwolennikow PO jest tlumaczenie niepowodzen Tuska faktem istnienia PiS ja jednak nie jestem zwolennikiem PiS szukam jedynie efektow rzadu liberalnej partii PO i ich nie widze jak masz pisac glupio to nie pisz przynajmniej pod moim postem Odpowiedz Link Zgłoś
pm_tusk co ma piernik do wiatraka 27.09.08, 19:26 po ujawnieniu przez dawnych kolegów Maleszki jego agenturalnej przeszłości, w redakcji "Gazety Wyborczej" zapadły decyzje, że pozostanie on w pracy, że będzie nadal redaktorem i że nadal będzie publikował... . Odpowiedz Link Zgłoś
gozdziej12 Re: co ma piernik do wiatraka 27.09.08, 19:30 wiesz ja tez nie widze zwiazku miedzy sposobem rzadzenia o fochem prezydenckim... wiec jesli draznia cie offtopy to sam ich nei wklejaj Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_kolek Re: co ma piernik do wiatraka 27.09.08, 19:47 Dla mnie typowym fanatykiem nienawiści i agresji jest Adam Michnik, aczkolwiek niewątpliwie inteligentny. Reprezentuje rodzaj fanatyzmu, którym się najbardziej brzydzę, ponieważ pod pozorami troski o człowieka, o wolność, o demokrację, lansuje twardą antykościelną i antypolską opcję polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.padline co ma piernik do wiatraka 27.09.08, 19:41 Prof. Władysław Bartoszewski uważa, że generał Wojciech Jaruzelski jest "jednym z największych przestępców w historii Polski". Decyzję o wprowadzeniu stanu wojennego określił jako "ogromną katastrofę społeczną i klęskę psychologiczną". . Odpowiedz Link Zgłoś
kalisz_ryszard_s.stefana co ma piernik do wiatraka 27.09.08, 19:53 A gdzie to niby jest napisane? . Odpowiedz Link Zgłoś
ryba_pi1a Re: dlaczego rzad Tuska jest znany jako rzad nier 27.09.08, 19:20 Dla mnie typowym fanatykiem nienawiści i agresji jest Adam Michnik, aczkolwiek niewątpliwie inteligentny. Reprezentuje rodzaj fanatyzmu, którym się najbardziej brzydzę, ponieważ pod pozorami troski o człowieka, o wolność, o demokrację, lansuje twardą antykościelną i antypolską opcję polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak.slawomir Pis to partia chamów 27.09.08, 19:29 Przecież ten dzisiejszy Michnik to totalitarysta. Demokratą jest ten, kto jest po mojej stronie. Kto się ze mną nie zgadza, jest faszystą i nie można mu podać ręki. A tylko Michnik wie na czym polega demokracja i tolerancja. On jest tutaj sędzią, alfą i omegą. Odpowiedz Link Zgłoś
sikajacy_do_zupy_kelner Pis to partia chamów 27.09.08, 19:33 Laptop w wannie utopił prokurator od Blidy . Odpowiedz Link Zgłoś
gruss.aus.peru Pis to partia chamów 27.09.08, 19:41 Premier: jeśli CBA naruszyło prawo, Kamiński nie będzie szefem Biura . Odpowiedz Link Zgłoś
kalisz_ryszard_s.stefana dlaczego rzad Tuska jest znany jako rzad nierobow? 27.09.08, 19:23 Sukces polityki reform wymaga od Polaków sojuszu wszystkich sił reformatorskich, tych z "S" i tych z PZPR. W pozytywnym ułożeniu stosunków Polski i ZSRR skrzydło reformatorskie z PZPR, tacy ludzie jak gen. Wociech Jaruzelski, czy pierwszy sekretarz KC Mieczysław F.Rakowski mogą odegrać zasadniczą rolę A. Michnik 1989 . Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Pis to partia chamów 27.09.08, 19:29 kalisz_ryszard_s.stefana napisał: > . Odpowiedz Link Zgłoś
liszka_agnieszka Pis to partia chamów 27.09.08, 20:06 Właśnie dyskutowaliśmy tu w redakcji i zdecydowaliśmy, że "Gazeta" nie może ponosić ryzyka trzymania nieubezpieczonego korespondenta [...] Zaraz dostaniesz faksem zwolnienie. Widzisz, nie jesteśmy bezwzględnymi kapitalistami tylko humanitarnymi demokratami... Odpowiedz Link Zgłoś
dw_beata dlaczego rzad Tuska jest znany jako rzad nierobow? 27.09.08, 19:25 Platforma, popierając Hannę Gronkiewicz-Waltz na prezydenta, liczyła na jej doświadczenia finansisty i menedżera. Miał być sukces, a już [teraz] widać, że będzie dla partii obciążeniem . Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: dlaczego rzad Tuska jest znany jako rzad nier 27.09.08, 19:29 dw_beata napisała: > . Odpowiedz Link Zgłoś
u2345p2 Re: dlaczego rzad Tuska jest znany jako rzad nier 27.09.08, 20:03 kiedy Gazeta pozbędzie się garbu jakim od jakiegoś czasu jest dla niej Adam Michnik, trzymany już chyba tylko z litości... kataryna.blox.pl/html . Odpowiedz Link Zgłoś
flak88 dlaczego rzad Tuska jest znany jako rzad nierobow? 27.09.08, 19:34 Ćwiąkalski zapewnia też, że to jeszcze nie koniec historii laptopa zniszczonego przez ministra Ziobrę wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4924793.html . Odpowiedz Link Zgłoś
cochabamba Re: 27.09.08, 19:08 Miał być zepsuty, ale zadziałał. Wbrew temu co ogłosił resort sprawiedliwości, służbowy laptop Zbigniewa Ziobry da się uruchomić. Udowodniły to "Fakty" TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 forum nieco obumarłe 27.09.08, 19:13 pomysł znakomity a tu cisza: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=410&w=85018181&a=85020390 Odpowiedz Link Zgłoś
el.presidente.tusk forum nieco obumarłe 27.09.08, 19:21 Prof. Władysław Bartoszewski uważa, że generał Wojciech Jaruzelski jest "jednym z największych przestępców w historii Polski". Decyzję o wprowadzeniu stanu wojennego określił jako "ogromną katastrofę społeczną i klęskę psychologiczną". Odpowiedz Link Zgłoś
pisuar_nr_001 forum nieco obumarłe 27.09.08, 19:24 Pilot wyszedł z depresji, na którą na chwilę popadł, ale mam nadzieję, że już z niej wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Najbrzydsze państwo w UE ? Państwo Kaczynscy.... 27.09.08, 19:27 i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
carpacccio4 Re: Najbrzydsze państwo w UE ? Państwo Kaczynscy. 27.09.08, 19:29 www.youtube.com/watch?v=TXjRvAXmBpo Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: Najbrzydsze państwo w UE ? Państwo Kaczynscy. 27.09.08, 19:34 carpacccio4 napisał: > www.youtube.com/watch?v=TXjRvAXmBpo ty ale mnie nie rusza co ty masz do powiedzenia na pis i całą jego obsadę. tak trudno złapać, że ja po prostu lubię wkurzać platfuserkę? z czystej miłości do tuska. tak więc nie wysilaj się. pl.youtube.com/watch?v=JpAcO5MTFow Odpowiedz Link Zgłoś
der.hausmeister.von.zoppot Re: Najbrzydsze państwo w UE ? Państwo Kaczynscy. 27.09.08, 20:01 Ćwiąkalski zapewnia też, że to jeszcze nie koniec historii laptopa zniszczonego przez ministra Ziobrę wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4924793.html . Odpowiedz Link Zgłoś
antyterrorysta1 Pis is dead. 27.09.08, 20:05 der.hausmeister.von.zoppot napisał: > . Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca_nie_jest_kretynem Re: Najbrzydsze państwo w UE ? Państwo Kaczynscy. 27.09.08, 20:05 Słaby tekst. Nie ma co komentować . Odpowiedz Link Zgłoś
puterko_jan Re: Najbrzydsze państwo w UE ? Państwo Kaczynscy. 27.09.08, 20:11 Minister sprawiedliwości Zbigniew Ćwiąkalski zapowiedział, że resort sprawiedliwości będzie się domagał zwrotu kosztów naprawy obu uszkodzonych laptopów. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4903195.html . Odpowiedz Link Zgłoś
puterko_jan Najbrzydsze państwo w UE ? Państwo Kaczynscy.... 27.09.08, 19:33 Tam, gdzie możliwe jest budowanie bez ustaw i tego politycznego sporu, zrobimy wszystko na 100 proc., a jak będzie trzeba to na 120 proc. - dodał [Tusk]. . Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.sotnia Pis is dead 27.09.08, 20:00 Ministrowi Ziobro i jego podwładnym może grozić nawet do kilkunastu lat więzienia. Powodem jest przechowywanie i przenoszenie informacji niejawnych w komputerach bez specjalnych zabezpieczeń i bez zachowania zasad ujętych w ustawie. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4905150.html . Odpowiedz Link Zgłoś
el.presidente.tusk Pis is dead 27.09.08, 21:19 Pilot wyszedł z depresji, na którą na chwilę popadł, ale mam nadzieję, że już z niej wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
laptop_dla_kazdego Pis to partia chamów 27.09.08, 20:05 Minister sprawiedliwości Zbigniew Ćwiąkalski zapowiedział, że resort sprawiedliwości będzie się domagał zwrotu kosztów naprawy obu uszkodzonych laptopów. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4903195.html . Odpowiedz Link Zgłoś
ssbn643 Pis to partia chamów 27.09.08, 20:10 Platforma, popierając Hannę Gronkiewicz-Waltz na prezydenta, liczyła na jej doświadczenia finansisty i menedżera. Miał być sukces, a już [teraz] widać, że będzie dla partii obciążeniem . Odpowiedz Link Zgłoś
rece_ktore_lecza forum nieco obumarłe 27.09.08, 19:34 Ministrowi Ziobro i jego podwładnym może grozić nawet do kilkunastu lat więzienia. Powodem jest przechowywanie i przenoszenie informacji niejawnych w komputerach bez specjalnych zabezpieczeń i bez zachowania zasad ujętych w ustawie. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4905150.html . Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_padline Pis to partia chamów 27.09.08, 20:08 Prof. Władysław Bartoszewski uważa, że generał Wojciech Jaruzelski jest "jednym z największych przestępców w historii Polski". Decyzję o wprowadzeniu stanu wojennego określił jako "ogromną katastrofę społeczną i klęskę psychologiczną". . Odpowiedz Link Zgłoś
ssbn815 Pis to partia chamów 27.09.08, 20:13 Tam, gdzie możliwe jest budowanie bez ustaw i tego politycznego sporu, zrobimy wszystko na 100 proc., a jak będzie trzeba to na 120 proc. - dodał [Tusk]. . Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 nieźle tusk, nieźle 27.09.08, 19:28 widzę, że aparat zna się na procedurach: wiadomosci.onet.pl/2699,1833280,udany_poscig_za_pijanym_kierowca_w_bmw,wydarzenie_lokalne.html czy to jakaś zaplanowana akcja strzelania w głowę niepokornym kierowcom? bo z tego co widać nietrzeźwość udowodniono nieco później. a, że czarne bmw? znam takiego jednego co to też bidabem się wozi. Odpowiedz Link Zgłoś
anty-kaczynscy carpaccio4..Tusk zrobił dzieciaka twojej babie? 27.09.08, 19:32 aleś mściwy, kołku... Odpowiedz Link Zgłoś
golden_urinal carpaccio4..Tusk zrobił dzieciaka twojej babie? 27.09.08, 19:33 Miał być zepsuty, ale zadziałał. Wbrew temu co ogłosił resort sprawiedliwości, służbowy laptop Zbigniewa Ziobry da się uruchomić. Udowodniły to "Fakty" TVN. . Odpowiedz Link Zgłoś
e_e_f Pis is dead 27.09.08, 20:03 Minister sprawiedliwości Zbigniew Ćwiąkalski zapowiedział, że resort sprawiedliwości będzie się domagał zwrotu kosztów naprawy obu uszkodzonych laptopów. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4903195.html . Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: carpaccio4..Tusk zrobił dzieciaka twojej babi 27.09.08, 19:46 anty-kaczynscy napisał: > aleś mściwy, kołku... omal nie zostałeś winnym rozlania butelki za prawie 2 stówki, hehehe. moja baba prosi abym zadał ci pytanie, czy zrobił swojej? "yappi" też chciałby cię o coś zapytać ale niestety nie dopuszczę go do klawiatury. ty to potrafisz rozbawić towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
gruss_aus_peru Re: carpaccio4..Tusk zrobił dzieciaka twojej babi 27.09.08, 20:00 A gdzie to jest napisane? . Odpowiedz Link Zgłoś
min_nowak carpaccio4..Tusk zrobił dzieciaka twojej babie? 27.09.08, 20:15 Szef sejmowej Komisji Przyjazne Państwo Janusz Palikot zapowiada, że jeśli do końca października [2008] Sejm nie przyjmie 30-50 projektów przygotowanych w jego komisji zrezygnuje z jej kierowania. . Odpowiedz Link Zgłoś