darkraj Przeciez to forum przypomina chlew!!! 27.09.08, 19:31 =================================== Nie wiem jak wy, ale dopoki sami moderatorzy beda zasmiecac swoje strony trollowskimi gownami (sygnaturka: wyslano w odp... min Schetyny" poswiadczajaca autora "postu" i prawa do premii), ja z tego pociagu wysiadam. Gazeta szmaci sie, az strach. Przeciez tu nie moga nawet popyskowac zawodowi forumowicze (tez moderatorzy???), bo o dyskusji nawet nie ma co wspominac. Chyba im brakuje "odwiedzajacych" dla stworzenia "pozytywnego" statystycznego obrazu i zachecenie w ten sposob reklamodawcow. D N O !!!!!!!!! Zegnam to bajorko ozieble z domieszka ironii, darkraj. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Re: Przeciez to forum przypomina chlew!!! 27.09.08, 19:40 darkraj.. to desant hołoty z PIS-komuny... Odpowiedz Link Zgłoś
tuks_nie_jest_kretynem Re: Przeciez to forum przypomina chlew!!! 27.09.08, 20:04 To lista hańby - mówił Stefan Niesiołowski, gdy dowiedział się, że nie figuruje na liście pokrzywdzonych, sporządzonej przez IPN. Okazało się jednak, że poseł figuruje na liście, ale pod drugim nazwiskiem (Myszkiewicz) - informuje dziennik.pl. - Ja nie chcę dopatrywać się złej woli IPN, ale całe życie występuję pod nazwiskiem Niesiołowski. Myszkiewicz to moje nazwisko rodowe, którego używałem wyłącznie w czasach szkoły podstawowej - tłumaczył. Ponadto poseł twierdził, że "ani Myszkiewicza, ani Niesiołowskiego nikt nie pytał o zgodę na umieszczenie na liście pokrzywdzonych". Dziennik.pl dotarł jednak do zgody, podpisanej przez wicemarszałka. Teraz poseł tłumaczy się, mówiąc że "dokładnie nie pamiętam tego, bo bywałem w IPN wielokrotnie i pewnie wtedy podpisałem zgodę"... . Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.kaszub Re: Przeciez to forum przypomina chlew!!! 27.09.08, 20:14 kiedy Gazeta pozbędzie się garbu jakim od jakiegoś czasu jest dla niej Adam Michnik, trzymany już chyba tylko z litości... kataryna.blox.pl/html . Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Pis to partia chamów ;-) 27.09.08, 20:20 premier.z.kaszub napisał: > > . Odpowiedz Link Zgłoś
ministerprasident_tusk Pis to partia chamów ;-) 27.09.08, 21:16 Kancelaria Premiera wysłała rano do CBA bardzo ostry w treści list nawiązujący do publikacji dotyczących współpracy CBA z FBI. . Odpowiedz Link Zgłoś
sikajacy_do_zupy_kelner Przeciez to forum przypomina chlew!!! 27.09.08, 19:52 "Gdy Amerykanie dowiedzieli się, że ich pomoc wykorzystano do rozgrywki politycznej, ograniczyli współpracę z CBA" - napisała "GW". . Odpowiedz Link Zgłoś
antyterrorysta1 Pis is dead 27.09.08, 19:57 sikajacy_do_zupy_kelner napisał: > . Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_si11y_walks Pis is dead 27.09.08, 20:04 A gdzie to jest napisane? . Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.sotnia Pis is dead 27.09.08, 20:06 Lidia Staroń oświadczyła, że artykuł w "Rzeczpospolitej" jest pomówieniem i zapowiedziała, że wobec olsztyńskiego korespondenta "Rz" i gazety wystąpi na drogę sądową o naruszenie dóbr osobistych. . Odpowiedz Link Zgłoś
majdan_r Przeciez to forum przypomina chlew!!! 27.09.08, 20:16 A gdzie to niby jest napisane? . Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanowy.pisuar Pis to partia chamów ;-) 27.09.08, 21:15 Pilot wyszedł z depresji, na którą na chwilę popadł, ale mam nadzieję, że już z niej wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 carpaccio4.W roli świni, jest ci do twarzy... 27.09.08, 19:38 Jesteś jak stara Biernacka z bazaru Różyckiego ; brudna,bezzebna i rozsiewająca gó.wno brudnym ryjem.... Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Kaczynscy i PIS robią z Polski szambo! 27.09.08, 19:44 wyciągają brudy swoich kumpli,afery,pomówienia..i wszech-kurestwo,oto co im najlepiej wychodzi.. wyborcza.pl/1,75478,5714048,Honor_posla_za_300_zlotych.html Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca_nie_jest_kretynem Kaczynscy i PIS robią z Polski szambo! 27.09.08, 19:52 Ja należę do tej większości osób, można nawet powiedzieć, że do tych "wszystkich osób", które jak widziały Maleszkę na korytarzu, to myślały tylko, jak przejść do innej windy - powiedziała Milewicz. . Odpowiedz Link Zgłoś
antyterrorysta1 Pis is dead 27.09.08, 19:57 dozorca_nie_jest_kretynem napisał: > . Odpowiedz Link Zgłoś
wacek233 Pis is dead 27.09.08, 20:07 Laptop w wannie utopił prokurator od Blidy . Odpowiedz Link Zgłoś
agent_cba Pis is dead 27.09.08, 20:48 Stefan Konstanty Myszkiewicz-Niesiołowski - to pełne nazwisko polityka Platformy, który denerwował się, że IPN nie umieścił go na liście represjonowanych w czasach PRL - podobnie jak nie ma tam Lecha Wałęsy i Tadeusza Mazowieckiego. . Odpowiedz Link Zgłoś
nowak_slawomir Kaczynscy i PIS robią z Polski szambo! 27.09.08, 19:53 Platforma, popierając Hannę Gronkiewicz-Waltz na prezydenta, liczyła na jej doświadczenia finansisty i menedżera. Miał być sukces, a już [teraz] widać, że będzie dla partii obciążeniem . Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_sil1y_walks Pis to buraki 27.09.08, 20:18 Miał być zepsuty, ale zadziałał. Wbrew temu co ogłosił resort sprawiedliwości, służbowy laptop Zbigniewa Ziobry da się uruchomić. Udowodniły to "Fakty" TVN. . Odpowiedz Link Zgłoś
bzykajaca_w_sianie Pis to buraki 27.09.08, 21:16 Lidia Staroń oświadczyła, że artykuł w "Rzeczpospolitej" jest pomówieniem i zapowiedziała, że wobec olsztyńskiego korespondenta "Rz" i gazety wystąpi na drogę sądową o naruszenie dóbr osobistych. . Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_padline Kaczynscy i PIS robią z Polski szambo! 27.09.08, 20:06 Lidia Staroń oświadczyła, że artykuł w "Rzeczpospolitej" jest pomówieniem i zapowiedziała, że wobec olsztyńskiego korespondenta "Rz" i gazety wystąpi na drogę sądową o naruszenie dóbr osobistych. . Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j Re: carpaccio4.W roli świni, jest ci do twarzy... 27.09.08, 19:46 jama.314 napisał: > Jesteś jak stara Biernacka z bazaru Różyckiego ; brudna,bezzebna i > rozsiewająca gó.wno brudnym ryjem... carpaccio4, to kundel; zamiast sie podmywac,on sie "podlizuje" ! Odpowiedz Link Zgłoś
el_presidente_tusk Re: carpaccio4.W roli świni, jest ci do twarzy... 27.09.08, 19:51 To ludzie o moralności alfonsa, tarzający się w rynsztoku moralnej zgnilizny blog.rp.pl/rybinski/2008/07/13/byk-na-wode/ . Odpowiedz Link Zgłoś
flak88 Re: carpaccio4.W roli świni, jest ci do twarzy... 27.09.08, 20:02 Ministerstwo Sprawiedliwości zleci opinię, która ma wykazać w jaki sposób zniszczony został laptop byłego szefa resortu Zbigniewa Ziobry. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4923276.html . Odpowiedz Link Zgłoś
spacki Pis is dead 27.09.08, 20:08 Dla mnie typowym fanatykiem nienawiści i agresji jest Adam Michnik, aczkolwiek niewątpliwie inteligentny. Reprezentuje rodzaj fanatyzmu, którym się najbardziej brzydzę, ponieważ pod pozorami troski o człowieka, o wolność, o demokrację, lansuje twardą antykościelną i antypolską opcję polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_nie_jest_kretynem Re: carpaccio4.W roli świni, jest ci do twarzy... 27.09.08, 20:14 Kancelaria Premiera wysłała rano do CBA bardzo ostry w treści list nawiązujący do publikacji dotyczących współpracy CBA z FBI. . Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Pis to partia chamów ;-) 27.09.08, 20:20 premier_nie_jest_kretynem napisał: > > . Odpowiedz Link Zgłoś
tuks_nie_jest_dozorca carpaccio4.W roli świni, jest ci do twarzy... 27.09.08, 19:47 [Adam Michnik] Podczas kampanii prezydenckiej 1990 żądał, bym ośmieszał Wałęsę, a Mazowieckiego chwalił. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html . Odpowiedz Link Zgłoś
gruss.aus.peru Pis to partia chamów 27.09.08, 19:59 To lista hańby - mówił Stefan Niesiołowski, gdy dowiedział się, że nie figuruje na liście pokrzywdzonych, sporządzonej przez IPN. Okazało się jednak, że poseł figuruje na liście, ale pod drugim nazwiskiem (Myszkiewicz) - informuje dziennik.pl. - Ja nie chcę dopatrywać się złej woli IPN, ale całe życie występuję pod nazwiskiem Niesiołowski. Myszkiewicz to moje nazwisko rodowe, którego używałem wyłącznie w czasach szkoły podstawowej - tłumaczył. Ponadto poseł twierdził, że "ani Myszkiewicza, ani Niesiołowskiego nikt nie pytał o zgodę na umieszczenie na liście pokrzywdzonych". Dziennik.pl dotarł jednak do zgody, podpisanej przez wicemarszałka. Teraz poseł tłumaczy się, mówiąc że "dokładnie nie pamiętam tego, bo bywałem w IPN wielokrotnie i pewnie wtedy podpisałem zgodę"... . Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: carpaccio4.W roli świni, jest ci do twarzy... 27.09.08, 19:48 jama.314 napisał: > Jesteś jak stara Biernacka z bazaru Różyckiego ; brudna,bezzebna i > rozsiewająca gó.wno brudnym ryjem.... a ty tak ciągle o niej. nie wiem kto to jest. jakaś twoja rodzina? Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j carpaccio4..te,Biernacka, zdejmij kaptur ! 27.09.08, 19:55 pucuj się, tufto! Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: carpaccio4..te,Biernacka, zdejmij kaptur ! 27.09.08, 20:10 bart.j napisał: > pucuj się, tufto! niestety nie jestem biegły w żargonie używanym przez zwolenników po. pozostaje mi jedynie napisać: no capisco, vaffanculo.... Odpowiedz Link Zgłoś
kartel_miedziowy_tuska Re: carpaccio4.W roli świni, jest ci do twarzy... 27.09.08, 20:02 Skrajna nieodpowiedzialnosc Tuska . Odpowiedz Link Zgłoś
antyterrorysta1 Pis is dead 27.09.08, 20:03 kartel_miedziowy_tuska napisała: >> > . Odpowiedz Link Zgłoś
dozorca_nie_jest_kretynem Pis is dead 27.09.08, 20:12 Miał być zepsuty, ale zadziałał. Wbrew temu co ogłosił resort sprawiedliwości, służbowy laptop Zbigniewa Ziobry da się uruchomić. Udowodniły to "Fakty" TVN. . Odpowiedz Link Zgłoś
urubamba_1 Pis is dead 27.09.08, 20:16 To lista hańby - mówił Stefan Niesiołowski, gdy dowiedział się, że nie figuruje na liście pokrzywdzonych, sporządzonej przez IPN. Okazało się jednak, że poseł figuruje na liście, ale pod drugim nazwiskiem (Myszkiewicz) - informuje dziennik.pl. - Ja nie chcę dopatrywać się złej woli IPN, ale całe życie występuję pod nazwiskiem Niesiołowski. Myszkiewicz to moje nazwisko rodowe, którego używałem wyłącznie w czasach szkoły podstawowej - tłumaczył. Ponadto poseł twierdził, że "ani Myszkiewicza, ani Niesiołowskiego nikt nie pytał o zgodę na umieszczenie na liście pokrzywdzonych". Dziennik.pl dotarł jednak do zgody, podpisanej przez wicemarszałka. Teraz poseł tłumaczy się, mówiąc że "dokładnie nie pamiętam tego, bo bywałem w IPN wielokrotnie i pewnie wtedy podpisałem zgodę"... . Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.sotnia Pis is dead 27.09.08, 20:32 Właśnie dyskutowaliśmy tu w redakcji i zdecydowaliśmy, że "Gazeta" nie może ponosić ryzyka trzymania nieubezpieczonego korespondenta [...] Zaraz dostaniesz faksem zwolnienie. Widzisz, nie jesteśmy bezwzględnymi kapitalistami tylko humanitarnymi demokratami... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_padline Re: carpaccio4.W roli świni, jest ci do twarzy... 27.09.08, 20:03 [Adam Michnik] Podczas kampanii prezydenckiej 1990 żądał, bym ośmieszał Wałęsę, a Mazowieckiego chwalił. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html . Odpowiedz Link Zgłoś
pantana1 Re: carpaccio4.W roli świni, jest ci do twarzy... 27.09.08, 20:28 Minister Ćwiąkalski ma dowód na niszczenie dokumentów przez ekipę Ziobry. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4924793.html . Odpowiedz Link Zgłoś
pantana1 carpaccio4.W roli świni, jest ci do twarzy... 27.09.08, 20:01 Ministerstwo Sprawiedliwości zleci opinię, która ma wykazać w jaki sposób zniszczony został laptop byłego szefa resortu Zbigniewa Ziobry. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4923276.html . Odpowiedz Link Zgłoś
ks_profesor Pis is dead 27.09.08, 20:17 po ujawnieniu przez dawnych kolegów Maleszki jego agenturalnej przeszłości, w redakcji "Gazety Wyborczej" zapadły decyzje, że pozostanie on w pracy, że będzie nadal redaktorem i że nadal będzie publikował... . Odpowiedz Link Zgłoś
premier_z.kaszub Pis is dead 27.09.08, 20:27 kiedy Gazeta pozbędzie się garbu jakim od jakiegoś czasu jest dla niej Adam Michnik, trzymany już chyba tylko z litości... kataryna.blox.pl/html . Odpowiedz Link Zgłoś
wacek233 Pis is dead 27.09.08, 20:27 W wolnej Polsce nikt nigdy nie próbował niczego na mnie wymóc ani w TVP, ani w gazetach i rozgłośniach regionalnych, dla których pisałem i mówiłem, ani w Expressie Wieczornym, ani naturalnie w BBC. Jedyne takie doświadczenie wyniosłem z Gazety Wyborczej. krzysztofleski.salon24.pl/6990,index.html . Odpowiedz Link Zgłoś
nowak.slawomir carpaccio4.W roli świni, jest ci do twarzy... 27.09.08, 20:07 Pilot wyszedł z depresji, na którą na chwilę popadł, ale mam nadzieję, że już z niej wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
feldmarschall_von_tux Re: 27.09.08, 20:00 To lista hańby - mówił Stefan Niesiołowski, gdy dowiedział się, że nie figuruje na liście pokrzywdzonych, sporządzonej przez IPN. Okazało się jednak, że poseł figuruje na liście, ale pod drugim nazwiskiem (Myszkiewicz) - informuje dziennik.pl. - Ja nie chcę dopatrywać się złej woli IPN, ale całe życie występuję pod nazwiskiem Niesiołowski. Myszkiewicz to moje nazwisko rodowe, którego używałem wyłącznie w czasach szkoły podstawowej - tłumaczył. Ponadto poseł twierdził, że "ani Myszkiewicza, ani Niesiołowskiego nikt nie pytał o zgodę na umieszczenie na liście pokrzywdzonych". Dziennik.pl dotarł jednak do zgody, podpisanej przez wicemarszałka. Teraz poseł tłumaczy się, mówiąc że "dokładnie nie pamiętam tego, bo bywałem w IPN wielokrotnie i pewnie wtedy podpisałem zgodę"... . Odpowiedz Link Zgłoś
antyterrorysta1 Pis is dead 27.09.08, 20:06 feldmarschall_von_tux napisał: > > . Odpowiedz Link Zgłoś
premier_z.kaszub Pis is dead 27.09.08, 20:10 Wierni czytelnicy domagają się powrotu red. Maleszki . Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Szefem prezydenta PIS-u,jest jego brat Jarosław... 27.09.08, 20:01 A szefem Sikorskiego Premier Tusk... Prezydent PIS-u, może wydawać polecenia swojej żonie, jak mu pozwoli! i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg Jego Indyczość... Odpowiedz Link Zgłoś
nowak.slawomir Szefem prezydenta PIS-u,jest jego brat Jarosław... 27.09.08, 20:11 Ministrowi Ziobro i jego podwładnym może grozić nawet do kilkunastu lat więzienia. Powodem jest przechowywanie i przenoszenie informacji niejawnych w komputerach bez specjalnych zabezpieczeń i bez zachowania zasad ujętych w ustawie. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4905150.html . Odpowiedz Link Zgłoś
cochabamba Szefem prezydenta PIS-u,jest jego brat Jarosław... 27.09.08, 20:18 Pilot wyszedł z depresji, na którą na chwilę popadł, ale mam nadzieję, że już z niej wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j Re: Szefem prezydenta PIS-u,jest jego brat Jarosł 27.09.08, 20:31 jama.314 napisał: > A szefem Sikorskiego Premier Tusk... > Prezydent PIS-u, może wydawać polecenia swojej żonie, jak mu pozwoli! > i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg > Jego Indyczość.. amen.... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec spamerzy pokonani ;-) 27.09.08, 20:02 przeżyliśmy wyjątkowo zacięty atak moherów Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Jego Indyczość prezydent PIS-u !!! 27.09.08, 20:11 i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=73879635&a=73885130 Odpowiedz Link Zgłoś
kontroler_001 Jego Indyczość prezydent PIS-u !!! 27.09.08, 20:14 Ćwiąkalski zapewnia też, że to jeszcze nie koniec historii laptopa zniszczonego przez ministra Ziobrę wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4924793.html . Odpowiedz Link Zgłoś
mucho_picu Jego Indyczość prezydent PIS-u !!! 27.09.08, 20:15 "Gdy Amerykanie dowiedzieli się, że ich pomoc wykorzystano do rozgrywki politycznej, ograniczyli współpracę z CBA" - napisała "GW". . Odpowiedz Link Zgłoś
j.pitera_c.zenona Pis to partia chamów ;-) 27.09.08, 20:28 Chyba nie masz racji . Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j Re: Jego Indyczość prezydent PIS-u !!! 27.09.08, 20:24 i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=73879635&a=73885130 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne o kurcze o obserwatorze zapomnieli, ale gafa!!!!!! 27.09.08, 20:08 prezydencie PiSklakow, masz nadkwaśność i ci się co drugie zdanie odbija, ale to się da leczyć MALLOXEM, z dobrym skutkiem braku bekania do mikrofonu. Odpowiedz Link Zgłoś
kartel_miedziowy_tuska o kurcze o obserwatorze zapomnieli, ale gafa!!!!!! 27.09.08, 20:12 Kancelaria Premiera wysłała rano do CBA bardzo ostry w treści list nawiązujący do publikacji dotyczących współpracy CBA z FBI. . Odpowiedz Link Zgłoś
prezentation1 816 dni,3godz.,38' i 20 '' 27.09.08, 20:21 rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_pisuar 816 dni,3godz.,38' i 20 '' 27.09.08, 20:32 Bez Maleszki Gazownia publikuje same nudy . Odpowiedz Link Zgłoś
ssbn643 Re: 27.09.08, 20:16 Minister sprawiedliwości Zbigniew Ćwiąkalski zapowiedział, że resort sprawiedliwości będzie się domagał zwrotu kosztów naprawy obu uszkodzonych laptopów. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4903195.html . Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Desant PIS-komuny na forum GW... 27.09.08, 20:22 To oznacza jedno;Bliski koniec Kaczynskich i PIS-u... Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j Re: Desant PIS-komuny na forum GW... 27.09.08, 20:23 jama.314 napisał: > To oznacza jedno;Bliski koniec Kaczynskich i PIS-u... A słowo ciałem sie stało... Odpowiedz Link Zgłoś
kalisz_ryszard_s.stefana Re: 27.09.08, 20:26 Miał być zepsuty, ale zadziałał. Wbrew temu co ogłosił resort sprawiedliwości, służbowy laptop Zbigniewa Ziobry da się uruchomić. Udowodniły to "Fakty" TVN. . Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 coś nie widać kalika 27.09.08, 20:35 pewnie znowu dosiada wielbłąda albo co gorsza na odwrót.... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne i premierTusk i kralik i kazdy........ 27.09.08, 20:47 bedzie ci pasowal, juz niedlugo!!!! prezydent PiSklakow i przyglup bez konta i stara Kaczynska i caly PiS beda pogrzebani zywcem. Kto tego dokona??? trzeci blizniak !!!!marzenia czasem sie spelniaja..........jak to mowia: kto pod wiatr dmucha, na morde zbiera:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
po.niszczyciel teraz wojsko jest popaprańców 27.09.08, 21:14 we wianie wniósł je Radosław Sikorski. dla nie poznaki dla cały kram lekarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Re: teraz wojsko jest popaprańców 27.09.08, 23:14 po.niszczyciel napisał: > we wianie wniósł je Radosław Sikorski. dla nie poznaki dla cały kram lekarzowi. jestes mały siusiak taki jak bliźniacy !ciul niech z tobo bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Anakonda 2008. Kolejny spór na linii rząd-prezy... 27.09.08, 22:07 a obszcypłoty swoje, ...... i nikt im nie wmówi że białe jest białe, a czarne - czarne. Te pisiorskie pomioty to mają chyba jakąś przyrodzoną potrzebę taplania się gnojówce ...... jak u niektórych rodzajów drobiu. Fe. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Anakonda 2008. Kolejny spór na linii rząd-prezy... 27.09.08, 23:06 kartoffel sote ni be ni me ni kukuryku a w dodatku uchachany po co na manewrach chyba jako tarcza z szamba niech bóg broni granaty.Bo garanat z wyciągnieto zawleczka przestaje byc przyjacielem nawet zwierzchnika.Zwłaszcza w szambie,a on to własnie to chambo! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Tego politycznego wypierdka swojego brata nie 28.09.08, 00:11 powinno się zapraszać nigdzie za wyjątkiem imprez KSIĘDZA Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
rynsztokowy-blazen_niesiol Her_Tuske_Zawiadomił_Prezia_Hitle rlandu__:)))))))) 28.09.08, 10:22 GWno kabluje: Znajdujące się w rękach dywersantów Ministerstwo Obrony Narodowej nie zaprosiło Prezydenta Polski Kaczyńskiego na największe ćwiczenia wojskowe w tym roku, Anakonda 2008. Polski (były) szef MON Aleksander Szczygło: Uważam, że to ogromy skandal. Moim zdaniem zaproszenie dla prezydenta, zwierzchnika Sił Zbrojnych, nie zaginęło przypadkiem. Celowo go nie wysłano .............................................................. Her Tuske z pewnością skorzystał ze swojej gorącej linii z Gejrlinem by zawiadomić telefonicznie swojego prezia w Kartofellandzie :)) no i oczywiście swoją szefową Anielę Makrelę :))) Pijany Kielich - facet o energii i powierzchowności mumii faraona Ramzesa XXI - musiał tylko wykonać rozkaz KonDonka Kastrata :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dobryczlowiek123 Kolejny spór na linii rząd-prezydent 29.09.08, 02:01 To jak to wojsko przeprowadzalo cwiczenia bez Glownego Wodza? ,to kto wydawal komendy arasiad !i spiewal po zwyciestwie powrot do ziemi Polskiej?To teraz juz kazdy moze? Odpowiedz Link Zgłoś