a.ba PL - partyjny kraj skazany na załadę 11.10.08, 23:47 Powinno się rozwiązać parlament i wyrzucić prezydenta. Zmienić konstytucję: Parlament(jedna izba) - 100 - osobowy MAX - wybory bezpośrednie w okręgach jednomandatowych. Zakaz informacji na karcie do głosowania o przynależności do partii Prezydent ALBO premier (nazwa nieważna) jeden ośrodek rządządzy - może być wybierany bezpośrednio. Ale to jest niemożliwe - u nas rządzą partie - spedkobiercy pzpr itp - nigdy koryta dobrowolnie nie oddadzą - czy sie nawa pis, psl, po czy sld to jedno g.. - co innego mówią przed wyborami a co innego robią po wyborach (to samo niezależnie od nazwy). Czas przestać chodzić na takie wybory jak na Białorusi - wybieramy albo Łukaszenkę albo drugiego Łukaszenkę - czyli nic nie wybieramy tylko sankcjonujemy oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy i don't get it... 12.10.08, 00:04 w jaki sposob kaczynski doszedl do konkluzji, ze hierarchie w polsce widac na zdjeciach z rady europejskiej??? idac tym tropem, hierarchie w papui nowej gwinei widac na zdjeciach z chogm (commonwealth heads of government meeting)... ps. przynajmniej commonwealth (w przeciwienstwie do wszechwiedzacej unii) jest na tyle rozsadny, ze wyraznie precyzuje kto jedzie na meeting i reprezentuje swoj kraj (head of government)... Odpowiedz Link Zgłoś
wsi-owy_masralek_komorow Nadęty_Kon-Donek_Poleci_z_Wiatrem __:o) )))))))) 12.10.08, 00:41 Gwno kabluje: Prepierd Kastrat-Thuske zakazał informować Prezydenta Polski o programie szczytu UE. Prezydent Polski Lech Kaczyński jest zmuszony kontaktować się w tej sprawie z prezydencją francuską. Doradca do spraw zagranicznych prezydenta Sarkozy'ego jest w stałym kontakcie z szefe Kancelarii Prezydenta Piotrem Kownackim. Prezydent Sarkozy jest w stałym kontakcie z prezydentem Kaczyńskim, przekazuje mu informacje, konsultuje sprawy, które będą omawiane. Natomiast herrr Dochnald Thuske jest w stałym kontakcie ze swoją syfową Anielą Makrelą w Gejrlinie. ........................................................................................... To skandal !!! Agent Gejrlina Kastrat-Thuske już bez maskowania otwarcie uderza w Państwo Polskie !!!!!!! ----------------------------------------------------------------------- NADĘTY JAK BALON KON-DONEK, AGENTURALNY PRZYGŁUP HERRR THUSKE ROZWALA JAK MOŻE ZNIENAWIDZONE PAŃSTWO POLSKIE - ROZKRADA SZPITALE POPIERA MAFIĘ PIŁKARSKĄ, ZAWALA EURO2012, BLOKUJE POMOC DLA BANKÓW, WPROWADZA SZWABSKĄ WALUTĘ EURO ITD. -------------------------------------------- PS Ten korytowy, leniwy, niepoczytalny chamek o szwabskich korzeniach i poglądach jest zagrożeniem dla POLSKI, jej niepodległości i demokracji. Nie powinien nigdy zostać premierem RP !!! Bo czym jest Polska dla tej korytowej, leniwej kreatury her Thuske ? Odpowiedź można znaleźć w miesięczniku Znak, nr 11–12, 1987: Thuske o Polskości, Polsce i Polskiej Historii: Jak wyzwolić się od tych stereotypów, które towarzyszą nam niemal od narodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło – ponuro – śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność – takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnie ochoty dźwigać, a zrzucić nie potrafię (nie chcę mimo wszystko?), wypaliły znamię i każą je z dumą obnosić. Więc staję się nienormalny, wypełniony do granic polskością. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- FOLXDOJCZ THUSKE TO AGENT, DYWERSANT PSYCHOPATA, ROZWALAJĄCY ŚWIADOMIE PAŃSTWO POLSKIE KTÓREGO NALEŻAŁOBY ODSTRZELIĆ :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Prezydent: Jeśli ktoś tu powinien czarterować, .. 12.10.08, 01:10 Konstytucja jest zła! Powinni Kwacha i Kalisza za nią wykastrować. A co to za dupek jest Klich, kto tego pajaca wybrał? Suweren, czy kolesie? Bo Prezia Suweren! Specjalnie te czerwone ściery taki podział niejasny kompetencji wymyśliły, i teraz się cieszą, A Pan Panie Prezydencie jako zwierzchnik wojska, na dywanik dowódcę wojsk lotniczych, chyba ich pojeb.ło, jeden pilot jest chory i dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma myślę, że wyczarteruje od żony...miotłę 12.10.08, 09:04 i do Brukseli przyleci ! Odpowiedz Link Zgłoś