garrota NOBODY! Rada Gabinetowa zaczęła się od kłótni 28.10.08, 14:57 Nobody expects prezia Skrzypka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator A wszystkiemu winna konstytucja, 28.10.08, 15:01 bo nie pozwala Kaczynskiemu robic tych wszystkich glupot ktore mu wpadna do glowy. "...moze to wszycko bez te atomy ze prezyjota momy." Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Pisdęt jedyne co potrafi to niezgodnie z prawem 28.10.08, 15:03 Pisdęt jedyne co potrafi to niezgodnie z prawem czy konstytucją wywołuje awantury. Widać uważa, że jedyne w Polsce Prawo to jego po.ieprz.ny braciszek co się zwie PIS. A może by jednak usunąć tego ... z pałacu. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Rada Gabinetowa zaczęła się od kłótni 28.10.08, 15:12 Nic dziwnego, działanie prezydenta z zaskoczenia i chęci załatwienia rządu. Od początku powinny być znane nazwiska uczestników narady by dać możliwość przygotowania się na nią a nie zaskakiwać wszystkim własnymi "widzi mi się" Gdzie ten prezydent uczył się dyplomacji albo porządków narad czy zwoływania jakiś spotkań? Nic dziwnego ze ostatni szczyt był jak był żeśmy widzieli w Brukseli i ten cyrk przed nim, ponieważ pewne osoby nie nauczyły się jeszcze niczego i nie nadają się do niczego. Chaos i samowola prezydenta rujnuje oblicze Polski jako wiarygodnego partnera w świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 Prezydent stoi na strazy konstytucji?? 28.10.08, 15:15 Prezydent powinien stac na strazy konsytucji a nie ja LAMAC. Blizniaki mysla, ze wszystko im wolno. Czas ich wyprowadzic z blednego mniemania !!!! Rada Gabinetowa to obrady RZADU (!!!!) pod przewodnictwem Prezydenta. O zadnych Skrzypkach tam nie ma mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
trygresson Skrzypek na dachu 28.10.08, 15:20 Na nastepna rade zostanie zaproszony Jarek i jego kot Alik jako glowny ekspert finansowy, ma chyba lepsze kwalifikacje niz Skrzypek z dachu Odpowiedz Link Zgłoś
dobryczlowiek123 Rada Gabinetowa zaczęła się od kłótni 28.10.08, 15:17 Przeciez od poczatku bylo wiadomo ze PISdent nic dobrego nie wniesie do sprawy a tylko wypelnia taktyczne zalozenia prezesa,czyli gnebic rzad na kazdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story prezydęt poszedł na ustępstwa i zastosował się do 28.10.08, 15:24 obowiązującego w tym kraju prawa. łaskawca, qchnia jego mać! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: prezydęt poszedł na ustępstwa i zastosował si 28.10.08, 18:00 lobotomia_story napisał: > obowiązującego w tym kraju prawa. Ależ NIE ZASTOSOWAŁ SIĘ: pospraszał jakieś dziwne typki, a rządowi - wbrew Konstytucji - przedstawił toto jako członków Rady Gabinetowej! Odpowiedz Link Zgłoś
delargo Re: Rada Gabinetowa zaczęła się od kłótni 28.10.08, 15:30 (p)rezydent ma wiedze na temat ekonomii? tego jeszcze nie zauwazylem.... ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online Rekiny z PO 28.10.08, 15:37 co jeden ten glupszy,jacy to z nich eksperci,czy to tacy jak bufetowa? Tusk a gdzie bolek i spece z nocnej zmiany,to sa twoi doradcy. Sekta milosci-wstyd i rozpacz. czas na nowe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Szprotki z PIS... 28.10.08, 15:40 niektóre to nawet fajne np. Sobecka..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Szprotki z PIS... 28.10.08, 15:53 Wiesz z kogo się naśmiewasz ,załączając ten tendencyjny filmik? Zacytuj ,,Bolka'' twego idola. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Szprotki z PIS... 28.10.08, 16:48 Jaaaa, ja się z kogoś naśmiewam. No wiesz co Marta, jak możesz mnie podejrzewać o tak niecne działania...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Ja wiem! 28.10.08, 17:14 amanasunta napisała: > > Wiesz z kogo się naśmiewasz ,załączając ten tendencyjny filmik? Z takiego jednego niedopieszczonego - przez życie i okoliczności - dinozaura. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ja wiem! 28.10.08, 17:18 Nie zgadłaś. Ten porażający obraz ukazuje wymóżdżoną pustkę i bezkresną tę tęsknotę za rozumem pisofanów, którzy cieszą się i klaszczają, gdy jeden z czwarto-erpowych piewców walnie bon mota, po którym powinien się spalić ze wstydu...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ja wiem! 28.10.08, 17:24 tw_wielgus napisał: > Nie zgadłaś. > Ten porażający obraz ukazuje wymóżdżoną pustkę i bezkresną tę tęsknotę za > rozumem pisofanów, którzy cieszą się i klaszczają, gdy jeden z czwarto-erpowych > piewców walnie bon mota, po którym powinien się spalić ze wstydu...;))) To też, jak najbardziej (nawet - przede wszystkim). Ale - czy nie za nazbyt skomplikowane dla ogółu (panny a... nie wyłączając)? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ja wiem! 28.10.08, 17:39 Długo zastanawiałem się nad odpowiedzią, z filozoficznego punktu widzenia sam siebie zapędziłem w kozi róg. Hmmm może nawet przyczyniłem się do powstania dwóch zmarszczeń na czole pani A. ( podobno tak jest, gdy się zderzą dwa neurony zaprzeczając tym samym regułom rachunku prawdopodobieństwa). Mam jednak nadzieję... Ba! głęboko wierzę, że Tych którzy nie zrozumieli moich przemyśleń jest zdecydowanie mniej. Jakieś ~`20% i to właśnie do nich kieruję poniższe przesłanie: Drogie mohery i moherzanki, załączony link ( link znaczy kliknij) do filmu ma wam zaprezentować, jak porażający, werdny i silny jest układ medialno, któy atakuje nasze patriotyczne okopy( dziury w ziemi) Do broni bracia, do broni...:))) - www.youtube.com/watch?v=f4HHf8tPHdo&feature=related - Cała prawda o rządach PIS...;P Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Szprotki z PIS... 28.10.08, 17:09 tw_wielgus napisał: > niektóre to nawet fajne np. Sobecka..;))) Coś TY???!!! Sobecka "szprotka"? Taż to jakiś kaszalot! > Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Szprotki z PIS... 28.10.08, 17:18 tw_wielgus napisał: > Rydzykowi się podoba...;P Może on gustuje w kaszalotach; w końcu trafia się gust jakiś wypaczony... > Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Szprotki z PIS... 28.10.08, 17:22 Kiedy się już wszystko w życiu miało, lub może mieć, wtedy widać szuka się dodatkowych "atrakcji"... Oj daleka jeszcze droga przede mną do tak rozpasanego dobrobytu.. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Szprotki z PIS... 28.10.08, 17:33 tw_wielgus napisał: > Kiedy się już wszystko w życiu miało, lub może mieć, wtedy widać szuka się > dodatkowych "atrakcji"... > Oj daleka jeszcze droga przede mną do tak rozpasanego dobrobytu.. Coś trudno mi sobie wyobrazić, że poszukasz podobnych "atrakcji", nawet gdy już popadniesz w najbardziej nawet rozpasany dobrobyt. Odpowiedz Link Zgłoś
j.pitera_c.zenona Oczuvjćcją pajrząbnu jmpąochmąnj? 28.10.08, 18:16 > wrojoz napisało: > > W grę mogą też wchodzić dostawy rud miedzi z Chile i Peru do hut należących do KGHM w takiej ilości, aby dopełniły ich możliwości wytwórcze. Nie można też wykluczyć zakupu przez polski koncern złóż miedzi w Ameryce Południowej. W ocenie analityków, takie działania byłyby w pełni pożądane, zwłaszcza gdyby surowiec był łatwy do wydobycia. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86517015&a=86526292 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_maleszka_l Oczuvjćcją pajrząbnu jmpąochmąnj? 28.10.08, 18:20 : wrojoz napisało: : : 28 maja 1992 roku, z inicjatywy posła Janusza Korwin-Mikke, Sejm podjął uchwałę, by minister spraw wewnętrznych przedstawił informację, który z posłów, senatorów, ministrów i wojewodów był w przeszłości konfidentem Urzędu Bezpieczeństwa lub Służby Bezpieczeństwa. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86517015&a=86525577 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Szprotki z PIS... 28.10.08, 17:40 Tym samym sugerujesz mi, że wysublimowana szkoła perwersji jest zarezerwowana dla braci w czerni? Odpowiedz Link Zgłoś
rafnal Rada Gabinetowa zaczęła się od kłótni 28.10.08, 15:40 Myślałem, że mlaskacz się zamlaska - chyba dopiero trzeźwiał Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Premier Tusk do dymisji! 28.10.08, 15:42 To kpina że tusk zamiast rządzić ciągle urządza jakieś awantury. Jak dzieciak w piaskownicy. To nie da samolotu, to nie będzie rozmawiał z tym czy tamtym "bo nie". Obiecuje jakieś cuda, robi wszystko pod sondaże a gospodarka zaczyna podupadać. Ceny kredytów rosną, ceny w sklepach rosną, bezrobocie przestaje spadać, firmy są w tarapatach. Nasze oszczędności na OFE szlag trafił, lekarzy nie ma albo nie chcą pracować. Prokuratura działa na zamówienie metodami podobnymi do SB, przestępczość rośnie. Wystarczył mu rok żeby doprowadzić kraj na krawędź załamania. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Premier Tusk do dymisji! 28.10.08, 15:54 sharn1 napisał: > To kpina że tusk zamiast rządzić ciągle urządza jakieś awantury. Jak > dzieciak w piaskownicy. To nie da samolotu, to nie będzie rozmawiał > z tym czy tamtym "bo nie". Obiecuje jakieś cuda, robi wszystko pod > sondaże a gospodarka zaczyna podupadać. Ceny kredytów rosną, ceny w > sklepach rosną, bezrobocie przestaje spadać, firmy są w tarapatach. > Nasze oszczędności na OFE szlag trafił, lekarzy nie ma albo nie chcą > pracować. Prokuratura działa na zamówienie metodami podobnymi do SB, > przestępczość rośnie. > > Wystarczył mu rok żeby doprowadzić kraj na krawędź załamania. sharn1, ze taka ciemnota jeszcze w współczesnej Polsce egzystuje to się nie dziwie Kaczyńskiemu, skoro tacy jak ty ludzie go popierają. Człowieku, gdzie byleś jak świat dojrzewał i zaczął myśleć samodzielnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dkrytyk55 Re: Premier Tusk do dymisji! 28.10.08, 16:00 Czy taki prymityw jak ty musi zabierać głos,szkoda miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_padline Odąjdż Prązudąncją vroz z szomba PjSąm. 28.10.08, 18:09 -> wrojoz napisało: -> -> Podczas narady u Tuska wchodzą jego współpracownicy i oznajmiają, że "większość społeczeństwa nie chce tarczy, więc nic nie tracimy, jeżeli jej nie będzie"! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86517015&a=86526453 Odpowiedz Link Zgłoś
omulek2 Odąjdż Prązudąncją vroz z szomba PjSąm. 28.10.08, 18:27 # wrojoz napisało: # # Stworzenie "miedziowego porozumienia" zaproponował prezydentom Peru i Chile podczas swojej wizyty w Ameryce Południowej Donald Tusk. Jego zdaniem trzy kraje, które są dużymi producentami miedzi, mogłyby wpływać na światowy handel tym surowcem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86517015&a=86526498 Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ciekawe którzy najbardziej pyszczyli? 28.10.08, 15:50 Stawiam na : Radka(przedszkolak-40 latek),Nowickiego(zgrzybiały pseudo naukowiec pośmiewisko P.W.,zwolennik ,,rozcieńczadzania smrodów przez wysokie kominy'')albo na Schetynę(bez komentarzy). Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ciekawe którzy najbardziej pyszczyli? 28.10.08, 16:50 Najbardziej jak widać na tym forum pyszczą (trollują) partyjne pisowski bojówki...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ironlord Re: Ciekawe którzy najbardziej pyszczyli? 28.10.08, 16:57 Znalazł się ekspert od siedmiu boleści i troll za jednym zamachem. Żal Ci dupę ściska to trza trochę potrollować. Odpowiedz Link Zgłoś
tv_maleszka Odąjdż vrąszcją? SzXadzjsz Prązudąncją. 28.10.08, 18:29 -> wrojoz napisało: -> -> Koalicja Platformy Obywatelskiej i Polskiego Stronnictwa Ludowego i mój rząd będziemy gwarantami wzrostu wynagrodzeń w ochronie zdrowia. Przekształcimy publiczne placówki ochrony zdrowia, które w przeważającej większości dzisiaj należą do samorządów, w spółki prawa handlowego. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86517015&a=86526391 Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss awantura PO-wcow czyli jak zwykle 28.10.08, 15:54 Typowe PO-wskie szukanie dziury w calym. Zamiast rozwiazywac problemy to beda sie dasac na obecnosc Skrzypka. A podobno mieli rozmawiac o kryzysie finansowym... Ale przeciez dla PO-wcow nic takiego nie ma miejsca, jestesmy wyspa szczesliwosci i powodzenia na tym oceanie bankructw. Odpowiedz Link Zgłoś
tuks_nie_jest_dozorca awantura PO-wcow czyli jak zwykle 28.10.08, 16:16 = yanuss napisało: = = Typowe PO-wskie szukanie dziury w calym. Zamiast rozwiazywac problemy to beda = sie dasac na obecnosc Skrzypka. A podobno mieli rozmawiac o kryzysie = finansowym... Ale przeciez dla PO-wcow nic takiego nie ma miejsca, jestesmy = wyspa szczesliwosci i powodzenia na tym oceanie bankructw. To wielka satysfakcja móc z tego miejsca nisko pokłonić się Polakom, ale też wielka satysfakcja odczuwać dumę. Jestem dumny będąc członkiem naszej narodowej wspólnoty. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86517015&a=86517096 Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: awantura PO-wcow czyli jak zwykle 28.10.08, 16:33 ta wypowiedz kretyna takiego jak ty jest podobna do calego smierdzacego pis-uaru!nie wazna jest konstytucja bo te dwa kurduple maja ja gdzies!!skrzypek moze sobie chodzic gdzie chce bo ten kundel jest specem od lizania dupy kaczynskim-dostal za to lizanie stanowisko prezesa banku!!arogancja i chamstwo sa na porzadku dziennym calej tej sparszywialo ku...kiej formacji z tymi niedojdami na czele!!jeden ciagle chory na wscieklizne psychol a drugiciagle belkocacy nie na temat i ciagle majacy problemy ze sraczka!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: awantura PO-wcow czyli jak zwykle 28.10.08, 16:58 kazik.k napisał: > ta wypowiedz kretyna takiego jak ty jest podobna do calego smierdzacego > pis-uaru!nie wazna jest konstytucja bo te dwa kurduple maja ja gdzies!!skrzypek > moze sobie chodzic gdzie chce bo ten kundel jest specem od lizania dupy > kaczynskim-dostal za to lizanie stanowisko prezesa banku!! arogancja i chamstwo > sa na porzadku dziennym calej tej sparszywialo ku...kiej formacji z tymi > niedojdami na czele!!jeden ciagle chory na wscieklizne psychol a drugiciagle > belkocacy nie na temat i ciagle majacy problemy ze sraczka!!!!!! Dobre usmialem sie troche..hehe..Kazik.K..nie jestes przypadkiem z Ostroleki,znalem kogos K.K,dawno temu. Darek. Odpowiedz Link Zgłoś
naga_prawda_0 RudzuX=KoczuńsXj=Oszałam.? 28.10.08, 18:19 => wrojoz napisało: => => Machu Picchu to nie była nasza fanaberia, tylko radość Peruwiańczyków z tego, że mogą pokazać takie miejsce. Oni nas tam serdecznie zapraszali, tak samo jak szefa Komisji Europejskiej czy innych premierów, czy prezydentów. Część z nich skorzystała z tego wyjazdu, część pojechała gdzie indziej. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86517015&a=86526275 Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: awantura PO-wcow czyli jak zwykle 28.10.08, 16:34 ta wypowiedz kretyna takiego jak ty jest podobna do calego smierdzacego pis-uaru!nie wazna jest konstytucja bo te dwa kurduple maja ja gdzies!!skrzypek moze sobie chodzic gdzie chce bo ten kundel jest specem od lizania dupy kaczynskim-dostal za to lizanie stanowisko prezesa banku!!arogancja i chamstwo sa na porzadku dziennym calej tej sparszywialo ku...kiej formacji z tymi niedojdami na czele!!jeden ciagle chory na wscieklizne psychol a drugiciagle belkocacy nie na temat i ciagle majacy problemy ze sraczka!!!!!!panie cenzor popatrz pan na inne wpisy ktorych jest znacznie wiecej jak moich Odpowiedz Link Zgłoś
ironlord Re: awantura PO-wcow czyli jak zwykle 28.10.08, 17:04 Prawo jest prawem, a zapisy zapisami.Za to nasz prezydencik zachowuje się jak król w monarchii (bo ja kcem i bendem). Żenada. Na szczęście już niedługo koniec tej najgorszej w historii Polski prezydentury. Zmieniając temat w myśl twojej oceny można by Ci kropnąć i stwierdzić że to znikoma szkodliwość społeczna, bo przecież dla ogółu społeczeństwa nic to w zasadzie nie zmieni. Życze Ci abyś dojrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Jak nie miał ekspertów- zle jak ma też nie dobrze 28.10.08, 16:00 Trudno dogodzić PO-paprańcom, cały czas, jeszcze do wczoraj dziwili się, po co prezydent ma uczestniczyć w naradach o finansach skoro nie ma doradcó od tych spraw, gdy dzisiaj ich przyprowadził okazało się że PO-paprany premier ich nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Jak nie miał ekspertów- zle jak ma też nie do 28.10.08, 16:06 talking_head napisał: > Trudno dogodzić PO-paprańcom, cały czas, jeszcze do wczoraj dziwili > się, po co prezydent ma uczestniczyć w naradach o finansach skoro > nie ma doradcó od tych spraw, gdy dzisiaj ich przyprowadził okazało > się że PO-paprany premier ich nie chce. Ludzie czy wy się czegoś nauczycie, ze wszystko musi mieć swój porządek i granice. Wiesz jak narady w zakładach wyglądają? Jak się je zwołuje? W zakładach wymaga się porządku a na szczeblu państwa może panować burdel, twoim zdaniem? Wszystko ma swoje granice, których przekraczać nie wolno, a co robi prezydent? Odpowiedz Link Zgłoś
scierwo_troll SorXazu vpyćcj KoczuńsXjąga v moljnu? 28.10.08, 18:28 : wrojoz napisało: : : Premier Donald Tusk chce porozumienia pomiędzy Polską, Chile i Peru w zakresie przetwórstwa i wydobycia miedzi. W tej sprawie rozmawiał z prezydentami obu południowoamerykańskich krajów. Strony liczą, że wspólnie mogą wpływać w wymiarze globalnym na handel i produkcję tego surowca. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86517015&a=86526391 Odpowiedz Link Zgłoś
ronny.kerry Rada Gabinetowa zaczęła się od kłótni 28.10.08, 16:17 Dlaczego prezydent Kaczyński jest taki uparty i nie może choć raz ustąpić rządowi (udział prezesa NBP w Radzie Gabinetowej); w końcu w większości sporów z premierem nie ma racji? Przez taką sytuację musi ustępować (niepotrzebnie) premier Tusk, który po prostu nie chce kłótni. Robi słusznie, ale wiedzie to nas donikąd. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Rada Gabinetowa zaczęła się od kłótni 28.10.08, 16:20 a od czego mialaby sie zaczac?!kretynscy "ministrowi" nie potrafia uzmamlegodnic skladu tej "rady" ani zalozen!!!!niedojda koniecznie musi zaistniec i mamle o "atmosferze rozmow"!taka rada to zwykla strata czasu i wszyscy dobrze o tym wiedza-sluzy to tylko temu niedojdzie do akcentowania swojego zainteresowania gospodarka!to taki pajacowaty "nibygospodarz" slowem gowno!!!pic na wode na pokaz!!przy najblizszej okazji podpuszczony przez "brata jaroslawa"-czyli przez tego drugiego kurdupla wywola kolejna awanture!jak amen w paciezu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j.pitera_c.zenona Ta nją jąsj dabru Prązudąj. 28.10.08, 18:07 -> wrojoz napisało: -> -> Podczas narady u Tuska wchodzą jego współpracownicy i oznajmiają, że "większość społeczeństwa nie chce tarczy, więc nic nie tracimy, jeżeli jej nie będzie"! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86517015&a=86525962 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.padline Ta nją jąsj dabru Prązudąj. 28.10.08, 18:18 > wrojoz napisało: > > Chciałbym Państwu ogłosić, że powołuję zespół, który opracuje program pod wszystko mówiącym hasłem - "Dostęp do komputera dla każdego ucznia". Tak jak każdy polski uczeń ma prawo do ciepłego posiłku, tak powinien mieć też dostęp do komputera, oprogramowania edukacyjnego i internetu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86517015&a=86526378 Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki przyczyna tego stanu rzeczy jest prozaiczna: 28.10.08, 16:23 po prostu kartofel nie zna konstytucji, bo do dnia dzisiejszego jej nie przeczytał i nie wie co w niej jest. nie przeczytał, bo (co przecież całkiem zrozumiałe) czyta jedynie to co spłodzi jego brat (słonce tatr). bracia już tak mają, że są "za wysocy" by się zniżyć do czytania "czyjeś twórczości". jeśli coś nie wyszło spod ich genialnych prawych rąś (tudzież nie zostało spisane z ich złotych ust) nie jest warte uwagi. każdy wie że tylko bracia mają racje. kto by się przejmował jakąś tam konstytucją??? Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: przyczyna tego stanu rzeczy jest prozaiczna: 28.10.08, 16:26 to oczywista oczywistosc!bufonada tych pajacow siega niebios a lamanie konstytucji jest na porzadku dziennym!kazdy to widzi i napewno w wyborach da temu wyraz!zaden zlodziej z torunia tu nie pomoze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: przyczyna tego stanu rzeczy jest prozaiczna: 28.10.08, 16:34 to jest tylko ten słynny polski porządek, jeden chce, przygotowuje sie do czegoś a drugi robi cyrki i niszczy wszystko, dlatego jest tak "lubiana" osoba w świecie, tylko do drwin i spotów. Odpowiedz Link Zgłoś
kelner_sikajacy_do_zupy ToXjch Prązudąnjóv nom nją jrząbo. 28.10.08, 18:11 ~ wrojoz napisało: ~ ~ Stworzenie "miedziowego porozumienia" zaproponował prezydentom Peru i Chile podczas swojej wizyty w Ameryce Południowej Donald Tusk. Jego zdaniem trzy kraje, które są dużymi producentami miedzi, mogłyby wpływać na światowy handel tym surowcem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86517015&a=86526332 Odpowiedz Link Zgłoś
mucho_picu ToXjch Prązudąnjóv nom nją jrząbo. 28.10.08, 18:19 = wrojoz napisało: = = Koalicja Platformy Obywatelskiej i Polskiego Stronnictwa Ludowego i mój rząd będziemy gwarantami wzrostu wynagrodzeń w ochronie zdrowia. Przekształcimy publiczne placówki ochrony zdrowia, które w przeważającej większości dzisiaj należą do samorządów, w spółki prawa handlowego. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86517015&a=86525498 Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Rada Gabinetowa zaczęła się od kłótni 28.10.08, 16:32 Pisdzielcy są w permanentnym szoku. Bardzo mnie to cieszy, bo już niedługopowstanie koalicja pozaparlamentarna PiSdzielców z Szambobroną i Ligą Poj... Rydzyków. Odpowiedz Link Zgłoś
elmos Rada Gabinetowa zaczęła się od kłótni 28.10.08, 16:35 Furia i bezsilność mnie ogarnia,kiedy widzę tego małego człowieczka. Małego ciałem i duchem, obojętnego na państwo i obywateli. Którego ja wrzeszczy w jednym temacie - chcę krzesła w pierwszym rzędzie. A wykupcie mu jakiś abonament i przestańcie na niego zwracać do wyborów uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
piwofan Rada Gabinetowa zaczęła się od kłótni 28.10.08, 16:50 ten 1 material wideo to jakas kpina! a co do lotow kaczynskiego do brukseli to niech lata!! po co kolejne klotnie? wyjasnie to trybunal a nie znowu cala europa lezy ze smiechu bo w polsce mamy taka wredna kaczke:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mok999 Rada Gabinetowa zaczęła się od kłótni 28.10.08, 16:54 Eno ,bez przesady. Czy to różnica czy byl tam skrzypek, czy nie? Prezydent równie dobrze móglby wziąć paprotke i wyszloby na to samo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_maleszka_l Ta dna-nją Prązudąnj? 28.10.08, 18:30 = wrojoz napisało: = = Machu Picchu to nie była nasza fanaberia, tylko radość Peruwiańczyków z tego, że mogą pokazać takie miejsce. Oni nas tam serdecznie zapraszali, tak samo jak szefa Komisji Europejskiej czy innych premierów, czy prezydentów. Część z nich skorzystała z tego wyjazdu, część pojechała gdzie indziej. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86517015&a=86526498 Odpowiedz Link Zgłoś
zwolennik_999 Ta dna-nją Prązudąnj? 28.10.08, 18:30 ~ wrojoz napisało: ~ ~ To wielka satysfakcja móc z tego miejsca nisko pokłonić się Polakom, ale też wielka satysfakcja odczuwać dumę. Jestem dumny będąc członkiem naszej narodowej wspólnoty. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=86517015&a=86526498 Odpowiedz Link Zgłoś
mironek47 Rada Gabinetowa zaczęła się od kłótni 28.10.08, 18:08 Na nastepna rade przyprowadzi mamusie i kota a pisdzielcy beda twierdzic ze wszystko zgodne z konstytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 jeszcze 785 dni i Polska będzie wolna!!!!!! 28.10.08, 18:34 www.ojciec-dyrektor.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
ted49 Premierze, z małpą się nie dyskutuje 28.10.08, 19:26 Panie premierze, trzeba było po prostu wrócić do siebie. Te ciągłe nadzieje, że coś się uzgodni są podtrzymywane i wykorzystywane przez Pańskiego gospodarza, ale NIGDY się nie realizują!! Z takimi typami można działać WYŁĄCZNIE metodą siły i faktów dokonanych. Odpowiedz Link Zgłoś