k1985 Zachód zawsze miał Polskę gdzieś jak w 39r. 07.11.08, 10:19 nawet na nasze święto niepodległości nie chce się im d. ruszyć. Zresztą połowa to lewacy. Nie ma co żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
k1985 Zjazd mafii czy innej loży da mi dumę? 07.11.08, 10:22 z mojego kraju okradanego przez nich co dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
snooka A kto będzie na balu u Bolka? 07.11.08, 10:28 Czy założy odświętny garnitur z "portretem Matki Boskiej"? Jesli Merkel i Prezydenci państw UE to drugi garnitur to czego oczekuje GW i platformiane jelenie? Że przyjedzie Obama z Putinem? Szabes Cajtung po raz kolejny miesza ludziom w głowach - tym którym można mieszać, bo nie wszyscy są radiomaryjni inaczej i wierzą w ten objawiony przekaz. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Po balu... 07.11.08, 10:37 wszyscy rzygali, tylko Pan Kindersztuba Spieprzaj Dziad Małpa w Czerwonym Ja Cię Wykończę Krótka Lista USNA wymiotował. Odpowiedz Link Zgłoś
xjerzy1 Nie wypada zbojkotować ale wstyd przyjechać..... 07.11.08, 10:39 ...głowie szanującego się państwa, więc byle kogo można wysłać i załatać dziurę i sprawa załatwiona!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marych podsekretarz stanu to nie drugi garnitur 07.11.08, 10:48 to bielizna. I to taka jednorazowa. No ale jaki prezydent tacy goście na balu Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 Drugi garnitur na prezydenckim balu 07.11.08, 10:51 Kamiński MUSI KONIECZNIE PAMIĘTAŚ O PAMPERSACH.. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Lechu, tylko nie pij 07.11.08, 10:54 przed balem, na balu i po balu. Alkohol szkodzi zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
trygresson K....a ! 07.11.08, 11:07 NIe poznali sie na Pilsudskim, Chrobrym I Kazimierzu Wielkim w jednej osobie !!! Tamci przynajmniej moga zlac malego kmiota a Polacy musza tolerowac swoj wlasny wybor.... Odpowiedz Link Zgłoś
blanzeflor wiedzialam od poczatku, ze tak bedzie 07.11.08, 11:21 tylko dlaczego wcale mnie to nie cieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Drugi garnitur na prezydenckim balu 07.11.08, 11:48 A gospodarz powita się z nimi nogą. Bo tak zwykł to czynić. Odpowiedz Link Zgłoś
snooka U Bolka na ul. Polanki 07.11.08, 11:55 bawić będa Bush z Obamą, Putin z Miedwiediewem i oczywiście Benedykt XVI. No i Matka Boska, tradycyjnie na osiołku. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Skoro fotoreporerzy mają być tylko 07.11.08, 11:59 kilka minut, to proponuję, żeby ktoś ukrytą kamerą wszystko nagrał! Przecież chyba nie będzie rewizji osobistej osób wpuszczanych na tę uroczystość? Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 !!!!!!!!!!!!! 07.11.08, 12:04 ..A GWOŹDZIEM PROGRAMU TEJ SZOPKI BĘDZIE TANIEC AKROBATYCZNY NA LINIE W WYKONANIU NACZELNEGO BUFONA RP...I BĘDZIE TV TRANSMITOWAĆ...I WSZYSCY MU BĘDĄ KLASKAĆ, NIE TYLKO KLAKIERZY...A JAK SE PÓJDZIE DO SOLARIUM I SE PAPĘ OPALI, TO NAWET BERLUSKONIEMU BĘDZIE SIĘ PODOBAŁ... Odpowiedz Link Zgłoś
revelka warszawka się bawi - czyim kosztem ? 07.11.08, 12:05 moim - cały naród robi zrzutkę żeby .... stanęła na MÓWNICY - - nie umie mówić po polsku i wygląda jak by mu brakowało drugiej połówki - Odpowiedz Link Zgłoś
socca __Bylejaki prezydent to i garnitur z grempliny__ 07.11.08, 12:10 niestety wcale mnie to nie cieszy, mimo tego że kaczyńśki jest dla mnie ostoją zacofania i bylejakości (można by znaleźć jeszcze co najmniej kilkanaście epitetów, ale po co kopać leżąego, który już przegrał). To że prezydenci innych krajów nie przyjeżdżają trochę jednak bije po naszej dumie narodowej. Zapewne na rocznicę obalenia muru berlińśkiego będą wszyscy-i to jest smutne. Pytanie jest tylko takie czy to "zasługa" naszego prezydenta czy tak wogóle jest? Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online Drugi garnitur na prezydenckim balu 07.11.08, 12:20 czego ty piszacy mlocie bys jeszcze nie zrobil aby obrzydzic na prezydenta.Media w takim wydaniu to katastrofa,dno ekstra-klasa. SBcke POmyje. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Najpotrzebniejszy na balu jest minister do spraw 07.11.08, 17:58 religii w Turcji. Turcja to doskonały przykład, że można wziąć radykalnych fanatyków religijnych za twarz. Polska chętnie wykorzysta tureckie doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Drugi garnitur na prezydenckim balu 08.11.08, 10:28 wyraźnie brak............a Bin Laden na której liście? ten by pobawił sie z lechem k. za Irak i Afganistan wreczył by mu róże pokoju i niepodległości.A przy okazji by go dekapitował.;) Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Drugi garnitur na prezydenckim balu 08.11.08, 13:05 takiego afrontu to Polska jeszcze nie przeżywała,czołowi przywódcy świata ,ba,nawet ęuropy olali tą komedię i to dzięki temu że mamy tak niepopularnego prezydenta. Organizowałby taką imprezę Putin(ten straszny satrapa!)stawiliby się wszyscy jak na komendę. Coś mi się widzi że ktoś z administracji prezydenta,lub sam prezydent cierpi na przewartościowanie,można było ciszej i z większą ostrożnościa zestawić listę gości,nie byłoby takiego afrontu dla Polski.Co znaczą w polityce,nawet w towarzystwie ,ci którzy przybędą?niewiele i jedynie dla nich będzie możliwośc dowartościowania się i pokazania w towarzystwie nie elitarnym ale troszkę wyższym statusem jakim dla nich jest Polska.Tym pomysłem ktoś umiejętnie obniżył prestiż Polski w świecie polityków,a przecież nie w ilości a w jakości sztuka,tutj najwyrażniej położono na ilość zapominając o jakości. Sądzę że większość wyższychrangą gości po zapoznaniu się z listą obecności taktycznie zrezygnowała z uczestnictwa w tym bazarowym przyjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella bo Europa czuje, ze to hanba 08.11.08, 14:31 ucztowac za puliczna kase, gdy wlasny narod gloduje . Dobrze, zepowazni politycy nie przyjezdzaja ta te uczte wstydu. Swieto odrodzenia powinno sie odchodzic dla wlasnego Narodu, a nie dla obcych kacykow. Carpe diem. Odpowiedz Link Zgłoś