jacek230 12.11.08, 20:52 Ci zwiazkowcy sa przeciez od pani Walentynowicz, Gwiazdy i obu Kaczek. To moze postraszyc ich kura(zdechla). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mejlmi Re: i co? 12.11.08, 21:00 Carpaccio, jestes niezła drama queen Uzyc siły tzn. wziać za nogi i rece i powynosic a nie pozabijac. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Nowe Liberum Veto ??? 12.11.08, 21:15 Jesli nie uwzglednicie naszych postulatow , nie wyjdziemy z tego urzedu ! Zablokujemy dzialanie calego rzadu i panstwa ! Zginiemy a my razem z nami ! To juz czysta anarchia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Bolek, za komuny byloby prosciej, prawda?ZOMO 12.11.08, 21:26 Dziadek Bolek teskni do komuny. Przyjechaloby ZOMO i raz, dwa bylby porzadek. W gazetach i telewizorze podali by ze to byli chuligani. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Tusk i PO już zapomnieli w co wierzyli-he, he!!! 12.11.08, 21:33 Tusk i PO już zapomnieli w co wierzyli-he, he!!! poszeklu napisał: > Dziadek Bolek teskni do komuny. Przyjechaloby ZOMO > i raz, dwa bylby porzadek. W gazetach i telewizorze > podali by ze to byli chuligani. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Tusk i PO już zapomnieli w co wierzyli-he, he 12.11.08, 21:43 Na pewno nie wierzyli w dyktaturę związkowych darmozjadów (dawniej "dyktatura proletariatu"). Ciężko pracuję, płacę podatki i nie mam zamiaru opłacać wczesnej emerytury w ogródku pani kasjerki z PKP ani nauczycieli ze szkoły moich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel Re: Tusk i PO już zapomnieli w co wierzyli-he, he 12.11.08, 21:54 ales ty glupi Jesli ty myslisz, ze ty placisz na zwiazkowcow a nie byla komune dzis nomenklature, ktrej broni Donald, to glupis jak moj polroczny syn. Ale on to jeszcze z tego wyrosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Tusk i PO już zapomnieli w co wierzyli-he, he 12.11.08, 22:03 i tu masz rację ... twój syn ma szanse wyrosnąć na człowieka radzącego sobie w życiu ... nieobarczonego fobiami .. wykształconego ... z możliwościami wyboru na kogo ma płacić .. Bo Tatuś to raczej nie wyrośnie Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Tusk i PO już zapomnieli w co wierzyli-he, he 12.11.08, 22:05 k_r napisał: > i tu masz rację ... twój syn ma szanse wyrosnąć na człowieka radzącego sobie w > życiu ... nieobarczonego fobiami .. wykształconego ... z możliwościami wyboru n > a > kogo ma płacić .. > > Bo Tatuś to raczej nie wyrośnie Wez zacznij pracować a nie stojąc pod sklepem i piwko ciągniesz Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Tusk i PO już zapomnieli w co wierzyli-he, he 12.11.08, 22:16 ciekawe .. a no tak ciągnę piwo ... mam internet ... chodzę zagłosować kiedy mi przyjdzie ochota ... uważaj... za podszywanie sie pod Kaczyńskiego możesz z partii wylecieć Odpowiedz Link Zgłoś
pepino123 Walesa juz chyba... 12.11.08, 23:27 ...zapomnial o co walczyl. A moze on caly czas myslal, ze walczy w gwiezdnych wojnach skoro teraz takie rzeczy wygaduje. ŻAL! Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Agresja - to prawdziwa twarz Bolesława Wałęsy ? 12.11.08, 23:51 Oj Bolek, Bolek.....uważaj bo ludzie użyją siły wobec ciebie i będziesz musiał zamieszkać u swoich mocodawców pod Moskwą. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------oto "medrzec" walesa i jego wielka madrosc-- 13.11.08, 00:00 skompromitowal sie doszczetnie ta glupia wypowiedzia Walesa najchetniej siegnalby do metod tych, z ktorymi przez tyle lat walczyl - czyli komunistow ... Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: ------oto "medrzec" walesa i jego wielka madr 13.11.08, 00:22 hrabia-monte-christo napisał: > skompromitowal sie doszczetnie ta glupia wypowiedzia > > Walesa najchetniej siegnalby do metod tych, z ktorymi przez tyle lat walczyl - > czyli komunistow ... nigdy nie walczyl, tylko udawal ze walczy Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Kariery związkowe. 13.11.08, 00:41 Z PiS dzielna fundacja. Ich nie ZOMO, lecz drwal obuchem, walnął w pałę, gdy byli z komuchem. Podnieść mu normę za mięso z kością, teraz oni chcą być Solidarnością? To są tacy etosu zuchy, kto nie jest z nimi krzyczą komuchy. Żenująca, małych licytacja. Wadzi im prawda, wadzi demokracja. Forsa ze składek była niczyja. Za to posłami z Radia Maryja. Pluje, na budżet taki pazerny. W logice, językach taki mizerny! Budżetowe pieniądze niewidki. Najpierw fundacja, potem do skrytki. Może to być gejzer pod Toruniem. Ekspres Wieczorny pod Mamoniem. Powiernictwo Polek w szwajcarskim banku. Niech Orzeł Biały siedzi na manku. Rybki w płynie, z Morza Gospodarze. Kiedy z o.o. Redzyk podlega karze? Lekko ma opcja q-rwy i złodzieje? I co z pieniędzmi na stocznię się dzieje? Wyjaśnia to Prężyddęta orędzie. W jakim wyborcy wybierali błędzie. Kto po bolszewicku robił klip z dziadka? Kogo obsrywa ta kaczmucha z zadka? Fundacja Prasowa Solidarności To jak stocznia Redemptoryści! Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Lechu dobry jest :) 13.11.08, 00:24 Lech Wałęsa jest generalnie dobrym politykiem na to wychodzi. :) Wypowiedział się tak, że i jest za, a nawet przeciw. :) Jest za postulatami i za rozpędzeniem siłą tej sowłoczy. Projekt generalnie lechowy i w jego stylu. Ja natomiast byłby za tym aby Tusk poczekał, aż ten niedorzeczny protest sam się wykruszy gdyż sorry 40M ludzi nie chce płacić za 250K darmozjadów na emeryturkach. W ogóle co to jest za fikcja *chcieć* iść na emeryturę wcześniejszą? Ludzie życie jest po to aby się realizować, również zawodowo. Na emeryturę to się idzie w wieku 60. Co to za życie nic nie robić? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Agresja - to prawdziwa twarz Bolesława Wałęsy 13.11.08, 00:50 lewar121 napisał: > Oj Bolek, Bolek.....uważaj bo ludzie użyją siły wobec ciebie i będziesz musiał > zamieszkać u swoich mocodawców pod Moskwą. ======================================== Pod Moskwa???? Niezle maja nasrane we lbach POPiSowe dupki otumanione ciemnota wciskana przez solidaruchowych pogrobowcow. Tylko dlaczego nierozliczony do dzisiaj dlug solidarnosci (cos okolo 200 mln dolarow) figuruje na kontach amerykanskich agencji rzadowych??? Odpowiedz Link Zgłoś
jancior . . . Co zrobic . . . ?. . : 13.11.08, 00:13 Zacząłbym od organizacji pomocy protestującym. Natychmiast zorganizowałabym gar gorącego rosołu od Najsztuba. Wezbrałbym Bufetową do dostarczenia koców i śpiworów, poprosiłbym Macieja Knapika i innych dziennikarzy TVN24 do całodobowej transmisji wydarzeń, poprosiłbym o przygotowanie przez kancelarię kanapek z łososiem i pięcioma gatunkami serów. Zwróciłbym się do Sławomira Sierakowskiego o uruchomienie gazetki, takiej jak pamiętny „Kurier Białego Miasteczka”, wezwałbym Grzegorza Miecugowa do zaprezentowania w „Szkle kontaktowym” kilku dowcipów celujących w faszyzmie Dyzmy, ściągnąłbym Marka Kondrata, Daniela Olbrychskiego, Krystynę Jandę, Hannę Krall, Agnieszkę Holland, Kazimierę Szczukę, Pawła Huelle, Izabellę Cywińską i Edytę Jungowską z monodramami podkreślających doniosłość żądań protestujących, umożliwiłbym wygłoszenie odczytów na rzecz obrony praw związkowych przez prof. Karola Modzelewskiego, Zbigniewa Bujaka, Andrzeja Stasiuka i Kazimierza Kutza, zapewniłbym rozrywkę w postaci występów Krzysztofa Daukszewicza i Michała Ogórka, zorganizowałbym wieczorek piosenek konspiracyjnych z udziałem Muńka Staszczyka, Kory i Eweliny Flinty. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 A Donek podkulił ogon i udaje że rządzi :))) 13.11.08, 00:24 Czy ktoś widział jaja Donka? Może on ich nie posiada? Może to nie Donek tylko Donka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Klikasz z ciupy? 13.11.08, 02:33 lewar121 napisał: > Czy ktoś widział jaja Donka? Bo ty to swoje demonstrujesz publicznie, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
antosia_szprycha Re: . . . Co zrobic . . . ?. . : 13.11.08, 19:17 Ja też ale widzisz-dobrze to jak Kali ukraść krowę ale jak Kalemu to źle. Jak PO było w opozycji to popierało protest no ale teraz protest jest be bo u władzy jest PO. A PiS na to nie wpadnie bo się woli innymi pierdołami zajmować.No i sprytu by trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 TW Bolek nie zapomnial o co walczyl 13.11.08, 05:27 walczyl o wlasny zlob i przypodobanie sie SBekom, do ktorych sam nalezal. Stad tak latwo mu mowic by uzywac sily wobec ludzi pracy. Michnik kiedy powiesz prawde? Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel Re: Tusk i PO już zapomnieli w co wierzyli-he, he 12.11.08, 22:18 k_r napisał: > i tu masz rację ... twój syn ma szanse wyrosnąć na człowieka radzącego sobie w > życiu ... nieobarczonego fobiami .. wykształconego ... z możliwościami wyboru n > a > kogo ma płacić .. > > Bo Tatuś to raczej nie wyrośnie a to zes mnie ubawil. ale mniejsza, to nie licytacja Kolego, albo masz cos do powiedzenia, albo milcz. Dziwnymi licytacjami, czy przytykami nic mi nie udowodnisz. Przeciez ty mnei w ogole nie znasz. A co do wyboru na kogo mam placic - a jaki ty msz wybor? Widziales np ze OFE dzadza ci mniej kasy niz Zus? To kto cie tu wuciulal? Zwiazkowcy, czy twoje "postepowe" "intelektulane" sily reformatorskie? Eh mozna ciemna mase kosic z pieniedzy, a ta jeszcze sama bedzie podpowiadac, gdzie przycisnac, zeby wiecej wycisnc Niewolnictwo to fajna sprawa czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Tusk i PO już zapomnieli w co wierzyli-he, he 12.11.08, 22:26 dziękuję za merytoryczną odpowiedź ... i w taki razie przepraszam za moją złośliwość.. Jedno pytanie .. powiedz mi co sie stanie jak teraz milion osób pójdzie na emeryturę? Co się stanie jak na emeryturę będzie można pójść wcześniej ? Kasa na to pójdzie z naszej pracy ... a za 10 lat(może mniej - nie pamiętam gdzieś widziałem wskaźniki) to ile osób zostanie które będą na ten zus łożyły? Jedna pracująca na trzech emerytów .. !!!!!!!!!!!!!!!! Powiedz mi co wtedy ????? Kto Tobie czy Mi emeryture wypłaci ? Z czego jak zus zaraz zbankrutuje????? Mówisz że OFE przynosi mniejszy zysk niż Zus .. a powiedz mi jaki procent tego co idzie na ZUS idzie potem do OFE???? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Przecież żadnych emerytur nie będzie !!! PO Tusku? 12.11.08, 22:28 Przecież żadnych emerytur nie będzie !!! PO Tusku? k_r napisał: > dziękuję za merytoryczną odpowiedź ... i w taki razie przepraszam za moją > złośliwość.. > > Jedno pytanie .. powiedz mi co sie stanie jak teraz milion osób pójdzie na > emeryturę? Co się stanie jak na emeryturę będzie można pójść wcześniej ? > Kasa na to pójdzie z naszej pracy ... a za 10 lat(może mniej - nie pamiętam > gdzieś widziałem wskaźniki) to ile osób zostanie które będą na ten zus łożyły? > Jedna pracująca na trzech emerytów .. !!!!!!!!!!!!!!!! > Powiedz mi co wtedy ????? > Kto Tobie czy Mi emeryture wypłaci ? Z czego jak zus zaraz > zbankrutuje????? > Mówisz że OFE przynosi mniejszy zysk niż Zus .. a powiedz mi jaki procent tego > co idzie na ZUS idzie potem do OFE???? > Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nie koniecznie. 13.11.08, 02:38 mike-great napisał: > Przecież żadnych emerytur nie będzie !!! PO Tusku? Na pewno, jeżeli tylko się ugnie przed taką bandą. Ale mam nadzieję, że weźmie przykład z p.Thatcher. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Nikt ci nie da tyle ile obieca ci Tusk i PO !!! 12.11.08, 22:26 Nikt ci nie da tyle ile obieca ci Tusk i PO !!! szfindel napisał: > > a to zes mnie ubawil. > ale mniejsza, to nie licytacja > > Kolego, albo masz cos do powiedzenia, albo milcz. > Dziwnymi licytacjami, czy przytykami nic mi nie udowodnisz. > Przeciez ty mnei w ogole nie znasz. > > A co do wyboru na kogo mam placic - a jaki ty msz wybor? > Widziales np ze OFE dzadza ci mniej kasy niz Zus? > To kto cie tu wuciulal? > Zwiazkowcy, czy twoje "postepowe" "intelektulane" sily reformatorskie? > Eh mozna ciemna mase kosic z pieniedzy, a ta jeszcze sama bedzie podpowiadac, > gdzie przycisnac, zeby wiecej wycisnc > > Niewolnictwo to fajna sprawa czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Tusk i PO już zapomnieli w co wierzyli-he, he 12.11.08, 22:04 man_sapiens napisał: > Na pewno nie wierzyli w dyktaturę związkowych darmozjadów (dawniej "dyktatura > proletariatu"). Ciężko pracuję, płacę podatki i nie mam zamiaru opłacać wczesne > j > emerytury w ogródku pani kasjerki z PKP ani nauczycieli ze szkoły moich dzieci. --------------------------------------------------------------- Ta nauczycielka nie tylko uczy ale i wychowuje twoje dzieci bo ty na to nie masz czasu bo stoisz z buteleczka piwa pod sklepem. A po drugie ta nauczycielka płaci składki rentowe i emerytalne za siebie i ma twoje pieniądze nierobie w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Tusk i PO już zapomnieli w co wierzyli-he, he 12.11.08, 22:18 oh to pewnie ty cały ten Zus finansujesz .. jakże jesteśmy ci wdzięczni Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel Re: Tusk i PO już zapomnieli w co wierzyli-he, he 12.11.08, 22:23 k_r napisał: > oh to pewnie ty cały ten Zus finansujesz .. jakże jesteśmy ci wdzięczni Och to pewnie ty te OFE finansujesz A jeszcze dostaniesz mniej niz z ZUSu Jakze ci jestemy wdzieczni! Pracownicy OFE Tworcy reformy emerytalnej Inwestorzy gieldowi Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Tusk i PO już zapomnieli w co wierzyli-he, he 12.11.08, 22:28 www.ofeonline.com.pl/pl/strony/id_4.html poczytaj sobie a potem coś napisz na temat finansowania OFE ... Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great No to będziesz miał głupie dzieci. Nie dziwi nic.. 12.11.08, 22:24 No to będziesz miał głupie dzieci. Nie dziwi nic... man_sapiens napisał: > Na pewno nie wierzyli w dyktaturę związkowych darmozjadów (dawniej "dyktatura > proletariatu"). Ciężko pracuję, płacę podatki i nie mam zamiaru opłacać wczesne > j > emerytury w ogródku pani kasjerki z PKP ani nauczycieli ze szkoły moich dzieci. > > Odpowiedz Link Zgłoś
jaar1 Re: sam sobie ponem, sterem i żeglarzem 13.11.08, 13:29 Mam kilka uwag do Twojej wypowiedzi: 1. Państwo to nie dyktatura ploretariatu, ani wilczy, czy inny kapitalizm. Państwo to umowa społeczna pomiędzy jego obywatelami,w tym równięż kasjerkami PKP 2. Zastanawia mnie czy gdybyś za swoja pracę otrzymywał wynagrodzenie owej kasjerki PKP, czy również chciałbyś tyle lat pracować? 3.Jeżeli nie chcesz opłaać wcześniejszych emerytur ze swoich podatków, opłacaj godną czyli wyższą, znacznie wyższą pensję tychże pracowników. 4. Moim zdaniem wcześniejsze emerytury to rodzaj pewnego układu ( społecznego), którego korzenie sięgają kmuny. My wam płacimy niskie pensje, ale wy za to sobie możecie wyskoczyć wcześniej na emeryturę. To jest naturalnie uproszczenie, nie mniej czy zastanowiłeś się dla czego siatka płac w tym kraju jest tak ustawiona, że z najniższej krajowen, nawet ze sredniej nie jesteś w stanie samodzielnie wyżyć? Skoro tak wszycy chętnie porównują ceny usług i towarów do europejskich, to dla czego nikt nie porównuje naszych zarobków do europejskich? Czy nazwiesz państwo polskie uczciwym, gdy bezyna, energia, telfon i większość podstawowych artykułów spożywczych są europejskim poziomie a nasze wynagrodzenia 4-5 razy niższe? Pozdrawim J jk2000@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Tusku - realizuj te CUDA a nie uciekaj jak tchórz! 12.11.08, 22:37 Tusku - realizuj te CUDA a nie uciekaj jak tchórz! Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Tusk i PO już zapomnieli w co wierzyli-he, he 12.11.08, 22:01 mike-great napisał: > Tusk i PO już zapomnieli w co wierzyli-he, he!!! > > > poszeklu napisał: > > > Dziadek Bolek teskni do komuny. Przyjechaloby ZOMO > > i raz, dwa bylby porzadek. W gazetach i telewizorze > > podali by ze to byli chuligani. ------------------------------------------------------------ Ha ha ha a w co oni wierzyli? To sprzedawczyki i zdrajcy. Za kasę i nagrodę nobla sprzedał naród. A Tusk taki sam zdrajca. Namiestnik niemiecki landu polen Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Tusk nie chce rozmawiać - nie rozmawiać z Tuskiem! 12.11.08, 22:31 Tusk nie chce rozmawiać - nie rozmawiać z Tuskiem! Już wkrótce zniknie na śmietniku historii jak Wałęsa... rokets_w napisał: > Ha ha ha a w co oni wierzyli? To sprzedawczyki i zdrajcy. Za kasę i nagrodę > nobla sprzedał naród. A Tusk taki sam zdrajca. Namiestnik niemiecki landu polen Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Tusk nie chce rozmawiać - nie rozmawiać z Tus 12.11.08, 22:34 czyli że wszyscy z którymi nie dało sie rozmawiać powinni zniknąć na śmietniku historii... no cóż jeżeli zachowamy porządek chronologiczny to pierwszy spada Kaczyński .. za pielęgniarki Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Krótką masz pamięć albo wybiórczą. Typowy PO-wiec! 12.11.08, 22:39 Krótką masz pamięć albo wybiórczą. Typowy PO-wiec! k_r napisał: > czyli że wszyscy z którymi nie dało sie rozmawiać powinni zniknąć na śmietniku > historii... no cóż jeżeli zachowamy porządek chronologiczny to pierwszy spada > Kaczyński .. za pielęgniarki Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Krótką masz pamięć albo wybiórczą. Typowy PO- 12.11.08, 22:43 o masz ... no to mi przypomnij Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Tusk nie chce rozmawiać - nie rozmawiać z Tus 13.11.08, 02:49 k_r napisał: > czyli że wszyscy z którymi nie dało sie rozmawiać powinni zniknąć na śmietniku > historii... no cóż jeżeli zachowamy porządek chronologiczny to pierwszy spada > Kaczyński .. za pielęgniarki On już tam jest od jakiegoś czasu. Za całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Słusznie! 13.11.08, 02:47 mike-great napisał: > Tusk nie chce rozmawiać - nie rozmawiać z Tuskiem! Zatem - sp...ć do domu! Ale chyżo! Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio-szpikulec Re: Bolek, za komuny byloby prosciej, prawda?ZOMO 12.11.08, 23:04 A Ty znowu niepostrzezenie wymknales sie z psychiatryka? Co napiszesz, to jak lysy wloasami o beton! Uwazasz tych awanturnikow za zwiazkowcow??? "Solidarnosc", ta prawdziwa, dawno juz umarla, a te typki spod ciemnej gwiazdy, spojrz tylko na te mordy, to ma byc Solidarnosc??? Wracaj, bo Cie pielegniarze znowu w siec zlapia.. Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Re: Bolek, za komuny byloby prosciej, prawda?ZOMO 13.11.08, 08:30 > "Solidarnosc", ta prawdziwa, dawno juz umarla, a > te typki spod ciemnej gwiazdy, spojrz tylko na te mordy, to ma byc > Solidarnosc??? Proponuję odrobić lekcję historii i przeczytać postulaty sierpniowe tej "prawdziwej Solidarności" Wałęsy. Proponuję przejrzeć też foty ze zdjęciami mord Twoich dzisiejszych idoli - szczególnie te z Magdalenki Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 "Chuligani" to zbyt delikatne określenie. 13.11.08, 02:26 poszeklu napisał: > W gazetach i telewizorze > podali by ze to byli chuligani. Pomijając wszystko inne - jak określić bandę, która przyjeżdża protestować, domaga się natychmiast widzenia z premierem, wiedząc doskonale, że w tym dniu premier jest zagranicą? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Tusku i PO-słuchajcie Wałęsy a lud was wypałuje!!! 12.11.08, 21:31 Tusku i PO-słuchajcie Wałęsy a lud was wypałuje!!! katolik_polski1 napisał: > Jesli nie uwzglednicie naszych postulatow , > nie wyjdziemy z tego urzedu ! > Zablokujemy dzialanie calego rzadu i panstwa ! > Zginiemy a my razem z nami ! > To juz czysta anarchia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Tusku i PO-słuchajcie Wałęsy a lud was wypału 12.11.08, 21:59 jak widzę czujesz nieodpartą chęć do pałowania ... nie przejmuj sie to jeszcze nie zboczenie to tylko mała dewiacja... ale kto wie ...odpowiedni pielęgnowane może i na coś więcej sie zamieni Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Tusku i PO-słuchajcie Wałęsy a lud was wypału 12.11.08, 22:09 k_r napisał: > jak widzę czujesz nieodpartą chęć do pałowania ... nie przejmuj sie to jeszcze > nie zboczenie to tylko mała dewiacja... ale kto wie ...odpowiedni pielęgnowane > może i na coś więcej sie zamieni ----------------------------------------------------------------- Koleś skończ te pierdoły opowiadać. Ja mam na plecach szramy po pałach i gdy mi te pały milicja na plecach składała to powtarzała ze to od bolka wałęsy. I kazali po każdej pale krzyczeć ku chwale Bolka i ojczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Tusku i PO-słuchajcie Wałęsy a lud was wypału 12.11.08, 22:17 jestem pod dużym wrażeniem twoich pał Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel Re: Tusku i PO-słuchajcie Wałęsy a lud was wypału 12.11.08, 22:21 k_r napisał: > jestem pod dużym wrażeniem twoich pał I wlasnie z takimi niewrazliwymi prostymi ludzmi trzeba dzis gadac Smiac sie to bedzie z blizn po palach. Tylko w swej glupocie nie zauwaza toto, ze dzis inaczej, ale tak samo jak kiedys robi sie go w ciula Facet, ludz sie, ze cos w zyciu osiagniesz. Jak juz bedziesz mial 40 lat i odryjkesz, ze masz pod soba mlodszych, bardziej chamskich, to bedzie za pozno No By zylo sie lepiej Chamusiom Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Tusku i PO-słuchajcie Wałęsy a lud was wypału 12.11.08, 22:31 wiesz przynajmniej będę mógł powiedzieć ze do tego sam doszedłem a nie że dostałem bo mi sie należało od państwa Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great A Bolek to nie dostawał od państwa??? 12.11.08, 22:35 A Bolek to nie dostawał od państwa??? k_r napisał: > wiesz przynajmniej będę mógł powiedzieć ze do tego sam doszedłem a nie że > dostałem bo mi sie należało od państwa Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: A Bolek to nie dostawał od państwa??? 12.11.08, 22:44 a ty umiesz coś więcej napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Tusku i PO-słuchajcie Wałęsy a lud was wypału 13.11.08, 02:59 rokets_w napisał: > > Koleś skończ te pierdoły opowiadać. Ja mam na plecach szramy po pałach i gdy mi > te pały milicja na plecach składała to powtarzała ze to od bolka wałęsy. I > kazali po każdej pale krzyczeć ku chwale Bolka i ojczyzny Milicja? Od bolka wałęsy? A któryż to krawężnik czy zomol od pałowania, słyszał wtedy o jakimś "bolku"? Czy Ci się, aby, te "pały" nie przyśniły? Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Nowe Liberum Veto ??? 12.11.08, 21:59 katolik_polski1 napisał: > Jesli nie uwzglednicie naszych postulatow , > nie wyjdziemy z tego urzedu ! > Zablokujemy dzialanie calego rzadu i panstwa ! > Zginiemy a my razem z nami ! > To juz czysta anarchia !!!! --------------------------------------------------- A okupowanie gabinetu Premiera Kaczyńskiego to nie była anarchia? Okupacja pielęgniarek była zgodna z prawem wg tuska i Wałęsy? Jeśli takich mamy debili jak tych dwuch czyli Tuska i Wałęse to ten kraj popadł juz w niewolę Niemiecko rosyjską. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Nowe Liberum Veto ??? 12.11.08, 22:13 jak na razie nie ma interwencji policji czy zagłuszania ... jest natomiast prośba o podjęcie negocjacji w centrum dialogu... zobaczymy co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
kontener22 Re: Nowe Liberum Veto ??? 12.11.08, 23:29 k_r napisał: > jak na razie nie ma interwencji policji czy zagłuszania ... jest natomiast > prośba o podjęcie negocjacji w centrum dialogu... zobaczymy co dalej Ja przetłumaczę ten post na język sensu: k_r napisał: > uważam, że białe jest czarne... zobaczymy co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Nowe Liberum Veto ??? 12.11.08, 23:51 chyba sie w tych twoich kolorach pogubiłem ...możesz po ludzku napisać o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
dochtor4 Re: Nowe Liberum Veto ??? 12.11.08, 22:05 Podobnie wydzierales sie o anarchii jak pielegiarki zajmowaly urzad premiera? Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Agent Bolek chce pałować tak jak ZOMO - dobre!!! 12.11.08, 21:30 Agent Bolek chce pałować tak jak ZOMO - dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Agent Bolek chce pałować tak jak ZOMO - dobre 12.11.08, 21:59 też mnie to dziwi przecież są inne łagodniejsze metody ...np. zagłuszanie komórek Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great No to Bolkowi nie ma czego zagłuszać - he, he, he! 12.11.08, 22:34 No to Bolkowi nie ma czego zagłuszać - he, he, he! k_r napisał: > też mnie to dziwi przecież są inne łagodniejsze metody ...np. zagłuszanie komórek Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 A może by tak 'miasteczko namiotowe'... 12.11.08, 21:31 A może by tak 'miasteczko namiotowe' przed kancelaria pana premiera. Co robi dzisiaj 'jasnogród' i media nikt nie protestuje przeciwko faszystowskiemu nierządowi PO i Donka Tusku Tuska. Gdzie są panie Senyszyn, i inni nawiedzeni pseudodemokraci. Ciekawe czy Donek i jego wataha już blokują SMSy. Jezel tak to niezwłocznie należy powolac komisje sejmowa i zbadać czy premier Donald Tusk nie lamie prawa. Co do TW Bolka to szkoda nawet komentować tego buca itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel noblista pokojowy 12.11.08, 21:56 No generalnei podoba mi sie noblista pokojowy widac, ze nei na darmo dostal nobla. Kapus. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: To są szantażyści Kaczyńskioego! Usunąć. 12.11.08, 22:12 A Tusk i POsrańce namiestnicy niemieccy landu polen- na szybienicę zdrajców Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: To są szantażyści Kaczyńskioego! Usunąć. 12.11.08, 22:18 tak jest na szubienicę albo na pałę Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: i co? 12.11.08, 21:02 carpaccio4 napisał: > pozabijał by pan? na początku włączyć zagłuszanie komórek ... przecież przykład już mamy Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf70 [...] 12.11.08, 21:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: i co? 12.11.08, 21:03 Nie, wyrzuciłby ze swojego biura. Jak nie dobrocią, to siłą Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 A może stan wojenny? 12.11.08, 21:12 Wałęsa powinien od razu żądać wprowadzenia stanu wojennego. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: A może stan wojenny? 12.11.08, 21:20 norton2005 napisała: > Wałęsa powinien od razu żądać wprowadzenia stanu wojennego. to było by mądre rozwiązanie a dla dobra narodu można by jeszcze internować wszystkich wichrzycieli Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Już jeden przewrót Tusk i Wałęsa zrobili. I Pawlak 12.11.08, 21:34 Już jeden przewrót Tusk i Wałęsa zrobili. I Pawlak norton2005 napisała: > Wałęsa powinien od razu żądać wprowadzenia stanu wojennego. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: poczytaj swoje posty, piszesz tylko by obraża 12.11.08, 22:36 niestety ... spora grupa internautów tak działa Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Re: A może stan wojenny? 12.11.08, 22:03 Wałęsa zupełnie zdziczał na wcześniejszej emeryturze. Gadka o tym, że ludzie nie mają prawa wchodzić do biur poselskich jest totalnym idiotyzmem. trzeba go wysłać do Korei i to tej północnej. Tam się poczuje jak w raju, bo tam nikt nie protestuje przeciwko władzy Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: i co? 12.11.08, 21:56 carpaccio4 napisał: > pozabijał by pan? ------------------------------------------------------- Tak Wałęsa pozabijał by aby nie było kumpli do emerytur. Ten stary komuch Bolek podwieziony suką milicyjna pod płot stoczni pokazuje teraz kim był kim jest i nigdy się nie zmieni. nie d=tak dawno wraz z wyborcza i TVNem żebrał na operację serca bo był biedny i nie miał kasy a zaraz po tym wyprawił imieniny za miliony. To jest własnie prawdziwy komuch i oszust wałęsa Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Re: i co? 12.11.08, 21:58 Najlepiej rządzić dekretami, a przeciwników rozstrzelać i rządzić tak długo i wspaniale i mówić o demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.malkontent A Kaczyński nie miał gdy protestowały pielęgniarki 12.11.08, 22:17 ? Odpowiedz Link Zgłoś
kakens Wałęsa: Na miejscu Tuska użyłbym siły 12.11.08, 20:55 Za kaczki takie działania były ok. A zbrodnią było zagłuszanie telefonów pielęgniarek. Jak ten świat się szybko zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Wałęsa: Na miejscu Tuska użyłbym siły 12.11.08, 21:04 jak na razie premier nic podobnego nie zrobił ... nie mówię że zrobi ale też nie mówię że nie zrobi... poczekamy zobaczymy... założę się, że już niedługo jedna z partii upomni się o biednych związkowców ... Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Re: Wałęsa: Na miejscu Tuska użyłbym siły 12.11.08, 21:09 kakens napisała: >Za kaczki takie działania były ok. A zbrodnią było zagłuszanie telefonów> pielęgniarek. Nic się nie zmieniło. PiSowcy ukrywali, że zagłuszają telefony, udając zatroskanych. Potem nawet złapani za rękę nie chcieli się do tego przyznać. Tutaj sytuacja jest zupelnie odwrotna. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Ten przygłupi mędrzec poradzi internowanie w 12.11.08, 20:57 Arłamowie... JAk wiadomo to ochładza najgorętsze łby. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychayanami Re: Wałęsa: Na miejscu Tuska użyłbym siły 12.11.08, 20:59 Brawo ten pan. Głośno powiedział na ci ludzie zasługują. Niestety, obecnie są to indywidua żyjące w alternatywnej rzeczywistości, których nie obchodzi jakie będą konsekwencje spełnienia ich żądań. To zaciekli bolszewicy myślący, że można coś dostać za darmo i, że na pieniądze nie trzeba pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
stan011 Na miejscu Wałęsy używałbym rozumu.. 12.11.08, 20:59 W jednym z odcinków "Z Wałęsą na rybach" , emitowanych kiedyś w telewizyjnej trójce ta "wyrocznia" stwierdza, że " Tusk? A kto ko jest Tusk? Co on takiego zrobił?" A w chwile potem : " Ja będę glosował na Leppera. On przynajmniej chce coś zrobić..." Jak widać "mędrzec Europy" coś zmienny w swoich wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf70 [...] 12.11.08, 20:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
moher75 Mędrzec, noblista, związkowiec... 12.11.08, 20:59 ...pogonił by kolegów związkowców siłą - bez dialogu To się w pale nie mieści ...abstrahując od tego czy związkowcy mają rację czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Re: Mędrzec, noblista, związkowiec... 12.11.08, 21:04 Jak ma być dialog to musi być wzajemny szacunek a nie, ze zajmują biuro i będą siedzieć i nie pozwolą nikomu pracować, dopóki ich nie będzie załatwione i koniec i tyle i nie wyjdą. A za ich emerytury pomostowe my wszyscy zapłacimy, bo im się pracować nie chce (więc my będziemy). Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Zwolennicy Tuska w biurze poselskim. 12.11.08, 22:24 To przyszli wyborcy Tuska do jego biura poselskiego. Premier jest taki popularny, że jego wyborcy darmo wspomagają go w ciężkiej pracy jako posła. Mogą w tym czasie drukować ulotki wyborcze do przyszłych wyborów prezydenckich lub agitować w internecie tak aby poparcie dla rządu wzrosło z 99 % do 99.9 %. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Zwolennicy Tuska w biurze poselskim. 12.11.08, 22:38 dobre .. bardzo dobre .. przynajmniej podnosi mocno w górę poziom postów :) A powiedz mi tak na prawdę po co przyszli związkowcy do premiera? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Re: Zwolennicy Tuska w biurze poselskim. 13.11.08, 10:44 > dobre .. bardzo dobre .. przynajmniej podnosi mocno w górę poziom postów :) A powiedz mi tak na prawdę po co przyszli związkowcy do premiera? Dziękuję. Związkowcy w swojej naiwności przyszli prosić premiera, aby uznał ich prawa. Nie wiedzą jeszcze, że nic nie wskórają. Drugi raz przyjdą obalić premiera. I to się dopiero powiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek W imieniu tych, którzy wstają co rano do pracy... 12.11.08, 21:00 i będą to robić jeszcze długo, bo w ich firmie samo słowo "związek", to groźba zwolnienia - mam prośbę: Panie premierze - kopnijże ich w te ich związkowe d..y Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Re: W imieniu tych, którzy wstają co rano do prac 12.11.08, 21:05 Przyłączam się do kopniaka! Odpowiedz Link Zgłoś
powrut Re: W imieniu tych, którzy wstają co rano do prac 12.11.08, 21:08 LECHU juz CI muzg wyparowal a MOZE tak odtworzyc ZOMO paly i sciezke zdrowia im urzadzic Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi Re: W imieniu tych, którzy wstają co rano do prac 12.11.08, 21:10 To żeś się popisał "muzgowcu" Ile masz lat, 11 ? Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf70 [...] 12.11.08, 21:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arkalionxp To moze warto oddac Nobla? 12.11.08, 21:05 Jesli laureat POKOJOWEJ nagrody Nobla wzywa do uzycia sily wobec bezbronnych ludzi to pokazuje tylko swoja prawdziwa twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
paniam Wałęsa: Na miejscu Tuska użyłbym siły 12.11.08, 21:06 Panie Wałęsa, "kończ Waść , wstydu oszczędź". Odpowiedz Link Zgłoś
goj68 Bolek: Schizofrenik Na miejscu Tuska użyłbym siły 12.11.08, 21:08 TEGO TRUTNIA SCHIZOFRENIKA pokazujecie jak MALPE w ZOO. on ma najlepsze rozwiazania zawsze mial bo kKOLABOROWAL i nigdy nie byl z robotnikami. POKOJOWY NOBEL!!!! DURNIE skonczone przestancie pozywac choreko psychicznie czlowieka. Epitety zgodnie z orzeczeniem sadu nie obrazaja Obecnego Prezydenta wiec i nie obrazaaja nikogo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Uwaga Internauci, atakują bezmózgowcy Wałęsy! 12.11.08, 22:00 Cały ten bełkot na temat Kaczyńskich (co mają Kaczyńscy do nierozumnej wypowiedzi Wałęsy-TW-Bolka?), to są wpisy ludzi opłacanych przez Wałęsę, którzy pełnią dyżury przy klawiaturze, po to, że gdy tylko ich wódz Kapuś-Lech-Wałęsa-TW-Bolek palnie jakąś bzdurę, to oni od razu plują na Kaczyńskich!!! Jednym słowem uderz w stół a nożyce się odezwą. Żal mi tych biednych klakierów, którzy dla drobnych kwot służą kłamstwu i obrażają bliźnich. WSTYD KLAKIERZY WAŁĘSY-TW BOLKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg Wałęsa jesteś zerem 12.11.08, 21:10 nie wiem czy byłeś agentem, czy nie, czy skakałeś przez płot, czy przywieziono cię na wojskowej motorówce, ale tą wypowidzią straciłeś u mnie resztki szacunku. Jesteś zerem, cokolwiek by się działo nigdy nie stanę za tobą. Można byc pajacem, ale trzeba ważyc słowa, tym razem przegiąłes. Odpowiedz Link Zgłoś
kinio101 Re: Wałęsa jesteś zerem 12.11.08, 22:17 On myśli, że jest nieomylny, a media, zwłaszcza TVN24 robią wszystko, aby go w tym utwierdzić. Bolek nie zaproszony na galę? To prawie tragedia narodowa (trzeba było jeszcze zaprosić np. Edwina Myszka do towarzystwa). Cokolwiek się dzieje? Od razu trzeba się zapytać, co myśli o tym mędrzec europejski - Bolek. No ale tą wypowiedzią narobił niezłego pasztetu swoim poplecznikom. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 [...] 12.11.08, 21:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chiton Wałęsa: Na miejscu Tuska użyłbym siły 12.11.08, 21:20 TO bardzo zła rada panie Wałęsa! Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online [...] 12.11.08, 21:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
posik Wałęsa: "Władza żeby rządzić musi wiedzieć" 12.11.08, 21:23 Tak Wałęsa to cżłowiek dialogu, już w 70-tym roku twierdził że władza musi wiedzieć żeby rządzić i dlatego donosił na kolegów. Teraz radzi Tusskowi wysłanie ZOMO na protestujących robotników. Może jakiś pluton specjalny z ostrą amunicją. Wtedy by powiedziałże był za a nawet przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
1group Re: Wałęsa: "Władza żeby rządzić musi wiedzieć" 12.11.08, 21:30 Rządy motłochu(delikatniej - ochlokracja) nic dobrego nie wróżą.Tusk powinien olać tych zadymiarzy. A ten,jak mu tam bolek? jest ostatnim,który w tej sprawie powinien zabierać głos. Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Re: Wałęsa: Na miejscu Tuska użyłbym siły 12.11.08, 21:25 No i cóż w tym dziwnego, jemu zawsze było bliżej do SBecji niż do robotników Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online [...] 12.11.08, 21:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Niektórym siła kojarzy się z pałami i strzelaniem 12.11.08, 21:27 A przecież wystarczy chwycić za ręce, nogi i wynieść, jak jednego tańczącego posła z Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Brawo, gęba michnikowszczyzny bez makijażu. 12.11.08, 21:27 Tak wygląda twórca wolnych związków zawodowych, idol michnikowszczyzny, konfident, nieudolny prezydent ułaskawiający gangsterów. Teraz strzela do robotników czy to ironia losu? Czy mu towarzysz szechter doradził do polaków strzelać? Odpowiedz Link Zgłoś
wan20_3 Re: Brawo, gęba michnikowszczyzny bez makijażu. 12.11.08, 21:55 sobczaku nr 1 ! Czy mógł byś knocie kaczy nie wyrzygiwać się na tym forum. Są przecież narodowo socjalistyczne fora gdzie tego typu bluzgi są na porządku dziennym. A później jest płacz jak nazwą nas Polaków antysemitami, ż eto nieprawda. Przeczytaj co napisałeś i rób w Radyju program. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Brawo, gęba michnikowszczyzny bez makijażu. 12.11.08, 21:58 Kto tu mowi o strzelaniu, durny manipulancie? Wystarczy ich wylapac i wyprowadzic/wyniesc. Rozzuchwalila sie holota... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Jezusmaria!!! 13.11.08, 03:15 jan_sobczak1 napisał: > Tak wygląda twórca wolnych związków zawodowych, idol michnikowszczyzny, > konfident, nieudolny prezydent ułaskawiający gangsterów. Teraz strzela do > robotników czy to ironia losu? Czy mu towarzysz szechter doradził do polaków > strzelać? Ilu trafił?! Kiedy pogrzeby?! Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Re: Wałęsa: Na miejscu Tuska użyłbym siły 12.11.08, 21:27 SBeckiemu kapusiowi na móżg padło,m żeby tylko ten siepacz kaszubski pomysłu nie podłapał, szczególnie jak go zastanie pod wpływem palikota - nieszczęście gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
gagazeta o, to byłoby dobre. pacyfikacja! 12.11.08, 21:30 allegro.pl/item479975153_mordy_na_tle_etnicznym_wspolczesna_sztuka_lud.html Odpowiedz Link Zgłoś