aa_6 PS. To się nazywa (polityczne) życie po życiu 19.12.08, 21:48 (politycznym) LPR i Samoobrony - skutek geniuszu strategicznego J. Kaczyńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
brynk gó...ana wiadomośc na Gó...amym potralu 19.12.08, 22:22 Z tego wynika, ze Michnik chce byc prezesem TVP Odpowiedz Link Zgłoś
janusz114 Urbański nie chce odejść 19.12.08, 22:35 No to jak się teraz ten twór nazywa? TVPiS czy TVLiS (Liga i Samoobrona) ? Odpowiedz Link Zgłoś
marych a co na to właściciel TVP? czyli minister skarbu? 19.12.08, 22:39 niech pogoni te faszystowskie towarzystwo kolesi Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 gorole mocie problem na Śląsku!! 19.12.08, 22:55 momy wasze tv w tylnich programach. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 tusk premierem, wszechpolak nomen omen 19.12.08, 23:06 p.o. prezesa tvp. czy kogoś to dziwi? niezłe macie państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: tusk premierem, wszechpolak nomen omen 19.12.08, 23:29 carpaccio4 napisał: > p.o. prezesa tvp. czy kogoś to dziwi? niezłe macie państwo. A to nie jest Twoje państwo? Wyemigrowałeś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: tusk premierem, wszechpolak nomen omen 19.12.08, 23:32 bwwald07 napisał: > carpaccio4 napisał: > > > p.o. prezesa tvp. czy kogoś to dziwi? niezłe macie państwo. > > A to nie jest Twoje państwo? Wyemigrowałeś? ;) > to, że pomieszkuję wcale nie znaczy,że moje Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: tusk premierem, wszechpolak nomen omen 19.12.08, 23:35 carpaccio4 napisał: > bwwald07 napisał: > > > carpaccio4 napisał: > > > > > p.o. prezesa tvp. czy kogoś to dziwi? niezłe macie państwo. > > > > A to nie jest Twoje państwo? Wyemigrowałeś? ;) > > > > to, że pomieszkuję wcale nie znaczy,że moje Twoja decyzja. Pomieszkuj dalej... Dla mnie to będzie zawsze moje państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne cos dziwnego sie dzieje na stronie LPR-u 19.12.08, 23:41 na wtronie www.lpr.pl pisze WARNING WARNING Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Urbański nie chce odejść 20.12.08, 00:15 jak nie wyp.....lą tego PIS-kiego psa to przestaję od Nowego Roku płacić abonament Odpowiedz Link Zgłoś
arthur_be Kiedy koniec starych pryków? 20.12.08, 00:15 Może kogos urażę, ale nie moge sie doczekać aż te wszystkie mordy na tych zdjęciach, odejdą z tego świata. Kiedy skończy się żonglowanie stołkami? Ci ludzie nic nie potrafią. Urodzili sie prezesami postPRLowskich tworów i tak umrą... jako szanowni prezesi, członkowie rad tychże tworów. Żaden z tych facetów nie poradziłby sobie na rynku jako fachowiec od czegokolwiek. Sorry, nie znam kolesia (Urbańskiego), ale dla mnie jak slysze o tych kolejnych prezesach, to mi sie rzygać chce. Baronowie TV, sorry Panowie, nie jesteście nic warci. Zabieracie tylko ludziom pieniądze. Aha i jeszcze jedno... Dlaczego Ci wszyscy "prezesi" i "członkowie" mają mordy alkoholików. Wstyd i siara. Odpowiedz Link Zgłoś
y_anio LPR i Samoobrona przejęły TVP. Urbański zawieszon 20.12.08, 00:43 Przecież są na swoim folwarku - odejdą kiedy będą chcieli, a co, wolność Tomku w swoim domku. Nasze prawo = wasze prawo a wasze prawo nie równa się nasze prawo. Płacić abonament i m..dy w kubeł. Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Re: LPR i Samoobrona przejęły TVP. Urbański zawie 20.12.08, 00:58 ra.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Do Pana Junkiera 20.12.08, 01:21 Proszę mi wyjaśnić pewną nieścisłość, która nie daje mi spokoju. Czemu uważa Pan, że tylko tajni agenci SB i kolaboranci PZPR w Polsce są patriotami? Przecież Robert Jerzy Nowak został przez IPN za rządów Pana formacji (czyli PiS) zweryfikowany jako tajny (i całkowicie dobrowolny) współpracownik SB! Ryszard Bender nigdy nie ukrywał, że nie tylko popierał PRON, ale BYŁ JEGO WSPÓŁZAŁOŻYCIELEM! Czy naprawdę PiSowcy muszą ciągle podpierać się autorytetami, które w normalnym demokratycznym państwie byłyby co najmniej spisane na straty, jeśli nie skazane na wygnanie?! Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Im więcej czytam zyciorysy PiS tym więcej agentów 20.12.08, 01:28 Im więcej przeglądam życiorysów ludzi, którzy są głównymi postaciami PiS lub partię tę kreują na narodowe wybawienie dla kraju, tym bardziej ogarnia mnie przerażenie. Czy przypadkiem Jarosław Kaczyński nie ma racji, że jest otoczony przez układ i agentów SB. Z tą różnicą, że p. Kaczyński sądzi, że ten układ chce zniszczyć PiS, a tak naprawdę okazuje się, że ten polski brud, jakim byli w tym kraju agenci SB, członkowie PZPR, ludzie popierający wprowadzenie stanu wojennego, czy nawet sędziowie, którzy skazywali opozycjonistów, po prostu jak opiłki metalu do magnesu ciągną w szeregi PiS. Ale żeby ukryć swoje przewiny wydzierają się na całe gardło jacy to oni prawi i sprawiedliwi są. No OK, można przyjąć, że próbują swoją przeszłość ukrywać. Ale przecież IPN ma na nich niezbite dowody, o których Jarosław Kaczyński dokładnie zapewne wie. Więc czemu tej hołoty nie usuwa? Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 To się chyba nazywa... 20.12.08, 01:41 n.wataha napisał: > Im więcej przeglądam życiorysów ludzi, którzy są głównymi postaciami PiS lub > partię tę kreują na narodowe wybawienie dla kraju, tym bardziej ogarnia mnie > przerażenie. ...schizofrenia. Lub coś innego; nie ważne pod kim walisz cytat, ważne, że "coś" piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald07 Podpijaj sie pod odpowiedni tyłek 20.12.08, 01:37 n.wataha napisał: > Proszę mi wyjaśnić pewną nieścisłość Nawet tego nie potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda ale jaja! wieprz trzyma sie koryta zembami i pazur 20.12.08, 07:55 amy! To jest elyta ze stajni kaczych szalencow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Urbański nie chce odejść 20.12.08, 08:22 Ja nie rozumiem dlaczego wlasciciel TVP,minister skarbu panstwa,nie wyrzuci na zbita morde wszystkich tych pieniaczy,jednych i drugich. Czeka,az wszyscy beda sie smiac??Juz sie smieja z nieudolosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Tak czy tak, to koniec PISu.... 20.12.08, 08:33 Kaczynskie o tym jeszcze nie wiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Urbański tzw " ponton" dość na wywijał 20.12.08, 09:02 i trzeba było gościa zdjąć. Stały bywalec klubów gejowskich według informacji z gazety WPROST. Coś na rzeczy jest, gdyż mieliśmy propagowanie obrzydliwych homoseksualistów na ekranie TV. Idą święta Bożego Narodzenia, zajrzyjcie do programu TVP1,2 jaki "ponton" skreował program pod choinkę filmy; triller .. USA, dramat....USA,psychologiczny ... USA, komedia... USA, przygodowy ... USA, western ... USA, muzyczny ... USA. Jednym słowem chce się rzygać. Gdzie ja mieszkam, że nie mogę mieć w polskiej telewizji polskich filmów, programów rozrywkowych. Popieram przystawki ... rozwalić to lewackie, masonerskie dziadostwo! Odpowiedz Link Zgłoś
washner Urbański-do domu na bezrobocie 20.12.08, 09:52 Urbańskiego, Kołodziejskiego i Siwka wysłać na bezrobocie - tacy asceci są niepotrzebni, psują tylko powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
solardragon uwolnić Społeczenstwo od telewizji ... 20.12.08, 12:32 publicznej ----------------------------------------- www.slodkiezycie.pl - portal społecznościowy dla CUKRZYKÓW, ich rodzin i LEKARZY DIABETOLOGÓW Odpowiedz Link Zgłoś
jkal w imieniu Sojuszu PO-PSL dziękujemy za wykonanie 20.12.08, 20:47 POwierzonego zadania Odpowiedz Link Zgłoś
boorack Oderwać tego wieprza od stołka ... 21.12.08, 15:03 ... baaardzo trudne, trzeba piłą odcinać :-/ Odpowiedz Link Zgłoś