zlappande mieszane uczucia 29.01.09, 01:32 z jednej strony Niesiolowski sie dal wpuscic w pyskowke (reklamowka PiSu jest dobra i dobrze, ze ta partia porzucila piane na ustach, nie rozumiem po co Niesiol zajmuje te miejsce, co z tego, ze PiSowska reklamowka falszywa - to chyba ostatni naiwni, ktorych jest coraz mniej nie rozumie, ze wszyscy politycy nie mowia prawdy) z drugiej pokazanie Putry to bylo sprytne przymruzenie oka - zobaczcie, jakie drewniaki stoja za PiSowskim "programem wyjscia z kryzysu". Juz predzej Niesiol w pojedynke przeprowadzi Polske przez recesje niz panowie Surmacz, Putra, Kuchcinski czy nieodzalowany komik Gosio. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te PiS-.. 29.01.09, 02:06 Czolowy pitbull POpaprancow dal glos. PS - Zapomnial juz jak na Powazkach gebe mu opluli! Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch "damy" z pisdy 29.01.09, 02:08 bawimy sie jak damy..jak nie damy to sie nie bawimy > Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: m.pazdzioch 29.01.09, 14:59 m.pazdzioch napisał: > "damy" z pisdy > bawimy sie jak damy..jak nie damy to sie nie bawimy > Ponoc porzekadlo brzmi: Gdy damy, zyjemy jak damy; a jak nie damy to z glodu zdychamy. Niesiolowski razem z POpaprancami zawsze daje jak trzeba, wiec zimy u nich bedzie dopoki sa przy korycie! Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te PiS-... 29.01.09, 02:16 To w ogóle jest potworna żenada, że za pieniądze z naszych podatków politycy PiS nagle sfinansowali sobie usługi nie tylko PR, ale także drogich stylistów, wizażystów, dentystów itd. To kompromitacja tych ludzi, że za pieniądze podatników niektórzy np. wybielili sobie zęby... Ale oni są naprawdę z innej planety. Człowiek normalny normalnie korzysta z różnych tego rodzaju usług "od zawsze" i za własne pieniądze, a ci nagle, w ramach politycznej autopromocji i naśladowania PO (sic!), postanowili jako tako wyglądać... Poza tym, jakie w ogóle kwalifikacje zawodowe jako ekonomistka ma np. D. Natalli-Świat w porównaniu np. z prof. J. Rostowskim czy z prof. L. Balcerowiczem, a nawet z tą nieszczęsną prof. Z. Gilowską... Żadnych, a jak poucza tych, którzy lepiej wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysieknn PiS - dzentelmeni co palowali pielegniarki 29.01.09, 07:46 Czy tej bandzie burakow wydaje sie, ze ludzie maja skleroze? Ze zapomna palowanie pielegniarak ? Zapomna kurskiego i jego slynne "ciemny lud to kupi". Kaczynski to zalosny klamca. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Czy Szalony Muchołap jako były ZChNowiec będzie 29.01.09, 08:00 świadkował innemy byłemu ZChNowcowi? Na POhybel przygłupom wszelakim! u. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 unamatita, Rydzyk powinien zrobic odwiert u ciebie 29.01.09, 08:24 w łbie.. może by trysnęło co nieco gorącego gnoju... www.bankier.pl/forum/temat_dlaczego-pis-to-postkomuna-43-suche-fakty,6428122.html Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita czy to prawda, że zostałes zrobiony na próbę, ale 29.01.09, 12:23 ojciec zapomniał cię odstrzelić? Współczuję biedakowi. u. Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te PiS-.. 29.01.09, 08:22 "Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te PiS-owskie damy" W spocie wystepuje podobno Joanna Kluzik-Rostkowska. To, moim zdaniem, taki zloty samorodek w kupie kompostu w pis, ktos kto chcial cos pozytywnego robic i to robil. I pisze to przy calym moim obrzydzeniu do pis. Kim jest niesiolowski zeby te pania obrazac? Czy on sie czyms wyroznia? Bo ja uwazam, ze jest chamem wsrod chamow... ________________________________ Zadnych kaczorow, zadnych donaldow! Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te Pi 29.01.09, 12:29 Jak to nie znasz Stefana? To Szalony Muchołap, któremu od jakiegoś czasu przed wystepami w TVN przestano podawać lekarstwa. Poza tym to stary ZChNowiec od zawsze nie grzeszący kulturą. u. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: unamatita 30.01.09, 15:01 unamatita napisała: > Jak to nie znasz Stefana? To Szalony Muchołap, któremu od jakiegoś czasu przed > wystepami w TVN przestano podawać lekarstwa. Poza tym to stary ZChNowiec od zawsze nie grzeszący kulturą. A przede wszystkim osobnik ten jest typowa choragiewka ustawiajaca sie w zaleznosci od kierunku wiatru - odrazajacym przykladem oportunisty, ktory bedzie wyslugiwal sie u kazdego i szczekal na kazdego tak dlugo jak dlugo przynosi to mu korzysci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
apik36 Niesiołowski o spocie PiS: Śmieszą mnie te PiS-.. 29.01.09, 08:36 Banda "czworga" przebiera nogami! Przez kryzys do władzy! A g....o! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Czekam na opinie Niesiołowskiego o Czumie . 29.01.09, 09:37 Oczywiście po chucznych usunięciu Czumy z ministerstwa. Czy przeważy lojalność w stosunku do kumpla czy ...do kasiora ? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Swary w rodzinie kto jak sie czesze.KORkowcy i S 29.01.09, 16:31 nie maja innych problemow. Problemy to mamy my, z nimi. Czas im powiedziec "spieprzaj dziadu". Odpowiedz Link Zgłoś