ogul_borsuka W Lufthansie od dawna obsługują niemry 12.02.09, 14:46 Stewardessy Lufthansy nie są kulturalne. Kiedyś miałem podobny przypadek jak Rokita, tylko mniej drastyczny. Jeśli mogę wybierać to latam liniami amerykańskimi albo BA. Niemcy jeszcze muszą się dużo nauczyć, jeśli chodzi o kulturę, albo po prostu są rasistami i zawsze już będą Odpowiedz Link Zgłoś
tttomek2000 Re: W Lufthansie od dawna obsługują niemry 12.02.09, 14:52 Bzdury gadasz. W amerykanskich liniach stewy - "krolowe przestworzy" sa zazwyczaj fatalnie nieprofesjonalne i niemile (pewnie dlatego, ze maja swoje lata) i sami Amerykanie to mowia. Europejskie linie utrzymuja duzo wyzsze standardy obslugi klientow, a Lufa jest w czolowce. Mysle, ze w zyciu nie leciales amerykanskimi liniami, a pajacujesz Odpowiedz Link Zgłoś
polandfirst1 Re: W Lufthansie od dawna obsługują niemry 12.02.09, 16:21 Latam Lufthansa od lat za ocean i w Europie. Nigdy nie mialam zadnych problemow z obsluga. Niemcy to sa wprawdzie male roboty ale wlasnie dlatego czuje sie w ich liniach bezpiecznie, wszystko musi byc perfekcyjne.Ten bufon wreszcie dostal nauczke i lepiej niech nie wchodzi na sciezke wojenna z takim monstrum, bogatym i wielkim jak Lufthansa... W amerykanskich liniach paniusie czesto daja do zrozumienia ze sa tu z laski a pasazer ma sie zamknac i nie wymagac. Chcialabym zeby troche tegio niemieckiego porzadku bylo w Polsce... A pan Rokita niech zrzucie te ksiazece maniery....kapelusik mu przelozyli w samolocie i oburzony!!!!! Stewardesy maja jeszcze 150 innych pasazerow na glowie a nie tylko jego ksiazeca mosc... Odpowiedz Link Zgłoś
apatryda_ateista Re: W Lufthansie od dawna obsługują niemry 12.02.09, 14:58 Przepraszam, co oznacza słowo "niemry"? Niemcy muszą się dużo nauczyć? Może od Polaków typu Rokita? Kiedy jestem w Niemczech, nota bene pięknym i gościnnym kraju, nie jestem traktowany gorzej niż inni obywatele EU. Nie czuję się również upokorzony tym, że na stacji paliw biorą ode mnie 50 euro kaucji za przejściówkę do tankowania gazu widząc polską rejestrację. Widocznie mając doświadczenie dmuchają na zimne... Odpowiedz Link Zgłoś
brave76 Re: W Lufthansie od dawna obsługują niemry 12.02.09, 15:08 Kiedyś byłem swiadkiem takiej sytuacji: w pociągu IC relacji Berlin- Warszawa w jednym z przedziałów siedziało podchmielone i wciąż popijajace towarzystwo. Siedzieli całkiem grzecznie do czasu kiedy byliśmy po stronie niemieckiej i po pociagu chodziła niemiecka policja. Kiedy tylko przejechalismy na strone polską - zaczeła wychodzić słoma z butów... zaczęło sie palenie papierosów mimo tego że we wszystkich pociągacj IC obowiązuje całkowity zakaz palenia. Ale od czego ułańska fantazja. Bystry podchmielony jegomość powiedział interweniujacemu polskiemu policjamtowi że on ma na bilecie napisane że może palić!!! A że bilet był po niemiecku, a policjant niemieckiegio ni w ząb... było wesoło w kazdym razie, dialog że Bareja lepszego by nie wymyslił.... konkluzja: życzyłbym niekiedy polskim stróżom prawa takiego zdecydowania w działaniu jak u niemickiej policji... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Nelli Rokita: Tumany bezczelne ! 12.02.09, 14:52 Rokitowie to zwykłe prostaki. I jeszcze jak się jedno z drugim nadyma, ufffff zaraz pęknie. Powinni ich jeszcze w areszcie potrzymać ze 48 godzin i dać w dupę pałką. Prostactwo. Płaszcz zanieśc do "biznes" i jeszcze pyskować. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwado Bija naszych!! 12.02.09, 14:52 Huzia na Niemca. Widzialem podobne sceny z Polakami na pokladzie, ale ci Polacy byli na cyku. A Rokita potrafi na trzezwo umierac za Nicee. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdankra Nelli Rokita: Zwrócimy się do władz Niemiec 12.02.09, 14:56 Nie należy odpuszczać Niemcom. Popieram nagłośnienie problemu. Nie może być tak że polski parlamentarzysta traktowany jest jak terorysta. Szczęście że nie zastrzelili P. Rokity. Patriota Odpowiedz Link Zgłoś
funnyangel Re: Nelli Rokita: Zwrócimy się do władz Niemiec 12.02.09, 15:22 To niech sobie ten polski parlamentarzysta wypali znamię na czole, kim jest ;) Jako parlamentarzysta powinien przykładem świecić, kulturą i dobrymi manierami!!! Pierwszy powinien być do przestrzegania przepisów WSZELKICH. Uważam, że owszem, sprawę należy wyjaśnić, ale po to, żeby go napiętnować publicznie, jeśli okazałoby się, że jednak nie dostosował się do ogólnych wymagań dotyczących pasażerów. I tyle. Bo jakoś nie wierzę, że obsługa samolotu za nic uwzięła się na Jasia. Odpowiedz Link Zgłoś
m.zpotworza Re: Nelli Rokita: Zwrócimy się do władz Niemiec 12.02.09, 15:58 ...czy onuca może być politykiem? a onuca i zardzewiałe figi? To niezły POPIS ta parka www.youtube.com/watch?v=oV_SrtpmzHE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Rokita, podobno propaństwowiec, powinien być pełen 12.02.09, 14:59 uznania dla niemieckich służb traktujących zdecydowanie kogoś kto łamie prawo. [ale u niego z tą propańswowością pewnie tak jak z inteligencją - sama elokwencja]. Odpowiedz Link Zgłoś
ojcieckierownik Nelli Rokita: Zwrócimy się do władz Niemiec 12.02.09, 15:02 Otwór w męskim odbycie, wciąż się czuje premierem z Krakowa.Do niedawna miałem o nim dobre zdanie,dziwiło mnie jedynie brak jakiej kolwiek reakcji na kretynizmy wypowiadane przez jego żonę.Teraz widzę że i on przy niej całkiem skretyniał. Odpowiedz Link Zgłoś
nicholas242 Buractwo 12.02.09, 15:06 Uczestniczyłem przed laty w spotkaniu w Poznaniu z JMR, na którym ten "szczyt elegancji" (wg np. TVN24)z błotem zmieszał studentkę zadającą mu pytanie. No chamskie to było nadzwyczaj... A te krzyki jego, że Niemcy biją to już prawdziwa żenua... Dzięki Saturnowi, że go już w PO pogonili... Odpowiedz Link Zgłoś
atrynity Nelli Rokita: Zwrócimy się do władz Niemiec 12.02.09, 15:06 Mi zginęła część bagażu w Lufthansie, ale w zasadzie nie wiem kogo obwiniać bo mogły być to również służby naziemne, które niekoniecznie do tej linii należą. Kultura obowiązuje wszędzie, ludzie kulturalni nie mają takich problemów. Jeżeli kogoś stać to leci biznes klasą, a jak kogoś nie stać to się musi dostosować do przepisów obowiązujących na pokładzie. Odpowiedz Link Zgłoś
alyra11 Hmm, Nie rozumiem czemu nie lecieli LOTem? 12.02.09, 15:17 Nie wyobrazam sobie, zeby Niemcy lecac dokad-/ skadkolwiek, np. z Wwy, wybierali LOT...Czy polscy politycy przedkladaja niemieckie linie lötnicze nad polskie? hmm...Z z.a.s.a.d.y. na ich miejscu wybieralabym LOT. I wlasciwie dotad nie wiem o co w tym wypadku poszlo. Nie sadze jednak - po 20-letnim pobycie tutaj, ze to ze strony Niemcow wyszla inicjatywa. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_gm Nelli Rokita: Zwrócimy się do władz Niemiec 12.02.09, 15:17 Bezczelność Państwa Rokitów nie ma granic. Najpierw doprowadzili do awantury z powodu płaszcza, opóźnili odlot samolotu, policja musiała interweniować, Rokita nie chciał dobrowolnie opuścić samolotu, a teraz mają czelność pozywać kogokolwiek do sądu. Uwaga na nich, bo jak źle na nich spojrzycie to Was pozwą. Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 Trzeba było dopiero stewardessy niemieckiej..... 12.02.09, 15:21 Trzeba było dopiero stewardessy niemieckej,aby tego nieprawdopodobnego i nieuleczalnego bufona sprowadzić na ziemię Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: Trzeba było dopiero stewardessy niemieckiej.. 12.02.09, 15:30 jojo148 napisała: > Trzeba było dopiero stewardessy niemieckej,aby tego nieprawdopodobnego > i nieuleczalnego bufona sprowadzić na ziemię Gdyby to był niemiecki steward, to pewno określenie "otwór w odbycie męskim" byłoby komplementem :) Niechcący JMR dał jasne świadectwo swoich preferencji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Re: Trzeba było dopiero stewardessy niemieckiej.. 12.02.09, 16:01 lew_konia napisała: > > Trzeba było dopiero stewardessy niemieckej ale, że Jasio w obecności Niemek ma taki cieniutki głosik ? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Nie zapomnijcie o Trybunale w Strassburgu 12.02.09, 15:28 i Miedzynarodowym Trybunale w Hadze, a moze nalezy zwrocic sie do ONZ-tu? Odpowiedz Link Zgłoś
sherman-doberman Nelli Rokita: Zwrócimy się do władz Niemiec 12.02.09, 15:33 interwencja państwać - totalny idiotyz. Tym tzw VIP-om już się kompletnie w głowach poprzewracało. Stewardesy w Lufthansie nie są może słodkimi panienkami, ale z pewnością profesjonalne - a że trzymają się przepisów - chwała im. Ludziom o przyzwoitym zachowaniu i manierach bez względu na ich pochodzenie nikt w Lufthansie koło nogi nie narobi - to nie ma nic wspólnego z polityką czy rasizmem lub jego brakiem, tylko z twardym rachunkiem ekonomicznym. Wśród businessmenów Lufthansa obok linii singapurskich cieszy się wielką estymą. Policji niemieckiej też nic nie brakuje. Zdarzało mi się nawet ewidentnie łamać przepisy - w chwili paniki czy zagubienia i uprzejmie udziela mi pomocy. Inna rzecz, że miałam wtedy numery szwajcarskie, nie polskie , ale jak ktoś się wielokrotnie nadział na Polaków cwaniaczków, złodziei czy podpitych, butnych chamów, to na zimne dmucha. Niech sobie Polacy mają pretensje do siebie samych. Tyle już widziałam paskudnych zajść z udziałem rodaków - ewidentnie winnych i chamskich - że bardzo się cieszę, że ani mój akcent ani numery samochodu nie zdradzają pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
stgosc Nelli Rokita: Zwrócimy się do władz Niemiec 12.02.09, 15:36 A co,Rokita dalej w mafii Rzadowej siedzi?zeby Rzad reagowal. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Jan Aszloch Rokita 12.02.09, 15:43 ratuuuuuuujcieeeeeee mnieeeeeeeeeeeeeeee! I to wszystko w cis-moll! www.youtube.com/watch?v=D0Gn4lAsOrg Czy tak zachowuje się mężczyzna - mąż czynu! Co powiedzieli by na to John Wayne, Marlon Brando, Bruno O'ya, Bogusław Linda, Daniel Olbrychski czy Charlie Chaplin? Przecież to kompletna ciota, baran, idiota, palant, debil, cimniak, głupek, dupek... aszloch po prostu właśnie to oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Nelli Rokita: Zwrócimy się do władz Niemiec 12.02.09, 15:46 Żenujące zachowanie Rokitów,to wstyd dla Polski. Jakich my mamy polityków? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Nelli Rokita: Zwrócimy się do władz Niemiec 12.02.09, 15:46 nie sądzę, aby się zdobyli na proces z Lufthansą, chyba że znajdą jakichś pasażerów, którzy potwierdzą ich wersję... Odpowiedz Link Zgłoś
koniu150 tonacy brzydko sie chwyta 12.02.09, 15:46 musi byc czubem skoro zadaje sie z tym pustakiem nelly Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Marysiu, niech Marysia przestanie udawać vipa 12.02.09, 15:49 i przyniesie Pany płaszcz z biznes klasy ! Odpowiedz Link Zgłoś
m.zpotworza Na pewno jest zapis kamer z samolotu 12.02.09, 15:50 ...czy onuca może być politykiem? a onuca i zardzewiałe figi? To niezły POPIS ta parka www.youtube.com/watch?v=oV_SrtpmzHE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
dr.niekoszerny Nelli Rokita: Zwrócimy się do władz Niemiec 12.02.09, 15:54 Zalosny, bufonowaty Jan M. Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessinpipi Nelli Rokita: Zwrócimy się do władz Niemiec 12.02.09, 16:05 wiadomosc osiagnela takze niemieckie media z pewnym opoznieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
marudzinski Nelli Rokita: Zwrócimy się do władz Niemiec 12.02.09, 16:06 Panstwo Rokita powinni nauczyc sie podstawowych zasad zachowania, ktore obowiazuja rowniez na pokladzie samolotu. Zacietrzewiac sie to oni potrafia, a moze i uwielbiaja, wiec ta cala historia pewnie jest im baaaaaaardzo na reke! Odpowiedz Link Zgłoś
klaryska irytujacy wspolpasazerowie 12.02.09, 16:06 gdyby odlot mojego samolotu przedluzal sie z powodu kogokolwiek to by mnie po prostu poirytowala. A do tego ktos zahowujacy sie agresywnie, tez wolalabym zeby zostal wyprowadzaony z samolotu. A ze w kajdankach to obciach dla Rokitow, ze doprowadzili do takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dkrytyk55 Wszystko na głowie nic w głowie J i N. Rokitowie!! 12.02.09, 16:07 Przewoźnik zawsze dba o image firmy i tym wypadku ta para łobuzów może naciągnąć Lufthansa. Odpowiedz Link Zgłoś