dyletant5 13.02.09, 18:46 ..a to paradowska pracuje w polityce ? na czyj koszt pojechala szpiegowac , interesujace... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyletant5 Andrzej Czuma jednak nie spłacił wszystkich dłu.. 13.02.09, 18:51 ..oj , czuma krecisz cos, sam przyznasz ze latwo wziac ale trudniej oddac, trzeba pracowac a wy leniwi w platformie, tylko pluc potraficie na rodakow-moherow, za nic nie macie wlasny narod, chciales sie nachapac w sejmie a potem w senacie, ale zostales ministrem z lapanki i widzisz .... dales sie sam zlapac ..dobrze ci tak, ja mam tylko 450 zl emerytury i zyje.. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Pytam - panie premierze Tusk : 13.02.09, 19:18 Czy nierzetelny, poszukiwany przez wymiar sprawiedliwości i wielokrotnie notowany w BIK przedsiębiorca może być Ministrem Sprawiedliwości w 40 milionowym europejskim kraju - TYLKO DLATEGO, że pół wieku temu był zasłużonym działaczem "S" ? POLACY MÓWIĄ - NIE !!! I mają 100 % racji, brawo rodacy ! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 . 13.02.09, 19:25 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,6262780,Sondaz__71_procent_za_odwolaniem_Czumy.html Premier Tusk = standarty Bantustanu ........? Odpowiedz Link Zgłoś
fxvi Tusku se z nas jaja robii; złoziej ministrem spra- 13.02.09, 20:13 wiedliwości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
business3 POrażki za POrażkami !!! 13.02.09, 22:27 POrażki za POrażkami !!! brzezozka napisał: > a nie tylko 7 tyś $ Odpowiedz Link Zgłoś
norman_bates wybiórcza 14.02.09, 01:54 widzę, że klakierzy wybiórczej działają ;) Po raz (podajrze) trzeci pytam się jak to jest, że jak w "Teraz My" S. i M. ujawniają sekrety przeszłości Drzewieckiego to automatycznie są hienami, a jak Wybiórcza ujawnia meandry przeszłości Czumy to jest OK. Droga Wybiórczo czekam na odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
donek_to_kryzys_durniu Gdyby_Spłacił_Nie_Musiałby_Wstępo wać_Do_PO_:)))))) 14.02.09, 12:51 GWno kabluje: "Polityka" powołuje się na dokumenty sprawy w Cook County. W wykazie długów spłaconych po sprzedaży domu nie ma informacji o spłaceniu karty kredytowej w wysokości 7107 dolarów. Gdyby ta kwota została spłacona, po sprzedaży domu, to korporacja Colonial Credit nie wytoczyłaby sprawy Andrzejowi Czumie. Taka sprawa trafiła do sądu Cook County 28 listopada 2006 roku, a więc gdy nie było go już w Chicago. ................................................. Jasne jest teraz dlaczego ten Czujama po ucieczce z Dysnejlandu nie zapisał się do przestrzegającego norm uczciwości PISu lecz do lodziarskiej Platformy Oszustów ! Jedenaście procesów potrzebowała naiwna Polka w usa aby otrzymać (albo i nie ?) swoje pieniądze od tego kryształowego PO-myleńca stróża prawa :)))))))))))) no i to złodziejstwo na kartę kredytową :))) ----------------------------------------------------------------------------------- PS JAK MOŻE TEN OPOZYCJONISTA Z CZASÓW PRL ŁGAJĄC I IDĄC W ZAPARTE BRONIĆ KANALII, KTÓRA WYDAŁA ESBEKOM WŁASNĄ NARZECZONĄ ?? JAK MOŻE ÓW STARY 71-letni JEGOMOŚĆ ZACHWYCAĆ SIĘ i PODLIZYWAĆ ODCHODZĄCEMU NIEUDACZNIKOWI, AGENTOWI OLIGARCHÓW I MAFII ?? JAK MOŻE TAKI ZASŁUŻONY BĄDŹ CO BĄDŹ GOŚĆ STAĆ NA CZELE KOMISJI ZWALCZAJĄCEJ PATRIOTYCZNĄ OPOZYCJĄ ?? JAK MOŻE TEN FACET NALEŻEĆ DO KRYPTO-LEWACKIEJ, ANTYPOLSKIEJ PARTII CHCĄCEJ POZBAWIĆ POLSKĘ SUWERENNOŚCI POPRZEZ TRAKTAT LIZBOŃSKI ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow33 Re: USA Polsce jest wiecej winna 14.02.09, 00:44 brzezozka napisał: > a nie tylko 7 tyś $ NIE SA TO DLUGI ZASLUGUJACE NA UWAGE. A MOZE KTOS UKRADL CZUMIE KARTE I NAROBIL DLUGIOW ,O KTORYCH CZUMA NIE MA POJECIA. MNIE JUZ TAK JEDNA KARTE ZAMKNELI I DALI NOWA Z INNYM NUMEREM. ZADZWONILI DO DOMU I PYTALI CZY ROBILAM ZAKUPY TU I TU.MOZE DZWONILI DO CZUMY, A JEGO JUZ NIE BYLO. LUDZIE NIE DAJCIE SIE ZWARIOWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Czuma - masz resztki godności i honoru? Odejdź !!! 13.02.09, 22:24 Czuma - masz resztki godności i honoru? Odejdź !!! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Jasne, że nie .... 13.02.09, 20:55 .... dlatego razem z PiS nadal jest u władzy - przecież to proste jak drut ! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Rządzili dopóki strateg PiSuaru 13.02.09, 21:09 To niemożliwe - jak można przewrócić coś co jest okrągłe ? Coś zmyślasz .... Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Ja tez pytam - panie premierze Tusk : 14.02.09, 02:46 <>Czy osoba,ktora byla zatrudniona w American Enterprise Institute (jaskinia neoconsow),spenetrowanej przez CIA,chodzi mi o Sikorskiego, moze byc ministrem w 40 milionowym europejskim kraju? ------------------------------------------------------------ "Pozbawienie człowieka własności to pierwszy konieczny krok do pozbawienia go wolności. Czynił to bez żenady komunizm, w bardziej zawoalowany sposób robił to faszyzm, zaś całkiem po kryjomu, wydziedzicza obecny system pseudokapitalizmu państwowego." Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Jeśli tak, to koniec Czumy; jadziadek z Wehrmachtu 13.02.09, 18:56 Podstawowa zasada (jest w podręcznikach, np. "Politics for Dummies", świetna książka): w przypadku oskarżenia, nie mówić nieprawdy. Jeśli jest oskarżenie, że Czuma ma długi, to obrona "działalność biznesowa nie jest łatwa, każdy może popaść w długi" może być świetna. Bo to po prostu prawda, długi (a nawet wyroki skazujące na ich spłatę), to niekoniecznie wstyd. Ale w momencie, gdy delikwent broni się nieprawdą ("nie mam długów"), to błahość oskarżenia przestaje być ważna. Wychodzi na człowieka, który ma długi i publicznie skłamał na ich temat. I to zostaje, nawet jeśli można skądinąd przekonać opinię publiczną, że mieć długi, to nic fatalnego. Tak poległ Tusk ze swoim dziadkiem w Wehrmachcie: Tusk powiedział, że to nieprawda. Najprawdopodobniej w dobrej wierze (nie znał historii dziadka). W momencie, gdy powiedział nieprawdę, fakt, że ten dziadek szybko z Wehrmachtu uciekł, a poza tym zachowywał się bohatersko... to wszystko stało się bez znaczenia. Ważne było, że Tusk kręci o dziadku. www.skubi.net/owen.html www.skubi.net/meller.html Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok no to warszawka siem cieszy, a kto za tym 13.02.09, 19:47 stoi???????? a. palestra b. reszta palantów prawniczych c. kaczy ku-klux-klan? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Żenujący spektakl 13.02.09, 19:00 Jeśli ta informacja się potwierdzi to Czuma będzie całkiem skończony. Czy to dlatego odmówił dziennikarzom podania numeru swojego ubezpieczenia i zgody na prześwietlenie go w Stanach? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 To dzieło Czumy juniora - bandziora 13.02.09, 19:06 stary nie ma tu nic do gadania - synek też stoi za groźbami i szantażem ( opisanym przez " Politykę " ) kiedy ojciec wpadł w długi. Rodzinny tandem jak u braci K. Odpowiedz Link Zgłoś
miesvanderrohehommage Re: Żenujący spektakl 13.02.09, 20:45 to bardzo przykro, ze nawet majac racje piszesz o czlowieku, ktory soedzil kilka lat w pierdlu za wolna Polske tak lekko "dluznik i oszust"...nie majac przeciez namacalnych dowodow jeno medialny spisek Gazety i Polityki. zastanow sie..To mi przypomina czasy kiedy Giordano Bruno jednak wepchneli na stos...choc teraz nie ma tak sprytnego kwiatka ktory by zakryl prawde. nie badzmy podobni do bandy wilkow. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Żenujący spektakl 13.02.09, 20:49 Jestes niedoinformowany ,ignorancie.Dowody sa i to na pismie. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Żenujący spektakl 13.02.09, 21:32 Czuma nie siedział za działalność polityczną,tylko za dzialalność terrostyczną,chciał wysadzić muzeum Lenina w którym była zawsze pełno ludzi(wycieczek) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Żenujący spektakl 13.02.09, 22:00 cz27 napisał: > Czuma nie siedział za działalność polityczną,tylko za dzialalność > terrostyczną,chciał wysadzić muzeum Lenina w którym była zawsze > pełno ludzi(wycieczek) i nie zapominajmy, ja bardzo prosze, o innym epizodzie z "pieknej karty opozycyjnej", a mianowicie probie "ekspropriacji" (tak to nazwal Czuma w wywiadzie publikowanym na gazeta.pl - na osiedlach to sie dziesiona nazywa, par.210kk) :) Odpowiedz Link Zgłoś
adiustator1 polityka, wyborcza.... jedna koteria 13.02.09, 19:02 polityka, wyborcza.... jedna koteria - jakaś nagonka się zaczęła??? czyjeś interesy zagrożone??? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 agenci i kapusie z PO zaczeli wojne... 13.02.09, 19:06 adiustator1 napisał: > polityka, wyborcza.... jedna koteria - jakaś nagonka się zaczęła??? > czyjeś interesy zagrożone??? ... dla niesiolka to malpiarnia liberalna z kld, prawde o sobie powiedzial ten staruszek.. Odpowiedz Link Zgłoś
brzezozka Jaro podpisał dwie lojalki dla UBecji 13.02.09, 20:15 a ty kablarzu ile? Odpowiedz Link Zgłoś
wyj.am Re: polityka, wyborcza.... jedna koteria 13.02.09, 19:07 Z pewnością - zagrożony jest interes każdego obywatela, kiedy minister sprawiedliwości okazuje się krętaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 teraz widac dlaczego kld nie chciala koalicji z pi 13.02.09, 19:04 z pis, to szambo lodziarzy , kretaczy , palikotow, niesiolkow, komorowskich ,szetynow itd... Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Andrzej Czuma jednak nie spłacił wszystkich dłu.. 13.02.09, 19:04 Życie w USA jest ciężkie. To nie Polska, gdzie można niespodziewanie z dnia na dzień zostać ministrem. Odpowiedz Link Zgłoś
miesvanderrohehommage Re: Andrzej Czuma jednak nie spłacił wszystkich d 13.02.09, 20:32 pojedźcie Państwo i poznajcie tę chicagowską, małostkową społeczność, zawistną do granic możliwości, wyładowującą swoje frustracje związane z tym, że już przestali być Panami w Polsce, jak się okazało (kiedy Polska dźwignęła się z kolan). To, że już niewiele znaczą implikuje w tym specyficznym środowisku przekonanie, że muszą ratować swoje (małostkowe ego) udawadniając innym gorszość. Ja miałem okazje poznać to środowisko niechcący... przez sytuację prywatną moich przyjaciół....TRAGEDIA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch Re: Andrzej Czuma jednak nie spłacił wszystkich d 13.02.09, 21:32 ak102 napisał: > Życie w USA jest ciężkie. To nie Polska, gdzie można niespodziewanie z dnia na > dzień zostać ministrem. no patrz qrwa.. a w juesej czarny moze zostac prezydentem(z miesiaca na miesiac) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern naprawdę dżuma... 13.02.09, 19:06 p. premierze czas przeprosić prof. Ćwiąkalskiego, proponuję zrobić to na kolanach...;) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: naprawdę dżuma... 13.02.09, 19:09 Kaczyński odwoływał i powoływał wicepremiera Leppera - to Tusk też może swoich ministrów - why not ? .... w ramach głębszego upodabniania do PiS'u :-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: naprawdę dżuma... 13.02.09, 19:12 tak, ale Ćwiąkalski to nie Lepper i na pewno się nie zgodzi...:( btw - pamiętasz naszą rozmowę po dymisji Ćwiąkalskiego, nie chcę mówić, że miałam rację a Ty z Tuskiem się myliliście, ale co tam mówię...;))) :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 on taki jaki ci z plocka.... 13.02.09, 19:15 isa.stern napisała: > tak, ale Ćwiąkalski to nie Lepper i na pewno się nie zgodzi...:( > btw - pamiętasz naszą rozmowę po dymisji Ćwiąkalskiego, nie chcę mówić, że > miałam rację a Ty z Tuskiem się myliliście, ale co tam mówię...;))) > :D > :P > ...cwiaka oczywiscie, prokuratura nawalona, a oni mieli zgode na to.. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: naprawdę dżuma... 13.02.09, 19:16 Pamiętam :-) Nie pamiętam tylko kiedy napisałem, że "Czuma mi się podoba" ( Twój post sprzed kilku dni ) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: naprawdę dżuma... 13.02.09, 19:23 wiesz, ja po prostu czułam, że nie znajdzie nikogo równie dobrego co Ćwiąkalski... i miałam rację...?! tak ci napisałam?! więc musiałąm wyciagnać wniosek, ze Ci się podobał... przynajmniej tuż po nominacji...:) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: naprawdę dżuma... 13.02.09, 19:32 Miałaś :-) A Tusk ma banalny problem - krótka ławka, co nie uzasadnia jego stanowiska - dlaczego nie zawiesił Czumy ?! Taka reakcja premiera to samobój, zwłaszcza dla kogoś kto doszedł do władzy na hasłach wysokich standartów Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: naprawdę dżuma... 13.02.09, 19:34 Tusk być może popelnił błąd powołując, lecz doprawdy he he twierdzenie że popełnił błąd odwołując C|wiąkalskiego jest poniżej poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: naprawdę dżuma... 13.02.09, 19:40 loppe napisał: > Tusk być może popelnił błąd powołując, lecz doprawdy he he > twierdzenie że popełnił błąd odwołując C|wiąkalskiego jest poniżej > poziomu :) ale Was uwierał Ćwiąkalski, przy nim Ziober wyglądał na mniej niż zero...;) btw - ale jest jednak sprawiedliwość, Ziober musi teraz zapłacić (sic!) za swoją kampanię medialną...;) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: naprawdę dżuma... 13.02.09, 19:41 o ile wiem minister Ziobro cały czas i do dziś bije ministra C w rankingach szacunu ELEKTORATU POLSKIE|GO kochanieńka hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern trafiony zatopiony! 13.02.09, 19:46 1:0 dla mnie Ćwiąkalski nie jest politykiem i nie zabiega o miłość "ciemnego ludu"...:P btw - ciemna strona medalu, Ziober ma równie silny elektorat negatywny...:P Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern tao-tao 13.02.09, 19:53 loppe, dzisiaj nie ma dnia dziecka, więc nie licz na chociaż pół punktu z uwagi na okoliczności przyrody...;) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: tao-tao 13.02.09, 19:59 ok, ciężar dyskusji przeniósł się niżej w wątku - hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: błąd 1:2 13.02.09, 20:07 Przy obawiazujacej, "demokratycznej", ordynacji wyborczej? Nie mieli innej alternatywy....nawet gdyby chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: trafiony zatopiony! 13.02.09, 22:22 ćwiąkalski zabiegał o inny elektorat. Wyleciał za to,że w dniu wypuszczenia Stokłosy z więzienia pojechał go powitać , a potem razem świetowali ten "radosny" dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: naprawdę dżuma... 13.02.09, 19:38 A Tusk ma banalny problem - krótka ławka, co nie > uzasadnia jego stanowiska - dlaczego nie zawiesił Czumy ?! Skarbie, co będzie go zawieszał, jak już to go wywali...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: naprawdę dżuma... 13.02.09, 22:07 a konkretnie kiedy? naprawde, po tym calym PR i biciu piany bylem pewien, ze PO ma cale armie ekspertow, a o miejsce po Cwiakalskim beda sie bic najwieksze asy. tymczasem mamy jakiegos lewego kombinatora z lapanki, za to z k..wa piekna karta opozycyjna. mam takie pytanie: na jaki ch.j bylo te ostatnie 20 lat? juz tlumacze: w '89 byla inna sytuacja, albo ktos ze starego systemu, albo ktos z opozycji, niekoniecznie ekspert. wtedy "piekna karta opozycyjna" EWENTUALNIE mogla byc kryterium wyboru. e-wen-tu-al-nie. ale mamy rok 2009, ludzie, ktorzy w 1989 mieli 20-25 lat, wiec raczej nie sa "komunistycznymi" aparatczykami, maja dzis 40-45 i spokojnie mogliby piastowac stanowiska w administracji rzadowej. nie ma takich ludzi?? naprawde trzeba wyciagac z szafy, jak kiedys Krzaklewski prof. Buzka*, jakiegos Czume? jakiegos, nie bojmy sie tego slowa, chlopine z Jackowa? a paszol won, nastepny prosze. tylko z tymi nastepnymi klopot, co? ech, Donaldu... *oczywiscie nie mam zamiaru porownywac tych dwoch osob, Buzek mimo calej masy wad to jednak fachowiec, tylko akurat nie od polityki, Maniek tylko krzywde zrobil czlowiekowi ta nominacja. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 no i co Iza ? gdzie Japka i Kurczaki tanie ?... 13.02.09, 19:13 isa.stern napisała: > p. premierze czas przeprosić prof. Ćwiąkalskiego, proponuję zrobić to na > kolanach...;) > ...masz robote jeszcze ?... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: no i co Iza ? gdzie Japka i Kurczaki tanie ?. 13.02.09, 19:26 o, jabłka są tańsze niz w tamtym roku, gdzieś co najmniej o złotówkę, wiem, bo kupuję, natomiast kurczaków nie jadam... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: no i co Iza ? gdzie Japka i Kurczaki tanie ?. 13.02.09, 22:09 ja nie jadam jablek, a juz zwlaszcza za zlotowki ich nie kupuje, wiec z ciekawosci spytam: na kilogramie, czy na sztuce? :) Odpowiedz Link Zgłoś
brzezozka jabłka i kurczki to prywata durniu bolszewicki 13.02.09, 20:18 dociera do PiSbolszewickiego łba? czasy gierka minęły dawno, odeszły razem z Rajmundem powiernikiem lenina Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: naprawdę dżuma... 13.02.09, 19:21 a co to za logika kochana - ty na kolana padasz przed hydraulikiem który ci spartolił rurę mniej niż następca hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: naprawdę dżuma... 13.02.09, 19:27 co takiego spartolił Ćwiąkalski...?! btw - ja przed nikim nie padam na kolana...:p Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: naprawdę dżuma... 13.02.09, 19:29 Zacznę od laptopa bo na pewno nie wiesz że wyznał niedawno w wywiadzie - "W sprawie laptopa dałem się napuścić dziennikarzom", no a to co wie Pan Premier to już kochana nie nam... hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: naprawdę dżuma... 13.02.09, 19:35 > Zacznę od laptopa loppe! pomór laptopów w ministerstwie był za czasów Ziobry i możesz gadać, co chcesz, ale to iż w tym samym czasie okazało się, że zniszczone są też inne laptopy należące do pisowskiej świty z min. sprawiedliwości, to raczej wątpliwy zbieg okoliczności... Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Niesiołowski, PaliCham, Czuma. Kto następny ? 13.02.09, 19:13 Kto następny w "Kabarecie Donka Tuska" nie wiadomo czemu zwanym "rządem polskim" ? Ta elipa "fachowców" którym ustawy wysypywały się z "pełnych, zapełnionych nimi szuflad" zamieniła w ciagu roku Polskę w żałosny kabaret. "Twarzami" tej ekipy są psychol Niesiołowski, wywijajacy penisem PaliCham i teraz Czuma, ten co miał piekną kartę..., kartę kredytową American Express. Panie Tusk, pora skończyć ten żałosny spektakl. Oszczędź Pan wstydu, jeśli już niesobie to chociaz nam Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
czujny_obywatel Czuma to polityczna dżuma 13.02.09, 19:15 Donku jak chcesz być Prezydentem RP pogoń Czume i Sikorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
olaboga3 Re: Czuma to polityczna dżuma 10.05.09, 11:33 ...a ja wam powiem...niech Donek nikogo nie pogania , tylko po prostu, niech stanie na czele tych swoich wspolbraci i jak kiedys z Egiptu, niech sie oni wszyscy z Polski ewakuuja, najlepiej do swego jzraela, gdzie ich miejsce i poki maja jeszcze czas, bo wkrotce moze byc za pozno. Zuwazcie tylko, gdzie jakies zlodziejstwo, przekret , afera, tam zawsze szefem jest Zyd...co jest z tym narodem , obrzydliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
edosungaros czuma robil sztosy w chicago 13.02.09, 19:16 zalozyl firme i pozyczke pod radio nastepnie kupil dome za kredyt otwrzyl firme LLC na ktore bral pozyczki i odbieral nadplacony sales tax...historia jest dluga wystarczy podac experian do sprawdzenia danych finansowych, mozna wpisac imie nazwisko i gostek z taka data urodzenia ma 34 strony historii kredytowej...czytaj sztosow Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Uczmy się od Amerykanów 13.02.09, 19:19 Prowadząca egzekucję Kancelaria Blatt, Hasenmiller, Leibsker & Moore LLC mówi, że tylko za zgodą Andrzeja Czumy może ona ujawnić informacje o tej wierzytelności. -zanim rodziobią nas Kruki... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Premierze Tusk..Nie ma na co czekac, dymisja ! 13.02.09, 19:28 Czuma sie zaplątał... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern u nas wciagnęliby go na listę dłuzników 13.02.09, 19:28 i wywiesili w internecie... Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 Przy Kaczynskich,to Czuma jest baranek ! 13.02.09, 19:30 wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=74891904&a=74907348 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=74891904&a=74907348 Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: u nas wciagnęliby go na listę dłuzników 13.02.09, 19:31 chamstwo i dzikizm, a przecież Ameryka Pn. JEST TWARDA - ale z manierami Odpowiedz Link Zgłoś
cxvi Kolejny atak PiSowskich hien! 13.02.09, 19:31 Te Lisy, Żakowskie, Kalukiny, Milewicz i inne PiSmaki nie ustaną dopóki nam krystalicznie czystego i prawego ministra Czumę nie zgnoją do reszty :-( Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 Pamiętajmy o aferach Kaczyńskich i PC... 13.02.09, 19:35 Telegraf , FOZZ ,SREBRNA, koncesje Glapinskiego, i wiele innych przekrętów... wyborcza.pl/1,75480,5222851,Fundacja_na_ciezkie_czasy.html www.bankier.pl/forum/temat_dlaczego-pis-to-postkomuna-43-suche-fakty,6428122.html www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head [...] 13.02.09, 19:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Kolejny atak PiSowskich hien! 13.02.09, 19:36 To pierwszy przypadek jaki pamiętam gdy zagorzali antypisowcy i zagorzali pisowcy zgodnie wołają - Czuma out, błąd PO! hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Kiedy odejdzie ten skompromitowany Rzad oszustow z 13.02.09, 21:14 POsrany!! Odpowiedz Link Zgłoś
ne.x Re: Kolejny atak PiSowskich hien! 14.02.09, 01:00 cxvi napisał: > Te Lisy, Żakowskie, Kalukiny, Milewicz i inne PiSmaki nie ustaną > dopóki nam krystalicznie czystego i prawego ministra Czumę nie zgnoją > do reszty :-( > Krystalicznie czysty i prawy?POpaprańcu zajarz że te cechy odpowiadają ministrowi sprawiedliwości a nie POpaprańcowi oszustowi dżumie.POpaprańcy macie tylko w swojej bandzie oszustów i obrońców mafii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Andrzej Czuma jednak nie spłacił wszystkich dłu.. 13.02.09, 19:32 Kontrolnie deportowac Czume do USA. Odpowiedz Link Zgłoś
aietes A.Czuma jedynym nieuczciwym Polakiem 13.02.09, 19:40 Reszta, zwłaszcza krytykujący, regularnie płacą czynsze, podatki, rtv, opłaty parkingowe, nie lecą na darmowa kasę od rządu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
badziewiak66 Brawo! Zlodzieje i kretacze na ministrów, premiera 13.02.09, 20:02 i przydenta. Tylko w tym kraju uczciwi i sprawiedliwi sa marginsesem, a margines elitą moralą. Tacy internauci jak ty słusznie uważają, ze mordercy Olewnika powinni być w rzadzie. A co to tylko oni mordowali? Co to premier nie może być chochsztaplerem, oszustem , stręczycielem , narkomanem, czy mordercą? To samo tyczy się prezydenta, którym może być pederasta i gwałciciel. A co to tylko on gwałcił i molestował nieletnich ?Demokracja według ciebie oznacza prawo każdego bez względu na przeszłość do bycia wybranym do władz państwa i do żądzenia z mandatem wyborców. Wiwat takie państwo wiwat!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mo-money Prywatne wojenki na ramach Polityki 13.02.09, 19:41 Nowa moda w Polsce? Pranie brudów na łamach gazet. Czy ktoś się przejęzyczył to naprawde Polityka czy może Super Express Odpowiedz Link Zgłoś
aietes a dopuścić narodowych socjalistów z PIS 13.02.09, 19:42 i rydzykowych falangistów Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 A który złodziej spłaca dobrowolnie swoje długi??? 13.02.09, 19:44 No chyba, że mu się wyrok uprawomocni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch [...] 13.02.09, 21:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
istvan73 Kończ już Czuma, wstydu sobie oszczędź 13.02.09, 19:48 Pełna kompromitacja. I ten facet ma nadzorować w Polsce komorników?? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Ależ to kandydat idealny do 13.02.09, 19:50 nadzorowania w Polsce komorników w Erze Miłości i Kryzysu hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 I tak Czuma uczciwszy,niż oba Kaczynske !!! 13.02.09, 19:51 to mistrzowie od afer i przekrętów... o cholera!, jednak Rydzyk jest od nich lepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichogry Andrzej Czuma jednak nie spłacił wszystkich dłu.. 13.02.09, 19:53 cyt..."Czy napad na bezbronną sprzedawczynie ,jest czynem gloryfikującym daną osobę,że zaraz jest krystalicznie czysty jak łza"... Odpowiedz Link Zgłoś
antoni99 Andrzej Czuma jednak nie spłacił wszystkich dłu... 13.02.09, 20:01 nie nawidzę pseudopolaków którzy w imię rzekomej wolności wyjechały np. do USA i ... nic tam nie osiągnęły ściągnęły po Polski Chleb ! My im zbudowalismy drogi, szpitale, domy, oni na gotowe wracają i dostają się do władzy , do pieniedzy podatników !!! Ne lubiłem tego typu ludzi ogromnie, gorzej czy lepiej ale siedź i pracuj dla tego kraju, a nie jak bida to do Żyda, a jak dobrze do Ameryki !!!! Kłamców też nie lubię !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.pazdzioch Re: Andrzej Czuma jednak nie spłacił wszystkich d 13.02.09, 21:34 antoni99 napisał: Ne lubiłem tego typu ludzi ogromnie, gorzej czy > lepiej ale siedź i pracuj dla tego kraju, a nie jak bida to do Żyda, a jak > dobrze do Ameryki !!!! Kłamców też nie lubię !!!! te 99 to twój wiek czy iloraz inteligencji?? nie odpowiadaj ..niech zgadne... Odpowiedz Link Zgłoś
cherokee77 Andrzej Czuma jednak nie spłacił wszystkich dłu... 13.02.09, 20:03 No dalej na kon mohery, wydac wlasnego ministra Amerykanom , moze wam wreszcie wizy dadza slugusy Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati Andrzej Czuma jednak nie spłacił wszystkich dłu... 13.02.09, 20:05 Cuda Tuska zaczynają działać.BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Andrzej Czuma "Ojcem Za-czumionych z PO.. 13.02.09, 20:10 Jakos mi sie to kojarzy z Julkiem Slowackim. Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: gangster czuma jest na wylocie 13.02.09, 20:14 wiedzialem ze to jest jakis lewus. kazdy katolik to zlodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
yamat Re: gangster czuma jest na wylocie 13.02.09, 20:42 A każda red.ken to dziwka. Odpowiedz Link Zgłoś
bilinek Andrzej Czuma jednak nie spłacił wszystkich dłu... 13.02.09, 20:14 Hieny hieny tak można nazwać najazd na człowieka. Co mnie obchodzi dług w USA. Myślę, że samo środowisko prawników żywotnie zainteresowane by zdyskredytować Ministra, widać bardzo obawiają się lepiej boją się to dobry zwiastun. Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: dluznik i oszust to najgorszy gatunek czlowiek 13.02.09, 20:17 i ten dziad zostal MINISTREM SPRAWIEDLIWOSCI !!! wstyd i porazka dyzmy-tuska Odpowiedz Link Zgłoś
miesvanderrohehommage Re: dluznik i oszust to najgorszy gatunek czlowie 13.02.09, 20:39 to bardzo przykro, ze nawet majac racje piszesz o czlowieku, ktory soedzil kilka lat w pierdlu za wolna Polske tak lekko "dluznik i oszust"...nie majac przeciez namacalnych dowodow jeno medialny spisek Gazety i Polityki. zastanow sie..To mi przypomina czasy kiedy Giordano Bruno jednak wepchneli na stos...choc teraz nie ma tak sprytnego kwiatka ktory by zakryl prawde. nie badzmy podobni do bandy wilkow. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok a u kaczynskiego, to co!!!! 13.02.09, 23:42 lepper to nie był niby dłużnikiem??? a cała ta samoobrona???? a bandyta komunistyczny kryże to co???? Kaczynski i pis u władzy - NIGDY WIECEJ WOJNY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś