tw.zenek Większość stąd chciałaby być na miejscu Durczoka, 14.02.09, 14:23 niestety jest na miejscu tego kolesia, który dostaje opieprz. Stad świętoszkowate oburzenie - a w istocie darmowe leczenie kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Durczok Klnie - burza w internecie po wycieku f... 14.02.09, 14:23 Wielkie chalo. Niejeden z wielkich krytyków Durczoka pewnie sam często rzuca mięsem w chwili zdenerwowania. A swoją drogą, to ktoś mu niezły numer wywinął przekazując dalej to nagranie;) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Durczok Klnie - burza w internecie po wycieku 14.02.09, 14:25 pewnie ten, co zapomniał posprzątać :D Mściwa sucz :D Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Durczok Klnie - burza w internecie po wycieku 14.02.09, 14:31 W kręgu podejrzanych może też być makijażystka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
matgrap Re: Durczok Klnie - burza w internecie po wycieku 14.02.09, 17:25 halo to piszę się przez tylko h a nie ch....! Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Durczok Klnie - burza w internecie po wycieku 14.02.09, 18:30 matgrap napisał: > halo to piszę się przez tylko h a nie ch....! Pisze się proszę pana, a nie piszę się;) Odpowiedz Link Zgłoś
s.c Re: Burza w internecie po wycieku filmu z przekli 14.02.09, 14:29 Dzisiaj rano, około 10:30 w porannym programie TVN24 był Majewski. Wymalował prowadzącemu na twarzy serduszko (bo walentynki itd). I gdzieś tam pojawił się tekst “co mam z tym placem [w farbie] zrobić? tylko nie ubrudź stołu” :D Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 Każdy Hanys jest pracowity i nie lubi bałaganu! 14.02.09, 14:29 tak trzymaj Kamilu.naucz ich porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
mromac Burza w internecie po wycieku filmu z przeklina.. 14.02.09, 14:30 A Durczoka nie lubię bo gwiazdorzy ale.. B wyglada na to że miał rację (nie jest fleją) C Używa języka którego w nerwach używa wielu tych świętych internautów którzy czepiaja sie wszystkiego lecząc swoje kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
prawie.jak.coleman Re: Burza w internecie po wycieku filmu z przekli 14.02.09, 14:51 dla jednych takie zachowanie to standard i normalka, dla innych niekoniecznie, wszystko zależy od osobistego poziomu i od środowiska w jakim człowiek się obraca, ja sobie nie wyobrażam żebym miał publicznie puścic taką wiązanke zwłaszcza w obecności kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 Re: Burza w internecie po wycieku filmu z przekli 14.02.09, 19:15 Wiesz, kobiety w dzisiejszych czasach od facetow roznia sie jedynie cycami i tym co miedzy nogami, zachowuja sie dokladnie tak samo. Spotkac kulturalna, mila i ciepla kobiete to jak trafic piątke w duzego lotka. Odpowiedz Link Zgłoś
209x5 Durczok Klnie - burza w internecie po wycieku f... 14.02.09, 14:31 Dla mnie te bluzgi w pracy nie są aż tak bardzo gorszące, gorszące jest to ,że obowiązuje cenzura. To nie znaczy ,że pochwalam wulgaryzm. A pamiętacie Lisa, jak równo się po nim jechało. Taka jest natura Polaka, zniszczyć tych co wyrastają ponad nas - przykłady: Lis, Czuma i jeszcze wiele innych przykładów znalazłoby się. Odpowiedz Link Zgłoś
asdf.5 Durczok Klnie - burza w internecie po wycieku f... 14.02.09, 14:32 Jak był chory na raka to się modlił,ciekawe czy w domu ma czysto ? Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Re: Durczok Klnie - burza w internecie po wycieku 14.02.09, 20:56 Co ma piernik do wiatraka? To jak Durczok ma w domu nikomu nie powinno przeszkadzać, bo nie oglądamy tego w telewizji. A z tym stołem miał rację, od dwóch dni jest uwalony i każdy udaje, ze tego nie widzi, a on przy tym syfir prowadzi program. No sorry ale ktoś tam chyba sprzata, no nie??? I ktoś powinien tego przypilnować no nie??? Dobrze powiedział, ciekawe jakby wielkie gow.o leżało na tym stole to czy nadal by wszyscy udawali, że go nie ma, tylko dlatego, że nie pokazują stołu z góry w czasie faktów. - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś
luzyczanin Popieram Durczoka 14.02.09, 14:34 Bo porządek k**wa musi być . Szacun i wielkie wow dla Kamila ! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Popieram Durczoka 14.02.09, 14:50 Czyli jesteśm za chamstwem w swoim zakladzie pracy! Cóż hasło "spieprzaj dziadu" utkwiło mentalnie w niektórych głowach! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Durczok-idzie śladem Palikota 14.02.09, 14:52 Czyli jesteśmy za chamstwem w swoim zakładzie pracy! Cóż hasło "spieprzaj dziadu" utkwiło mentalnie w niektórych głowach! Odpowiedz Link Zgłoś
waapi Re: Popieram Durczoka 15.02.09, 01:20 "Szacun" - w jakiej szkole ty się uczyłeś Może w takiej w której uczyli jeszcze słowa "zajefanie". Mdli mnie jak coś takiego słyszę. A poza tym materiał chyba nie dorobi większej sławy Kamilowi. www.nasza-rp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lysa_ogoniok No, czyli Durczok to jednak normalny chłop z 14.02.09, 14:34 jajami. Dotąd jawił mi się jako przylizany goguś, którego głównym zadaniem jest kokietowanie. W ogóle to wygląda raczej na wyciek pół- albo nawet całkiem kontrolowany, bo w końcu chodzi mu 4 miliony ludzi, tak jak TVNowi ;). Ale może to już teoria spiskowa. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 To przeciez normalne i ludzkie.Zychowi tez wylecia 14.02.09, 14:40 Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: No, czyli Durczok to jednak normalny chłop z 14.02.09, 15:19 Tylko straszny sie z niego bufon zrobil w TVN .... Odpowiedz Link Zgłoś
navsegda coś strasznego 14.02.09, 14:39 to co jest na materiale to nic dziwnego i szokującego, codzienna normalka jak wszędzie, ale co innego zachowanie TVN-u, aby nie dopuścić tego do mediów, to właśnie tym drugim się kompromitują Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Jakie TVN- tacy redaktorzy! 14.02.09, 14:46 Nic dziwnego, że Kamil nie chciał być na liście z Cichopek. Wiedział, ze puszczą mu nerwy i obrazi kobietę! A może TVN puści materiał, jak przeklina Rymanowski, Olejnik, Rusin oraz innne gawizdy koncernu medialnego Walterów! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 A mieliśmy żal do Lecha K... 14.02.09, 14:48 Mieliśmy żal do Lecha Kaczyńskiego, ze w trakcie kampanii powiedzial: "spieprzaj dziadu"!!! Czyżby Kamil miał prezydenckie aspiracje? Odpowiedz Link Zgłoś
amirez Kamciu stracił klasę... 14.02.09, 14:44 Kamciu stracił klasę... okazało się, że gó... nie leży na stole, tylko usiadło za stołem ;) Kolejna "gwiazda" z manią wielkości po Czumie, Marysi R. i innych ćwokach. Odpowiedz Link Zgłoś
crazybeancafe Durczok Klnie - burza w internecie po wycieku f... 14.02.09, 14:46 Nie rozumiem was ludzie...robicie jak zwykle z igły widły...mnie cierpnie skóra jak przeklinają 10-letnie dzieci, ale to jest dorosły człowiek i ma prawo się zdenerwować! Jak ktoś nie ma ochoty go oglądać to niech wyłączy telewizor, dla mnie jest świetnym redaktorem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 wy polacy to nigdy nie potraficie się zdecydować 14.02.09, 14:48 przykładem tego jest ta wypowiedź. mężczyzna powinien wiedzieć czy stół jest ujebany czy upie...ny Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: wy polacy to nigdy nie potraficie się zdecydo 14.02.09, 14:50 carpaccio4 napisał: > przykładem tego jest ta wypowiedź. mężczyzna powinien wiedzieć czy stół jest > ujebany czy upie...ny ---------------------------- Mozesz to przetlumaczyc na hebrajski ? Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: wy polacy to nigdy nie potraficie się zdecydo 14.02.09, 15:16 katolik_polski1 napisał: > Mozesz to przetlumaczyc na hebrajski ? a co, rączki bolą? www.iwrit.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: wy polacy to nigdy nie potraficie się zdecydo 14.02.09, 15:20 carpaccio4 napisał: > katolik_polski1 napisał: > > > > Mozesz to przetlumaczyc na hebrajski ? > > a co, rączki bolą? --------------------------- Nie ,ale chodzilo mi o to - ujebany czy upie...ny Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 Re: wy polacy to nigdy nie potraficie się zdecydo 14.02.09, 15:37 katolik_polski1 napisał: > --------------------------- > Nie ,ale chodzilo mi o to - > ujebany czy upie...ny www.iwrit.pl/index.php?ww=1&slowo=wulg Odpowiedz Link Zgłoś
senny Asertywność 14.02.09, 14:48 W prosty i dobitny sposób dał do zrozumienia, że ktoś nie wykonuje swojej roboty. Nie wiem w czym problem. Nikogo personalnie nie obraził. Odpowiedz Link Zgłoś
lllukas Materiał promocyjny 14.02.09, 23:09 Wygląda to trochę jak kolejny materiał promocyjny TVN. Może i p. Durczok "strofuje" współpracowników. Ale w trosce o widza. Podobnie było z p. Lisem - biedni widzowie, którym ktoś z technicznych przygotował nie taką grafikę. A bluzgi zapewniają super rozgłos. Tylko że tym razem mieli kapitalny pomysł i "wprowadzili cenzurę". Tylko, że na pierwszej stronie gazety podają link, a wideo odpala się po pierwszym kliknięciu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 W Wyborczej też tak inteligentnie dyskutują 14.02.09, 14:50 Podobno Tata Adaś z Mamą Helenką tak zawsze mieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Problemem jest to, że TVN cenzuruje jak w PRL! 14.02.09, 14:51 Chociaż czego się spodziewać po stacji założonej przez esbeków i chroniącej oraz reklamującej byłych komunistycznych aparatczyków? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Problemem jest to, że TVN cenzuruje jak w PRL 14.02.09, 15:06 Wiadomo, taki komunistyczny aparatczyk potrafi tylko wyzywać! Od wyzwisk do innych czynów tylko krok! Odpowiedz Link Zgłoś
janostrzyca Wyjaśnić czy stół by ujebany farbą, czy też nie 14.02.09, 14:55 Jeżeli stół był naprawdę ujebany farbą to Durczok miał rację i wypierolić kogo trzeba, jeżeli stół nie był ujebany farbą, to wypie...ć Durczoka za mobbing. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Wraca PRL z cenzurą... 14.02.09, 15:02 Internetowi cenzorzy usunęli film którzy ukazywał prawdziwą twarz Kamila D. A dziwili się chińczykom???? Obłuda i cynizm redaktorów TVN woła o pomstę do nieba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scorpinor Burza w internecie po wycieku filmu z przeklina.. 14.02.09, 14:59 Może faktycznie w słownictwie przesadził, ale że się wk***urzył to mnie nie dziwi. Prezenter też człowiek, a jak się ma prowadzić nagle wiadomości przed taką rzeszą widzów to i stres ogromny (ciekawe jakby pan "katolik_polski1" zachował się w takich warunkach? Na pewno z kamienną twarzą tak jak to robią we wzorze cnót telewizyjnych TV Trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Burza w internecie po wycieku filmu z przekli 14.02.09, 15:05 Dlatego naród katolicki z taką miłością zaakceptował zachowania i słowa Palikota, słowa L. Kaczyńskiego- "spieprzaj dziadu"!!! jak mówić kaczyńskim to źle, jak mówić kamilem to dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Burza w internecie po wycieku filmu z przekli 14.02.09, 15:05 scorpinor napisał: > Może faktycznie w słownictwie przesadził, ale że się wk***urzył to mnie nie > dziwi. Prezenter też człowiek, a jak się ma prowadzić nagle wiadomości przed > taką rzeszą widzów to i stres ogromny (ciekawe jakby pan "katolik_polski1" > zachował się w takich warunkach? Na pewno z kamienną twarzą tak jak to robią we > wzorze cnót telewizyjnych TV Trwam. --------------------------------- Nie ogladam TV Trwam :) Ale nauczylem sie reagowac profesjonalnie. Chamskie slownictwo nie wplywa na dobra atmosfere w firmie. On nie byl na antenie ale byl w pracy ! Odpowiedz Link Zgłoś
moondrek A co "panienka" nie umie sama posprzątać ? 14.02.09, 15:08 Niech da dobry przykład i niech se sam posprząta . Nigdy nie lubiłem tego facia kojarzył mi się z komunistyczną i mafijną tvp . Odpowiedz Link Zgłoś
commenty Re: Burza w internecie po wycieku filmu z przekli 14.02.09, 15:16 Wielki problem, jesli jest tam brudno to mial racje i tyle. To jest wypowiedz, ktora nie powinna zostac opublikowana, odbyla sie poza czasem antenowym. W TVN powinni wyje... kogos to to upublicznil. Ktos zazdrosci Durczokowi pozycji? Zalosne, ze ludzie sa gotowi tak postepowac jak osobnik upowszechniajacy to w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Niby ze co? Te 4mln jego widzow chyba tez tak mowi 14.02.09, 15:17 Odpowiedz Link Zgłoś
debsynt No i ? 14.02.09, 15:20 Wielkie mi coś. Śmieszy mnie wielkie oburzenie mediów. Hipokryzja ludzi nie zna granic. Najlepiej wypatrzyć belke w oku innych a drzazgi w swoim nie widzieć? Powiedział to publicznie? Nie zachowywał się przyzwoicie podczas prowadzenia "Wiadomości"? Każdego czasem ponosi, a najwięcej mają do powiedzenia Ci, którzy nie mają ciekawszych tematów w życiu. Nadal jest rzetelnym dziennikarzem. To już kolejna, po Rokicie "afera" lansowana przez Gazete na poziomie "Faktu" albo "Super Expressu". Historia ludzi niczego nie uczy i wciąż przez takie wiadomości ludziom mydli się oczy, zamiast skupić się na sprawach naprawde ważnych dla naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Durczok = bloedes Schwein;. 14.02.09, 15:20 Ein Ferkel von einer kommunistischen Sau geboren! Odpowiedz Link Zgłoś
debsynt No i ? 14.02.09, 15:20 Wielkie mi coś. Śmieszy mnie wielkie oburzenie mediów. Hipokryzja ludzi nie zna granic. Najlepiej wypatrzyć belke w oku innych a drzazgi w swoim nie widzieć? Powiedział to publicznie? Nie zachowywał się przyzwoicie podczas prowadzenia "Wiadomości"? Każdego czasem ponosi, a najwięcej mają do powiedzenia Ci, którzy nie mają ciekawszych tematów w życiu. Nadal jest rzetelnym dziennikarzem. To już kolejna, po Rokicie "afera" lansowana przez Gazete na poziomie "Faktu" albo "Super Expressu". Historia ludzi niczego nie uczy i wciąż przez takie wiadomości ludziom mydli się oczy, zamiast skupić się na sprawach naprawde ważnych dla naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: No i ? 15.02.09, 04:21 nawet jeśli powtórzysz tten swój post jeszcze parę razy to on od tego wcale nie zrobi się mądrzejszy... Nie ma nic złego w tym, że Durczok klnie jak szewc; wszyscy to czasem penie robimy. Ale nawet szewc nie klnie w obecności kobiety bo to typowe zachowanie dla jakichś obszczymurów... Reasumując; Durczok jest zwykłym obszczymurem bo robił to bez najmniejszego zażenowania przy swojej koleżance z pracy. Teraz już kumasz o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
n78_gdynia Re: Hrabia Durczok 15.02.09, 04:36 zgadzam sie z opinia swan_ganz z uwagi , iz podczas wypowiedzi zachowywal zimna krew , wypowidane slowa serwowane byly z niobliczlna agresja i wyzszoscia, nie tak dawno dostal drugie zycie i nie zrozumial po co zostalo mu je dane ale teraz nautra mu to wynagrodzi zacznie splacac dlug , zmarnowal zycie ktore mogl dostac ktos inny, Hrabio Durczok czy takie slownictwo i zawisc potegujesz w swoim domu? Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: Burza w internecie po wycieku filmu z przekli 14.02.09, 15:22 To jest tzw. "efekt Streisand" - gdy ktos żąda usuniecia jakiegos materialu z Internetu, material zostaje w ramach protestu skopiowany i opublikowany na tysiacach innych stron, wywolujac przy tym ogromny szum. Nazwa wziela sie od sprawy, w ktorej Barbara Streisand zażadala usuniecia zdjecia swojej posiadlosci z bloga pewnego fotografa. Fotograf zajmowal sie wtedy zdjeciami nabrzeza i przez przypadek na jednym z nich znalazl sie dom piosenkarki. Po publikacji żądan internauci natychmiast ropowszechnili zdjecie na tysiacach blogow, serwisow fotograficznych, itp. Podobna sytuacja miala miejsce w przypadku publikacji klucza do lamania zabezbieczen HD DVD - żądanie usuniecie klucza z Internetu mialo odwrotny skutek. Odpowiedz Link Zgłoś