maaac 16.02.09, 10:44 Jak to ma być szeroki Pakt to musi obejmować wszystkie partie będące w Sejmie. Jeśli mowa tylko o PiSie to jakim prawem "apolityczny" Prezydent wystepuje jako "strona" jednej partii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sza-ko Szczygło: Prezydent czeka na odpowiedź 16.02.09, 10:45 Uważam, że PO powinno ROZWAŻYĆ możliwość istnienia takiej koalicji dopiero po tym jak pan Lech Kaczyński PUBLICZNIE na antenie wszelkich telewizji i stacji radiowych PRZEPROSI Pana Niesiołowskiego i Pana Palikota, uznając słuszność ich uwag. Dpopiero taki fakt może potwierdzić szczerość intencji Panów Lecha i Jarosława Rajmundowiczów Kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Szczygło: Prezydent czeka na odpowiedź 16.02.09, 10:54 Twoja logika jest typu: Polska powinna przeprosic Niemcy za rozpetanie II WS i wyplacic odszkodowania za straty wojenne... :))) -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 ty gamon i logika, to tak jak suski i inteligencja 16.02.09, 11:04 to, ze pisdziane geniusze - jak juz im nawet wszypolskie tvpis i pr odbily - uderzaja w cienkie tony, nie jest najmniejszym powodem do tego, by zmieniac decyzje wyborcow. Miejsce nieudolnych pis-trukow jest tam, gdzie ich wyborcy wykopali. Jarus moze dyrygowac Lesiem, a Lesio samodzikiem zdalnie sterowanym - i to by bylo na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Zawetuj sobie Kartoflu, to pomozesz... 16.02.09, 14:19 Czy znacie tego karakana? Bateria roz ładowana. A może wiela rozy. Przez przybytek boży. Do geotermia radyja. Co życie z ludzi wypija. Wsuwa niby chleb boży I cudzołoży, i cudzołoży. Nasze pieniądze z datków. Z podebranych podatków. A z nim pisdęta dwór. Bizantyjski twór. Nie od nich prąd. Oni dają swąd! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Plucie jest wyznacznikiem POlityki "milosci" Tuska 16.02.09, 15:29 Były milicjant, ktory po upadku PRL-u dorabiał sobie u UBmafii jako “Obcinacz Palcow” i za co wpadł w IV Rzeczypospolitej a ktorego "Consigliere" UBmafii tow. Ćwiąkalski wypuscił z paki za zdyscyplinowane głosowanie na PO, almagus napluł zgodnie z instrukcją Schetyny (…kilka razy dziennie odwiedzic portal i dodac do kilku topowych artykołow swoj komentarz…nie wdawanie sie w dyskusje…efekt bedzie naprawde zauwazalny….Prosze jednak w tym informowaniu o nalezyta dyskrecje. www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print : > Czy znacie tego karakana? > Bateria roz ładowana. > A może wiela rozy. > Przez przybytek boży. > Do geotermia radyja. > Co życie z ludzi wypija. > Wsuwa niby chleb boży > I cudzołoży, i cudzołoży. ble, ble, ble Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Kaczyńscy maja krótka pamięć albo są cyniczni 16.02.09, 13:58 w 2005 r taka koalicje odrzucili po czym utworzyli najmoralniejsza koalicję wszechczasów. co innego wspólpraca a co innego podział władzy, prezydent może wspierac i powinien działania rządu chociazby nie wetujac rozsądnych ustaw, wetuje bo realizuje ambicje rodzinne. Ta propozycja to cynizm, prywatnie obydwu dałbym klapsa w dziasło za tak sk....skie zachowanie. PO ma wybór albo zgłupieje albo zachowa elektorat, to Kaczyńscy powinni wykazac dobra wolę. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Szczygło: Prezydent czeka na odpowiedź 16.02.09, 10:47 kaczyńscy i ich hewra zepsuli Polskę tak,że pożal się boże!Teraz chcą pokazać jacy są wspaniałomyślni i nawołują do popis.ą gó... panie szczygło!Zamienił się w tubę bliźniąt i blebla jak mlaskacz.pis is dead Hallelujah! www.dziennik.pl/wydarzenia/article319794/Durczok_klnie_jak_szewc_w_studiu_TVN.html Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Szczygło: Prezydent czeka na odpowiedź 16.02.09, 10:47 Dla Tuska ważniejsze jest własne EGO, własny wizerunek... -- "Donald Tusk Show" trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Szczygło: Prezydent czeka na odpowiedź 16.02.09, 10:54 Całe szczęście PiS nie dba w ogóle o swój wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Szczygło: Prezydent czeka na odpowiedź 16.02.09, 11:16 Zakładając, że masz rację. Czy mógłbyś mi odpowiedzieć zatem na pytanie dlaczego prezes Kaczyński i jego trzy nimfy są na plakatach reklamujących koszule "Wólczanki" poprawiani Photoshopem? Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Re: Szczygło: Prezydent czeka na odpowiedź 16.02.09, 13:20 Albowiem ów kwartet niemożebnie brzydki i antypatyczny jest. I nawet genialny grafik z Photoshopem w ręce już nic nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Szczygło: Prezydent czeka na odpowiedź 16.02.09, 13:45 takajednaania napisała: > Albowiem ów kwartet niemożebnie brzydki i antypatyczny jest. I nawet genialny > grafik z Photoshopem w ręce już nic nie pomoże. Fakt. Trzy prostytutki polityczne pozostaną prostytutkami politycznymi, niezależnie od retuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
sza-ko Szczygło: Prezydent czeka na odpowiedź 16.02.09, 10:49 Prezydent Kaczyński i jego brat Jarosłąw powinni publicznie w prasie radiu i telewizji przeprosić Panów Niesiołowskiego i Palikota. Dopiero taki fakt pokaże szczerość intencji Kaczyńskich. Dopiero wtedy PO może rozważyć ewentualność utworzenia takiej koalicji. Ponadto z otoczenia Kaczyńskich powinni natychmiast zniknąć wszelkie miernoty w rodzaju Szczygła, Kowala , Kownackiego, Stasiaka i tego opasłago Knura. Odpowiedz Link Zgłoś
p406_737u Szczygło: Prezydent czeka na odpowiedź 16.02.09, 10:51 1. Nie należy zawierać paktu z tymi, którzy są odpowiedzialni owego stanu gospodarki, bo przez zaniedbanie/zaniechanie do niego doprowadzili. 2. PO wygrała wybory i jest odpowiedzialna za działania naprawcze i nikt, nawet prezydent Najjaśniejszej RP nie ma tu wiele do gadania - swoje i swojego brata 5 minut już miał: efekty mamy dzisiaj. 3. Dlaczego dziennikarze Trójki (i nie tylko) nie ptrafią usadzić jednego z drugim megalomana i pajaca z kancelarii prezia?? Aż żal było słuchać: wszystko w białych rękawiczkach. Żadnych pytań o odpowiedzialność za stan obecny, o działania, jakie (nie) podjął rząd kaczyńskiego!!! :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Szczygło: Prezydent czeka na odpowiedź 16.02.09, 10:52 No to niech pisze na Berdyczów. Jakakolwiek współpraca PO z Jarosławem Kaczyńskim to koniec PO. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Szczygło: Prezydent czeka na odpowiedź 16.02.09, 10:53 ??? BoBoN ze Szczyglem na szpicy znow cos maci i bredzi. Odkad to Premier Polski ma "obowiazek" komentowania pisdenckich dyrdymalek ogloszonych w jakiejs pis-bolszewickiej gazecinie??? Miejsce pisu jest tam, gdzie wyslali ich wyborcy. I ten stan obowiazuje do nastepnych wyborow. pis juz udowodnil, ze nie potrafi, wiec po co te glupawe umizgi??? Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Szczygło: Prezydent czeka na odpowiedź 16.02.09, 10:54 W ramach paktu politycznego należy ekipę prezydencką przesunąć do dyspozycji premiera a ekipę rządową wraz z Palikotem i Niesiołowskim do dyspozycji pRezydenta. PiS i Kaczory padli na rozum.Oni chcą "współpracować".Przecież oni nie nafają się do jakiejkolwiek współpracy.To urodzeni samotnicy.Jednojajowcy o obniżonej potencji.Oni nadają się tylko do destrukcji i konfliktów.Już to udowadniali przez całe swoje zafajdane życie.Oni nadają się teraz tylko do ...eliminacji z życia publicznego. I dlatego brzydko się chwytają.Załośni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kac_moralny [...] 16.02.09, 10:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
2berber POPiS - im szybciej tym lepiej! 16.02.09, 10:56 Dla społeczeństwa to ma istotne znaczenie. Rządy na przemian PiS-u i PO przedłużają kłopoty naszego państwa. Wspólne rządy POPiS szybciej obnażą ich cechy a raczej wady. My będziemy z nimi krócej się męczyć a to w dobie światowego kryzysu bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadztezczlowiek A ja czekam gwiazdke z nieba. 16.02.09, 10:56 Czekam na gwiazdke z nieba i nikogo to nie obchodzi. Czekam na odpowiedz od PISu panie Szczyglo! Domagam sie "zasadniczej" odpowiedzi od prezydenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 [...] 16.02.09, 10:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pfg Szczygło: Prezydent czeka na odpowiedź 16.02.09, 11:02 Jezeli Platforma zawrze jakies porozumienie z PiSem, powstanie jakis PO-PiS, na pewno nie zaglosuje na nich w nastepnych wyborach. Z trzech powodow: Po pierwsze, odsuniecie PiSu od wladzy jest zdobycza sama w sobie, ktorej nie wolno tak latwo zaprzepaszczac. Po drugie, nie wierze, ze PiS "martwi sie losem ludzi". PiS martwi sie tylko i wylacznie tym, ze nie jest u wladzy. Po trzecie, pomysly na walke z kryzysem zglaszane przez PiS sa albo szkodliwe, albo nieskuteczne, albo jedno i drugie. Ich pomysly to "zwiekszyc inwestycje z budzetu". Coz z tego, zae "inni tak robia"? Skad budzet mialby wziac pieniadzena inwestycje? Panstwo musialoby wiecej pozyczyc (wyemitowac wiecej obligacji), a kto je kupi w sytuacji, gdy rzady krajow o wiele wiekszych (USA, Niemcy itp) planuja znaczne zwiekszenie emisji swoich obligacji? Polska musialaby zaoferowac bardzo wysokie oprocentowanie, a to grozi utrata wyplacalnosci, nie mowiac juz o tym, ze jest to zaciaganie dlugow na poczet przyszlych pokolen. Panstwo powinno inwestowac przede wszystkim tam, gdzie wklad wlasny jest warunkiem uruchomienia pieniedzy unijnych - ale jak rozumiem, tych akurat inwestycji panstwo nie zamierza obcinac. Innym pomyslem pisakow jest "kupuj polskie towary". Swietnie, ale motorem polskiej gospodarki od lat byl eksport. Ludzie maja kupowac meble, z zamowienia ktorych zrezygnowali odbiorcy w Niemczech i Francji? Albo czesci samochodowe, ktorych nie kupuja wielkie europejskie koncerny? Tacy "specjalisci" w rzadzie byliby po prostu szkodliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Szczygło: Prezydent czeka na odpowiedź 16.02.09, 12:48 pfg napisał: > Jezeli Platforma zawrze jakies porozumienie z PiSem, powstanie jakis PO-PiS, na > pewno nie zaglosuje na nich w nastepnych wyborach. Z trzech powodow: > > [...] Jest tylko jeden powód: wynik ostatnich wyborów. Niech Prezydent nie wsadza na salony I Nieudacznika IVRP po plecach Tuska i PO. Wypadliście nieudacznicy na śmietnik i niech tak pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lebaim Ich chyba pogięło! 16.02.09, 11:03 Co tam w tym Pałacu leją do herbaty?! Ci goście gadają jakby byli na ciągłym haju!... :P Odpowiedz Link Zgłoś
swierk14 Szczygło: Prezydent czeka na odpowiedź 16.02.09, 11:12 PIS tonie i szuka ratunku. Na pohybel im. Odpowiedz Link Zgłoś
al_bandi Całkiem nie na temat 16.02.09, 11:12 chylę czoło przed autorem tego wierszyka, Już nad Monachium wieczór zapada, słowik pieśń nocną zaczyna nucić, a tu kniaź Dreptak w samolot wsiada, by na ojczyzny łono powrócić. Tuż za nim żona się tarabani, ciągnąc za sobą różne bajery: dwa płaszcze z firmy "Tani Armani", pięć kapeluszy, trzy nesesery. Lecz w samolocie ciasność doskwiera tej garderobie, tak bardzo licznej, no, bo kniaź Dreptak - centuś i sknera, kupił bilety w ekonomicznej! "Ty os'le!" - krzyknie w głos Dreptakowa - na licach płomień, w oczętach ognie - "Kto mi zapłaci, ja do cię wołam, gdy się kapelusz mnie strasznie pognie?!" "Nic to - powiada kniaź do kobity - zaraz zaradzę tu biedzie owej, wszakoż nie jestem ja w ciemię bity - przeniosę ciuchy do biznesowej! Nawet i lepiej będzie, tak mniemam, skoro nadejdzie pora wysiadać, gdy z klasy biznes wyjdziem, jak trzeba, pola nie będzie by nas obgadać." Jako rzekł, takoż i był uczynił, lecz stewardessa rzecze: "verboten, enschuldigung, bitte, proszę w tej chwili zabierać zurück deine kapotę." I gdy ta Niemka coś mu tłumaczy, kniaź odpowiada jej z butnym gestem: "Ty głupia babo, wiesz, co ja znaczę?! Czy ty, w ogóle, wiesz kim ja jestem?!" "Schade - powiada Niemka kniaziowi - że pan nasz ordnung w arschu posiadasz, schade, bo fakt ten jasno stanowi, że z polizei pan sobie pogadasz." Herr policmajster przybył i rzecze: "Pan przestań krzyczeć i zechciej wysiąść." "Za nic - powiada Dreptak - człowiecze, choćbyś pan błagał i przez lat tysiąc!" Więc policjanci Dreptaka łapią, kują w kajdanki i precz wynoszą, A ów się szarpie, wyjąc i sapiąc, "Ratunku!" - krzyczy, o wsparcie prosząc. "Ratujcie! - wrzeszczy - bracia Polacy! Niemcy mnie biją w tym wrażym kraju!" (A w tylnych rzędach myślą rodacy - "Czy tam prosiaka gdzie zarzynają.?!") "Ratujcie! - kwiczy - gwałt mi się dzieje! Polaka biją tu Szwaby wredne!" Lecz nikt do wsparcia gotowy nie jest i miny wszystkich... nieodpowiednie. Niektórym uśmiech wargi rozchyla, inni policję wspierają w geście: "Zabrać bufona! Zabrać debila! Niech ten samolot odleci wreszcie!" Jakoż odleciał, a nasz warchołek wraz z żoną, co trwa u męża boku, na policyjny dostał się dołek, gdzie pono rzekli mu: "Ty aszlochu!" Teraz kniaź Dreptak, już bez kajdanek, w krajowej prasie łzy swe wylewa, łka, zapłakany i usmarkany: "Tak było pięknie, a taka krewa!" Lecz po tym, cośmy narozważali, czas by konkluzję tu jakąś przyjąć: czy - gdy mu żona w mordę przywali, on wrzaśnie: "Gwałtu! Niemcy mnie biją!".??? Ps. Żenującego faktu nikt już nie zmieni ze zniewieściałym premierem cieni i choć zapomni się o tym z czasem on już na zawsze będzie cieniasem ! : Już nad Monachium wieczór zapada, słowik pieśń nocną zaczyna nucić, a tu kniaź Dreptak w samolot wsiada, by na ojczyzny łono powrócić. Tuż za nim żona się tarabani, ciągnąc za sobą różne bajery: dwa płaszcze z firmy "Tani Armani", pięć kapeluszy, trzy nesesery. Lecz w samolocie ciasność doskwiera tej garderobie, tak bardzo licznej, no, bo kniaź Dreptak - centuś i sknera, kupił bilety w ekonomicznej! "Ty os'le!" - krzyknie w głos Dreptakowa - na licach płomień, w oczętach ognie - "Kto mi zapłaci, ja do cię wołam, gdy się kapelusz mnie strasznie pognie?!" "Nic to - powiada kniaź do kobity - zaraz zaradzę tu biedzie owej, wszakoż nie jestem ja w ciemię bity - przeniosę ciuchy do biznesowej! Nawet i lepiej będzie, tak mniemam, skoro nadejdzie pora wysiadać, gdy z klasy biznes wyjdziem, jak trzeba, pola nie będzie by nas obgadać." Jako rzekł, takoż i był uczynił, lecz stewardessa rzecze: "verboten, enschuldigung, bitte, proszę w tej chwili zabierać zurück deine kapotę." I gdy ta Niemka coś mu tłumaczy, kniaź odpowiada jej z butnym gestem: "Ty głupia babo, wiesz, co ja znaczę?! Czy ty, w ogóle, wiesz kim ja jestem?!" "Schade - powiada Niemka kniaziowi - że pan nasz ordnung w arschu posiadasz, schade, bo fakt ten jasno stanowi, że z polizei pan sobie pogadasz." Herr policmajster przybył i rzecze: "Pan przestań krzyczeć i zechciej wysiąść." "Za nic - powiada Dreptak - człowiecze, choćbyś pan błagał i przez lat tysiąc!" Więc policjanci Dreptaka łapią, kują w kajdanki i precz wynoszą, A ów się szarpie, wyjąc i sapiąc, "Ratunku!" - krzyczy, o wsparcie prosząc. "Ratujcie! - wrzeszczy - bracia Polacy! Niemcy mnie biją w tym wrażym kraju!" (A w tylnych rzędach myślą rodacy - "Czy tam prosiaka gdzie zarzynają.?!") "Ratujcie! - kwiczy - gwałt mi się dzieje! Polaka biją tu Szwaby wredne!" Lecz nikt do wsparcia gotowy nie jest i miny wszystkich... nieodpowiednie. Niektórym uśmiech wargi rozchyla, inni policję wspierają w geście: "Zabrać bufona! Zabrać debila! Niech ten samolot odleci wreszcie!" Jakoż odleciał, a nasz warchołek wraz z żoną, co trwa u męża boku, na policyjny dostał się dołek, gdzie pono rzekli mu: "Ty aszlochu!" Teraz kniaź Dreptak, już bez kajdanek, w krajowej prasie łzy swe wylewa, łka, zapłakany i usmarkany: "Tak było pięknie, a taka krewa!" Lecz po tym, cośmy narozważali, czas by konkluzję tu jakąś przyjąć: czy - gdy mu żona w mordę przywali, on wrzaśnie: "Gwałtu! Niemcy mnie biją!".??? Ps. Żenującego faktu nikt już nie zmieni ze zniewieściałym premierem cieni i choć zapomni się o tym z czasem on już na zawsze będzie cieniasem ! Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Ludzi interesuje nie POPIS, ale PiS po. 16.02.09, 11:14 PiSSie bye, bye. Odpowiedz Link Zgłoś
kac_moralny Szczygło zapomniał dodać,że 16.02.09, 11:16 jeżeli PO nie rozważy propozycji, to prezydent poleci na Hel,zamknie się w 00, i tyle będziecie go widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator Prezydent nie jest szefem Tuska..niech sobie czeka 16.02.09, 11:19 Szefem rządu jest Premier,a szefem Premiera Parlament...i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Prezydent nie jest szefem Tuska..niech sobie 16.02.09, 12:49 reegulator napisał: > Szefem rządu jest Premier,a szefem Premiera Parlament...i tyle. Nie, to jeszcze nie koniec. Szefem Prezydenta jest Prezes, szefem Prezesa jest Rydzyk, a szefem Rydzyka jest - no właśnie, kto? Odpowiedz Link Zgłoś
tles10 Re: Prezydent nie jest szefem Tuska..niech sobie 16.02.09, 12:52 cymber.gaj napisał: > reegulator napisał: > > > Szefem rządu jest Premier,a szefem Premiera Parlament...i tyle. > > Nie, to jeszcze nie koniec. Szefem Prezydenta jest Prezes, szefem Prezesa jest > Rydzyk, a szefem Rydzyka jest - no właśnie, kto? TUSK? Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Prezydent nie jest szefem Tuska..niech sobie 16.02.09, 13:00 cymber.gaj napisał: > reegulator napisał: > > > Szefem rządu jest Premier,a szefem Premiera Parlament...i tyle. > > Nie, to jeszcze nie koniec. Szefem Prezydenta jest Prezes, szefem Prezesa jest > Rydzyk, a szefem Rydzyka jest - no właśnie, kto? KGB Odpowiedz Link Zgłoś
tles10 szefem Tuska jest... Merkel- POklepie, POcałuje 16.02.09, 12:51 i Tusio w skowronkach Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Szczygło zapomniał dodać,że 16.02.09, 14:02 kac_moralny napisał: > jeżeli PO nie rozważy propozycji, to prezydent poleci na Hel,zamknie się w 00, > i tyle będziecie go widzieli. My tego NIE PRZEŻYJEMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Szczygło: Prezydent czeka na odpowiedź 16.02.09, 11:18 PiS i pałac chce się dorwać do władzy...'w życiu':) Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator Szefem prezydenta PIS-u, jest tow.Prezes PIS-u.... 16.02.09, 11:20 L.Kaczynski to kukła w rękach braciszka... Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Prezydent PiSu czeka na odpowiedź 16.02.09, 11:19 czy PO zechce dopuścić PiS do władzy - koń by sie uśmiał Odpowiedz Link Zgłoś
grzyb_torunski Szczygło, to stara wrona, udający ptaszyne... 16.02.09, 11:22 pl.youtube.com/watch?v=vqV5utrZL0I Odpowiedz Link Zgłoś
elefand Re: Prezydent PiSu czeka na odpowiedź 16.02.09, 11:42 na taka koalicje ten nasz Baczor moze dlugo czekac,moze namysli sie co tu jeszcze sgrzebac sie da w tym kraju, i zalapac na dlugie kadencje jak ten CHavez,powinien do niego jechac po instrukcje,jak to sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_i Reakcja PiS-u na kryzys: podpisać umowę... 16.02.09, 11:22 ...zawrzeć pakt. Codzienna współpraca i zjednoczenie PiS-u z PO najlepiej widoczne są w Sejmie i mediach. Jeśli PiS dalej ma zamiar być w skrajnej opozycji i krytykować WSZYSTKIE poczynania PO a prez. Kaczyński ma zamiar wetować ustawy to zabieganie o takie porozumienie jest GRĄ POLITYCZNĄ mającą na celu mamienie najbardziej naiwnych wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Dla Ojczyzny ratowania... 16.02.09, 11:24 16.2.Warszawa (PAP) - Złoty w poniedziałek gwałtownie osłabia się, zdaniem dilerów wynika to ze złego postrzegania polskiej gospodarki przez zagranicznych inwestorów. "W poniedziałek zagraniczne instytucje finansowe w dalszym ciągu wyprzedają złotego. Banki londyńskie są wyraźnie zainteresowane dalszym wyprzedawaniem polskiej waluty. Można to wiązać z dosyć niepochlebnymi artykułami, które pojawiły się w weekend w prasie zagranicznej na temat kondycji naszej gospodarki i ewentualnych dalszych kłopotów złotego" - powiedział PAP Andrzej Krzemiński, diler walutowy z Banku BPH. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend doprawdy boje sie myslec 16.02.09, 13:13 ile wart bylby zloty za rzadow pisu loppe napisał: > 16.2.Warszawa (PAP) - Złoty w poniedziałek gwałtownie osłabia się, > zdaniem dilerów wynika to ze złego postrzegania polskiej gospodarki > przez zagranicznych inwestorów. > "W poniedziałek zagraniczne instytucje finansowe w dalszym ciągu > wyprzedają złotego. Banki londyńskie są wyraźnie zainteresowane > dalszym wyprzedawaniem polskiej waluty. Można to wiązać z dosyć > niepochlebnymi artykułami, które pojawiły się w weekend w prasie > zagranicznej na temat kondycji naszej gospodarki i ewentualnych > dalszych kłopotów złotego" - powiedział PAP Andrzej Krzemiński, > diler walutowy z Banku BPH. > Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Szczygło: Prezydent czeka na odpowiedź 16.02.09, 11:28 Blok ? Frant Narodowy ? Pakt Fausta z diablem ? Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-ryszard55 Szczygło: Prezydent czeka na odpowiedź 16.02.09, 11:36 Czy premier nie moze wystaoic w TV i jasno okreslic,ze NIE. Punkt po punkcie,dokladnie,szczegolowo,prostym jezykiem aby dotarlo do najbardziej inteligentnego wyborcy PIS? A nie,jak pisiory,grac i wkurw..c swoich wyborcow. Odpowiedz Link Zgłoś