olo-international To właśnie przez Gowina PO traci i straci! 05.03.09, 09:26 Niechaj Gowin czem prędzej przeniesie sie do PiSu lub LPRu i tam walczy przeciw zamrażaniu zarodków. Tam jest miejsce dla nawiedzonych doktrynantów jak on. Niech PO pozostanie partią liberalną, wybieraną przez młodych, wykształconych, inteligentnych ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bary1234 Re: To właśnie przez Gowina PO traci i straci! 05.03.09, 09:38 Przecież w PO nie ma inteligentnych ludzi są tylko cwani gadacze którzy dobrze wiedzą czego oczekuje INTELIGENTNY NARÓD. Uważam ze inteligentni ludzie już dawno by rozszyfrowali tę partię ale skoro jest tak wysokie poparcie to niestety ale Polak jest głupi i przed szkodą i po szkodzie, dlatego nie dziwią mnie już informacje że wiele chorych na raka musi umrzeć bo nie mają pomocy na taki los skazał ich inteligentny naród. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: To właśnie przez Gowina PO traci i straci! 05.03.09, 09:40 W PO sa sami cinkciarze.Parada oszustow stojacych pod Pewexem(czyt.UE) Odpowiedz Link Zgłoś
maty-nieku To właśnie przez Gowina i PO wszyscy muszą umrzeć 05.03.09, 10:21 Gdyby byli ciut mądrzejsi przestawili by w końcu coś w tym DNA. A tak choróbska się panoszą, kierowcy po polnych drogach szaleją i każdy nosi wyrok zapisany w PESELu. Jedyna nadzieja w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ceoll Członek władz PO: Grozi nam seria porażek wybor.. 05.03.09, 09:27 Jako sympatyk lewicy nic mnie tak nie cieszy, jak postawa Gowina. Niech Polacy przekonują sie codziennie, jaką prawdziwą twarz ma PO. To koserwatywne, ultrakatolickie ugrupowanie, dla którego nie człowiek się liczy. Liczy sie opinia i interes kleru. A Gowin w PO to główny strażnik tych interesów. Tak więc: im więcej gowinowych pomysłów tym większe poparcie dla lewicy..I oby tak dalej, panie Gowin. Odpowiedz Link Zgłoś
mohican47 Re: Członek władz PO: Grozi nam seria porażek wyb 05.03.09, 09:57 zawsze uważałem,że po powinna działać z sld(bez napieralskiego),jednak stosunek po do kleru mnie osłabia i coraz częściej myślę o sld Odpowiedz Link Zgłoś
mariaczczi1 Re: Członek władz PO: Grozi nam seria porażek wyb 05.03.09, 11:21 Własnie o to chodzi, że człowiek idzie głosować PRZECIW ZCNom . LPerom , aby w Polsce nie rządził kler , a te farbowane mendy mają wpływ na każdą partię. Zawsze z tego powodu glosowałem na SLD , ale Kwach konkordatem sprzedał kraj koloratom. Olejniczak , to gość bez jaj , a Napieralski , to jakaś PORAŻKA. Czy lewica nie ma dzisiaj ludzi inteligentnych '' z jajami '' ??? Nawet Hubner się na nich wypieła. Cimoszka niby OK , ale to człowiek wie , czy znowu nie da dyla ???? Jesteśmy NIESTETY skazani ta takicg GÓWNOniów. mohican47 napisał: > zawsze uważałem,że po powinna działać z sld(bez napieralskiego),jednak stosunek > po do kleru mnie osłabia i coraz częściej myślę o sld Odpowiedz Link Zgłoś
zdrajca1 PO szkodzi Pana ortodoksyjny katolicyzm mr Gowin 05.03.09, 09:29 Ponoć jesteście partią liberałów a nie fanatyków.Że też Donek z Schetyną tego nie widzą.Taki z Gowina liberał jak z Millera katolik. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: PO szkodzi Pana ortodoksyjny katolicyzm mr Go 05.03.09, 11:45 zdrajca1 napisała: > Ponoć jesteście partią liberałów a nie fanatyków.Że też Donek z > Schetyną tego nie widzą.Taki z Gowina liberał jak z Millera katolik. Mylisz się bracie,Miller był dosyc długo ministrantem,natomiast Gowin w tym czasie walił konia i mordował zarodki. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..I na koniec..... 05.03.09, 09:29 Sa wartosci, jednak PO nie ma zadnej wartosci.Gdybym mial tylko jeden wybor-PO czy SLD-wybralbym SLD.Jestem zwolennikiem PiS .Dlaczego wybralbym SLD?.Bo dzisiaj w PO jest wiecej sluzb specjalnych z okresu PRL anizeli w SLD.I to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Wajdzik esbeku, sądząc po tym jak się głupio 05.03.09, 15:18 rozpisałeś sądzę że jesteś na haju. Wracasz do przyzwyczajeń sprzed lat? Ale to niebezpieczne, bo można wpaść w nałóg. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ------Polacy maja dosyc PO-razki Obywatelskiej---- 05.03.09, 09:32 dosc NIE-rzadu leni patentowych z PO ... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: ------Polacy maja dosyc PO-razki Obywatelskie 05.03.09, 09:37 A kogo sobie życzą Polacy? Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Niech Pana Bóg błogosławi, panie Gowin 05.03.09, 09:48 Niezwykle trafna diagnoza wydana przez człowieka, który w dużej mierze za taką porażkę będzie odpowiadał. Więcej takich wypowiedzi, więcej straszenia złożeniem 'własnego' (czytaj 'kościelnego') projektu ustawy o in vitro i rzeczywiście klęska jest w zasięgu ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
21.gazeta.pl Re: Niech Pana Bóg błogosławi, panie Gowin 05.03.09, 10:18 on sobie już grunt szykuje- stąd to ciągłe podkreślanie jak mu do PiS-u blisko mentalnie, wszystko zrobi żeby tylku u koryta zostać, to kabotyn- nie rozumiem,jak ludzie moga sie tak nabierać na tę jego świętoszkowatość Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Panie hrabio PO chciało umożliwić udział w 05.03.09, 15:20 wyborach ludziom ubezwłasnowolnionym tak jak ty, ale twój ulubiony prezyd(ę)t skierował ustawę do TK i kicha, znowu nie zagłosujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
tojamyszka Członek władz PO: Grozi nam seria porażek wybor... 05.03.09, 09:42 To prawda . Grozi Wam seria porażek wyborczych . Wiedzieliscie o kryzysie , ale za Ministrem Rostowskim nabraliscie wody w usta i wmawialiscie , ze kryzys nam nie grozi . To była wierutna bzdura . Ale potrzebny był Wam czas zeby posprzatac i przygotowac grunt pod ciezkie czasy . Dlatego tak spieszno bylo Wam do obcoiecia emerytur wcześniejszych .Nawet do głowy nie przyszło , ze to bylo niezwykle niesprawiedliwe posunięcie . Bo dzis obok nas zyja ludzie ktorzy maja 50 lat i sa na emeryturach , nie specjalnie hanbiąc sie praca i i sa tacy , ktorzy przepracowali juz ponad 35 lat , ale ze wzgledu na wiek potraktowani zostali jak barany i woly robocze . Niedoszli emeryci Wam tego nie darują . A jeszce jak teraz grozi bezrobocie to co im daliscie w zamian ? Ano ... zwolnienie lekarskie na koszt panstwa . I tylko tyle . To jest własnie eutanazja po polsku . Ceny w gore a świadczenia dla najbiedniejszycgh na tym samym poziomie . I tu dylemat , zaplacic czynsz za mieszkanie , prąd , gaz czy wykupic leki . Wiec po co życ ? W sluzbę zdrowia pompuje sie pieniadze jak rope w rurociagu , ale pacjent nadal musi czekac na izbie przyjec po 20 godzin . Bo a moze umrze ... Panowie i Panie z Platformy moge wymieniac jeszce dlugo . tego co zrobiliscie nikt Wam nie zapomni . Przez lata obetnicami mamiono ludzi .Dzis nikt juz Wam w to nie wierzy . I nawet spokojny , niby pokorny glos Gowina nie jest w stanie nas nabrac na Wasza farse . To tylko fasada . To tylko pozory . Żyjecie w za dobrych warunkach , i nie zauwazacie , ze wokol Was powieksza sie nedza ... Moze , gdy kiedys zabraknie Wam posad , moze gdy nikt nie bedzie chcial zatrudnic , a na uchwalona przez Was emeryture bedzie za wczesnie to moze wowczas jak praktycznie glod zajrzy do gardla to ... mam nadzieje , ze Was tym nie zadusi . Bo wiekszym cierpieniem jest zycie niz smierc . Odpowiedz Link Zgłoś
dalarna Członek władz PO: Grozi nam seria porażek wybor... 05.03.09, 09:43 Dwadzieścia lat przy władzy wystarczy a i emerytury i to z górnej półki już można brać.Dziękujemy za wszystko.Płodozmian elit politycznych jest esencją demokracji.Nie powinno się jego unikać.Wyrosła cała generacja ludzi wolnych od doświadczeń które są balastem obecnych elit. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 jezeli gowin nadal bedzie czlonkiem PO to napewno 05.03.09, 09:47 PO umoczy w wyborach.....ten czlowiek zyje na pograniczu ciemnoty religijej.... Odpowiedz Link Zgłoś
mary-magdalene To juz koniec po 05.03.09, 09:47 Pomylka i naiwnoscia moja bylo oddanie glosu na Tuska i PO...teraz widze, ze to "wilk w owczej skorze"...i celem bylo tylko zdobycie wladzy...Polska traci niezaleznosc, zostaje wyprzedawana i oddawana w jarzmo, "jako dlug", zachodniej "finansjerze"...dodatkowo totalitaryzm EU wkrotce pozbawi nas resztek panstwowosci i wolnosci - kolejny raz staniemy sie niewolnikami innych...chyba ze raz jeszcze pokazemy swiatu, ze z nas Polakow nie da sie pokonac - a mamy w sobie te MOC ! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: To juz koniec po 05.03.09, 09:57 Tylko Tusk i PO prą do władzy. Innym o coś takiego nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rosfita Z fundamnetalistą i klerykałem Gowinem 05.03.09, 09:48 na pewno. społecvzeństwo ma dość takich episkopatowych politykierów. Odpowiedz Link Zgłoś
darmen987 Członek władz PO: Grozi nam seria porażek wybor.. 05.03.09, 09:48 1.-Rozdział (prawdziwy) Państwa od kościoła. 2.-Legalizacja miękkich narkotyków. 3.-Redukcja etatów w Sejmie. Na taką partię zagłosuję. video.google.com/videoplay?docid=-8077200685820665259&hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Członek władz PO: Grozi nam seria porażek wyb 05.03.09, 10:18 Przede wszystkim trzeba oddzielić władzę wykonawczą od ustawodawczej. Odpowiedz Link Zgłoś
czapel111 Re: Członek władz PO: Grozi nam seria porażek wyb 05.03.09, 11:53 Ta, powinni jeszcze obniżyć pułap do 16 lat, żebyś na to głosowanie mógł pójść. Zaiste wymieniłeś 3 największe problemy współczesnej Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Chyba nie jestes pan zdziwiony panie Gowin. Nikt 05.03.09, 09:52 przy zdrowych zmysłach powtórnie nie zagłosuje na nieudaczników z PO. Na POhybel nieudacznikom! Jarek - wróć! u. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Chyba nie jestes pan zdziwiony panie Gowin. N 05.03.09, 10:03 A jeszcze wcześniej głosowałaś na pewno na SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
aeromonas Członek władz PO: Grozi nam seria porażek wybor.. 05.03.09, 09:53 Myślę, że pan Gowin do tej ewentualną porażkę będzie w dużej mierze odpowiedzialny - przez swoje "bioetyczne" rojenia. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Członek władz PO: Grozi nam seria porażek wybor... 05.03.09, 09:56 "Zapowiedział nawet, że jeśli PO wpisze do projektu ustawy o in vitro możliwość mrożenia zarodków, to on złoży kontrprojekt. I przeforsuje go z pomocą części posłów Platformy, PiS i PSL" chcę uprzedzić, że za to się nie idzie automatem do nieba, więc może zmień pan wreszcie, panie gowin, rząd i sejm na jakiś cichy zakon. Odpowiedz Link Zgłoś
vi-com Członek władz PO: Grozi nam seria porażek wybor... 05.03.09, 10:00 Co ten bigot robi w PO? Ryje pod nią.. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Członek władz PO: Grozi nam seria porażek wyb 05.03.09, 10:04 > Im mniejsze wpływy lewicy postkomunistycznej w Polsce, tym lepiej > dla naszego kraju - mówił Gowin. ******************* no tutaj to pan Gowin chyba przesadził ... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Członek władz PO: Grozi nam seria porażek wyb 05.03.09, 10:26 > no tutaj to pan Gowin chyba przesadził ... Przesadził a raczej skrzywdził ludzkość przychodząc na ten świat. Odpowiedz Link Zgłoś
smakaroni Lodz 05.03.09, 10:04 Np w Lodzi jesli PO wystawi Kwiatkowskiego to znowu przegra. Tylko Jerzy Czubak! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin22w Kraków bastionem PO? Chyba żart.Gowin zapomniał,że 05.03.09, 10:08 przegrał 1,5 roku temu z kretesem z Ziobrą ponad 2-krotną róznica głosów, mimo iż w wieczór wyborczy TeFałeN trabiło,że wybrał i to zancząco???:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Cud 05.03.09, 10:09 Kolejny cud - partia z 60% popracia w sondażach doświadczy serii porażek. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Prosta zamiana.......Poncyliusz za Gowina..... 05.03.09, 10:09 Premierze Tusk....nie bądź naiwny i... tnij.org/c0j1 bo "kret" to "kret".... Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Członek władz PO: Grozi nam seria porażek wybor... 05.03.09, 10:10 Gowin - bezwolny pachołek kościoła ! Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Członek władz PO: Grozi nam seria porażek wybor.. 05.03.09, 10:13 Co za Gowiniany POlityk... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo -----PO=lenistwo i cwaniactwo-Polacy to widza----- 05.03.09, 10:20 i nie chca tej bandy cwaniaczkow ... brawo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: -----PO=lenistwo i cwaniactwo-Polacy to widza 05.03.09, 10:29 A kogo chcą Polacy? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: -----PO=lenistwo i cwaniactwo-Polacy to widza 05.03.09, 13:10 obraza.uczuc.religijnych napisał: > A kogo chcą Polacy? *************************** tęsknią za PZPR-em ... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: -----PO=lenistwo i cwaniactwo-Polacy to widza 05.03.09, 14:39 Zawsze widziałem że hrabia tęskni. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Panie hrabio, strasznie tu pana atakują i nie chcą 05.03.09, 15:22 wziąć pod uwagę pańskiego stanu psychicznego, a fe! Odpowiedz Link Zgłoś
hel14 Gowin ostrzega PO: Grozi nam seria porażek wybo... 05.03.09, 10:28 A grozi, grozi. Jeżeli będzie więcej takich Gowinów w PO. Odpowiedz Link Zgłoś