adam02138 10.03.09, 15:59 Wreszcie wiemy, juz nie wytrzymywalem tego napiecia. W koncu to sa najwazniejsze wybory w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abba15 biskupów POwinien mianować nadredaktor Michnik 10.03.09, 17:07 Bardzo trafnie określił Michnika jeden z obecnych liderów PO Stefan Niesiołowski: “Dla mnie typowym fanatykiem nienawiści i agresji jest Adam Michnik, aczkolwiek niewątpliwie inteligentny. Reprezentuje rodzaj fanatyzmu, którym najbardziej się brzydzę, ponieważ pod pozorami troski o człowieka, o wolność, o demokrację lansuje twardą antykościelną, antypolską linię polityczną” Odpowiedz Link Zgłoś
tom3k789 Re: Abp Michalik na drugą kadencję 10.03.09, 18:42 Cieszę się że wytrzymałeś to napięcie. Brakowałoby nam Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Michnik POwinien być arcycynglem kościoła Judaszow 10.03.09, 18:42 a arcykapuś Brzydziński herubinem Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 bezczelność nie ma granic 10.03.09, 19:27 Czy to nie absurd, żeby pracownik rabbiego Michnika (niejaki Turnau) pouczał czym ma zajmować się Kościół, w jaki sposób ma się wypowiadać i czym jest Ewangelia? Ich bezczelność nie ma granic. Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Re: bezczelność nie ma granic 10.03.09, 20:51 Dziwie sie ze ktos jeszcze chce pisac i mowic o kosciele katolickim... To jest taka przeszlosc jak lekarz, z papierosem w zebach, mierzacy cisnienie mojej babci... Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: bezczelność nie ma granic 10.03.09, 21:18 antobojar napisał: > Dziwie sie ze ktos jeszcze chce pisac i mowic o kosciele > katolickim... To jest taka przeszlosc jak lekarz, z papierosem w > zebach, mierzacy cisnienie mojej babci... Twoja babcia przeminie, lekrz przeminie i Ty też, parszywi będą się skręcać z nienawiści a Kościół był, jest i będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar elan13 10.03.09, 23:44 elan13, oczywiscie ze bedzie... tak jak istnieje Dzyngis Chan, ZSRR, Imperium Brytyjskie, Swieta Inkwizycja itd.... W podrecznikach historii..... Odpowiedz Link Zgłoś