xxsiedleckaxx 25.03.09, 07:07 Akurat mnie to gó... obchodzi.Na wybory się nie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro Partia Tuska ma zadyszkę. A PiS ma mały skok formy 25.03.09, 07:10 30 % oszolomow w Polsce? To duzo.... Odpowiedz Link Zgłoś
piokuk Re: Partia Tuska ma zadyszkę. A PiS ma mały skok 25.03.09, 10:08 Nie obrażaj mnie bucu Odpowiedz Link Zgłoś
norman_bates domagam się "korekty" sondażu 25.03.09, 11:42 PO powinno mieć przynajmniej 80% poparcia, 10% dla towarzyszy z PSL, a reszta niech się podzieli 10 % Aha, a PiS z miejsca 0,1% b bo tak i już. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Partia Tuska ma zadyszkę. A PiS ma mały skok 25.03.09, 14:33 to ty do tych 30 % nalezysz??! Moje kondolencje.... Odpowiedz Link Zgłoś
georg_l Niech żyje Ojciec Narodu – I sekretarz Tusk 25.03.09, 10:12 1zorro napisał: > 30 % oszolomow w Polsce? To duzo.... Wydawało mi się że czasy jedynej słusznej drogi już się skończyły – a tu jednak nie! Hura, stare dobre czasy PRLu wracają! Teraz tylko czekam kiedy Tusk obwoła się I sekretarzem, zmieni nazwę z PO na PZPO (Polska Zjednoczona Platforma Obywatelska) i zdelegalizuje wszystkie inne partie! A wszystkich przeciwników politycznych nazwie się oszołomami, zaplutymi kaczorami reakcji czy jakoś tak. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Re: Partia Tuska ma zadyszkę. A PiS ma mały skok 25.03.09, 12:27 1zorro napisał: ? To duzo.... RE>>>>>>>>>>>>>>>udziały w tej firmie sondażowej ma PO i firma Misiaka .stąd te wysokie POparcie dla rudych .a te debile GŁOSUJĄCE I POPIERAJĄCE PO ida za nimi jak to stado baranów .kiedy otrzezwieją kiedy będa na ulicy bez pracy mieszkania Polski wyzuci ze wszystkiego . leczcie się pryszczate debile póki nie jest za póżno . Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Partia Tuska ma zadyszkę. A PiS ma mały skok 25.03.09, 14:35 i ty tez "ziarenko" wsrod tych 30 %???! Wspolczuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
swist8 Sondaże, sondażami liczą się wybory 25.03.09, 07:17 A w tych PiS zawsze ma więcej niż w sondażach ponieważ część ludzi boi się ujawnić swoich poglądów w obawie przed różnymi epitetami pod swoim adresem. Generalnie to do wyborów jeszcze dużo może się zmienić... Myślę że UPR jeszcze urośnie - czasy sprzyjają takim partiom! Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Re: Sondaże, sondażami liczą się wybory 25.03.09, 07:53 swist8 napisał: > A w tych PiS zawsze ma więcej niż w sondażach ponieważ część ludzi > boi się ujawnić swoich poglądów w obawie przed różnymi epitetami pod > swoim adresem. > Generalnie to do wyborów jeszcze dużo może się zmienić... Myślę że UPR jeszcze którys raz czytam twoje wypotki nędzo.UPR i nieudacznik Mikke zresztą Korwin to zakała tego kraju.Razem z katopolactwem są przyczyną nieuleczalnosci Polski!Pleciugo > urośnie - czasy sprzyjają takim partiom! Odpowiedz Link Zgłoś
mamara PiS-owscy funkcyjni odesłani na linię internetu 25.03.09, 08:36 będą mieli teraz używanie z tydzeń, o następnego przekrętu swojej mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Sondaże, sondażami liczą się wybory 25.03.09, 08:11 swist8 napisał: > A w tych PiS zawsze ma więcej niż w sondażach ponieważ część ludzi > boi się ujawnić swoich poglądów w obawie przed różnymi epitetami pod > swoim adresem. > Generalnie to do wyborów jeszcze dużo może się zmienić... Myślę że UPR jeszcze > urośnie - czasy sprzyjają takim partiom!<Ci rzucający epitetami to dziennikarski rynsztok wynajęty i opłacany przez adaśka POdszywający się POd kilka nicków naraz,różnego rodzaju przekrętacze wystraszone przez Ziobrę,lemingi które wzięły na serio obiecanki tuske i wciąż jeszcze w nie wierzą oraz inna antypolska swołocz Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Sondaże, sondażami liczą się wybory 25.03.09, 16:02 swist8 napisał: > A w tych PiS zawsze ma więcej niż w sondażach ponieważ część ludzi > boi się ujawnić swoich poglądów Fajna partia, co to ludzie wstydzą się przyznać, że na nią zagłosują. Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Polskich folksdojczlomow tez procentowo.. 25.03.09, 07:21 za duzo nawet w Polsce i jak to zjawisko wytlumaczyc, Zorro! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Polskich folksdojczlomow tez procentowo.. 25.03.09, 09:47 a to ciekawe....Herr Polonski! To ja juz Zydem bylem, Ukraincem, Ruskim a teraz "folksojczem"....To teraz sie do Araba zaczne przymierzac. Tez moze bedzie fajnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Re: Polskich folksdojczlomow tez procentowo.. 25.03.09, 12:29 1zorro napisał: > a to ciekawe....Herr Polonski! To ja juz Zydem bylem, Ukraincem, Ruskim a teraz > "folksojczem"....To teraz sie do Araba zaczne przymierzac. Tez moze bedzie > fajnie.... re>>>>>>>>>>>>>JA UWAŻAM CIĘ ZA DEBILA Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Zorro! 25.03.09, 13:05 no to w komcu okresl sie. Tyle lat juz folksdojcz_zorrujesz , ze od twoich antypolskich bzdur robi sie niedobrze. Chyba nie nalezysz do grupy tepych i "zatrawionych" folksdojcz_art..stow a mam nadzieje do d....la (pardon me, ja Cie tak nie nazwalem hrr..hrrr.)tez sie nie przyznajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Zorro! Melduje sie Herr Polonski! 25.03.09, 14:27 cos ci sie z tych "nerw" Herr Polonski jezyk pomieszal! Nijak cie zrozumiec nie mozna! A moze by tak po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Zorro! Melduje sie Herr Polonski! 25.03.09, 16:07 1zorro napisał: > cos ci sie z tych "nerw" Herr Polonski jezyk pomieszal! Nijak cie zrozumiec nie > mozna! A moze by tak po polsku? Nie za wiele wymagasz? Tacy jak on to już tylko po wolsku. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Polskich folksdojczlomow tez procentowo.. 25.03.09, 14:25 nie zartuj?! Powaznie?! Rany, to juz postep ziarenko! A kielkuje ci tam cos w koncu na wiosne w lepetynie? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Polskich folksdojczlomow tez procentowo.. 25.03.09, 16:05 ziarenko1.1 napisał: > 1zorro napisał: > > > a to ciekawe....Herr Polonski! To ja juz Zydem bylem, Ukraincem, Ruskim a > teraz > > "folksojczem"....To teraz sie do Araba zaczne przymierzac. Tez moze bedzi > e > > fajnie.... > re>>>>>>>>>>>>>JA UWAŻAM CI > Ę ZA DEBILA A ja uważam ciebie nie tylko za debila do kwadratu, ale przede wszystkim za chama. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Partia Tuska ma zadyszkę. A PiS ma mały skok formy 25.03.09, 07:23 I sprawa Misiaka i propozycja dla Krzaklewskiego miała wpływ na spadek notowań PO - przynajmniej w moim odczuciu...więcej takich wpadek i ostro w dół:) Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Partia Tuska przestaje istnieć. PiS zwycieża. 25.03.09, 07:35 Czuma nie spłacał swoich długów . Wyszła sprawa oszustwa wyborczego Palikota . Tusk nie dotrzymuje obietnic o cudach . PO jest zrujnowane. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Partia Tuska przestaje istnieć. PiS zwycieża. 25.03.09, 16:12 ichmordy napisała: > Czuma nie spłacał swoich długów . Wyszła sprawa oszustwa wyborczego Palikota . Łżesz - napisałabym - jak bura suka, ale w ten sposób obraziłabym wszystkie bure suki. > Tusk nie dotrzymuje obietnic o cudach . PO jest zrujnowane. Czy aby coś ci się nie pokałapućkało? To PO ma 49, PiS 30, a nie - odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Re: Partia Tuska ma zadyszkę. A PiS ma mały skok 25.03.09, 08:37 dlatego też zaczęło się kopanie SLD. Wyciągnięcie sprawy Gudzowatego sprzed 9 lat ma na celu odwrócenie uwagi od przekrętów kolesi z PO Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Partia Tuska ma zadyszkę. 25.03.09, 09:04 Popularność PO spada. Niedotrzymanie obietnic wyborczych, a teraz już jawny skok na kasę w każdej dziedzinie, nieudolność w rządzeniu i ogromne protesty różnych grup społecznych to gwóźdź do trumny Tuska. Trudno mu będzie utrzymać stanowisko do końca tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni 1/3 Polaków chce głosować na PiSuaryzm 25.03.09, 07:28 Polska to jednak nieuleczalnie chory kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd P0 ,chowajcie dowód dla babci ;) 25.03.09, 08:28 To jedyna wasza szansa szansa Odpowiedz Link Zgłoś
piokuk Re: 1/3 Polaków chce głosować na PiSuaryzm 25.03.09, 10:11 Jeśli Polska jest nieuczulanie chorym krajem to poziom twojej paranoi doszedł już do głębokości Rowu Marańskiego. Ile ty masz smyku latek, że wypisywanie hasełek o pisczymśtam cię jeszcze rajcuje? 17, 20? Chya nie więcej, bo potem się z tego wyrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: 1/3 Polaków chce głosować na PiSuaryzm 25.03.09, 16:19 piokuk napisał: > Jeśli Polska jest nieuczulanie chorym krajem to poziom twojej paranoi doszedł > już do głębokości Rowu Marańskiego. Co to takiego Rów Marański? I czym mierzysz głębię cudzej paranoi? Porównując z własną? > Ile ty masz smyku latek, że wypisywanie > hasełek o pisczymśtam cię jeszcze rajcuje? 17, 20? Chya nie więcej, bo potem si > ę > z tego wyrasta. Nie mam pojęcia ile on ma "latek", ale - na wszelki wypadek - cię poinformuję, że ja za miesiąc skończę 63 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
swierk14 Partia Tuska ma zadyszkę. A PiS ma mały skok formy 25.03.09, 07:36 ludzie nie lubią rozrabiaków.Pis ma gwarantowane ponużej 10% Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Szczury i tzw. folksdojcze... 25.03.09, 07:37 opuszczaja tonacy statek pierwsi. To kto ma ratowac, to co Tuschek zmarnotrawil i oddaje reszte za nic niemieckiej "racji stanu". Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Szczury i tzw. folksdojcze... "Herr Polonski" 25.03.09, 14:29 tys sie z "junkrem" gdzies na wodce widzial? Odpowiedz Link Zgłoś
rysbru Partia Tuska ma zadyszkę. A PiS ma mały skok formy 25.03.09, 07:42 Jeszcze trzeba na listę PO wpisać Ikonowicza,kogoś od Lepera,od Gertycha i powstanie system jednopartyjny. Nie będą potrzebne zadne sondaże. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Partia Tuska ma zadyszkę. A PiS ma mały skok formy 25.03.09, 07:42 Platforma?Platforma to krypto -pis! Misiak ?Przykrywką ładu , porządku i dyscypliny w PO. Krzaklewski obniży notowania PO. "Tusek" wali głupa? Sam zakłada pętle na PO. Lewusy są be.Prawusy całkiem do dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Nomen Omen.. 25.03.09, 07:46 Jeszcze wspomnicie te prorocze slowa: Tusk i jego partia poleci z hukiem i tak im pomoze niemiecki bog. Dosc tanca euroniemieckiego, czas juz pomyslec o wlasnym narodzie i jego sprawach. Jak dlugo niemcy beda traktowac Polskich Ludzi jak polskich folksdojczy w niemczech tzn. jak ludzi europy drugiej kategorii. Chcecie dowodow, to podpiszcie "volkslist" to sie przekonacie hrrr...hrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Nomen Omen czy fenomen? 25.03.09, 08:32 polonski napisał: > Chcecie dowodow, to podpiszcie "volkslist" to sie przekonacie hrrr...hrrr. Gadająca świnka?! Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Ja, ja.. 25.03.09, 09:48 Znamy sie sie nie od dzisiaj i twoje wtracanie sie w sprawy polskie, siedzaca w "heimat" ni..mieckim, polska folksdojcz_kre..turo. Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: Ja, swinski rasista faszystowski Polonski. 25.03.09, 11:19 polonski napisał: Rozpisales się chorowity alkoholiku. Czyżby wczoraj w nocy nie było balangi?. Miesiąc się kończy Harz wyszedł?. Zakleszczenie mózgowe odbija się i na zycie seksualne, jak jest z dziecmy?. Masz juz pierwsze sadystyczne ciągoty, do dzieci?. Lecz się pomylony chamie. Tobie tu juz brakuje koncentracji, na jaki temat idzie wogole dyskusja. > Znamy sie sie nie od dzisiaj i twoje wtracanie sie w sprawy polskie, siedzaca w > "heimat" ni..mieckim, polska folksdojcz_kre..turo. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Kłopotyz geografią czy historią? 25.03.09, 16:35 polonski napisał: > Znamy sie sie nie od dzisiaj i twoje wtracanie sie w sprawy polskie, siedzaca w > "heimat" ni..mieckim, polska folksdojcz_kre..turo. To Wrocław jest wg ciebie niemieckim miastem? Ciekawość... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Nomen Amen.. Herr Plonski.... 25.03.09, 14:30 robta tak dalej. A dobrze bydzie! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Nomen Omen.. 25.03.09, 16:29 polonski napisał: > Jeszcze wspomnicie te prorocze slowa: Tusk i jego partia poleci z hukiem i tak > im pomoze niemiecki bog. WOW! Skoroś taki jasnowidz, powiedz mi, jakie liczby padną w najbliższym losowaniu LOTTO, bardzo proszę... Nie pożałujesz! (...) > Chcecie dowodow, to podpiszcie "volkslist" to sie przekonacie hrrr...hrrr. O jejejkuuu! Myślałam, że zwykły świr, a to - chrumkająca ŚWINKA! Z błędem ortograficznym, ale to mało ważne, nie będę się czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
d.maskator Partia Tuska ma zadyszkę. A PiS ma mały skok form 25.03.09, 07:53 Sondaż robiony przez PBS DGA, która w konsorcjum z WorkService Misiaka "szuka" pracy dla stoczniowców ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alebaba17 to jaką trzecią siłę szykują nam służby PRL 25.03.09, 07:57 to przedbiegi i próby a zamachną się za rok lub dwa przy następnych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
szarak54 Re: to jaką trzecią siłę szykują nam służby PRL 25.03.09, 08:03 Nie pytaj co PO zrobiła dla ciebie.Powiedz co ty zrobiłeś dla PO.Wpłaciłeś już 20 tys na kampanie wyborczą.Nie.No to nie dziw się ,ż ew sondażach nie ma jeszcze 100%!!! Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Tusek jest słaby, chwiejny i niezdecydowany . 25.03.09, 08:07 To nie jest mąż stanu , tylko chłopiec w krótkich spodenkach . Nikt go nie kojarzy z przywództwem w państwie tylko z bieganiem po boisku . Po drugie , podejmuje debilne decyzje kadrowe i działa wbrew woli swojego elektoratu . Koło się zamyka . Nie będziemy głosować na tuseka . Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k *** PO ma naprawde 120% POparcia i rosnie !!! *** 25.03.09, 08:09 oczywiscie chodzi o POparcie u redaktorow na Czerskiej i w Oddzialach w innych regionach kraju ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Partia Tuska ma zadyszkę. A PiS ma mały skok formy 25.03.09, 08:21 Amerykańskie długi Czumy spłacił POdobnież Rychu Odpowiedz Link Zgłoś
niepopis Re: Partia Tuska ma zadyszkę. A PiS ma mały skok 30.03.09, 11:41 Czuma bardzo kryształowy i taki szlachetny. Pisze o nim pani Kruszewska: "Kiedyś Joanna zabrała mnie na objazd tzw. „standów" na tzw. „Soucie" (południowa dzielnica Chicago), gdzie dostarczała gazety do sprzedaży. Pamiętam, jak dźwigając paki z gazetami, ciężko dyszała i uskarżała się na bóle w górnej części klatki piersiowej. Wtedy powiedziałam jej „Asia, opamiętaj się, ty nie możesz tak ciężko pracować. Wykończysz się na serce. Czy Andrzej nie może tego robić?". Na co Joanna odpowiedziała „O nie, on jest taki delikatny"... * * * Joanna B. zmarła na serce 15 lipca 1997 roku, w szpitalu Our Lady of Resurrection w Chicago. . Akt zgonu, znajdujący się w archiwach hrabstwa Cook, stan Illinois, odnotowuje w rubryce "Stan cywilny", że zmarła nigdy nie była zamezna ("never married"). O niespodzianko, jest tam jednak wymienione nazwisko Andrzeja Czumy! Pan Czuma figuruje na formularzu aktu zgonu jako "relationship friend", czyli jako "konkubent". Joanna zaharowywala się na śmierć, by zapewnić utrzymanie sobie i swojemu konkubentowi. Razem kupili dom, który potem pan Czuma sprzedał jako swój własny. I sam zainkasowal pieniądze. A przecież Joanna miała w Chicago matkę, którą Andrzej Czuma nazywał „starą rurą". Są też z pewnością jacyś krewni pani Joanny w Polsce, którym pieniądze ze sprzedaży domu prawnie się też należą. Tak więc, im dalej w las dokumentów amerykańskich, tym więcej "kwiatków" znajdujemy... Mirosława Kruszewska Odpowiedz Link Zgłoś
janow5 Ludzie powoli rozumieją, że PO to złodzieje 25.03.09, 08:32 Ileż można oszukiwać ludzi i wykorzystywać ich do realizacji hasła by (naszym) żyło się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Notowania PO spadają? Furda, najważniejsze, że ... 25.03.09, 08:36 Notowania PO spadają? Furda, najważniejsze, że w ostatniej chwili przed kryzysem, rzutem na taśmę - udało się zlikwidować najwyższy próg podatkowy i swojej klasie politycznej zrobić piękny prezent! Dług publiczny ca 600 mld zł - bagatela, po nas - choćby potop! www.finanse.egospodarka.pl/25065,Dlug-publiczny-2007-2010-prognozy-i-koszty-obslugi,1,48,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
wilczek1968 Najważniejsze, że ten prezent zrobił PIS... 25.03.09, 08:56 Bo to PIS uchwalił takie progi podatkowe. Zanim się napisze bzdurę warto sprawdzić fakty. Wy, ludzie PISu, mieliście z tym od zawsze problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Niech PO wycofa się z dotowania wagonów 25.03.09, 08:36 z dopłaty paliwowej, to pójde na nich zagłosuję. Jak nie to niech się bujają. Odpowiedz Link Zgłoś
www.dobra-polityka.pl Polityce potrzebna jest długookresowa wizja 25.03.09, 08:38 a nie pęd do polepszenia rankingów. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 To nie zadyszka............. 25.03.09, 08:46 PO po prostu sie dusi.W koncu peknie, a niemile zapachy rozleja sie wokol Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: To nie zadyszka............. 25.03.09, 09:49 za to smrod po sraczce PISuaru mamy caly czas.... Odpowiedz Link Zgłoś
piokuk Re: To nie zadyszka............. 25.03.09, 10:14 Na głowę ci ta sraczka nakapała, co widać w twoim każdym paranoicznym poście odkoszerny głuptasku. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: To nie zadyszka............. 25.03.09, 14:32 widac, zes w nia wdepnal, kaczorku.... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Błąd statystyczny a tu jakaś podnieta? Ogórkowy :) 25.03.09, 08:50 sezon chyba trwa Odpowiedz Link Zgłoś
joris Partia Tuska ma zadyszkę. A PiS ma mały skok formy 25.03.09, 08:51 Nic dziwnego skoro w mediach jest tylko Kaczynski, Kaczynski i Kaczynski. W dodatku Tusk robi bledy kadrowe: Cwiakalski zwolniony , Czuma kiepski, Krzaklewski to staroc itd. Zbyt idiotyczna reakcja na Misiaka i wiele puszczonych w przestrzen goloslownych deklaracji (takich jak np. chemiczna kastracja o ktorej Tusk chyba nic nie wiedzial). Szkoda bo wygra glupi PIS lub w Sejmie bedzie jeszcze gorzej. PSL dolaczy sie w razie czego do PIS-u i bedzie mu dobrze. Polska wyleci z Unii i znowu bedziemy pod opieka Rosiji do czego swiadomie dazy Rydzyk i LPR a nieswiadomie (chyba) Kaczynski. Obama temu nie przeszkodzi bo blizej mu do afrykanskiego buszu niz do kulturaknej Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 "Partia rosnie w sile,zeby ludziom ... 25.03.09, 08:51 ...zylo sie dostatniej".Problem w tym,ze partie nigdy nie dbaly i nie dbaja o ludzi jedynie o siebie.Spoleczenstwo partiom jest potrzebne jedynie w dniu wyborów bo wymaga tego Konstytucja,a po wyborach do glosu dochodzi zawsze partyjna ideologia;hulaj dusza piekla nie ma. Podobno "Doda ma czesc,godnosc i majtki" Odpowiedz Link Zgłoś