zgrozazgroza 10.04.09, 09:12 Ta " pewna moda" to przyzwoitość i czyste sumienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darioo_b więc Panie Stasiak 10.04.09, 09:21 nie komentuj. W tym kraju są sądy a nie jakieś Żaryny. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Re: więc Panie Stasiak 10.04.09, 09:54 I prezydenci też są wybierani w demokratycznych wyborach. Szkoda, że niektórym tak trudno pojąć istotę demokracji po przegranych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Michnik dopominal sie o order ! 10.04.09, 09:55 Na 40 lecie wydarzen marcowych ! Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Michnik dopominal sie o order ! 10.04.09, 10:35 katolik_polski1 napisał: Michnik dopominal sie o order ! > Na 40 lecie wydarzen marcowych! Nie słyszałem o tym. Możesz podać źródło tej bulwersującej wiadomości? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Michnik dopominal sie o order ! 10.04.09, 10:47 W kuluarach bylo o tym glosno . Tak glosno ,ze pan Adam musial to dementowac na lamach swoich mediow . Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Michnik dopominal sie o order ! 10.04.09, 10:49 teeee "KATOLIK".... zapieprzaj do kościoła a nie Polaków obrażasz Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Michnik dopominal sie o order ! 10.04.09, 10:56 darioo_b napisał: > teeee "KATOLIK".... zapieprzaj do kościoła a nie Polaków obrażasz -------------------- Jaki ty Polak skoro nie katolik ???? Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Michnik dopominal sie o order ! 10.04.09, 10:59 Lepszy niz ty durny katolu Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Jak być dobrym ateista? - Nie być 10.04.09, 11:02 i nie pluć na innych Odpowiedz Link Zgłoś
elviajero Re: Jak być dobrym ateista? - Nie być 10.04.09, 11:37 Czytałeś Biblię? Chodziłeś na religię? Tak? Widać jesteś na tyle ciemny że nic z tamtąd nie wyniosłeś. Zamilknij albo nadstaw drugi policzek i nie oskarżaj i nie obrażaj innych jak karze ci religia chrześcijańska i doktryna katolicka tumanie. Zapyziały katoliku. Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Wyciągnij kota z sypialni 10.04.09, 12:24 masz wścieklizne. chyba cie użarł podczas igraszek Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Wyciągnij kota z sypialni 10.04.09, 12:38 europacierz napisał: > masz wścieklizne. chyba cie użarł podczas igraszek ---------------------- Moze go nie uzarl ,ale jaja podrapal :)))) Bo zlapal tylko za leb i ogon :) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Dla Wolski i na tace, to robią pajace. 10.04.09, 11:39 Dla Wolski i na tace, to robią pajace. Czarownica super stara. Zamiast wiedzy wiara. Już nie kamienowanie. Teraz jest szkalowanie. Organ prezydenta. Dmie jak orkiestra dęta. Woń cebuli, PiSiORa. PiSdęta, deerektora. Szambo PeeReLu. W IPeeNie ich wielu. Pozyskują ekstrakt. Polityka to nietakt. Za to mają ordery. Od Pajace i Sfery. Taka gwiazda podwójna. Jedna i druga z g00wna. www.youtube.com/watch?v=RIyXiiaEzjg&feature=related Jonasz w Belwederze. Na moc viagrę bierze! Wolak, tyłek wazeliną. Klon jego dziewczyną. Katolik_wolski. No to gniew boski! Odpowiedz Link Zgłoś
alfa_beta1 Re: Jak być dobrym pedofilem? załóż sutannę 10.04.09, 11:53 wiadomosci.onet.pl/1950468,12,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Dla ciebie jest Fritz w TOK FM michnikowskim 10.04.09, 12:28 "Frizl jest w każdym z nas i potrzebujemy takiego nad-Fritzla, który obmyje nas z grzechów" piękna deklaracja na Wielki Tydzień, przed każdymi wiadomościami już u nas - mogli dodać Odpowiedz Link Zgłoś
alfa_beta1 przywaliło w łepetynę że tak długo myslałeś 10.04.09, 13:51 Frizl jest czystym katolem zboczeńcu Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Ty z rozdziawioną gębą myślałeś 10.04.09, 15:36 jeszcze dłużej. ciagnąłeś tyle czasu druta? Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Taki z ciebie katolik, jak z Zyzaka historyk 10.04.09, 11:01 A Stasiak śmiało od dzisiaj mógłby zacząć procedurę zmiany nazwiska. Pasowałoby mu Szmaciak. Wstyd, panie ministrze! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Walesa jest dla mnie bohaterem ! 10.04.09, 11:08 Poswiecil siebie i swoja rodzine w walce o niepodlegla Polske ! Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Walesa jest dla mnie bohaterem ! 10.04.09, 11:09 zdejmij beret, bo Ci na resztki mózgu uciska Odpowiedz Link Zgłoś
japico Re: Michnik dopominal sie o order ! 10.04.09, 11:13 katolik_polski1 napisał: > darioo_b napisał: > > > teeee "KATOLIK".... zapieprzaj do kościoła a nie Polaków obrażasz > -------------------- > Jaki ty Polak skoro nie katolik ???? - - - Słusznie, jaki to Polak, jeśli nie ciemny jak tabaka w rogu, katolik, nie niedouczony, nie niedomyty, umie czytać ze zrozumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Michnik dopominal sie o order ! 10.04.09, 11:24 Dobre :) Ty jestes domyty , uzywasz dezodoranty i masc na szczury :) Odpowiedz Link Zgłoś
elviajero Re: Michnik dopominal sie o order ! 10.04.09, 11:39 Nie podpisuj się katolik bo nic z twojego zachowania nie jest katolickie raczej capi dewocją Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Michnik dopominal sie o order ! 10.04.09, 11:59 Raczej wywoluje wojne kultur . Odpowiedz Link Zgłoś
domasu Re: Michnik dopominal sie o order ! 10.04.09, 22:07 katolik_polski1 napisał: > Jaki ty Polak skoro nie katolik ???? Proszę o definicję Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Michnik dopominal sie o order ! 10.04.09, 12:12 katolik_polski1 napisał: > W kuluarach bylo o tym glosno . > Tak glosno ,ze pan Adam musial to dementowac > na lamach swoich mediow . No właśnie w kuluarach. Jesteś ich bywalcem? A może w maglu? A kiedy Michnik dementował? Czytam GW i z niczym takim się nie spotkałem. Pozwól, że potraktuję twoją informację jako zwykłą konfabulację. Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: więc Panie Stasiak 10.04.09, 09:59 Ostatnie wybory to zdaje się PiS przegrał, hm? Kaczyński to pratyjniacki prezydent. To jest wstyd dla kraju i dla tego urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: więc Panie Stasiak 10.04.09, 10:06 Przypomnij sobie konferencję prasową Kaczyńskiego, gdy opublikowano wyniki wyborów w październiku 2007 roku. Według PiS, to nie oni przegrali wybory, tylko PO je wygrała. I to dzięki propagandzie FiM - zabójców Popiełuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
lukabravo Re: więc Panie Stasiak 10.04.09, 10:00 A co ma wspólnego oddanie orderu z wyborem prezydenta? Milewicz nie zakwestionowała demokratyczności wyboru prezydenta, zaprostestowała za to (do czego ma prawo, właśnie dlatego, że mamy demokrację i wolność słowa) przeciwko odznaczaniu "historyków" z IPN. Rozumiesz w ogóle słowa, których używasz czy klepiesz co Ci ślina na język przyniesie? Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: więc Panie Stasiak 10.04.09, 11:48 lukabravo napisał: > Rozumiesz w ogóle słowa, których używasz czy klepiesz co Ci ślina na język przyniesie? Raczej pisze to co mu dzisiaj zaemesowali :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: więc Panie Stasiak 10.04.09, 10:34 uzman napisał: > I prezydenci też są wybierani w demokratycznych wyborach. Szkoda, że > niektórym tak trudno pojąć istotę demokracji po przegranych wyborach. Szkoda, że Genialny Strateg/Samo Dobro i jego akolici nie mogą pojąć istoty demokracji po przegranych sromotnie demokratycznych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
avdw Ordery od kogoś za kogo jest wstyd nie są jeszcze 10.04.09, 11:05 na szczęście obowiązkowe w tym kraju i można odmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Ja nie oddam bo mi nie dali, a jakby dawali 10.04.09, 12:17 to bym nie wziął. Dziwię się niektórym ludziom którzy znają Kaczyńskich od lat, że uwierzyli w ich "szczerość". Działaja podobnie jak L.Wałęsa rozpychając prawo i tworzac partyjniactwo, swoja działalność w KOR-ze byc może wykorzystali do udzielenia informacji hierarchom koscielnym dogadującym sie z PZPR w celu ograniczenia działalność "kuroni i michników" Niedawno prof. Żaryn to nieopatrznie powiedział i kto wie czy nie to było przyczyną jego odejścia. Tym tropem warto podążać, poznamy nowych "bohaterów" i jakiś magistrant będzie mógł napisac pracę prawdziwą a może i doktorat jakis wyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman jak Michnik wyrażął się o Wałęsie 10.04.09, 10:55 to nie zdobyła się na odwagę demonstracyjnego porzucenia Gazety ot i cała odwaga Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: jak Michnik wyrażął się o Wałęsie 10.04.09, 12:00 jkredman napisał: > to nie zdobyła się na odwagę demonstracyjnego porzucenia Gazety > ot i cała odwaga bo wtedy obowiązywała inna linia gW Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: więc Panie Stasiak 10.04.09, 11:46 darioo_b napisał: > nie komentuj. > W tym kraju są sądy a nie jakieś Żaryny. a te mamy w ręku i mogą nam nagwizdać Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkisraczki Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 09:28 a kim jest stasiak ? Wazne jest to ze ZYZAKOWI nasza szmata najwyzsza wyslala KKz Gwiazda Orderu Odrodzenia POLSKI do Krakowa poprzez swojego kierowce - po cichu,bezglosno ale ZYZAKOWI !.OTO I NASZ prezydenciura i oto POLSZA NASZA. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 09:30 ten prezydenciura nie mój. Ja go nie wybierałem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkisraczki Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 09:32 darioo_b napisał: > ten prezydenciura nie mój. Ja go nie wybierałem. TRZYMAM Cie za SLOWO POLAKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 09:34 co kogoś zapytam to nikt nie głosował na Jego Ekscelencję.. to chyba sfałszowały te wybory Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 09:35 to tylko świadczy o jego ekscelencji... :-) Nikt się nie chce przyznać :-DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 10:08 bo wstyd im się przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 10:24 venus99 napisał: > bo wstyd im się przyznać. **************** w kodeksie chonorowym takich nazywamy tchórzami ... Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 10:26 honorowym :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 10:34 darioo_b napisał: > honorowym :-))))))))) ************* masz rację, pomyliłem, ale zrozumiałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 10:37 zrozumiałem, że jesteś analfabetą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 10:41 darioo_b napisał: > zrozumiałem, że jesteś analfabetą :-) ****************** to przeuczony jesteś !!!,kiedyś analfabetą nazywali kogo innego, błąd nawet ortograficzny czasem mi się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 10:42 wolę być przeuczony, niż niedouczony :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 11:04 kolega miał może na mysli żes niedorobiony, przejęzyczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 10:21 darioo_b napisał: > to tylko świadczy o jego ekscelencji... :-) > Nikt się nie chce przyznać :-DDDDDDDD *********************** a może ci ludzie są tak prawdomówni, nie tylko w tym temacie ... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 10:15 tiresias napisał: > co kogoś zapytam to nikt nie głosował na Jego Ekscelencję.. **************** a miał ponad 50% głosów ... Odpowiedz Link Zgłoś
atibalo Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 09:58 W Polsce mamy ludzi nietykalnych {jak mówił człowiek zwany prezydentem }, którym nie można powiedzieć - durnia mamy za prezydenta . Ale mamy ludzi którym można powiedzieć SPIEPRZAJ DZIADU. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 10:09 czy przypadkiem nie powiedział:niedotykalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 10:13 darioo_b napisał: > ten prezydenciura nie mój. Ja go nie wybierałem. ********************* a miałeś już wtedy prawo głosu, bo z twoich wypowiedzi wynika, nie wiek - nie rozum ... Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 10:28 jaka lewica, taki i sympatyk :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 12:00 darioo_b napisał: > ten prezydenciura nie mój. Ja go nie wybierałem. Tuska tez nie wszyscy wybiorą (jeśli wogóle) Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke dla prezia ordery to jedyna władza 10.04.09, 09:46 Więc daje komu może, w ilościach hurtowych. 230 tyś orderów - to wychodzi ponad 150 orderów na dzień prezydentury :) Z niecierpliwością czekam na swoją kolej aby odrzucić order z kaczych łap. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: dla prezia ordery to jedyna władza 10.04.09, 10:28 vontomke napisał: > Więc daje komu może, w ilościach hurtowych. 230 tyś orderów > Z niecierpliwością czekam na swoją kolej ******************* no nie rób jaj, czy ktokolwiek mógłby ci cokolwiek przyznać ... Odpowiedz Link Zgłoś
no_one2 Re: dla prezia ordery to jedyna władza 10.04.09, 10:58 Mozliwe ze order ze sparcialego buraka. Odpowiedz Link Zgłoś
avdw Jeszcze VETO. TO jedyne co potrafi 10.04.09, 11:07 i do czego sie nadaje: Veto i ordery Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 Stasiak, aleś ty głupi! 3 na 230 to moda? 10.04.09, 09:33 Stuknij się lepiej tym kubłem pomyj w głowę, może ci pomoże. A tak swoja drogą, jakie znaczenie ma dla szambowozu ile kubłów pomyj się na niego wyleje? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa_beta1 Stasiak autorytet, krawężnik straży miejskiej 10.04.09, 10:00 za władzy kaczora, zero ogłady typowy cham a PiS Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 09:36 Myslisz, ze Michnik "szef" tej pani ma az tak czyste sumienie (przyzwoitość pominąłem celowo). u. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 09:37 mówi się nie tej pani, a tej STOKROTKI. Nie odrobiłeś lekcji pisiorze :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 10:31 darioo_b napisał: > mówi się nie tej pani, a tej STOKROTKI. > Nie odrobiłeś lekcji pisiorze :-))))))))) ******************** jednak była tą "STOKROTKĄ" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
j23plpol 200krotka 10.04.09, 11:55 I na kolana bić pokłony Bolkowi! darioo_b napisał: > mówi się nie tej pani, a tej STOKROTKI. > Nie odrobiłeś lekcji pisiorze :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrozazgroza Re: unamatita 10.04.09, 09:46 Myślę, że to Milewicz oddała order, a czy Michnik by oddał nie wiem bo chyba nie dostał. To są wybory osobiste, które należy szanować. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 [...] 10.04.09, 09:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 mam honorowe rozwiązanie sytuacji 10.04.09, 09:39 gdyby nasz prezio nadał jakikolwiek order stasiakowi np. przez pomyłkę, wtedy stasiak, aby nie ulegac modom, mógłby go nie oddać Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: mam honorowe rozwiązanie sytuacji 10.04.09, 09:42 jak rozumiem w tym przypadku mówimy o orderze z kartofla? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke jak zeszmacić order 10.04.09, 09:41 wystarczy dać ich 230 tyś i będą nic nie warte, otrzymać go z rąk obecnego prezydenta to potwarz, a przyjąć taki order to hańba. Prezydent rozdaje ordery w setkach tysięcy sztuk licząc na to że obdarowani na niego zagłosują i te kilka procent poparcia zawiera pewnie obdarowanych i ich rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Stasiak jeden z chamów w kancelarii prezyDĘta PIS. 10.04.09, 09:46 jaki pan taki kram...cham! Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: jak zeszmacić order 10.04.09, 11:51 vontomke napisał: > wystarczy dać ich 230 tyś i będą nic nie warte, otrzymać go z rąk obecnego > prezydenta to potwarz, a przyjąć taki order to hańba. Prezydent rozdaje ordery > w setkach tysięcy sztuk licząc na to że obdarowani na niego zagłosują i te > kilka procent poparcia zawiera pewnie obdarowanych i ich rodziny. Najpierw może sprawdź ile medali przyznali poprzedni prezydenci Odpowiedz Link Zgłoś
rusham Stasiak...wiadomo idiota.... 10.04.09, 09:44 ...odezwał się ten co urokowi kaczej d.u.p.y. się poddał.... Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Stasiak...wiadomo idiota.... 10.04.09, 09:46 włazidupstwo, jedynie słuszna linia powtarzana bez zrozumienia.... Nie przypomina Wam to czegoś? Tfuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 09:46 "IPN jest Polsce potrzebny" ale w znaczeniu pejoratywnym. Podobnie jak Kaczyńscy i ich fobie.Nie mówiąc o innych głąbach na czele ze Stasiakiem.Historia to oceni.Na równi z faszyzmem i komuni- zmem. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 09:46 Krótko o Stasiaku oceniającym Milewicz: Z czym do gościówy pętaku? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek.ca Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 09:46 Szanowna Pani Ewo! Prosze dalej ulegac tej modzie. To dobra, choc troche staroswiecka moda na ...przyzwoitosc o czym Stasiak i jego pryncypalowie juz dawno zapomnieli. Wseolych Swiat zycze Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 09:50 "odesłały trzy osoby, a tu mówimy o osobach, które nie przyjęły albo było w innych sytuacjach były" - ten stasiak to trzeźwy był?? Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 09:52 on jest z PiS - zrozum... Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Zgadzam się w 100% 10.04.09, 09:50 Jeżeli pan ninister jeszcze nie zauważył od co najmniej 4 lat trwa moda na zwalczanie wszystkiego co nosi piętno kaczyzmu. Wyrazem tej mody były wybory w październiku 2007r. Pan minister poczeka jeszcze parę miesięcy a z pewnością bedzie mógł powiedzieć już nie o modzie a o pewnej nowej tradycji : zwalczanie wszystkiego co nosi piętno kaczyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Zgadzam się w 100% 10.04.09, 10:02 Piętno - lepiej nie można tego ująć :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 09:54 O czym (kim) tu dyskutować?Kim jest ta pani warto przeczytać w tekście poniżej (podany link). Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 09:55 coś wątłe te pisiaste odpory.... :-) Kim są CI PANOWIE tez wiemy... :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pariah Stasiak a w mordę byś chciał? 10.04.09, 09:56 Za obrażanie kobiet? tak zgodnie z kodeksem Boziewicza, chętnie przez was przywoływanym, i dodatkowo kindersztubą? Dostaniesz dwa krótkie i jednego szpica w zbiornik - potem już możesz iść wolno, bo dziś wielki piątek u was. Gnoju marny... że was jeszcze ziemia nosi, to dziwne. Nic to - za rok z drobnym okładem dostaniecie kopa w doopę od obywateli, ty i twój kierownik, aż osiągnięcie 2 kosmiczną. Pakuj się, bałwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Stasiak uległ modzie na łajdactwo w kręgach PIS-u 10.04.09, 09:58 Oni już tak maja..Pomawianie,obrzucanie gów..,kłamstwa...Stasiak już sie dostosował... Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Stasiak uległ modzie na łajdactwo w kręgach P 10.04.09, 10:00 ELYTA... :-))))) Prawi, sprawiedliwi, katoliccy ..... żygać się chce! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Prawe i SS kryteria krewny boszewik,dziadek z wehr 10.04.09, 10:00 Prawe i SS kryteria krewny boszewik cacy, cicho sza,dziadek z wehrmachtu, z KPP, lektor leninizmu, praca o leninowskim prawie pracy. Sza, cicho sza, dam medale, ale cicho sza! Gdzie wąsy singielki? IPNy jak ustawy norymberskie. To należało podpisać za faszystów! Zapewnienia w miejsce przysięgi. I. Po starannym rozpatrzeniu nie są mi znane żadne okoliczności, które mogłyby uzasadnić przypuszczenie, że stosownie do §§ 1i 2 rozporządzenia oznaczeniu pojęcia „żyd’ w Generalnym Gubernatorstwie z dnia 24.7.1940 (Dz. Rozp. G.G.I, str. 231) jestem żydem. Brzmienie powołanych §§ 1i 2 są następujące: § 1 O ile w prawnych i administracyjnych przepisach Generalnego Gubernatorstwa jest używane pojęcie „żyd”, to należy pod tym rozumieć, 1. kto na podstawie przepisów Rzeszy Niemieckiej jest żydem lub za żyda jest uważany; 2. kto jako były obywatel polski albo jako bezpaństwowy według § 2 tego rozporządzenia żydem lub za żyda jest uważany. § 2. Żydem jest ten kto według rasy pochodzi przynajmniej od trzech dziadów i babek, którzy są w całym znaczeniu tego słowa żydami. Za żyda jest uważany ten, kto według rasy pochodzi od dwóch dziadów i babek, którzy są w całym znaczeniu tego słowa żydami. a) o ile od dnia 1 września 1939 r. należał do żydowskiej gminy wyznaniowej lub później został do niej przyjęty, b) o ile w chwili wprowadzenia w życie tego rozporządzenia był w związkach małżeńskich z osobą pochodzenia żydowskiego lub później z takową osobą w związki małżeńskie wstąpił, c) o ile pochodzi on od żyda z stosunku pozamałżeńskiego w rozumieniu ust. 1 i był urodzony po dniu 31 maja 1941 r. Żydem w pełnym tego słowa znaczeniu jest ten dziad, lub babka, którzy należeli do żydowskiej gminy wyznaniowej. Zostałem pouczony, że za fałszywe zapewnienie w miejsce przysięgi poddam się karze według § 156 ustawy karnej dla Rzeszy Niemieckiej z dnia 15.5.1871 r.(Rgbl. S.127). Elgenhändige Unterschrift Własnorucznyj pidpis Własnoręczny podpis ………………….. II. Po starannym rozpatrzeniu nie są mi znane żadne okoliczności, które by mogły uzasadnić przypuszczenie, że stosownie do § 3 rozporządzenia o znaczeniu pojęcia „żyd” w Generalnym Gubernatorstwie z dnia 24.7.1940 ( Dz. Rozp. G.G. I str. 231) jestem „żydowskim” mieszańcem. Powołany § 3 brzmi: § O ile w prawnych i administracyjnych przepisach Generalnego Gubernatorstwa jest w użyciu „żydowski mieszaniec” , to należy pod tym rozumieć. 1. kto na podstawie przepisów Rzeszy Niemieckiej jest „żydowskim mieszańcem”. 2. kto jako obywatel polski albo bezpaństwowy według rasy pochodzi od dziada i babki lub jednego z nich, którzy są w całym tego słowa znaczeniu „żydami”, - o ile on według. § 2 ust. 2. nie jest uważany za „żyda”. Przepis § 2 ust.3 ma odpowiednie zastosowanie ( p. wyżej). Elgenhändige Unterschrift Własnorucznyj pidpis Własnoręczny podpis ………………….. Czy znacie tego karakana? Bateria roz ładowana. A może wiela rozy. Przez przybytek boży. Do geotermia radyja. Co życie z ludzi wypija. Wsuwa niby chleb boży I cudzołoży, i cudzołoży. Nasze pieniądze z datków. Z podebranych podatków. A z nim pisdęta dwór. Bizantyjski twór. Nie od nich prąd. Oni dają swąd! To należało podpisać za faszystów! Zapewnienia w miejsce przysięgi. I. Po starannym rozpatrzeniu nie są mi znane żadne okoliczności, które mogłyby uzasadnić przypuszczenie, że stosownie do §§ 1i 2 rozporządzenia oznaczeniu pojęcia „żyd’ w Generalnym Gubernatorstwie z dnia 24.7.1940 (Dz. Rozp. G.G.I, str. 231) jestem żydem. Brzmienie powołanych §§ 1i 2 są następujące: § 1 O ile w prawnych i administracyjnych przepisach Generalnego Gubernatorstwa jest używane pojęcie „żyd”, to należy pod tym rozumieć, 1. kto na podstawie przepisów Rzeszy Niemieckiej jest żydem lub za żyda jest uważany; 2. kto jako były obywatel polski albo jako bezpaństwowy według § 2 tego rozporządzenia żydem lub za żyda jest uważany. § 2. Żydem jest ten kto według rasy pochodzi przynajmniej od trzech dziadów i babek, którzy są w całym znaczeniu tego słowa żydami. Za żyda jest uważany ten, kto według rasy pochodzi od dwóch dziadów i babek, którzy są w całym znaczeniu tego słowa żydami. a) o ile od dnia 1 września 1939 r. należał do żydowskiej gminy wyznaniowej lub później został do niej przyjęty, b) o ile w chwili wprowadzenia w życie tego rozporządzenia był w związkach małżeńskich z osobą pochodzenia żydowskiego lub później z takową osobą w związki małżeńskie wstąpił, c) o ile pochodzi on od żyda z stosunku pozamałżeńskiego w rozumieniu ust. 1 i był urodzony po dniu 31 maja 1941 r. Żydem w pełnym tego słowa znaczeniu jest ten dziad, lub babka, którzy należeli do żydowskiej gminy wyznaniowej. Zostałem pouczony, że za fałszywe zapewnienie w miejsce przysięgi poddam się karze według § 156 ustawy karnej dla Rzeszy Niemieckiej z dnia 15.5.1871 r.(Rgbl. S.127). Elgenhändige Unterschrift Własnorucznyj pidpis Własnoręczny podpis ………………….. II. Po starannym rozpatrzeniu nie są mi znane żadne okoliczności, które by mogły uzasadnić przypuszczenie, że stosownie do § 3 rozporządzenia o znaczeniu pojęcia „żyd” w Generalnym Gubernatorstwie z dnia 24.7.1940 ( Dz. Rozp. G.G. I str. 231) jestem „żydowskim” mieszańcem. Powołany § 3 brzmi: § O ile w prawnych i administracyjnych przepisach Generalnego Gubernatorstwa jest w użyciu „żydowski mieszaniec” , to należy pod tym rozumieć. 1. kto na podstawie przepisów Rzeszy Niemieckiej jest „żydowskim mieszańcem”. 2. kto jako obywatel polski albo bezpaństwowy według rasy pochodzi od dziada i babki lub jednego z nich, którzy są w całym tego słowa znaczeniu „żydami”, - o ile on według. § 2 ust. 2. nie jest uważany za „żyda”. Przepis § 2 ust.3 ma odpowiednie zastosowanie ( p. wyżej). Elgenhändige Unterschrift Własnorucznyj pidpis Własnoręczny podpis ………………….. Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Elgenhändige Unterschrift 11.04.09, 17:04 "Elgenhändige Unterschrift" a powinno być "Eigenhändige". Skanery tekstu jak widać nieomylne nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Stasiak to jednak typowy baran (nie wielkanocny) 10.04.09, 10:01 Wpisuje się idealnie w krajobraz PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 10:01 panie Stasiak- jeżeli na 230 tys. odznaczonych tylko 3 osoby oddały odznaczenia, to chyba trudno mówić o modzie!!!!! Chyba pan ulega modzie bronienia nieprzemyślanych decyzji prezydenta !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
treblinek_jedwabnik Re: Odsyłam prenumerate gazety żydorczej 10.04.09, 10:03 w protescie przeciwko nagonce tej ubeckiej gadzinowki na IPN. oni juz bankrutuja podniesli ceny z 1.80 na 2.5. jeszcze kilka miesiecy i to scierwo zbankrutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
polacy_ratujcie_mnie Dream on, loser! :D 10.04.09, 10:19 Prenumaratę to byś dopiero chciał mieć! Ale cię nie stać :) Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Odsyłam prenumerate gazety żydorczej 10.04.09, 10:37 treblinek_jedwabnik napisał: > w protescie przeciwko nagonce tej ubeckiej gadzinowki na IPN. oni juz bankrutuj > a > podniesli ceny z 1.80 na 2.5. jeszcze kilka miesiecy i to scierwo zbankrutuje. To spory kawałek nakładu żeś prenumerował. Wstydź się. Spać w dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
japico [...] 10.04.09, 11:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 10:03 To nie tak, panie ministrze. Modą jest opluwanie prawdziwie zasłużonych, a p.red.Milewicz postąpiła wprost przeciwnie! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Stasiak, ty sukinsynu!! 10.04.09, 10:06 Ty bezczelny buraku, wiesz doskonale o co chodzi i piepszysz tutaj głupoty jak twój karłowaty mocodawca. Ta sama metoda- zdyskredytować człowieka. To właśnie Milewicz wykazała się odwagą i bezinteresownością i nie udawaj głupszego niż jesteś aby tego nie widzieć i nie pojmować. A tu piepszysz głupoty o jakiś "modach". Jaka "moda" ? Na co moda ty ćwoku ? Ja na twoim miejscu to nawet jakbym tak kłamał to wstydziłbym się twarzy pokazać. Ale jesteś tak głupi, że jeszcze pozujesz do fotki. DUREŃ ! Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Re: Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 10:06 zgrozazgroza napisał: > Ta " pewna moda" to przyzwoitość i czyste sumienie.Tu masz rację ale to powinno być napisane tak : Ta pewna moda to "przyzwoitość i czyste sumienie" bo ja czuję się przyzwoity i mam czyste sumienie a popieram Kaczyńskich a GW i PO mnie poprostu oszukała Odpowiedz Link Zgłoś
sw.stefan [...] 10.04.09, 10:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Pan Nikt 10.04.09, 10:09 Naprawdę nie ma co się przejmować, bo co może powiedzieć o pani Milewicz pan Nikt? Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Stasiak: Ewa Milewicz uległa modzie 10.04.09, 10:11 Władysław Stasiak ma rację!!! - "trwa nagonka na pracowników IPN- u". - Ludzie zatrudnieni w Instytucie są obiektem zaszczucia. Niedługo będziemy mówić o stonce, która z ich winy toczy zbiory na polach. Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek Jaki pan, taki kram. 10.04.09, 10:14 Panie Stasiak, pleciesz pan, jak naćpany. Odpowiedz Link Zgłoś