lewi_hashomer 08.05.09, 14:31 bój się boga, redaktorze, własną hagiografię zamierzasz pisać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasylzly Nasza wojna z IV RP 08.05.09, 14:59 no i dobrzescie zrobili, bo ten na tym zdjecieu przypomna mi hitlerka z grzywka - mam nadzieje, ze to jeszcze nie koniec rozliczenia tego pana, w czym zycze powodzenia, bo pewnych spraw sie nie zapomina nawet przez 50 lat. Przynajmniej w demokracji - ta wyciagnie kazdego szczura predzej czy pozniej z nory. Jak Saddama. wasylzly Odpowiedz Link Zgłoś
jozeko Nasza wojna z IV RP 08.05.09, 15:33 niestety nie doczytalem do konca, nie umiem i juz ale czegos podobnego jeszcze nie czytalem, znalazlem sie nagle w nieistniejacym swiecie - to niemozliwe, ze prawdopodobnie logicznie myslacy, wyksztalcony czlowiek pisze takie rzeczy? tu sie nic nie zgadza, pelne oderwanie od rzeczywistosci, czyli kompletna science fiction Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Śmierć prawactwu. 09.05.09, 13:51 Katoprawicową żmiję dobić, a zęby wgnieść w ziemię i zakopać, bo może odruchowo ukąsić, nawet zabita! Odpowiedz Link Zgłoś
gallusannonymus Nasza wojna z IV RP 08.05.09, 16:52 Wojujecie, Wojujecie - czy o próbie wprowadzenia cenzury przez redaktorzyn z GóWna to napiszecie Czy o skandalu z cenzurą prowadzoną przez Gó... na Uniwersytecie Kardynała S. Wyszyńskiego napiszecie? Czy wy pracujący w Gó...e jeszcze macie choć szczątki własnego rozsądku, czy już tylko piszecie pod dyktando - jeden furer jedna rzesza, jedna wiodaca GW, naród z partią partia z narodem? Czy jest w Gó...e jeszcze jakiś Polak, który czuje się Polakiem i który jest Polakiem i czy jest dumny z tego że jest Polakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Nasza wojna z IV RP 09.05.09, 12:55 gallusannonymus napisał: > Wojujecie, Wojujecie - czy o próbie wprowadzenia cenzury przez > redaktorzyn z GóWna to napiszecie Czy o skandalu z cenzurą > prowadzoną przez Gó... na Uniwersytecie Kardynała S. Wyszyńskiego > napiszecie? Czy wy pracujący w Gó...e jeszcze macie choć szczątki > własnego rozsądku, czy już tylko piszecie pod dyktando - jeden furer > jedna rzesza, jedna wiodaca GW, naród z partią partia z narodem? Czy > jest w Gó...e jeszcze jakiś Polak, który czuje się Polakiem i który > jest Polakiem i czy jest dumny z tego że jest Polakiem? Radzę czemprędzej skonsultować się z psychiatrą. Nawet bez skierowania od lekarza pierwszego kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
c_22 Nasza wojna z IV RP 08.05.09, 17:46 Ja jeszcze poczekam do najbliższych wyborów (jednych i drugich)i ... mam nadzieję, że wtedy odetchnę z ulgą. A może te do Europarlamentu dadzą mi już dużo satysfakcji. Życzę Gazecie następnych dwudziestu lat w takiej samej, dobrej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
pikofarad Nasza wojna z IV RP 11.05.09, 00:40 A coz innego moga napisac KLONY Michnika.Beda udowadniac na lewo i prawo,ze walcz a wolnosc.A walcza o wolnosc dla ludzi "honoru"typu Kiszczak i Jaruzelski i oczywiscie przygarna takie typy jak Maleszka. Mam nadzieje ze najblizsze wybory to zmienia.Wtedy cala prawda bedzie pokazana.Mam rowniez nadzieje,ze Tusk po ostatniej wolcie Walesy z Libertas pozwoli w spokoju pracowac IPN i swiatlo dzienne ujrza sprawki tzw.komandosow. Odpowiedz Link Zgłoś