snellville 11.05.09, 19:30 No to zaczynajcie tanki i rakietki czyscic,trzeba sie gosciowi pokazac...lenina nie zapomnijcie zaslonic,w sarkofagu sie odwroci gdy zobaczy ze z cieeernymi rozmawiacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubat Rosja. Obama przyjedzie w lipcu 11.05.09, 19:36 Najpierw "krążyło po Europie widmo komunizmu", potem "krążył złoty pieniądz,ludzi gubiąc, ludzi mieniąc", a teraz krąży nasz Wielki Brat i Pan. W maju był w Pradze, w czerwcu planowana jest wizyta w Niemczech, w lipcu Rosja. Tylko do swoich najwierniejszych sług, Wielkiego Plemienia Nadwiślańskiego jakoś nie może trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Rosja. Obama przyjedzie w lipcu 11.05.09, 20:00 lubat napisał: > Najpierw "krążyło po Europie widmo komunizmu", potem "krążył złoty > pieniądz,ludzi gubiąc, ludzi mieniąc", a teraz krąży nasz Wielki Brat i Pan. W > maju był w Pradze, w czerwcu planowana jest wizyta w Niemczech, w lipcu Rosja. > Tylko do swoich najwierniejszych sług, Wielkiego Plemienia Nadwiślańskiego > jakoś nie może trafić. ``````````````````````````````````````````````````````````````````` Czuje respekt przed kaczyniakami,wcalu mu sie nie dziwie...tez bym sie bal. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Rosja. Obama przyjedzie w lipcu 11.05.09, 20:15 Byloby milo, gdyby tym razem nie oszczedzali na tlumaczu i prezent podpisali prawidlowo. Tanki beda czyste, nie martw sie. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Rosja. Obama przyjedzie w lipcu 11.05.09, 20:33 swiblowo napisała: > Byloby milo, gdyby tym razem nie oszczedzali na tlumaczu i prezent > podpisali prawidlowo. > > Tanki beda czyste, nie martw sie. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nie jestem pewien,jesli wychlacie metanol do ich mycia,moga wyjechac na spotkanie zakurzone. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Rosja. Obama przyjedzie w lipcu 11.05.09, 21:17 Ej, ty...chlopku - roztropku. Z chamem rownym sobie nie piszesz. Wypraszam sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Rosja. Obama przyjedzie w lipcu 11.05.09, 21:47 swiblowo napisała: > Ej, ty...chlopku - roztropku. Z chamem rownym sobie nie piszesz. > Wypraszam sobie! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` Wypraszaj sie,kogo to obchodzi??...mozesz sie jeszcze wypchac!!..tez mi wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Rosja. Obama przyjedzie w lipcu 11.05.09, 21:52 Jesli "wisi", to nie dziwie sia frustracji...heheheee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Rosja. Obama przyjedzie w lipcu 11.05.09, 21:58 swiblowo napisała: > Jesli "wisi", to nie dziwie sia frustracji...heheheee!!! ````````````````````````````````````````````````````````````````````` Na twoja zone reaguje,100 zlotych zawsze ma przy sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Rosja. Obama przyjedzie w lipcu 11.05.09, 22:21 No to dawaj. Latem bede w Polsce. Mozemy sie spiknac. Tylko uprzedzam, ze lape cieta mam. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Rosja. Obama przyjedzie w lipcu 11.05.09, 22:59 swiblowo napisała: > No to dawaj. Latem bede w Polsce. Mozemy sie spiknac. > Tylko uprzedzam, ze lape cieta mam. ``````````````````````````````````````````````````````````````````` Nie zapomnij zabrac zony,lubie cieta raczkie u kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Rosja. Obama przyjedzie w lipcu 11.05.09, 23:15 Wlasnie o tym pisze, ze mam cieta. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Rosja. Obama przyjedzie w lipcu 11.05.09, 23:40 ~~~~~~~~~~~~~~~~~swiblowo napisała: > Wlasnie o tym pisze, ze mam cieta. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ahaaaa,widzisz jaki niepojety jestem,niby plec zenska jestes...interesujace,czy przypadkiem przy garach nie powinnas teraz stac????...kobiety ktore maja polityczne opinie z reguly zapominaja lub zapomnialy juz co to jest sex. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Rosja. Obama przyjedzie w lipcu 11.05.09, 23:44 Echhh....chlopku-roztropku. Widzisz, jak latwo wami - ciemniakami sterowac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Rosja. Obama przyjedzie w lipcu 12.05.09, 01:52 ~~~~~~~~~~~~~~~~swiblowo napisała: > Echhh....chlopku-roztropku. > Widzisz, jak latwo wami - ciemniakami sterowac ?? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` Zgadzam sie, latwi jestesmy...hehehe...rzecz w tym ze i tak nic ci nie skapnie. Mozemy polemizowac, mimo wszystko gatki musisz kupic sobie sama.... Ehhh... jak ja lubie byc chlopem..."baby to sa ch...je prosze ksiedza"... Kombinuj ale na dluzsza meta i tak jestes posraniec.... Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Rosja. Obama przyjedzie w lipcu 12.05.09, 02:31 Slowa uznania przyjete. Tutaj to sie zwyciestwo Ruskich w Kanadzie swietuje. A co u Was? Kibicujesz zdaje sie, zeby Amerykance szczesliwie dolecieli? - marzac w miedzyczasie o "gatkach", heheheheeee!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś