oszolom.z.radia.maryja 12.05.09, 16:22 sytuacja jest naprawdę poważna a wszystko zaczęło się od intergracji Polską z UE. Ostrzegaliśmy że tak sie stanie i stało sie. Homoseksualna mniejszosć terroryzuje katolicką większosć.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pioro111 Za Cameronem należy stanąć murem. Sam nie da rady 12.05.09, 16:39 Pedały czy pederaści są nachalni walczą o więcej praw niż maja inni obywatele! Ciekawy jestem jak z statystykami przestępstw sexualnych w tym środowisku? Ksiądz molestujący chłopców to też pederasta! A takich jest więcej!!! Pederaści to też pedofile!!! Wystarczy poczytać o prostytucji wśród nieletnich!!! Trzeba to zbadać statystycznie czy będzie to karalne według Ojca Nadredaktora? he he Odpowiedz Link Zgłoś
griseus Re: Za Cameronem należy stanąć murem. Sam nie da 12.05.09, 17:48 Jest w cywilizowanym i światłym świecie taka mądra zasada,że jak się nie ma nic sensownego do powiedzenia to już lepiej milczeć.A wszystkim tym zatroskanym o dobro "normalnego" społeczeństwa i moralność dedykuję myśl Pascala "Nie ma ludzi bydląt i nie ma ludzi aniołów ale trzeba uważać żeby chcąc zostać aniołem nie stać się bydlęciem" Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Za Cameronem należy stanąć murem. Sam nie da 12.05.09, 21:39 oszolom.z.radia.maryja napisał: Homoseksualna mniejszosć terror > yzuje katolicką większosć.. ********************************** Co z homoseksualnymi katolikami? Kogo terroryzują? Heteroseksualnych ateistów? Odpowiedz Link Zgłoś
antyfacetrp Za Cameronem należy stanąć murem. Sam nie da rady 12.05.09, 22:09 Cameron to kawał tchórza - we Wrocławiu chciałem mu zadać parę pytań, ale wraz ze swoją asystentką (która ongiś gejowi ręki nie podała w studio, bo nie wiadomo, co nią robił...) uciekli pod pretekstem następnego spotkania w innym mieście (akurat - w nocy...). Ledwo wytrzymał 2 pytania, przy czym nie był w stanie ustosunkować się do ich zawartości, pokrywając jedynie podniesione problemy bełkotem, z którego czytelne było tylko, że osadzenie Oscara Wilde'a w więzieniu było słuszne, bo zdolności artystyczne nie zwalniają od kary za zbrodnię, z czego z kolei wynikałoby, że homoseksualność to właśnie zbrodnia. Niestety, gdy chciałem to temu panu wytknąć, już go nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
kumpel_kolesia Biegunka a AIDS 12.05.09, 22:22 Program "czysta woda" - to nieco ponad 1 mld dolarów, walka z AIDS - to ponad 10 mld dolarów. Na AIDS umiera 300 000 ludzi, na biegunkę ponad 1,5 miliona dzieci rocznie. Ale... biegunka "bogaczy" z Europy czy USA raczej nie dotyka, a AIDS może i owszem. Bliższa koszula ciału, prawda? Ale powaga na bok: Gdyby to ode mnie zależało, to kazałbym sprawdzić, czy nasz LOT nie zostanie zinterpetowany bibilijnie? Bo nie jestem pewny, mam nadzieję, że żona LOTA nie nazywała się LUFTHANSA, co? Odpowiedz Link Zgłoś
uenifeu Za Cameronem należy stanąć murem. Sam nie da rady 12.05.09, 23:42 Cameron to oszołom. Oto co sądzą na jego temat fachowcy: psychology.ucdavis.edu/rainbow/html/facts_molestation.html#cameron Odpowiedz Link Zgłoś