abhaod 16.05.09, 10:53 trochę luzu Kacapy, obudźcie się, jesteśmy w XXI w. hahaku.blox.pl/resource/lenin_mini.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zigzaur Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 10:53 To geje dziela sie na aktywistow i pasywistow? Aktywisci to ci od tylu a pasywisci to ci od przodu? Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 11:38 Tu masz "pasywistów" rosyjskich : farm2.static.flickr.com/1378/1020787299_64f196c647_o.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 ja sie pytam, gzie sa te wszystkie organizacje 16.05.09, 12:15 ktore o Polsce zawsze wyrazaja sie w najgorszy sposób, gdzie teraz sa obroncy praw czlowieka? Czemu dziwnym trafem gdy idzie o Rosje wszyscy milcza? A w Polsce jest afera i dwóch homoseksualistów od dwóch lat nachodzi Prezydenta za jakiś spot na którym pokazano ich małżeństwo. Polska nazywana jest krajem antysemickim, ciekawe czemu z takim zaangażowaniem nikt nie walczy gdy w Rosji biją ludzi za orientację seksualną? zakłamanie i hipokryzja a do Rosji zawsze na kolanach... tak jak nasz rząd niestety a Radziu Sikorski już klęka do miecza Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: ja sie pytam, gzie sa te wszystkie organizacj 16.05.09, 13:10 Gagarin był pierwszy w kosmosie , ale na ziemi już nie ... farm4.static.flickr.com/3226/3159140896_4ee2e5ff50.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
glos_europy Kiedy Adam Michnik ujawni swoją orientację??? 16.05.09, 13:59 Czy Adam Michnik też jest "kochającym inaczej"? Czemy takniewiele wiemy o preferancjach seksualnych Pana Adama? Czy Pan Adam lubi Panów?? a może lubi się przebierać w sukienki?? Prosimy o dopowiedź ??? Polskie środowiska czekają na Pana deklaracje, Panie Adamie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynksi Chyba o Jarka ci chodzi? Swoją droga,omonowcy mają 16.05.09, 15:00 subtelne oblicza...checheche. Odpowiedz Link Zgłoś
cwiercgluwek_z_pultuska hehe a co zazdrosny jestes o Adasia? Prosze bardzo 17.05.09, 00:35 POpaprancu co twoj Donald zrobil dla gejow, dlaczego do tej pory nie zalegalizowal malzenstw gejowskich, nie uhonorowal kanadyjskich gejow ponizanych przez prezydenta ? Czy tego tez nie potrafi ? Jak Polska ma byc nowoczesnym krajem bez pelnych praw dla gejow ? hahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ggen67 Trudno się nie zgodzić . . . 16.05.09, 14:01 W różnych rzeczach możemy się z rosjanami nie zgadzać, ale tutaj ??? Ja też chcę żyć w normalnym kraju, gdzie każde dziecko ma tatusia i mamusię (a nie np. dwóch "tatusiów") i gdzie nie muszę oglądać dewiacji i zwyrodnialstwa na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Trudno się nie zgodzić . . . 16.05.09, 14:12 Wszystko ok . Tylko ,że aktualnie w Rosji nie rządzą prawicowcy,centryści czy lewica ,ludowcy , partia pro-EU czy pro-CHRL ,ale czekistowska swołocz !!! I dlatego warto popierać w Rosji każdy ruch , który uwolni Rosję od FSB-owskiego pasożyta . Jak to mówią "wróg mojego wroga ..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziczku Re: Trudno się nie zgodzić . . . 17.05.09, 02:30 Walcz!!! Walcz!!! Waaaaaalcz! Waaaaaaaaaaalcz, ku.... Waaaaaaaaaalcz. Aż się nienawalczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
rorio2 Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 10:53 Artystów nie interesuje pałowanie demokratycznej opozycji?? No ładnie. W takim razie, żeby zdobyć zainteresowanie opozycjoniści powinni zostać homoseksualistami. Demokratyczno-gejowska-opozycja na pewno doczeka się większego poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
elkoguto11 [...] 16.05.09, 11:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
z-zgrzyt Re: Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 11:12 nie zaszkodzi im Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city [...] 16.05.09, 11:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kermitek1 Re: Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 11:25 Zenujacy jestes. Klapki na oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 11:24 No nie milicja pierwsza zaczela, a znajdujace sie na Worobjowych gorach rozne srodowiskowo "wielbicieli motocyklow" :) Tam jest mejsce gdzie zberaja sie tacy prawdziwi mesczyzni, ktore zaczeli zaczepiac tych pidorow, co chcieli cos tam zorganizowac. Milicja naiperw bronila pidorow, a potem juz ich za probe nielegalnej proby jakies tam parady (a zaczeli z zatrzymania ruchu na placu, czym odrazu zniechecili ludzi, co przyjezrzaja poogladac Moskwe z jednego z najleprzych i najwyzszych mejsc miasta) wywiezli kilku pidorow. No dostana po 100-200 rubli mandatu i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 11:33 Co Ty wypisujesz Geje mają prawo takze w Rosji do przestrzeni publicznej która staje sie jak mniemam także w Rosji !! Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Po co kasujecie ??? 16.05.09, 18:25 Nie napisalem NIC obrazliwego. A tylko - ze ci zboczence sa chozy. Trzeba ich leczyc, a nie rozpowszechniac chorobe! Prawa na propogande swej choroby - NIE MAJA. W Moskwie sa kluby dla nich, wiec niech tam i siedza. Albo biznes dla nich jest - szou biznes sie nazywa. Niech wiec siedza czicho i nie wtracaja sie ze swymi chorobami, jak nie chca sie leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo ci zboczence sa chozy. 18.05.09, 02:20 Wot, świat według kacapa. Wczoraj chozy byli polscy oficerowie, dziś chozy są: Gruzini, Ukraińcy, Bałtowie, Japończycy, NATO, USA Polacy i Geje. Aż mdli. - Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 jurij łużkow 16.05.09, 11:25 już sama nazwa mówi, że jest uprawniony do deliberacji Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 11:34 To dziwne w kraju gdzie poparcie do pedofila Stalina jest do dziś b.wysokie ,który w konkursie popularności zdobył 3 miejsce w Rosji ... Odpowiedz Link Zgłoś
kermitek1 Re: Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 11:39 Generalnie lepiej trzymac z pedalami niz z kims kto w taki sposob zionie do nich nienawiscia. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
elkoguto11 Re: Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 13:24 kermitek1 napisał: > Generalnie lepiej trzymac z pedalami niz z kims kto w taki sposob zionie do nich nienawiscia. Proste. mylisz się oceniając mnie w ten sposób, ja jestem pokojowo nastawionym człowiekiem, całkowicie heteroseksualnym, brzydzę się kościołem jednak i tym, co wmawiają księża naiwnej gawiedzi. Mówią o tolerancji udzielając gejom slubów, mówią o miłości, służąc w armii jako kapelani. Nie jest tak że ja zionę nienawiścią, studiowałem Biblię z Przyjaciółmi, i przemawia przeze mnie prawda. Bóg potępił w tym Piśmie sex mężczyzny z mężczyzną, i człowieka ze zwierzęciem. Poszukaj w Piśmie Swiętym dowodów na poparcie mych słów, na dobre Ci to wyjdzie bo na pewno się czegoś więcej dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Re: Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 11:39 Ty powinieneś dostać pałą w łeb nie po dupie. Wtedy może coś tam by sie poprzestawiało i zacząłbyś lepiej świat rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
elkoguto11 Re: Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 13:26 adkalin napisał: "Ty powinieneś dostać pałą w łeb nie po dupie. Wtedy może coś tam by sie poprzestawiało i zacząłbyś lepiej świat rozumieć." adkalin nie wart jesteś mego czasu, zwłaszcza ze twój nick ma kal w członie Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Re: Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 18.05.09, 02:21 > adkalin nie wart jesteś mego czasu, zwłaszcza ze twój nick ma kal w członie Heheh - nie znam twoich poglądów, ale wyrazy uznania za ten kał w członie :-) - Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 11:47 "Dzień wcześniej władze miasta zabroniły parady. Mer Moskwy Jurij Łużkow porównał przy tym homoseksualizm do satanizmu." Ten Łużkow się strasznie spolonizował, myśli i działa jak większość Polaków, a z "prawdziwymi Polakami" to mógłby sobie podać łapkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ignacysyn Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów i dobrze im 16.05.09, 11:58 jeszcze chwila i to ja hetero idąc z żoną i dziećmi będę sie bał i będę walczył o swoje prawa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Re: Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 12:07 W "świecie zwierząt", przynajmniej u niektórych kręgowców kontakty homoseksualne są dosyć częste, dlatego nie można tego nazwać wynaturzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
huk256 Re: Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 13:44 W świecie zwierząt gwałty są na porządku dziennym... twoim zdaniem powinny być zalegalizowane? Odpowiedz Link Zgłoś
pendrek_wyrzutek Na wzór zwierząt 16.05.09, 14:33 adkalin napisał: > W "świecie zwierząt", przynajmniej u niektórych kręgowców > kontakty homoseksualne > są dosyć częste, dlatego nie można tego nazwać wynaturzeniem. Wśród zwierząt występuje kazirodztwo i kanibalizm. Psy lubią pić wodę z klozetu a muchy jeść gó**o. Znalazł Pan sobie wspaniałe wzorce do naśladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 12:17 w takim razie Rosja to nie Europa, ale trudno mi w to uwierzyć bo mam wielu przyjaciół Rosjan i oni są na wskroś europejczykami! Bardzo prosze abyś na zawsze opuścił to forum głupi homofobie!! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 12:21 To forum powinieneś opuścić ty, bo nie dopuszczasz do istnienia innej opinii niż twoja własna. Podobnie prymitywna i niedemokratyczna była ostatnio komisja miss piękności w Kalifornii. Chciała odebrać tytuł dziewczynie za to, że ta otwarcie powiedziała, iż dla niej małżeństwo jest tylko związkiem kobiety z mężczyzną. Całe szczęście, że tam przynajmniej w porę opanowano kołtuństwo komsji chcącej karać za poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 12:27 Powiem wulgarnie, znajdz sobie jakieś macho i niech cie zerżnie, to może znormalniejesz,ale myślę że jesteś tu z ,,konieczności,,wspólczuję! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 12:31 powiesz wulgarnie, chamie, bo argumentów brak. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 do eva15 16.05.09, 12:35 Kobieta spełniona nie wyrządza krzywdy innym,to wystarczy za obszerny post! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: do eva15 16.05.09, 12:38 Ktoś cię skrzywdził, biedaku ordynarny? I to czym? Posiadaniem własnych poglądów, podczas gdy ty pleciesz, jak cię media wytresowały? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: do eva15 16.05.09, 13:03 Moze mu chodzilo o Jurija Luzkowa, mera Moskwy? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: do eva15 16.05.09, 13:05 No właśnie, aże niegramotny, to wyszło jak wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: do eva15 16.05.09, 13:09 Głupia infantylna babo,chłopa ci trzeba!!Już to zresztą napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: do eva15 16.05.09, 13:12 ergo12 napisał: > Głupia infantylna babo,chłopa ci trzeba!!Już to zresztą napisałem. Chcesz się dobrać do niego? Odpowiedz Link Zgłoś
abc136 Re: do eva15 16.05.09, 16:49 Chlopa dla evy,ciezko go bedzie znalesc.Takiego babska nikt nie zechce,prawdopodobnie paskuda jakich malo.Skad taki wniosek?ano zawsze jej wypociny mozna znalesc na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: do eva15 17.05.09, 00:32 abc136 napisał: > Chlopa dla evy,ciezko go bedzie znalesc.Takiego babska nikt nie > zechce,prawdopodobnie paskuda jakich malo.Skad taki wniosek?ano > zawsze jej wypociny mozna znalesc na forum. *********** Ano w Polsce się szuka chłopa a nie partnera, w Polsce społeczeństwo nazywa się bydłem a nie ludźmi, czego nauczymy się jeszcze od rodaków? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: do eva15 17.05.09, 23:22 nie-tak napisała: > abc136 napisał: > > > Chlopa dla evy,ciezko go bedzie znalesc. > *********** > Ano w Polsce się szuka chłopa a nie partnera, w Polsce >społeczeństwo nazywa się bydłem a nie ludźmi Dobrze trafione, zatopione. Odpowiedz Link Zgłoś
abc136 Re: do eva15 18.05.09, 00:40 Wiekowo musisz byc daleko posunieta skoro lubisz bitwe morska. Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Wiekowo - tak 18.05.09, 02:23 Posunięta - nie. Choć członek TPPRu z kałmucji po pijaku 38 lat temu nazad mocno się raz przymierzył. Od tej pory, dosłownie i w przenośni - posucha. - Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualismus Ergo 12 - wyluzuj! 16.05.09, 12:59 Eva 15 jest majorem KGB, upss, sorry FSB i od lat dzielnie (za pieniądze) walczy o dobre, choć niezasłużone imię Rosji na forach internetowych. Nawet nie wiem, czy naprawdę jest kobietą, choć to mało prawdopodobne. Nie próbuj jej przegadać, nie uda ci się, ona (on) robi to zawodowo. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Ergo 12 - wyluzuj! 16.05.09, 13:07 No popatrz, a nałogowo łazisz za moimi postami. Widać kochasz złą jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Ergo 12 - wyluzuj! 16.05.09, 14:00 Po twoich postach oceniając nigdy bym nie sądziła, że możesz mieć skłonności do rozrywki z najwyższej półki, ale masz najwyraźniej. Nawet jeśli połowy moich postów nie rozumiesz, to przynajmnje się mozolnie strasz. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 effcia wyluzuj! 16.05.09, 14:36 Effcia, twoje posty sa niezrozumiale, poniewaz zawarte w nich brednie to mieszanka propagandy i twoich kretynskich imaginacji. Kretynow i pseudointelektualistow nie rozumie nikt. Mozna jedynie zdefinjowac stopien postepujacego debilizmu...to jest mozliwe. W skali 1 -10 , osiagasz 15:):):):) Jung i Freuud pisali juz o tym ponad 100 lat temu. A tio ze rekompensujesz soibie brak partnera lub kompleks nizszosci, nikogo juz nie obchodzi. Soviety upadly, czasy imperializmu nie powroca:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Ho ho ho 18.05.09, 02:24 Najwyższa półka. W sowchozie czy znacjonalizowanym chlewie? - Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Ergo 12 - wyluzuj! 17.05.09, 00:43 zigzaur napisał: > Dla rozrywki. ******** Ano zygi chce zaszczepić nam wszystkim swoja doktrynę i swoja "demokracje" Zygi, jak już wiadomo Anglika i Amerykana wzięli pod klucz za hiszpańskie firanki na 24h aż do deportacji. Jak widzisz teraz, demonstrowali sami rosyjscy gejowie bez cudzych czyli zewnetrznych wpływów. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 Re: Ergo 12 - wyluzuj! 16.05.09, 14:32 Moze nie tyle kocha zla jakosc co tepi glupote i kretynizm soviecki:) Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Ergo 12 - wyluzuj! 16.05.09, 13:08 Też tak myślałem,ale mysle że to problem zdrady małżenieskiej,mąż bi lub gej.Ona odreagowuje tu Swoje frustracje! Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Ergo 12 - wyluzuj! 17.05.09, 08:44 E tam - nie uda ... Mnie się nieustannie udaje. Efekt uboczny jest taki, że Ewencja mnie po prostu y niestety - unika. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl Re: Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 13:48 Czytam posty ergo12 i nie widzę nigdzie, by nawoływał do wyrżnięcia heteroseksualnych. Jak zwykle pieprzysz głupoty, byle bronić twoich wschodnich sponsorów. eva15 napisała: > To forum powinieneś opuścić ty, bo nie dopuszczasz do istnienia innej opinii ni > ż > twoja własna... Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 kim ty wogole jestes by pouczac? 16.05.09, 14:29 A kim ty wogole jestes by mowic kto powinien a kto niue powinien byc na tymn forum, soviecka pseudointelektualistko. Z tego co pamietam kalifornijska komisja nie traktowala misski za pomoca palek i brutalnej sily. Dyktatorskie nawyki notorycznie powtarzaja sie na ulicach Moskwy i innych glownych miast z roznych powodow. wyborcza.pl/1,76842,6088802,W_Rosji_bija_protestujacych_przeciw_podwyzce_cel_na.html Jak w kazdej porzadniej dyktaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Pederaści rosyjscy ersatzem opozycji 16.05.09, 12:17 Jako, że opozycja rosyjska mimo pokładanych w niej nadziei i kasy nie spełnia oczekiwań Zachodu,do akcji wkraczają pederaści wspierani przez organizacje zachodnie. Obojętne kto - czy faszyści, komuniści, pederaści, cykliści czy inni, ważne by był zamęt, awantury i zdjęcia pokazujące rosyjską milicję w akcji. Resztę można rozbudować, rozdmuchać. Z awantury kilkudziesięciu ludzi można rozwinąć powieść o zamordyźmie i zastraszeniu całego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Pederaści rosyjscy ersatzem opozycji 16.05.09, 12:19 Szanowna ewo celowo pisze z małej litery,czy wiesz co oznacza slowo pederasta? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Pederaści rosyjscy ersatzem opozycji 16.05.09, 12:25 aleś mi tą małą literą przyłożył. Chyba się nie pozbieram. Co do słowa pederasta, to są 2 znaczenia pierwotne (dojrzały mężczyna, młody chłopak) oraz obiegowe (wszelki homoseksualizm męski). Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Pederaści rosyjscy ersatzem opozycji 16.05.09, 12:29 W Swoich homofobicznych postach próbujecie manipulować,kłamiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Pederaści rosyjscy ersatzem opozycji 16.05.09, 12:34 Nauczcie się polskiego, biedaku nieszczęśliwy. I nie zabierajcie głosu w tematach, których nie rozumiecie. Takich jak wy równie łatwo naszczuć na obronę pederastów jak, i jeśli zmieni się odgórny trend, do ataku na nich. Działacie odruchami psa Pawłowa reagującego na main stream, bo wierzycie, że w ten sposób jesteście nowocześni. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Pederaści rosyjscy ersatzem opozycji 16.05.09, 12:38 Jesteś analfabetką,czy rzucił Cię mąż dla kochanka ?Coś tak mi się zdaję Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Pederaści rosyjscy ersatzem opozycji 16.05.09, 12:40 Po kilku twoich postach pora na końcową diagnozę: jesteś ograniczonym głupcem nie potrafiącym dyskutować i szkoda na ciebie mojego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Pederaści rosyjscy ersatzem opozycji 16.05.09, 12:43 A teraz pointa,kiedyś poznałem faceta żonatego,i naturalnie sprawa skończyła się w lóżku,reakcja jego żony była tożsama z Twoją, stąd moja pewność co do Twego męża! Odpowiedz Link Zgłoś
zmario74 szkoda mi tej kobiety 16.05.09, 12:51 oczywiście nie masaz sobie nic do zarzucenia łajzo? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: szkoda mi tej kobiety 16.05.09, 12:55 To ze jest żonaty dowiedziałem się po fakcie łajzo!!Czy wystarczy> Odpowiedz Link Zgłoś
zmario74 Re: szkoda mi tej kobiety 16.05.09, 13:06 tego (na pewno) nikt nie wie oprócz ciebie - oczywiście że nie wystarczy, bo nie warto wierzyć w żadne wasze słowa teraz jesteście jak politycy: wszędzie was pełną (gw,tv) i kłamiecie na zasadzie małych kroków tj. najpierw to później tamto a potem jeszcze dalej ... kiedy powiecie stop(?) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Pederaści rosyjscy ersatzem opozycji 16.05.09, 13:04 Po co sią wysilasz biedaku na nietrafione analizy mojego życia prywatnego zamiast od razu podać, że bronisz własnej sprawy. Teraz wszystko jasne, jesteś przewrażliwionym pederastą. W swoim zacietrzewieniu i ograniczeniu umysłowym nie jesteś w stanie pojąć, że ja wcale nie próbuję ciebie obrażać za twoje skłonności seksualne, a tylko pokazuję, że brak ci toleracji dla innych. Jesteś z gruntu nietolerancyjnym, agresywnym pederastą obrażającym kacapa_z _moskwy za inne niż twoje poglądy. Dlatego właśnie włączyłam się do dyskusji, bo nie lubię, gdy ktoś próbuje zamknąć innym usta i to w dodatku w imię tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Pederaści rosyjscy ersatzem opozycji 16.05.09, 13:18 Klamiesz, widziałem Cię w ,,akcji,, przy okazji innych wątków gejowskich!! Odpowiedz Link Zgłoś
calli Re: Pederaści rosyjscy ersatzem opozycji 16.05.09, 13:26 heh, jak ergo12 rozszyfrował eve15 - szac gościu! xDD Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Pederaści rosyjscy ersatzem opozycji 16.05.09, 13:44 Zgadza się. Ta suka ostatnio kłamała jak z nut ,że nie wchodzi na forum sportowe i że się pod nią podszywają tam ... W 5 min. udowodniłem forumowiczom , że ta swołocz kłamie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Pederaści rosyjscy ersatzem opozycji 16.05.09, 13:47 Muszę przed nią ostrzec, przed chwilą kiedy dyskutowałem z nią mój komp został zaatakowany przez wirusa,ale program antyvir zrobił kwarantannę. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Pederaści rosyjscy ersatzem opozycji 16.05.09, 13:52 to był chyba jakiś pro-pedał wirus. Ktoś tobie widocznie posłał to, co lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Aby nie być gołosłownym jak jeb_brygada :) 16.05.09, 14:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=904&w=93009095&a=93025987 Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Heheheh, 40 tys. postów w 4 lata 18.05.09, 02:27 Czyli 3-5 postów na godzinę, 24*7*365. Ja oczjeń podziewljaju wasze ŻYCIE PRYWATNE, ljojtenant eva/ - Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl [...] 16.05.09, 13:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon8 effcia, dawaj dowody 16.05.09, 14:38 ''Jako, że opozycja rosyjska mimo pokładanych w niej nadziei i kasy nie spełnia > oczekiwań Zachodu,do akcji wkraczają pederaści wspierani przez organizacje > zachodnie. '' Parszywe slugusy zachodu, prawda. A skad ty to wszystko wiesz effcia. Moze jakies dowody???? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: effcia, dawaj dowody 16.05.09, 14:40 Dowody?.To fakt.Podobny do tego jak na kampanie Palikota wplacali bezrobotni i biedni studenci. Odpowiedz Link Zgłoś
swiblowo Re: Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 12:17 Pomoc? Leczyc? Za pieniadze podatnika, tak? -wala! Do kamieniolomow i niech zapie...ja. Leczyc alkocholika, to jak leczyc turyste, ktory polknal wirusa ebola na safarii. Odpowiedz Link Zgłoś
anegra Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 12:22 Chciałabym szanować wszystkich ludzi, gejów też. Ale jak mam to robić, kiedy robią z siebie pajaców podczas cyrkowych parad, poprzebierani w kiecki i umalowani jak jakieś tanie dziwki ? Szacunku i tolerancji nie wywalczy się obrazoburczymi paradami, które u dużej grupy ludzi wzbudzają - łagodnie mówiąc- niesmak, a czasami wręcz agresję i obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 do Anegra 16.05.09, 12:34 Cyt,,. poprzebierani w kiecki i umalowani jak jakieś tanie dziwki ? Szacunku i tolerancji nie wywalczy się obrazoburczymi paradami,,Gdzie w Polsce coś takiego widziałaś/eś Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: do Anegra 16.05.09, 13:04 A w jakim kraju maja byc Tanie, jesli nie w Rosji? Odpowiedz Link Zgłoś
huk256 Re: do Anegra 16.05.09, 13:15 Gdzie w Polsce coś takiego widziałaś/eś Jeszcze nigdzie, poza TV w relacjach z zachodu – śmieszność polega na tym że to właśnie przez takich idiotów biorących udział w tego typu paradach + politykach jak Biedroń jest tak złe zdanie o gejach w ogóle – właśnie tych parad „boją się” najczęściej „przeciwnicy” gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
habibi888-pl do ergo12 16.05.09, 13:35 Osobiście nie widziałem żadnej takiej parady, ale to jest to, co pokazuje cały czas TV i łamy gazet. Nie ma szansy na poznanie czegoś innego. ergo12 napisał: > Cyt,,. > poprzebierani w kiecki i umalowani jak jakieś tanie dziwki ? > Szacunku i tolerancji nie wywalczy się obrazoburczymi > paradami,,Gdzie w Polsce coś takiego widziałaś/eś Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: do ergo12 16.05.09, 13:43 To przyjdz na paradę w Warszawie, a zobaczysz ludzi kompletnie ubranych i zyczliwych swiatu. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Ja tych ruskich jednak lubię. 16.05.09, 12:23 Są miejsca tolerancyjne dla homo i są też nietolerancyjne. Na świecie są przeciwnicy homo i oni też mają prawo do swojego terytorium, na którym nie będą skazani na oglądanie homoparad. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrzej Rosja: Milicja rozpędziła paradę gejów 16.05.09, 12:23 Rewelacja! Gratuluje odwagi i zaparcia! Rosyjskie wladze pozostawie bez komentarza! Zenujace!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calli ale banda postsowieckich buraków.. 16.05.09, 12:29 ..sie wypowiada na tym forum, gdzieście się tyle czasu uchowali? Odpowiedz Link Zgłoś
zmario74 popatrzcie na tego ... 16.05.09, 12:31 dekla w stroju panny młodej ... i jak tu takiego nie zdzielić jeśli juz chcą siebie lansować to niech nie wchodzą w cudze łachy i model ogólnie akceptowany jak małżeństwo KOBIETY I MĘŻCZYZNY! Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: popatrzcie na tego ... 16.05.09, 22:24 zmario74 napisał: > dekla w stroju panny młodej ... i jak tu takiego nie zdzielić > jeśli juz chcą siebie lansować to niech nie wchodzą w cudze łachy i model > ogólnie akceptowany jak małżeństwo KOBIETY I MĘŻCZYZNY! Geez, czy ty naprawdę czujesz się zagrożony faktem, że mężczyzna założył suknię? A wiesz, że w czasach Szekspira w teatrze aktorami mogli być tylko mężczyźni, więc role kobiece były odgrywane przez nich w kobiecych strojach? Anglia jakoś ma się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol Nie lubię ruskich ale tu - brawo! 16.05.09, 12:32 Są pewne rzeczy które uchodzą w prywatnej sypialni, ale nie na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
zmario74 Re: Nie lubię ruskich ale tu - brawo! 16.05.09, 12:33 in plus dla Ruskich Odpowiedz Link Zgłoś
umywalkawic Re: Nie lubię ruskich ale tu - brawo! 16.05.09, 12:48 1. Dulszczyzna, szanowny/owna r_mol! Dulszczyzna! Niech se będą odmieńcami, byleby nie kuli tym w oczy, tak? 2. Czy ktoś tam uprawiał seks? Jeżeli nie, to co to jest to coś, co wg ciebie nie uchodzi na ulicy? Czy np. spacer ręka w rękę to publiczne zgorszenie? Czy jak chłopak idzie z dziewczyną za rękę to to już jest epatowanie własną seksualnością? Nie? To dlaczego swobodnie nie mogą tego robić osoby nieheteroseksualne? Po to są marsze i nawet całe te kiczowate parady, coby społeczeństwo przyzwyczaić do obecności gejów i lesbijek w przestrzeni publicznej i przekonać, że mimo że inni, nie jesteśmy gorsi i nie stanowimy zagrożenia. Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol Jeśli taka parada ma "przyzwyczaić" społeczeństwo 16.05.09, 13:29 do pederastów to chyba nie spełnia swojego celu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz i jak zwykle; by zorganizować "paradę" 16.05.09, 12:32 muszą ogłosić mobilizację w całej europie by się ich ze trzystu do kupy zebrało... Czyli tak jak i u nas; połowa paradowiczów ma obcy paszport. Wychodzi na to, że brak swobud tylko paru posranym pedałom przeszkadza w rodzaju rodzimego Biedronia czy Niemca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: i jak zwykle; by zorganizować "paradę" 16.05.09, 12:52 Naucz się pisać po polsku proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: i jak zwykle; by zorganizować "paradę" 16.05.09, 17:19 w Berlinie na takie parady przychodzi, pobawić się, 500 000 ludzi fotoforum.gazeta.pl/3,0,670160,2,101.html Odpowiedz Link Zgłoś
gangut Jacy geje? Gej to np. śp. Jerzy Waldorff 16.05.09, 12:35 a to są pedały jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś