Dodaj do ulubionych

Nowy spot PO: Postaw na Polskę

17.05.09, 20:31
i like turtles.
Obserwuj wątek
    • morning.calm Nowy spot PO: Postaw na Polskę 17.05.09, 20:33
      Pomysł ciekawy, ale dobór kolorów w spocie jest beznadziejny. Odcienie
      szarości to nie jest najlepszy pomysł na reklamę, która ma być zachęcająca.
      • jola_z_dywit6 S_A_M_0_0_B_R_0_N_A 17.05.09, 20:37
        Samoobrona jest za rozmowami na temat drastycznie pogarszających się warunków życia.
        A zwłaszcza.
        Drakońskiego fiskalizmu(podatki ekologiczne pracownicze i zdrowotne)
        Wprowadzanej tylnymi drzwiami dyskryminacji osób niezasobnych materialnie
        (proponowane dodatkowe ubezpieczenia społeczne w kwotach kilkaset złotych
        miesięcznie)co skutkować będzie faktycznie eksterminacją ludzi ubogich.
        Nasilającej się drożyzny żywności i środków produkcji oraz wzrastającego
        lawinowo bezrobocia.
        Rozmowy społeczne z reprezentantami szerokich grup społecznych i związkowców
        muszą być pilnie podjęte w obliczu kryzysu i całkowitej nieporadności sił
        rządowych odpowiedzialnych w znacznej mierze za zaistniałą sytuację.
        • x2468 Re: S_A_M_0_0_B_R_0_N_A 17.05.09, 20:42
          Czym sie rozni samoobrona od pis?
          • katolik_polski1 Zaglebie taniej sily roboczej ! 17.05.09, 20:52
            Tylko do tego rzady Tuska byly zdolne .
            Rozbite rodziny i poniewierka Polakow .
            • indianski Re: Zaglebie taniej sily roboczej ! 17.05.09, 20:55
              sprowadz sobie afdanczykow , to poczujesz sie jak bogaty anglik czy irlandczyk
              • katolik_polski1 Re: Zaglebie taniej sily roboczej ! 17.05.09, 20:57
                indianski napisał:

> sprowadz sobie afdanczykow , to poczujesz sie jak bogaty anglik czy irlandczyk
                --------------------
                Walnij glowa o sciane ,moze zaczniesz myslec w realu :)
                • indianski Re: Zaglebie taniej sily roboczej ! 17.05.09, 21:00
                  Ty walisz codziennie i jakos nie pomaga
                  • katolik_polski1 Re: Zaglebie taniej sily roboczej ! 17.05.09, 21:02
                    indianski napisał:

> Ty walisz codziennie i jakos nie pomaga
                    --------------------------
                    Myslalem ,ze odpowiesz mi jakims zydowskim przyslowiem .
                    Daleko do diaspory ?:)))
                    • indianski Re: Zaglebie taniej sily roboczej ! 17.05.09, 21:05
                      Pewnie mam dalej niz ty do konfesjonalu :P
                      • katolik_polski1 Re: Zaglebie taniej sily roboczej ! 17.05.09, 21:10
                        indianski napisał:

> Pewnie mam dalej niz ty do konfesjonalu :P
                        --------------------------
                        Mieszkasz i zyjesz w Niemczech ,ale swojego
                        dlugiego nocha musisz wciskac w polskie sprawy !
                        • wiedmak A ty gnoju widze ze miszkasz w Polsce 17.05.09, 21:11
                          Musi bardzo bolec i uwierac ze tak daleko od prawdziwego domu kacapski ciagnidrucie?
                          • katolik_polski1 Moze by tak polskiego sie poduczyc :) 17.05.09, 21:23
                            wiedmak napisał:

> Musi bardzo bolec i uwierac ze tak daleko od prawdziwego domu kacapski ciagnidr
                            > ucie?
                            -----------------
                            Garbatonosy :)
                            • cwiercgluwek_z_pultuska PO = Polska a POkoleksie = narod. PO znowu 17.05.09, 22:51
                              robi POciemnote na szaro
                              hahahahahahahahhaahhahahahhahaah
                              • swan_ganz "POstaw na POlskaę"... Ja ci kuziwa postawię 17.05.09, 23:43
                                ale oczy w słup, Dondonie jeden.... Wylezą ci ze zdziwienia tak samo
                                jak po wyborach w '05...
                                • kralik111 Re: "POstaw na POlskaę"... Ja ci kuziwa postawię 17.05.09, 23:53
                                  swan_ganz napisał:

> ale oczy w słup, Dondonie jeden.... Wylezą ci ze zdziwienia tak samo
                                  > jak po wyborach w '05...

Szczeknij teraz swan tak, jak szczekales po wyborach w 2007,
                                  blaznie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
                                  • poszeklu "POstaw na POlskaę"... Co jeszcze ukrasc 18.05.09, 04:23
                                    PO POkazuje co jeszcze moga ukrasc i zniszczyc w Polsce.

swan_ganz napisał:

> ale oczy w słup, Dondonie jeden.... Wylezą ci ze zdziwienia
                                    > tak samo jak po wyborach w '05...
                    • tw_kaczor zmień nick na katolik_wolski1 wolaku... 17.05.09, 21:10
                  • toberson POstawcie na Tuska to was wykonczy!!! 17.05.09, 21:54
              • ambl Re: Zaglebie taniej sily roboczej ! 17.05.09, 21:17
                indianski napisał:

> sprowadz sobie afdanczykow , to poczujesz sie jak bogaty anglik czy
                irlandczyk< Oświeć mnie głupi,gdzie znależć tych >afdanczykow<?
                • indianski Re: Zaglebie taniej sily roboczej ! 17.05.09, 21:36
                  A co , az tak ci sie nie chce pracowac ?
                  • katolik_polski1 Re: Zaglebie taniej sily roboczej ! 17.05.09, 21:39
                    indianski napisał:

> A co , az tak ci sie nie chce pracowac ?
                    ------------------
                    A ty gdzie pracujesz ,w banku :)))
                    • indianski Re: Zaglebie taniej sily roboczej ! 17.05.09, 21:41
                      A myslales ze jestem proboszczem ?
                      • katolik_polski1 Re: Zaglebie taniej sily roboczej ! 17.05.09, 21:43
                        indianski napisał:

> A myslales ze jestem proboszczem ?
                        -----------------
                        Bujaj sie !
                        Chcesz zniszczyc Polske !
                        • kralik111 Re: Zaglebie taniej sily roboczej ! 17.05.09, 22:47
                          katolik_polski1 napisał:

> indianski napisał:
                          >
                          > > A myslales ze jestem proboszczem ?
                          > -----------------
                          > Bujaj sie !
                          > Chcesz zniszczyc Polske !

Polske niszcza ci, ktorzy nagminnie wchodza w smierdzace koalicje, albo to
                          koalcije parlementarne z SLD, albo rzadowe z Samoobrrona i LPR, albo teraz z ta
                          mala nic nie znaczaca partyjka...;DDDDDDD

• poszeklu Condom nadmuchany do max: PO 18.05.09, 04:26
                            Kryzys jak szpolka przekluje tego Donalda Kondoma
                            i zostanie smrod.
              • wyciety Re: Zaglebie taniej sily roboczej ! 18.05.09, 00:58
                Odkorowany przez PO i GW.
            • dyktator_bolandy Re: Zaglebie taniej sily roboczej ! 17.05.09, 21:51
              więc zamiast klęczeć w kościele o obsługiwać plebena robiąc mu
              dobrze w zakrystii, zakładaj firmę i zatrudniaj rodaków za wysokim
              wynagrodzeniem, na co czekasz???
            • kralik111 Re: Zaglebie taniej sily roboczej ! 17.05.09, 22:38
              katolik_polski1 napisał:

> Tylko do tego rzady Tuska byly zdolne .
              > Rozbite rodziny i poniewierka Polakow .

Glupku, Polacy wyjechali za chlebem w latach 2005 - 2007, teraz
              wracaja...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
              • carpaccio4 kralik, jak tam makaron? 17.05.09, 22:39
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=95431784&wv.x=2&a=95437667
                • kralik111 Re: kralik, jak tam makaron? 17.05.09, 22:43
                  carpaccio4 napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=95431784&wv.x=2&a=95437667

Ugotowanym makaronem w bierki? A gdzie ty wsioku uslyszales taka gaduule?

BUA HA H A HA H A H AH A H AH A HAH H A H A H AH AH AH AH
                  • swan_ganz o!!! kralik się rozwija.... 17.05.09, 23:40
                    > BUA HA H A HA H A H AH A H AH A HAH H A H A H AH AH AH AH

poznał wreszcie nowe literki .....
                    • kralik111 Re: o!!! kralik się rozwija.... 17.05.09, 23:48
                      swan_ganz napisał:

> > BUA HA H A HA H A H AH A H AH A HAH H A H A H AH AH AH AH
                      >

>
                      > poznał wreszcie nowe literki .....

Za ty tym pajacu dalej stoisz w miejscu i oprocz "BUA HA HA" niczego nie jestes
                      w stanie przeczytac...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                • kralik111 Re: kralik, jak tam makaron? 17.05.09, 22:45
                  Dawaj no carpaccio, podjezdzaj tutaj ladnie z nowa historyjka, ta o banku i
                  mejlonach juz jest oblatana, ta o kontraktach z NFZ capem smierdzi, pozostala ci
                  jeszcze historyjka o carpaccio i jego wielkim penisie..;DDD

Opowiedz cos carpaccio, posmiejemy sie wszyscy z
                  debila...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                  • carpaccio4 Re: kralik, jak tam makaron? 17.05.09, 22:52
                    kralik111 napisał:

> Dawaj no carpaccio,
                    twoje zainteresowanie cudzymi pieniędzmi jest co najmniej dziwne. gdzie
                    donosisz? natomiast ten ugotowany makaron nikogo chyba nie dziwi, tak samo jak
                    wasze matki polki walące browar i wódę przed rozwiązaniem.
                    • kralik111 Re: kralik, jak tam makaron? 17.05.09, 22:56
                      carpaccio4 napisał:

> kralik111 napisał:
                      >
                      > > Dawaj no carpaccio,
                      > twoje zainteresowanie cudzymi pieniędzmi jest co najmniej dziwne. gdzie
                      > donosisz? natomiast ten ugotowany makaron nikogo chyba nie dziwi, tak samo jak
                      > wasze matki polki walące browar i wódę przed rozwiązaniem.

Ja wsioku nie o pieniadzach, tylko o twoich historyjkach, ty smierdzielu zadnych
                      pieniedzy nie posiadasz, bo zmywajac gary i myjac podlogi pieniedzy zadnych nie
                      zarobisz, idz wsioku do szkoly, zrob jakis zawod, to moze zaczniesz zarabiac, a
                      tak to ci historyjki mitomanie pozostaja...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                      • carpaccio4 Re: kralik, jak tam makaron? 17.05.09, 22:59
                        kralik, bój się pijanych ciężarnych polek, sam piszesz, że wycierasz anglosaskie
                        szalety.... uspokój się, łyknij wody z muszli może ostygniesz.
                        • kralik111 Re: kralik, jak tam makaron? 17.05.09, 23:03
                          carpaccio4 napisał:

> kralik, bój się pijanych ciężarnych polek, sam piszesz, że wycierasz anglosaski
                          > e
                          > szalety.... uspokój się, łyknij wody z muszli może ostygniesz.

Pijane, ciezarne polki sa twoim otoczeniem, ty o nich piszesz nie ja, pijana
                          ciezarna polka cie urodzila i z tym bolem do konca swojego smutnego zycia wsrod
                          stert niepomytych garow i brudnych podlog bedziesz musial
                          zyc...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                          • carpaccio4 Re: kralik, jak tam makaron? 17.05.09, 23:06
                            widzisz kralik, gdyby mnie urodziła polka to ja bym był kralikiem. moralnym
                            kralikiem. hehehe złamasie.

• kralik111 Re: kralik, jak tam makaron? 17.05.09, 23:07
                              carpaccio4 napisał:

> widzisz kralik, gdyby mnie urodziła polka to ja bym był kralikiem. moralnym
                              > kralikiem. hehehe złamasie.
                              >

Cyganicha jak miala polski paszport, to tez polka,
                              idioto...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
                              • carpaccio4 Re: kralik, jak tam makaron? 17.05.09, 23:09
                                kralik111 napisał:

> carpaccio4 napisał:
                                >
                                > > widzisz kralik, gdyby mnie urodziła polka to ja bym był kralikiem. moraln
                                > ym
                                > > kralikiem. hehehe złamasie.
                                > >
                                >
                                > Cyganicha jak miala polski paszport, to tez polka,
                                > idioto...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
                                ja tam nie wróg twojej matce...
                                • kralik111 Re: kralik, jak tam makaron? 17.05.09, 23:17
                                  carpaccio4 napisał:

> kralik111 napisał:
                                  >
                                  > > carpaccio4 napisał:
                                  > >
                                  > > > widzisz kralik, gdyby mnie urodziła polka to ja bym był kralikiem.
                                  > moraln
                                  > > ym
                                  > > > kralikiem. hehehe złamasie.
                                  > > >
                                  > >
                                  > > Cyganicha jak miala polski paszport, to tez polka,
                                  > > idioto...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
                                  > ja tam nie wróg twojej matce...

Ja wrogiem twojej matce tez nie jestem, ale nie ja cie wychowalem tylko twoja
                                  matka, ja cie nie nauczylem traktowac kobiety jak ku...y, tylko twoja matka, ja
                                  swiadectwa twojej matce nie wystawiam, robisz to ty.
                          • kaczka701 Re: kralik, 17.05.09, 23:08
                            myslalem kralik ze jestes idiota..a jednak sie mylilem jestes
                            poprostu kawal chamskiego kutafonca, zakompleksiony niedorajda,
                            obszczymurek remizowy, czyli normaly polski darmozjad
                            • kralik111 Re: kralik, 17.05.09, 23:19
                              kaczka701 napisał:

> myslalem kralik ze jestes idiota..a jednak sie mylilem jestes
                              > poprostu kawal chamskiego kutafonca, zakompleksiony niedorajda,
                              > obszczymurek remizowy, czyli normaly polski darmozjad

Piszesz o swoim ojcu, wiec dlaczego zwracasz sie do mnie, bydlaku PiSi...?

Poczytaj co twoj PiSi kolega carpaccio pisze o pijanych, ciezarnych polkach, ty
                              marne PiSie scierwo.
                              • kaczka701 Re: kralik, 17.05.09, 23:24
                                intelektualny gnomie !! mialem watpliwa przyjemnosc poczytac pare
                                twoich postow....intelektualny gnom...i tak chyba przesadzam to dla
                                ciebie komplement..
                                • kralik111 Re: kralik, 17.05.09, 23:26
                                  kaczka701 napisał:

> intelektualny gnomie !! mialem watpliwa przyjemnosc poczytac pare
                                  > twoich postow....intelektualny gnom...i tak chyba przesadzam to dla
                                  > ciebie komplement..

Wpadles chamie na forum wtraciles sie w dyskusje i mnie zwyzywales, i ty scierwo
                                  chcesz mnie nazywac intelektualnym gnomem, tylko dlatego, ze nie pozwole
                                  jakiemus PiSiemu zasrancowi-pedalowi, wulgatrnie pisac o Polkach?
                                  Zastanow sie nad soba matole.
                                  • kaczka701 Re: kralik, 17.05.09, 23:30
                                    zauwazylem ze wszystkie kurduple sa agresywne...masz cos jeszcze
                                    madrego do powiedzenia pajacu??
                                    • kralik111 Re: kralik, 17.05.09, 23:32
                                      kaczka701 napisał:

> zauwazylem ze wszystkie kurduple sa agresywne...masz cos jeszcze
                                      > madrego do powiedzenia pajacu??

Kurduplowatoscia cechuja sie kaczynskie i jego przydupasy, czyli ty PiSrancu
                                      gluypi...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                      • kaczka701 Re: kralik, 17.05.09, 23:36
                                        jednak intelektualny gnom to przesadzilem to byl komplement.....ty
                                        nawet odrobiny intelektu niestety nie posiadasz.....piszac o
                                        kurduplowatosci mialem na mysli intelekt a nie wzrost....ale przy
                                        twoim IQ to sie nie dziwie ze niezrozumiales..
                                        • kralik111 Re: kralik, 17.05.09, 23:38
                                          kaczka701 napisał:

> jednak intelektualny gnom to przesadzilem to byl komplement.....ty
                                          > nawet odrobiny intelektu niestety nie posiadasz.....piszac o
                                          > kurduplowatosci mialem na mysli intelekt a nie wzrost....ale przy
                                          > twoim IQ to sie nie dziwie ze niezrozumiales..

Myslisz, ze ja pisalem o wzroscie ?

Ty idioto, ty faktycznie glupim PiSglowkiem jestes...:DDDDDDDDD

BUA HA H A H AH A H A H AH A H AH A H A HA H A HA HAHAHAHAHAH
                                        • kralik111 Re: kralik, 17.05.09, 23:39
                                          kaczka701 napisał:

> jednak intelektualny gnom to przesadzilem to byl komplement.....ty
                                          > nawet odrobiny intelektu niestety nie posiadasz.....piszac o
                                          > kurduplowatosci mialem na mysli intelekt a nie wzrost....ale przy
                                          > twoim IQ to sie nie dziwie ze niezrozumiales..

Wytlumacz mi jeszcze wyszczekany PiSglowku, jak obliczyles moje IQ..?

BUA HA HA H A H A H A H AH A H A H A H A

Nie kompromituj sie pajacu...;D
                                          • kaczka701 Re: kralik, 17.05.09, 23:41
                                            kazdy wnikliwy obserwator moze obliczyc twoje IQ wkoncu na forum
                                            GWnianej udzielasz sie od dawna...wystarczy poczytac twoje posty....

zenada...szkoda pisac..
                                            • kralik111 Re: kralik, 17.05.09, 23:47
                                              kaczka701 napisał:

> kazdy wnikliwy obserwator moze obliczyc twoje IQ wkoncu na forum
                                              > GWnianej udzielasz sie od dawna...wystarczy poczytac twoje posty....
                                              >
                                              > zenada...szkoda pisac..

No to powiedz jak kazdy wnikliwy obserwator oblicza IQ, matole....:DDDDDDDDDDDDDDDD

Uprzedzalem cie, nie rob z siebie pajaca, na razie sie toba bawie, ale zaraz na
                                              ciebie siade i cie zjem, smiechem obale i nasram na glupi PiSi
                                              leb...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
                                              • kaczka701 Re: kralik, 17.05.09, 23:48
                                                bawisz mnie!!! hehehee ......baw mnie!!!!
                                                • kralik111 Re: kralik, 17.05.09, 23:50
                                                  kaczka701 napisał:

> bawisz mnie!!! hehehee ......baw mnie!!!!

Otworz szeroko usta, to cie zabawie...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • kaczka701 Re: kralik, 17.05.09, 23:54
                                                    uuuu kralik ty sie nawet na pajaca nie nadajesz!!!!!
                                                  • kralik111 Re: kralik, 17.05.09, 23:56
                                                    kaczka701 napisał:

> uuuu kralik ty sie nawet na pajaca nie nadajesz!!!!!

...w przeciwienstwie do ciebie...;DDDD

Zeby umyles brudasie, jezeli tak, to otwieraj paszcze, pan Kralik cie
                                                    rozbawi...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
                                                • kralik111 Re: kralik, 17.05.09, 23:55
                                                  E ty, kaczka, gdzie jestes cyku, gdzie kacza dupe chowasz, dawaj tutaj, pan
                                                  zabawic cie chce...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • kaczka701 Re: kralik, 17.05.09, 23:57
                                                    masz pecha nie jestem pedalem....szukaj podobnych do siebie na
                                                    jakims gay-owskim forum....
                                                  • kralik111 Re: kralik, 18.05.09, 00:10
                                                    kaczka701 napisał:

> masz pecha nie jestem pedalem....szukaj podobnych do siebie na
                                                    > jakims gay-owskim forum....

No jak nie jestes pedalem? Przeciez jestes z PiS...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • kaczka701 Re: kralik, 18.05.09, 00:13
                                                    jestem tolerancyjny nawet jezeli w duszy mysle o was pedalach -
                                                    zboczency....a swoja droga odwazny karlik jestes na GWnianym forum
                                                    do homosexualnosci sie przyznac....
                                                  • kralik111 Re: kralik, 18.05.09, 00:19
                                                    kaczka701 napisał:

> jestem tolerancyjny nawet jezeli w duszy mysle o was pedalach -
                                                    > zboczency....a swoja droga odwazny karlik jestes na GWnianym forum
                                                    > do homosexualnosci sie przyznac....

Nieeeeeeeeeeeee, ja pedalem nie jestem, widze PiSglowka czyli ciebie i mysle
                                                    sobie, chlopak zaczepia mnie, nie ma nic do powiedzenia, a mimo wszystko mnie
                                                    zaczepia, staje w obronie znanego forumowego pedalichy (carpaccio) wulgarnie
                                                    piszacego o ciezarnych Polkach i w jego (pedalichy) imieniu mi ubliza, wiec
                                                    doszedlem do slusznego wniosku, ze te bolca pajacu szukasz...;DDDDDDDDDDDDDDDDD

BUA HA H AH A H A H A HA H A HA H A HA HA H A H AH A H AH A A HA H
                                                  • kaczka701 Re: kralik, 18.05.09, 00:31
                                                    hmmmm myslenie ci nie sluzy....masz problemy z koncentracja i
                                                    wyrazaniem sie logicznym....ale cwicz cwicz....nawet malpe podobno
                                                    mozna nauczyc jazdy na rowerze..wiec i ty moze w czyms osiagniesz
                                                    jakies sukcesy....szczerze zycze....
                                                  • kralik111 Re: kralik, 18.05.09, 00:38
                                                    kaczka701 napisał:

> hmmmm myslenie ci nie sluzy....masz problemy z koncentracja i
                                                    > wyrazaniem sie logicznym....ale cwicz cwicz....nawet malpe podobno
                                                    > mozna nauczyc jazdy na rowerze..wiec i ty moze w czyms osiagniesz
                                                    > jakies sukcesy....szczerze zycze....

O czym ty PiSglowku piszesz, naprawde jetes takim glupim gowniarzem i myslisz,
                                                    ze gowniarstwem sie wykrecisz?
                                                    Cieciu, naublizales mi w obronie pedala ktory w bardzo wulgarny sposob ublizal
                                                    ciezarnym Polkom, to bylde przedstawialo Polki, czyli rowniez twoja mamusie jako
                                                    wiecznie pijane, ciezarne dziwki i tu bucu stanales w tego bydlaka obronie
                                                    ublizajac mi, myslisz pajacu, ze gowniarstwem jakie tutaj soba
                                                    prezentujeszzatrzesz poprzednie posty, ze ktos ich nie przeczyta...?

Idz pajacu lepiej spac, tak jak zrobile liderzy PiSu przed debata
                                                    publiczna...;DDDDDDDDD
                                                  • kaczka701 Re: kralik, 18.05.09, 00:41
                                                    pajacu?? hhee heee..z tego co tu widze to mijsce pierwszego paaca
                                                    tego forum jest przez ciebie obsadzone..nawet sadze ze nie jest
                                                    przez nikogo zagrozone..trzymasz sie na tym miejscu mocno...
                                                  • kralik111 Re: kralik, 18.05.09, 00:46
                                                    kaczka701 napisał:

> pajacu?? hhee heee..z tego co tu widze to mijsce pierwszego paaca
                                                    > tego forum jest przez ciebie obsadzone..nawet sadze ze nie jest
                                                    > przez nikogo zagrozone..trzymasz sie na tym miejscu mocno...

Widze, ze ty taz, jak carpaccio uwazasz kobiete za ciezarna dziwke, ale to
                                                    normalne wsrod was, czlokow PiS...;DDDDDDDDDDDD

Wiec co tak wlasciwie pajacu masz do powiedzenia, jeszcze nie widzialem ani
                                                    jednago zdania napisanego przez ciebie dotyczacego toczacej sie dyskusji, czyli
                                                    spotu wyborczego PO, udowodnij pajacu, ze nie jestes pajacem i skieruj dyskusje
                                                    na wlasciwe tory, moze wtedy uznam siebie za pajaca, a ciebie za czlowieka
                                                    honoru...;DDDDDDDDDDDD

BUA HA H A HA H A H AH A H A H A H A H AH A H AH A H AH AHA
                                                  • kaczka701 Re: kralik, 18.05.09, 00:48
                                                    ja do twojej kategori czlowieka honoru..(michnik o jaruzelskim)..nie
                                                    chce nalezec.....wy macie swoja klike i mnie do niej nie wmieszaj...
                                                  • kralik111 Re: kralik, 18.05.09, 00:53
                                                    kaczka701 napisał:

> ja do twojej kategori czlowieka honoru..(michnik o jaruzelskim)..nie
                                                    > chce nalezec.....wy macie swoja klike i mnie do niej nie wmieszaj...

Michnik jednak Jaruzelskiego medalem panstwowym nie udekorowal, prawda PiSi
                                                    pajacu...;D

A jak to jest z tym spotem pajacu, myslisz, ze jest zly, ze PiS wchodzac w nic
                                                    nie znaczaca i zbagatelizowana przez cala Europe koalicje bedzie w stanie
                                                    osiagnac cos dla Polski, czy weszli w ta koalicje, bo nie znaja jezykow, nie
                                                    znaja sie na ekonomii, prawie i wszystkich tych rzeczach ktore sa zalatwiane w PE?
                                                    Nie wydaje ci sie pajacu, ze PiS ucieka w Europe przed polskim prawem i za
                                                    latwymi pieniedzmi, no jak ten twoj PiS pajacu ma cie w tym parlamenci
                                                    europejskim reprezentowac, no jak pajacu...?

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • kralik111 Re: kralik, 18.05.09, 01:03
                                                    No gdzie jestes pajacu, dales nura jak twoi liderzy partyjni...?

BUA HA HA HA H A H A H AH A H A H HA H AH AH A H AH AH A H A H AH
                                                  • kralik111 Re: kralik, 18.05.09, 01:15
                                                    Uciekles, stchorzyles, schowales leb w piasek, zachowales sie jak pospolity
                                                    pasozyt z PiS i potwierdziles, ze jestes malym, smiesznym nic nie znaczacym
                                                    pajacem...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                  • swan_ganz uuu... jednak się nie rozwija.. 17.05.09, 23:41
                    ...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kralik... czy ty musisz być taki monotematyczny?
                    Wziąłbyś się wreszcie za resztę alfabetu...
                    • kralik111 Re: uuu... jednak się nie rozwija.. 17.05.09, 23:50
                      swan_ganz napisał:

> ...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                      >
                      > Kralik... czy ty musisz być taki monotematyczny?
                      > Wziąłbyś się wreszcie za resztę alfabetu...

Wroc jeszcze raz do mojego postu i zobacz ile nieznanych ci literek sie w nim
                      znajduje, PiSi glupku...;DDDDDDDDDDDDD
                    • kralik111 Re: uuu... jednak się nie rozwija.. 17.05.09, 23:52
                      swan_ganz napisał:

> ...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                      >
                      > Kralik... czy ty musisz być taki monotematyczny?
                      > Wziąłbyś się wreszcie za resztę alfabetu...

Swan nie bede pytal o wrazenia z omawianego artykulu, bo tam jest pelno literek
                      i wiem, ze sa one poza twoim zasiegiem, ale byl tam tez filmik, jego tez matole
                      nie zrozumiales ?

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                      • swan_ganz Kralik - bądźmy szczerzy... 18.05.09, 00:07
                        z tobą to sobie można o majtach Dody pogadać a nie wymieniać opinie
                        na tematy polityczne... Ze ślepym mam o kolorach gadać?
                        • kralik111 Re: Kralik - bądźmy szczerzy... 18.05.09, 00:11
                          swan_ganz napisał:

> z tobą to sobie można o majtach Dody pogadać a nie wymieniać opinie
                          > na tematy polityczne... Ze ślepym mam o kolorach gadać?

Skad mozesz wiedziec jezeli nigdy nie probowales, ja sie na majtkach Dody nie
                          znam, szczerze mowiac nawet nie bardzo sie orietuje kto to jest Doda, ale
                          wierze, ze jezeli dam ci wystarczajaco czasu to zbiezesz mysli i uda ci sie to
                          mi wytlumaczyc...;DDDDDDDDDDDD
                        • kralik111 Re: Kralik - bądźmy szczerzy... 18.05.09, 00:16
                          swan_ganz napisał:

> z tobą to sobie można o majtach Dody pogadać a nie wymieniać opinie
                          > na tematy polityczne... Ze ślepym mam o kolorach gadać?

Ale sprobuje...
                          Chcialbym zebys mi wytlumaczyl jedna rzecz.
                          Co ten twoj PiS ma z tymi koalicjami, zaczello sie wszystko od koalicji
                          parlamentarnej z SLD, pozniej koalicja rzadowa z SO i LPR, teraz znowu ta
                          marginalna koalicja skazana smiech, wspolczucie i zapomnienie, jak PiS ma zamiar
                          walczyc o dobro Polski bedac w koalicja z ktora nikt w Europie sie nie liczy ?

Wiem, ze to nie majtki Dody i troche po tych wszystkich literach, ktore
                          napisalem poiwyzej ci sie w glowie zakreci, ale wejs tyle czasu ile
                          potrzebujesz, wierze, ze choc jedno zdanie proste uda ci sie w odpowiedzi
                          sklecic...;DDD
            • cloclo80 Re: Zaglebie taniej sily roboczej ! 17.05.09, 22:50
              Masowe wyjazdy to główny marker początków IV RP a nie rządów Tuska.
              Kaczyński powinien odpowiedzieć za wypędzenie takiej masy ludzi na Zachód.
              • kaczka701 Re: Zaglebie taniej sily roboczej ! 17.05.09, 22:56
                masy dziekuja za wypedzenie
                • kralik111 Re: Zaglebie taniej sily roboczej ! 17.05.09, 23:27
                  kaczka701 napisał:

> masy dziekuja za wypedzenie

Te masy juz podziekowal w wyborach w 2007 roku, glupku...;DDDDDDd
            • wlodwoz Re: Zaglebie taniej sily roboczej ! 17.05.09, 23:26
              "katolikowi polskiemu" odpowiadam: Moi rodzice (katolicy) wychowali mnie na
              człowieka myślącego. Ty dalej siedzisz na drzewie! Zejdź z niego.
          • jola_z_dywit6 Re: S_A_M_0_0_B_R_0_N_A 17.05.09, 21:24
            Czym sie rozni samoobrona od pis?
            NP:
            Pragmatyzmem gospodarczym i etyką polityczną.
            • kraq Re: S_A_M_0_0_B_0_R_A 17.05.09, 22:01
              a poczuciem humoru się nie różni??? bo piszesz bardzo śmieszne rzeczy a klony
              kurduple i to całe pisdzielstwo, to raczej smutne towarzystwo
          • pies_na_prawizne Re: S_A_M_0_0_B_R_0_N_A 17.05.09, 22:06
            Jola jak tam w radiu? robota ciekawa? pozwalaja robic reklame
            Leppciowi jak na forum GW? Ile Ci Leppcio placi za szczekanie na
            forum, w $$czy €€ czy w naturze?:)
        • okulele99 Re: S_A_M_0_0_B_R_0_N_A 17.05.09, 23:04
          rozumiem ze za swiatowy kryzys obwiniasz platforme ? winszuje poziomu glupoty.
        • wlodwoz Re: S_A_M_0_0_B_R_0_N_A 17.05.09, 23:23
          Samoobronna debilko! Jestem emerytem i żyje mi się coraz lepiej! Nie wypowiadaj
          się w imieniu dorosłych!
        • hrabia-monter-christo a co to ta ... Samoobrona ????? 18.05.09, 01:16
          jola_z_dywit6 napisała:

> Samoobrona jest za rozmowami na temat drastycznie pogarszających się
          > warunków życia.

a co to jest ta Samoobrona ?
    • m6000 Nowy spot PO: Postaw na Polskę 17.05.09, 20:35
      Niech PO zrobi spot ze zlotymi myslami kandydatow PiS -u np. Pani
      Krupy, ktora twierdzi, ze rząd ma tajny plan obniżenia liczy Polaków
      do 15 milionów!
      forum.fronda.pl/?akcja=pokaz&id=2485439
      • smokpz A nie lepsze "złote czyny" PO? Może po czerwcu 17.05.09, 20:51
        znajdzie się jeden - podwyżka podatków lub składki rentowej!
    • najlubusiejszy.lubuszanin Postaw na Polskę - owszem UPR stawia na Polskę 17.05.09, 20:37
      peo = pis - tym partiom już dziękujemy!
      • ready4freddy Re: Postaw na Polskę - owszem UPR stawia na Pols 17.05.09, 20:50
        koles, wyluzuj z tym UPR. do cyrku nie ma wyborow, tylko casting.
        • metall Re: Postaw na Polskę - owszem UPR stawia na Pols 17.05.09, 22:02
          ready4freddy napisał:

> ... do cyrku nie ma wyborow, tylko casting.

Chyba nie. Wszyscy nazywają to wyborami. A słowo cyrk jaknajbardziej tu pasuje.
          Przecież taki PE nie ma żadnej realnej władzy, nie stanowi prawa i o niczym nie
          decyduje, a co za tym idzie nie odpowiada za nic.
          Ciekawe jest też to, że już przed wyborami wiadomo, że PO należy - nawet nie, że
          będzie należała, tylko, że już należy - do najważniejszej frakcji w tym cyr.. -
          sorki - parlamencie.
          • freeadamae2 Re: Postaw na Polskę - owszem UPR stawia na Pols 18.05.09, 03:54
            No to pokazales ile polacy naprawde wiedza o UE.Synku wbrew pozorom PE ma calkiem sporo do powiedzenia, to on zatwierdza sklad komisji europejskiej, moze ja odwolac, zatwierdza coroczny budzet i jego wykonanie i bierze jak najbardziej udzial w stanowieniu prawa choc odbywa sie to troche na okretke:))
            • metall Re: Postaw na Polskę - owszem UPR stawia na Pols 18.05.09, 21:23
              freeadamae2 napisał:

> No to pokazales ile polacy naprawde wiedza o UE.

Tak?

> Synku

No no ie spoufalaj się zbytnio.

> bierze jak najbardziej ud
              > zial w stanowieniu prawa choc odbywa sie to troche na okretke:))

Jakiś przykład obowiązującego aktu prawnego wydanego przez PE?
    • almagus Nowy spot PO: Postaw na Polskę 17.05.09, 20:41
      Cud w dzień.

Panie Donaldzie Tusku,
      po wolsku , po rusku,
      gdy nie zrobisz w jeden dzień,
      będę głosił, jesteś leń!
      Tylko BRedzyka boga,
      w moment do szamba droga.
      Prężyddęta galanteria,
      w dzień szamboperfumeria.

Pięć pakietów, siedem życzeń,
      abyś żył bez ograniczeń!
      Trochę wiary, trochę cudu,
      by trafiło to do ludu!
      Kacze szambo, Rydza bród.
      Polska sprząta, robi cud!

Będzie polski cud świata.
      Won oscylator brat za brata!

€ nie może zawetować, to może rząd posponować.
      • glup-tusc-ek uwaga cyborg "almagus" 17.05.09, 20:59
        derbeth.w.interia.pl/poeta/pisz.htm
      • krystyna_zgazowni PO = POlska 17.05.09, 21:42
        tylko PO !!! bo skrot ten jest zwiazany jak widzicie z Polska - tylko oni
        reprezentuja nasze interesy !! w sposob godny i prawdziwy
        • glup-tusc-ek Re: PO = POrażka 17.05.09, 21:44
          Głosujmy mądrze, wybierajmy PeeSeL :)
          • krystyna_zgazowni Re: PO = POrażka 17.05.09, 21:47
            jak grabie ktore grabia tylko do siebie - u peesela zawsze do siebie dlon pobiera
        • toberson Platforma-Oszustwow,nic nierobia dla POlski!!! 17.05.09, 21:51
    • glup-tusc-ek spot PO: Postaw na Polskie Stronnictwo Ludowe 17.05.09, 20:43
      Taką bratnią pomoc partii rozumiem :))
      • krystyna_zgazowni Re: spot PO: Postaw na Polskie Stronnictwo Ludowe 17.05.09, 21:49
        oj dana dana lepiej glosuj na romana
        • najlubusiejszy.lubuszanin Re: spot PO: Postaw na Polskie Stronnictwo Ludowe 17.05.09, 21:54
          krystyna_zgazowni napisał:

> oj dana dana lepiej glosuj na romana

Czyli jednak zagłosujesz na Libertas? - cóż, twój wybór :))
          • krystyna_zgazowni Hmm no wlasnie - czy pis krytykuje libertas ? 17.05.09, 22:11
            i czy jest partia euroentuzjastyczna ?
    • wlodzimierz.ilicz PO od dawna stawia na Polskę wała. 17.05.09, 20:47
      Dowodem - losy naszych stoczni.
      • indianski Re: PO od dawna stawia na Polskę wała. 17.05.09, 20:53
        tych w gdyni i w szczecinie ?
        • wlodzimierz.ilicz Re: PO od dawna stawia na Polskę wała. 17.05.09, 21:24
          Nie. Tych w Tychach.
          • indianski Re: PO od dawna stawia na Polskę wała. 17.05.09, 21:37
            tam chyba nie ma stoczni ?
      • kato28 Wała to akurat PiS stoczniom pokazało 17.05.09, 23:12
        Przez 2 lata rządów palcem nie kiwnęli w tej sprawie.
      • lupus1 Re: PO od dawna stawia na Polskę wała. 17.05.09, 23:14
        wlodzimierz.ilicz napisał:

> Dowodem - losy naszych stoczni.

A co PIS zrobił dla stoczni?
      • carlos4444 Re: PO od dawna stawia na Polskę wała. 17.05.09, 23:46
        Stocznie zostały przytopione, o ile nie zatopione dużo wcześniej, niż PO zaczęła
        rządzić, trzeba mieć naprawdę klapki na oczach, żeby tego nie widzieć.
    • patman A ja mam to wszystko gdzieś 17.05.09, 20:51
      PO to PiS, pajace typu Gowin skutecznie udowodniły, że w Polsce rządzi partia meldująca się do krawężnika KrK. Na dzień dzisiejszy nie mam zamiaru głosować, jeśli zmienię zdanie, to może ewentualnie na SLD, chociaż oni są też mocno wkurzający.
      • tymon99 Re: A ja mam to wszystko gdzieś 17.05.09, 21:06
        małe ćwiczenie z historii: która partia była u władzy w chwili zawierania
        konkordatu?
      • metall Re: A ja mam to wszystko gdzieś 17.05.09, 22:06
        patman napisał:

> PO to PiS, pajace typu Gowin skutecznie udowodniły, że w Polsce rządzi partia m
        > eldująca się do krawężnika KrK. Na dzień dzisiejszy nie mam zamiaru głosować,

O, i takich jak Ty nasi politycy lubią najbardziej. Kroją cię na coraz większą
        kasę, a Ty płacisz ile oni chcą i "masz to gdzieś". Jesteś idealnym wyborcą.

> jeśli zmienię zdanie, to może ewentualnie na SLD, chociaż oni są też mocno wkurz
        > ający.

A jakąś różnicę między PełO, PiS i SLD w tych wyborach potrafisz sprecyzować?
    • dixxi PO stawia tylko na mafie, dobila Polske 17.05.09, 20:54
    • jacek230 PiS to partia przegrana. Nawet Rydzyk na nich nie 17.05.09, 20:56
      postawi po tych wyborach. Nie glosujcie na PiS. PiS to buraki, Pis
      to kartofler, Pis to obciach!
      • morning.calm Re: PiS to partia przegrana. Nawet Rydzyk na nich 17.05.09, 21:00
        Wolę zagłosować na tych, którzy potrafią się konstruktywnie wypowiadać, mają
        siłę przebicia i nie mają socjalistycznych poglądów na gospodarkę. Dlatego nie
        zagłosuję na cyrk śmiesznych ludzi PIS ani tym bardziej na kryminalistów z
        prawomocnymi wyrokami z samoobrony.
        • bydlo_prof_wb Jasne. zagłosuj na tych... 17.05.09, 21:06
          co to gospodarkę przestawiają na właściwe tory. Z przemysłem stoczniowym im się
          już prawie udało, podobnie z eksportem mięsa do kraju radosnego, potem przyjdzie
          czas na transport kolejowy, energetykę itd. Ostatni gasi światło...

Państwo nie jest nasze. Państwo nie chce kształtować Polaków, tylko kogoś
          innego. Wychodząc z tej smutnej konstatacji nawiązujemy do tradycji równoległego
          nauczania czy nawet tradycji równoległego państwa, którego centralnym elementem
          jest nauczanie młodzieży. Potrzebne są formy pomocy rodzinom...
          - Panie profesorze czy Polska jest pod okupacją?
          Tego bym nie powiedział , ale następuje wypłukiwanie treści polskich z tego co
          najważniejsze dla podtrzymania polskiej wspólnoty czyli systemu edukacyjnego. To
          zjawisko jest faktem.
          [prof. A. Nowak]

Rząd D. Tuska zmierza do wynarodowienia nas. Do zabicia w Polakach poczucia ich
          narodowej swojskości i odrębności. Czyli dąży do tego samego do czego dążył
          kiedyś zaborca i do czego dążył później okupant. Do czegoś takiego doszliśmy po
          20 latach tzw. niepodległości. Ta świadomość przejmuje grozą. A jeszcze
          większą grozą przejmuje mnie fakt, że taki rząd większości moich rodaków
          najwyraźniej się podoba. W to im graj! Wygląda jak by ci rodacy chcieli
          udowodnić że mają rację Rosjanie gdy mówią o nas: „Polaki nacja niepodysznaja”
          – „Polacy to naród do niczego”. Nie możemy na to pozwolić.
          [prof. B. Wolniewicz]
        • stary.wqwiony Re: PiS to partia przegrana. Nawet Rydzyk na nich 17.05.09, 21:58
          > Wolę zagłosować na tych, którzy potrafią się konstruktywnie
          wypowiadać, mają
          > siłę przebicia i nie mają socjalistycznych poglądów na gospodarkę

Yasne. Głosuj na PO, która zaraz po wyborach wprowadzi podatek od
          samochodów w wysokości do 3 tysięcy rocznie, podniesie składkę
          rentową i zdrowotną oraz nakaże konstytucyjnie wszystkim obywatelom
          posiadanie kont bankowych, czyli składanie dodatkowych danin kumplom
          Tuska, a nieodpowiedzialnym idiotom, którzy wzięli kredyty ponad
          stan, zapłaci po 15 tysięcy.

Głosuj na Platforę, bo jak wiadomo, zlikwidowała KRUS, obniżyła ZUS
          i ułatwiła prowadzenie działalności gospodarczej (od czasów PiS
          Polska spadła o parę miejsc w rankingach i teraz jest za Burkina
          Faso).

Jeśli już tak nie lubisz "socjalizmu", to weź pod uwagę fakt, że o
          obniżeniu podatków (bezsensownym zresztą, bo głównie dla
          najbogatszych) zdecydował PiS, a PO tylko wprowadził ten projekt w
          życie.
      • pulkownikmolibden Re: PiS to partia przegrana. Nawet Rydzyk na nich 17.05.09, 23:38
        Skoro PiS jest w mniejszości to nie są to buraki, gdyż buraków jest
        zawsze więcej niż ludzi na poziomie, kto więc jest burakiem? Czy aby
        nie ten, który idzie z owczym pędem, za tłumem, bezrozumnie
        powtarzając medialne slogany, dając sie manipulować jak - burak w
        cukrowni? A co do kartofli, to są one podstawą naszej diety, a więc
        i egzystencji, solą tej ziemii - rzekłbym, a więc głosujmy na PiS...
    • dezindoktrynator Nowy spot PO: Postaw na Polskę 17.05.09, 20:58
      Cholera. Nie lubię PO, moim zdaniem PIS i PO mają podobne poglądy i szczekają na siebie na pokaz. Nie chcę tez Wielkiej Socjalistycznej UE. Ale, spot bardzo pomysłowy. Wreszcie ktoś próbuje odróżnić wybory do PE od każdych innych i wytłumaczyc o co w ogóle w tym wszystkim chodzi, zamiast obsmarowywać przeciwnika.

Brakuje mi jeszcze tylko, żeby dziennikarze wykonali trochę trudnej pracy i zestawili obietnice w poprzenich wyborach do PE z tym, co udało się poszczególnym partiom/posłom zdziałać. Ale na cuda nie liczę, w końcu łatwiej zaprosic Palikota i Gosiewskiego i liczyć na rozróbę...
    • bydlo_prof_wb Ile ta koalicja w PE może to widzieliśmy... 17.05.09, 21:00
      ostatnio podczas haniebnego głosowania europosłów z PO którzy zagłosowali
      przeciw ustanowieniu 25 maja - dnia śmierci Pileckiego - dniem Bohaterów Walki
      z Totalitaryzmem. Brawo panowie, na stojąco brawo...

W UE podobnie jak w ZSSR ton nadają marksiści, dla których największym wrogiem
      jest religia szczególnie chrześcijańska a zwłaszcza katolicka. Na razie walczy
      z Kościołem metodami innymi niż Lenin i Stalin, ale to kwestia taktyki, a po
      drugie wszystko przed nami.
      [red. S. Michalkiewicz]

Jednym z podobieństw UE do ZSSR jest promowanie gorszych stron natury
      ludzkiej. Nie ma takiej ułomności człowieka której nie starano by się
      podnieść do najwyższej rangi i godności wręcz, nadać jej prawomocny status
      "normalności". Jeśli pedagogika starożytna albo chrześcijańska starały się
      podnieść poprzeczkę wymagań, o tyle dominujący w UE permisywizm odwołuje się
      bardziej do folgowania instynktom niż do trzymania ich w ryzach. Jest to
      podobne do wczesnej fazy bolszewizmu i jego pogardy dla konwenansów. Unijne
      prawodawstwo prowadzi do rozkładu stosunków rodzinnych i nie jest to kwestią
      przypadku. Pora abyśmy się temu w obywatelskim proteście stanowczo
      sprzeciwili, albo jeśli nie my to zapłacą za naszą bierność nasze dzieci.
      Gazecie oczywiście zawsze było bliżej do
      bolszewii niż do chrześcijańskich zasad moralnych, zatem trudno się dziwić
      temu co wspiera całym swym koszernym "autorytetem"…
      [red. S. Michalkiewicz]

Koronnym dowodem na podobieństwo UE do ZSRR jest próba stworzenia „narodu
      europejskiego” na wzór narodu radzieckiego. Narodowe formy to folklor
      dopuszczalne jak u Stalina „byleby zawierały socjalistyczne treści”. Folklory
      mają zestrajać się w chór śpiewający „Odę do radości” pod batutą „ojca
      narodów” którego imię zostanie nam w stosownym czasie objawione.
      [red. S. Michalkiewicz]
      • indianski Re: Ile ta koalicja w PE może to widzieliśmy... 17.05.09, 21:03
        No tak , pis by chcial dnia dla kazdego sierzanta . Moze niech sie zajmie czyms
        powazniejszym
      • morning.calm Re: Ile ta koalicja w PE może to widzieliśmy... 17.05.09, 21:05
        bydlo_prof_wb napisał:

> ostatnio podczas haniebnego głosowania europosłów z PO którzy zagłosowali
        > przeciw ustanowieniu 25 maja - dnia śmierci Pileckiego - dniem Bohaterów Walki
        > z Totalitaryzmem. Brawo panowie, na stojąco brawo...
        > __________
        > drugie wszystko przed nami.
        > [red. S. Michalkiewicz]
        >

Dajcie już wy wszyscy spokój z tym Pileckim. Mało który Polak wie kim był ten
        człowiek, a co dopiero reszta mieszkańców UE. Wstyd to jest podnosić takie
        kwestie na forum UE podczas gdy mamy setki innych, palących problemów w Europie.
        • bydlo_prof_wb Jakiś udalo im sie już rozwiązać skutecznie? 17.05.09, 21:11
          poza krzywizną banana i definicją drabiny? A może kult Lecha Wałęsy należałoby
          promować w UE bardziej energicznie?

Demokracja w UE – Klaus
          pl.youtube.com/watch?v=BUqyc-Q2uvw__________

Nie możemy zapominać o tym, iż antyklerykalizm i kosmopolityzm tworzą fundament
          braterskiej doktryny masońskiej która obowiązuje nadal, również w ostatnim
          dwudziestoleciu. Mówi ona że tylko wszyscy ludzie równiejsi są braćmi i tylko
          takim wybranym należy się władza, dobra materialne, prestiż, autorytet, uznanie,
          niezależnie od tego kim byli w przeszłości i do jakich łajdactw, zdrad, zbrodni
          się przyznali.
          [W. Łysiak]
    • placebo99 Buuuuu..., buuuuu...., buuuuuuu... 17.05.09, 21:00
      Tak naród reaguje na ten żenujący spot - eskalacja nienawiści i
      prześladowań wobec pracującego społeczeństwa. Pałkowanie
      stoczniowców i powrót do stanu wojennego. Wszystko będzie na kartki
      i będzie godzina policyjna. Chcecie to wybrać?
      Zamiast świątobliwych autorytetów pobożnych, które będą strzegły
      prawości w parlamencie i w życiu codziennym pokazując prawą drogę
      wyzbytą kondomów i aborcji invitrem. Co wybieracie? To chyba
      oczywiste, że świątobliwą prawość i sprawiedliwość!
      • fidelxxx Re: Buuuuu..., buuuuu...., buuuuuuu... 17.05.09, 21:08
        Nie chrzań głupot. To koalicjant PiS - LPR chciał wprowadzenia godziny
        policyjnej. To PiS, w celu walki ze wzrostem cen paliwa chciał wprowadzić kartki
        na benzynę. To PiS pałował pielęgniarki. To PiS przegłosował ustawę dającą
        prezydentowi prawo do wyprowadzenia wojska na ulice.
      • 2107x Re: Buuuuu..., buuuuu...., buuuuuuu... 17.05.09, 21:10
        placebo rozumu zafundowali ci rodzice współczuję
    • alcabin ta ich koalicja jest czerwona a nie niebieska 17.05.09, 21:11
      ta ich koalicja jest czerwona a nie niebieska:)
      Nie taki dobór kolorów powinien być:)
      • alcabin Re: ta ich koalicja jest czerwona a nie niebieska 17.05.09, 21:17
        A tak swoja drogą te te ich sondaże to musi jakiś idiota wymyślać. Oni w każdym
        sondażu powinni dawać odpowiedź mam inne zdanie bo tak to albo nie mam zdania
        albo mam jakieś głupie zdanie które narzuca mi wyborcza. Jest tyle innych
        możliwości na ocenę tego spotu.
    • tuitam_online Może wpłynąć - ale jak? 17.05.09, 21:15
      Wpływ może być pozytywny, jak i negatywny.
    • marka77 I tak zagłosuję na PIS!!! 17.05.09, 21:19
      GoWniane ramię partii działa.
    • patryjotka Nowy spot PO: Postaw na Polskę 17.05.09, 21:19
      jeden kolchoz mielismy 50 lat ten drugi ludzie iluminati PO
      nam zaserwuje.Pan Tusk po komunistyczna,pseldo inteligecja.
      Glosujcie na PiS "Lepiej z mondrym zgubic niz PO glupim znalez
      • indianski Re: Nowy spot PO: Postaw na Polskę 17.05.09, 21:40
        Glosujcie :) W koncu ktos musi na pis glosowac zeby choc prog przekroczyli
      • rafalostap Re: Nowy spot PO: Postaw na Polskę 17.05.09, 22:17
        Widzę, że na to PiZ*dowskie nasienie to tylko mogą zagłosować tacy "mondrzy" jak
        Ty! Głupim narodem rządzi się wszak lepiej...
        PS. Analfabeto skończ podstawówkę, przeczytaj słownik języka polskiego, a
        później weź klawiaturę do ręki!
      • wlodwoz Re: Nowy spot PO: Postaw na Polskę 17.05.09, 23:21
        Odpowiadam "patryjotce": nie dyskutuje się z idiotą: Sprowadzi cię do swojego
        poziomu i pokona doświadczeniem. Dlatego wszelkie próby dyskusji a pisdzielcami
        są skazane na niepowodzenie.
    • remik.bz Zwolennicy PiS - olejcie wartości ,liczy sie kasa 17.05.09, 21:23
      Ktoś w PO odpowiedzialny za reklamę chyba miał "cięzki dzień".
      Namawia nas zwolenników PiS- abyśmy kalulowali "co się oplaca" w sensie materialnym.
      Ja rozumiem ,że PO to czciciele pieniądza , ale naprawde nie dla każdego
      pieniądz jest jedyna i najwyższą wartością w zyciu.
      Sa inne wartości , wazniejsze od kasy.
      Troche się pośmiałem, PO namawia mnie ,zebym glosując na nich zrezygnował z
      moich wartości na rzecz kasy. Czysty kabaret.
      • toberson Kiedy Tusk spelni obietnice przedwyborcze???nigdy 17.05.09, 21:53
    • loppe Nowy spot PO: Postaw na Polskę 17.05.09, 21:29
      A kto nie postawi na Polskę...
    • lubierower Nowy spot PO: Postaw na Polskę 17.05.09, 21:29
      Nareszcie spot na poziomie, zaadresowany do inteligętnych i
      kulturalnych ludzi, a nie jakies granie na emocjach i opluwanie
      opozycji jak to ma w zwyczaju robic PiS.
      • sonqo Zgadzam się, może PO to nie najlepsza partria, ale 17.05.09, 22:30
        przynajmniej na poziomie spoty robi. Takie które nie powodują dygawki nerwowej u
        której podstaw leży pierdzielenie farmazonów.
    • profanum_vulgus To już nie będzie drugiej Irlandii? He he, 17.05.09, 21:32
      Co z tego, że głos PełO liczy się w sprawie rosyjskiego gazu
      liczy się w PE skoro Tusk składa Putinowi hołd na Kremlu
      i nadstawia moskiewskim kacykom swoją kiszkę stolcową?
      Przyjaciołom Kremla z PO serdecznie dziękuję. Głosuję na PiS.
      • profanum_vulgus korekta 17.05.09, 21:33
        > Co z tego, że głos PełO w sprawie rosyjskiego gazu
        > liczy się w PE
      • wlodwoz Re: To już nie będzie drugiej Irlandii? He he, 17.05.09, 23:36
        Masz prawo! Głosuj na podobnych sobie debili! Trafisz wkrótce tam gdzie oni. Na
        śmietnik! Historii! (Szkoda, że piszę do nierozumiejącego słów).
    • presentation1 ..PZPR bylo tez w Sojuzie, a jak skonczylo?....... 17.05.09, 21:34
      Powtorka z historii.
      • presentation1 Re: ..PZPR bylo tez w Sojuzie, a jak skonczylo?.. 17.05.09, 21:35
        i nawet mialo podobne sondaze.
        • indianski kolejny monolog niedorozwojka :) 17.05.09, 21:42
          Pewnie imprezy tez robisz przy lustrze
    • pgig Kiepski 17.05.09, 21:37
      szkoda, że PO wpisuje się w durnowate zagrywki na anty konkurentom. Trochę
      więcej informacji z czym PO chce iś do PE też by się przydało...
    • kap0 Nowy spot PO: Postaw na Polskę 17.05.09, 21:38
      Tusk to polityczny imPOtent . Jezeli chcesz zeby niebroniono Polski
      glosuj na PO.
      • kralik111 Re: Nowy spot PO: Postaw na Polskę 17.05.09, 22:49
        kap0 napisał:

> Tusk to polityczny imPOtent . Jezeli chcesz zeby niebroniono Polski
        > glosuj na PO.

Jak mozesz idioto bronic Polske w partii, ktora zupelnie nic sie nie liczy i
        nikt nie slucha jej glosu, matole ?

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • carpaccio4 listopadowo grudniowe ciężarówy 17.05.09, 21:42
      powoli zaczynają dymić w kolejkach po piwo. owszem widać że zostały wydymane ale
      dla zdrowia powinny pić wódę w domu
      • katolik_polski1 Co ty przyprawiasz ;))) 17.05.09, 21:45
        carpaccio4 napisał:

> powoli zaczynają dymić w kolejkach po piwo. owszem widać że zostały wydymane al
        > e
        > dla zdrowia powinny pić wódę w domu
        ------------------
        Ze takie kosmiczne teksty wstawiasz :)
        • carpaccio4 Re: Co ty przyprawiasz ;))) 17.05.09, 21:55
          katolik_polski1 napisał:

> carpaccio4 napisał:
          >
          > > powoli zaczynają dymić w kolejkach po piwo. owszem widać że zostały wydym
          > ane al
          > > e
          > > dla zdrowia powinny pić wódę w domu
          > ------------------
          > Ze takie kosmiczne teksty wstawiasz :)
          bazylia, oregano czasem koper, nie ten na wiatry, ten z italii....
          co do tych pań to myślę, że nie powinienem się dziwić, jakie potomstwo wydadzą
          na świat. w końcu to matki polki, a że lubią golnąć to już ich sprawa.
          • katolik_polski1 Re: Co ty przyprawiasz ;))) 17.05.09, 21:59
            Jestes obrzezany ?
            Bo majaczysz od rzeczy :)
            • carpaccio4 Re: Co ty przyprawiasz ;))) 17.05.09, 22:07
              katolik_polski1 napisał:

> Jestes obrzezany ?
              > Bo majaczysz od rzeczy :)
              .
              a ty? no i jakie jakie od rzeczy? spokojnie kupuję sobie kiepskie polskie piwo w
              podrzędnej knajpce, po 8 chyba pięćdziesiąt za 0.33, a tu wpada na mnie laska,
              że w ciąży, że ma pierwszeństwo. to ja się pytam do czego? ona spokojnie kupuje
              i po 3 minutach widzę jak sączy. to piwo oczywiście. żeby to chociaż było jakieś
              przyzwoite wino z półwyspu apenińskiego...
              • kralik111 Re: Co ty przyprawiasz ;))) 17.05.09, 22:57
                carpaccio4 napisał:

> katolik_polski1 napisał:
                >
                > > Jestes obrzezany ?
                > > Bo majaczysz od rzeczy :)
                > .
                > a ty? no i jakie jakie od rzeczy? spokojnie kupuję sobie kiepskie polskie piwo
                > w
                > podrzędnej knajpce, po 8 chyba pięćdziesiąt za 0.33, a tu wpada na mnie laska,
                > że w ciąży, że ma pierwszeństwo. to ja się pytam do czego? ona spokojnie kupuje
                > i po 3 minutach widzę jak sączy. to piwo oczywiście. żeby to chociaż było jakie
                > ś
                > przyzwoite wino z półwyspu apenińskiego...

Carpaccio, ty naprawde jestes az tak glupi, czy na glupka sie zgrywasz by skupic
                na sobie uwage, bo zadnych kolegow nie masz i nikt cie nie lubi?

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
            • kralik111 Re: Co ty przyprawiasz ;))) 17.05.09, 22:53
              katolik_polski1 napisał:

> Jestes obrzezany ?
              > Bo majaczysz od rzeczy :)

O ku...w, dwa PiSy dyskutuja...!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

BUA HA HA H A H A HA H A H A H A H AH A H A H A H A HA H AH

Widze PiSglowki, ze znalezliascie wspolny PiSi jezyk, o
              penisach...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
              • carpaccio4 Re: Co ty przyprawiasz ;))) 17.05.09, 22:57
                kralik111 napisał:

> Widze PiSglowki, ze znalezliascie wspolny PiSi jezyk, o
                > penisach...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                .
                dziwisz się? dla ciebie temat penisa jest tak odległy jak percepcja kilku dych w
                portfelu
                • kralik111 Re: Co ty przyprawiasz ;))) 17.05.09, 23:01
                  carpaccio4 napisał:

> kralik111 napisał:
                  >
                  >
                  > > Widze PiSglowki, ze znalezliascie wspolny PiSi jezyk, o
                  > > penisach...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                  > .
                  > dziwisz się? dla ciebie temat penisa jest tak odległy jak percepcja kilku dych
                  > w
                  > portfelu

PiSglowku, ludzie ktorzy maja pieniadze portfela nie nosza, jak pojdziesz do
                  szkoly i zaczniesz zarabiac na swoje utrzymanie, to moze to zrozmiesz.
                  Co do penisa, to jest on twoim obiektem zainteresowan i pozadan, wszak
                  wielokrotnie manifestowales na tym forum swoj
                  homoseksualizm...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          • kralik111 Re: Co ty przyprawiasz ;))) 17.05.09, 22:51
            carpaccio4 napisał:

> katolik_polski1 napisał:
            >
            > > carpaccio4 napisał:
            > >
            > > > powoli zaczynają dymić w kolejkach po piwo. owszem widać że zostały
            > wydym
            > > ane al
            > > > e
            > > > dla zdrowia powinny pić wódę w domu
            > > ------------------
            > > Ze takie kosmiczne teksty wstawiasz :)
            > bazylia, oregano czasem koper, nie ten na wiatry, ten z italii....
            > co do tych pań to myślę, że nie powinienem się dziwić, jakie potomstwo wydadzą
            > na świat. w końcu to matki polki, a że lubią golnąć to już ich sprawa.

Twoje doswiadczenia wiec wiesz co piszesz, a tak na marginesie, nie glupio ci
            jest tak publicznie o rodzonej matce...?

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka