takdalejbycniemoze Koniec epoki Roberta Kozyry w Radiu Zet 22.05.09, 13:50 nareszcie, byc moze kryzys przegoni precz takie monnnnnstra Odpowiedz Link Zgłoś
jaro65 Plastikowe Radio Zet 22.05.09, 13:56 Dołączę się do grona krytyków Radia Zet. Dawno wyrzuciłem je z radia w samochodzie, w domu też nie słucham. To, co puszczają, to kompletnie słodziutka papka, stacji tej brakuje jakikolwiek wyrazistości. Po prostu plastikowe radio. Nawiasem mówiąc konkurencyjne RMF jest niewiele lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Koniec epoki Kozyry w Radiu Zet 22.05.09, 13:57 Na Zetkę od kilku lat reaguję alergicznie. Straszny chłam. A już najbardziej nie lubię tego stetryczałego Weissa w "dzownię do pani, pana" brrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
kyl Re: Koniec epoki Kozyry w Radiu Zet 22.05.09, 14:04 dlaczego nie może byc u nas jak we włoszech gdzie wszędzie można złapać po kilkadziesiąt stacji z różną muzą, a np w lublinie łapie mi kilka stacji z czego do słuchania są dla mnie ze 3 a poza miastem to tylko jedna zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski 0,5 stacji do słuchania 22.05.09, 15:12 kyl napisał: > dlaczego nie może byc u nas jak we włoszech gdzie wszędzie można złapać po kilk > adziesiąt stacji z różną muzą, a np w lublinie łapie mi kilka stacji z czego do > słuchania są dla mnie ze 3 a poza miastem to tylko jedna zostaje. KRRiT pilnuje częstotliwości. Ciekawe, że ja też w mieście znajduję 3 stacje do słuchania (TOK, II i od biedy RMF Classic, jeżeli akurat rzeczywiście nadaje muzyke klasyczną), a poza miastem 1, a właściwie pół bo II program ma wielkie luki w zasięgu. Oprócz tego jest jeszcze stacja, której zasięg nie jest ograniczony właściwościami fal ultrakrótkich - Radio Polonia na 198 kHz. Bardzo ciekawe programy. Jak jadę do pracy to trafiam na wersję ukraińską. Tylko muzyka słaba. A poza Polską to jeszcze Radio Svoboda po rosyjsku. Bardzo dobre radio informacyjne, chociaż chyba starali się pogorszyć poziom, ale ostatnio nawet jest z powrotem audycja jazzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bodzio301 Koniec epoki Marzeny Chełminiak w radiu Zet... 22.05.09, 14:41 Więcej elastyczność i nowe głosy a nie tylko Marzena i poranek z blondynką... Odpowiedz Link Zgłoś
plpoland Re: Koniec epoki Marzeny Chełminiak w radiu Zet.. 26.06.09, 09:12 marzena-chelminiak.w.of.pl/ znalezione,teraz ma dlugie wlosy owa pani,glos fajny rzecywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
dyzio-badyzio No to w Zetce dzisiaj wszyscy piją :) 22.05.09, 15:03 Ze szczęścia....słyszałem już jak śpiewali ...niech żyje bal... Odpowiedz Link Zgłoś
no_nick Szkoda że to nie koniec tego "radia" 22.05.09, 15:10 Radio Zet jest jak "Moda na sukces" albo rozwolnienie wywołane zjedzeniem kapusty kiszonej popitej kwaśnym mlekiem.Długo trwa,boli i śmierdzi jeszcze długo po tym jak się skończy. RMF wcale nie lepszy,Eska to ma chyba grupę docelową zdefiniowaną tak,że są to ludzi maksymalnie z wykształceniem "cztery klasy podstawówki na tajnych kompletach dla dorosłych" i mieszkają w miejscowościach do 1000 mieszkańców.Hobby: stanie pod sklepem , rzucanie kamieniami w przejeżdżające samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
aga20059 Koniec epoki Roberta Kozyry w Radiu Zet 22.05.09, 15:23 Wcale mnie nie dziwi,ze radio ma coraz mniej sluchaczy,od dluzszego czasu "zetka" nie funkcjonuje na necie a jak juz,to tylko przez Winampa i tylko na mp3!!!!!Rok temu,zanim ktos wymyslil ten nonsens ponoc miala 2 miejsce pod wzgledem sluchalnosci...To jakies nieporozumienie,przeciez radio ma wystarczajaca kase z reklam i pan Kozyra zapomnial,ze duzo osob,takze emigranci chetnie sluchaja polskich stacji radiowych przez internet(nie majac niestety zadnych innych mozliwosci odbioru)...Teraz slucham RMFfm i innych darmowych wlasnie przez neta zalujac bardzo,ze tak chetnie polecalam "zetke" znajomym...Jak chcecie miec wiecej sluchaczy,to pamietajcie,ze nie nalezy byc takim zachlannym egoista blokujac dostep wirtualnym sluchaczom,tych tez troche jest... Odpowiedz Link Zgłoś
przemeqq Re: Koniec epoki Roberta Kozyry w Radiu Zet 22.05.09, 19:45 i to 2 miejsce w rankingu nadal ma, swoją drogą RMF nie lepszy - muzyka to ta sama papka jak w Zet i konkursy dla nie wiadomo kogo, a dj'e zachęcają co wejście do wysyłania sms'a.... Odpowiedz Link Zgłoś
juanabo Koniec epoki Roberta Kozyry w Radiu Zet 22.05.09, 15:57 Dziwi mnie, że ktoś w tym radiu się w ogóle muzyką zajmuje, przecież jak 15 lat temu włączyli płytę to leci ona w kółko. Czasem w sklepie słyszę "zetkę" i nieśmiertelny przebój "moi, Lolita", budzi się wtedy we mnie agresja... Odpowiedz Link Zgłoś
miki1 a Marzencia Chełminiak to... 22.05.09, 16:28 kwintesencja tego buraczanego stylu, jak ją słysze to mi sie sekator w rencach otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
uncle_fuck Koniec epoki Kozyry w Radiu Zet 22.05.09, 17:08 Jak widać nie wystarczy być homoseksualistą żeby odnieść sukces... Odpowiedz Link Zgłoś
klos2009 Koniec epoki Roberta Kozyry w Radiu Zet 22.05.09, 22:22 Radio bzdet i NRF FM to szity takie same jak reszta badziewia: eska, planeta, tok, Kto tego slucha nie dośc że wystawia sobie swiadectwo tępaka to jeszcze działa na swoją szkodę, bo sluchajac normalnego radia, mógłby sie czegoś o swiecie dowiedzieć, rozwinąć sie trochę, poobcowac z lepsza muzyką, posłuchac mądrych ludzi, audycji na ciekawe tematy. Liczy sie tylko Polskie Radio. pozdrawiam fan radia 3 Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 A kiedy nastąpi koniec epoki Michnika w GW? 25.05.09, 08:37 Kiedy GW stanie się normalną gazetą i przestanie chronić spadkobierców PRL-bis, uwalając medialnie każdą regulację prawną godzącą w ich interesy? Maleszka został zdemaskowany, ale na jego miejsce przyszło całe stado cyngli zajadle szczekających na IPN i lustrację. Według Michnika naród polski nie ma prawa znać prawdy, a przecież to właśnie o nią chodzi w lustracji. Odpowiedz Link Zgłoś