moherowiec 22.05.09, 20:53 Ciekawy spot, jednak tej hołoty i tak nie chcę widzieć u władzy, więc zółta kartka, a najchętniej czerwona dla PiS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerzy1973 Daj rządowi żółtą kartkę. Nowy spot PiS-u 22.05.09, 20:53 dobre ale nie zagłosuje ani na pisuary ani na płeło Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Daję żółtą kartke PO... i zagłosuję na PiS 22.05.09, 20:58 Miałem piękny sen - budzę się, a tu już nie ma PO... Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Miałem piękny sen: Kaczyński ma własny kiosk. 22.05.09, 21:09 wlasny kiosk z zarciem dla kotow,lub z szamponami dla mruczkow . Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Miałem piękny sen: Kaczyński ma własny kiosk. 22.05.09, 21:28 europa130 napisała: > wlasny kiosk z zarciem dla kotow,lub z szamponami dla mruczkow . Z mamrota samopaliota. Klonuję i orbituję! Cztachnęli jeba. Odwagi trzeba. Gruziński jeb. Ten idzie w łeb. Na szczycie zjeb. Sierp, młot i cep. Paliewaj jeba. Sił nam trzeba. Gruziński jeb. Białych mysz step. "Ruskich zajebiom. Tom mysiom armiom". www.youtube.com/watch?v=brNToKdyvUE&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
najlubusiejszy.lubuszanin uwaga almagus to cyborg 22.05.09, 21:50 generator wierszy na podstawie prostych algorytmów, on nie jest wbrew pozorom z Częstochowy! Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz PiS jak zwykle opowiada o swoich osiagnieciach 22.05.09, 22:56 Jak zwykle merytorycznie. Chlopaki zywia sie kompleksami Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:POdPOwiedzi! Już to było, a PiS bredzi! 22.05.09, 23:39 POdPOwiedzi! POdPOwiedzi! Już to było, a PiS bredzi! wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,98460,6633397,Nowy_spot_PiS_to____stary_spot_PO.html Nawet mrówka osamotniona pokona Prawko i Skorpiona! Choć Prawko i eS skorpiony. Nie bądź przerażony. Choć jesteś małą mrówką. Nie ty, skorpion stołówką. Zanim ugryzie nad ranem, wyśle siepaczy z naganem, nie wybierasz go z listy. I skutek oczywisty. „Oczywista oczywistość”. Wraca przyzwoitość. Zanika na urzędzie. Chapać już nie będzie. www.youtube.com/watch?v=bpWaNeK-lxU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:POdPOwiedzi! Już to było, a PiS bredzi! 23.05.09, 20:00 O durnocie w spocie. Chcesz się przyjrzeć głupocie. Znajdziesz ją w spocie. Na dziś. Zbyś PyŚ. Lechujarek. Kolekcjoner fujarek. Niezdarka Lechujarka. Zawód pielęgniarka. Miała dosyć PyŚiu. Z PO lżej PyŚ misiu. Na PeO zagłosowała. Uwierzyła w liberała. Nie minęły dwa lata I jak krowa łaciata. Zmieniła zdanie. Zagustuje w sianie. W plewach odsianych wartości. PyŚ pseudosolidarności. Żeby rzuciła rydzoprawicę. Zagłosowała na Centrolewicę. To by była alternatywa. A tak pieprzy; „Tośku kiwa”. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6641317,_Daj_rzadowi_zolta_kartke___Nowy_spot_PiS_u.html Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 7%roczny wzrost PKB,1.5mln miejsc pracy,WIG20=3800 23.05.09, 20:05 .....durnie uwierzyli w "cuda" i wybrali POstKomune mimo 7% rocznego wzrostu PKB, 1.5mln nowych miejsc pracy, WIG20 dochodzacego do 3800 punktow, mimo, ze w dwa lata IV Rzeczpospolitej bezrobocie spadlo z 18% do 11% i dramatycznie obniżono deficyt budżetowy !!!!!! almagus zabelkotał wykonujac instrukcje Schetyny (…kilka razy dziennie odwiedzic portal i dodac do kilku topowych artykołow swoj komentarz …nie wdawanie sie w dyskusje…efekt bedzie naprawde zauwazalny….Prosze jednak w tym informowaniu o nalezyta dyskrecje. Tajna instrukcja PO: Przejąć internet! www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print ) : > POdPOwiedzi! > POdPOwiedzi! > Już to było, > a PiS bredzi! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Miałem piękny sen!... 22.05.09, 23:46 Budze sie.Pod nogami wyczuwam COS CIEPLEGO o brzydkim zapachu.Otwieram oczy... w nogach siedza blizniali, mlaskacz i pudernica Jaroslawa. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia ty nie masz prawa glosowac, niedojdo... 22.05.09, 21:08 buuuuhaha! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Niedlugo jak w PRL-u wyniki glosowania przed gloso 23.05.09, 22:01 ...glosowaniem pogromca_gamonia napisała: > buuuuhaha! M: kiedy POparcie dla POstkomuchow zbliza sie w lze-mediach do POziomu PZPR za Gierka czy warto dyskutowac na temat kto ma prawa wyborcze? Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Spot beznadziejny tak jak cały PiS 22.05.09, 21:12 Spot beznadziejny tak jak cały PiS. ANI JEDNEGO POZYTYWNEGO PRZEKAZU, TYLKO KOPANIE PO PO KOSTKACH ŻENADA Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Spot beznadziejny tak jak cały PiS 22.05.09, 22:00 Te debile mysla, ze jak platforma popsula to tylko oni zostali i moga to naprawic - taki jest widoczny przekaz. Wiekszosc jednak pamieta nieudolne i populistyczne rzady ocierajace sie o totalitaryzm. To se ne wrati, frajerzy. Nie dajecie ZADNEGO powodu zeby glosowac na karlow prawicy. Nie jestem fanem PO, ale nienawidze szmaciarskiego PISU. Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Spot beznadziejny tak jak cały PiS 22.05.09, 22:07 puch4cz napisał: > Te debile mysla, ze jak platforma popsula to tylko oni zostali i moga to > naprawic - taki jest widoczny przekaz. Wiekszosc jednak pamieta nieudolne i > populistyczne rzady ocierajace sie o totalitaryzm. To se ne wrati, frajerzy. Ni > e > dajecie ZADNEGO powodu zeby glosowac na karlow prawicy. Nie jestem fanem PO, al > e > nienawidze szmaciarskiego PISU.Ja również,pis przypomina mi bolszewików,najwiekrze kanalie w dziejach ludzkości.Ziobro już zaczynał metody Berii.Swołocz jedna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Goebbels miał przynajmniej uczciwy doktorat z 23.05.09, 00:13 Heidelbergu, a tego przygłupa mściwie nam panujący prezio za uszy przeciągnął przez aplikację. Odpowiedz Link Zgłoś
freeelance Re: Spot beznadziejny tak jak cały PiS 22.05.09, 22:10 Nie kopanie, ale gryzienie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Daję żółtą kartke PO... i zagłosuję na PiS 22.05.09, 22:00 gamon0 napisał: > Miałem piękny sen - budzę się, a tu już nie ma PO... > > Radzę panu, żeby pan się nigdy nie obudził... > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
polskiznawca Re: Daję żółtą kartke PO... i zagłosuję na PiS 22.05.09, 22:06 To ześ się rozczarował chłopie... he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
lodzermensch07 Re: Daję żółtą kartke PO... i zagłosuję na PiS 22.05.09, 22:17 Ja miałem zupełnie inny sen: budzę się, a tu nie ma ani jednego gamonia, bo tylko tacy, dzięki swemu uporczywemu debilizmowi, utrzymują wrzenie w garze z kaczą zupą. Kto nie jadł, niech obejrzy braci Marx. Kto nie czytał doktoratu prezydenta, niech najpierw przeczyta Marksa, Engelsa i Lenina, bo inaczej trudno to będzie zrozumieć. Chyba żeś filozof, prawda panie Loba???? Odpowiedz Link Zgłoś
freeelance Re: Daję żółtą kartke PO... i zagłosuję na PiS 22.05.09, 22:28 Śniło się chłopu, że go czyści. Budzi się i... naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo to sztuka przelac sny na papier !!!!!! 22.05.09, 22:56 gamon0 napisał: > Miałem piękny sen - budzę się, a tu już nie ma PO... czyli sniles o upadku PiS i uwazasz ze to byl piekny sen uuuuhahaha faktycznie gamon i faktycznie 0 Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Prymitywna socjotechnika 22.05.09, 21:10 która może zdać egzamin w połączeniu z ładną pogodą w wekend wyborczy. Zniechęcić, osłabić chęć platfusom pójścia do urny. Liczą tylko na swoich twardzieli kościelnych. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Prymitywna socjotechnika 22.05.09, 21:37 Otóż i tyż to właśnie. Na przykład w Góraszce 7 czerwca będzie festyn lotniczy. Zamiast głosować, wyborcy będą stać w korkach. Odpowiedz Link Zgłoś
zooid Nowy tekst do spotu PIS!!! 22.05.09, 21:39 Polacy! My nie zrobiliśmy nic! Ale oni nie zrobili jeszcze więcej! Głosujcie na nas! Napewno niezrobimy mniej niż oni! Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Daj rządowi żółtą kartkę. Nowy spot PiS-u 22.05.09, 20:57 kolejny dobrej jakości spot wyprodukowany przez PiS. Tylko co z targetem? Do kogo on jest skierowany? A druga sprawa - jest takie powiedzonko (zwłaszcza) o mediach: nieważne co o tobie mówią, ważne by mówili. I jakoś mi pasuje do strategii obranej przez Kurs..kich i Bielanów. Na korzyść PO oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
crichton1 Target 23.05.09, 01:42 Dobre pytanie. Wygląda na to, że target tych reklam to twardy elektorat PiS. Wyborcy innych partii niż PO i PiS tych reklam nie kupią. Po ich obejrzeniu mogliby się do PO zniechęcić, ale do PiS tym bardziej. Reklamy przecież nie mówią nic o programie wyborczym PiS, nie wspominając już o tym, że kampania negatywna czegokolwiek jest z reguły mało skuteczna. Teoretycznie więc reklamy wyborcze PiS, tak jak sugeruje artykuł, rzeczywiście mogłyby być skierowane do elektoratu głównego konkurenta, czyli PO. Elektorat PO niestety w dużej mierze głosował na PO dlatego, że ludzie mieli dość jątrzenia, radykalizacji rządów i niekończących się kłótni poprzedniej ekipy rządzącej i uznali politykę gospodarczą PiSu za niewystarczającą. PO zaś uznali za najmniejsze zło (nie licząc niewielkiego twardego elektoratu PO oczywiście). A że dotychczasowi wyborcy PO te reklamy odbiorą jako jątrzenie, więc tym bardziej na PiS nie zagłosują. Bo ileż wyborców PO mogło dosłownie zinterpretować obietnicę cudów i drugiej Irlandii? Są ludzie naiwni, ale to margines społeczeństwa. :-) Powiedzmy sobie szczerze. Gdyby nie niechęć do PiSu, PO nigdy nie miałaby tak dużego poparcia, ani w poprzednich wyborach ani tym bardziej teraz jako partia rządząca w dobie kryzysu! Pozostaje jeszcze niezdecydowany elektorat. Ci jednak przy spodziewanej frekwencji rzędu kilkunastu procent! nie pójdą na wybory. Ci nieliczni, którzy pójdą, a jeszcze nie wiedzą na kogo zagłosować, z tych reklam dowiedzą się tylko tyle, że PO jest rzekomo złe. Nie dowiedzą się niczego o programie PiS poza tym, że PiS będzie się dalej sprzeciwiał PO. To jest ich główna strategia na rządzenie Polską i - jako że wybory są do Parlamentu Europejskiego, co o dziwo z tych reklam nie wynika - także główna strategia na współrządzenie Europą. A może rzeczywiście spin-doktorzy PiSu mają wszystkich wyborców w Polsce za debili? To by wiele wyjaśniało. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Moherka w spocie kłapie twarzą nie do taktu. Widać 22.05.09, 20:58 że to plagiat z podłożonym głosem. PS. Zlitujcie się i nie piszcie "dotarł do", bo to zalatuje slangiem Anity Gargas i Katarzyny Hejke. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Daj rządowi żółtą kartkę. Nowy spot PiS-u 22.05.09, 20:58 TAKKKKKKKK daje Z O L T A kartke dla rzadu,,,,,i C Z E R W O N A DLA PREZYDENTA I PIS -razem- Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Daj PiSowi żółte papiery! 22.05.09, 21:40 Borowiny, dużo śliny! Nie zostawiaj na potem. Interes obrzucania błotem. Know-how w IPiSeNie I eSBeckie podziemnie. Szkolenie partia PyŚ. Oraz Prawy Zbyś. AGieDe Rezdyka I błotko pomyka! Z miłością „katolika”. Pluj lepiej od Rezdyka. Należy z błotem pluć. Prokuratorami szczuć! Prawko i Sprawiedliwość. Oraz w de przyzwoitość. Patronem „samo dobro”. Jak przytulanie z kobrą. Gdy biorą ciebie za cel. Sam sobie w łeb strzel. www.youtube.com/watch?v=f4HHf8tPHdo Odpowiedz Link Zgłoś
zallas Daj rządowi żółtą kartkę. Nowy spot PiS-u 22.05.09, 21:02 Sztampowo, bez pomysłu, bez błysku. Dalej archaiczna forma, choć treść już bardziej przenikliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Do rzyci z taką przenikliwością. 22.05.09, 21:03 zallas napisał: Dalej archaiczna forma, choć treść już > bardziej przenikliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Ja zagłosuję na SLD!!!! 22.05.09, 21:03 Uzasadnienie: SLD już dwa razy po rządach prawicy wyprowadzało kraj z kryzysu!!! Do trzech razy sztuka! A ten spot jest bardzo prymitywnie wykonany i dla takowych! Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Ja zagłosuję na SLD!!!! 22.05.09, 21:42 kozaczek3 napisał: > Uzasadnienie: > SLD już dwa razy po rządach prawicy wyprowadzało kraj z kryzysu!!! Otóż to. Tylko teraz, z uwagi na globalny charakter kryzysu, trza wybrać SLD na prezydenta USA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teacher Daję rządowi żółtą, a pis-owi czerwoną! 22.05.09, 21:03 PO, choć samo mówi, że robi co może, to spisuje się fatalnie, jednak PIS to sama żółć z wątroby, esencja resentymentu i złaknieni konfliktu frustraci!!! teacher Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Na żółtą kartkę za późno. Wywalmy ich z boiska 22.05.09, 21:04 zanim nas wywalą z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Potrafią jak zawsze tylko negatywnie. U mnie już d 22.05.09, 21:04 Potrafią jak zawsze tylko negatywnie. U mnie już dawno za ich kult nienawiści do wszystkiego co nie kacze mają kartkę czerwoną. Nieodwołalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
petwope Re: Potrafią jak zawsze tylko negatywnie. U mnie 22.05.09, 21:13 Ok, zaglosuj na PiS oni podczas swoich rzadow sprawili przeciez, ze nie bylo korkow, tusk nie gral w pilke, ceny w sklepach spadaly, kredyty tanialy, kryzysow nie bylo etc etc etc jak zaglosujesz na pis ogolnoswiatowy kryzys finansowy (a wlasciwie to bankowosci) po prsotu sie skonczy Odpowiedz Link Zgłoś
langston aleza PISu spadala po raz pierwsze korupcja!!! 22.05.09, 21:29 ale spadala po raz pierwsze korupcja!!! sprawdz sobie raporty Transparency International Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: aleza PISu spadala po raz pierwsze korupcja!! 22.05.09, 21:57 I byly wieksze opady deszczu. Nie osmieszaj sie. Gadasz jak Kur(ew)ski. Odpowiedz Link Zgłoś
petwope Re: aleza PISu spadala po raz pierwsze korupcja!! 22.05.09, 22:01 w dwa lata tak spadla ta korupcja, a potem spowrotem cyk wrocila czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
bambuko.2 Re: Potrafią jak zawsze tylko negatywnie. U mnie 22.05.09, 22:49 przeczytaj jeszcze raz post, który skomentowales, bo chyba zrozumiales go zupelnie odwrotnie.. to wlasnie kaczory dostaly czerwona kartke; ode mnie zreszta tez! Odpowiedz Link Zgłoś
okoni Re: Daj rządowi żółtą kartkę. Nowy spot PiS-u 22.05.09, 21:09 kurcze, właśnie się zastanawiam czy pis oprócz dokładania platformie umie coś innego.czy ci ludzie potrafią tylko pluć jadem ? kurde, może coś pozytywnego o sobie to może na was zagłosuje.? bo jak widzę np: j. kurskiego pytanego przez dziennikarza jak skomentuje losowanie numerów list wyborczych i słyszę :" że nie najgorzej, ale najważniejsze że platforma ma "9" a to najgorsza liczba " to poprostu brak mi słów.! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr "Daj rządowi żółtą kartkę". Nowy spot PiS-u 22.05.09, 21:10 Po prostu - daj rządowi żółtą kartkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: "Daj rządowi żółtą kartkę". Nowy spot PiS-u 22.05.09, 22:14 maciekgr napisał: > Po prostu - daj rządowi żółtą kartkę!!! Z żółta kartką grasz do końca,tylko trochę ostrożniej.PIS dostało czerwona kartkę już Polacy tego motłochu bolszewickiego nie wpuszczą na boisko. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Tusk to leniwy Marcinkiewicz Bis 22.05.09, 21:12 Tusk-mistrz PR, ale skończony leniuch.... Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Tusk to leniwy Marcinkiewicz Bis 22.05.09, 21:13 slavik222 napisał: > Tusk-mistrz PR, ale skończony leniuch.... <a ty slavik pewnie na kuroniowce glombie Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: Tusk to leniwy Marcinkiewicz Bis 22.05.09, 21:35 europa130 napisała: > slavik222 napisał: > > > Tusk-mistrz PR, ale skończony leniuch.... > <a ty slavik pewnie na kuroniowce glombie Zakompleksiony Ełropejczyku, nie możesz mertorycznie? Napisz,że to nieprawda bo.....i tu zasługi TUSKA:) Odpowiedz Link Zgłoś
akiraxx Re: Tusk to leniwy Marcinkiewicz Bis 22.05.09, 23:16 Tak z ostatniego czasu: - Nie słucha podpowiedzi idiotów z PiS-u i stara się trzymać deficyt w ryzach (idąc co więcej pod prąd względem większości w Europie) - sporo ryzykuje, narazie się to opłaca, ale za samo własne zdanie należy mu się dodatkowy mały plus (mały bo lepiej żeby na koniec efekt był pozytywny) - Wyszedł zwycięsko z pojedynku z nasłanymi przez PiS darmozjadami ze Stoczni Gdańskiej (nie mam na myśli tych dwóch co zdecydowali się podjąc dyskusję, tylką to całe PiS-o SLD-owskie tałatajstwo) Mniej merytorycznie: - Nie budzi agresji jak Kaczyńscy, jest zdecydowanie bardziej ludzki, nie widzi zdrajcy i wroga w każdym innym człowieku, który wygląda inaczej od niego, jest w stanie docenić ostatnie 20 lat, nie ma paranoi itd Odpowiedz Link Zgłoś
filip.z.konopii Re: Tusk to leniwy Marcinkiewicz Bis 23.05.09, 04:04 akiraxxx 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Tusk to leniwy Marcinkiewicz Bis 22.05.09, 22:18 slavik222 napisał: > Tusk-mistrz PR, ale skończony leniuch....Jarek za to jest prawdziwy przystojniak i jebaka. Odpowiedz Link Zgłoś
executioner Daj rządowi żółtą kartkę. Nowy spot PiS-u 22.05.09, 21:15 Sorry, ale jestem nieco roztargniony. Czy podczas ostatnich wyborów do sejmu ktoś już nie dostał jakiejś kartki? Odpowiedz Link Zgłoś
tycno1 Re: Daj rządowi żółtą kartkę. Nowy spot PiS-u 22.05.09, 21:23 executioner napisał: > > Sorry, ale jestem nieco roztargniony. > Czy podczas ostatnich wyborów do sejmu ktoś już nie dostał jakiejś kartki? > No dostał... ale czerwoną, więc logicznie rzeczy biorąc PIS wogóle nie powinien byc na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
petwope Re: Daj rządowi żółtą kartkę. Nowy spot PiS-u 22.05.09, 22:03 No tak! teraz to oczywiste, przeslanie tego spotu to wielki zal o to ze Tusk gra, a PiS z czerwienia oglada w szatni Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyczka_pis Re: Daj rządowi żółtą kartkę. Nowy spot PiS-u 22.05.09, 21:15 cala moja rodzina bedzie glosowac na PiS, caly blok, osiedle, miasto i wojewodztwo, fala naszych glosow zaleje cala Polske, a potem swiat i wrzechswiat i tak PiS bedzie rzadzil wszedzie po wszech czasy, az do Sadu Ostatecznego. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
tycno1 Re: Daj rządowi żółtą kartkę. Nowy spot PiS-u 22.05.09, 21:26 sympatyczka_pis napisała: > cala moja rodzina bedzie glosowac na PiS, caly blok, osiedle, miasto i wojewodz > two, fala naszych glosow zaleje cala Polske, a potem swiat i wrzechswiat i tak > PiS bedzie rzadzil wszedzie po wszech czasy, az do Sadu Ostatecznego. Amen Jest takie wojewodztwo na naszej-klasie, nibylandia czy jakoś tak... Czy tam są jakieś lokale wyborcze? czy tylko rozrywkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Daj rządowi żółtą kartkę. Nowy spot PiS-u 22.05.09, 21:47 sympatyczka_pis napisała: > cala moja rodzina bedzie glosowac na PiS, caly blok, osiedle, miasto i wojewodz > two, fala naszych glosow zaleje cala Polske, a potem swiat i wrzechswiat i tak > PiS bedzie rzadzil wszedzie po wszech czasy, az do Sadu Ostatecznego. Amen Tak jest. A jeśli Sąd Ostateczny nie zagłosuje na PiS,będzie to znaczyło, że jest w układzie, i w ciągu jednej nocy znajdzie się na Niego jakaś teczka w IPN. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Daj rządowi żółtą kartkę. Nowy spot PiS-u 22.05.09, 22:03 sympatyczka_pis napisała: > cala moja rodzina bedzie glosowac na PiS, caly blok, osiedle, miasto i wojewodz > two, fala naszych glosow zaleje cala Polske, a potem swiat i wrzechswiat i tak > PiS bedzie rzadzil wszedzie po wszech czasy, az do Sadu Ostatecznego. Amen "A ja się nie boję. Ja mam raka". Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo Re: Daj rządowi żółtą kartkę. Nowy spot PiS-u 22.05.09, 23:09 lubie komedie w ktorym kinie to graja ? Odpowiedz Link Zgłoś
peter.hound "Daj rządowi żółtą kartkę". Nowy spot PiS-u 22.05.09, 21:18 Odniosę się do tego: "(..) nie rozumiem dlaczego bije się stoczniowców (..)". I w odpowiedzi zapytam: A rozumiesz dlaczego bije się kibiców przed/na/po meczach piłkarskich? Jednych pochwalamy jak robią burdy, a drudzy są be? I bardzo proszę nie chrzanić o tym, że jedni walczą o wyższe cele niż inni. Każdy sam wybiera sobie cele i, wbrew pozorom, te cele wcale nie muszą się między sobą różnić "wzrostem". A inteligencja jednych i drugich niekoniecznie odbiega od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: "Daj rządowi żółtą kartkę". Nowy spot PiS-u 23.05.09, 19:49 PiS chwali obu. Zapomniałeś jak to Zbysiu murem stanął za "pobitymi" pseudokibicami? Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczydonpedro "Daj rządowi żółtą kartkę". Nowy spot PiS-u 22.05.09, 21:18 Gdyby ten wyborczy bełkot miał innego autora, też bym ewentualnie wzruszył ramionami i zmienił kanał. Spoko, PiSdzielce - macie czerwoną kartkę jak w szwajcarskim banku. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: "Daj rządowi żółtą kartkę". Nowy spot PiS-u 22.05.09, 21:20 POmyjowcy! Trochę kultury! Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczydonpedro Re: "Daj rządowi żółtą kartkę". Nowy spot PiS-u 22.05.09, 21:21 PiSdzielstwo! Trochę pokory i umiaru! Odpowiedz Link Zgłoś
okoni Re: "Daj rządowi żółtą kartkę". Nowy spot PiS-u 22.05.09, 21:23 maciekgr napisał: > POmyjowcy! Trochę kultury! ty, widzę kulturę wyssałeś z mlekiem matki? Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: "Daj rządowi żółtą kartkę". Nowy spot PiS-u 23.05.09, 19:51 Raczej ze spermą ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
rezydent.klamczynski Dajrzą do wiżół tąkartkę. No wy spot PiS-u 22.05.09, 21:22 Te, kaczuś. Uważaj na pink slip'a. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Dajrzą do wiżół tąkartkę. No wy spot PiS-u 22.05.09, 21:23 Kwa! Kwa! PITERA! Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczydonpedro Re: Dajrzą do wiżół tąkartkę. No wy spot PiS-u 22.05.09, 21:24 maciekgr napisał: > Kwa! Kwa! FOTYGA! Amen!:) Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Dajrzą do wiżół tąkartkę. No wy spot PiS-u 22.05.09, 21:28 Kwa! Kwa! Kwa! Palikot! Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: Dajrzą do wiżół tąkartkę. No wy spot PiS-u 23.05.09, 02:46 Maćku, zadzwoń chłopaku do jednego ze swoich Bogów, może Kurski albo Prezes? Oj, nie masz numeru? To spać chłopcze, bo cię z gimnazjum wyleją.. Odpowiedz Link Zgłoś
tonik777 I bardzo dobrze - - Czerwona kartka dla PiS 22.05.09, 21:22 I bardzo dobrze, że grają w piłkę. Bo jak to mówią w zdrowym ciele, zdrowy duch. Nie można przecież pracować 24 godziny na dobę. Człowiek potrzebuje odpoczynku (w tym przypadku umysłowego). Popieram w tym Tuska. Czerwona kartka dla PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna.natanek "Daj rządowi żółtą kartkę". Nowy spot PiS-u 22.05.09, 21:23 PIS niech się wezmie do roboty,rządzili poprzednio i nic nie zmienili,kłócą się i tylko krzeseł się trzymają,kiedy p.Cymanski,Kurski pójdzie do roboty w swoim zawodzie.W telewizorze by tylko występowali i krytykować PO. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_najmita Banda chorych z nienawiści ludzi! 22.05.09, 21:25 Mam wrażenie, że to agenci na usługach obcych państw. Zwykła piąta kolumna. To niemożliwe aby Polacy mieli taki stosunek do własnego kraju i tak żle mu życzyli! Co za cholera skazała Polskę na tą kartoflaną mizerię! Odpowiedz Link Zgłoś
jr68 zastanawiają mnie sprzedajni aktorzy ze spotów 22.05.09, 21:26 Wolę jak wypowiadają się politycy typu Jaro. Mam wrażenie, że dzisiejsze orędzie było tylko po to by dac mozliwosc krytyki PIsu. Cieszę się , ze to ostatki pana prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
mi.ro PO niewiele może dać ale PISuar może tylko odebrać 22.05.09, 21:26 no nieee jak można zgłosować na PISuar mojąc w pamięci ich ostatnie rządy. No i ci maluczccy .... karły moralne Odpowiedz Link Zgłoś