Dodaj do ulubionych

Topnieją szeregi PiS. Efekt Ziobry?

10.06.09, 11:34
PIS SZAMBO PĘKA
Obserwuj wątek
    • zgrozazgroza Bardzo bym chciał. 10.06.09, 11:51
      Ale chyba nie. Skoro po kilkuletnim okresie opluwania, pyskowania, pokazywania
      swojego zdebilenia PIS poprawia wynik wyborczy to strach się bać. W gruncie
      rzeczy liczebność tej partii nie ma większego znaczenia, gdy poparcie frustratów
      i nieudaczników z całego kraju rośnie.
      • remik.bz Infantylnie ulegasz antypisowskiej nagonce 10.06.09, 13:54
        zgrozazgroza napisał:

> Ale chyba nie. Skoro po kilkuletnim okresie opluwania, pyskowania,
        pokazywania
        > swojego zdebilenia PIS poprawia wynik wyborczy to strach się bać.
        W gruncie
        > rzeczy liczebność tej partii nie ma większego znaczenia, gdy
        poparcie frustrató
        > w
        > i nieudaczników z całego kraju rośnie.

Na jakiej podstawie uważasz elektorat PiS-u za "frustratów i
        nieudaczników" ?
        Odnosdze wrażenie ,że po prostu bezkrytycznie wierzysz
        antypisowskiej propagandzie.
        A wiedzę o nas czerpiesz wyłącznie z mediów (internetu ? )
        Nie przyszło Ci nigdy do głowy ,ze elektorat PiS-u to ludzie
        wyznający pewien system wartości (jak chcesz to rozwine temat)?
        I ze maja prawo do funkcjonowania w demokracji z takim systemem?

PS: nie czuje się ani frustratem ani nieudacznikiem .
        Wprost przeciwnie, jestem zadowolony z zycia, z rodziny, z pracy, z
        mojej pozycji finansowej i towarzyskiej, z przyjaciół a najbardziej
        z mozliwości realizowania swych pasji.
        I jestem za PiS-em z uwagi ,ze najbliżej tej partii ( w sferze
        programowej) do mojego systemu wartości.
        Powinienem od dzisiaj być nieudacznikiem i frustratem ?
        • kaczynksi PiS jest potrzebny Polsce jako ściek.A ściek musi 10.06.09, 14:03
          cuchnąć. Może już lepiej Kartofle które jednak podpisywały Okrągły Stół niż
          lebiegi i agenci pokroju Leppera czy Giertycha?
          • mirmat1 Topnieją szeregi PiS? Efekt lze-mediow. 11.06.09, 05:26
            czlonek kryminalnego elektoratu POstKomunistow "kaczynksi" narzygał:

> PiS jest potrzebny Polsce jako ściek.A ściek cuchnąć. Może już lepiej Kartofle
            które jednak podpisywały Okrągły Stół niż
            > lebiegi i agenci pokroju Leppera czy Giertycha?
            M: skoro juz sie utwierdzilem jakiego typu padlina sa rozowe gnidy wiec na temat.
            Od ostatnich wyborow do parlamentu UE PiS podwoil ilosc glosow i poslow. To sa
            "topniejace" szeregi? Zwolennicy PiS-u nie sa euroentuzjastami i nie wiele ich
            obchodza takie wybory wiec wielu wyborcow PiS zostalo w domu. POstKomuchy wlaza
            Brukseli w zadek wiec sie zjawili przy urnach. A gdzie sa lze-sondaze dajace
            Tuskowi 58% a PiS-owi 20%?

Sondaż: Platforma 58 proc., PiS 20
            tan, PAP
            2009-04-09, ostatnia aktualizacja 2009-04-09 15:48
            wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6484922,Sondaz__Platforma_58_proc___PiS_20.html

Gdyby wybory parlamentarne odbyły się na początku kwietnia najwięcej głosów
            otrzymałaby Platforma Obywatelska (58 proc.); PiS mogłoby liczyć na 20 proc.
            poparcie, SLD na 8 proc. głosów, a PSL na 5 proc. - wynika z najnowszego sondażu
            TNS OBOP. Pozostałe partie nie przekroczyłyby 5 proc. progu wyborczego.
            W porównaniu do sytuacji sprzed miesiąca poprawiły się notowania PO - wzrost o 4
            pkt procentowe, SLD - wzrost o 2 pkt proc., PSL - wzrost o punkt proc. Mniej
            zwolenników ma natomiast PiS - o 6 punktów proc.
            • tymon99 Re: Topnieją szeregi PiS? Efekt lze-mediow. 13.06.09, 17:02
              taaa.. a od 1911 licząc, to liczba zwolenników pis wzrosła nieskończenie wiele
              razy :D
        • kraq Re: Infantylnie ulegasz antypisowskiej nagonce 10.06.09, 14:05
          ten system wartości to wysyłanie do PE ludzi bez elementarnej
          znajomości sparw europejskich a nawet bez znajomości języka
          angielskiego czy te wartości, to po raz kolejny obrażanie
          dziennikarzy, tym razem z radia zet? rozumiem, że to te rzekome
          tracycje akowskie? a co frustratów i nieudaczników, to wiele jest w
          tym prawdy, bo pis karmi się straszeniem wyborców a najłtawiej
          zastraszyć najgorzej wykształconych i najstarzych, że przyjdzie
          niemiec i zabierze im szczecin.
          • remik.bz System wartości 10.06.09, 14:18
            Piszesz o wynaturzeniach i złej praktyce (która ma miejsce w każdej
            partii) a nie o wartościach w sferze ideologii.
            Te wartości to :tradycja , rodzina , patriotyzm , katolicyzm ,
            solidaryzm społeczny.
            • kralik111 Re: System wartości 10.06.09, 14:22
              remik.bz napisał:

> Piszesz o wynaturzeniach i złej praktyce (która ma miejsce w każdej
              > partii) a nie o wartościach w sferze ideologii.
              > Te wartości to :tradycja , rodzina , patriotyzm , katolicyzm ,
              > solidaryzm społeczny.

Podaj namacalne przyklady tych "wartosci"...:DDDDDDDDDDDDDDD

BUA HA H H AH A H AH A H A H AH A H AH AH AH AH A H AH AH AH
              • kralik111 Re: System wartości 10.06.09, 14:26
                Cos na temat PiSich systemow wartosci, warto przeczytac!

Nazywam się RooBoy. Jestem Australijczykiem, mieszkam w Sydney. Tak, tak,
                wiem. Zaraz po przeczytaniu tego pierwszego zdania banda wszechpolaków wrzuci
                pod ten artykuł swój komentarz pt. „ty zdrajco” oraz „jakim prawem w ogóle
                mówisz po polsku” i tym podobne.

Jak już pisałem, jestem Australijczykiem. Jestem również Polakiem i tego też się
                nie wypieram, choć jakiejś dumy z tego powodu wielkiej nie czuję. Ot po prostu
                jestem Polakiem i Australijczykiem. W Australii coś takiego to normalne. Tu
                każdy jest Aussie i kimś jeszcze. Ma się tak jakby dwie nacje. Tu nie ma
                problemu, że „nie jesteś Australijczykiem, bo nie urodziłeś się w tym kraju",
                choć oczywiście i takie poglądy się zdarzają.

>Mieszkam tu od kilku lat, od kilku miesięcy jestem szczęśliwie żonaty (żona
                jest Azjatką). Poznałem życie tak w Polsce, jak i w Australii. Ponieważ wy życie
                w Polsce też znacie, to postanowiłem, że na łamach Interia360.pl popiszę wam
                trochę o tym, jak jest w Australii, zwłaszcza że wielu z was pewnie kiedyś tu
                było, może nawet teraz jest albo może kiedyś wyjedzie.

interia360.pl/artykul/a-moze-australia,1248
                • kralik111 Re: System wartości 10.06.09, 14:29
                  kralik111 napisał:

> Cos na temat PiSich systemow wartosci, warto przeczytac!

> Nazywam się RooBoy. Jestem Australijczykiem, mieszkam w Sydney. Tak, tak,
                  > wiem. Zaraz po przeczytaniu tego pierwszego zdania banda wszechpolaków wrzuci
                  > pod ten artykuł swój komentarz pt. „ty zdrajco” oraz „jakim p
                  > rawem w ogóle
                  > mówisz po polsku” i tym podobne.

> Jak już pisałem, jestem Australijczykiem. Jestem również Polakiem i tego też się
                  > nie wypieram, choć jakiejś dumy z tego powodu wielkiej nie czuję. Ot po prostu
                  > jestem Polakiem i Australijczykiem. W Australii coś takiego to normalne. Tu
                  > każdy jest Aussie i kimś jeszcze. Ma się tak jakby dwie nacje. Tu nie ma
                  > problemu, że „nie jesteś Australijczykiem, bo nie urodziłeś się w tym kra
                  > ju",
                  > choć oczywiście i takie poglądy się zdarzają.
                  >
                  > >Mieszkam tu od kilku lat, od kilku miesięcy jestem szczęśliwie żonaty (żon
                  > a
                  > jest Azjatką). Poznałem życie tak w Polsce, jak i w Australii. Ponieważ wy życi
                  > e
                  > w Polsce też znacie, to postanowiłem, że na łamach Interia360.pl popiszę wam
                  > trochę o tym, jak jest w Australii, zwłaszcza że wielu z was pewnie kiedyś tu
                  > było, może nawet teraz jest albo może kiedyś wyjedzie.
                  >
                  >
                  > interia360.pl/artykul/a-moze-australia,1248

Zapomnialem dodac.
                  Autor PiSich wartosci mysli, ze jest dziennikarzem i Australijczykiem...;DDD

interia360.pl/uzytkownik/rooboy,5427
            • kraq Re: System wartości 10.06.09, 14:32
              i co monopol mają na te tradycję i rodzinę i patriotyzm? a co PO czy
              sld czy kto inny, to niby nie szanuje tradycji albo rodziny? co za
              bzdura... już pomijam sprawę, że patriotyzm w wykonaniu pisu jest
              XIX w., polega na bronieniu nas przed niemcami rotfl. solidaryzm
              społeczny, który pozwala przekupywać związki zawodowe i fundować im
              kolejne przywileje z podatków ciężko pracującego społeczeństwa?
              wielki mi solidaryzm społeczny. a chorobę psychiczną kaczyńskiego
              czy jego przydupasów można tłumaczyć pomyłką, złą praktyką, itd.
              pytanie jak długo jeszcze? na szczęście ten facet jest skończony, za
              rok przepier.... wybory prezydenckie a po kolejnym roku
              parlamentarne. trzeba troche poczekac
              • remik.bz Czy ja pisałem o monopolu PiS ? 14.06.09, 09:24
                kraq napisał:

> i co monopol mają na te tradycję i rodzinę i patriotyzm?

Oczywiscie ,że PiS nie ma monopolu. I nigdy tak nie twierdzilem.
                Po prostu PiS-owi do tych wartosci moim zdaniem - najblizej.
                Podstawowe moje zarzuty odnośnie PO to pogarda dla ludzi biednych , starych
                niedolęznych , kreowanie przyszłej Polski dla silnych , energicznych , kult
                pieniadza .
                Kłóci sie to chociazby z IV przykazaniem.
                A odnosnie SLD- no cóż paskudne "korzenie" tej partii i zdecydowane
                antykatolickie nastawienie.

. wybory prezydenckie a po kolejnym roku
                > parlamentarne. trzeba troche poczekac

Zakladasz ,że my ludzie wyznajacy te wartosci nagle zagłosujemy na PO czy SLD ?
                Chyba sam w to nie wierzysz.
                A przeciez do wyborów pójdziemy.
                A tak nawiasem nie rozumiem , dlaczego tak zaciekle zwalcza się opozycje,
                przeciez opozycja to ważna wartość w demokracji.
                Chyba nie pragniesz systemu jednopartyjnego ?
            • michalng Re: System wartości 10.06.09, 15:15
              > Te wartości to :tradycja , rodzina , patriotyzm , katolicyzm ,
              > solidaryzm społeczny.

Od razu kojarzy mi sie hasło z poprzedniej epoki : "Socjalizm tak, wypaczenie
              nie" :)
              Bo tak naprawdę nie chodzi o głoszone wartości ( nawet PZPR głoszone wartości
              miała fajne :P ) tylko o rzeczywiste działania. czyli o te wynaturzenia właśnie.
              Łatwo mieć gębę pełna frazesów. Gadać o rodzinie i tradycji a jednocześnie
              zostawić żonę i dzieci dla młodej dupeczki :) Gadać o patriotyzmie a
              jednocześnie szkodzić swojemu krajowi w imię odniesienia korzyści politycznych.
              • remik.bz Dlaczego twierdzisz ,że zostawiłem żonę dla.... 10.06.09, 17:16
                michalng napisał:
                > Łatwo mieć gębę pełna frazesów. Gadać o rodzinie i tradycji a jednocześnie
                > zostawić żonę i dzieci dla młodej dupeczki :)

Sorry Winetou , nawet się nie znamy a Ty takie oszczerstwa pod moim adresem...
                Wiesz , mamy trójkę wspaniałych dzieci , doskonale sie z zona dogadujemy i nie
                sądze aby cos mialo zagrażać mojej rodzinie (jakaś mloda itd...)
                To co sugerujesz to zwykła niegodziwość.

Gadać o patriotyzmie a
                > jednocześnie szkodzić swojemu krajowi w imię odniesienia korzyści politycznych.

Wytłumacz w jaki sposób Twoim zdaniem "szkodzę".
                • hugow Re: Dlaczego twierdzisz ,że zostawiłem żonę dla.. 10.06.09, 17:20
                  nie Ty, a PiSi premier Marcinkiewicz
                  • remik.bz Re: Dlaczego twierdzisz ,że zostawiłem żonę dla.. 10.06.09, 17:24
                    hugow napisał:

> nie Ty, a PiSi premier Marcinkiewicz

Z postu Michlang wynika ,że ja.
                    Do był post do mnie a nie do Marcinkiewicza .
                    To byla odpowiedź na moje pytania dotyczące moich wartości a nie wartości
                    Marcinkiewicza.
                    Chce wierzyć ,że to tylko emocje a nie celowe działanie .

• michalng Re: Dlaczego twierdzisz ,że zostawiłem żonę dla.. 15.06.09, 11:26
                  > Sorry Winetou , nawet się nie znamy a Ty takie oszczerstwa pod moim
                  > adresem...

Dlaczego uważasz ze było to pod twoim adresem ? Dyskutowaliśmy o wartościach
                  głoszonych przez polityków. Twoje życie prywatne nie jest moja sprawą i nie mam
                  w zwyczaju używać takich argumentów w dyskusji.
            • spokojny.zenek remik, nie kpij z normalnych ludzi 10.06.09, 16:21
              Gdzie członkowie pisu mają te wartości juz nieraz pokazali i jeszcze pokażą.
              • remik.bz Re: remik, nie kpij z normalnych ludzi 10.06.09, 17:17

spokojny.zenek napisał:

> Gdzie członkowie pisu mają te wartości juz nieraz pokazali i jeszcze pokażą.

Ja nie pisze o członkach PiS-u tylko o elektoracie.
                Uważasz ,że cały elektorat ma "gdzies" te wartości ?
                • michalng Re: remik, nie kpij z normalnych ludzi 15.06.09, 14:10
                  > Ja nie pisze o członkach PiS-u tylko o elektoracie.
                  > Uważasz ,że cały elektorat ma "gdzies" te wartości ?

Elektorat pewnie nie ale PIS ma gdzieś wartości. Wartości są tylko potrzebę żeby
                  ogłupić elektorat (ciemny lud).
            • tymon99 Re: System wartości 13.06.09, 17:03
              remik.bz napisał:

tam nie ma żadnych wartości. tak samo jak nie było ich w nsdap.
          • xxsiedleckaxx Re: Infantylnie ulegasz antypisowskiej nagonce 10.06.09, 14:34
            kraq napisał:

>
            >
            >w
            > tym prawdy, bo pis karmi się straszeniem wyborców a najłtawiej
            > zastraszyć najgorzej wykształconych i najstarzych, że przyjdzie
            > niemiec i zabierze im szczecin.
            Ani nie jestem stara ani nie wykształcona-jednak jestem wraz z całą rodziną za
            PISem.My mamy swoje wartości-rodzina na pierwszym miejscu na drugim nasz
            kraj-Polska.Ty nie masz żadnych-frustracie.Nawet przegrana PISu nasz nie
            zniechęca,wręcz przeciwnie.

• hugow Re: Infantylnie ulegasz antypisowskiej nagonce 10.06.09, 17:16
            europarlamentarzysta nie musi znac angielskiego - jesli nie jest
            anglikiem. Wystarczyze zna jezyk kraju z Europy, ktorego jest
            reprezentantem
        • wu67er "antypisowska nagonka" - buahahahha 10.06.09, 14:11
          dwa lata pisowskiej pogardy dla innych, instrumentalnego traktowania prawa,
          sojuszów z przestępcami i faszystami, niszczenia i poniżania ludzi -WYSTARCZY!
          Jeśli nie frustraci, to kto popiera PiS? Ludzie, którym odpowiadał Lepper,
          Giertych, Gosiewski, Ziobro, Netzel, Lipiec, Farfał - to wszystko zawdzięczamy
          kaczorkom.... spadajcie do szamba, spływajcie.....
          • remik.bz Piszesz o ludziach , ja o wartościach 10.06.09, 14:20
            Chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.
            Ja nie pisałem o ludziach tylko o wartościach w sferze ideologii.
            • kralik111 Re: Piszesz o ludziach , ja o wartościach 10.06.09, 14:24
              remik.bz napisał:

> Chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.
              > Ja nie pisałem o ludziach tylko o wartościach w sferze ideologii.

Ideologia sama w sobie nie posiada zadnych wartosci, to juz udowodnili Lenin,
              Stalin i Hitler....;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
            • colage Re: Piszesz o ludziach , ja o wartościach 10.06.09, 14:38
              A jakie wartosci reprezentuja soba pisiory? Katolicyzm? Rozwodnik Gosiewski i
              Dorn. Rodzina? Corka prezydenta jest rozwodka z drugim mezem. Rodzina? B. zony
              Gosiewskiego i Dorna skarza sie, ze ich ex chca obnizyc wielkosc alimentow
              lozonych na dzieci. Antykomunizm? Kaczory siedzialy przy Okraglym Stole tak samo
              jak opluwani przez nich Michnik, Geremek, Kuron itd., a poza tym maja u siebie w
              partii rzesze b. komunistow. Wartosci chrzescijanskie? My jestesmy tu, a reszta
              tam, gdzie ZOMO, malpa w czerwonym, spieprzaj dziadu itp.
              Wiesz co, nie osmieszaj sie...
              • remik.bz Re: Piszesz o ludziach , ja o wartościach 10.06.09, 17:20
                Ty tez o ludziach , a ja o wartościach.
                Trudno tak dyskutowac .
        • zgrozazgroza Re: remik.bz 10.06.09, 14:43
          I dlatego piszę, że to ja bym chciał aby PIS nie sprowadzał już dłużej naszego
          życia do poziomu dna. Prezentowany przez PIS cyniczny populizm stał się azylem
          dla ludzi z marginesu demokracji ba tam, zachowując na pokaz swój jak to
          określasz system wartości mogą obrzydzać innym ich pracę ich osiągnięcia ich
          wzory. Frustracja i nieudacznictwo procentuje chrześcijańska postawą Nowaka,
          duszpasterską o. Dyrektora, wdzięcznością Zyzaka, kulturą Kaczyńskich,
          prawdomównością Kurskiego i serdecznością Ziobry. Tego się boję, tych złodziei
          naszej kultury, europejskości i solidarności.
      • xxsiedleckaxx Re: Bardzo bym chciał. 10.06.09, 14:21
        zgrozazgroza napisał:

> Ale chyba nie. Skoro po kilkuletnim okresie opluwania, pyskowania, pokazywania
        > swojego zdebilenia PIS poprawia wynik wyborczy to strach się bać. W gruncie
        > rzeczy liczebność tej partii nie ma większego znaczenia, gdy poparcie frustrató
        > w
        > i nieudaczników z całego kraju rośnie.
        I będzie rosło, a wam-wybrańcy będzie powoli spadać.Nieudacznikiem??/ ja się nim
        nie czuje.Okłamywać naród można do czasu,w końcu i media wam nie pomogą.Na
        kłamstwie nie zbudujecie kapitału.
        • kraq Re: Bardzo bym chciał. 10.06.09, 14:36
          amerykę odkryła. to, że na kłamstwie, mataczeniu, obłudzie,
          chamstwie, agresji, hipokryzji itd nie zbuduje się poparcia (ew.
          kapitału), to przecież świetnie widać po wynikach pisuaru:))))))))))
    • swan_ganz no dobrze.. Załóżmy, że PIS się rozpadł 10.06.09, 12:01
      ale co potem? Czym Donek wytłumaczy swoją impotencję w rządzeniu
      krajem? Kto będzie następnym po kaczorach winnym tego, że on ku...a
      nic nie może sensowengo zrobić dla kraju?
      • maxik-g A co TY, ku..., zrobiłeś dobrego dla kogokolwiek? 10.06.09, 12:10
        Zaznaczam, że "kur..." w powyższym zdaniu to nie obelga.
        • swan_ganz podatki ku...a płacę.. To mało? 10.06.09, 13:31

• michalng Re: podatki ku...a płacę.. To mało? 10.06.09, 14:14
            Podatki płacisz bo musisz. Wszyscy musimy. Nawet menel jak kupuje alpagę za 2,60
            to też podatki płaci.
          • kralik111 Re: podatki ku...a płacę.. To mało? 10.06.09, 14:18
            swan_ganz napisał:

>

To robisz ku... dla siebie, zeby w pierdlu nie zgnic, pochwal sie co zrobiles
            dobego dla kogos...;DDDDDDDDDD
          • maxik-g Mało. Zrób coś dla innej osoby, bezinteresownie. 11.06.09, 01:15
            • swan_ganz ależ płacenie podatków w Polsce jest jak 12.06.09, 11:07
              jak najbardziej bezinteresowne....
              Przecież przeciętny obywatel nic z tego nie ma, że płaci podatki.
              Popatrz; córka chodzi do szkoły prywatnej, do lekarza chodzę
              prywatnie, na autostradach płacę, abonament rtv płacę za friko bo
              nie oglądam a płacić muszę, system sprawiedliwości (podobnie zresztą
              jak i ten zdrowotny) jest opresyjny wobec obywatela a nie pomocniczy
              ale i tak musze na jego utrzymanie płacić...

A ty twierdzisz, że zbyt mało poświęcam się filantropii? Taki głupi
              to ty z natury jesteś czy zwyczajnie; jesteś z PO?
              • maxik-g Nie jestem z PO. 13.06.09, 17:00
                W sumie to możesz wypowiedzieć posłuszeństwo władzy, jaka by ona nie
                była, no nie? <ironia mode off> Podatki płaci każdy, jeśli komuś się
                to nie podoba, niech także przestanie cokolwiek (i gdziekolwiek)
                kupować. To, jak kasa z nich jest wydawana, to już inna sprawa, ale
                ja nie obarczam PO winą za aktualny system podatkowy.
                Z abonamentem rtv to walnąłeś, bo rządzi tam nadal akceptowane przez
                Ciebie (być może) LPR/Libertas/cośtam/Samoobrona. Więc nie ciskaj
                się, że musisz bulić abonament.
                Nikt Cię nie zmusza do wyboru szkoły prywatnej, podobnie jak kliniki.
                Sorry, ale i na Zachodzie za lepszą jakość (niż z ubezpieczenia, to
                tak z grubsza) usług lekarskich także musisz zapłacić. Za dobrą
                szkołę także.
        • beatrix13 Kaczyński rozwala PiS 10.06.09, 15:14
          bo jest V kolumną PO, wszak sam zachęcał do głosowania na PO;

swoją drogą nie dziwię się rozgoryczeniu posłanki Masłowskiej, która
          jest mieszkanką Szczecina, reprezentuje go od lat politycznie,a na
          liście wyborczej ląduje na 5. miejscu, bo szefuńcio Kaczyński
          swojego kolesia Gróbarczyka z drugiego krańca Polski na 1. miejsce
          wrzucił
      • maruda.r Re: no dobrze.. Załóżmy, że PIS się rozpadł 10.06.09, 12:30
        swan_ganz napisał:

> ale co potem? Czym Donek wytłumaczy swoją impotencję w rządzeniu
        > krajem?

Polityką towarzysza Weciaka vel Lecha Kaczyńskiego. Wszak mnóstwo ustaw leży na
        jego biurku.

• kralik111 Re: no dobrze.. Załóżmy, że PIS się rozpadł 10.06.09, 14:16
        swan_ganz napisał:

> ale co potem? Czym Donek wytłumaczy swoją impotencję w rządzeniu
        > krajem? Kto będzie następnym po kaczorach winnym tego, że on ku...a
        > nic nie może sensowengo zrobić dla kraju?

Wytlumacz w kilku prostych slowach o co ci chodzi, PiSioku...;DDDD
    • almagus Topnieją szeregi PiS. Efekt Ziobry? 10.06.09, 13:10
      Czas na zmiany!

Ustalenia u „Bolka Banana”
      USA i strona kartoflana!

Widzi przygłup, jakaś farsa.
      Obiecał, polecisz na Marsa.
      Kartofel uszczęśliwiony.
      Skartofli nowe rejony.
      Mars jedno kartoflisko.
      Dosłownie pokryją wszystko.

Z takim to jak do dzieci.
      Wiadomo, że nie doleci.
      Przecież on już na Ziemi.
      Pokłóci się ze wszystkimi.
      Co dopiero w podróży.
      Co nastrojom nie służy.
    • wet3 Topnieją szeregi PiS. Efekt Ziobry? 10.06.09, 13:39
      Glupoty zgodne z waszym poboznym mysleniem wypisujecie.
      • kralik111 Re: Topnieją szeregi PiS. Efekt Ziobry? 10.06.09, 14:19
        wet3 napisał:

> Glupoty zgodne z waszym poboznym mysleniem wypisujecie.

A ja zawsze myslalem, ze ty sie kreujesz na poboznego...;DDDDDDDD

BUA HA H A H AH A H A H A HA H A H AH AH AH AH A H AH AH A HA H AH
    • hubba_hubba Topnieją szeregi PiS. Efekt Ziobry? 10.06.09, 13:42
      Pół Szczecina oblepione było plakatami z panią Masłowską, widocznie jeszcze za
      mało. Jednego tylko pani niedoszła posłanka nie wzięła pod uwagę - że po wielu
      latach jej działalności publicznej wszyscy w mieście wiedzą, jaki ma iloraz
      inteligencji.
    • gtpress Re: Topnieją szeregi PiS. Efekt Ziobry? 10.06.09, 13:42
      i smrod krazyl bedzie po Europie jak widmo
    • presentation1 ..I co?........... 10.06.09, 13:53
      Nadzieja Wyborczej ze przejdzie do PO?.Nie ma sprawy.Tam kazda spoleczna gnide przyjma.
      • kralik111 Re: ..I co?........... 10.06.09, 14:15
        presentation1 napisał:

> Nadzieja Wyborczej ze przejdzie do PO?.Nie ma sprawy.Tam kazda spoleczna gnide
        > przyjma.

Do PO jednak nie porzeszla, a gnida spoleczna faktycznie jest, jak ty, czy kazdy
        czlonek PiS...;DDD
        • barnaba_only PiS przyjmuje psychicznie chorych 10.06.09, 15:04
          i inne kotki, hehehehehehehehehe
      • pogromca_kretynow Re: .......I co, co?........... 10.06.09, 14:20
        presentation1 napisał:

> Nadzieja Wyborczej ze przejdzie do PO?.Nie ma sprawy.Tam kazda
        spoleczna gnide
        > przyjma.

Hmm, PiS przyjal w swoje szeregi Henrego Czarneckiego.
        • pandi14 Re: .......I co, co?........... 10.06.09, 14:26
          No i panią Zytę Gilowska usuniętą z PO za nepotyzm
          • michalng Re: .......I co, co?........... 10.06.09, 16:10
            I Pana Mojzesowicza byłego Samoobroniarza.
        • hugow Re: .......I co, co?........... 10.06.09, 17:24
          Czarnecki przejdzie juz niedlugo do PO i go przyjma
      • uookasz Re: ..I co?........... 10.06.09, 16:34
        presentation1 napisał:

> Nadzieja Wyborczej ze przejdzie do PO?.Nie ma sprawy.Tam kazda spoleczna gnide
        > przyjma.

wczoraj kochana poslanka pis, dzis spoleczna gnida :D
        oj leszek leszek.
        punkt przyjec to palac prezydencki. tam nastepuje cudowne rozmnozenie niezbyt
        potrzebnych etatów dla tych znajomych, ktorzy akurat nie moga sobie znalezc zajecia.
    • vomitorium1 Posłanka PiS chce opuścić klub. Efekt Ziobry? 10.06.09, 13:54
      a ja już taki film gdzieś widziałem
      (marynarze nie mogąc dłużej znieść ciężkiego losu,
      który zgotował im sadystyczny kapitan Bligh,
      buntują się przeciw niemu.)
    • maciejkozlowski Biedactwo, do koryta się nie dopchała ! 10.06.09, 14:06
      Biedny damski PISuar nie dopchała się do żłoba. Tragedia. Może spróbuje z
      Samoobrony następnym razem. Mądralka.
    • rooboy piczku do nogi! 10.06.09, 14:21
    • rooboy kolejne bicie piany przez wybiorcza... 10.06.09, 14:33
      historia polskiego parlamentaryzmu ostatnich lat zna wiele
      przypadkow, gdzie poslowie opuszczajacy mainstream partie
      marginalizowali sie calkowicie (np. jurek, dorn)... jesli ta
      maslowska ma w dalszym ciagu ochote na jakakolwiek dzialanosc
      polityczna, to nigdzie nie pojdzie...
      • rooboy piczku, do nogi powiedzialem! 10.06.09, 14:34
      • kralik111 Re: kolejne bicie piany przez wybiorcza... 10.06.09, 16:12
        rooboy napisał:

> historia polskiego parlamentaryzmu ostatnich lat zna wiele
        > przypadkow, gdzie poslowie opuszczajacy mainstream partie
        > marginalizowali sie calkowicie (np. jurek, dorn)... jesli ta
        > maslowska ma w dalszym ciagu ochote na jakakolwiek dzialanosc
        > polityczna, to nigdzie nie pojdzie...

Politycy pelniacy sluzbe publiczna, na ktorych swoje glosy, czyli mandat
        zaufania oddali wyborcy, sa osobami publicznymi, dlatego na calym swiecie juz
        tak jest, ze w przypadku, gdy pilityk odchodzi z partii dzieki ktorej uzyskal
        mandat zaufania, prasa podaje to do publicznej wiadomosci, to jest rowniez
        obowiazkiem prasy, ale taki rooboy o PiSim mozdzku nie zna zasad panujacych w
        panstwach demokratycznych, wiec taki rooboy widzi w tym bicie pijany. Nic
        dziwnego, rooboy jeszcze nigdy nie mial nic madrego do powiedzenia...;DDD
      • michalng Re: kolejne bicie piany przez wybiorcza... 10.06.09, 16:14
        Dorn to niczego nie opuszczał. Wywalili go za krytykę kierownictwa. :P
    • monster1972 gnije i zalatuje trupem katobolszewia pisowska... 10.06.09, 14:54
      i dobrze:)

nikt nie będzie po psychopatach płakał...

Polak-ateista
    • grogreg Gorączka histerii zbiera żniwo 10.06.09, 15:01
      Ty razem dopadła posła Kurskiego.
    • antymoher5 Do szczęścia kaczkom potrzebni są tylko oni sami 10.06.09, 15:32
      Układy,wrogowie i koryto
    • isa.stern nie będzie rozłamu w PiS 10.06.09, 15:37
      nikt Jarkowi nie dorównuje, Ziobro poza piS nic nie zdziała...
    • tersup Posłanka PiS chce opuścić klub. Efekt Ziobry? 10.06.09, 16:34
      Dajmy mediom pouzywac sobie bo ich celem jest rozroba a nie
      pokazywanie tematow prawdziwie waznych dla ludzi a zwlaszcza w
      naszym szczecinskim rejonie
    • 3cik <-------------------------=-= 10.06.09, 16:50
      Efekt Zi0bry polega na aresztowaniu niewinnych ludzi o świcie w blasku kamer.
      Niech autor nie myli pojęć.
      • hugow Re: <-------------------------=-= 10.06.09, 17:28
        nie Ziobry a niedoszlego premiera LiS
    • angrusz1 Stabilny 14.06.09, 08:23

elektorat - 27 % ale niestety zbyt mały by zdobyć władzę .

Gdy odpryski z PiS ( Jurki , Zawisze i Seliny ) znikna to i
      elektorat PiS się poszerzy a zwłaszcza , kiedy ludzie odczują
      bardziej skutki kryzysu , np po nowelizacji budżetu .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka