cillian1 12.06.09, 10:40 pani kotko alika, daj na luz, przegrasz z kretesem i jeszcze będziesz musiała przepraszać!!! Daj na luz, szkoda reputacji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz160 Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:43 Kłamie bezczelnie. Wszystko się kupy nie trzyma. Proponuję wypoczynek w Tworkach Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Ta pani nikomu już nie włoży nóg na kolana 12.06.09, 10:46 ... jak by powiedział wysoko przez wyborców ceniony Ziobro. www.skubi.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Sie pani wpakowała. Kurskiego trzeba unikać 12.06.09, 10:59 taka rada na przyszłość. Zadawanie się z takim elementem nie kończy się dobrze dla normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Sie pani wpakowała. Kurskiego trzeba unikać 12.06.09, 11:11 a jak pięknie przez telefon zachorowała... brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
mracek Re: Sie pani wpakowała. Kurskiego trzeba unikać 12.06.09, 11:15 Faktycznie, ladnie zmienila glos, kiedy zaczela opowiadac o chorobie. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelus_maximus Re: Sie pani wpakowała. Kurskiego trzeba unikać 12.06.09, 11:17 www.superstacja.com/ tu mozna zoabczyc, co mowila Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Sie pani wpakowała. Kurskiego trzeba unikać 12.06.09, 11:46 michaelus_maximus napisał: > www.superstacja.com/ tu mozna zoabczyc, co mowila AK na krótkiej liście. „Oczywistość, oczywiście”! wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6704505,J__Kaczynski__Ja_jestem_z_AK__a_pracownicy_Radia_Zet.html Kto im uwierzy? Gdy zamiast pacierzy. PełO, PełO, PełO. Beznadziejne dzieło. Żal blagier Kotka. Mordka taka słodka. Niech najLeppiej zagra. By powstała zadra. Dla Jarka Luppera. Rolę PiSbombera. Lub z wehrmachtu dziadka. „Szlonzak” zaszedł z zadka. I to wśród tłumu. Dał jej do rozumu. Miało pójść w sobotę. Spieprzyli spin robotę. Więc AK z podwórka. Anna Kotka powtórka. Konfabulacja, pokory. Skończyły się wybory! Kręci jak red_empto_zyści! www.youtube.com/watch?v=raN5_2F5ZvU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
alex.schmid Kurskiego trzeba unikać 12.06.09, 12:05 Dokładnie ... wygląda to na typową zagrywkę polityczną PISu tuż przed wyborami. To rzekome pobicie miało miejsce w sobotę - dzień przed wyborami, czyli w trakcie trwania ciszy wyborczej. Do jakiegoś zdarzenia faktycznie mogło dojść ale na pewno nie było to brutalne pobicie. PIS nie miał żadnego haka na PO więc kombinował jak mógł i przy pomocy zaprzyjaźnionej części mediów z prawdopodobnie kilku bluzgów zrobiło się zaraz brutalne pobicie. Gdyby cała sytuacja miała miejsce w poniedziałek, pewnie nikt by się o tym nie dowiedział. Zresztą samo rzekome zdarzenie, w mojej opinii raczej pasowałoby do zachowania bardziej radykalnego elektoratu PISu niz PO... Elektorat PO to ludzie na ogół bardziej tolerancyjni - PISu w większości Ci, którzy chcieliby innym dyktować co i jak mają robić, i narzucać własne poglądy Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Kurskiego trzeba unikać 12.06.09, 12:14 Wyobraźcie sobie, jak wyglądałaby cała historia, gdyby nie spotkanie Sianeckiego i wypowiedź dla SuperStacji. Wtedy cała opowieść, gdybyż ją jeszcze pani aktorka składnie opowiadała, mogłaby się zdawać dosyć wiarygodna. Ja sam po przeczytaniu Rzepy byłem przekonany, że jacyś kretyni skopali tę panią, zwyczajnie współczułem jej. Ale sory, uśmiechnięta pani rozmawiająca dwa dni po tym incydencie z dziennikarzem, a kilkanaście godzin później, po artkule w Rzepie, płacząca, robiąca za ofiarę niezwykle brutalnej napaści, zmieniająca co kilka godzin okoliczności, liczbę napastników, coraz bardziej za każdym razem podkreślająca ich brutalność, nie jest dla mnie nawet w jednym procencie wiarygodna. Ale może jest tak, jak mówił wielki znawca kobiecej duszy, Jarosław Kaczyński: "Była w szoku. Kobiety tak mają." Kto wie, kto wie, może wyjaśnienie jest faktycznie tak banalnie proste... Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd A już się obawiałem że dzisiaj nic nie napiszą 12.06.09, 12:23 o Cukier-Kotce, "aktorce" specjalnej troski. Ale na szczęście komedia kręci się dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
aurumaga Re: A już się obawiałem że dzisiaj nic nie napisz 12.06.09, 13:52 Partyjne prawo i sprawiedliwość. Prawnicy sPiSkowcy w sPiSkownicy. Jeden i drugi patykiem ćwiczy. Dosypują piasku jak dowodów. Porcję ekskrementów z wonią smrodów. Prokurator Wyszyński bolszewik. Hitlerowskiej doktryny prawnik. Praw i sprawiedliwości prawnicy. Krematorium, strzał do potylicy. Usługowo, aż przechodzi mrowie. Strach, gdy do władzy się dorwie. Czy blagier „kotce” juryści partyjni. Oskarżają, bo dyspozycyjni? Z konfabulacji tworzą dowody? Jak zaprawę z gó, piasku i wody? Z woli wodza partyjni prawnicy. Ćwiczą, zniszczyć wroga w sPiSkownicy! Przecież sądy niezależna władza. Na którą faszysta się zasadza. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: A już się obawiałem że dzisiaj nic nie napisz 12.06.09, 14:38 Raczej tragikomedia. Ja z filmiku na superstacji wnoszę, że była szarpana (popychana itp. zapewne też uderzona w kolano), czyli nie takie typowe pobicie, ale równie nieprzyjemne. Żadna różnica czy pobita czy nie, już samo szarpanie jest niedopuszczalne i na 5 lat więzienia zasługuje. Ot psychol z baseballem miał pecha i głowa (tu operowane kolano) ofiary nie okazała się typowo wytrzymała, ale pękła czaszka. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 medialna padlina nie doszla jeszcze do dna 13.06.09, 02:59 parazyd napisał: > A już się obawiałem że dzisiaj nic nie napisza o Cukier-Kotce, "aktorce" specjalnej troski. Ale na szczęście > komedia kręci się dalej :) M: oj kreci sie kreci bo ciemniaki musza byc czyms zajeci kiedy kryminalisci Tuska kreca lody.... Wybory w więzieniach: PO 76,2 proc., PiS 2,8 proc. 2007-10-23 14:32 www.wprost.pl/ar/116286/Wybory-w-wiezieniach-PO-762-proc-PiS-28-proc/ 76,2 proc. osadzonych w aresztach i zakładach karnych w całym kraju zagłosowało na PO, a 7,6 proc. na LiD; PiS z wynikiem 2,8 proc. znalazło się pod progiem wyborczym - podała rzeczniczka Centralnego Zarządu Służby Więziennej Luiza Sałapa. Odpowiedz Link Zgłoś
exuk Chamstwem i arogancją PiS glosow nie zdobędzie 13.06.09, 09:48 Chamstwem i arogancją PiS glosów nie zdobędzie, a ty ciągle swoje pajacu i dziwisz się że PiSs przegrywa wybory po wyboracyh. Wyborcy Piss to ludzie z wykształceniem podstawowym oraz majacy ponad 60 lat... ciemnogrod na wymarciu, i kto będzie na was głosował. mirmat1 napisał: > M: oj kreci sie kreci bo ciemniaki musza byc czyms zajeci kiedy kryminalisci > Tuska kreca lody.... > Wybory w więzieniach: PO 76,2 proc., PiS 2,8 proc. 2007-10-23 14:32 > www.wprost.pl/ar/116286/Wybory-w-wiezieniach-PO-762-proc-PiS-28-proc/ > 76,2 proc. osadzonych w aresztach i zakładach karnych w całym kraju zagłosowało > na PO, a 7,6 proc. na LiD; PiS z wynikiem 2,8 proc. znalazło się pod progiem > wyborczym - podała rzeczniczka Centralnego Zarządu Służby Więziennej Luiza Sała > pa. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok nie należy wyrokować przed zakonczeniem przewodu 12.06.09, 12:05 sądowego. Czy jednak Cugier-kotka nie będzie dla PiSu (jego spinndoktorów) czyms w rodzaju Anety Krawczyk dla Leppcia & Co? Ciekawe, jak sprawa się rozwinie. Są ludzie, którzy są świetnymi aktorami, choć zupełnie brak im nteligencji. Są też aktorzy, którym i brak talentu, i brak inteligencji. Są wreszcie aktorzy obdarzeni i talentem i inteligencją. Ciekawe, jak to jest w przypadku pani Cugier-Kotki. PRAWDA NAS JEDNAK WYZWOLI Z WATPLIWOSCI. Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: nie należy wyrokować przed zakonczeniem przew 12.06.09, 13:26 Porównanie jest raczej bez sensu, bo w Cugier-Kotce oraz w czołowych postaciach PiS nie ma ani trochę seksu. U Leppera i spółki seks był, taki buhajowo-knurowaty, ale był. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok a to u ciebie wszystko kręci sie wokół seksu? 12.06.09, 13:53 a tak pomyślałes o Cugier kotce i niejakim Qrevskim? Taka piękna para! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Tusk "kręci lody" łze-media kręcą "prawde" 13.06.09, 03:17 1410_tenrok narzygał: > a tak pomyślałes o Cugier kotce i niejakim Qrevskim? Taka piękna para! M: sqviona banda dziennikarzyn lga bezkarnie wiedzac, ze POstkomuchy maja III i IV wladze w kieszeni. "By kradło się lepiej. Wszystkim!" Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Tusk "kręci lody" łze-media kręcą "prawde" 13.06.09, 10:38 ale masz smutne życie. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Tusk "kręci lody" łze-media kręcą "prawde" 15.06.09, 14:36 Zgadzam się. Pisowscy kłamcy z Rzeczpospolitej to wyjatkowo sqrwiona banda dziennikarzyn. Widać to zwłaszcza w Odpowiedz Link Zgłoś
librek Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 13:04 Masz rację, słyszałem jej wypowiedż w TV : "umieją tak bić aby nie było siniaków" - musiało to być brutalne pobicie, mentalne jakieś. A skutki są chyba nieodwracalne.... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 13:12 librek napisał: > Masz rację, słyszałem jej wypowiedż w TV : "umieją tak bić aby nie > było siniaków" - musiało to być brutalne pobicie, mentalne jakieś. A skutki są chyba nieodwracalne.... Ona już gada PiSem, do wtorku mówiła jeszcze w miarę normalnie, teraz przyjęła standardy tej partii: napastnicy zorientowani, że ma chore kolano, więc tłuką ją własnie w nie, wyglądający na wykształconych (ergo - na pewno bojówki PO)... Generalnie POwska sieć oplata Polskę, braci Kaczyńskich, prześladuje panią Cugier- Kotkę i wszelkie przejawy dążeń wolnościowych. Ani chybi - druga Białoruś. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:44 Rzeczywiście jest chora...Na głowę i zupełnie to do niej nie dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:44 cillian1 napisał: > daj na luz, szkoda reputacji.. reputacja to raczej już sobie poszła.. Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:45 dobrze jej tak zbyd duzo papla z dziennikarzami Odpowiedz Link Zgłoś
koloko2 Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:45 tak to już jest jak się jest sprzedajną kur...tyną Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: babo, weźże się w końcu przestań ośmieszać! 12.06.09, 15:52 Zrozum kobitę!!! Zero wzięcia, żadnych osiągnięć zawodowych, to chwyta się nawet PiSuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek A co to w ogóle jest za: "aktorka"? 12.06.09, 10:46 Ma baba swoje 5 minut, to chce zrobic jak najwięcej szumu. Tylko, że to śmieszne już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bary1234 Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:47 Pani Aniu jestem z Panią. To jest antypisowska propaganda dla ciemnoty. Nie zdziwiłabym się nawet wtedy, gdyby napisali że pani sama się pobiła. Tak wygląda kultura mediów. Dlatego niech pani nie odpuszcza i wyciągnie pieniędzy ile się da, jak zapłacą to może zastanowią się nad tym co robią. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:56 Cugier-Kotka to poziom Palikota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 nie naciagaj, do poziomu Palikota brakuje tej cizi 12.06.09, 11:40 co najmniej 1000 lat swietlnych... Dla mnie to co najwyzej poziom kandydatki do kaczej martyrologii, by moc zasilic stale rosnace szeregi bohaterow ZBOWiDu. Tylko patrzec jak postawi wniosek o odszkodowanie za przesladowania do ipn, bo drogi panie z tej jej aktorszczyzny to by sie nawet komar nie wyzywil. A zryc sie "aktorce" chce..... Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 15:55 bary1234 napisała: > Pani Aniu jestem z Panią. To jest antypisowska propaganda dla > ciemnoty. Nie zdziwiłabym się nawet wtedy, gdyby napisali że pani > sama się pobiła. Tak wygląda kultura mediów. > Dlatego niech pani nie odpuszcza i wyciągnie pieniędzy ile się da, > jak zapłacą to może zastanowią się nad tym co robią. Buhahahahaha!!!! Kasę to ona może wyciągnąć najwyżej od ciebie za wiadome usługi - z Dziennikiem nie ma szans, mimo że to tuba PiSuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
juma07 Jestem chora. Umówiłam się na poniedziałek 12.06.09, 10:47 To jedno chyba nie podlega dyskusji i jest pewne:"Jestem chora. Umówiłam się na poniedziałek" - powiedziała nam aktorka. Tyle tylko,że do poniedziałku nie daje sie wyleczyć psychoz... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:47 cillian1 napisał: > pani kotko alika, daj na luz, przegrasz z kretesem i jeszcze będziesz musiała > przepraszać!!! Daj na luz, szkoda reputacji... Żartujesz. Ona ma jeszcze jakąś reputację do stracenia? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:49 Ty jesteś kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:52 anwad napisała: > Ty jesteś kobietą? Owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:57 Popierasz, wyzywanie/bicie kobiet przez "facetów"? To dziwna postawa jak na kobietę. Ja bym się za znieważaną kobietą wstawiła niezależnie od tego, z jaką partią byłaby kojarzona. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:59 Każdy gotów jest się za nią wstawić jeśli ona przestanie kręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:59 I niezaleznie od tego czy klamie? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec anwad - przeczysz sama sobie 12.06.09, 11:04 teraz bronisz pani Kotki jak swojego dziewictwa, a przypomnij sobie jak piałas z zachwytu gdy CBA wykorzystywało panią Sawicką - albo jak ci się podobało gdy Pis zamordował panią Blidę Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: anwad - przeczysz sama sobie 12.06.09, 11:05 Morderstwo nie jest oznaka braku szacunku :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 "Bujać, to my..." 12.06.09, 11:21 anwad napisała: > Popierasz, wyzywanie/bicie kobiet przez "facetów"? To dziwna postawa jak na > kobietę. Ja bym się za znieważaną kobietą wstawiła niezależnie od tego, z jaką > partią byłaby kojarzona. Może dlatego, że jestem kobietą, jasno widzę że babsko odgrywa rolę (tak samo "pobita", jak - nie przymierzając - Ty czy ja), a że aktorsko słabe i - ogólnie - głupiutkie, to wychodzi jej to średnio. No, ale są tacy co się dają nabierać. Mam nadzieję, że policja do nich należeć nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 "Solidarność jajników" 12.06.09, 12:50 anwad napisała: > Popierasz, wyzywanie/bicie kobiet przez "facetów"? To dziwna postawa jak na > kobietę. Ja bym się za znieważaną kobietą wstawiła niezależnie od tego, z jaką > partią byłaby kojarzona. Widzę, że pani solidaryzuje się z p."aktorką" by nie powiedzieć - komediantką. A nie lepiej solidaryzować się z prawdą i logiką, z którą ta pani nie ma nic wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 15:59 anwad napisała: > Popierasz, wyzywanie/bicie kobiet przez "facetów"? To dziwna postawa jak na > kobietę. Ja bym się za znieważaną kobietą wstawiła niezależnie od tego, z jaką > partią byłaby kojarzona. Malpa w czerwonym i pobite pelegniarki, to cos, co ty popierasz...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 15:58 koloratura1 napisała: > anwad napisała: > > > Ty jesteś kobietą? > > Owszem. W przeciwieństwie do ciebie ANWAD, bo ty mimo dalekiego podobieństwa do kobiety, możesz najwyżej zdobyć miano PiStirówki. Odpowiedz Link Zgłoś
mycha111_net Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:48 ona nie ma żadnej reputacji straciła ją dając się wmanewrować w wojnę polityczną a teraz liczy że zostawi się ją w spokoju? szczególnie że najwyraźniej coś kręci z tym "pobiciem" bo albo jestem pobita i zgłaszam to na policję , w prokuraturze albo boję się odwetu i siedzę cicho jak mysz pod miotłą a ona gada głośno i boi się odwetu i nie zgłasza:)))tzn zgłasza ale po jakim czasie i właściwie pod przymusem. cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:53 Kolejna mądralińska. Nawet nie umie wstawić się za napadniętą kobietą. Nie obchodzi mnie to, czy ktoś ją tylko wyzywał, czy ktoś ją szturchał, czy ktoś ją pobił. Każde z tych zachowań ze strony "facetów" wobec kobiety jest ohydne. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:58 Oo.. czyli juz nie tylko polityke sie w to miesza, ale tez rownouprawnienie.. Idz sie kobito oflaguj i zacznij protestowac przed.. siedziba piss.. bo to oni sobie z Kotki zrobili zabawke.. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:59 Ne chodzi o równouprawnienie tylko o szacunek wobec kobiet, dżentelmenie... Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 11:00 I narazie wiemy, ze pani Kotka kreci wiec caliem mozliwe, ze NIC sie je nie stalo.. I oczywiscie piss sie nia bawi dla swoich celow.. i to juz z cala pewnoscia jest oznaka braku szacunku dla kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 11:07 Przeczytaj sobie komentarz normalnego faceta: krzysztofleski.salon24.pl/109922,do-anity-o-annie Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 11:08 Jak zwkle prezentujesz brak samodzielnego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 11:09 Samodzielne myslenie jest zdrada prezesa.. nie wymagaj od niej aby popelnila az takie przestepstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 "dzentelmeni" graja z anwad w salonowca jak przys- 12.06.09, 11:55 talo na sfery z "wyzszej polki". Tyle tylko, ze klaps w zadek Kotki - okazal sie "brutalnym zamachem" na goraca fanke pis-bolszewki. W nastepnej scenie durna Kotka popelni samobojstwo zaszczuta przez antypisowskie "sluzby", ale dzielny kurski uratuje ja w ostatnim momencie. Calkiem przypadkowo beda przy tym kamery i mikrofony TV Trwam, GP i RM, ktore beda live transmitowac reanimacje "ofiary". Lato idzie, ogorki rosna, wszy i sumienie gryza tow. jaruche, wiec trzeba cos wymyslic, by pis-bolszewia mogla codziennie byc na czolowkach. Z wielkiego kryzsu wyszlo g..., ze swinska grypa tez g..., z Kotki tez pewno wyjdzie g... Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 11:08 Nastepny pisowski wyrobnik? I nikt nas nie przekona, ze czarne i jest czarne a biale jest biale.. to jest wasza pisowska metoda... Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 11:10 No właśnie rzecz w tym, że zwolennikiem PiS-u to Leski zdecydowanie nie jest... Ale umiał zareagować w tej sprawie jak mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 11:11 To wynika z lewackiej politpoprawności Leskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 11:12 Kobieto.. tu nie chodzi o plec tylko o PRAWDOMOWNOSC. Kotka placze sie w zeznaniach, kreci i sama sobie zaprzecza. Gdyby to byl pan Kotek to byloby to tak samo naganne.. wiec nie ma to NIC wspolnego z plcia.. Klamca jest klamca bez wzgledu na wyglad narzadow plciowych Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 16:05 anwad napisała: > No właśnie rzecz w tym, że zwolennikiem PiS-u to Leski zdecydowanie nie jest... > Ale umiał zareagować w tej sprawie jak mężczyzna. Leski nie jest zwolennikiem PiSuaru??? To co robi w Salonie24??? Odpowiedz Link Zgłoś
lengon3 Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 12:04 przed sklepem trzech facetów zaczepiło Kotkę:a marchewkę kupiłaś ? o żesz ty z ząbek czesana! no i dostała wycisk.Tyle w tym prawdy i polityki,ile prawdy w swoim życiu powiedział dotychczas europoseł Jacek Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 12:19 Kolejna dobrze poinformowana. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 13:17 "nie zostałam pobita zostałam zwyzywana ale ten człowiek który mnie zaatakował nie zdawał sobie sprawy że wystarczy mnie lekko kopnąć w moje kolano które przeszło dwie operacje żeby zrobić mi dużą krzywdę dlatego adwokaci praw i psrawoiedliwości zajmą się tą sprawą bo to już wydaje mi sie przkracza pewne granice" www.superstacja.com/ to znaczy że nie została pobita zmaltretowana .. co najwyżej obrażona.. coś mi sie otwiera .. na początek otwór gębowy .. ale to ze zdziwienia ...dlaczego akurat adwokaci PiS mają się tym zająć... a tak już wiem .. dlatego że tak będzie bardziej medialnie ... no i dlatego że ja tez za to zapłacę .. w morde... niech laska wytoczy pozew cywilny i sama zapłaci za adwokata ... i to chore kolano... no toż prawie ją zabili... Ubolewam że ją napadnięto .. ale żeby robić z tego taki cyrk... Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 11:17 A całość niestety przypomina góralska piosenkę o dwóch bacach z Zakopanego,z puentą,że cy go zabił,cy nie zabił,ale zawse,go osłabił. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 16:04 anwad napisała: > Ne chodzi o równouprawnienie tylko o szacunek wobec kobiet, dżentelmenie... Tutaj wszyscy pania kotke szanuja, problem jednak polega na tym, ze ta pani kotka nie szanuje nas i samej siebie...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:58 A jeszcze bardziej ohydne jest wykorzystywanie tego zdarzenia do politycznych rozgrywek przez Kaczyńśkiego i Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Anwad . Lżenie kobiet jest czynem nagannym. 12.06.09, 12:56 I tego nikt nie kwestionuje. Problem w tym, że równie naganne jest mataczenie i składanie fałszywych doniesień o przestepstwie. A w tym wypadku zachodzi wysokie prawdopodobieństwo takich zachowań w wykonaniu p.Cugier-Kotki. I nie można o tym pisać bo domniemana poszkodowana jest kobietą? A już szczytem obrzydlistwa jest wykorzystwanie nieszczęść niezrównoważonych psychicznie kobiet w brudnej grze politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 16:02 anwad napisała: > Kolejna mądralińska. Nawet nie umie wstawić się za napadniętą kobietą. Nie > obchodzi mnie to, czy ktoś ją tylko wyzywał, czy ktoś ją szturchał, czy ktoś ją > pobił. Każde z tych zachowań ze strony "facetów" wobec kobiety jest ohydne. Ale ta pani jeszcze nie udowodnila, ze sostala napadnieta, malo tego, ta pani kotka nawet zwierzyla sie, ze nie zostala napadnieta, lecz zwyzywana i od tego zwyzywania ma siniaki na kolanie, ktorych nie moze pokazac, bo albo jest zmeczona, albo chora...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
brunhilda666 Chora to ona jest napewno na głowę. 12.06.09, 10:49 Po obejżeniu jej występów w Super Stacji można stwierdzić jedynie, że ma się do czynienia z tanią dziwką z taniej knajpy. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:51 W TVN24 wlasnie pokazali wywiad z Superstacji... Oj nie ma Kotka szansy wygrac sprawy z Dziennikiem.. Kurski powinien daj jej jedna instrukcje a nie iles roznych bo sie kobieta placze w zeznaniach.. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <--------------------------=-=- 12.06.09, 10:51 Zbłaźniłaś się bardziej niż "narzeczona" Szczypińska... Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Wykreowano celebrytkę 12.06.09, 10:51 Kiedy sprawa się wyjaśni, można poinformować, ale czy naprawdę trzeba pisać o niej każdego dnia? Media, zwłaszcza w internecie, zrobiły z tej dziwnej kobiety prawdziwą celebrytkę. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 I o to chodzi! 12.06.09, 10:59 jerjar napisał: > Media, zwłaszcza w internecie, zrobiły z tej dziwnej kobiety > prawdziwą celebrytkę. Ta kobieta jest aktorką, raczej - taką sobie aktorką; ktoś coś słyszał o jej jakichś rolach teatralnych lub filmowych? Aktorowi, jak mało komu, zależy na tym, żeby o nim mówiono: źle czy dobrze, byle jak najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
fa-fik Odpowiedzialność karna 12.06.09, 11:04 Mam nadzieje że poniecie odpowiedzialność karną za przestępstwa którychj sie dopuściła Odpowiedz Link Zgłoś
onwlkp Kogo obchodzi... 12.06.09, 10:54 Kogo obchodzi jakas Pani Kotka do cholery!!?? Czy to jedna osoba w Polsce zostaje pobita dziennie?! Cala Polska zyje jakas historia, jakiejs miernej aktorzyny Kotki. Ludzie opamietajcie sie. A media i pismaki az rece zacieraja bo maja za darmo pozywke i material. Woooow rzeczywiscie bardzo ekscytujace!!! Bo Pania Anie jakis lobuz w kolano kopnal!! Pani Aniu radzie wiyte u psychiatry a nie chirurga. Cala Polska teraz Kotke przezywa. Co za wies!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Kogo obchodzi... 12.06.09, 10:59 > Kogo obchodzi jakas Pani Kotka do cholery!!?? tu nie chodzi o nią, tu chodzi o polityków. do jakich działań mogą się posunąć. Zrozumiałbym, gdyby to było dobrze zaplanowane, mogła się nawet poświęcić dla jedynie słusznej sprawy i iść na mecz Legi w koszulce Polonii. Wtedy na pewno nie miałaby problemów z ułożeniem zeznać w jedną prawdziwą całość. Pobicie by wystąpiło, to pewne. A tak... Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec może juz dac spokój tej biednej kobiecie 12.06.09, 10:58 nie wypada naigrywać się z ludzi chorych umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_ela Jarucka bis 12.06.09, 11:03 Tylko, że tamta nie miała dużo do stracenia. Wyszumiała się 5 minut i słuch o niej zaginał. A Ta Cugier Kotka postawiła całą swoją reputacje i wizerunek aktorki. Skończy podobnie. Głupie babsko i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Jola Rutowicz polskiej polityki 12.06.09, 11:10 pani Kotka jest bardzo niewiarygodna i ma ogromne parcie na ekran, pewno pozazdrościła p Joli Rutowicz przejażdzek Ferrari i realizuje swoje marzenia tylko specjalizację przyjęła sado - maso Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Błąd: Jolą Rutowicz polskiej polityki jest Zbysia. 12.06.09, 15:54 Odpowiedz Link Zgłoś
bombencja50 Re: Jarucka bis 12.06.09, 12:29 O jakiej reputacji i jakim wizerunku Ty mówisz? Gdyby to była, np. Anna Dymna, to bym rozumiała,ale Kotka? Kto o niej słyszał? Talentu nie ma ,to chociaż w ten sposób chce zdobyc rozgłos. Odpowiedz Link Zgłoś
jeff-beck Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 10:59 To co robi Anna Cugir-Kotka nazywa sie w języku śledczych "mataczeniem". Ciekawe jakie złożyła zeznania funkcjonariuszom Policji, bo to moze nie Dziennik, a ona stanie przed sądem i to z oskarżenia publicznego... I wtedy, ani adwokacji z PiS, ani sam p. Jacek Kurski jej nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Pani Kotka jest smieszna. 12.06.09, 11:01 To taki sam numer jak z tymi nogami na kolnach Kur(e)skiego. Byle o mnie mowiono. Pewnie teraz stuka sie w kolano mlotkiem, zeby udowodnic, ze ja pobito. PiS zawsze przyciaga do siebie dziwne postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Pani Kotka jest smieszna. 12.06.09, 15:29 wiadomo bylo ze z tym pobiciem to lipa!!ciekawe co ten klamliwy kurdupel "wielki brat jaroslaw" ma teraz do powiedzenia!!??juz dawno wszelkie progi kompromitacji i smiesznosci przekroczyl!!!jeszcze tylko wujasnic kto ta idiotke napuscil do takich numerow!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Czekam kiedy Jarek podpali siedzibę PiSu? 12.06.09, 11:01 albo jest się wodzem albo nie? Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Jak się jest wodzem, to się podpala Sejm. 12.06.09, 15:56 mark6 napisał: > albo jest się wodzem albo nie? Odpowiedz Link Zgłoś
copytco Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 11:03 To jakas wariatka, mowie Wam!!! w wywiadzie udzielonym tvn 24, Kotka mowi ze nie by7la na obdukcji u lekarza, bo nie miala czasui byla zmeczona.minute pozniej mowi ze spotkala Sianeckiego wychodzac od fryzjera i udzielila mu wywiadu. to ja sie pytam. Jak mozna miec czas na wywiady , fryzjera,itd; a nie znalezc chwili na wizyte u lekarza?tym bardziej ze powinno jej zalezec na jak najszybszym kontakcie, z uwagi na mozliwosc zagojenia sie ran. To jakas sciema! Nie wierze Kotce. a jak trak jej na rozglosie nie zalezy, to niech w koncu przestanie gadac bzdety!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Ależ wręcz przeciwnie! 12.06.09, 11:11 copytco napisał: > To jakas sciema! Nie wierze Kotce. > a jak tak jej na rozglosie nie zalezy, to niech w koncu przestanie gadac bzdety!! Zależy, zależy i dlatego "gada bzdety". Gdyby nie te "bzdety", nikt by się aktoreczką nie interesował, a tak - publicity zapewnione. A to jest coś, na czym aktorom (szczególnie tym niezbyt wydarzonym) zależy najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
sandino Już mnie mdli od tej PiSowskiej gwiazdeczki. Zaraz 12.06.09, 11:04 będzie brylować w tabloidach. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Już mnie mdli od tej PiSowskiej gwiazdeczki. 12.06.09, 11:13 sandino napisał: > Zaraz będzie brylować w tabloidach. Już "bryluje". I nie tylko w tabloidach (a co my tutaj robimy?) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Już mnie mdli od tej PiSowskiej gwiazdeczki. 12.06.09, 11:21 jak to co my tutaj robimy? my mamy duzo rozrywki z jej głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Chyba niedługo zagra w jakimś "Z rzyci wziętym". 12.06.09, 15:59 sandino napisał: > będzie brylować w tabloidach. Odpowiedz Link Zgłoś
freon Czy ta pani i jej fobie sa naprawde tak ciekawe? 12.06.09, 11:07 To jakas gwiazda jest, czy co? Nieco pokrecona aktorka, ktorej zyciowym sukcesem bylo zagranie w reklamowce, stara sie jak moze wykorzystac swoje 5 minut i plecie cos o jakichs napadach, o grozbach, o pobiciach, o wszystkim o czym sie da, byle istniec. Jej wymysly rozumiem, bo bez tego czeka ja dozywocie w zapomnieniu, bez szans na angaz, ale tego, ze prasa tak sie tym podnieca - nie rozumiem za grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
kamkamkamkam Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 11:07 idealnie oddaje to co ja o niej myślę ten Pan: modernrubbish.blox.pl/2009/05/Prostytucja-w-reklamach.html Odpowiedz Link Zgłoś
cichamyszka51 Re: Cugier-Kotka: Podam Dziennik do sądu 12.06.09, 11:27 kumkającykumkany.W tej chwili z inż.historii imc Leskim jest WAS DWÓCH TAK W POLSCE MYSLĄCYCH FACETÓW.Nie DAJ BOŻE by pani Kotka zagrała rolę w jakims wyciskaczu łez.Tak egzaltowana osoba będąc juz prababcią jeszcze nie wyszłaby ze swojej roli.A czy Ty trzezwo myslący,pomyslaleś choc przez chwilę,że w swoim nie wiem jak długim życiu nie raz i nie dwa dostałeś odpowiednia wiązankę,a w kolano ze srubami może Cię kopac tylko ten,kto o tych srubach wie.Naogół jesli już byłeś kopany to w dupsko,bo i łatwiej i dużo większa powierzchnia. Odpowiedz Link Zgłoś