Dodaj do ulubionych

Ślub? Droga sprawa

15.06.09, 15:56
jeśli robi się przyjęcie na ok.200 osób, w najlepszym z lokali, najlepsze
jedzenie daje się na stół - to wtedy kosztuje... większość moich znajomych
robi skromny ślub - na góra 60 osób- a za resztę kasy kupuje meble lub jedzie
sobie w podróż poślubną... ślub i wesele trzeba robić z głową, a nie patrzeć
na to, co ludzie powiedzą...
Obserwuj wątek
    • kamil_moher Gdzie moralność 15.06.09, 18:29
      Jak można żyć bez ślubu? Naszym dziadkom i pradziadkom nawet się to nie śniło, moralność tego świata schodzi na psy! Brawa dla pięknej młodej pary za wspaniałą decyzję!
    • kasiutka007 :) 15.06.09, 22:15
      Powiedz mi, jak mnie kochasz? Powiem. Więc? Kocham Cię w słońcu i przy blasku świec,W wielkim wietrze, na szosie i na koncercie, W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach.I gdy śpisz. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą.I wiosną, kiedy jaskółka przylata. A latem jak mnie kochasz?Jak treść lata. A gdy zima posrebrzy ramy okien?Zimą kocham Cię jak wesoły ogień.Blisko przy twoim sercu. Zawsze koło niego.

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH BAWIĄCYCH SIE NA WESELU U MICHAŁA I JUSTYNKI!!!!!13.06.09
    • kasiutka007 :) 15.06.09, 22:18
      Powiedz mi, jak mnie kochasz? Powiem. Więc? Kocham Cię w słońcu i przy blasku świec,W wielkim wietrze, na szosie i na koncercie, W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach.I gdy śpisz. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą.I wiosną, kiedy jaskółka przylata. A latem jak mnie kochasz?Jak treść lata. A gdy zima posrebrzy ramy okien?Zimą kocham Cię jak wesoły ogień.Blisko przy twoim sercu. Zawsze koło niego.

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH BAWIĄCYCH SIE NA WESELU 13.06.09 U JUSTYNKI I MICHAŁA!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka