zalganiugwnanicniedorowna to tyPOwo antypolska zydoUBecka PrOwokacja 21.06.09, 09:09 Odpowiedz Link Zgłoś
alzg Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 09:09 Nie ma co się użalać, dziwić, skąd taka popularność Radia, dlaczego, jakie to złe, obrzydliwe, jaki ten Rydzyk wredny, szkodliwy, jak źle jest w Kościele... Kościół Katolicki trzeba zwalczać, na każdym szczeblu, trzeba dokładać swoją cegiełkę. W pracy, w szkole, w samorządzie, w głosowaniach... Czarną mafię trzeba tępić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rdabr A czego się Maszkowski spodziewał? Oklasków? 21.06.09, 09:10 Niech się Maszkowski zajmie jakąś uczciwą robotą. A GW też, takie święte oburzenie pokazuje - bo pewnie wszyscy dziennikarze to takie autorytety moralne i nigdy by się tak nie zachowali. Bo ja to na przykład nie wiem czy bym się tak samo na miejscu tego redemptorysty nie zachował, gdyby mnie taki psychol prześladował. Odpowiedz Link Zgłoś
burzakowski pełny obiektywizm 21.06.09, 09:13 Ten cytat z artykułu - te zdania warte są naprawdę nagrody dziennikarskiej: (...) Maszkowski rozdawał ulotki na Błoniach przed jasnogórskim klasztorem. Nie było zbyt wielu chętnych do czytania, bo młodzi słuchacze słabo zareagowali na nadawane od tygodni apele o. Rydzyka o liczne przybycie "przed oblicze Matki". Przyjechało ich najwyżej kilka tysięcy. Gdzieś widziałem koszulki z napisem: "Nie czytam GW i nie słucham RM" Jakość przekazu obu jest taka sama - więc nie ma różnicy poza propagandą. Odpowiedz Link Zgłoś
tomesio Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 09:20 Dlaczego zawsze musi trafić na jakąś ofermę. Miło było by popatrzeć, jak butny ojczulek dostaje z liścia, parę kopów a na koniec: przeproś, czy jeszcze ci wpier...lić? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Udam sie na Czerska i nasram pijanemu w sztok 21.06.09, 09:29 Michnikowi na stol; czy goryle pracujacy dla Michnikscher Beobachter beda az tak tolerancyjni, ze pozostawia mnie w spokoju??? a podobnie zrobil ten gnojek, wynajety przez ludzi Michnika, w Czestochowaie; niezaproszony wlazl, i rozdawal wydrukowane przez Agore ulotki; . Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 lubisz sporty ekstrementowe 21.06.09, 10:54 " Udam sie na Czerska i nasram pijanemu w sztok Michnikowi na stol" > a podobnie zrobil ten > gnojek tez nasral na stol?? znajdz sobie innego idola i koniecznie wyposaz sie w toalete Odpowiedz Link Zgłoś
maniek_ok Jak znam życie w raju nad Wisłą 21.06.09, 09:38 to jeden psychol wart był drugiego psychola. I jestem dziwnie pewny że gdyby móc poznać obu tych psycholi to wyszłoby że obaj są identycznie chorzy, tylko w różnych miejscach czaszki. Odpowiedz Link Zgłoś
mw01 Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 09:39 Zwróćcie uwagę, na drugim zdjęciu, na "profesjonalne" przyduszenie stopy blogera nogą "ojca". Chwyt niczym u wyszkolonego zomowca. Odpowiedz Link Zgłoś
maverick53 Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 09:46 To była zapewne inna forma głoszonej przez kościół miłości bliźniego. W mojej parafii był ksiądz Mikołaj, wikary i pewnej niedzieli w czasie jego mszy przed balaskami stanęła kobieta z dzieckiem na ręku,a naszemu wikaremu ledwo udało się zakończyć mszę, taki był zmieszany,wiadć jego dziecko.Teraz pomyślcie sobie,że idziecie do komunii św. i udziela jej Wam podobny wikary,który być może pieścił vaginę swojej kobiety i nie umył nawet ręki, amen. Odpowiedz Link Zgłoś
13lale Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 09:48 Jak brakuje argumentów merytorycznych, to się używa pięści, jakoś to dziwnie znajome... Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 09:50 Do tej pory myślałem,że radiomaryjcy to katolicka sekta.Teraz pokazali,że to mafia Ojca Chrzestnego Rydzyka.On też potrafi używać pięści.W normalnym kraju,gnił by za kratkami jak Łyżwiński. Dobrze,że Maszkowski nie przyłożył Andrukiewiczowi.Bo mógłby nadwy- rężyć mu,jego znany zabójccy uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Ten lysol z prawej to skinhead Gazety Wyborczej 21.06.09, 09:52 To widac na piewrszy rzut oka; ciekawe, ile wodek wypil juz z Oberredaktorem Michnikiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
blacha_blachowski Re: Ten lysol z prawej to skinhead Gazety Wyborcz 21.06.09, 10:00 tak sobie czytam te wszystkie wasze wypowiedzi i nie moge zrozumiec jednej rzeczy. Skad w was tyle nienawisci, teorii spiskowych, antysemityzmu? Skad takie zachowanie? Dlaczego ktos nie mogl wyrazic swojego zdania? Przeciez nie biegal nago po Jasnej Gorze tylko rozdawal spokojnie ulotki. Prawda w oczy kole? Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 Re: Ten lysol z prawej to skinhead Gazety Wyborcz 21.06.09, 12:12 blacha_blachowski napisał: Skad w was tyle nienawisci, teorii spiskowych, antysemityzmu? Skad taki > e > zachowanie? Dlaczego ktos nie mogl wyrazic swojego zdania? Przeciez nie biegal > nago po Jasnej Gorze tylko rozdawal spokojnie ulotki. Prawda w oczy kole? Idz do synagogi i rozdawaj ulotki o tym jak zydzi w słuzbie NKWD mordowali Polakow, sprobuj rozdawac ulotki jak to zydzi strzelaja z czolgow do 8 letnich dzieci. Sprobuj. pewnie Cie poglaskaja zaprosza do stolu. Zyd to stonka na ziemskim globie. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Ten lysol z prawej to skinhead Gazety Wyborcz 21.06.09, 13:08 Ten człowiek nie rozdawał ulotek W KOśCIELE i nie dotyczyły one KOśCIOŁA jako takiego( to że RM-owcy utorzsamiają siebie z wszystkimi Katolikami i jedynymi Prawdziwymi Polakami jest ich stałym błędem logicznym), tylko koncernu medialnego prowadzonego przez odłam Redemptorystów. Twoje porównania są nieadekwatne, nie trzymają sią kupy, a zdanie, że "Zyd to stonka na ziemskim globie" pokazuje co z Ciebie za człowiek. Z Chrześciaństwa nie zdałeś nawet egzaminu dla przedszkolaków, bo powinieneś wiedzieć, że Chrystus (według Ciebie "stonka na tym globie")zwracał się do WSZYSTKICH ludzi z osobna, nieważne jakiej rasy, koloru skóry czy płci byli. Twoją religią nie jest Chrześciaństwo, czy Katolicyzm, bo takimi wypowiedziami szkodzisz tej wierze i zwalczasz jej główne przesłanie. Nie wystarczy być chrzczonym i chodzić do kościoła. Faszyzm, rasizm i antysemityzm z którego zrobiłeś sbie złotego cielca to wróg Chrześciaństwa. TY jesteś wrogiem Chrześciańswa. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: feurig59 21.06.09, 16:27 Zlituj sie nad samym soba. Kompromitujesz sie doszczetnie piszac takie beznadziejne glupoty. Jesli w mysl twoich beznadziejnych bzdur o. Rydzyk i jego organizacja nie naezalyby do KK, to bardzo dawno juz bysmy o tym slyszeli!!! Stuknij sie porzdnie w dekiel i pisz do rzeczy zamiast pobozych zyczen. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Idź poszukać prawdy pod synagogą... 21.06.09, 13:20 powiedzmy w USA by nie rzec w Izraelu. Weź torbę z ulotkami "antysemickimi", powiedzmy sprzeciwiające się masakrom jakie żydzi urządzili w Palestynie i sprawdź swoje teorie o prawdzie rozdając je "spokojnie" pośród starozakonnych. Aby być zaś bardziej dociekliwym w tym doświadczeniu prawdy powinieneś jednak zaryzykować przedarcie się do środka synagogi bo uroczystości w końcu odbywają się tam wewnątrz murów a nie jak było w Częstochowie na błoniach. Radzę jednak przedtem spisać testament i pożegnać się z bliskimi. Będziesz miał bowiem szczęście jeśli tylko Cię skują i poturbują dotkliwie i nie znajdzie się ktoś bardziej nerwowy i mniej wyrozumiały i nie zastrzeli Cię na miejscu zanim sięgniesz po bibułę. Wtedy sobie pogadamy o prawdzie jak doktor z doktorem... A tak to możemy tylko sobie mówić o tym jak mały Kazio z Polski ją sobie wyobraża... Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Idź poszukać prawdy pod synagogą... 21.06.09, 13:28 Jeżeli już takie porównania mają tłumaczyć przemoc księdza wobec rozdającego ulotki przeciwnika RM, wartoby wziąć pod uwagę fakt, że Nauki Chrystusowe różnią się w kwestii (zachowania wobec wrogów) od Judaizmu, nieprawdaż? Powiedziałbym nawet, że to czyni je wyjątkowymi pośród religii świata. Byłem i demonstrowałem, także w pobliżu synagogi berlinskiej przeciwko polityce Pańswa Izrael wobec Palestyńczyków. I co? I nic. Abstrachując już od tego, jaki wogóle te antysemickie enuncjacje miałyby mieć związek z opisywanymi w artykule zdarzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Lecz się, psycholu. Albo powieś. 21.06.09, 21:51 Nie zamierzam owijać w bawełnę: jesteście tylko cholerną bandą faszystów i antysemitów. Tyle z waszego radyja wynika. Może nie? Odpowiedz Link Zgłoś
only_sem Re: Ten lysol z prawej to skinhead Gazety Wyborcz 29.06.09, 20:35 To jest taka chrześcijańska nienawiść :) Odpowiedz Link Zgłoś
mucor23 Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 09:55 Agresja jaką w sobie mają kler skrywany pod pięknie wyprasowaną sutanną przekłada się na ludzi, o czym już wielokrotnie mogliśmy się przekonać. Czynna napaść na człowieka nawet gdyby był innej wiary, jest niedopuszczalna, godzi w prawa człowieka, i w niczym nie przypomina postawy Chrystusa, który miał moralność absolutną - wielka hipokryzja, kiedy Wy ludzie przejzycie na oczy, każdy ma prawo do poszanowania (Żydzi również nie są tu wyjątkiem), a słowa obrażające pownny w każdym pożądnym człowieku wywołać oburzenie!! Zycze szybkiego zaniku sygnału radiu maryjii Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 09:56 Prawda w oczy kole, więc nic dziwnego, że nie podobało się to, że ulotki informowały o różnych kłamstwach. A jeśli naprawdę Radio Maryja chce być katolickie to powinno zajmować się sprawami religij- nymi, gloszeniem Słowa Bożego, a nie za pośrednictwem różnych prele- gentów, antysemitów, skrajnych nacjonalistów rozpowszechniać anty- semityzm, nienawiść itd. itp. Radio katolickie powinno uczyć miłości Boga i bliźniego, a wiem jak jest w Radiu Maryja, bo początkowo myś- ląc, że będzie to radio naprawde katolickie więc je słuchałem. Ale gdy przekonałem się, że tam najważniejsza jest polityka i politykie- rzy jednej skrajnie prawicowej opcji przestałem ich słuchać. A gdyby PiS znowu zdobył władzę, to rząd ich miałby komitet centralny w Radiu Maryja, a o. Rydzyk jak kiedyś pierwszy sekretarz mógłby działać. Odpowiedz Link Zgłoś
pako19 Istota rzeczy 21.06.09, 09:58 Ludzie nie rozróżniają, co innego Rydzyk i jego propaganda pranie mózgów oraz sekciarskie fascynacje, a co innego kościół. Tylko nie wiem czemu kościół nie chce przekląć poczynania Rydzyka.... być może widzi w tym dziele kroplę czegoś dobrego nie wiem o co chodzi, być może to był by szok dla staruszek i fanatyków, albo wywołałoby rewolucję. Tak czy siak - trzeba postawić - i mówię to jako katoliczka - trzeba postawić GRUBĄ WYRAŹNA Linię ( może być przepaść) pomiędzy - kościołem a sektą ojca Rydzyka. znam księzy którzy przeklinają i są przerażeni poczynaniami Rydzyka. tajemnica kim on tak naprawdę jest. A kościół jako taki jest różnorodny, co wieś to inne zasady co miasto inne podejście. I można spotkać prawdziwych z powołania świętych. Trudno - ale warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
mitja74 kiedys ktos 21.06.09, 10:02 natrafi byc moze na slad i taki w warstwach wydarzen. polecam odswierzajacy fact of the day na BBC homepage. i tak dzieki bogu nic z tego nie rozumiem. kwiaty sa ladniejsze jakby powiedzial poeta EEH Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Tomasz Adamek 21.06.09, 10:12 Pewnie adamek księżula trenował! Od dziś kibicuję przeciwnikom Adamka. Skoro on się z Rydzykiem spiknął to niech inni z nim zwyciężają! Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Tomasz Adamek 21.06.09, 10:27 epupecki napisał: > Pewnie adamek księżula trenował! Od dziś kibicuję przeciwnikom > Adamka. Skoro on się z Rydzykiem spiknął to niech inni z nim > zwyciężają! Juz pisalem,koniec kibicowania.Mysle,ze jego kariera sie skonczy,no i moze zostac "gorylem" Rydzyka i trenerem babc MOHEROWYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
lindow1 Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 10:19 O kurde mol. Ten zapyziały ,fałszywy , byle kto poza jego postawą włażacego w d.... różnym antosiom i anielom księżulo tyle miał agresji w sobie? Do spowiedzi,odpokutowac, na kolana za karę , w d... Odpowiedz Link Zgłoś
pensj0nariusz Re: Profanacja zorganizowana przez zydowskich bydl 21.06.09, 10:30 ciekjawe jak te smiecie z GÓWna by zareagowali gdyby ktos rozdawal podobne ulotki w auschwitz o tresci holo cos tam to bzdura. wstyd smiecie z zydorczej, chamidla perfidne. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Profanacja zorganizowana przez zydowskich byd 21.06.09, 11:01 > ciekjawe jak te smiecie z GÓWna by za widzisz matole, ciężko jest udowodnić, że holokaustu nie było, dlatego tak niewielu tego próbuje ;) Za to rydzyka można złapać na kłamstwie, na każdym kroku, ba!!! w każdym słowie. I nie potrzeba geniusza, żeby to zrobić. Za to największy głąb, będzie ufał w słowa tej seksty i jego wodza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pensj0nariusz Re: Profanacja zorganizowana przez zydowskich byd 21.06.09, 11:12 oj durniu, ty nawet nie masz prawa probowac udowodnic ze holo cos tam to wielka bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Profanacja zorganizowana przez zydowskich byd 21.06.09, 12:09 Hehehe. coś tam coś tam, twój ideał oddania rydzykowi wypowiedział? :D Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Profanacja zorganizowana przez zydowskich byd 21.06.09, 13:13 pensj0nariusz napisał: > oj durniu, ty nawet nie masz prawa probowac udowodnic ze holo cos tam to wielka > bzdura. porównanie Auschwitz do Jasnej Góry dogłębnie ukazuje Twój analfabetyzm historyczny, logiczny i religijny. Tacy jak Ty są zakałą Chrześciaństwa i współwinni tego, że coraz więcej ludzi się od niego odwraca widząc ile ślepej nienawiści do drugiego człowieka w sercu niesiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kresowiak22 Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 10:42 I oto mamy przykład na to jak niebezpieczną jest partią jest PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jerzy Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 10:30 Szkoda,ze temu s-wysynowi za to rozdawanie ulotek nie obito ryja. Nalezałoby sie. Z pewnoscia to jakis zaje Zyd! Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 13:17 pan_jerzy napisał: > Szkoda,ze temu s-wysynowi za to rozdawanie ulotek nie obito ryja. > Nalezałoby sie. > Z pewnoscia to jakis zaje Zyd! Patrzcie, kolejny "prawdziwy chrześcianin" się odezwał! Chyba się Panu religie pomyliły, bo z Drogą Chrystusową "obijanie ryja" nie ma NIC wspólnego, raczej z bandytyzmem i huliganerią. Odpowiedz Link Zgłoś
kendypajac nie lubę was czarni rycerze, bo oprócz wiary 21.06.09, 13:40 krzewicie ciemnote, aby wyjść na swoje / Kosciół palił udzi i morodwał Indian fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
sydio Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 10:31 Niegdyś palili na stosach, teraz tylko niszczą mikrofony - to wielki postęp. Odpowiedz Link Zgłoś
annetje Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 10:34 Podziwiam Pana Maszkowskiego za jego niestrudzona dzialalnosc ujawniajaca oblude RM. Mam nadzieje, ze sprawa trafi do sadu i redemptorysta odpowie za atak na niewinnego czlowieka. Zgadzam sie z jednym z przedmowcow, KK niedlugo bedzie rodzajem skamieliny do ogladania w muzeum. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 10:54 niech poda go do sądu i..... wyrwie kasę na stocznię, którą zbierali, albo niech jasna góra oddaje zebraną kasę z tacy przez rok!!!! I skąd tylu nawiedzonych młodych się tam wzięło, zwieźli autokarami z wiosek gdzie ksiądz rządzi? Odpowiedz Link Zgłoś
wronskipacewicz czy w Wyborczej są jakieś prawdziwe wiadomośc ?i 21.06.09, 10:50 A teraz kwestia, co kogo obraża. Jak zauważyli na łamach „Gazety Wyborczej” funkcjonariusze wydziału propagandy homoseksualnej, każdy ma takie poczucie humoru, jakim go Pan Bóg obdarzył. Racja. Ich na przykład, sądzę, śmieszą obrazy męczeństwa św. Sebastiana poddane homoseksualnej obróbce. Mnie brzydzą. Im nie przeszkadza widok mężczyzny przebranego za jezuitę, podnoszącego sutannę, by pokazać różowe, powiedzmy, majtki, mi tak. Obłudnicy leją teraz krokodyle łzy nad rzekomo zranionymi uczuciami gejów. A ja bardziej się martwię o doznania tych, których zmusza się coraz częściej do oglądania przebranych za księży mężczyzn z zawieszonymi zamiast krzyżów penisami. Ot, kwestia smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Te zdjęcia to pewnie fotomontaż 21.06.09, 10:53 a zwłaszcza arcykatolicka mina o. Piotra> Miłosierdzie aż bije z jego oblicza.... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: czy w Wyborczej są jakieś prawdziwe wiadomoś 21.06.09, 11:08 > oglądania przebranych za księży mężczyzn z zawieszonymi zamias a gdzieś ty to widział, na nocnym seansie u plebana?! K... nie razi cię wyłudzanie kasy i ziemi od Polaków, a oburzasz się na facetów w różowych gatkach. Skąd wiesz co noszą księża pod swoimi sukienkami?! generalnie, dlaczego dajesz się oszukiwać i dymać..... w móżdżek przez czarną zarazę? To jest niepojęte i nie pozwala mi w wiarę w katolicką inteligencję... tam nie ma miejsca na myślenie :( Niestety Odpowiedz Link Zgłoś
netizen Re: czy w Wyborczej są jakieś prawdziwe wiadomoś 21.06.09, 12:19 Jeżeli masz dowody na przekręty, to idź do sądu. Radziłbym jednak, byś nie polegał tylko na negatywnych Kościołowi artykułach GW. Prawda nie wygląda na taką, jaka wydaje Ci się być. Nie powołuj się proszę na inteligencję, bo tylko udowadniasz coś odwrotnego w stosunku do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: czy w Wyborczej są jakieś prawdziwe wiadomoś 21.06.09, 12:34 dowody? kasa była i nie ma, chcesz więcej dowodów. Wiem, że ciężko to udowodnić, ale to ze strachu przed KK, a nie z braku dowodów. jak będę miał dowody, to nie omieszkam wstąpić do sądu. Może ty mi udowodnij, że działacie na zlecenie boga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
majusha Widziałam to: bójka pod jasną górą 21.06.09, 11:04 Dokładnie widziałam to zdarzenie. Wyglądało nieco inaczej niż pisze pani autorka (ubrana w przecudną lila sukienkę - SIC!). Faktycznie mężczyzna rozdawał kłamliwe ulotki z nierzetelnymi informacjami. Za każdym razem kiedy ktoś zwracał mężczyźnie uwagę zbiegała się "czająca" w pobliżu autorka artykułu z fotoreporterami. Kamery (wiadomo czyje) ustawione były na wale Jasnej Góry by mieć najlepszy widok na sytuację.Warto byłoby wspomnieć, że ta rzetelna ekipa "dziennikarska" potraktowała gazem pieprzowym jednego z pielgrzymów. Dodam tylko, ze cała ekipa przyjechała z dwiema perwersyjnie ubranymi kobietami, które przechadzały się tam i spowrotem między pielgrzymami. Całą sytuacja była czystą prowokacją.Brawa za propagandę - techniki SB sprawdzają się też dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Widziałam to: bójka pod jasną górą 21.06.09, 11:11 > Dokładnie widziałam to zdarzenie. jeśli dokładnie to widziałaś, to już nie jesteś wiarygodnym świadkiem, bo musiałaś to obserwować, więc też można cię posądzić o uczestnictwo w prowokacji ;) A czepianie się stroju kobiet dyskwalifikuje cię zupełnie, jesteś starą dewotką, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
tuptawka Re: Widziałam to: bójka pod jasną górą 21.06.09, 11:13 majusha napisała: > Dodam tylko, ze cała ekipa przyjechała z dwiema perwersyjnie ubranymi > kobietami, które przechadzały się tam i spowrotem między > pielgrzymami. Całą sytuacja była czystą prowokacją.Brawa za > propagandę - techniki SB sprawdzają się też dzisiaj. perwersyjnie odziane? a konkretnie ??? miały na sobie latexowe kombinezony i pejcze jak ta policjantka z Sieradza? ..cholera..szkoda ze mnie tam nie było,zakisiłbym ogóra :) ale tak sie składa ze ta okolica wywołuje u mnie odruch wymiotny i chetnie bym ja bombami potraktował x DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Widziałam to: bójka pod jasną górą 21.06.09, 11:16 > odruch wymiotny i chetnie bym ja bombami potraktował x DDDD sugerują napalm, chociaż przepowiednia siarki się spełni :D Odpowiedz Link Zgłoś
tuptawka Re: Widziałam to: bójka pod jasną górą 21.06.09, 11:20 cillian1 napisał: > > odruch wymiotny i chetnie bym ja bombami potraktował x DDDD > > sugerują napalm, chociaż przepowiednia siarki się spełni :D myslałem o benzynowo -powietrznych + fosfór :)ale napalm tez moze byc:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenhen Bójka pod jasną górą 21.06.09, 11:33 Ksiądz szerzący miłość i wiarę rzuca się z pięściami i szarpie "zagubioną owieczkę"? Każdy ma wolny wybór, ksiądz jest od mszy a "zagubiona owieczka" od rozdawania ulotek. Ja jak będę chciał to pójdę na mszę, albo nie. Jak będę chciał to przeczytam ulotkę albo ją wyrzucę. Takie sprawy załatwia się w inny sposób. Po tej akcji mam jeszcze mniej szacunku do księży i kościoła który cieszy się coraz gorszą opinią i nie tylko w Polsce. (Np. we Włoszech gejoza i homo niewiadomo...) Kościół jest tu jak partia polityczna, instytucja, która niewygodnych przeciwników próbuje niszczyć na wszelakie sposoby, w tym wypadku doszło do rękoczynów. Doszliśmy do czasów, gdzie papieża można porównać z prezydentem, królem - obaj stoją na najwyższym szczeblu hierarchii. Kim więc jest zabłąkana owieczka? Wrogiem, którego trzeba unicestwić zamiast mu pomóc? Czy ksiądz może pełnić funkcję kata? Odpowiedz Link Zgłoś
pensj0nariusz Re: gw na uslugach szatana 21.06.09, 11:17 ludzie ktorzy podzielaja klamstwa michnikowej szatanskiej gadzinowki beda kiedys potrzebowac pomocy egzorcystow.. Odpowiedz Link Zgłoś
tuptawka Re: gw na uslugach szatana 21.06.09, 11:22 pensj0nariusz napisał: > ludzie ktorzy podzielaja klamstwa michnikowej szatanskiej gadzinowki beda kiedy > s > potrzebowac pomocy egzorcystow.. a ludzie wierzacy rydzykowi psychoterapii i pobytu w klinikach. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: gw na uslugach szatana 21.06.09, 11:24 jak oni egzorcystów, to wy czego będziecie potrzebować. Może ubranka z za długimi rękawami? innej opcji nie widzę. Zresztą wam nic nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: gw na uslugach szatana 21.06.09, 13:21 pensj0nariusz napisał: > ludzie ktorzy podzielaja klamstwa michnikowej szatanskiej gadzinowki beda kiedy > s > potrzebowac pomocy egzorcystow.. Wątpię. Póki co nawet byłym komunistom (vide Michnik) bliżej do Nauk Chrystusa niż Tobie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Czy chrześcijańskie miłosierdzie widać na twarzy 21.06.09, 11:16 ojca Piotra? A może on też brał udział w spisku? Odpowiedz Link Zgłoś
tuptawka Ja chce zdjecia perwersyjnie odzianych kobiet!!!!! 21.06.09, 12:13 majusha napisała: > Dodam tylko, ze cała ekipa przyjechała z dwiema perwersyjnie ubranymi > kobietami, które przechadzały się tam i spowrotem między > pielgrzymami. Kategorycznie domagam sie od redakcji GW zdjeć perwersyjnie odzianych kobiet a nie fotki z wszawym ryjem jakiegos klechy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Wole perwersyjne kobiety, niz ojczulkow. 21.06.09, 15:43 I innych klechow. Odpowiedz Link Zgłoś
tuptawka Re: Wole perwersyjne kobiety, niz ojczulkow. 21.06.09, 16:37 kylax napisał: > I innych klechow. > hmmmm ..to chyba nie o te perwersice z lewej chodzi...a moze ta tlusta perwerska w okularach??? bi.gazeta.pl/im/5/6740/z6740315X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tuptawka Re: Widziałam to: bójka pod jasną górą 21.06.09, 18:36 majusha napisała: Całą sytuacja była czystą prowokacją.Brawa za > propagandę - techniki SB sprawdzają się też dzisiaj. jak na 23 letnia panienke z Krakowa masz dobra wiedze na temat technik SB...w IPN ie pracujesz ? czy ksiadz proboszcz na pielgrzymce oazowej opowiadali? Odpowiedz Link Zgłoś