baraqs Tłumy ludzi wokół szpitala, w którym umarł Jackso 26.06.09, 10:39 Bezsensowne komentarze. Był wielkim muzykiem, małym chorym człowiekiem, i zapewne cierpiącym. Szkoda faceta, rzeczywiście jego muza niegdyś przyprawiała o dreszcze, a Queen niech się schowa, do Michela jest ogromna przepaść, Queen jak mu tam, ten wokalista pedałek i ćpun, Michel był chory, i cierpiał, a czy był pedofilem? Molestował podobno dzieci, ale czy to prawda, tego nie wiem, wiem natomiast że żadnego nie zgwałcił, więc te niby molestowanie mogło być też chęcią wyciągnięcia od niego kasy Odpowiedz Link Zgłoś
raj001 Re: Tłumy ludzi wokół szpitala, w którym umarł Ja 26.06.09, 13:57 > Queen > niech się schowa, do Michela jest ogromna przepaść, Muzycznie to rzeczywiście można powiedzieć że między Queen a M.Jacksonem jest ogromna przepaść, z tym że raczej zdecydowanie na niekorzyść Jacksona. Nigdy nie byłem fanem jego muzyki, ale nie bagatelizuję jego popularności i tego, że milionom ludzi sie podobał. Szkoda go... Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: Tłumy ludzi wokół szpitala, w którym umarł Ja 27.06.09, 06:03 Muzyka Queen jest PRYMITYWNA w porownaniu do muzyki MJ. Jesli tego nie rozumiesz to nie masz kompletnie pojecia o muzyce czy kompozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
grenzoid Tłumy ludzi wokół szpitala, w którym umarł Jackso 26.06.09, 11:06 Jacksona szkoda. Szkoda, że się skończył dobrych parę lat temu. Ale jak patrzę na te obrazki, to tak jakoś dziwnie. Zbiorowa histeria... Stany... Odpowiedz Link Zgłoś
pola2004 Płacz pod szpitalem w LA, modlitwa pod domem kr... 26.06.09, 11:13 została tylko Madonna i dlugo, dlugo nikt.... Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Jeszcze terminator aka Tina Turner... :) 26.06.09, 17:36 pola2004 napisała: > została tylko Madonna i dlugo, dlugo nikt.... Jeszcze terminator aka Tina Turner... :) Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Tłumy ludzi wokół szpitala, w którym umarł Ja 26.06.09, 11:36 Najpierw Presley, potem Morrison, teraz Jackson. Boję się, że Jarek może być następny :( Odpowiedz Link Zgłoś
salwaburtowa a czemu to wedlug Ciebie Amerykanie sa porabani? 26.06.09, 13:50 czy dlatego, ze sie modla? czy dlatego, ze potrafia docenic geniuszy? czy dlatego, ze potrafia publicznie okazac zal? Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_666 Płacz pod szpitalem w LA, modlitwa pod domem kr... 26.06.09, 11:41 tam w iranie ludzie się mordują na ulicach i przechodzą to co my w stanie wojennym, i nikogo to za bardzo nie rusza. a że jakaś plastikowa gwiazdeczka się wykończyła dragami i upiększającymi operacjami to od razu żałoba narodowa. amerykanie jednak mają siano w tych swoich łbach Odpowiedz Link Zgłoś
roy3000 no to co ty tu jeszcze robisz 26.06.09, 12:09 ładuj się w samolot i płacz w Iranie, wiadomo tam jest nie za ciekawie ale jak się wszystko uspokoi to ten cały pseudo prezydent nie zawaha się wycelować w nas te swoje rakiety. Odpowiedz Link Zgłoś
adamowski1 Płacz pod szpitalem w LA, modlitwa pod domem kr... 26.06.09, 11:49 Ciekawe czy podczas kolejnej operacji plastycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry co to znaczy - ludzie w usa? 26.06.09, 12:13 wystarczyloby napisac - amerykanie spontanicznie reaguja na smierc gwiazdy pop, w przeciwienstwie do sztywnych smutasow z polandii gdzie spontanicznosc w miejscach publicznych jest uwazana za chorobe psychiczna, chyba ze sie pali opony i napierd.. brukowcami w tkzw. "slusznej sprawie". Odpowiedz Link Zgłoś
poloniasemperfidelis Dziw bierze ze gazecie przeszlo przez gardlo slowo 26.06.09, 12:14 MODLITWA, MODLA SIE ETC. NIECZESTE ZJAWISKO W TYM SRODOWISKU. WIDOCZNIE BÓL PO ŚMIERCI KRÓLA JEST WIEKSZY NIŻ NIECHEĆ DO KATOLICKIEJ WIARY. CUDA SIE JEDNAK ZDARZAJA! Odpowiedz Link Zgłoś
raj001 Re: Dziw bierze ze gazecie przeszlo przez gardlo 26.06.09, 14:00 poloniasemperfidelis napisał: > MODLITWA, MODLA SIE ETC. NIECZESTE ZJAWISKO W TYM SRODOWISKU. WIDOCZNIE BÓL PO > ŚMIERCI KRÓLA JEST WIEKSZY NIŻ NIECHEĆ DO KATOLICKIEJ WIARY. CUDA SIE JEDNAK > ZDARZAJA! Dlaczego od razu "katolickiej"? Tylko katolicy sie modla? W Stanach jest tylko - jak tu juz ktos pisal w innym poscie - tylko 24% katolikow. Zdecydowana wiekszosc to protestanci. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenek_wegla Re: Dziw bierze ze gazecie przeszlo przez gardlo 26.06.09, 19:11 Napisano, ze 24% chrzescijan to katolicy.. z 75% procent spoleczenstwa wyznajacego jakiegokolwiek Boga.... Odpowiedz Link Zgłoś
kapidutu W niedzielę uspiłem kota po 16 latach 26.06.09, 12:28 i to było smutne, nie rozumiem ogólnoświatowej histerii związanej z Jacksonem Odpowiedz Link Zgłoś
emi.en Re: W niedzielę uspiłem kota po 16 latach 26.06.09, 14:12 A powinieneś.trudno płacz fanów nazwać histerią.sporo ludzi wychowywało się na jego muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
facio60 Czy Ci co tak łkają utracili członka rodziny? 26.06.09, 12:59 nie bardzo rozumiem tej histerii, czy Ci co tak łkają nie mają innych zajęć? Umarł jakiś zmanierowany facet potrafiący śpiewać i tyle. Rozumiem,że śmierć członka rodziny może wywołać takie emocje, ale obcego w sumie faceta? Ech....... Odpowiedz Link Zgłoś
uburama W USA wartość człowieka wyraża się w pieniądzach 26.06.09, 13:27 a on pozostawił po sobie mnóstwo długów. Odpowiedz Link Zgłoś
salwaburtowa w takim razie sam sobie przeczysz... 26.06.09, 13:52 bo fakt, ze Jackson utracil swoja fortune w niczym nie umniejsza holdu, jaki wlasnie Amerykanie mu oddaja... Odpowiedz Link Zgłoś
polakslowian Co, juz zapomnieli o Ninie i Iranie? 26.06.09, 14:35 Nawet GW, pismo propagandy Amerykanskiej jakos zapomniela o Iranie! Wszedzie tylko o Wacko Jacko! Odpowiedz Link Zgłoś
poloniasemperfidelis Płacz i modlitwa dzisiaj, od jutra back to busines 26.06.09, 16:30 czyli pogon za kasą i za długami. Ameryka.. Odpowiedz Link Zgłoś
earlyyears Płacz pod szpitalem w LA, modlitwa pod domem kr... 26.06.09, 16:34 jak sie dobrze placi to i fest sie placze. Odpowiedz Link Zgłoś
protomek77 A może GW zorganizuje akcję z koszulkami "NIE PLAK 26.06.09, 16:37 AŁEM PO MICHAELU J." tak jak bylo z JP II, czy może "autorytet" za duży ? Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Tłumy ludzi wokół szpitala, w którym umarł Ja 26.06.09, 17:00 twoja muzyka zostala.... a ty z nia... na zawsze. 3maj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
maria-ltd Re: Tłumy ludzi wokół szpitala, w którym umarł Ja 26.06.09, 17:10 przestanie siac zgorszenie Odpowiedz Link Zgłoś
mark234 [...] 26.06.09, 18:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Me(n)dia tworza nowego "boga" ??? 26.06.09, 18:13 "Tłumy ludzi zgromadziły się wokół UCLA Medical Center w Los Angeles, gdzie zmarł w czwartek Michael Jackson".. ======================================================================= "Ludzi"??????? - Ludzi??? - Jakie życie.. taka i śmierć... - Sobacze życie.. sobacza śmierć.. Poszedł droga Hendrixów.. Joplin.. Morrisonów którzy udławili się własnymi rzygowinami.. Poszedł droga Freddiego Mercury który wykończył się na pedalskiego AIDS-a.. Poszedł droga wielu im podobnym.. - Charakterystyczne tylko dla tych skundlonych czasów, jak po zniszczeniu wszystkich autorytetów, na ich miejsce me(n)dia motłochowi podsuwają nowe "wzorce".. "autorytety" i "bohaterów" rodzaju i wartości kabotyna.. kłamcy.. zdrajcy i człeka na skroś nieuczciwego - czyli "Bolka", czy pajaca.. kabotyna.. pedofilka i megalomana z poziomu i mentalności prowincjonalnego cyrku - "człeka który się wybielił" - M.Jacksona.. Z tamtych.. których wymieniłem.. "bogów" nie dało się zrobić.. Inne były czasy.. Inna silą me(n)diow - a i motłoch był inteligentniejszy, mniej podatny na pranie mózgów przez "Niedzwieckich" i mniej schamiały.. O "klasie".. kabotyństwie i upodobaniach do jarmarczno-cyrkowej szmiry tego pajaca można mieć wyobrażenie oglądając zdjęcie (inne tez..) ze spotkania z "Cudnym Olo" Kwaśniewskim (tam szukać: --> miasta.gazeta.pl/warszawa/5,95190,6759575,Michael_Jackson_w_Polsce.html?i=2 ) Odpowiedz Link Zgłoś
bhjzrogiem Re: Me(n)dia tworza nowego "boga" ??? 26.06.09, 20:28 Kiczkis, Twoje onuce lekko cuchna. Wydusiles z siebie duzo zalu do swiata oraz siebie samego: O "klasie".. kabotyństwie i upodobaniach do jarmarczno-cyrkowej szmiry tego pajaca można mieć wyobrażenie oglądając zdjęcie (inne tez..) Wiem ,ze sluchasz chetnie marsze wojskowe oraz chodzisz do operetki. Wyglaszanie przez imbecyla rewelacji o sztuce jest gorsze niz kazirodztwo. Nigdy nie bedziesz w stanie sobie wyobrazic jak nisko stoisz w drabinie ewolucjnej w porownaniu z MJ. Po tobie pozostanie okolo 30 ton odchodow wyprodukowanych przez twoj uklad trawienny w czasie twego smutnego zywota, natomiast muzyka Jacksona pozostanie na zawsze w dziedzictwie kultury swiatowej. Nie krzywdz siebie, nie zasrywaj forum swoja pokrzywiona nowomowa robola. Greetings. Odpowiedz Link Zgłoś
protomek77 Re: Me(n)dia tworza nowego "boga" ??? 26.06.09, 20:42 no i kuuuuuupa długów i parę(naście? dziesiąt? setek?) wykorzystanych dzieci ! Gratuluję idola !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis Re: Me(n)dia tworza nowego "boga" ??? 26.06.09, 22:29 bhjzrogiem napisał: > Kiczkis, > Twoje onuce lekko cuchna. Wydusiles z siebie duzo zalu do swiata oraz > siebie samego: ======================================================================= Zostawmy sprawę onuc na boku :)) Moje onuce i mój smród :))) - No fajnie :)) - Ale NA CZYM tez ćwierćmózgowcu miałoby polegać owe "dużo żalu do świata oraz siebie samego"?? :))) - NA CZYM ???? - To co JA pisze.. UZASADNIAM !! - Spróbuj zrobić to ty - za swoją ćwiercią mózgu.. - Bełkot obliczony na dezawuację i naiwne deprecjonowanie "ego" wyimaginowanego "przeciwnika"(za głupi jesteś by urosnąć do rangi faktycznego"przeciwnika"..) działa owszem.. ale w twoich chamowatych kręgach i na twoim poziomie bełkotliwego kołtuna.. Na mnie - raz ze to absolutnie nie działa.. a dwa.. potrzebowałbyś znacznie więcej niż projekcja i taka naiwna konfabulacja - jaki tez to jestem lub nie jestem :)) - Tylko ze do tego trzeba byłoby mieć cały mózg, a ty - "dziecko neostrady", posiadasz go zaledwie ćwierć.. Jesteś wiec w jakiś sposób usprawiedliwiony i jako głupek, masz pozwolenie na wymyślanie wszystkiego, w czym się ćwiczą pól mozgi takie jak ty :)) ----------------------------------------------------------------------------- bhjzrogiem napisał: > Wiem ,ze sluchasz chetnie marsze wojskowe oraz chodzisz do operetki. > Wyglaszanie przez imbecyla rewelacji o sztuce jest gorsze niz kazirodztwo. > Nigdy nie będziesz w stanie sobie wyobrazic jak nisko stoisz w drabinie > ewolucjnej w porownaniu z MJ. > Po tobie pozostanie okolo 30 ton odchodow wyprodukowanych przez twoj uklad > trawienny w czasie twego smutnego zywota, natomiast muzyka Jacksona > pozostanie na zawsze w dziedzictwie kultury swiatowej. > Nie krzywdz siebie, nie zasrywaj forum swoja pokrzywiona nowomowa robola. > Greetings. ======================================================================== "Dramatem naszej epoki jest to, ze głupota zabrała się do myślenia." - proroczo - i to już kilkadziesiąt lat wstecz - zauważył Jean Cocteau. - Nie tylko "głupota", ale i prostacki plebs.. chamowizna - dodam od siebie.. He he he.. I znowu "imbecile" "WIE".. :))) - Faktycznie inteligencją "toto" z taboretem w zawody może iść :)) Dowcip - matołeczku - polega na tym, ze nawet gdybym lubił lub nie lubił "marsze" lub cokolwiek innego, to ty NIGDY tego nie będziesz wiedział :)) - N I G D Y _!!!! I na tym tez polega twoja tragedia.. Tragedia naiwnego i ośmieszonego ćwiercmózga :)) Zaś z tą "drabiną ewolucyjną" głupku.. - Bez obaw.. nie mam najmniejszego zamiaru "konkurować" ani z tobą, ani z twoim "wybielonym" idolem.. Od różnych małp pochodzimy i na innych "drabinach" siedzimy :)) Z kolei w "kulturze światowej", owo "miauczenie".. pojękiwanie i popiskiwanie - jako "muzyka" zejdzie drogą naturalną razem z śmiercią waszych odmóżdżonych pokoleń, wychowanych na popiskiwaniu i pomiaukiwaniu tego kabotyńskiego pajaca.. A teraz ty.. chamowaty "yntelygent" z przedmieścia, spróbuj mi.. - czyli prostemu "robolowi" - wyjaśnić i uzasadnić, na czym tez miałoby polegać owe "dużo żalu do świata oraz siebie samego"?? :))) Ze daremny to trud i oczekiwania "na wyrost"? :)) - Wiem.. aleć zawsze to zabawne poczytać bełkotliwego przedstawiciela "elyt" - z "drabiny ewolucyjnej" M.Jacksona.. - "tego który się wybielił".. - "Prawie".. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: Me(n)dia tworza nowego "boga" ??? 27.06.09, 06:12 Jezu, zazyj sobie jakis srodek (relanium jeszcze sprzedaja?). Po tym twoim belkocie ad persona, gdybys choc troche sie znal na muzyce to przyznal bys ze facet byl przybajmniej swietny. Odpowiedz Link Zgłoś
van-ivan Wstrętny pedofil był z niego 26.06.09, 19:15 tfu... biały murzyn, to budzi odrazę Odpowiedz Link Zgłoś
tobi-k108 Płacz pod szpitalem w LA, modlitwa pod domem kr... 26.06.09, 19:37 We love you and We will always remember you Mickel And we love your sings and always you will the best and we wil thinking abaut you and when I watch your Films them I be sad abaut you Mickel From Kornelia Tobiasz I love you Odpowiedz Link Zgłoś
piotr612 Płacz pod szpitalem w LA, modlitwa pod domem kr... 26.06.09, 19:51 No to teraz aniolki w niebie miejcie sie na bacznosci !!! Michael nadchodzi !!! A jak jeszcze spotkaja sie razem z Freddiem M. to juz wogole..ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś